New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |
ozibozi
Slausont is kivágtuk, csak baromira nem értem miért... Őt id leigazolnám a helyetekben, csak őt komolyan 😊

több mint 9 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 904 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az egyik UDFA igazolásotok a remek RB Marshaun Coprich az Illinois Stateről. Igaz volt pályán kívüli ügye(füvet akart eladni egy civilnek álcázott rendőrnek), de ezt leszámítva az FCS egyik legjobb játékosa volt az elmúlt pár évben. 2274 yardot futott 2014-ben, mikor a Redbirds FCS döntőt játszott, nagyban neki köszönhető volt(és majdnem megverték a Carson Wentz vettette North Dakota Statet a döntőben) és tavaly is 1967 yarddal és 23 TDvel zárt. Ha nem kerül bajba, nagyon jó kis rotációs RB lesz itt. Majd Rashad a szárnyai alá veszi.

Szerkesztette: iktriad
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
nemcsak nálunk volt ez téma

For first time in franchise history, Giants draft no offensive or defensive linemen

profootballtalk.nbcsports.com/2016/05/01/giants-draft-no-linemen-on-either-side-of-the-ball/
több mint 9 éve
Leigazoljuk Rolle-t akit ma vágott ki a Bears | De csak 1 napra hogy innen menjen nyugdíjba ha nem lesz kérője 😊 |
több mint 9 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Kicsit bennem is ullepedett a draft, de nalam tovabbra sem akkora a hurra hangulat.
1. kor: poszt rendben, en meg mindig sajnalom, h nem huztuk be VHIII-t.
2. kor: poszt rendben, jatekos rendben
3. kor: poszt rendben, de a jobb S-ket kivittek mar eddigre - csak remelem h megtanul rendesen tackle-t csinalni Thompson.
4. kor: itt mar folos volt LB-t hozni, nem volt olyan csuszo, akit be kell huzni.
5. kor: ol depth sztem elobbre valo lett volna (akar korabban is), Perkins viszont kifejezetten igeretes 5. korben.
6. kor: csodat itt mar nem kell varni, belefer a TE huzas, bar en szinte mindig tudnek ennel fontosabb posztra huzni. Adams is igeretes jatekos ilyen keson.

FS posztert szep harc lesz, kicsit komolyabb erosites elfert volna, de legalabb vmi jott.
OL depth-unk nulla. A kezdo jobb oldal sem tunik acelosnak, de talan elkaristolnak. Azt viszont ne adja Isten h akar 1 serultunk legyen, mert semmi minosegi cserenk nincs - talan Hart/Jerry.
LB sor szememben nem igazan javult tavalyhoz kepest. En siman elneznem Brinkley-t is kozepen, sztem nem vele volt baj tavaly. A gond az h tovabbra sem latom h melyik LB-nk lenne kepes egy TE-t levedekezni -es tavaly halalra szopattak minket ezzel. Robinsonban remenykedhetunk talan.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Na jött is egy rakat UDFA hozzánk, pár érdekesebb:
Donte Deayon CB - Thomson csapattársa volt, ballhawk-nak írják őt is
Roger Lewis WR - nagyon jó WRnek tűnik, 1544 yardja és 15 TDje volt tavaly, de nagyon problémás csóka, a red flagjei miatt csúszott ki, ha sikerül megnevelni akkor még rostert is foghat
Romeo Okwara DE - A Notre Dame legjobb pass rushere volt az elmúlt két évben, szintén esélyes lehet rosterre kerülni
Andrew Adams FS - Tacklegép és csapatkapitány volt
Greg Milhouse DT - 5-6. körösnek jósolták előzetesen, jó pass-rusher skillje van ami nekünk eléggé hiányzik DT poszton

de rajtuk kívül is van még bőven ígéretes játékos
Szesze
Lewis-hoz itt egy kis videó, azért elég steal szagú a srác. Tele a vidi hatalmas játékokkal, ezt v. nem nézték az ellenfelek (amit nem hiszek) v. elég nehéz levédekezni a gyereket. Jó mélységi célpont lehet, kíváncsi vagyok megéri e a keretszűkítést.

www.youtube.com/watch?v=RpPqP9vFqWA

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Megnéztem a tavalyi Oline statokat, negyedikek voltak sackben, és 4,0 átlaggal 19-ek futásban. Eleve nem rossz az alap, ide kellett talán a legkevesebbet invesztálni a többi egységhez képest. Talán még lesz lehetőség szerezni vkit. Vagy bíznak bennük, vagy van még terv változtatni. A LB sor hanyagolását már megszoktam, nem volt meglepő. A többi helyre jutott erősítés, én elégedett vagyok a FO offseason melójával eddig.
Az Apple pickhez annyit, hogy valamiért jobbnak tartották, mint VHIII-t. Talán a magasság, mert ha DRC megy akkor hosszú távon két 5'10 körüli corner maradt volna, de lehet, hogy nem így van. Hogy Apple után választottak közül ki lett volna az, aki biztosan jobb választás, nem tudom, így hogy Tunsil-t szerintem Jack-hez hasonlóan kihúzták a boardról, onnan reach mindenki, letrade meg nem jött össze.
Jó ez így, papíron persze, aztán szeptemberben meglátjuk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
2016 Draft szerintem:

Szvsz ez a darft jobban sikerült az általam vártnál. Persze voltak meglepetések, csalódások, de összességében sokkal bizakodóbb vagyok, mint a tavalyi után, amikor baromi jól kezdtünk, de a végét kissé elengedtük.

Eli Apple
Fontosnak tartottam, hogy megerősítsük a tavalyi év legnagyobb gyenge pontját, a légvédelmet. Apple pedig ehhez sokat segíthet majd, ráadásul kellett is CB, mert nem volt túl minőségi a deph. Eli instant erősítés, ráadásul nem is volt akkora reach mint amilyennek elsőre tűnt, mert a Miami vitte volna 13.-on. Ahogy előttem le is írták, azzal meg tudok barátkozni, hogy nem Hargraves mellett döntöttünk. Apple nem sokkal rosszabb játékos nála, viszont jóval fizikálisabb, és ha nekünk ez kell, akkor erre nem lehet panaszunk. (a Tampa is bement mögénk, pedig nagyon akarták VHIII, tehát ők is sejtették, hogy nem ő kell nekünk)
Az egyedüli dolog, ami lehúzza ezt a pick-et, az Tunsil bent hagyása. Ezt én is sajnálom, de kár ezen rágódni, pláne ha figyelembe vesszük, hogy akkora CB rush volt az első körben, hogy később nem is találtunk volna igazi erősítést ide hátra a ténylegesen leggyengébb csapatrészünkbe.

Sterling Shepard
Nagyon jó választás, ahol csak olvastam, mindenütt csak jót mondtak erről a húzásról. Írtam előzőleg, hogy Reese-ék tudják, hogy mi van Cruz-al pontosan, így ők döntik el mennyire is need a WR poszt. Ettől még persze nem kell rögtön temetni Cruz-t, viszont így már nem is kell őt annyira erőltetni. Shepard nagyon illik hozzánk, jó keze van, és nagyon jól futja a rout-okat. OBJ mellett komoly erősítés lehet majd, nehéz lesz együtt levédekezni őket, Manning pedig képes is lesz odadobálni neki a lasztit. Sokat várok tőle.

Darian Thompson
Elég jóra értékelték, azt hittem látva a nagy DB húzásokat, hogy nem lesz bent már a második kör végén sem, de végül el tudtuk hozni a 3.-ban. Bőven van benne potenciál, az, hogy szerelésekben nincs annyira otthon probléma is lehet, de ha előbb leveri a labdát akkor ez sem lesz akkora gond 😊 Nem mondanám azonnali kezdőnek, bár látva a jelenlegi felhozatalt szerintem simán odaérhet az előszezon alatt a deph tetejére Collins mögé. FS tehát abszolút need, érthető húzás, nincs is ezzel semmi gond. Ezzel a két érkezővel, és J.Jankins-el komoly erősítést kapott a secondary, ráadásul Amu távozásával talán a sérülések is elkerülik majd ezt a részleget. Ha a fal hozza az előre elvártakat, akkor szerintem nem lehet baj a hátsó emberekkel, elvégre Spag irányítása alatt, még az LB sor is blitz-re jár majd, így a nem Brady szintű irányítóknak lesz baja az INT-ekkel. DRC sok INT-et szed, JJ play maker, ahogy Apple is az lehet. Thompson-al együtt folytathatják a tavalyi labdagyűjtést, mert ebben a védelem 2015-ben is ott volt, idén ez csak jobb lehet.

B.J. Goodson
Classic LB igazolás. Őt annyira nem ismerem, de lehet fricskának jött a "Jófiú" Tunsil kihagyása okán 😊 Rendre befürdött eddig a csapat ezekkel az LB választásokkal, de előbb utóbb 1 embernek ki fog jönni a lépés, és beválik. Robinson érkezésével már erősödött ez a sor, így ez is csak jobb lehet mint tavaly, azt szem előtt tartva, hogy sohasem az LB sor nyerte nálunk a meccseket. Ide iparosok kellenek, akik a falnak és a sec-nek besegítenek, arra bőven jó lehet ez a csapatrés. Amúgy is van most vagy 10 játékos erre a 3 posztra, én amúgy sem tartottam akkora need-nek ezt a sort.

Paul Perkins
Reményteljes futó, aki szerintem már most a legjobb a deph chart-on. Persze ez erős, de Jennings-ék nem tetté magasra a lécet. Perkins a semmiből is képes nagy játékokat kihozni, így szerintem a passzsegítő kolega és Vereen mellett jó rotációs ember lesz. Sokoldalú, mert elkapni is tud, nagyon hasznos ember lesz, várom, hogy ténylegesen hogyan fog teljesíteni, mert így első ránézésre tényleg nagyot durranthat, persze Giants futó mércével mérve.

Jerell Adams
Neki nagyon örültem. Nyilván jó lett volna a falakba erősíteni, és az O-line miatt aggódom is egy kicsit, de még messze az idény kezdet. Draftolatlanok között is bőven lehet jó cseréket találni a védőfalba, annyira erős volt ez a class ebben a tekintetben. A támadófalba szintén jöhet érkező, de azért azt is lehet látni, hogy tavaly sem volt akkora gond az O fallal. Manning-et nem sack-elték sokszor (kirívóan sokszor egyáltalán nem) így a pass protect működni fog idén is, és ha kicsit jobban összeáll a fal, 1-2 tehetség beér akkor még jobbak lehetnek. Persze elfért volna az erősítés ide is, de ha McAdoo úgy ítélte meg, hogy nincs életveszély, akkor biztos nem akkor a baj, mint ahogy mi látjuk azt a nevek alapján. Adams-ről annyit, hogy egy nagyon gyors, colos TE, igazi red zone célpont. 3. körre várták, így BPA is, és amúgy sem volt hatalmas a választék a TE-k között. Amit pedig Höri írt az értékelőjében, az nagyon is igaz, szinte bárkit viszünk erre a posztra, az rendre beválik. Adams-ben pedig bőven van potenciál, jó számokat hozott, egy alapjában futásra épülő offens-ből. Jó keze van, hosszú karokkal, Eli-nak (Mannig-nek, nem almának 😊 ) tökéletes lesz, simán kezdő emberré is nőheti ki magát.

Persze lehet, hogy ez kicsit túl optimista, de miután a külföldi oldalakon is mind ezt írják, így én is bizakodom. A csoport nem erős. Az Eagles idén nem valószínű, hogy komoly tényező lenne a nagy QB mizériával, Dallas-ban gyenge lett a draft, jött egy erős futó, de ha (amikor) Romo kidől, onnantól megint
megadhatja magát a támadósor. A védelmükben év elején nem lesz fal eltiltás miatt, a sec pedig kifejezetten gyenge. (mi pont hogy futás ellen lehetünk op-k, elvégre ez tavaly is ment, azóta pedig erősebb szelek is fújnak ezen a téren NewYork kék felén). A Skins pedig nem lebecsülendő, de a tavalyi évük elég szerencsésen alakult, idén nem lesz minden ennyire egyben. Nehéz lenne kimondani, de ha összejönnek végre a dolgok (szerzemények, sérülések elkerülése), akkor hozhatjuk a csoportot, legalábbis az esélyünk bőven megvan rá. Nem akarok ennyire előreszaladni, de azért jól fest a roster.

A védelem nagyon megerősödött, új fal (én Odigizu-tól is sokat várok, elvégre a sérülése miatt esett 3. körig, de ezt már maga mögött hagyhatta), erősebb légvédelem, hasznos LB sor. Támadóoldalon Manning kapott fegyvereket bőven, és ha a fal is hozza a tavalyi szintet, akkor az offens-el nem lehet gond. Tavaly is csak a meccsek végén mentek el a győzelmek, ekkora balszerencsénk idén nem lesz, én abszolút bizakodó vagyok.
FA piac: A
Draft: A

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
IB.J. Goodsonnak csak egy értékelhető éve van, de akkor nem volt vele gond. Majdnem mindig a labda közelében van és iszonyat erős, sokak szerint meglepetés lenne ha második évére nem lenne kezdő.
Asbee
Hát mondjuk, ebbe az LB sorba nem lesz nehéz bejátszani majd később magát, nem? 😀
GiantsMLBhunter
Azért most nem olyan rossz sor ez a mostani, "mindössze" egy olyan valaki kellene aki valami pluszt hozzá tud tenni és máris rengeteget javulna a linebacker játék. Viszont idén eldől az is, hogy lesz-e valami Kennardból, ha egészséges tud maradni még mindig jó éve lehet.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Az az érdekes az egészben, hogy valamiért csak mi nyafogunk, kint, szinte kivétel nélkül remek draft van mögöttünk, mindegyik játékos sémába illő, hasznos tagja lehet csapatunknak. Garancia persze semmire nincs, de régóta ez első class, akiknél mindenkiben látható a potenciál, s nem csak a darabszámot növeli a rosteren. Az Apple-VHIII dolgot én sem értem, erre csak az idő fog választ adni, addig is ezen felesleges aggódni. Jövőre egy hasonlóan remek draft, és odaérhetünk, ahova kell!
szviko
Nem hiszem, h különösebben nyafognánk, nagyjából egyetértés van itt is abban, h ez mindenképpen egy kifejezetten pofás draft volt. Nekem is tetszik az összes választás, talán Goodson az egyetlen akiben így elsőre nem látok túl sokat, de remélem rám cáfol majd.
több mint 9 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Az az érdekes az egészben, hogy valamiért csak mi nyafogunk, kint, szinte kivétel nélkül remek draft van mögöttünk, mindegyik játékos sémába illő, hasznos tagja lehet csapatunknak. Garancia persze semmire nincs, de régóta ez első class, akiknél mindenkiben látható a potenciál, s nem csak a darabszámot növeli a rosteren. Az Apple-VHIII dolgot én sem értem, erre csak az idő fog választ adni, addig is ezen felesleges aggódni. Jövőre egy hasonlóan remek draft, és odaérhetünk, ahova kell!
több mint 9 éve
Ahogy olvastam (Mayock szerint is) a 3, körös Safety-nk, lehet hogy a tackle hiányosságai miatt még nem kezdő szint, és nem is lenne jó szegényt megégetni egyből, akkor ott akár lehetett volna egy kezdő falembert hozni, de ha beválik akkor meg kit is érdekel majd utólag... nagyon nem lehet egyik döntést sem támadni(főleg a pozíciókat tekintve) Amúgy simán vlsz idén is majd kukázunk egy valahonnan kivágott veteránt is ucsó embernek hogy legyen ott olyan aki látott már NFL stadiont belülről... 😊 vagy bízunk a mostaniakban.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
IB.J. Goodsonnak csak egy értékelhető éve van, de akkor nem volt vele gond. Majdnem mindig a labda közelében van és iszonyat erős, sokak szerint meglepetés lenne ha második évére nem lenne kezdő.
Asbee
Hát mondjuk, ebbe az LB sorba nem lesz nehéz bejátszani majd később magát, nem? 😀
több mint 9 éve
Lehetett tudni, hogy valamelyik csapatrész hiányt fog szenvedni, ha pl. a 2. körben OT-t húzunk, akkor meg egy új elkapót hiányolnánk most... A támadófal amúgy is elég sok nagy értékű picket kapott mostanában, a védőfalat meg alaposan feltöltöttük az offseasonban.
Asbee
Azért használható WRt sokkal könnyebb kukázni, mint a falba találni valakit, de most már mind1, bízzunk benne, h nem lesz túl sok sérülés idén (főleg a kényes posztokon) mert akkor esélyünk nem lesz normális eredményt elérni.
Szesze
Hát ezzel azért vitába szállnék. A WR sokkal nagyobb skill pozíció, mint a fal. Én pont fordítva látom, falembert sokkal könnyebb kukázni, mint jó WR-t. De ezen nem veszünk össze, én is mindjárt rittyentek egy draft véleményt.
Awesome88
hát ezen tényleg ne vitázzunk 😊
több mint 9 éve
Lehetett tudni, hogy valamelyik csapatrész hiányt fog szenvedni, ha pl. a 2. körben OT-t húzunk, akkor meg egy új elkapót hiányolnánk most... A támadófal amúgy is elég sok nagy értékű picket kapott mostanában, a védőfalat meg alaposan feltöltöttük az offseasonban.
Asbee
Azért használható WRt sokkal könnyebb kukázni, mint a falba találni valakit, de most már mind1, bízzunk benne, h nem lesz túl sok sérülés idén (főleg a kényes posztokon) mert akkor esélyünk nem lesz normális eredményt elérni.
Szesze
Hát ezzel azért vitába szállnék. A WR sokkal nagyobb skill pozíció, mint a fal. Én pont fordítva látom, falembert sokkal könnyebb kukázni, mint jó WR-t. De ezen nem veszünk össze, én is mindjárt rittyentek egy draft véleményt.
több mint 9 éve
Asbee
több mint 9 éve
Igazából sokkal többet ebből nem lehetett volna kihozni. Apple jó kis játékos lehet, bár még mindig nem tudom mi lehetett a bajunk VHIII képességeivel, maximum tippelni tudok. Remélem a slotban is tud majd játszani, mert kezdetben ott lenne rá szükség. Állítólag a Dolphins elvitte volna, szóval a letrade is necces lett volna ha valóban őt akarjuk (és az állítólagosan kapott ajánlat sem volt túl jó). Shepard nagy spíler lehet, a 2. napon ő volt az egyértelmű célpontunk. Gyors, az elkapás után is tud yardokat húzni és a visszahordásokba is be tud segíteni. Akár azonnal átveheti Randle helyét, sokkal jobban illeszkedik ebbe a sémába. Thompson is jó értéket képvisel, bár azért a ló túloldalára nem esek át vele kapcsolatban, párszor az egyetemen is megégett, szóval nem kell azonnal bedobni a mély vízbe. Viszont egy jó kis ballhawk játékossal erősödhettünk vele. B.J. Goodsonnak csak egy értékelhető éve van, de akkor nem volt vele gond. Majdnem mindig a labda közelében van és iszonyat erős, sokak szerint meglepetés lenne ha második évére nem lenne kezdő. Az egyik kedvencem nekem Perkins, aki ugyan nem túl nagy, de jól lát a pályán és bármikor váratlant tud húzni, nagyon remélem, hogy már újoncként sok lehetőséget kap ha Andre Williams nem javul. Az ő kiválasztása a 4. körben is elfért volna, ahogy Jerell Adams-é is. Atletikus és blokkolni is szeret, amikor néztem róla a felvételeket egyből az ugrott be, hogy milyen jól illeszkedne hozzánk.

Sok volt a need és csak 6 pick állt rendelkezésre, de azt hiszem Apple kivételével ez szinte mind bpa volt. Jelen pillanatban ez egy nagyon jó class-nak tűnik, kicsit 2011-es feelingem van. Remélem ez jobban sül el. Ilyen játékosok mellett belefért az OL és a DL elhanyagolása is. Lehetett tudni, hogy valamelyik csapatrész hiányt fog szenvedni, ha pl. a 2. körben OT-t húzunk, akkor meg egy új elkapót hiányolnánk most... A támadófal amúgy is elég sok nagy értékű picket kapott mostanában, a védőfalat meg alaposan feltöltöttük az offseasonban.

több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
Én egy másik szemszögből is megközelítem az idei draftunkat.

Eli Apple - Ha mondjuk 9. helyen viszik VHIII-t és mi így húzzuk 10. helyen Apple-t, akkor azt mondom reach és kényszer megoldás, de így én hiszek a vezetőségben, hogy jobb játékos és nagyobb potenciál. Jelenleg 2 jó CB-nk van. Kell egy 3. is, hogy mondjuk ne Wade legyen fent, plusz mivan ha sérülés meg a jövőre is kell gondolni. Nálam abszolút jó pick. Még egy fontos dolog. Tavaly 4,783 yardot nyeltünk a levegőben ez 1500 Yarddal több, mint a bajnok Denvernek... Szóval nagy need és szerintem tényleg Board teteje szóval BPA is.

Sterling Shepard- Itt is előző szezonból indulok ki. Tavaly a 7. legtöbb yardot szereztük passzokból, ami jó. Legjobb játékosunk OBJ vállalról minimális terhet le kell venni. Randle elejtett labdái már nagyon bosszantóak voltak meg az INT-ek róla. Elég sok lehetőségünk volt, hogy mást húzzunk, emiatt itt is azt érzem hogy tényleg a boardunk tetején ő volt. Cruzzal se biztos, hogy minden oké. Egyrészt szerintem nagyon kellemes meglepetés lesz és szeretni fogjuk, másrészt ez több lehetőséget jelent OBJ-nek. Másodszámú elkapóként azonnal kezdő lesz szerintem. Nem éreztem akkora neednek és bent volt Jason Spriggs, akinek remek hely lett volna RT-ként nálunk. Annyit szeretnék mondani, hogy sok sikert ahhoz, hogy Shepardot és OBJ-t levédekezzétek kedves csoport riválisok. Ideális páros lesznek.

Darian Thompson - Remélem fog INT-eket szerezni és remekelni fog passz védekezésben. Gyengeségnek a futás elleni védekezést olvastam, hát mindenbe nem lehet jónak lenni, de arra ott van Collins meg a most már feljavult védőfal.

3. napról annyit. Szokásos random LB csóka, meg egy Futó, bár van elég futó, de már egy lesérült. Jennings is kitudja meddig marad egészséges, reméljük csiszolatlan gyémánt. A jó hátsókörös TE pickek, amik be is válhatnak, bár az idei TE felhozatal elvileg ritka gyenge volt.

Összességben elégedett vagyok több okból is. Tavaly ha minden meccs 2 perccel rövidebb lett volna, akkor kb 10-6 lett volna a mérleg. Nos jött 2 db használható ember a secondarybe. Jött egy Randle pótlás, aki talán sokkal jobb lesz tőle és tovább javul ettől egész támadósor. A hátsó körös pickek közül meg lesz ami lesz. Ezenkívül nem csak a secondary erősödött, de az FA piacon a DLine is, így több pass rush meg jobb futás elleni védelem is lesz. Szerintem nem sok választott el minket attól, hogy szar csapatból jó csapat legyünk, talán történt annyi erősítés FA + Draft, hogy bizakodva várjuk a szezont.

Számomra az RT kérdése a legnagyobb probléma, de nem lehet minden poszton elit játékos, így lehet elviseljük, hogy itt gyengébbek vagyunk. LB sor olyan amilyen, de legalább van védőfal meg secondary, nálunk amúgy is az LB sor a legkevésbé lényeges elem a védelemben.

Mindig olyan neveket húztunk, aki elsőre meglepő volt, hogy úristen miért ő? Aztán egyre jobban megszerettem a pickjeinket. Én összességében elégedett vagyok. Nektek mi a véleményetek?
több mint 9 éve
A védőfalban a pass rusherek között a JPP-Vernon páros adott, ezzel gondolom senkinek nincs is baja. Mögöttük szerintem lehet bízni Odighizuwában is, bár az újonc éve félresikerült, de egyetemi szinten tett le annyit az asztalra, hogy megkapja ezt az esélyt, aztán meglátjuk hogyan tud élni vele. Bár én kicsit szkeptikus vagyok, de remélem az új DL edző mellett fejlődni is lehet. Ott van még Wynn akit eléggé kedvelnek. Tény, hogy pörög ezerrel és mindent belead, de úgy érzem kicsit kevés ő ebbe a ligába. A DT-k között Hankins és Harrison a két kezdő, utóbbi 2 downra lesz jó, de arra tökéletesen. Mindketten szép nagyra nőttek, Hankins utolsó egyetemi évében probléma is volt, hogy túl sok snapet kapott, emiatt csökkent a hatékonysága. De valószínűleg úgy voltak vele, hogy 3rd downra jöjjön Bromley, bár sacket utoljára az egyetemen csinált és tavaly inkább Kuhnt raktuk kezdőbe, szóval idén neki is mutatnia kell már valamit ha NFL játékos szeretne maradni. Mondjuk a tavalyi 36 szerelése nem rossz. Ott van még Nix és Hughes, gondolom tőlük is azt várják, hogy villantsanak végre egyet, dehát szvsz őket felejthetjük is el. Viszont itt vérszemet kaphatnak az UDFA-k, jöhet Milhouse 😀

több mint 9 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ha oszintek akarunk lenni magunkkal akkor be kell vallani, hogy egy rakat posztra kellett volna majdhogynem rogton kezdo/kezdo potenciallal rendelkezo stabil csere jatekos. RB, WR, TE, OT, DE, DT, LB, CB, S. 9 poszt amit mindenki ugy rak fontossagi sorrenbe, ahogy akar - nem veletelen, hogy draft elott nem nagyon tudtunk megegyezni, hogy ki lenne a lagjobb. Nekunk pedig volt 6 pickunk es par kiveteltol eltekintve a 3. napos pickektol olyan sokat nem lehet varni az elso evben, szoval gyakorlatilag 9 posztra 3 pick. Ha nem is volt mind a 6 valasztasunk A++ azert nekem olyan sok gondom nincs az idei drafttal es varom, hogy a ujoncok mit tudnak hozzatenni a csapat jatekahoz.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 9 éve
Na jött is egy rakat UDFA hozzánk, pár érdekesebb:
Donte Deayon CB - Thomson csapattársa volt, ballhawk-nak írják őt is
Roger Lewis WR - nagyon jó WRnek tűnik, 1544 yardja és 15 TDje volt tavaly, de nagyon problémás csóka, a red flagjei miatt csúszott ki, ha sikerül megnevelni akkor még rostert is foghat
Romeo Okwara DE - A Notre Dame legjobb pass rushere volt az elmúlt két évben, szintén esélyes lehet rosterre kerülni
Andrew Adams FS - Tacklegép és csapatkapitány volt
Greg Milhouse DT - 5-6. körösnek jósolták előzetesen, jó pass-rusher skillje van ami nekünk eléggé hiányzik DT poszton

de rajtuk kívül is van még bőven ígéretes játékos
több mint 9 éve
Azért az mindenképp vaskos meglepetés, h egyetlen OL/DL ember se jött az egész drafton, viszont a hátsó körös húzásaink sztem jónak tűnnek, inkább jöjjenek akkor már olyanok akiknek reális sanszuk van akár kezdőnek lenni, mint projekt OL/DL emberek akikből aztán nem lesz semmi. Egyértelmű volt, h a draft után is maradnak kérdőjelek csak az volt a kérdés, h hol. A secondary volt a leglyukasabb így nem meglepő, h két ember is oda jött az első 3 körből, valószínűleg mindkettő komoly szerephez fog jutni már első évében is. Én a WR posztot nem éreztem akkora need-nek, h oda kelljen húznunk 2. körben, itt sokkal jobban örültem volna valami falembernek, más kérdés, h én optimista voltam Cruzzal kapcsolatban, ezek szerint annyira nem kellett volna. Én szerettem volna TE-t és RB-t is (jobban, mint WRt), úgyh nem bánom hogy jöttek, mindkettő jónak tűnik, remélem beválnak.
Meglátjuk mi lesz, az OL helyzete finoman szólva se megnyugtató, pláne ha még beüt egy sérülés is oda akkor kurva nagy szarban leszünk/lennénk, de 3 év folyamatos szívás után talán idén szerencsésebbek leszünk a sérülésekkel kapcsolatban. A többi poszt támadó oldalon meg van oldva, ha az OL képes lesz megfelelően működni akkor nem lesz gond az offense-el. A D-ben azért az igazolások ellenére is van kérdőjel bőven, de ennél többet egyelőre nem lehetett tenni, így is komoly lépéseket tettek Reese-ék.
Most még jöhetne 1-2 jó UDFA (sztem elég csábító most a Giants nekik, mert viszonylag könnyen rosterre lehet kerülni sok pozícióban nálunk), illetve a cutolások után vélhetően lesznek még használható játékosok a piacon is.

Szerkesztette: Szesze
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
6 pickunk volt,nem is ertek par negativ embert.Azt hittetek h 1 offseason alatt megvaltja Reese a vilagot?Kivalo draft volt tole.Ebbol az OL hisztibol tenyleg sok mar egy kicsit.Aprilis vege van,de paran azt hiszik h megint Newhouse lesz a kezdo RT.Lehet rosteren sem lesz mire a szezon elkezdodik.Szereztunk par embert FA n az OL be.Nekem ne mondja senki h azok rosszabbak nfl tapasztalattal a hatuk mogott mint egy hatso koros ujonc.Az atlagosnal tobb UDFA lesz es lehet meg erkezo FA is.Goodson,eg3szseges Robinson es Kennard sztem nem olyan rossz azert.Sokminden tortenhet meg offseasonba.
több mint 9 éve
Keményen rámegyünk majd az UDFA-ra, 12-15 játékos is érkezhet

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
En nem igazan vok elegedett ezzel a drafttal. Ha pozitivumot keresek, az talan az h nagyjabol needekre huztunk. A legjobb huzas Shepard sztem, bar inkabb johetett volna vmi magasabb wr. Thomson sem tartozott finoman szolva a kedvenc idei S-im koze, de mondjuk h 3. korben mar elmegy. Stealnek egyelore tuti nem mondom. A kezdo FS eleg nagy kerdojel tovabbra is sztem, de h a rosteren van mar most, az tuti. LB sor megint nem kapott erdemi erositest, legalabbis sztem a 4. koros 2 down LB-nkben sajna egyelore nem latni tobbet kozep szintu toltelek jatekosnal - tipikus Reese LB. Falakba semmi.
Szsziszka
Sajna így érzem én is, középszerű és rookie S és Lb hegyek,és félkész OL Dl depth nélkül úgy hogy OL még alapból is erős kérdés...