New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Apple a 24-es számra váltott. Két cut van még hátra az 53-ig1rb és 1 lb lehet az a kettő
Asbee
több mint 9 éve
Apple a 24-es számra váltott. Két cut van még hátra az 53-ig
több mint 9 éve
A falembereket rendesen küldjük el😀 lehet keresni a máshonnan kirakott játékosokat
több mint 9 éve
Adamst,Deayont picit sajnálom és megint nem nagyon lesz nagyobb elkapónk sem Dawis nélkül....
több mint 9 éve
Ha minden igaz ők már tuti távoznak:WR Anthony Dable
WR Darius Powe
WR Geremy Davis
CB Donte Deayon
CB Michael Hunter
S Justin Currie
S Andrew Adams
LB Ishaq Williams
OL Dillon Farrell
CB Leon McFadden
LB Brad Bars
DE Stansley Maponga
OL Ryan Seymour
Persze sokaknál ott a PS lehetősége
Szerkesztette: Asbee
több mint 9 éve
McAdoo meglepetéseket ígér délutánra... vajon ki lesz az? ... lehet csak nekik lesz meglepetés 😊
több mint 9 éve
nemMa este keretszűkítés, itt egy tipp tőlem, hogy kik maradhatnak6 futó összesen? Elég ennyi?
Asbee
gyeek
több mint 9 éve
Ma este keretszűkítés, itt egy tipp tőlem, hogy kik maradhatnak6 futó összesen? Elég ennyi?
Asbee
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Ma este keretszűkítés, itt egy tipp tőlem, hogy kik maradhatnak
több mint 9 éve
én is úgy gondolom hogy jobb és hasznosabb lehet Johnson csak azt írtam hogy ezt jó is lett volna látni hogy megnyugodhassak e felől 😊, mert pályán ugye nem igen volt és ki tudja lesz-e a jövő héten is...Hát nem is csinált Whitlock semmi különlegeset (az h tavaly DT is volt a védőfal szegénysége) + nem is használtuk olyan sokat. McAdoo-nak nincs szüksége klasszikus FB-re, nem ez az első eset a ligában. Johnson pedig jobb nála ebben a hibrid szerepkörben. Sokszor mozog be a TE a backfiledre és erre a szerepre jelenleg ő a legalkalmasabb. Hejj ha még itt lenne Pascoe...ok!de már előtte is azt olvastam hogy Johnson lesz a befutóahhoz képest hogy W. Jonsontól sokat várunk , Whitlock is miatta került kb lapátraA Jets ellen kiskocsin vitték le Whitlockot
jó lett volna látni játszani "kicsivel" többet itt az előszezonban!
és kérdés mi lesz vele a Dallas elleni meccsen is..
yooker
Asbee
yooker
Asbee
több mint 9 éve
Hát nem is csinált Whitlock semmi különlegeset (az h tavaly DT is volt a védőfal szegénysége) + nem is használtuk olyan sokat. McAdoo-nak nincs szüksége klasszikus FB-re, nem ez az első eset a ligában. Johnson pedig jobb nála ebben a hibrid szerepkörben. Sokszor mozog be a TE a backfiledre és erre a szerepre jelenleg ő a legalkalmasabb. Hejj ha még itt lenne Pascoe...ok!de már előtte is azt olvastam hogy Johnson lesz a befutóahhoz képest hogy W. Jonsontól sokat várunk , Whitlock is miatta került kb lapátraA Jets ellen kiskocsin vitték le Whitlockot
yooker
Asbee
yooker
több mint 9 éve
ok!de már előtte is azt olvastam hogy Johnson lesz a befutóahhoz képest hogy W. Jonsontól sokat várunk , Whitlock is miatta került kb lapátraA Jets ellen kiskocsin vitték le Whitlockot
yooker
Asbee
több mint 9 éve
ahhoz képest hogy W. Jonsontól sokat várunk , Whitlock is miatta került kb lapátraA Jets ellen kiskocsin vitték le Whitlockot
yooker
több mint 9 éve
ahhoz képest hogy W. Jonsontól sokat várunk , Whitlock is miatta került kb lapátrajó lett volna látni játszani "kicsivel" többet itt az előszezonban!
több mint 9 éve
Hát szvsz ez csak egy kidobott pick lenne. Korábban csináltunk már ilyet, nem Nassib az egyetlen csereirányító akit úgy draftoltunk. Valószínűleg érkezni fog valaki a draftról, de nem hiszem, hogy a harmadik napnál előbb. Manningben simán van még 4-5 év, a következő QB-t pedig nem kell évekig padoztatni, ha úgy van nyugodtan be lehet rakni azonnal kezdőnek. Addig meg nyugodtan elüldögélhet más a padon. Bár aztán közel sem ez a legnagyobb gondunk😀
több mint 9 éve
' a lehetőségekhez képest"ki tudja, majd a szakértők megmondják,
de
szerintem Nassib már nem fejlődik tovább, és kelleni fog valaki helyette. Az kiderült az elmúlt években hogy nem/csak/ az első kör első pár helye számít ebben a kérdésben, főleg hogy nem is feltétlen kell majd kezdenie remélhetőleg(szerencsére)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
És ki lesz az első körös pickünk? Hányadiknak választunk? Trade lesz?
több mint 9 éve
T.Wade és A.Adams is roasteren akar lenni! Nassib meg nem!
Szerkesztette: nagir

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Az nem baj
több mint 9 éve
12 kezdőjátékosunk inaktív ma...QB Eli Manning; WR Odell Beckham Jr.; C Weston Richburg; TE Will Johnson (burner); CB Janoris Jenkins; CB Leon Hall (concussion); S Darian Thompson (shoulder); CB Dominique Rodgers-Cromartie; LB Jonathan Casillas (ribs); LB Jasper Brinkley; DE Olivier Vernon; DE Jason Pierre-Paul; LB B.J. Goodson (concussion); DT Johnathan Hankins; DT Damon Harrison.
Szerkesztette: ironroy
több mint 9 éve
Nem meglepő módon Brady kezd ellenünk!
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Szerintem a szezonnyitó legnagyobb kérdése, hogy McAdoo elég tökös lesz-e, hogy 70-30 körüli passz-futás arányunk legyen. Ha igen, akkor az offense működni fog, mert a pass protection rendben van, főleg a gyenge dallasi endekhez képest, valamint a Cowboys a legkevesebbet bliccelő csapatok között van, aminek a felvétele szintén gond volt az előszezonban eddig. Valamint az állandó passzolás mellett a futás is könnyebben hozhat yardokat, már ha sikerül Lee-t elkerülni vagy blokkolni.Elég logikus amit írsz, de engem nagyon meglepne egy 70-30%-os passz/futás arány, illetve ez sztem csak akkor lesz igaz, ha zömmel hátrányban játszunk a meccsen, annak meg nem örülnék. Bár ha a végén magabiztos 4 pontos győzelmet aratunk akkor jó úgy is nekem 😊
Védelem tekintetében kicsit összetettebbnek látom a helyzetet. Egyrészt Vernon és Harrison tavaly nagyon jól muzsikáltak az Elit O-line ellen, és JPP-nek is történelme van Smith ellen, ahogy valaki már említette (valamint Hankins is jó lehet 1v1-ben bármelyik guard ellen futásnál, ha Harrison duplázva van). A problémát én abban látom, hogy kellene valami megoldás Dez duplázására ÉS sok közepesen mély zónára a rookie irányító és Witten miatt.
Talán szezon előtti túlzott optimizmus, de én egy magabiztos 4 pontos győzelmet várok, 350 yardos Manninget, illetve hogy Elliotnak több elkapott, mint futott yardja lesz.
Baluba
több mint 9 éve
Szerintem a szezonnyitó legnagyobb kérdése, hogy McAdoo elég tökös lesz-e, hogy 70-30 körüli passz-futás arányunk legyen. Ha igen, akkor az offense működni fog, mert a pass protection rendben van, főleg a gyenge dallasi endekhez képest, valamint a Cowboys a legkevesebbet bliccelő csapatok között van, aminek a felvétele szintén gond volt az előszezonban eddig. Valamint az állandó passzolás mellett a futás is könnyebben hozhat yardokat, már ha sikerül Lee-t elkerülni vagy blokkolni.Védelem tekintetében kicsit összetettebbnek látom a helyzetet. Egyrészt Vernon és Harrison tavaly nagyon jól muzsikáltak az Elit O-line ellen, és JPP-nek is történelme van Smith ellen, ahogy valaki már említette (valamint Hankins is jó lehet 1v1-ben bármelyik guard ellen futásnál, ha Harrison duplázva van). A problémát én abban látom, hogy kellene valami megoldás Dez duplázására ÉS sok közepesen mély zónára a rookie irányító és Witten miatt.
Talán szezon előtti túlzott optimizmus, de én egy magabiztos 4 pontos győzelmet várok, 350 yardos Manninget, illetve hogy Elliotnak több elkapott, mint futott yardja lesz.
több mint 9 éve
biztos van még lejjebb, csak remélem ezt nem Dallasban fogjuk megmutatni ...Nem akarok mélyebben belemenni ebbe, és bocs, de az aláhúzott rész úgy hülyeség ahogy van, teljesen jogosan kapod a savat rá..Ez tény, de olvasd vissza mivel kezdtem: "Illene nyerni"Hát illene is nyerni ez ellen a Dallas ellen. Nem lebecsülve őket, a fél csapat eltiltott, sérült, kidőlt az irányító, így egy rookie fog kezdeni, nincs védőfaluk, ráadásul olvastam, hogy Lee sem teljesen egészséges. A futásokat kell majd rendesen megfogni, ami az új fallal közel sem tűni lehetetlennek.nem én kezdtem hiszen véleményed szerint le se kellene játszani a meccset mert tuti nyerünk egy ilyen Dallas ellen ! 😉
Awesome88
csak egy "kicsit" a másik oldalról néztem a dolgot , korántsem gondolom hogy minden ilyen fekete vagy fehér lesz!
egy klasszik , kiélezett csoportmeccs lesz ez ahogy általában szokott lenni!de azt tartom hogy a komolyabb vesztenivalónk nekünk van !
yooker
Azért is van nekünk nagyobb veszíteni valónk, mert a Dallas most ennyire szétesni látszik így év elején, míg nálunk kialakulóban van egy erős D és reménykedhetünk, hogy ehhez minimum a tavalyi O is csatlakozik. Persze, én is bele tudnám magyarázni, hogy nyerhet a Cowboys, de minek? Itt nem a Giants-nek szurkolnak az emberek? Akkor minek fejtegessük miért nyer majd a csoportrivális? Annyit én is megjegyeztem, hogy "nem lebecsülve" őket, hiszen ezt nem is szabad megtenni. Ez foci, bárkinek van esélye bárki ellen. De ezt a meccset csak mi veszíthetjük el...
Awesome88
Egyébként elhiszem, h téged zavarnak az általad pesszimistának (általunk realistának) gondolt vélemények, de ez fordítva is igaz, hidd el.. én nemtom milyen szar teljesítményt kellett volna letennünk ezeken a pre meccseken ahhoz, h ne csak mi veszthessük el ezt a meccset szerinted..
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.