New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Arról van szó, hogy nyakunkon a draft és szerintem más csapat szurkolója sem azért néz be ebbe a topic-ba, hogy napokon keresztük olyan hsz-eket olvasson Normanről amik, nagy részének lényegi mondanivalója nincs (akinek nem inge...). Részemről ezzel le is zártam.
több mint 10 éve
És ez így van, főleg akkor lenne így ha az összes Giants szurker= Lenne asbee+ pár fővel... De szerencsére ez nem így van és a véleményét egy mezei szurkoló is elmondhatja, nem csak a botcsinálta szakértők fossák itt posztulátumokat. 😊)) (mint egy úttörő táborban)
több mint 10 éve
Csak mikor annyi megy mint az oviban, hogy valaki szerint jó húzás, valaki szerint (="összes" Giants szurkoló) nem jó húzás, az kicsit sok már. De bárcsak ennyi lenne a legnagyobb gondunk😀Viszont ez továbbra is a Giants topic, szóval ennyi azt hiszem elég volt Normanből😊Nem volt összesen 30 hsz ebben a témában eddig... És azért érintettek vagyunk a dologban,tehát ennyi simán belefér sztem! 😀
Asbee
yooker
több mint 10 éve
Viszont ez továbbra is a Giants topic, szóval ennyi azt hiszem elég volt Normanből😊Nem volt összesen 30 hsz ebben a témában eddig... És azért érintettek vagyunk a dologban,tehát ennyi simán belefér sztem! 😀
Asbee
több mint 10 éve
Viszont ez továbbra is a Giants topic, szóval ennyi azt hiszem elég volt Normanből😊
több mint 10 éve
Nem szeretném tovább fonni ezt a fonalat de ha Norman beválik akkor ő is simán megérte..Majd 1 év múlva lehet erről érdemben nyilatkozni.sztem picit rosszabb. mi még mindig nagyon jól kijöhetünk ebből a szerződésből, mert ha Vernon beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor simán megérte.Norman értelemszerűen nem ér ennyit. Skinsnek minden évben kell egy elszart szerződés, idén eddig visszafogták magukat, most elszabadultak a lovakkal. Normant sztem 2 év múlva vágják ki kb, de legalább az 50 misi garantáltat majd szépen fizethetik. azt sem értem, hogy ha kijön, hogy Norman megelégedne 40 milliós garantálttal, minek adnak neki 50-et??? mind1, mert ahogy egy mémen láttam Romo örülhet, kapott egy új elkapót. 😊 (nem kell felvenni dallasi szurkoló honfitársaim).Arányaiban semmivel sem rosszabb a Norman szerződés mint a Vernon féle. Mindketten durván túl lettek fizetve, mindketten viszonylag könnyen szélnek ereszthetőek 2 év után. Norman szerződése valójában 36.5 millió garantáltat tartalmaz a következő két évre.
csebi
gyeek
Norman meg szerintem már lefelé fog menni, és nem fogja élvezni a brutál car deff fal előnyét.
csebi
Btw gabo nemrég írta a carolina topikban, hogy tavaly jólval kevesebb nyomást tudott kifejteni az ellen irányítójára a front7 ezért értékeli jobban Norman teljesítményét. Azt pedig tudjuk, hogyha egy top man2man CB kiveszi a read1-et akkor a D-linenak is több ideje van nyomást generálni.
több mint 10 éve
sztem picit rosszabb. mi még mindig nagyon jól kijöhetünk ebből a szerződésből, mert ha Vernon beváltja a hozzá fűzött reményeket, akkor simán megérte.Norman értelemszerűen nem ér ennyit. Skinsnek minden évben kell egy elszart szerződés, idén eddig visszafogták magukat, most elszabadultak a lovakkal. Normant sztem 2 év múlva vágják ki kb, de legalább az 50 misi garantáltat majd szépen fizethetik. azt sem értem, hogy ha kijön, hogy Norman megelégedne 40 milliós garantálttal, minek adnak neki 50-et??? mind1, mert ahogy egy mémen láttam Romo örülhet, kapott egy új elkapót. 😊 (nem kell felvenni dallasi szurkoló honfitársaim).Arányaiban semmivel sem rosszabb a Norman szerződés mint a Vernon féle. Mindketten durván túl lettek fizetve, mindketten viszonylag könnyen szélnek ereszthetőek 2 év után. Norman szerződése valójában 36.5 millió garantáltat tartalmaz a következő két évre.
csebi
gyeek
Norman meg szerintem már lefelé fog menni, és nem fogja élvezni a brutál car deff fal előnyét.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
mi is bízunk benneA Giants-elkapó, Victor Cruz közölte, hogy végre 100 százalékos állapotban van, semmi nem fáj, sehol nem sajog, és az edzések is remekül mennek, szóval örömmel vágott bele a munkába.120yardNem tudom honnan nekik a forrás, de szükség lenne a sok sok salsa táncra 😀
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
A Giants-elkapó, Victor Cruz közölte, hogy végre 100 százalékos állapotban van, semmi nem fáj, sehol nem sajog, és az edzések is remekül mennek, szóval örömmel vágott bele a munkába.120yardNem tudom honnan nekik a forrás, de szükség lenne a sok sok salsa táncra 😀
több mint 10 éve
Az hogy OBJ - Norman párharcból mi jön ki az két esélyes... Attól függ első pár passz, hogy sikerül... Lehet 150 yard 2 TD game is, de le is veheti a pályáról. Ha meg dob Eli 3 INT neki akkor meg foghatjuk a fejünket 😀Kár gondolkodni rajta, majd meglátjuk. Nekem ez nem tűnik nagyobb túlfizetésnek attól amit mit csináltunk 😀
Azért ahol a csoportba van OBJ és Dez ... hát szerintem nem csináltak olyan rossz üzletet 😊
Láttam nem rég egy MOCK draft ahol
1. kör Vernon Hargreaves III
2. kör Darian Thompson vagy Keanu Neal
3. kör OL
Örülnék ilyen dupla CB / FS húzásnak. Az egyik lehet front7-be is 😀
Zeke nálam nagy kérdés. Örülnék ha itt látnám, de kellene még egy OL, hogy jól működjön. Meg amúgy is a monster DEF nyeri a bajnokságot 😛
több mint 10 éve
Én örülök, mert elviszi a pénzt a lukak betömésétől legalább 2 évre míg ki nem vágják, ráadásul egy liga elit front seven után itt kell dominálnia ahol lényegesen nehezebb lesz, és Szvsz be fog égni ... ráadásul plusz motivációt kap OBJ is. Szóval én nem szomorkodom miatta mert szerintem egy jó csapatban volt idáig, ahol 1 jó éve volt +már 29 éves. Alig várom hogy a Eli-OBJ meg Romo- Bryant évente négyszer igazolja ezt. Remélem így lesz.Viszont azt is be kell vallani, hogy ennek a Norman gyereknek nem örül senki a csoportriválisok közül egy ideig az tuti!csak ozibozi
nagir
Asbee
több mint 10 éve
Viszont azt is be kell vallani, hogy ennek a Norman gyereknek nem örül senki a csoportriválisok közül egy ideig az tuti!csak ozibozi
nagir
több mint 10 éve
Norman értelemszerűen nem ér ennyit. Skinsnek minden évben kell egy elszart szerződés, idén eddig visszafogták magukat, most elszabadultak a lovakkal. Normant sztem 2 év múlva vágják ki kb, de legalább az 50 misi garantáltat majd szépen fizethetik. azt sem értem, hogy ha kijön, hogy Norman megelégedne 40 milliós garantálttal, minek adnak neki 50-et??? mind1, mert ahogy egy mémen láttam Romo örülhet, kapott egy új elkapót. 😊 (nem kell felvenni dallasi szurkoló honfitársaim).Arányaiban semmivel sem rosszabb a Norman szerződés mint a Vernon féle. Mindketten durván túl lettek fizetve, mindketten viszonylag könnyen szélnek ereszthetőek 2 év után. Norman szerződése valójában 36.5 millió garantáltat tartalmaz a következő két évre.
csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Norman értelemszerűen nem ér ennyit. Skinsnek minden évben kell egy elszart szerződés, idén eddig visszafogták magukat, most elszabadultak a lovakkal. Normant sztem 2 év múlva vágják ki kb, de legalább az 50 misi garantáltat majd szépen fizethetik. azt sem értem, hogy ha kijön, hogy Norman megelégedne 40 milliós garantálttal, minek adnak neki 50-et??? mind1, mert ahogy egy mémen láttam Romo örülhet, kapott egy új elkapót. 😊 (nem kell felvenni dallasi szurkoló honfitársaim).Az, hogy túl lett fizetve, nem vitás, de lassan ezt már meg kell szoknunk. Viszont azt is be kell vallani, hogy ennek a Norman gyereknek nem örül senki a csoportriválisok közül egy ideig az tuti!
csebi

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Norman értelemszerűen nem ér ennyit. Skinsnek minden évben kell egy elszart szerződés, idén eddig visszafogták magukat, most elszabadultak a lovakkal. Normant sztem 2 év múlva vágják ki kb, de legalább az 50 misi garantáltat majd szépen fizethetik. azt sem értem, hogy ha kijön, hogy Norman megelégedne 40 milliós garantálttal, minek adnak neki 50-et??? mind1, mert ahogy egy mémen láttam Romo örülhet, kapott egy új elkapót. 😊 (nem kell felvenni dallasi szurkoló honfitársaim).
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Nyilván jövő ilyenkor okosabbak leszünk, de a jelenlegi ismeretek szerint én inkább Normannek adok évi 15-öt, mint Vernonnak évi 17-et, vagy Jenkinsnek 12,5-öt. Mondjuk hogy őszinte legyek, én sztem egyik deal sem éri meg, tehát mindenki túl lett fizetve.Inkább adnal egy 29 éves jatekosnak 15 öt aki ennél vszinu jobb mar nem lesz es volt kb 1 kiemelkedő éve,mint egy 25 éves játékosnak aki amióta a ligában van rendre jól teljesít es legjobbját meg el sem érte ?Erdekes egy kijelentés volt ez.7 INT 4 vagy tudom is en hány ev alatt ?D Hallnak anno 3 volt 1 meccsen😀
gabokocka
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
én örülök Norman érkezésének, így Beckhamnek is lesz évi két alkalma bizonyítani ellene a pályán, remélem ezentúl pofázás meg balhék nélkül szállítja majd a 100+ yardos, TD-s meccseket a Skins ellen.
több mint 10 éve
Nyilván jövő ilyenkor okosabbak leszünk, de a jelenlegi ismeretek szerint én inkább Normannek adok évi 15-öt, mint Vernonnak évi 17-et, vagy Jenkinsnek 12,5-öt. Mondjuk hogy őszinte legyek, én sztem egyik deal sem éri meg, tehát mindenki túl lett fizetve.Hát én pedig több szempontból sem választanám inkább Norman-t ennyiért, de sztem is túl lettek fizetve mind. Más kérdés, h nekünk ez most szükséges volt és bele is fért, ráadásul fiatalok is mind, nyilván van bennük kockázat, de nem koncepció nélküli agyament igazolásokról beszélünk.
gabokocka
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Nyilván jövő ilyenkor okosabbak leszünk, de a jelenlegi ismeretek szerint én inkább Normannek adok évi 15-öt, mint Vernonnak évi 17-et, vagy Jenkinsnek 12,5-öt. Mondjuk hogy őszinte legyek, én sztem egyik deal sem éri meg, tehát mindenki túl lett fizetve.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Az nfl.com-on most azt irtak, hogy coverben a 15. legjobb volt. Mondjuk ez gyanusan magas.Tavaly Normanre 50-es ratinggel dobáltak a QB-k, a liga legjobbja volt, ennél nehéz elitebbet elképzelni 😊Ez majd jövőre kiderül, h melyik szerződés volt a gázabb.
Az, hogy idén mit hoz majd, az más kérdés, de voltak a holtszezonban az ő szerződésénél gázabbak bőven, elég csak az itteni igazolások között mazsolázni.
gabokocka
Szesze
több mint 10 éve
Tavaly Normanre 50-es ratinggel dobáltak a QB-k, a liga legjobbja volt, ennél nehéz elitebbet elképzelni 😊Ez majd jövőre kiderül, h melyik szerződés volt a gázabb.
Az, hogy idén mit hoz majd, az más kérdés, de voltak a holtszezonban az ő szerződésénél gázabbak bőven, elég csak az itteni igazolások között mazsolázni.
gabokocka
több mint 10 éve
Tavaly Normanre 50-es ratinggel dobáltak a QB-k, a liga legjobbja volt, ennél nehéz elitebbet elképzelni 😊Az, hogy idén mit hoz majd, az más kérdés, de voltak a holtszezonban az ő szerződésénél gázabbak bőven, elég csak az itteni igazolások között mazsolázni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Elite CB ???Akkor ennyi erovel van 1 elite QB is naluk ☺Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
gordon
több mint 10 éve
Azért az elit kifejezés kicsit túlzó Normannel kapcsolatba. Bunyók ellenére OBJ lealázta a meccsen, 100+ yard 1 elkapott , és egy elejtett td , és utána Norman CSAK átlagosan teljesített . Ha az idei szezonba is ő lesz a liga legjobb cb-je akkor már talán lehet elitnek nevezni ...Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi
gordon
több mint 10 éve
Én örülök neki, mert attól hogy volt a liga második legjobb védelme mögött 29 éves korára 1 jó éve, attól még nem kell beszarni. Elvisz egy csomó pénzt a skinsnél az igazi lukak befoltozásátólebből nem tudtok rosszul kijönni? Ha jól emlékszem tavaly Norman nélkül is behúzták a csoportot... a pár elütött labda akár egy-egy győzelmet is jelenthet. Én qvára nem örültem volna ha a mi csoportunkba kerül a tavalyi év legjobb CB-je. Tudom mit jelent egy közepes védelemnek egy elit CB.a túlfizetésévelszerencsére. OBJ meg Eli vagy bolondot csinál majd belőle, vagy a többiek tudják kihasználni a szitut. Ebből nem tudunk rosszul kijönni, még ha leüt pár lasztit is. 😊
ozibozi