New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Na most már két Thompson van a csapatba 😁 Nekem tetszik ez a két pick , főleg Thompson . Azt hittem h a 2.körbe kifogják húzni
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Meglepett, hogy se OL se DL pick.

De jóra értékelem eddigi 3 picket együtt
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Igazan meglepett ma Reese es a bandaja.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Darian Thompson FS jött. Steal, ráadásul akár rögtön kezdő is lehet, érthető húzás.
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Darian Thompson jó kis pick lehet

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Posztok közül sok helyre érkezhetett játékos, az elkapó is ilyen volt. Még mindig lesz választási lehetőség bőven, jöhet OT, DE, DT, LB, S. Kíváncsi vagyok ki lesz az aktuális bustunk😀

több mint 9 éve
Elsőre meglepődtem, de tényleg nagyon jó. Most komolyan legjobb CB úgy is OBJ-t fogja, lesz így neki szépen lehetősége... Jó lesz 😊 Sok helyen szezon végére talán első számú célpont lenne

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Amerikában nagyon pozitív a Shepard pick fogadtatása. Szakma, szurkolók...
Sanyichef
Kellett is a tegnapi után.
több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Amerikában nagyon pozitív a Shepard pick fogadtatása. Szakma, szurkolók...
több mint 9 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Nekem azért Ragland, Whiteheair vagy Bell tetszetősebb lett volna, de ez is jó pick. Viszont akkor ezek szerint Cruzt kirakjuk szélre, mert nem hiszem , hogy Shepard nem slotba lett hozva a 175 cmjével.

több mint 9 éve
Jó lehet... De nem éreztem akkora neednek.... meg lehetett volna RT is vagy védelem tovább .... Mondjuk aki kiválasztotta OBJ-t, biztos jó szeme van hozzá.
GiantsMLBhunter
3-ra jön a RT
Sanyichef
Jó lenne felmenni Spriggs-ért, utána már "csak" CB és D-line csere ember kellene.
több mint 9 éve
Tudjátok mi a jó ebbe a pickbe? Annyira váratlan, hogy ha azt mondják, hogy ő volt a BOARDunk tetején én tényleg elhiszem 😀 de szerintem tényleg ő volt nálunk a TOP-on
több mint 9 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Jó lehet... De nem éreztem akkora neednek.... meg lehetett volna RT is vagy védelem tovább .... Mondjuk aki kiválasztotta OBJ-t, biztos jó szeme van hozzá.
GiantsMLBhunter
3-ra jön a RT
több mint 9 éve
Nagy play maker a srác, szerintem jó vétel. Írtam is, hogy Reese-ék tudják mennyire need a WR poszt, ezek szerint azért paráznak Cruz miatt. Én eleve vártam ma WR-t, és szerintem Shepard abszolút jó lesz. Illik a rendszerbe + jó értéken is van.
több mint 9 éve
több mint 9 éve
Streling Shepard lett, McAdoo rendszere feküdhet neki és hát Cruznak is szól ez a pick, hogy nem nagyon bízunk már benne...

több mint 9 éve
Great pick
több mint 9 éve
Na. Jelenleg
Spriggs v Vonn Bell v Ragland is bent lehet mikor mi jövünk és sok más is... Szerintem második kör eleje eddig kedvezően alakul számunkra
GiantsMLBhunter
Safety nem fog jönni szerintem. A másik kettő közül bármelyik jöhet, de azért Spriggs-nek én jobban örülnék.
több mint 9 éve
Na. Jelenleg
Spriggs v Vonn Bell v Ragland is bent lehet mikor mi jövünk és sok más is... Szerintem második kör eleje eddig kedvezően alakul számunkra
több mint 9 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Elképzelem ahogy az ellen hülyére izgulja magát, hogy a jó mentalitású Flowers a LT...
ozibozi
Kajakra azt vártad, hogy a tavalyi első körös pickünk nyakára hozunk egy LT-t mikor egy rookie-hoz képest helytállt a legnehezebb OL poszton?
Asbee
Ha az adott class legjobb jatekosa az oldebe hull (es nincsenek massziv red flagek) akkor bizony be kell huzni, mert a draft arrol szol, hogy probalod erositeni a csapatot es nincs az az isten, hogy az adott draft legjobbjaval gyengebb leszel. Talent > need hosszu tavon mindig mukodik.

Ami a hozzank eljutott, hogy Tunsilrol megjelent egy 2 eves video. 2 ev alatt azert sokat valtoznak az emberek. Ennek alapjan es is azt mondtam, hogy huzzuk be. Az mar mas kerdes, hogy mi az mit mi nem tudunk es nem is fogunk megtudni. A csapat ugy velte, hogy tul nagy a riziko es vittuk Apple-t.

Errol a mozgatos dologrol is csak annyit, ha a csapat erdeke azt kivanja, hogy a Left Tackle CB-t jatszon, akkor a left tackle CB-t jatszik. Annal nagyobb gondod soha ne legyen, hogy a tavalyi 1/9-es valasztottad jol teljesit, de egy vszinu jobb jatekos az oldebe hullik -> 1/9 megy at RT-be es mindenki boldog es van ket kurvajo tackle-d evekre. Nincsenek a dolgok annyira kobe vesve.....

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 9 éve
Whitehair nekem nagyon vonzó opció, csak ugye elvileg OG poszton megvagyunk Pugh, Hart, Jerry hármassal. Mondjuk ha szegény Pught visszarakjuk Rt-be, akkor lenne neki hely.
Ha reális akarok lenni, akkor ma OT, FS, esetleg WR posztokat kell orvosolni; illetve hogy behúzzuk-e valamelyik csúszó prémium játékost, needet és sérülsét figyelmen kívül hagyva.
Baluba
Ezt a free safety posztot sztem mar regen elfelejtette minden szurkolo.Berhe,Thompson es Jackson is azon poszton fog bizonyitani .
több mint 9 éve
És egyébként megvan a mai Floyd is: Kamalei Correa

több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Whitehair nekem nagyon vonzó opció, csak ugye elvileg OG poszton megvagyunk Pugh, Hart, Jerry hármassal. Mondjuk ha szegény Pught visszarakjuk Rt-be, akkor lenne neki hely.
Ha reális akarok lenni, akkor ma OT, FS, esetleg WR posztokat kell orvosolni; illetve hogy behúzzuk-e valamelyik csúszó prémium játékost, needet és sérülsét figyelmen kívül hagyva.
több mint 9 éve
Elképzelem ahogy az ellen hülyére izgulja magát, hogy a jó mentalitású Flowers a LT...
ozibozi
Kajakra azt vártad, hogy a tavalyi első körös pickünk nyakára hozunk egy LT-t mikor egy rookie-hoz képest helytállt a legnehezebb OL poszton?

több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
Volt esély