New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
17. Podcast - 2016-os draft

Régen volt már podcast, nem is voltam formában, technikai gond is volt, de csak elkészült😀 Ezúttal is Höri segítségével (ezúton is danke!)

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Jerry Reese: "We're open to moving up and we're open to moving back (in the NFL Draft)" ‪
ozibozi
Felesleges lenne bárhova is menni. 2 QB 1000%, hogy kimegy előttünk, így egy blue chip player biztosan jut nekünk, tehát lehet BPA-ra menni. Bárki jön, az erősítés lesz bárhova (Elliot is azért az lenne). Ha van egy kis mázlink (szerintem lesz), akkor még Lynch-et is kiviszi valaki, elvégre ő az utolsó épkézláb irányító. Ez esetben már dúskálnánk is a választékban 😊
Hátrafelé nem érné meg menni. Nem hiszem, hogy megérné ott hagyni egy kezdő kalibert, +1-2 körért, azért annyira nem állunk rosszul. Bár nem tudom mit kaphatnánk az 1/10-ért, de ha nem +3 top100-as pick-et akkor nem hiszem, hogy megérné. Tényleg, mi járhat az utolsó top10-es pick-ért?

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Reese lassan kiadhatna inkább egy közleményt, hogy a lehető legjobb játékost próbáljuk megszerezni, minden posztot figyelünk, az összes csapatrészt meg akarjuk erősíteni, minden elképzelhető, hogy fel vagy letrade-elünk stb...

több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Mind1 kit csak ne Goffot
Asbee
Én ezért nem szurkolok egy csapatnak se az egyetemi ligából 😀
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
What Jerry Reese said on Thursday...

-The Giants are open to both moving up and moving down in the upcoming NFL Draft.
-With the 10th overall pick, the Giants hope they'll get someone who can be a starter right away.
-Reese intimated the Giants would take the best player available with their first pick in the draft.
-As far as the current situation at right tackle, Reese said the solution could already be on the roster.
-Reese refused to address any potential interest in free agent CB Josh Norman.
-Reese believes the Giants have five running backs on their roster capable of being contributors.
-Victor Cruz has been making progress.
több mint 9 éve
Törölt felhasználó
Jerry Reese: "We're open to moving up and we're open to moving back (in the NFL Draft)" ‪
ozibozi
Akkor marad a köztes megoldás: nem mentek sehova. 😊
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Nah az Eagles is felment egy QBért, nekünk ez fasza.

Közben Norman szabadügynök, mekkora lenne ha idehoznánk 😀
balu10
Így lassan tényleg kimegy 3QB elöttünk! 😉

Legalább lesz kivel gyakorojon OBJ. D)

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Sziasztok először is bocs az OFF-ért de a kb 100$-s jegyár a Met Life-ban reális a felső karéjon vagy nézzem meg máshol ?
WhoDey83
En meg a regi Giants stadionban voltam utoljara 2007ben azt hiszem, es fentrol a 3. sorba kaptam kb. 100 dollarert regular season jegyet, szoval nekem realisnak tunik.
NightBoY
Köszönöm
WhoDey83
Nem ajanlom a kakasulot !Az ar az realis sajnos,olcsobban nem fogsz kapni.Kicsit radobsz ,mondjuk 70 -80 dolcsit es mar jo helyrol nezed.Fent eleg lapos a hangulat sajnos,turista jegyek azok.Azt ajanlom varj meg a jegy megvasarlasaval,mert ah a sorsolas kinez lehet h addigra mar olcsobbak lesznek☺.Viccet felreteve mi volt ugy h jegyet kocsiban ulve vasaroltuk fel oraval meccskezdet elott a parkoloba.Az eldobhato nyomtato zsenialis talalmany.
Gerixx
Köszönöm az ötletet de nem merek úgy kimenni pláne egy Primetime meccsre hogy nincs jegyem annyi lehet hogy megvárom azt hogy az nfl ticketexchangeben árul e valaki .. 😊 de tényleg örök hálám minden tanácsért 😊

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
Mind1 kit csak ne Goffot

több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !

balu10
Chip Kelly ?WHO??
egy szép kövér bustot húzhatnának 😊
több mint 9 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan

több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Sziasztok először is bocs az OFF-ért de a kb 100$-s jegyár a Met Life-ban reális a felső karéjon vagy nézzem meg máshol ?
WhoDey83
En meg a regi Giants stadionban voltam utoljara 2007ben azt hiszem, es fentrol a 3. sorba kaptam kb. 100 dollarert regular season jegyet, szoval nekem realisnak tunik.
NightBoY
Köszönöm
WhoDey83
Nem ajanlom a kakasulot !Az ar az realis sajnos,olcsobban nem fogsz kapni.Kicsit radobsz ,mondjuk 70 -80 dolcsit es mar jo helyrol nezed.Fent eleg lapos a hangulat sajnos,turista jegyek azok.Azt ajanlom varj meg a jegy megvasarlasaval,mert ah a sorsolas kinez lehet h addigra mar olcsobbak lesznek☺.Viccet felreteve mi volt ugy h jegyet kocsiban ulve vasaroltuk fel oraval meccskezdet elott a parkoloba.Az eldobhato nyomtato zsenialis talalmany.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
WhoDey83
NightBoY
Köszönöm

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
NightBoY New York Giants 616
WhoDey83

You should know I bleed blue...
több mint 9 éve

Welcome To The Jungle
több mint 9 éve
[/quote]Fb profil kell csak hozzá😛
[/quote]Na az nem volt, nincs és nem is lesz!!!
[/quote]Hát én nem is hallottam róla, azt sem tudtam h a keretben van
[/quote]Én is valamelyik NY napilap elektronikus sportrovatában találtam, mert ugye uborka szezonban, éjszakás műszakban az embergyereke marhán ráér ilyeneket is böngészni 😀

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Pedig fogadni mertem volna h megvárjuk a draftot, mert ott is vannak ígéretes játékosok
Asbee
Sajna a blogodhoz már nem tudok hozzá szólni, de kérdezni akartam, mit lehet tudni Tom Obarskiról, hisz a rosteren van mint K, ha jól emlékszem a szezonunk végezetével igazoltuk????
nagir
Fb profil kell csak hozzá😛 Hát én nem is hallottam róla, azt sem tudtam h a keretben van

több mint 9 éve
Pedig fogadni mertem volna h megvárjuk a draftot, mert ott is vannak ígéretes játékosok
Asbee
Sajna a blogodhoz már nem tudok hozzá szólni, de kérdezni akartam, mit lehet tudni Tom Obarskiról, hisz a rosteren van mint K, ha jól emlékszem a szezonunk végezetével igazoltuk????

több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
az valami előírás amúgy hogy minden évben Dallasban kezdjünk? 😊
yooker
2014-ben a Detroital kezdtünk
több mint 9 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
az valami előírás amúgy hogy minden évben Dallasban kezdjünk? 😊
yooker
2013-ban nálatok volt a nyitóbuli! 😊

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Josh Brown-t újra igazoltuk
Taz
És még milyen jól tettük. Legjobb szezonján van túl, pénz van rá, ellenben ""felesleges"" pick egy rugóra most nincsen.
több mint 9 éve
Taz New York Giants 350
Josh Brown-t újra igazoltuk
több mint 9 éve
2. körben simán kimegy szvsz. Egy olyan csapatnak teljesen jó lehet akiknek nem olyan játékos kell aki már az első évében teljesíteni tud. A 3. körben pedig kb. bármelyik csapatnak megérné ha elviszi, ott azért már lényegesen kevesebb olyan játékos van aki azonnal jó teljesítményre képes. Ott már azért belefér ha egy évet kihagy az adott játékos, aztán pedig megerősödve és felépülve nagyot robbant.