New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Nyilván egy yard/game mutató buta statisztika, de ám legyen nem megyek bele, inkább elengedem...
több mint 9 éve
Hát nemtom, sztem a Dallas-i offense valóban elit lesz idén, ott minden adott hozzá, az a kérdés hogy a védelmükkel mi lesz, ha össze tudják rakni közepes szintre akkor sztem egyértelmű favoritok. A Redskinst nem látom olyan erősnek, közepes teljesítmény várható tőlük sztem (akárcsak tavaly), de ez most sztem kevés lesz a csoportgyőzelemhez.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.hasonlót akartam én is írni, csak a Cowboys helyett a Redskinst, így azért érdekes egy év elé nézünk a csoportban 😊
Szesze
kristof
Aztán persze sose lehet tudni, jön 1-2 sérülés a kulcsposztokon valakinél és megy a szezon a levesbe egyből. Azért remélem idén minket már nem sújt olyan mértékben, mint az előző három évben, mert azért ami mostanában volt nálunk az több, mint pech.
Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.hasonlót akartam én is írni, csak a Cowboys helyett a Redskinst, így azért érdekes egy év elé nézünk a csoportban 😊
Szesze
több mint 9 éve
Lol, max a béna statisztikák alapján, kulcsszituációkban rengetegszer jött a csőd, köze nem volt az elit O-hoz a tavalyinak. Mondjuk, ha a D tud fejlődni akkor elég lehet a tavalyi szint is, de sztem idén nem fog az egész NFC East betlizni, h ilyen szar teljesítménnyel is meglegyen a csoportgyőzelem esélye.Lol top 10 offense-ünk volt tavalySlauson okés, mondjuk azt is alaposan meg kell vizsgálni miért rakták ki. Rolle nem kell és valszeg nem is fogjuk leigazolni. Ha annyira kellene nekünk tavaly nem engedjük el. Mondjuk akkor most mi raktuk volna őt ki. A támadófalba nehéz minőségi depthet kreálni. Tapasztalt játékosok közül max olyanokat lehet elhozni mint Newhouse, vagy a középső köröktől fiatalokat draftolni akik közül valaki remélhetőleg beépül a csapatba. Viszont az offense-nek top 10-es teljesítményt kell hoznia, így pedig még jobban kíváncsi leszek a játékunkra, hogy valóban McAdoo lesz a főnök.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.
Asbee
Szesze
Asbee
több mint 9 éve
Lol top 10 offense-ünk volt tavalySlauson okés, mondjuk azt is alaposan meg kell vizsgálni miért rakták ki. Rolle nem kell és valszeg nem is fogjuk leigazolni. Ha annyira kellene nekünk tavaly nem engedjük el. Mondjuk akkor most mi raktuk volna őt ki. A támadófalba nehéz minőségi depthet kreálni. Tapasztalt játékosok közül max olyanokat lehet elhozni mint Newhouse, vagy a középső köröktől fiatalokat draftolni akik közül valaki remélhetőleg beépül a csapatba. Viszont az offense-nek top 10-es teljesítményt kell hoznia, így pedig még jobban kíváncsi leszek a játékunkra, hogy valóban McAdoo lesz a főnök.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.
Asbee
Szesze
több mint 9 éve
Kékkel akiknek a kezdő pozíciója megkérdőjelezhetetlen.Nassib remélem csak sárga lesz 😊
Zöld, aki biztos kerettag és rendszerint játszani fog
Sárga aki játékidőért fog küzdeni
Narancs, aki a rosteren maradásért
Pofásabbak vagyunk mint tavaly 😊
GiantsMLBhunter
(és én pl nem látom olyan sokkal erősebbnek a keretet tavalyhoz képest, ha megint nem ússzuk meg kulcssérülések nélkül (főleg OL, DL terén) akkor game over)
több mint 9 éve
Slauson okés, mondjuk azt is alaposan meg kell vizsgálni miért rakták ki. Rolle nem kell és valszeg nem is fogjuk leigazolni. Ha annyira kellene nekünk tavaly nem engedjük el. Mondjuk akkor most mi raktuk volna őt ki. A támadófalba nehéz minőségi depthet kreálni. Tapasztalt játékosok közül max olyanokat lehet elhozni mint Newhouse, vagy a középső köröktől fiatalokat draftolni akik közül valaki remélhetőleg beépül a csapatba. Viszont az offense-nek top 10-es teljesítményt kell hoznia, így pedig még jobban kíváncsi leszek a játékunkra, hogy valóban McAdoo lesz a főnök.Ez az elit offense-es jóslat tavaly sem ült, sztem idén se várható, de ha a deffense tud javulni akkor talán versenyben lehetünk a POért, bár sztem idén a Dallas simán viszi a csoportot majd.
Asbee
több mint 9 éve
Slauson okés, mondjuk azt is alaposan meg kell vizsgálni miért rakták ki. Rolle nem kell és valszeg nem is fogjuk leigazolni. Ha annyira kellene nekünk tavaly nem engedjük el. Mondjuk akkor most mi raktuk volna őt ki. A támadófalba nehéz minőségi depthet kreálni. Tapasztalt játékosok közül max olyanokat lehet elhozni mint Newhouse, vagy a középső köröktől fiatalokat draftolni akik közül valaki remélhetőleg beépül a csapatba. Viszont az offense-nek top 10-es teljesítményt kell hoznia, így pedig még jobban kíváncsi leszek a játékunkra, hogy valóban McAdoo lesz a főnök.
több mint 9 éve
cdn1.vox-cdn.com/thumbor/6eXcTMQeobuqfGfR1JCvWSRfalg=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6418945/depth1.0.JPGcdn1.vox-cdn.com/thumbor/zfzVr203Jqq4PxxpQcbZ08I7FHw=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/6418947/depth2.0.JPG
Kékkel akiknek a kezdő pozíciója megkérdőjelezhetetlen.
Zöld, aki biztos kerettag és rendszerint játszani fog
Sárga aki játékidőért fog küzdeni
Narancs, aki a rosteren maradásért
Pofásabbak vagyunk mint tavaly 😊
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Úgy látszik idén nem akarjuk akkora szarban hagyni a secondaryt, mint tavaly:Veteran CB Leon Hall is visiting the Giants today. GM Jerry Reese talked about the need for depth there even after drafting Eli Apple.
Slausonnak én is örülnék, mert nem hogy depth sincs normális, de én a kezdővel sem vagyok kibékülve.
több mint 9 éve
Ja félre olvastam és Rolle-ra gondoltam. Hát lehet elférne nálunk, bár a fal belső része oké, de nem árt a mélység isMég csak 30, az falembernél nem vészes. Tavaly minden meccsen játszott...2014-ben volt hosszabb ideig sérült... Jó személyiség, sokoldalú... Pl 4 meccsen center volt mert Montgomery és Grassu is sérült volt...Nem egy all pro, de konzisztens és egy átlagos/jó teljesítményt lehoz... Az öltözőben is szerették, igazi leader volt... Nem értem miért tettük ki... Lehet van valami a háttérben amiről nem tudunk még, vagy Pace mesterkedik valamiben...azért az idő megszépíti a dolgokat, benne van a korban és sérült is volt, bár mentorként tudna új FS eknek mutatni valamitNa ot en is elneznem a kezdoben.Nem is ertem h miert vagtak ki.Eleg jo jatekos sztem.Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |Slausont is kivágtuk, csak baromira nem értem miért... Őt id leigazolnám a helyetekben, csak őt komolyan 😊
ozibozi
Tomcsik
Gerixx
GiantsMLBhunter
Tomcsik
több mint 9 éve
Még csak 30, az falembernél nem vészes. Tavaly minden meccsen játszott...2014-ben volt hosszabb ideig sérült... Jó személyiség, sokoldalú... Pl 4 meccsen center volt mert Montgomery és Grassu is sérült volt...Nem egy all pro, de konzisztens és egy átlagos/jó teljesítményt lehoz... Az öltözőben is szerették, igazi leader volt... Nem értem miért tettük ki... Lehet van valami a háttérben amiről nem tudunk még, vagy Pace mesterkedik valamiben...azért az idő megszépíti a dolgokat, benne van a korban és sérült is volt, bár mentorként tudna új FS eknek mutatni valamitNa ot en is elneznem a kezdoben.Nem is ertem h miert vagtak ki.Eleg jo jatekos sztem.Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |Slausont is kivágtuk, csak baromira nem értem miért... Őt id leigazolnám a helyetekben, csak őt komolyan 😊
ozibozi
Tomcsik
Gerixx
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
azért az idő megszépíti a dolgokat, benne van a korban és sérült is volt, bár mentorként tudna új FS eknek mutatni valamitNa ot en is elneznem a kezdoben.Nem is ertem h miert vagtak ki.Eleg jo jatekos sztem.Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |Slausont is kivágtuk, csak baromira nem értem miért... Őt id leigazolnám a helyetekben, csak őt komolyan 😊
ozibozi
Tomcsik
Gerixx
több mint 9 éve
Na ot en is elneznem a kezdoben.Nem is ertem h miert vagtak ki.Eleg jo jatekos sztem.Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |Slausont is kivágtuk, csak baromira nem értem miért... Őt id leigazolnám a helyetekben, csak őt komolyan 😊
ozibozi
Tomcsik
több mint 9 éve
Paul Schwartz @NYPost_SchwartzJerry Reese on Antrel Rolle as a free agent: "We'll definitely investigate that and see where he fits in.''
több mint 9 éve
Slauson leigazolása sokat dobna a draftunkon 😊
több mint 9 éve
ámen 😀Mondjuk lehetett volna rosszabb ha tényleg benn marad FloydAkkor lesz ciki a Giants draft, ha az előttünk behúzott Floyd egy vadállat lesz NFL szinten 😀 meg az általunk bent hagyott VHIII is shutdown CB lesz 😀 Apple meg egy átlag.
Asbee
GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Mondjuk lehetett volna rosszabb ha tényleg benn marad FloydAkkor lesz ciki a Giants draft, ha az előttünk behúzott Floyd egy vadállat lesz NFL szinten 😀 meg az általunk bent hagyott VHIII is shutdown CB lesz 😀 Apple meg egy átlag.
Asbee
több mint 9 éve
szerintem is jobb ez így, ráadásul az sem szentírás amit kint szagértenek' 😊(legalább is többször kiderült már)
több mint 9 éve
Mondjuk lehetett volna rosszabb ha tényleg benn marad Floyd
több mint 9 éve
A legtöbb helyen C-B+ között értékelték a draftunkat... Az első körös Apple srácot emésztik nehezen a szakik (is) Ami meglepett, hogy állítólag Leonard Floyd-ot (oLB) vittük volna, de a Bears bekavart...C én nem olvastam csak 1 helyen. Ellenben volt ahol A v. A- volt az eredményünk.
ozibozi
Apple-t tényleg nehezen emésztik, de csak mert volt jobb választás. Azt nem veszik figyelembe, hogy lehet tudja a vezetőség, hogy mit csinál. Más lett volna a helyzet, ha kényszer pick, de így...
több mint 9 éve
A legtöbb helyen C-B+ között értékelték a draftunkat... Az első körös Apple srácot emésztik nehezen a szakik (is) Ami meglepett, hogy állítólag Leonard Floyd-ot (oLB) vittük volna, de a Bears bekavart...
több mint 9 éve
Kb olyan kaliberű futó, mint David Johnson, aki azért tavaly eléggé bevált a Cardinalsban és mindketten ugyanabban a divízióban (Missouri Valley Conference - jelenleg ez a legerősebb az FCSben, itt játszik a North Dakota State is) játszottak. De ha csak Terrance West újoncidényét hozná itt - már ha bekerül az 53-ba -,azzal is sokat segítene.Az egyik UDFA igazolásotok a remek RB Marshaun Coprich az Illinois Stateről. Igaz volt pályán kívüli ügye(füvet akart eladni egy civilnek álcázott rendőrnek), de ezt leszámítva az FCS egyik legjobb játékosa volt az elmúlt pár évben. 2274 yardot futott 2014-ben, mikor a Redbirds FCS döntőt játszott, nagyban neki köszönhető volt(és majdnem megverték a Carson Wentz vettette North Dakota Statet a döntőben) és tavaly is 1967 yarddal és 23 TDvel zárt. Ha nem kerül bajba, nagyon jó kis rotációs RB lesz itt. Majd Rashad a szárnyai alá veszi.Az FCS-es futók úgyis beváltak az elmúlt években
iktriad
Asbee
több mint 9 éve
Az egyik UDFA igazolásotok a remek RB Marshaun Coprich az Illinois Stateről. Igaz volt pályán kívüli ügye(füvet akart eladni egy civilnek álcázott rendőrnek), de ezt leszámítva az FCS egyik legjobb játékosa volt az elmúlt pár évben. 2274 yardot futott 2014-ben, mikor a Redbirds FCS döntőt játszott, nagyban neki köszönhető volt(és majdnem megverték a Carson Wentz vettette North Dakota Statet a döntőben) és tavaly is 1967 yarddal és 23 TDvel zárt. Ha nem kerül bajba, nagyon jó kis rotációs RB lesz itt. Majd Rashad a szárnyai alá veszi.meglepő lenne, ha képes lenne rostert fogni, tele vagyunk RB poszton így is + drafton is érkezett ember, de persze sose lehet tudni
iktriad
több mint 9 éve
Az egyik UDFA igazolásotok a remek RB Marshaun Coprich az Illinois Stateről. Igaz volt pályán kívüli ügye(füvet akart eladni egy civilnek álcázott rendőrnek), de ezt leszámítva az FCS egyik legjobb játékosa volt az elmúlt pár évben. 2274 yardot futott 2014-ben, mikor a Redbirds FCS döntőt játszott, nagyban neki köszönhető volt(és majdnem megverték a Carson Wentz vettette North Dakota Statet a döntőben) és tavaly is 1967 yarddal és 23 TDvel zárt. Ha nem kerül bajba, nagyon jó kis rotációs RB lesz itt. Majd Rashad a szárnyai alá veszi.Az FCS-es futók úgyis beváltak az elmúlt években
iktriad