New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
hogyan volt ez régebben? van valami halvány emlék, hogy a Pats vs Rams SB-n ez volt a Patriots defense lényege, hogy szétütközték az elkapókat. szóval addig az volt a szabály, hogy mehet a kontakt már akkor is amikor a labda a levegőben van?A 2003-as AFCCG meccs után rinyálta össze magát a Colts vezetése (Bill Polian GM), hogy a Pats DB-ek túl agresszívan védekeznek az elkapók ellen. (Pats nyert 24-17-re) A szabályalkotó/módosító bizottság elé vitte az ügyet és módosították/szigorították a defensive holding szabályát - nem engedték akkor sem labda érintés előtt kontaktot.
vittore
(Következő évben a PO-ban ismét volt Pats-Colts, a szigorúbb szabályok alkalmazásával 20-3-ra kapott ki a Colts.)
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
+ igazából a helyi viszonyokat lenne jó megismerni stadionnál és valamelyik oldalán egy tailgate szerűséget összehozni, bár az biztos lesz alapból. Mondjuk az nekem tervben van, hogy kipróbálok minél több angol sörfajtát 😀
több mint 9 éve
Ha gondoljatok szervezhetunk egy sorozest szombat estere londonba 😊 tudomasom szerint megyunk paran!
You should know I bleed blue...
több mint 9 éve
Most olvastam, hogy A.J. Hawk jöhet Thomas helyére?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Sziasztok! Bár még nem kommenteltem ide soha, de már ezer éve olvasom a fórumot.ezer év után azért lassan jöhetnének a kommentek is bátran! 😊
Most is csak annyit akarok mondani, hogy végre elindult a londoni meccsre a jegyek kiküldése.
Remélem sokan leszünk itthonról kinn!
Zet
amúgy innen egy páran megyünk az tuti !
több mint 9 éve
Sziasztok! Bár még nem kommenteltem ide soha, de már ezer éve olvasom a fórumot.Most is csak annyit akarok mondani, hogy végre elindult a londoni meccsre a jegyek kiküldése.
Remélem sokan leszünk itthonról kinn!
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
old school sisakban és fehérben leszünk a color rush meccsünkön, nekem nagyon bejön

több mint 9 éve
A sport tv-s közvetítésben volt szó arról, hogyan néz ki most az elkapás szabály, ha jól rémlik szóba került a Dallas meccsen is, hogy "birtokolni kell" stb. Akkor a szakkommentátor ezt azzal magyarázta, hogy most jobban védik a WR-eket, "később lehet megütni őket"Legjobb tudásom szerint soha nem lehetett a labda előtt megütni őket, ez a defensive pass interference egyik legjellemzőbb fajtája.
hogyan volt ez régebben? van valami halvány emlék, hogy a Pats vs Rams SB-n ez volt a Patriots defense lényege, hogy szétütközték az elkapókat. szóval addig az volt a szabály, hogy mehet a kontakt már akkor is amikor a labda a levegőben van?
vittore
Amit most tilos, de régebben szabad volt (de azt sajnos nem tudom, mikori a szabály), az az elkapás utáni pillanatokban fejre mért ütés. Jelenleg úgy szól a szabály, hogy védtelen játékos sisakját és nyakát tilos támadni, és az elkapó, aki alabda elkapásával van elfoglalva, védtelennek minősül. Ez akkor változik meg, amikor "football move"-ot hajt végre, és ezzel "futóvá" változik. Elejtett labda esetén ugyanez a pillanat (valamint a földre esés) dönt fumble és incomplete pass között.
több mint 9 éve
A sport tv-s közvetítésben volt szó arról, hogyan néz ki most az elkapás szabály, ha jól rémlik szóba került a Dallas meccsen is, hogy "birtokolni kell" stb. Akkor a szakkommentátor ezt azzal magyarázta, hogy most jobban védik a WR-eket, "később lehet megütni őket"hogyan volt ez régebben? van valami halvány emlék, hogy a Pats vs Rams SB-n ez volt a Patriots defense lényege, hogy szétütközték az elkapókat. szóval addig az volt a szabály, hogy mehet a kontakt már akkor is amikor a labda a levegőben van?
több mint 9 éve
J.T Thomas IR-en
több mint 9 éve
1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.Persze, örülök h jó volt, de azért baromira nem mind1, h vki ki ellen nyújt bármilyen teljesítményt. Épp ez az egyik fő bajom a PFF statokkal, h ezt teljesen figyelmen kívül van hagyva a rendszerükből.. mondjuk a másik bajom meg az, h sokszor eleve teljesen hülyeségnek tartom az osztályzatokat amiket osztogatnak, ettől függetlenül is. Na mind1, akinek tetszik az nézze őket, én általában kerülöm az oldalt.
Asbee
A tegnapi Int esetén egyébként Sheppard hibája nem lehet kérdés, rossz route-ot futott, egyértelmű volt élőben is. Más kérdés, h Eli-nak bőven volt ideje látni, h senki más nincs az adott helyen csak Carr, úgyh elég megdöbbentő volt, h így is odadobta pedig nyomás se volt rajta, mint máskor amikor ilyent szokott csinálni. Szóval sztem ő is hibáztatható ott.
több mint 9 éve
Mit lehet tudni a tegnapi meccs sérültjeiről??

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
De tényleg... Ez valóban forradalmi. 😀mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...Ugyan, azt JPP blokkolta volna 😊
yooker
Én amúgy meg voltam győződve róla az éjjel a meccs alatt, hogy elaludtam és álmodom, mert azt láttam, hogy Jerry és Casillas klasszis teljesítményt nyújt, valamint Cruz egészségesen szaladgál.
Apropó Jerry, az 1. negyedben megfordult a fejemben, hogy forradalmian új módszert találtunk ki a gyenge támadófalunk kompenzálására. Mégpedig azt, hogy a lehető legkevesebb időt töltse az O a pályán, meghagyva a lehetőséget a felturbózott D-nek, hogy bekkelés mellett a pontszerzést is oldják meg, ha már egyszer egy vagyont fizettünk nekik 😊
vanek úr
Náluk csak az számít, hogy ki dobta az INT-et. De egyiküket sem szabad hibáztatni, viszont javítani muszáj lesz, de ez legalább rávilágított egy hibára, ami végül nem lett végzetes. Ahogy Donnell is bőven McAdoo bögyében lehet az illegal formation-el, majd azzal a csodálatos block-al, amit az utolsó drive-ban bemuatott OBJ-vel a háta mögött. Ketten voltak ott, mégis ott ment át a nem túl acélos dallasi védő, és tartotta negatív yardon a futást.A PFF-nél vették elő Manninget. Róluk beszéltem, nem az edzőkről 😀1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.ezt nem annyira értem...
Asbee
McAdoo meccs után egyértelműen megnevezte hogy Shepardé volt a hiba : rookie mistakenek nevezte
Newhouse pedig elég jó volt tegnap tényleg...
yooker
Asbee
több mint 9 éve
A PFF-nél vették elő Manninget. Róluk beszéltem, nem az edzőkről 😀1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.ezt nem annyira értem...
Asbee
McAdoo meccs után egyértelműen megnevezte hogy Shepardé volt a hiba : rookie mistakenek nevezte
yooker
több mint 9 éve
mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...Ugyan, azt JPP blokkolta volna 😊
yooker
Én amúgy meg voltam győződve róla az éjjel a meccs alatt, hogy elaludtam és álmodom, mert azt láttam, hogy Jerry és Casillas klasszis teljesítményt nyújt, valamint Cruz egészségesen szaladgál.
Apropó Jerry, az 1. negyedben megfordult a fejemben, hogy forradalmian új módszert találtunk ki a gyenge támadófalunk kompenzálására. Mégpedig azt, hogy a lehető legkevesebb időt töltse az O a pályán, meghagyva a lehetőséget a felturbózott D-nek, hogy bekkelés mellett a pontszerzést is oldják meg, ha már egyszer egy vagyont fizettünk nekik 😊
több mint 9 éve
1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.ezt nem annyira értem...
Asbee
több mint 9 éve
1 hét telt el és jól is játszott. De akkor írjunk nekik, hogy ő Newhouse, le kell húzni. Vagy követeljük, hogy minden héten Watt ellen kelljen játszania. Mondjuk engem jobban zavar, hogy a pick miatt Manninget vették elő, Shepardot pedig agyondicsérték. Az a ferdítés és nem ez.
több mint 9 éve
Newhouse a legjobb OT eddig statisztika alapján 😄csak megfelelő ellenfelet kell választani
GiantsMLBhunter
egyébként PFF stat alapján a legjobb? mert az pontosan megmutatná újra, h mennyire hasznos a rendszerük 😊
több mint 9 éve
Newhouse a legjobb OT eddig statisztika alapján 😄
több mint 9 éve
Nem biztos, hogy évekig padoztatni kell valakit ahhoz, hogy jó irányító legyen. Pl. Luck, Carr, Winston, Mariota, Wilson, Newton mennyit ült a padon? Semennyit. Nem feltétlenül kell jegelni a következő franchise QB jelöltet ahhoz, hogy jó legyen. Persze nyilván az sem rossz mindig és láttunk arra is remek példát, de akinek ilyen szintű irányítót kell megtalálnia annál nem a SB győzelem a cél, így nyugodtan be lehet állítani a rookie-t. Biztosan hozunk valakit a következő draftról, de csalódnék ha az első két nap valamelyikén tennénk ezt. Egyszerűen még nem jött el ez az idő. Normál esetben Manning le tud húzni még 3-4 évet, addig pedig ráérünk egy backupban gondolkodni.
több mint 9 éve
vannak még hibák bőséggel, de fontos winnel kezdtük a szezont. nekem sem volt olyan érzésem a legvégén, hogy elkúrjuk, mert végig kontrolláltuk az órát és a defenseben mindig benne volt, hogy képes a döntő pillanatban stopot csinálni. a defben örömmel láttam casillas és darian thompson helyenként kiváló játékát, és applet sem nagyon égették meg. mintha éhesebb is lett volna a védelmünk, bár ez a megerősödött d-falnak is köszönhető, akik nem fáradtak el még a legvégén sem
több mint 9 éve
Mindig benne van a fociban a szerencse, de ezt nem éreztem annak. Mi pörgettük le az órát, és miattunk égették el az időkéréseiket. Annál a bizonyos esetnél pedig DRC nem hagyta volna az elkapónak, hogy kivigye a lasztit. Mellesleg ha meg is teszi és megáll az óra, akkora az egy 60+os mezőnygól lett volna, ami nem kis bravúr lett volna. Bár jobb lett volna megcsinálni a 4&1-et előtte, és akkor nincs miről beszélni. 😊Összességében a támadósorral is meg lehetünk elégedve, a fallal nem volt különösebb gond, bár papíron ennél erősebb pass rush-al fognak majd később szembekerülni. Egyedül ezt a kényszer futkosást kell levetkőzni, ami tavaly is sokszor volt probléma. Nyilván futójáték nélkül nincs győzelem, nem is azt mondom, hogy álljunk le vele, csak hogy fogadjuk el a tényt, hogy a passzjátékot kell nyomatnunk, megspékelve 1-1 váratlan futással, mint a Dallas ellen is a 2. és a 4. negyedben. Ha ilyen szinten működik a passzjáték, akkor a váratlan futások is menni fognak.Igen! Kicsit nagyobb különbségre számítottam a play hívások tekintetében McAdootól
Az utolsó támadójátékunk okos volt ilyen szempontból, 3&11-nél mindenki passzra számított, és a késleltetett futás majdnem átjutott. 4.-re én is azt mondtam volna, hogy menjünk neki, de a direkt futás biztos nem ment volna, márpedig tuti azzal próbálkoztunk volna (tudom, sok a volna). Simább meccs is lehetett volna, de végül szerencsék is volt és győztünk. Most csak ez a lényeg, és hogy Hank sérülése ne legyen komoly.
Awesome88
de úgy néz ki teljesen (az öreg stílusában) az eddigiekhez hasonlóan tolja a kulcs szituációkban , csak most annyi szerencséje volt hogy jöttek a futások és az elkapó gárda is jobb 1-2 fokkal+ a végén meg bejött a mázli faktor is, mert ha a Dallasiak az oldalvonalon kívülre igyekeznek a labdával , Bailey 60-ról is bevágta volna minta a sicc...
lehet ha van Brown , akkor a végén megpróbáljuk azt a FG-t , de a 4&1 is bevállalható lett volna szvsz..
mindenesetre a potenciált láttuk minden tekintetben , a D game plan is működött végül is szépen!
remélem a NO ellen Offense gála lesz mert elég nagy homály ott a D továbbra is ahogy láttam ,
és ennek a D-nek fognia kell Breeséket is valamelyest (remek alkalom hogy a TO gyártás is beinduljon)... sok pont lehet megint de hozni kell!
yooker
több mint 9 éve
Én arra gondoltam,hogy max 2-3 év és addigra kellene egy olyan QB aki eltölt mellette 1-2 évet... és nem Nassib-ra gondoltam.Semmit.Ez a második év amikor azt érzem,hogy ELI MANNING nem lesz a régi ...Mi rosszat csinált Manning?
Szerintem lassan el kéne gondolkodni egy első körős QB választáson.
Van valaki aki rajtam kívül gondolt már erre ???
efeus
Asbee
Volt 2-3 rossz passza, de összességében ezeken nem múlott semmi. 2 rossz passza volt Cruz TD-je előtt, de azt inkább az égiek akarták, hogy Victor újra táncolhasson. 😊 Az INT pedig nem az ő hibája volt, egyszerűen a helyzeté. Rookie WR első meccse, nem volt még meg a tökéletes összhang. Amúgy meg nehogy már kitaláljuk, hogy gyenge, miután végre nyertünk nyitómeccsen a dallas ellen, ahol ha kellett simán haladt az offens és Elit dobott 3 TD-t.
Persze én is boldogabb lennék, ha Nassib-nál valamivel NFL készebb v. nagyobb plafonnal megáldott QB ülne a kispadon, de amíg Manning ott van, nincs mitől tartanunk. Rá kell menni 1-2 QB reménységre jövőre a 3.- 4.- 5. 6. kör könyékén és reménykedni, hogy belehúzunk, mint a Dallas v. a Denver.
Awesome88