New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 478
Ha még jön hozzánk egy-két átlagos( annál azért nem gyengébb) O falember, akkor simán megvan az esély a rájátszásra ezzel a D-vel... Én csak ezt a fél év spétet nem igazán értem...de a később eljött vlm az mindig ezerszer jobb mint a sohasem megérkezett vlm... (ebből is látszik hogy milyen jól megtévesztettünk mindenkit, mert titokban jól begyakoroltunk mindent ami nem ment, most meg megtévesztésből visszaigazoljuk azt akit kibasztunk ...) ,,,jól becsaptunk mindenkit a nagy gyakorlásban 😊 (szerencsére azért észbe kaptak, és ez a legfontosabb) most már megoldják...

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Az h Flowers nem vallott szegyent az tulzas,mert nem nagyon volt nala rosszabb tackle.Lerobbant allapotban is jobb sztem Beatty mint Flowers.En inkabb hatalmas mellenyulasnak tartom az o draftolasat mint jo projectnek.Ami tisztan latszik h semmit sem fejlodott tavaly ota.Sajnos.Max sztem RT kent lehet kezdo ,m LT be eddig 0.Hozzateszem ne legyen igazam!Regota nem volt csalodas az elso koros pickekben,remelem most se lesz.Egyre jobban tetszik pl Apple hatarozott jateka,kicsit elkezdtem sokallni Jenkins arat.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jó, de senki nem tudja még, hogy Flowers nem lesz jó vakoldali tackle. Tavaly nehéz éve volt, de mutatott pozitív jeleket és megadnak neki minden esélyt, hogy ezen a poszton váljon be. Alapból ez a legfontosabb pozíció a falban és ide a legnehezebb klasszis játékost találni. Újoncként a jobb oldalon kezdett volna, de Beatty sérülése mindent felborított. Mivel LT-ként sem vallott szégyent, ezért ott akarják folytatni vele. Ha végleg felsül ott akkor tesszük majd át máshova, de egy év után még ennek nem jött el az ideje.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Ahogy a szakik megmondták előre Pugh-ról (is) hogy kiváló átlagon felüli Guard lesz (pedig nem volt rosszabb RT-nek, mint Flowers LT-nek rookie évében, de ....lehet Nem is kéne a drafthoz ragaszkodni... simán átbaszni Flowerst a jobboldalra egy esélyt adni neki mielőtt guard lesz... majd jövőre húzni egy LT-t... volt már ilyen a világtörténelemben...Ahogy Pugh is majdnem Pro Bowl G lett szép lassan, a megfelelő helyen még ő is lehetne Valaki...

több mint 9 éve
Reggel 7-kor edzett egyet és a hírek szerint az edzőknek tetszett amit láttak tőle. A jelenlegi keretben erősítést jelenthet. Szvsz a bal oldali hármast nem bontjuk meg, egy 4-5 hetet tutira adnék a Flowers-Pugh-Richburg hármasnak. RT-re lehet nagy esélye, meglátjuk ki tudja-e szorítani Newhouse-t az első fordulóig. Hart eddig sajna nem sokat mutatott, persze ő még nagyon fiatal neki adok időt.

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
Will Beaty visszatért csapatunkhoz.
szviko
Most már csak az a kérdés, h melyik oldalon fog játszani 😀
Taz
Sajnos jelen helyzetben mindkét oldalon javulást jelentne...
szviko
csodát azért nem kell várni tőle, elég kétségbeesett lépés, de persze a helyzet is kétségbeejtő 😊 kérdés mi van a sérüléseivel.. Erős a gyanúm, h lesz még más is hozva a keretszűkítések után. (más kérdés, h megváltó már nyilván nem fog érkezni, de a cserepadunk is katasztrófális jelenleg)

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Még szerencse hogy a Dallasszal kezdünk, így van egy + hetünk felkészülni a meccsekre... 😊
több mint 9 éve
a szezon feléig (a szezon végén már az ucsóvá vált) a védelem a labdaszerzéseivel (stb) igenis' partiban tartott minket még a rájátszásra is ..(gáz de igaz, NFC East 😊) én így emlékszem... de több meccsen nem tudtunk egy(tehát nem kettő, csak egy) qrva first downt elérni negyedeken keresztül... Ha nem így lett volna akkor elnézést, de szerintem így volt...én így emlékszem...
ozibozi
Nyilván a labdaszerzések megvoltak és volt egy-egy meccs ahol döcögött az offense is (nem is állítottam, hogy nem volt ilyen és ott is tökéletes minden), de több pozitívumot nemigen lehetett felsorolni a védelemnél. Itt a defense volt amit alaposan fel kellett turbózni és amennyire lehetséges annyira sikerült is.
Asbee
A Defense rendben is van... Sőt,
több mint 9 éve
a szezon feléig (a szezon végén már az ucsóvá vált) a védelem a labdaszerzéseivel (stb) igenis' partiban tartott minket még a rájátszásra is ..(gáz de igaz, NFC East 😊) én így emlékszem... de több meccsen nem tudtunk egy(tehát nem kettő, csak egy) qrva first downt elérni negyedeken keresztül... Ha nem így lett volna akkor elnézést, de szerintem így volt...én így emlékszem...
ozibozi
Nyilván a labdaszerzések megvoltak és volt egy-egy meccs ahol döcögött az offense is (nem is állítottam, hogy nem volt ilyen és ott is tökéletes minden), de több pozitívumot nemigen lehetett felsorolni a védelemnél. Itt a defense volt amit alaposan fel kellett turbózni és amennyire lehetséges annyira sikerült is.

több mint 9 éve
Emlékeim szerint 'A top 10 es offense' abból állt hogy OBJ elkapta a labdát ha felé dobták, (Eli legjobb éve stb) + az ucsó tétnélküli meccseken pedig kozmetikázva lettek a futójáték számai mikor már mindegy volt. Ellenben tavaly, miikor a védelem meccsben tartott minket képtelenek voltunk egy First down elérésére negyedeken keresztül, agyondominálták a falunk, kb ahogy a Bills, +a Jets ellen 2.5 negyeden keresztül az elején. (csak ott élesben)
Tegnap arról beszélt az edzőnk, hogy ezek a hibák mind "correctable" kategóriák amik az O falban vannak. Bízzunk benne ők tudják miben (kikben) bíznak...Szűk 2 hét van csodát tenni, feljavulni legalább a tavalyi szintre. Én már azzal is elégedett lennék először, ha Eli-t legalább megvédenék mint tavaly és nem törnék össze 'vénségére' .A 2 hét sok idő, de ahhoz legalábbis elég hogy mentálisan felrázzák őket és legalább azt kihozzák belőlük amit tudnak, mert jobban 'focizni' nem most fognak megtanulni vlsz. 😊
ozibozi
Mivel Beckham jó eséllyel a franchise történetének a legjobb elkapója lehet, ezért még jó, hogy neki passzolnak a kritikus helyzetekben. Attól lesz jó egy csapatrész, hogy ilyen klasszisok alkotják. A végén még kihozod, hogy a védelem tartott minket... 😀
Asbee

több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Lapátra került Cooper Taylor és Bennett Jackson is... várható volt
több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
szviko
Taz
Sajnos jelen helyzetben mindkét oldalon javulást jelentne...
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
szviko
több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants UCLA Bruins 65 078 — no es importante
Geoff Schwartz sem bírt megmaradni a Lions roster-én, ami hatalmas szó, hiszen nekik még a milyénknél is gyengébb O faluk van. Előbb Randle, majd most Schwartz is bizonyította, hogy miért váltunk meg tőlük.
Awesome88
Még az NFL-nek kellene kirúgnia Coughlint és minden világossá válik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 597 — Bla, bla, bla
James Jonest idén a Chargers tette ki a szezon előtt. Ő csak zöldben érzi jól magát!😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Azért az is legalja, hogy Schwartz-ot tavaly el akarta küldeni a fanbase, most meg visszahoznák😀

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Geoff Schwartz sem bírt megmaradni a Lions roster-én, ami hatalmas szó, hiszen nekik még a milyénknél is gyengébb O faluk van. Előbb Randle, majd most Schwartz is bizonyította, hogy miért váltunk meg tőlük.
több mint 9 éve
Emlékeim szerint 'A top 10 es offense' abból állt hogy OBJ elkapta a labdát ha felé dobták, (Eli legjobb éve stb) + az ucsó tétnélküli meccseken pedig kozmetikázva lettek a futójáték számai mikor már mindegy volt. Ellenben tavaly, miikor a védelem meccsben tartott minket képtelenek voltunk egy First down elérésére negyedeken keresztül, agyondominálták a falunk, kb ahogy a Bills, +a Jets ellen 2.5 negyeden keresztül az elején. (csak ott élesben)
Tegnap arról beszélt az edzőnk, hogy ezek a hibák mind "correctable" kategóriák amik az O falban vannak. Bízzunk benne ők tudják miben (kikben) bíznak...Szűk 2 hét van csodát tenni, feljavulni legalább a tavalyi szintre. Én már azzal is elégedett lennék először, ha Eli-t legalább megvédenék mint tavaly és nem törnék össze 'vénségére' .A 2 hét sok idő, de ahhoz legalábbis elég hogy mentálisan felrázzák őket és legalább azt kihozzák belőlük amit tudnak, mert jobban 'focizni' nem most fognak megtanulni vlsz. 😊
ozibozi
Hát azért nem hiába lett az a védelem a liga egyik legrosszabbja az offense meg top 10-es. Ebbe nehéz lenne belemagyarázni, hogy igazából a támadósorunk volt tavaly a rossz és nem a D. Persze tényleg voltak meccsek, ahol nem teljesítettek rosszul, de összességében mégis inkább rajtuk ment el a szezon, mint az O-n. Ott volt például a New Orleans elleni meccs, ahol 49 pont sem volt elég a győzelemhez (persze ott még gyebgébb D volt). A lényeg, hogy nem gyengült a csapatrész tavaly óta, sőt. Remélhetőleg (sőt én biztos vagyok benne) még fog erősödni az O pár támadófalemberrel a keretszűkítések alatt. Majd akkor aggódjunk, ha az első meccsen az eltiltott, sérült így alig létező Dallas D ellen is hasonló lesz a helyzet.
több mint 9 éve
ozibozi
Mivel Beckham jó eséllyel a franchise történetének a legjobb elkapója lehet, ezért még jó, hogy neki passzolnak a kritikus helyzetekben. Attól lesz jó egy csapatrész, hogy ilyen klasszisok alkotják. A végén még kihozod, hogy a védelem tartott minket... 😀

több mint 9 éve

több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 983 — Giants fan
Én nem látom egyáltalán borúsnak a helyzetet. Ez csak az előszezon, nem itt kell brillírozni. Nyílván a nagyoknak ez csak teher. Semmi értelme odatenni magukat, mert úgyis kezdők, az offens oldalon kb mindenki. A kezdő 11-ből gyakorlatilag 10 név fix. Amikor pályára lépnek, csak kockáztatják, hogy megsérülnek. Ez inkább arról szól, hogy ki maradjon a roster-en, és azoknak kell igazán robbantani.

A másik, hogy ilyenkor azt kell gyakorolni ami nem megy, nem fordítva. Semmi értelme nem lenne ezerszer begyakorolt játékokkal menni, vagy ellőni az igazán nagy újításokat, mert akkor abból készülhetnének az ellenfelek. McAdoo lett a főnök, ráadásul inkább erősödött az O mint sem gyegült. A fal is inkább csak erősödött tavaly óta, ha csak az összeszokottságot, és a rutint vesszük. Persze ez nem sok, de semmiképp sem lett gyengébb, mint a tavalyi top 10-es sor.

Awesome88
Na most már kiderül, h nem csak a támadójátékunk volt Top10-es tavaly, hanem az OL is 😊 Ebből is látszik, h mekkora szakértő vagyok, mert én ennek ellenére is láttam a problémát (igaz, el is lettem mondva minden szarnak..) Kíváncsi vagyok, h mit fognak kitalálni, hoznak-e embert vagy ezzel az állománnyal próbáljuk megoldani, persze új emberekkel az OLben nekivágni egy szezonnak valószínű még rosszabb lenne.. ezt a fost amit főztünk most már muszáj lesz megenni.
több mint 9 éve
Úgy néz ki Myles White az első kirakott játékosunk

több mint 9 éve
Randle pedig sokáig bírta az Eagles-ben 😀
Asbee
Azért ez meglepett. Ha igaz amit írtak az Eagles topic-ban, akkor Agholor, Huff és Turner kerülhet roster-re. Azért náluk szerintem jobb Randle, bár ezek szerint még jobban kijött a különbség mint az várható volt. Hiszen nem mind1, hogy egy Manning csinál belőled jó elkapót, vagy ha neked kellene jó QB-t csinálni valakiből.
Awesome88
Randle-nek max a statisztikái voltak jók, igaz néhány meccsen nagyon odatette magát, akkor tényleg öröm volt nézni a játékát. Viszont hihetetlen inkonzsztens, nem egyszer rosszul futotta meg a route-ot, ráadásul az offseasonban meg is műtötték ami nem tudni mennyit vett ki belőle. A bearwriterek már az első meccsen nagyon fikázták és gondolom úgy vitték oda, hogy produkálnia kell, ez nem jött össze így inkább maradnak másoknál. Pedig a képességei azért ott lennének...

több mint 9 éve
Randle pedig sokáig bírta az Eagles-ben 😀
Asbee
Azért ez meglepett. Ha igaz amit írtak az Eagles topic-ban, akkor Agholor, Huff és Turner kerülhet roster-re. Azért náluk szerintem jobb Randle, bár ezek szerint még jobban kijött a különbség mint az várható volt. Hiszen nem mind1, hogy egy Manning csinál belőled jó elkapót, vagy ha neked kellene jó QB-t csinálni valakiből.