New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Btw holnap meccsnézés?nekem most nem jó sajnos.
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Nem biztos hogy ez jó, mert ez akár azt is előrevetítheti, hogy Darian Thompson több hétre kidőltSajnos Thompson eléggé sérülékenynek tűnik...a Saints ellen egy korábbi playnél is ápolták!
Asbee
több mint 9 éve
Andrew Adams a fedélzeten 😄Na megjött az eszük végre! 😀
Vobox
több mint 9 éve
Btw holnap meccsnézés?
több mint 9 éve
Vki volt kinn a Magyarország - Lengyelország meccsen ? 😀 Jó pár Giants mezt és sapkát láttam 😀
több mint 9 éve
Nem biztos hogy ez jó, mert ez akár azt is előrevetítheti, hogy Darian Thompson több hétre kidőlt
több mint 9 éve
Andrew Adams a fedélzeten 😄
több mint 9 éve
Newhouse, Thompson és Robert Thomas már biztosan nem játszanak vasárnap, cserébe én egyre jobban várom a dolgot 😊 sok match-up nem kedvez nekünk (a TE párosuktól eléggé tartok), de az első két meccs formái alapján simán nyerhetünk, viszont még hazai pályán is óriási trap game egy ilyen csoportrangadó. ha nyerünk mi 3-0, ők 0-3, ez gyakorlatilag hat meccses előny a címvédővel szemben és sokkal nyugodtabban mehetnénk a következő két idegenbeli primetime meccsre (@Vikings, @Packers).szenvedős lesz az szinte biztos!
az OBJ-Norman párharc egy dolog, mert Breeland mellett Cruz és Shepard is nagy napot csinálhat, ami számomra a legérdekesebb, hogy Kerrigant mennyire fogja tudni megfogni Bobby Hart - az edzésriportok szerint ő lehet a kezdő, nem Beatty.
kristof
valszeg az O sem most fog teljesen pöccre összeállni , sokat fogunk rajtuk bosszankodni de
az minimum lenne hogy a labdára jobban vigyázzunk mert újabb negatív TO mutatóval nem fogunk nyerni..Ha ez összejönne a D lehozhatja már a többit nekünk
rohadt fontos meccs , ha meglenne lehetne egy kicsit lazítani , ha bukjuk akkor maradunk 4-en versenyben
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Newhouse, Thompson és Robert Thomas már biztosan nem játszanak vasárnap, cserébe én egyre jobban várom a dolgot 😊 sok match-up nem kedvez nekünk (a TE párosuktól eléggé tartok), de az első két meccs formái alapján simán nyerhetünk, viszont még hazai pályán is óriási trap game egy ilyen csoportrangadó. ha nyerünk mi 3-0, ők 0-3, ez gyakorlatilag hat meccses előny a címvédővel szemben és sokkal nyugodtabban mehetnénk a következő két idegenbeli primetime meccsre (@Vikings, @Packers).az OBJ-Norman párharc egy dolog, mert Breeland mellett Cruz és Shepard is nagy napot csinálhat, ami számomra a legérdekesebb, hogy Kerrigant mennyire fogja tudni megfogni Bobby Hart - az edzésriportok szerint ő lehet a kezdő, nem Beatty.
több mint 9 éve
hopp! ez magasabb szám mint én gondoltam ! az hogy milyen posztra állt fel ezeknélHát legutóbb 41 snapnél fenn volt Hall, foglalkoztatjuk azértA pályára nem nagyon kerülne Adams, így azért felesleges össze-vissza mozgolódni. + Thompson nem a fél idényre dőlt ki. Hall az előszezonban mint safety edzett, neki alapból hibrid szerepkört szánunk. Rajta kívül ott van még Collins és Berhe, ez így mennyiségileg elegendő egy vagy két meccsre. Azért láthattuk, hogy mikor Berhe volt a pályán akkor sem omlott össze a védelem, szerencsére ez nem akkora kiesés mintha a védőfalból dőlne ki valaki vagy valamelyik kezdő CB.nem is a kezdőbe képzeltem én se , és Hall jó lehet , de azért mégiscsak igazi S ! 😊Remélem Thompson hamar helyre jön de sajnos ez már a második sérülése rövid idő alatt . Egy kicsit törékenynek is néz ki amúgy is , de majd meglátjuk...
Asbee
Berhe és Collins nagyon jók tényleg de főleg futás ellen így valszeg Hall viszonylag sokat lesz fent és le lesz tesztelve rendesen!
yooker
Asbee
lehet tudni?
több mint 9 éve
Hát legutóbb 41 snapnél fenn volt Hall, foglalkoztatjuk azértA pályára nem nagyon kerülne Adams, így azért felesleges össze-vissza mozgolódni. + Thompson nem a fél idényre dőlt ki. Hall az előszezonban mint safety edzett, neki alapból hibrid szerepkört szánunk. Rajta kívül ott van még Collins és Berhe, ez így mennyiségileg elegendő egy vagy két meccsre. Azért láthattuk, hogy mikor Berhe volt a pályán akkor sem omlott össze a védelem, szerencsére ez nem akkora kiesés mintha a védőfalból dőlne ki valaki vagy valamelyik kezdő CB.nem is a kezdőbe képzeltem én se , és Hall jó lehet , de azért mégiscsak igazi S ! 😊Remélem Thompson hamar helyre jön de sajnos ez már a második sérülése rövid idő alatt . Egy kicsit törékenynek is néz ki amúgy is , de majd meglátjuk...
Asbee
Berhe és Collins nagyon jók tényleg de főleg futás ellen így valszeg Hall viszonylag sokat lesz fent és le lesz tesztelve rendesen!
yooker
több mint 9 éve
A pályára nem nagyon kerülne Adams, így azért felesleges össze-vissza mozgolódni. + Thompson nem a fél idényre dőlt ki. Hall az előszezonban mint safety edzett, neki alapból hibrid szerepkört szánunk. Rajta kívül ott van még Collins és Berhe, ez így mennyiségileg elegendő egy vagy két meccsre. Azért láthattuk, hogy mikor Berhe volt a pályán akkor sem omlott össze a védelem, szerencsére ez nem akkora kiesés mintha a védőfalból dőlne ki valaki vagy valamelyik kezdő CB.nem is a kezdőbe képzeltem én se , és Hall jó lehet , de azért mégiscsak igazi S ! 😊Remélem Thompson hamar helyre jön de sajnos ez már a második sérülése rövid idő alatt . Egy kicsit törékenynek is néz ki amúgy is , de majd meglátjuk...
Asbee
több mint 9 éve
A pályára nem nagyon kerülne Adams, így azért felesleges össze-vissza mozgolódni. + Thompson nem a fél idényre dőlt ki. Hall az előszezonban mint safety edzett, neki alapból hibrid szerepkört szánunk. Rajta kívül ott van még Collins és Berhe, ez így mennyiségileg elegendő egy vagy két meccsre. Azért láthattuk, hogy mikor Berhe volt a pályán akkor sem omlott össze a védelem, szerencsére ez nem akkora kiesés mintha a védőfalból dőlne ki valaki vagy valamelyik kezdő CB.
több mint 9 éve
Darian Thompsonnak egy ficam van a lábában, tegnap csak limitáltan edzett ma meg elvileg nem is fog, elképzelhető, hogy egy pár hetet ki kell hagynia. így a Collins - Berhe kezdő páros mögött már tényleg nem maradt safety.így aztán pláne adnék esélyt Adamsnek..
kristof
több mint 9 éve
Darian Thompsonnak egy ficam van a lábában, tegnap csak limitáltan edzett ma meg elvileg nem is fog, elképzelhető, hogy egy pár hetet ki kell hagynia. így a Collins - Berhe kezdő páros mögött már tényleg nem maradt safety.Ez nagyon nem jó hír.... 🤔
kristof
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Darian Thompsonnak egy ficam van a lábában, tegnap csak limitáltan edzett ma meg elvileg nem is fog, elképzelhető, hogy egy pár hetet ki kell hagynia. így a Collins - Berhe kezdő páros mögött már tényleg nem maradt safety.
több mint 9 éve
Aaron Rodgers average passer rating with Ben Mcadoo on the Packers: 105.7. Aaron Rodgers average passer rating without Mcadoo: 95.7. Eli Manning average passer rating without Mcadoo: 82.3. Eli Manning's average rating since Mcadoo: 97.6
több mint 9 éve
Kár volt az Andrew Adams cut... Most jól jönne 😞Ott van a practice squad-ben, szóval ő is felkerülhetett volna, de inkább Hunter jött. Szerintem is Hall-al számolunk hátul, ezért jött inkább egy CB, az ő helyére (persze csak ha szükség lenne rá, de ne legyen).
yooker
több mint 9 éve
Kár volt az Andrew Adams cut... Most jól jönne 😞
több mint 9 éve
Régen volt utoljára Beatty a pályán, így nem csoda az óvatosság. Mondjuk Hartra kíváncsi lennék, nagy lehetőséget kapna.... Safety-ben valószínűleg Hallt vetjük be nagyon nagy vészhelyzet esetén.
több mint 9 éve
...nem tiszta itt a kép, de az semmi jót nem jelentene ha Beatty tényleg nincs olyan állapotban hogy ebben a falban neki bármelyik oldalon gondja lenne ha egészséges...kiderül ez gyorsannyg.247sports.com/Bolt/Giants-coaches-are-split-on-Will-Beattys-readiness-47626290
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
ezzel mondjuk igen vékony lett a safety poszt, Collins, Darian Thompson, Berhe és ennyi. az így keletkező szabad helyet Michael Hunterrel töltöttük fel a PS-ből, bár ő világ életében CB-t játszott, jobban örülnék egy veterán söprögetőnek - Michael Griffin vagy Louis Delmas például aki így hirtelen beugrik.
több mint 9 éve
Közben Mykkele Thompson IR-re kerültvlsz nem igen látjuk többet
ironroy
több mint 9 éve
Közben Mykkele Thompson IR-re került