New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
week 1 miatt: nyg.247sports.com/Bolt/Tony-Romo-has-broken-bone-in-back-Cowboys-announce-47002420
több mint 9 éve
Na! Remélem sikerül valami tisztességésebb O teljesítményt letenni az asztalra ma,mert előszezon ide oda ha ma is betli lesz akkor az igenis komoly bajt jelent! És persze a D nyilván jobb lesz de a Bills cseréknek is sikerült végig menni a kezdők ellen szóval az sem lesz fenékig tejfel! A csoport erősorrenddel is megvárnám még ezt a meccset de eddig 3. helyre tenném magunkat Girls és Skins mögé...
több mint 9 éve
Mint az várható volt a Cowboys elleni meccset élőben adja a Sport Tv
több mint 9 éve
Obaszki... 😊jött Randy Bullock egy meccsre...Szegény Obarszki...
trii
nagir
több mint 9 éve
jött Randy Bullock egy meccsre...Szegény Obarszki...
trii

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
jelenleg tudod mennyit költünk OG szerződésre?Pugh LG lett, illetve beugró tackle. Ráadásul tavaly liga szinten a top10 környékén teljesített, Jerry pedig pass protectionben kiváló. Nem kell ide Jeff Allen. Tavaly a Baltimore Guard párosa messze a legjobb volt, és mit értek vele? A Broncos teljes fala kuka volt egy szem Mathistól eltekintve. A Dallas fala történelmi magasságokban jár, mégis 4-12 lett (persze, tudom, Romoval más lett volna).
Hart évi 587.000 USD, Farrell évi 525.000 USD, Jerry évi 1.650.000 USD, Gettis 675.000 USD, . tehát ha jól számolom az évi 3.5 millát sem költjük rá.
legalább a CB-k elvisznek elvisznek kb 25 millát.
sztem egy Jeff Allen lazán elfért volna nálunk szvsz.
csebi
több mint 9 éve
De remélem azért érezhető volt a "komolyságom"😀Akkor igazold le😊már a Texans megelőzött. valamint nem az én feladatom lenne egy normális off falat építeni, legalábbis a munkakörimben nincs benne. de azért köszi a jó tippet ...
Asbee
csebi
több mint 9 éve
Akkor igazold le😊már a Texans megelőzött. valamint nem az én feladatom lenne egy normális off falat építeni, legalábbis a munkakörimben nincs benne. de azért köszi a jó tippet ...
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
Akkor igazold le😊
több mint 9 éve
jelenleg tudod mennyit költünk OG szerződésre?Hart évi 587.000 USD, Farrell évi 525.000 USD, Jerry évi 1.650.000 USD, Gettis 675.000 USD, . tehát ha jól számolom az évi 3.5 millát sem költjük rá.
legalább a CB-k elvisznek elvisznek kb 25 millát.
sztem egy Jeff Allen lazán elfért volna nálunk szvsz.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 9 éve
JPP nem szeretné, ha kivágnák a rúgónkat (a be nem bizonyított vádaskodás, vagy bármi is az miatt...)www.si.com/nfl/2016/08/22/new-york-giants-jason-pierre-paul-josh-brown-domestic-violence-suspension?xid=si_social
több mint 9 éve
Közben Darian Thompson week to week vállsérüléssel, tudtam mi hiányzott
több mint 9 éve
Nem költöttünk sokat a falba? Van ott két első és egy második körös pickünk. Pár éve jó kis pénzt kapott Beatty és Schwartz-ért is kinyitottuk a bukszát... És azért a fal már tavaly is mutatott korrekt dolgokat, Manninget szépen megvédte, a top 10-es offense-nek ők is a részesei voltak. Nekem egyedül egy RT hiányzott, volt arra kísérlet, hogy hozzunk valakit, de nem jött össze. Flowers lesz a nagy kérdés, a fizikai képességei megvannak neki és láthattuk, hogy tűz is van benne, de a technikáján nagyon sokat kell javítani. Egy 1/9-es választottat, aki végigjátszotta az újonc évét az OL legnehezebb posztján továbbra is pályára kell küldeni, aztán majd később meglátjuk mennyit tudott fejlődni. Addig jó magyar módjára nem fogom verni az asztalt... Rossz meccsünk volt, pl. Richburg is alulteljesítette magát, egyértelmű, hogy ilyenkor felmegy a szurkolóban a pumpa. De amit én visszanéztem az alapján némi változtatással és több odafigyeléssel a tavalyi szintet hozni tudjuk. Az meg szvsz tök egyértelmű, hogy még nem tudunk normális mélységet csinálni, ahhoz további idő kellene, de a jelenlegi CBA nagyon nem könnyíti meg a falemberek dolgát, az is siker ha 5 jó játékost találni tudunk. Egy évi 1 milliót kereső journeyman valószínű nem hoz változást, a harmadik napos pickek pedig mind lutrik. De egyébként sem hiszem, hogy pl. Goodson vagy Perkins választása miatt annyira sírnunk kellene. Depth-nek, projekt embernek pedig kár korábban is játékost húzni, max. ha BPA. De itt hivatalosan befejeztem az OL-ről szóló értekezést, ennyi már tényleg elég volt ebből.Apple-höz pedig annyit, hogy a draftra nem egy évre választ az ember. Jelenleg van két klasszis cornerünk, de DRC már 30 éves, bármikor jöhet nála egy visszaesés. Nem is baj talán, hogy Apple-nek nem kell mindenáron a kezdőben lennie, csak két évet játszott az Ohio State-en és azért nagy upside-ja van. Azt pedig jelen pillanatban nem tudjuk, hogy ki hogyan teljesítene a slotban. Ha pl. DRC vagy Jackrabbit jobban játszana ott mint Hall/Wade szerintem senki nem bánná ha nem az oldalvonal mellett kapnának lehetőséget.
Reese-t pedig az elmúlt 1 évben divat lett szidni. Amikor korábban bármi rossznak tűnőt húzott és meg mertem azt említeni rögtön le lettem hurrogva, hogy egy kétszeres SB győztes GM-ről beszélek meg amúgy is in Reese we trust és biztos csak utálom. Csoda, hogy nem lettem lerasszistázva 😀 Hát sajnos kijöttek a gyengeségekés egyből a nép a fejéért kiált. Pedig simán megérdemel egy utolsó esélyt, pénz az volt, el is költötte, az első 8-10 forduló majd választ ad a munkájára. De addig nem fogok egy rossz előszezon meccs után temetni mindent.
Okwara mondjuk tényleg jó, de félek, hogy csak a gyakorlócsapatba kerül, mert UDFA. JPP, Vernon, OO alap és Wynnt is nagyon imádják az edzők, bár hogy mitől nélkülözhetetlen azt nem tudom, de én amúgy sem értek hozzá ugyebár... 😀 Esetleg ötödik defensive endként odaférhet ha 4 DT-t viszünk. Mondjuk ott pedig Milhouse robbanhat be.
több mint 9 éve
Nem azzal van a baj, hogy az ember leírja ha szar valami, mert én is leírtam, hogy nem játszottak jól. De mindig van legalább egy olyan komment ami burkoltan nekem szól, hogy "ugye mi megmondtuk, hogy nem jó ez így". Az elmúlt években a támadófalat nyomtuk meg a legjobban. Mikor ott vannak tömegével a korai körös pickek, van egy jól játszó olcsó veteránod is + egy project embered, akkor hagyod, hogy teljesítsenek a fiatalok és nem hozol a nyakukra első körös draft picket + sokmillióért FA-t. Pláne ha a védelem is ezer sebből vérzik. Pl. Vernon vagy Harrison helyett jobb lett volna Osemele? Nem... Azt is be kell látni, hogy az új CBA nem épp OL barát és ligaszinten általános probléma ez. Úgyhogy nem az zavar, hogy mindenki leírta milyen szarul játszott a fal, hanem az, hogy újra rossz irányból lett megközelítve a dolog és nem az idei GM tevékenység a felelős ezért a gyenge játékért.nem támadásképpen csak egy kérdést tennék fel neked ezzel kapcsolatban:
Asbee
tehát a való életedben, ha a munkában egy feladatot szarul oldasz meg, de már sok időt/pénzt/emberi erőforrást nyomtál bele, akkor hagyod olyan szaron, és el kezdesz egy olyan feladattal foglalkozni, amivel amúgy nem kellene, mert még mindig bőven jól áll?
mert most ez van. attól mert szerinted sokat öltünk ebbe az OL-falba (sztem meg nem, rohadtul elcsépelt dolog, de tényleg a 2 fal a legfontosabb, valamint Eli elé mindig jó fal kellett, hogy tudjon jó döntést hozni, és addig nem lesz elég nekem, amit Reese beleöl a falba, amíg végre legalább középszinten nem tudnak teljesíteni), míg pl. idén húztunk FA-n egy kezdő CB, húztunk első körben egy kezdő CB-t, és egyikük sem tud slotot játszani. majd gondolom feltaláljuk a 3 kezdő cb-s felállást, míg a slotot üresen hagyjuk? kérlek, ne gyere a sérülésekkel, mert akkor ennyi erővel miért nem igazoljuk le Bradyt Manning mögé?
és nem az idei GM tevékenység felelős, hanem az utóbbi pár év GM tevékenység. of falat nem lehet egy év alatt építeni, de romba döntetni 2 döntéssel is lehet, és én igen is nem vagyok elégedett azzal, ahogy az OF falunkat kezelte Jerry. ha már felhoztad Harrisonért adtunk 5 év 46 misit. ez pl elkölthettük volna Allenre (26 millió) és Thornton jöhetett volna középre 18 millióért, aki Hankins mellé talán jobban illett volna szerintem. ez csak egy példa, hogy lehetett volna másképp is megközelíteni ezt a kérdést, nem pedig annyiban hagyni, hogy OG posztra van Pough, Jerry és Gettis ... OT-re meg Flowers (akiről azt írják, hogy nem LT kezdő kaliber) Newhouse, és Hart. nekem ez gyenge továbbra is.
másik: nagyon remélem, hogy Okwara megmarad a csapatban, bár piszok nehéz dolga lesz. tavaly kb kezdő posztért harcolhatott volna kis túlzással.
több mint 9 éve
Cruz ma ismét edzésbe áll.. szerintem nagyjából ez az utolsó esélye, h egyáltalán keretbe kerüljön
több mint 9 éve
Nagyító alatt a támadófalAz első héten Nassib, most az OL, újabb videózós bejegyzés
több mint 9 éve
Ed Valentine elemzése a falunkról:Jó hát azért a ló túlsó oldalára se kell átesni, de az biztos, hogy kurva sokat kell itt fejlődni ahhoz, h bármi érdemi játékunk legyen. Remélem elég lesz rá az idő, meg tulképp a tavalyi szintet elég lenne elérni velük, mert ez a védelem sokkal jobb lesz idén.
Annyira nincs rendben szerinte a falunk, hogy még vlsz a rosteren sincs a kezdő RT-nk, és a jövő héten waiwerre kerülők is upgradet jelentenének sajnos. Hart pedig még nem kezdő kaliber, ez azért körvonalazódik. Flowers nem nyújt kezdő LT szintet. Gyakorlatilag szerinte az O line "szabotálja" a Pre season-t, mert így ami a célja lenne, hogy a fiatal játékosok megmutassák mit tudnak (Wr,Te, Rb) az gyakorlatilag kivitelezhetetlen miattuk.
McAdoo szerint is többeknek a tükörbe kell nézni ezután a meccs után, mert a komplett falunkat fizikailag dominálta az ellenfél, a beszedett büntikről meg nem is beszélve ami fegyelmezetlenség.
www.bigblueview.com/2016/8/20/12570630/instant-analysis-giants-bills-struggling-giants-offensive-line-a-problem
ozibozi
több mint 9 éve
Ed Valentine elemzése a falunkról:Annyira nincs rendben szerinte a falunk, hogy még vlsz a rosteren sincs a kezdő RT-nk, és a jövő héten waiwerre kerülők is upgradet jelentenének sajnos. Hart pedig még nem kezdő kaliber, ez azért körvonalazódik. Flowers nem nyújt kezdő LT szintet. Gyakorlatilag szerinte az O line "szabotálja" a Pre season-t, mert így ami a célja lenne, hogy a fiatal játékosok megmutassák mit tudnak (Wr,Te, Rb) az gyakorlatilag kivitelezhetetlen miattuk.
McAdoo szerint is többeknek a tükörbe kell nézni ezután a meccs után, mert a komplett falunkat fizikailag dominálta az ellenfél, a beszedett büntikről meg nem is beszélve ami fegyelmezetlenség.
www.bigblueview.com/2016/8/20/12570630/instant-analysis-giants-bills-struggling-giants-offensive-line-a-problem
több mint 9 éve
Nem azzal van a baj, hogy az ember leírja ha szar valami, mert én is leírtam, hogy nem játszottak jól. De mindig van legalább egy olyan komment ami burkoltan nekem szól, hogy "ugye mi megmondtuk, hogy nem jó ez így". Az elmúlt években a támadófalat nyomtuk meg a legjobban. Mikor ott vannak tömegével a korai körös pickek, van egy jól játszó olcsó veteránod is + egy project embered, akkor hagyod, hogy teljesítsenek a fiatalok és nem hozol a nyakukra első körös draft picket + sokmillióért FA-t. Pláne ha a védelem is ezer sebből vérzik. Pl. Vernon vagy Harrison helyett jobb lett volna Osemele? Nem... Azt is be kell látni, hogy az új CBA nem épp OL barát és ligaszinten általános probléma ez. Úgyhogy nem az zavar, hogy mindenki leírta milyen szarul játszott a fal, hanem az, hogy újra rossz irányból lett megközelítve a dolog és nem az idei GM tevékenység a felelős ezért a gyenge játékért.Szerintem meg azzal van a baj, h te gondolsz valamit erről a dologról (amit már "néhányszor" közzé is tettél itt) amit ráadásul úgy állítasz be, mint valami axiómát, mi meg egyáltalán nem értünk ezzel egyet, főleg hogy a tények is ennek az ellenkezőjét támasztják alá.
Asbee
Ettől még lehet ezt is meg mindent másként látni, nincs is ezzel baj, sőt. De azon hogy időnként burkoltan vagy kevésbé burkoltan neked szánt kommentek érkeznek viszont felesleges meglepődni vagy kiakadni, inkább a saját stílusodban kellene keresni az okát
több mint 9 éve
Nem azzal van a baj, hogy az ember leírja ha szar valami, mert én is leírtam, hogy nem játszottak jól. De mindig van legalább egy olyan komment ami burkoltan nekem szól, hogy "ugye mi megmondtuk, hogy nem jó ez így". Az elmúlt években a támadófalat nyomtuk meg a legjobban. Mikor ott vannak tömegével a korai körös pickek, van egy jól játszó olcsó veteránod is + egy project embered, akkor hagyod, hogy teljesítsenek a fiatalok és nem hozol a nyakukra első körös draft picket + sokmillióért FA-t. Pláne ha a védelem is ezer sebből vérzik. Pl. Vernon vagy Harrison helyett jobb lett volna Osemele? Nem... Azt is be kell látni, hogy az új CBA nem épp OL barát és ligaszinten általános probléma ez. Úgyhogy nem az zavar, hogy mindenki leírta milyen szarul játszott a fal, hanem az, hogy újra rossz irányból lett megközelítve a dolog és nem az idei GM tevékenység a felelős ezért a gyenge játékért.
több mint 9 éve
Nyilván szar volt az OL, de nem kell telesírni mindent, hogy nem játszottak jól. Lerágott csont, hogy az elmúlt években komoly erősítést kapott a fal és voltak komolyabb gondok is. Nem lehet minden évben ugyanoda első körös játékost és nagy pénzű szabadügynököket hozni. Akármi történik és akárhogy erőlködtök nem fogom megváltoztatni a véleményem... Az viszont fura, hogy a tight endeket senki sem említi meg. Több játék is inkább az ő saruk volt. Jobb kommunikáció kell, még egy kis összeszokottság és figyelni a részletekre (és persze Pugh). Ha ezek összejönnek előrébb tudunk lépni tavalyhoz képest. Az igazán fontos PS meccs a jövő heti lesz, ott még többet játszanak majd a kezdők és általában ott szenvedjük el az első komolyabb sérüléseket is.Senki nem sír tele semmit csak leírjuk a tényeket, igazából te hajtogatod folyton ugyanazt, annak ellenére, hogy a vak is látja, hogy évek óta kurva nagy gond van itt, ha hoztunk ide sok első köröst, ha nem. Én speciel nem akarom a véleményedet megváltoztatni, azt gondolsz meg írsz amit akarsz, számomra teljesen irreleváns, de hadd tegyem már meg én is ezt anélkül, h mindig előadnád a mindent-tudót. Én is várok fejlődést az OL-től (ebbe beletartoznak a TE-k is amúgy akik szintén gyalázatosak voltak tegnap), mert innen csak fejlődni lehet, de ettől még 100%-ig biztos vagyok benne, h preseason ide vagy oda, emiatt az egység miatt fogunk a legtöbbet szívni idén (is), főleg mert Eli ráadásul egy olyan QB aki elé normális fal kell, h érvényre tudja juttatni az erősségeit és a futóink se klasszisok, h finoman fejezzem ki magam.. Persze nem volt Pugh, de akkor is lyukas a kezdőnk, ha mindenki egészséges, mi lesz ha még ki is esnek emberek, ami azért borítékolható előbb-utóbb. Várhatóan az lesz mint tavaly, a pass-protra fogunk jobban rágyúrni, mert muszáj Eli miatt, de normális futójátékhoz csodának kell történni ezzel a fallal, anélkül meg igen nehéz lesz kontrollálni a meccseket, hiába javul fel várhatóan a védelem. Kíváncsi leszek mit sikerül ebben előrelépni, mert ezen múlik a szezonunk, annyiból nem baj, hogy ez ennyire látványosan kijött most, h talán most még lehet vele kezdeni valamit mire jönnek az éles meccsek.
Asbee
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Nyilván szar volt az OL, de nem kell telesírni mindent, hogy nem játszottak jól. Lerágott csont, hogy az elmúlt években komoly erősítést kapott a fal és voltak komolyabb gondok is. Nem lehet minden évben ugyanoda első körös játékost és nagy pénzű szabadügynököket hozni. Akármi történik és akárhogy erőlködtök nem fogom megváltoztatni a véleményem... Az viszont fura, hogy a tight endeket senki sem említi meg. Több játék is inkább az ő saruk volt. Jobb kommunikáció kell, még egy kis összeszokottság és figyelni a részletekre (és persze Pugh). Ha ezek összejönnek előrébb tudunk lépni tavalyhoz képest. Az igazán fontos PS meccs a jövő heti lesz, ott még többet játszanak majd a kezdők és általában ott szenvedjük el az első komolyabb sérüléseket is.
több mint 9 éve
az eredmény tényleg mindegy, de a 3 negyed alatt összehozott 3(!) first downs szerintem még a cserék cseréitől is karcsú lenne, nem azoktól akik fent voltak......bízzunk a Preseason "fontosságában" és hogy mindenki csak a sérülést akarta elkerülni...
több mint 9 éve
Szabad még ilyet beírni hogy egy fos az OL!? Vagy minden ok továbbra is....😉Relax.Preseason...Bar ez tényleg fos volt😁
yooker