New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
If Ezekiel Elliott falls to the Giants at No. 10, hearing from league source that Chicago, Miami and Oakland would want to trade up. - per USA Today.

To move up 1-3 spots, its highly unlikely would be for more than a 3rd Rd pick.
GiantsMLBhunter
Állítólag (Rapoport szerint) van csapat amely 1/8-ig is felmenne Elliottért a Cleveland helyére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
If Ezekiel Elliott falls to the Giants at No. 10, hearing from league source that Chicago, Miami and Oakland would want to trade up. - per USA Today.

GiantsMLBhunter
Hát én nem vagyok első körös RB húzás híve, még úgy se hogy Elliot tényleg egy állat... De remélem hogy feltradelni nem fogunk érte... Ha 11 én bennt van és kihúzzuk még megemésztem, de ha még tradelünk is érte...
Tomcsik
Elliotot viszi a Dallas! nyakam rá...😀 tipikus Jerry pick
több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egyébként kezdődik: Orleans Darkwa sípcsonttörést szenvedett, Ben Edwards pedig a hírek szerint még komolyabban megsérült

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Szeritnem a végső rosterre a drafton (illetve UDFA és veteránok) a következő játéksokat kell mindenképpen megszerezni: kezdő RT, Wr3, Cb3/slot Cb; csere DT, illetve még egy CB.
Ezen kívül javíthatna a csapaton egy kezdő szintű FS (számban megvagyunk, és él a bizalom a fiatalok felé), egy pro bowler LB vagy TE (középszerű játékosunk van bőven), elit futó , esetleg egy jobb RG (G viszont szinte biztosan enm jön, Hart és Jerry lemeccseli egymás között).
Szvsz jelenlegi helyzetünkben ezen posztokon kívül csak nagy steal esetén érdemes húzni. Így mivel "biztos" kezdőt a 4. körtől kezdve nem nagyon lehet találni (esetleg az elmúlt évek alapján WR-t), szerintem első körben az opcióink Jack, Hargreaves, Stanley, Conklin, vagy letrade után valamelyik másik Cb vagy Wr.
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234

GiantsMLBhunter
Hát én nem vagyok első körös RB húzás híve, még úgy se hogy Elliot tényleg egy állat... De remélem hogy feltradelni nem fogunk érte... Ha 11 én bennt van és kihúzzuk még megemésztem, de ha még tradelünk is érte...

több mint 9 éve
+ Aguayo a harmadikban😀

több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Nekem egyébként luxusnak tűnik 1-3 körben WR-t húzni.
GiantsMLBhunter
Hunter Hanry a második körben?

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/12496909_1754836381419058_1209881922_n.jpg?_nc_cat=102&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=sf0BPOn3OHoQ7kNvwEh3sKW&_nc_oc=Adn70bdisjoSiCNUtB5NGpiQ6kqxdYQdd5m_w_YaVVfysxp82HHBtzDFajk5wRcPIis&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=n1ZFcCbV7UNzCFlhaBDZ8Q&_nc_ss=8&oh=00_AfzNWyguUiLqQKHviRgv6kJOK-NIolBvgueAGXj22wNGAA&oe=69BFFDEE
185.675 Aufrufe · 5.466 Reaktionen | Great day it was today. #90PowerCircle | Jason Pierre-Paul
Great day it was today. #90PowerCircle

húúúhaa 😊

jó lesz!

Nekem egyébként luxusnak tűnik 1-3 körben WR-t húzni.

Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 9 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Hargreavest meg lehet elviszi előttünk a Tampa...
nagir
Lehet... a többi csapat needjeivel nem igen vok képben. Mondjuk jó cb ált kell mindenhova...de az sztem semmit nem nyom a latban h floridai.
több mint 9 éve
Hargreavest meg lehet elviszi előttünk a Tampa...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Én úgy érzem ki fog menni 3QB elöttünk, pl a SF is vihetne egyet...

több mint 9 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Én ebben a Jack csúszásban nem hiszek, bár nagyon örülnék ha nálunk kötne ki. Az ugye tiszta h 2 qb minimum kimegy előttünk. Azért drukkolok, h a top 10-15-ben emlegetett játékosokból az alábbiak közül minél több menjen ki előttünk: Buckner, Elliott, esetleg Treadwell, Sanley, Conklin. Így több esélyünk lenne arra h vmi frankó védőt behúzzunk. Tunsil meg Ramsey tuti kimennek (sztem sajna Jack is ki fog). OT-nek nem örülnék, szóval akárhogy számolgatom, Hargreaves lenne a legjobb esélyünk sztem. Bosa-ra is minimálisnak tűnik a sansz.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Nem arról van szó...De nem a futásblokkolást kéne erősíteni inkább mikor az volt a gyengébb? Abban mi a logika hogy azt úgy hagyjuk mert úgyis szar? Ez zavart csak engem. Pont egy RT hiányozna ehhez aki nagy segítséget jelentene. És erre a szerepre inkább Conklin kellene mint Stanley. A vakoldali tackle-k inkább a passzblokkolásban szoktak jeleskedni. Az a pozíció pedig Flowers-é.

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Szóval szar a run blocking, de az amúgy sem lenne jó, így inkább olyan falembert válasszunk akinek a pass protection az erőssége?😀 Szvsz inkább Conklin lenne az ideálisabb, Flowers mellett tettük le a voksunkat mint LT, de továbbra is tartom, hogy nem jobb oldali tackle-t kell keresni a draft ezen szakaszában😊 Igazából remélem valaki felhívja Reese-t és bejelentkezik a pickünkért...
Asbee
Vágjuk Asbee, hogy te még bottal sem nyúlnál az O-line-hoz, mert az tavaly is fantasztikus, és idénre még erősödött is.... vagy nem. Tényleg értjük. De ezt nem kell 1000x leírni 😊
Viszont akkor én is elmondom még egyszer. Úgyis mind1 mi kit szeretnénk, vagy ki lenne szerinted logikus, úgyis a vezetőség húz, és nekem van egy olyan érzésem, hogy a frissen kinevezett, ex-támadókoordinátor McAdoo látva az FA tevékenységet, most a támadóoldalra fok koncentrálni elsősorban.
Az szerintem tuti, hogy nem fogunk lefelé mozogni, mert bár nem ártana +1-2 pick, de sokkal jobban jönne egy blue chip player a top10-ből. Egyébként sem szoktunk nagyon üzletelgetni, bár biztos lesz érdeklődő a pick iránt.
Viszont, ha álmodozni szeretnénk ( 😊 ) az én végleges draft board-om ez lenne, csak hogy aktuálisak is legyünk (reálisan csak azokat beleszámítva, akik elérhetők lehetnek 1/10-en):
1. Jack
2. Hargreaves
3. Stanley
4. Elliott
+ Treadwell

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Szóval szar a run blocking, de az amúgy sem lenne jó, így inkább olyan falembert válasszunk akinek a pass protection az erőssége?😀 Szvsz inkább Conklin lenne az ideálisabb, Flowers mellett tettük le a voksunkat mint LT, de továbbra is tartom, hogy nem jobb oldali tackle-t kell keresni a draft ezen szakaszában😊 Igazából remélem valaki felhívja Reese-t és bejelentkezik a pickünkért...

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Sokak szerint Stanley a jobb, de Conklin játékát valahogy én jobban szeretem... Amúgy Conklin játszott RT-t és LT-t is szóval míg Staley tipikus LT... Kérdés nektek mi kell jobban. Stanley valóban inkább pass protban jobb Conklin fizikálisabb és jobb run blocker...Én a helyetekben LB re mennék, lehet hogy reach itt, de a D linet most kipotoztátok FA-n, viszont a legócskább LB sor a ligában nállatok van...
Tomcsik
Ez így van. Viszont azért nem állunk annyira jól, hogy simán bevállaljunk egy reach-et. Ha Myles Jack lecsúszik, akkor őt bevállalhatjuk (úgy értem, hogy akkor a sérülésében rejlő kockázat miatt csúszna), mert benne van annyi, hogy így is megérje. Ellenben a többi LB lehet, hogy jobb lenne mint a jelenlegi keret, de közel sem 100%, és nem érnének 1/10-et. Lefelé mozogni pedig csak ezért nem érné meg, mikor szerezhetünk egy jobb játékost más hiányposztunkra is.

A Stanley vagy nem Stanley kérdésnél én mindenképpen ő mellette vagyok. Pass protection kell nekünk, futni amúgy sem nagyon tudunk. Ráadásul itt az is sokat számít, hogy mennyire problémás Stanley pedig a "ma született bárány" tökéletes prototipusa 😊
több mint 9 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 234
Conklinból jó RT lehet, de én akkor már százszor előbb vinném el Elliottot, de még Treadwellt is... Azt még fel nem fogom Floydot miért vannak elájulva, pláne egy 4-3-as csapatnál.
Asbee
Floyd remek jatekos lehet,de en sem latom a helyet 4-3 ban,max SAM kent,de arra Kennard megfelelne ha egeszseges lenne.Elliott es Treadwell otlettol viszont rosszul vagyok.Stanleyt nem is emlitem.Conklin jo jatekos,de mint emlitettem mar regebben is ,a defenset preferalom elso korbe.
Gerixx
Nem igazán értem, hogy miért elfogadható pick Conklin, miközben Stanley nem. Majdnem minden forrás utóbbit tartja jobb játékosnak összességében. Ráadásul nálunk a pass protector skilljei dominálnának, mivel futani alapvetően a Richburg-Pugh-Flowers hármas mögött fogunk, balra. Szóval valaki kifejtené, hogy miért is kellene Conklin Stanley előtt?
Baluba
Sokak szerint Stanley a jobb, de Conklin játékát valahogy én jobban szeretem... Amúgy Conklin játszott RT-t és LT-t is szóval míg Staley tipikus LT... Kérdés nektek mi kell jobban. Stanley valóban inkább pass protban jobb Conklin fizikálisabb és jobb run blocker...Én a helyetekben LB re mennék, lehet hogy reach itt, de a D linet most kipotoztátok FA-n, viszont a legócskább LB sor a ligában nállatok van...

több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Conklinból jó RT lehet, de én akkor már százszor előbb vinném el Elliottot, de még Treadwellt is... Azt még fel nem fogom Floydot miért vannak elájulva, pláne egy 4-3-as csapatnál.
Asbee
Floyd remek jatekos lehet,de en sem latom a helyet 4-3 ban,max SAM kent,de arra Kennard megfelelne ha egeszseges lenne.Elliott es Treadwell otlettol viszont rosszul vagyok.Stanleyt nem is emlitem.Conklin jo jatekos,de mint emlitettem mar regebben is ,a defenset preferalom elso korbe.
Gerixx
Nem igazán értem, hogy miért elfogadható pick Conklin, miközben Stanley nem. Majdnem minden forrás utóbbit tartja jobb játékosnak összességében. Ráadásul nálunk a pass protector skilljei dominálnának, mivel futani alapvetően a Richburg-Pugh-Flowers hármas mögött fogunk, balra. Szóval valaki kifejtené, hogy miért is kellene Conklin Stanley előtt?
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 660 — Grady Judd fan
Olyan puha mint a ház.
Asbee
Nájsz... Sátorban lax? :]

Szerkesztette: gyeek

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
Asbee
Gerixx
Olyan puha mint a ház. Mikor nem a szélről rohamozott hanem középre állt fel LB-nek akkor is max néha a passz ellen ért valamit. Rendre sokadikként ért oda a futóhoz és szerelni is iszonyat könnyen tudták. Tényleg nem értem mire ez a nagy hype vele kapcsolatban. Ő verné be az utolsó szöget Reese koporsójába.

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Asbee
több mint 9 éve
Asbee
Én se, szerintem is vékony. És én se tudtam elképzelni a mi védelmünkbe. Ezért is kérdeztem tőled, hogy szerinted mennyire lehet külső LB mennyire tudna akár passz védekezés.

Igen, akk már inkább Elliot.

Amúgy volt idő, hogy nagyon OL pick ellen voltam, ügye sokan írták már, hogy Dallasnak se jött be stb és konkrétan őket hozták fel, mint legnagyobb ellenérv. De azt se felejtsük el, hogy náluk Romo lesérült amúgy működött volna szerintem és playoff lettek volna. Tegyük hozzá Eli >> Romo 😛 Szóval Működhet.

De én most egy félelmetes DEF-et szeretnék, szóval remélem, hogy első 3 körből 2 defbe érkezik.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Giants boardon 2 nev van ami a legvaloszinubb.Floyd es Conklin.Nalam inkabb Conklin,megha nem is vagyok a hive ujabb elso koros OT nak.A lenyeg h Stanley ne legyen!