New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Ezen azért felesleges pörögni, mert többször volt már ilyen, hogy:ad1) nem az előzetesen a poszt legjobbjának vélt játékost húztuk (Watkins/OBJ, jójó, értem én, hogy Watkins bent sem volt már de a lényeget értitek)
ad2) reach szaga volt (Pugh)
Mindkettő játékosból a posztján top 10-nem számító játékosok lettek, utólag simán mindkettő 'steal'.
Én amondó vagyok, hogy nem az első körös pickekkel van a baj, inkább az, hogy nem nagyon találunk a hátsóbb körökben csiszolatlan gyémántokat. Igazán érdekes, és érdemi talán ma estétől lesz a dolog.
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek mára. Kicsit félve, de pár név a kívánságlistámról: OT Jason Spriggs, WR Tyler Boyd, WR Michael Thomas, LB Deion Jones, S Vonn Bell, meg van benn elég sok jó DL is még.A második körben azért már jöhetne Jack is 😊 + bármelyik top DL Robinson, Dodd, Reed vagy akár Ragland. De nekem a kedvencem Derrick Henry.. bár persze luxus lenne kicsit
Szsziszka
több mint 10 éve
egyébként még soha nem trade-elt lefelé 😊LETRADE. a szó amit Jerry nem ismer. lecserélek 15. hely környékére és elviszem Taylor Deckert. plusz begyűjtök még egy 2. napos picket is.a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.Hát azért a CB poszt nem volt megoldott finoman szólva sem, kellett oda az ember, nincs ezzel gond, főleg hogy második körben oda már nem nagyon lehetett volna igazán jót húzni, míg a többi komoly hiányposztra igen. nekem csak Tunsilért fáj a szívem nagyon, az évtized stealje lett volna.
csebi
Szesze
csebi
most olvasom, h a Tunsil videó ráadásul már 2 évvel ezelőtti volt.. simán be kellett volna húzni, baszki.
több mint 10 éve
LETRADE. a szó amit Jerry nem ismer. lecserélek 15. hely környékére és elviszem Taylor Deckert. plusz begyűjtök még egy 2. napos picket is.a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.Hát azért a CB poszt nem volt megoldott finoman szólva sem, kellett oda az ember, nincs ezzel gond, főleg hogy második körben oda már nem nagyon lehetett volna igazán jót húzni, míg a többi komoly hiányposztra igen. nekem csak Tunsilért fáj a szívem nagyon, az évtized stealje lett volna.
csebi
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Kíváncsi leszek mára. Kicsit félve, de pár név a kívánságlistámról: OT Jason Spriggs, WR Tyler Boyd, WR Michael Thomas, LB Deion Jones, S Vonn Bell, meg van benn elég sok jó DL is még.
több mint 10 éve
Atya ég!! Hát én ezt megint addig nem tudom megemészteni, amíg pro bowler szinten nem játszik a gyerek. Nekem nagy csalódás h bent hagytuk VHIII-t. A poszttal nincs gond, de akkor már előbb húztam volna William Jacksont is Apple-nél. Reese tényleg nagyon igyekszik kirúgatni magát.Az biztos, h ezzel kurva nagy kockázatot vállalt egy olyan helyzetben amikor amúgy is inog alatta a szék.. Ott volt a biztonsági pick (Hargraeves) és a potenciális giga-steal (Tunsil), akármelyiket húzza a közvélemény nagy része elégedett lenne most, így pedig kapja a fikát szépen mindenkitől. Remélem bejön neki.
Szsziszka
több mint 10 éve
Atya ég!! Hát én ezt megint addig nem tudom megemészteni, amíg pro bowler szinten nem játszik a gyerek. Nekem nagy csalódás h bent hagytuk VHIII-t. A poszttal nincs gond, de akkor már előbb húztam volna William Jacksont is Apple-nél. Reese tényleg nagyon igyekszik kirúgatni magát.
több mint 10 éve
a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.Hát azért a CB poszt nem volt megoldott finoman szólva sem, kellett oda az ember, nincs ezzel gond, főleg hogy második körben oda már nem nagyon lehetett volna igazán jót húzni, míg a többi komoly hiányposztra igen. nekem csak Tunsilért fáj a szívem nagyon, az évtized stealje lett volna.
csebi
több mint 10 éve
a pillanat, amikor örülsz, mert a csapatodban csupán a nickel pozíció a lyuk, és ezért odadraftol a GM-d első körben. oooo wait.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Én simán meg tudok barátkozni ezzel a pickkel, mivel nem voltam belehabarodva Hargreaves-be, csak amiatt szerettem volna őt, mert őt tartották a szakértők a második legjobbnak. Ezek szerint mi nem így voltunk vele, nyilván megvan az oka. De Apple-t is jónak tartja/tartotta mindenki (nem sokkal követte Hargraeves-t a legtöbb board-on), szóval nincs ezzel a választással semmi gond. Én inkább azt sajnáltam, h bent hagytuk Tunsilt.. persze nem a mi stílusunk lett volna, ha őt hozzuk, ezt is megértem, de ez akkor is nagyon csábító volt.
több mint 10 éve
béke szállhatott volna a topicra a Hargreaves pickkel, de Reesek kib@sztak velünk,
szidjük innentől őket közösen! 😊
pedig a Bears előtt le a kalappal !
jobban belegondolva szinte biztos hogy a karaktere volt az ami miatt őt húztuk tényleg!
amellett persze hogy jó játékos ő is!
érdekes volt a kiválasztásnál hogy Apple hogy reagált (visszafogott,nyugodt) míg VHIII előbb még lőtt magáról 4 szelfit aztán indult el....de ez már lehet csak belemagyarázás 😊
amúgy mintha Mayock boardján (amit néha kitettek) őt láttam volna Hargreaves mögött 2-3-mal a bent maradtak között a pickünk előtt, tehát szoros volt nála is...
a többiek azért szépen betáraztak O fegyverekkel....
meglátjuk , nincs mit tenni !mindenesetre a sárga színnel mindenki barátkozzon a szezonig! 😊
yooker
több mint 10 éve
béke szállhatott volna a topicra a Hargreaves pickkel, de Reesek kib@sztak velünk,szidjük innentől őket közösen! 😊
pedig a Bears előtt le a kalappal !
jobban belegondolva szinte biztos hogy a karaktere volt az ami miatt őt húztuk tényleg!
amellett persze hogy jó játékos ő is!
érdekes volt a kiválasztásnál hogy Apple hogy reagált (visszafogott,nyugodt) míg VHIII előbb még lőtt magáról 4 szelfit aztán indult el....de ez már lehet csak belemagyarázás 😊
amúgy mintha Mayock boardján (amit néha kitettek) őt láttam volna Hargreaves mögött 2-3-mal a bent maradtak között a pickünk előtt, tehát szoros volt nála is...
meglátjuk , nincs mit tenni !mindenesetre a sárga színnel mindenki barátkozzon a szezonig! 😊
több mint 10 éve
Ami nekem feltűnt Apple-vel kapcsolatban, hogy nyilatkozat alapján iszonyat szimpatikus játékosnak tűnik. Valószínűleg a combine-os interjú nyomhatta fel az értékét. Szvsz egy profi mentalitású CB-t sikerült szereznünk, akiben megvan a szándék, hogy jobb akar lenni és ezért mindent meg is tesz. Hogy ez mire lesz elég majd kiderül, kicsit Flowers szaga van ennek a választásnak.
több mint 10 éve
LátomMár nincs!Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzottNah jah! Treadwell még bent van!!!
GiantsMLBhunter
nagir
Awesome88

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Már nincs!Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzottNah jah! Treadwell még bent van!!!
GiantsMLBhunter
nagir
több mint 10 éve
Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzottNah jah! Treadwell még bent van!!!
GiantsMLBhunter

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
DRC - ELI - Collins - JJ secondary. Jobban mutatna Hargraves-el, de azért így sem tűnik rossznak. Ha pedig tényleg safety pótléknak gondolják, akkor jól is jönnek a + centik. Jelzem nem hiszem, hogy így van, de még ő is jobb safety lenne mint a jelenlegi állományunk Collins mögött.
több mint 10 éve
Kellett is Eli, ha már Washington egy jo wr huzott
több mint 10 éve
és T.C, vitte el a balhét a marha helyett...
több mint 10 éve
3. számú CB lesz eleinte, de szerintem gyakran pályán lesz. Lassan kezdem úgy érezni, hogy Lee v Raglandért akárt pici felcsere majd 😀
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Na akkor már van kezdő FS!Kicsoda?
nagir
több mint 10 éve
Na akkor már van kezdő FS!

több mint 10 éve
Giants GM Jerry Reese said Apple “has all the tools” and was the highest player on the team’s draft board “without issues.” That appears to be a reference to UCLA linebacker Myles Jack, who has degenerative knee problems, and Ole Miss offensive tackle Laremy Tunsil"You get the whole package with this guy" - Carl Banks on Eli Apple
"We think he is a complete corner and play right away as 3rd corner and start right away" - Jerry Reese on Eli Apple
Szavak amelyek szemet szúrtak nekem 😊
több mint 10 éve
Jerry Reese & Marc Ross hinted that they may move up from 40th overall in their interviews discussing Eli Apple.