New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
BREAKING NEWS: CB Leon Hall is signing a 1 year deal with the New York Giants. - per Rand GetlinLB poszt továbbra is felejtős?
ozibozi
több mint 9 éve
Istenkém attól a támadófaltól nem tudunk elszakadni...😀😀
több mint 9 éve
A mélység jó dolog szerintem is, ( bár az O falról mondhatnánk el ugyanezt 😊 ...ez egy nagyon jó kis igazolás!
ozibozi
valaki még tuti jön az OL-be is! és akkor egy szavunk se lehet tényleg Reesre!
több mint 9 éve
A mélység jó dolog szerintem is, ( bár az O falról mondhatnánk el ugyanezt 😊 ...
több mint 9 éve
Én például magasról teszek arra ki mit csinál a TC-n, vagy az előszezonban. A lényeg, hogy ne legyen balhé (ami nem is szokott lenni) és hogy senki ne sérüljön le az első hétre. Ott majd lehet értékelni, bár még az első 4-5 meccs sem lesz feltétlen mérvadó. Teljesen új csapat épül a védelemben, és a támadósor is átalakul. Új edzői stáb, szóval majd meglátjuk. Norman-t is sorra égetik az edzéseken, és bár nem gondolom őt elitnek (nagyon nem) de azért nem is ennyire szar. Általában az offense szokott brillírozni edzéseken, még a védelem (azon belül különösen a secondary) "szenvedni" hiszen ők nem adhatnak bele mindent, mert még valaki lesérül. Csak türelem 😊 Hall leigazolása pedig zene füleimnek. Végre egy slot CB, aki nem kevés rutinnal rendelkezik. Tetszik ez az újjáépülő secondary, sok potenciál, és tapasztalat. DRC, Jenkins, Apple és Hall, névsorra már biztosan előrébb vagyunk mint tavaly 😀
több mint 9 éve
BREAKING NEWS: CB Leon Hall is signing a 1 year deal with the New York Giants. - per Rand Getlin
több mint 9 éve
Edzésről beszélünk... Ahol kísérletezget az ember, kipróbál új dolgokat és sokszor nem is úgy játszik a saját csapattárs ellen mint majd egy csoportrangadón fog. Nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, ahogy a kezdő játékosoknál az előszezonnak sem kell majd. Emlékezzünk vissza akkor hogy játszott az 1. sor offense.
több mint 9 éve
Jenkins itt se volt a helyzet magaslatán.....láttam már én is, de nem akartam tovább borzolni a kedélyeket!
www.giants.com/videos/videos/Top_Play_Eli_big_pass_to_Vereen/bd65ee38-1198-4e49-b2e5-d6a86496bacb
Taz
amúgy tényleg írják hogy tegnap kiváló napja volt, még Roger Lewist is sikerült 1x szépen levédekeznie...😊 de tényleg nem akarom már bántani , új is itt nálunk szokni kell a rendszert ,majd élesben kiderül
több mint 9 éve
Jenkins itt se volt a helyzet magaslatán.....Azert ezen kivul Jenkins igen jo napot zart
www.giants.com/videos/videos/Top_Play_Eli_big_pass_to_Vereen/bd65ee38-1198-4e49-b2e5-d6a86496bacb
Taz
több mint 9 éve
Jenkins itt se volt a helyzet magaslatán.....www.giants.com/videos/videos/Top_Play_Eli_big_pass_to_Vereen/bd65ee38-1198-4e49-b2e5-d6a86496bacb
több mint 9 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/760812382880985088

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
TC, benne van az ilyen. Addig is kapcsoljuk a Cowboys campet 😀több mint 9 éve
Hát OBJ ellen még oké. De mikor néztem a videót hogy White milyen elkapást csinált , elkezdtem kételkedni benne.... :SAz időjárás ma sem jó, péntekhez hasonlóan most is fedett pályás edzésegy pár videót néztem a legszebb edzés jelenetekből ott azért többször is , J. Jenkins
Asbee
statisztál szépen az elkapásoknál ( OBJ és Miles White ellen is) !nyilván nem igazán mérvadó de
őt amúgy is írják hogy a legneccesebb komoly igazolás és én is azt érzem hogy fogunk azért bosszankodni miatta idén...de ne legyen igazam! 😊
yooker
DRC viszont jó formában van 😀
Szerkesztette: Taz
több mint 9 éve
Az időjárás ma sem jó, péntekhez hasonlóan most is fedett pályás edzésegy pár videót néztem a legszebb edzés jelenetekből ott azért többször is , J. Jenkins
Asbee
statisztál szépen az elkapásoknál ( OBJ és Miles White ellen is) !nyilván nem igazán mérvadó de
őt amúgy is írják hogy a legneccesebb komoly igazolás és én is azt érzem hogy fogunk azért bosszankodni miatta idén...de ne legyen igazam! 😊
több mint 9 éve
Beckham megsérült, de nyugalom álíltólag nem komoly, hirtelen volt riadalom.
több mint 9 éve
Az időjárás ma sem jó, péntekhez hasonlóan most is fedett pályás edzés
több mint 9 éve
mikor már hasonló intenzitású edzés videók jönnek 'dicsekvésből' Cruzról ,simán megnyugszom 😊www.youtube.com/watch?v=OHNtdf0WtXk
több mint 9 éve
Azért én meg várok az örömmel addig amíg el nem jön az első alapszakasz meccs és Cruz is kifut majd a kijáróból. Addig sajnos az a játékos marad aki majdnem két éve nem lépett pályára és bármikor a cut áldozata lehet. Akármit hozzá tud tenni a játékhoz az csak plusz.Viszont abban bízom, hogy ezt az akadályt is átvészeli mint eddig szinte mindent. Anno az egyetemről többször is ki akarták rakni, majd hiába tolt produktív évet UDFA lett. Aztán jött és a Jets ellen elkápráztatott mindenkit, majd a keretbe is befért, a rookie éve viszont hamar véget ért. Egy évvel később rögtön egy elejtett labdával kezdett a Redskins ellen, a helyére pedig más játékost is hoztunk. Aztán az Eagles ellen a sérülések miatt ő lett a kezdő és innentől már tudjuk a sztorit😊 Máson már lehet az első akadály kifogott volna.
több mint 9 éve
Savage😏Cruz a pályán! Fú milyen WR duó lesz ott.Milyen?😀
Ka'deemCarey25
Asbee
több mint 9 éve
Trió 😊Cruz a pályán! Fú milyen WR duó lesz ott.Milyen?😀
Ka'deemCarey25
Asbee
több mint 9 éve
Cruz a pályán! Fú milyen WR duó lesz ott.Milyen?😀
Ka'deemCarey25
több mint 9 éve
Cruz a pályán! Fú milyen WR duó lesz ott.
több mint 9 éve
állítólag nem komoly, de majd meglátjuk...PUP list:
Defensive tackles Damon Harrison and Jay Bromley and linebacker J.T. Thomas will not be on the field when the team reconvenes for their summer training regimen.
Cruz nincs rajta
több mint 9 éve
www.sny.tv/giants/news/tom-coughlin-to-join-nfls-football-operations-department/192052478Tom Coughlin has taken a job with the NFL