New York Giants

50 feliratkozó

több mint 9 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Sőt sokszor még a húzás előtt is nagyon nehéz megjósolni, bár anno Amunál várható volt, mert ő sokat csúszott, de előtte JPP-nél is csak azt lehetett látni hirtelen h telefonál😀 Tavaly mondjuk én éreztem a Flowers picket, mielőtt bezavartak volna kamerák elé mondtam is, hogy ő lesz, talán @baggio megerősít😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 21 032
Minden évben leírják (juk) hogy kit szeretnénk, de az elmúlt években még az amcsiknál sem nagyon találták el konkrétan a mi első körösünket-Reese gondolkozását--név szerint( néha pár nappal korábban néha már jött pár jó tipp, talán Pugh-ra)
Most hogy Top 10 , kiváncsi vok...😊
több mint 9 éve
Hát sokkal jobbak Shepparddal sem leszünk, talán rosszabbak sem

több mint 9 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
1. Ramsey
2. Jack
3. Hargreaves
4. Bosa
5. Tunsil
6. Lee
7. Stanley
8. Elliot
9. Treadwell
Én kb ilyen sorrendben örülnék a játékosoknak (tehát nem erősorrend), szóval D-t preferálnám. Nekem Floyd és Buckner rendszeridegennek tűnik.
Ami a FS osztot illeti (nem, én még nem engedem el 😀 ), én egy reális megoldást még látok: 2. körben Joseph (bár ő is necces h bent marad-e addig). Ramsey nem lesz bent 1/10-re, Bellnek max 3. körben örülnék, de addig nem csúszik. Később már nem lenne érdemes ide húzni.
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
szarból lehet igazán várat építeni 😀
ThundersNFL
Mint a gyalog galoppban.
"Tudod fiam, azt mondták, csak a hülye épít várat ide a mocsárba. De én felépítettem! Jó, elsüllyedt. De felépítettem mégegyszer! Összedőlt. Felépítettem megint! Az leégett, összedölt, és csak aztán süllyedt el. De ez a negyedik, na ez a te örökséged."

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 693 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kelvin Sheppard érkezik majd hozzánk.
GiantsMLBhunter
annyi LB-nk van már, mint a nyúlszar 😊 valaki csak beválik előbb-utóbb
Szesze
szarból lehet igazán várat építeni 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
GiantsMLBhunter
annyi LB-nk van már, mint a nyúlszar 😊 valaki csak beválik előbb-utóbb
több mint 9 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
több mint 9 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Én realista vagyok. Tunsil, Bosa és Ramsey szinte 100%, hogy nem lesznek bent 1/10-en. Így csak azokat írtam fel a listámra, akikre reálisabb esély van.
Azzal kezdeném, hogy a védőfal miatt én nem aggódom. Lényegében 3 ember jött a falba, meg van az alap 4-es, mögöttük is van 1-2 tehetségünk, így oda bőven ráérünk később is draftolni. Arról nem is beszélve, hogy Reese állása lesz idén a tét, így nem fog első körben csereembert húzni.
A secondary-be csak corner kell. (FS is kéne, de nem fog jönni, fő a bizalom a fiatalokban...) 3. számú corner-t nem muszáj első körben beszerezni.
Az LB poszt évek óta tragikus, de ezzel soha nem foglalkoztunk, nem hiszem, hogy most kezdjük el, amikor jött is ember FA-ról. Kilóra megvagyunk, valahogy majd csak elmuzsikálunk.
Támadóoldalon a fal gyenge. Tavaly sem volt túl fényes és azóta csak gyengült. Eli-t még csak-csak megvédhetik valahogy, de futásblokkolásban gyengék.
És akkor ha a pass protection jó is lesz, még mindig nem vagyunk kint a vízből, mert nagy WR hiány van a csapatnál. Annyiért amennyit Randle kapott az Eagles-től, talán megtarthattuk volna még 1 évre (jobb helyett, neki is adva egy "prove it" szerződést).

1. Ronnie Stanley
- Szerintem az OL megerősítése most a legfontosabb, ha bent lesz Stanley ki kell húzni!

2. Vernon Hargreaves
- Kell egy corner, a 10.-en ráadásul komoly érték lenne. Ha nem lenne bent Stanley, akkor valószínűleg még jobb húzás is lenne nála. Viszont mázli kell, hogy lecsússzon ideáig, de még rá lenne némi esély.

3. Ezekiel Elliott
- Komoly erősítésre szorul a fegyvertár támadóoldalon. Futó poszton kilóra megvagyunk, de minőségben vannak bajok. Elliott komoly kezdő kaliber, és igazi play maker lenne, ami nagyon kell OBJ mellé.
(Azért az Elliott(runner)-Vereen(catcher)-Jennings(pass-blocker) tandemmel aprítanánk, szinte bármilyen fal mögött és Manning-ékről is lekerülne némi nyomás.)

4. Laquon Treadwell
- Treadwell szerintem a legjobb WR idén, reach lenne, de nála akár egy le trade is bejátszhatna. Kell valaki OBJ mellé, így WR szerintem az első két kör valamelyikében jönni fog.

+1DeForest Buckner
- Nagy tehetség, és ha más nem is jöhetne szóba, akkor őt húznám ki, így legalább a védőfal biztosítva lenne.

(Nyilván nem kell velem egyetérteni, csak én így látnám logikusnak.)
Awesome88
Ezzel nagyjából én is egyet értek, legalább is a 4. helyezettig, mert WR húzásnak nagyon nem örülnék az első körben és sztem nagyon kicsi az esély, hogy idén WR-re menjen az első pick.
Nálam a védőfal sokkal nagyobb prioritás, sőt én Elliott előtt is inkább az elérhető legjobb DL embert választanám.
Az első két helyezett közül mindkettőnek örülnék, de sztem Stanley már nem lesz bent mire mi választunk és mivel itt többen kikészülnek még a gondolatától is az OL húzásnak így megegyezhetünk, h szurkoljunk Hargraves-ért, vele mindenki elégedett lenne 😊
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
Az én személyes listám első 10 helyezettje így nézne ki. Mivel van franchise QB, róluk tudomást sem vesek. (azaz ha nincs letrade, akkor közülük valaki biztosan bennt lesz még):
1. Jalen Ramsey: Talán a legtehetségeseb játékos. Kezdőként első évben FS vagy slot Cb, ami ugye jelenleg lyuk, következő évektől akár shutdown cb szélen, akár korszakos FS lehet. Nem kell túlmagyarázni, tökéletes lenne.
Nálam ő kiemelkedik, ha egy picit csúszik, akár egy feltradet is el tudnék viselni.
2. Joey Bosa: Tehetsége alapján itt van a helye, illik a sémába. Csak azért tenném Ramsey mögé, mert a draftolása (és a remények beváltása) egyet jelentene JPP távozásával szezon végén.
3. Laremy Tunsil: Egyetértek Asbee-val, hogy a RT poszt reach 1/10-re, de Tunsil azonnali impactot jelent, és a fal két széle 10 évre biztosított lehetne.
4. Myles Jack: Jaylon Smith sérülés miatt a legjobb LB, óriási hiányposzt (bár ős is inkább OLB 4-3-ban), de tehetségben szerintem kicsit elmarad az előző két játékostól.
5. Vernon Hargreaves: A Denver példája jól mutatja, hogy bizony bőven megéri első körben húzni slot cornert (Roby nélkül nem lett volna Sb, bár ritkán kap reflektorfényt). Ezen a poszton prototípus játékos lehet, és a nickel felállás gyakorisága miatt rengeteget lenne a pályán. Ráadásul sérülés esetén minden bizonnyal szélen is megállja majd a helyét.
Itt nálam van egy kis űr, nagyon jó lenne, ha a föntiek közül valaki lecsúszna hozánk, bár erre reális esélye talán csak Hargreavesnek van.
6. DeForest Buckner: Tehetsége alapján sokkal előrébb áll, de az igazi posztja 3-4 DE lenne. Nálunk amolyan szupercsere lehetne a DL-ben első évben, aki bárki helyére beugorhat, illetve a a legjobb passrusher DT lehet.
7. Ezekiel Elliot: Korszakos, all down futó lehet, Jennings öregszik, és tényelg a class legjobbjai között van tehetségben. DE! Két nagy erőssége az elkapásokban és passzblokkolásban van, előbbiben Vereen, utóbbiban Jennings elit. A futóposzt hanyatlóan van, és bár Gurley berobbant, tőle futóteljesítményben elmarad Zeke.Valamint ameddig van egy Manningünk, passzblokkoló falunk és OBJ-unk, addig kevés labdát fog kapni, ami megkérdőjelezi az értékét.
8. Ronnie Stanley: Nálam az utolsó blue chip játékos, azonnali kezdő lehet, ami egy első körösnél nagy előny. Az előző kommentekben mindent leírtatok róla.
Itt újabb szakadék van, még nagyonn, mint korábban, de szerencsénkre ha két QB kimegy az első 9 között, akkor valamelyikük még bennt lesz. Ha nem, akkor elég ingoványos területre tévedünk, ahol én pár helyet letreadelnék.
9.Sheldon Rankins: Pass Rusher Dt lehet, lehet benne potenciál Aaron Donald szerű berobbanásra. Nem hiányposzt, de Harrison nem marad 3rd downnál a pályán, ezért sok snapet kaphatna. Amennyiben nem akarunk potenciál alapán húzni, úgy helyette A'shawn Robinson.
10. Shaq Lawson: illene a csapatunkba, de szintén nem lenne kezdő, illetve JPP távozásával van igazán értelme. Szerepelhetne itt Dodd vagy Spence is, de utóbbi nem remekelt combineon és pro dayen, előbbi pedig talán valamivel gyengébb volt, mint Lawson a Clemsonban
Akik kimaradtak: Laquon Treadwell, Corey Coleman, mert Treadwell 40 yardja engem kicsit megijeszt, Coleman hasonló OBJ stílusához, ráadásul az elmúlt évekebne rengeteg jó középső körös wr volt. Reach lehet, de nagy need miatt szóba jöhet 9-10. helyen Darron Lee vagy Reggie Ragland.
Érdekelne, hogy hol értetek egyet ezzel a sorrendel, és hol nem 😊
Baluba
1.Tunsil
2.Jack
3.Buckner
4.Elliott
5.Ramsey
6.Bosa
7.Hargreaves
8.Floyd
9.Stanley
Goff es Wentz vszinu kimegy mielott a Giants valaszt,ugyh ezek kozul kerul ki sztem az elso koros emberunk.Lee nek orulnek de vszinu reachnek tartja majd Reese es a bandaja.Vannak napok amikor jobban orulnek egy 15-16 . picknek ahol lehet meglenne az esely egy jo LB valasztasara.Igy viszont Reese nel sztem ez szoba sem johet sajnos.
Gerixx
Mindketten úgy gondoljátok Tunsil vagy Ramsey bent lesz 1/10en? Nem. 😊 Jack meg Bosa nem egy kategória (Gerixx jól tette, hogy Bucknert is fölé tette), ha megtudnak a szakik valami pozitívat a térdéről akkor nem valószínű, hogy 1/5nél lejjebb csúszna.
gyeek
Nem gondolom h Tunsil v Jack bent lesz amikor a Giants valaszt.Egy sajat rankinget irtam ,de mivel 1 v 2 qb kimehet elottunk (sztem egyik qb sem er top 10 picket) realis esely Hargreaves,Floyd ,Stanley bentmaradasara van.
Gerixx
Hasonlóan gondolom én is, le is írtam, hogy a top 4 közül szerintem sem lesz senki elérhető. Azért vettem föl őket mégis a listára, mert így látszik, hogy ki az a 10 játékos, akik közül legalább 1 biztosan bent lesz még 1/10-re.
több mint 9 éve
Gerixx New York Giants 332
Az én személyes listám első 10 helyezettje így nézne ki. Mivel van franchise QB, róluk tudomást sem vesek. (azaz ha nincs letrade, akkor közülük valaki biztosan bennt lesz még):
1. Jalen Ramsey: Talán a legtehetségeseb játékos. Kezdőként első évben FS vagy slot Cb, ami ugye jelenleg lyuk, következő évektől akár shutdown cb szélen, akár korszakos FS lehet. Nem kell túlmagyarázni, tökéletes lenne.
Nálam ő kiemelkedik, ha egy picit csúszik, akár egy feltradet is el tudnék viselni.
2. Joey Bosa: Tehetsége alapján itt van a helye, illik a sémába. Csak azért tenném Ramsey mögé, mert a draftolása (és a remények beváltása) egyet jelentene JPP távozásával szezon végén.
3. Laremy Tunsil: Egyetértek Asbee-val, hogy a RT poszt reach 1/10-re, de Tunsil azonnali impactot jelent, és a fal két széle 10 évre biztosított lehetne.
4. Myles Jack: Jaylon Smith sérülés miatt a legjobb LB, óriási hiányposzt (bár ős is inkább OLB 4-3-ban), de tehetségben szerintem kicsit elmarad az előző két játékostól.
5. Vernon Hargreaves: A Denver példája jól mutatja, hogy bizony bőven megéri első körben húzni slot cornert (Roby nélkül nem lett volna Sb, bár ritkán kap reflektorfényt). Ezen a poszton prototípus játékos lehet, és a nickel felállás gyakorisága miatt rengeteget lenne a pályán. Ráadásul sérülés esetén minden bizonnyal szélen is megállja majd a helyét.
Itt nálam van egy kis űr, nagyon jó lenne, ha a föntiek közül valaki lecsúszna hozánk, bár erre reális esélye talán csak Hargreavesnek van.
6. DeForest Buckner: Tehetsége alapján sokkal előrébb áll, de az igazi posztja 3-4 DE lenne. Nálunk amolyan szupercsere lehetne a DL-ben első évben, aki bárki helyére beugorhat, illetve a a legjobb passrusher DT lehet.
7. Ezekiel Elliot: Korszakos, all down futó lehet, Jennings öregszik, és tényelg a class legjobbjai között van tehetségben. DE! Két nagy erőssége az elkapásokban és passzblokkolásban van, előbbiben Vereen, utóbbiban Jennings elit. A futóposzt hanyatlóan van, és bár Gurley berobbant, tőle futóteljesítményben elmarad Zeke.Valamint ameddig van egy Manningünk, passzblokkoló falunk és OBJ-unk, addig kevés labdát fog kapni, ami megkérdőjelezi az értékét.
8. Ronnie Stanley: Nálam az utolsó blue chip játékos, azonnali kezdő lehet, ami egy első körösnél nagy előny. Az előző kommentekben mindent leírtatok róla.
Itt újabb szakadék van, még nagyonn, mint korábban, de szerencsénkre ha két QB kimegy az első 9 között, akkor valamelyikük még bennt lesz. Ha nem, akkor elég ingoványos területre tévedünk, ahol én pár helyet letreadelnék.
9.Sheldon Rankins: Pass Rusher Dt lehet, lehet benne potenciál Aaron Donald szerű berobbanásra. Nem hiányposzt, de Harrison nem marad 3rd downnál a pályán, ezért sok snapet kaphatna. Amennyiben nem akarunk potenciál alapán húzni, úgy helyette A'shawn Robinson.
10. Shaq Lawson: illene a csapatunkba, de szintén nem lenne kezdő, illetve JPP távozásával van igazán értelme. Szerepelhetne itt Dodd vagy Spence is, de utóbbi nem remekelt combineon és pro dayen, előbbi pedig talán valamivel gyengébb volt, mint Lawson a Clemsonban
Akik kimaradtak: Laquon Treadwell, Corey Coleman, mert Treadwell 40 yardja engem kicsit megijeszt, Coleman hasonló OBJ stílusához, ráadásul az elmúlt évekebne rengeteg jó középső körös wr volt. Reach lehet, de nagy need miatt szóba jöhet 9-10. helyen Darron Lee vagy Reggie Ragland.
Baluba
1.Tunsil
2.Jack
3.Buckner
4.Elliott
5.Ramsey
6.Bosa
7.Hargreaves
8.Floyd
9.Stanley
Goff es Wentz vszinu kimegy mielott a Giants valaszt,ugyh ezek kozul kerul ki sztem az elso koros emberunk.Lee nek orulnek de vszinu reachnek tartja majd Reese es a bandaja.Vannak napok amikor jobban orulnek egy 15-16 . picknek ahol lehet meglenne az esely egy jo LB valasztasara.Igy viszont Reese nel sztem ez szoba sem johet sajnos.
Gerixx
Mindketten úgy gondoljátok Tunsil vagy Ramsey bent lesz 1/10en? Nem. 😊 Jack meg Bosa nem egy kategória (Gerixx jól tette, hogy Bucknert is fölé tette), ha megtudnak a szakik valami pozitívat a térdéről akkor nem valószínű, hogy 1/5nél lejjebb csúszna.
gyeek
Nem gondolom h Tunsil v Jack bent lesz amikor a Giants valaszt.Egy sajat rankinget irtam ,de mivel 1 v 2 qb kimehet elottunk (sztem egyik qb sem er top 10 picket) realis esely Hargreaves,Floyd ,Stanley bentmaradasara van.
több mint 9 éve
Awesome88 New York Giants 1 236
Én realista vagyok. Tunsil, Bosa és Ramsey szinte 100%, hogy nem lesznek bent 1/10-en. Így csak azokat írtam fel a listámra, akikre reálisabb esély van.
Azzal kezdeném, hogy a védőfal miatt én nem aggódom. Lényegében 3 ember jött a falba, meg van az alap 4-es, mögöttük is van 1-2 tehetségünk, így oda bőven ráérünk később is draftolni. Arról nem is beszélve, hogy Reese állása lesz idén a tét, így nem fog első körben csereembert húzni.
A secondary-be csak corner kell. (FS is kéne, de nem fog jönni, fő a bizalom a fiatalokban...) 3. számú corner-t nem muszáj első körben beszerezni.
Az LB poszt évek óta tragikus, de ezzel soha nem foglalkoztunk, nem hiszem, hogy most kezdjük el, amikor jött is ember FA-ról. Kilóra megvagyunk, valahogy majd csak elmuzsikálunk.
Támadóoldalon a fal gyenge. Tavaly sem volt túl fényes és azóta csak gyengült. Eli-t még csak-csak megvédhetik valahogy, de futásblokkolásban gyengék.
És akkor ha a pass protection jó is lesz, még mindig nem vagyunk kint a vízből, mert nagy WR hiány van a csapatnál. Annyiért amennyit Randle kapott az Eagles-től, talán megtarthattuk volna még 1 évre (jobb helyett, neki is adva egy "prove it" szerződést).

1. Ronnie Stanley
- Szerintem az OL megerősítése most a legfontosabb, ha bent lesz Stanley ki kell húzni!

2. Vernon Hargreaves
- Kell egy corner, a 10.-en ráadásul komoly érték lenne. Ha nem lenne bent Stanley, akkor valószínűleg még jobb húzás is lenne nála. Viszont mázli kell, hogy lecsússzon ideáig, de még rá lenne némi esély.

3. Ezekiel Elliott
- Komoly erősítésre szorul a fegyvertár támadóoldalon. Futó poszton kilóra megvagyunk, de minőségben vannak bajok. Elliott komoly kezdő kaliber, és igazi play maker lenne, ami nagyon kell OBJ mellé.
(Azért az Elliott(runner)-Vereen(catcher)-Jennings(pass-blocker) tandemmel aprítanánk, szinte bármilyen fal mögött és Manning-ékről is lekerülne némi nyomás.)

4. Laquon Treadwell
- Treadwell szerintem a legjobb WR idén, reach lenne, de nála akár egy le trade is bejátszhatna. Kell valaki OBJ mellé, így WR szerintem az első két kör valamelyikében jönni fog.

+1DeForest Buckner
- Nagy tehetség, és ha más nem is jöhetne szóba, akkor őt húznám ki, így legalább a védőfal biztosítva lenne.

(Nyilván nem kell velem egyetérteni, csak én így látnám logikusnak.)

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
gyeek LSU Tigers 8 660 — Grady Judd fan
Baluba
1.Tunsil
2.Jack
3.Buckner
4.Elliott
5.Ramsey
6.Bosa
7.Hargreaves
8.Floyd
9.Stanley
Gerixx

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 9 éve
nagir New York Giants Michigan Wolverines 8 519 — Bla, bla, bla
Tavaly feltrade volt Collinsért, igaz a 2. körben. Szvsz bejött. Idén még mindíg Reese állása a tét, úgyhogy kell valamit virítania, pl. egy letrade. Amint meg lesz az 1/9-es, elindulhat a matek, csak akkor tisztul ki a kép, hogy kik maradtak. Ebben az esetben lehet hozni az első körben akárkit(a védelem be), ha utána még két körben 4-et választhatunk.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Baluba
1.Tunsil
2.Jack
3.Buckner
4.Elliott
5.Ramsey
6.Bosa
7.Hargreaves
8.Floyd
9.Stanley
több mint 9 éve
olyan helyzetben vagyunk ahol kb minden döntés indokolható , és nem az első körös
választás fogja eldönteni a szezonunkat bármi legyen is az!csakis akkor lehetünk igazán sikeresek ha a 6 választásból legalább 3 betalál majd...
Flowers akár mehetne RT-be ha valakit jobbnak látnak helyette 1/10-re !teljesítmény alapján
nem mondanám hogy 100%-ig meggyőző volt ott.. de ha lesz valaki előrébb OT helyett első körben akkor meg maradhat is akár... nem tudhatjuk hogyan gondolkoznak Reesék...
de amennyiben az O falat így hagyjuk akkor rábaszunk..
persze a Giants mindig híres volt a D-ről , és ne felejtsük hogy a futásról is...
és az se nagyon van mostanában!szóval én inkább ezért áldoznék még az O falra , nem is igazából Eli miatt mert látjuk hogy a liga egyik legjobb fala sem volt képes Romot megvédeni pl...(ezt sosem tudhatjuk..)
futás védekezést elvileg(!) nagyjából rendbe tettük de hogy mi is tudjunk futni ahhoz nem lesz elég ez ! de hogy első vagy második körben gondoskodunk-e róla az lehet hogy mindegy!de OL korai draft kell az tuti...
yooker
Ha a big picturet nezed 2013 tol akkor tisztan lathato h jo iranyba haladunk az OLine epitesevel.A tavalyi eredmeny sem igazolja azt h panikbol erkezzen FA ide (nem is erkezett) vagy elso koros draft pick.Szezon vegere a futojatekunk alaposan feljavult,ezt kell atmenteni kovetkezo idenyre.Nem elso koros jatekosokbol kell tamadofalat epiteni,mert ez azt jelenti h mas poziciokat elhanyagolunk.Nem hiszem el h Asbeen kivul ezt nem latja senki sem?!?Reeset ismerve nem lepodnek meg ha Stanleyt valasztana (ha meg bent lesz)de az szamomra csalodas lenne,es ha mar tamadofal akkor inkabb Conklin.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
olyan helyzetben vagyunk ahol kb minden döntés indokolható , és nem az első körös
választás fogja eldönteni a szezonunkat bármi legyen is az!csakis akkor lehetünk igazán sikeresek ha a 6 választásból legalább 3 betalál majd...
Flowers akár mehetne RT-be ha valakit jobbnak látnak helyette 1/10-re !teljesítmény alapján
nem mondanám hogy 100%-ig meggyőző volt ott.. de ha lesz valaki előrébb OT helyett első körben akkor meg maradhat is akár... nem tudhatjuk hogyan gondolkoznak Reesék...
de amennyiben az O falat így hagyjuk akkor rábaszunk..
persze a Giants mindig híres volt a D-ről , és ne felejtsük hogy a futásról is...
és az se nagyon van mostanában!szóval én inkább ezért áldoznék még az O falra , nem is igazából Eli miatt mert látjuk hogy a liga egyik legjobb fala sem volt képes Romot megvédeni pl...(ezt sosem tudhatjuk..)
futás védekezést elvileg(!) nagyjából rendbe tettük de hogy mi is tudjunk futni ahhoz nem lesz elég ez ! de hogy első vagy második körben gondoskodunk-e róla az lehet hogy mindegy!de OL korai draft kell az tuti...

Szerkesztette: yooker
több mint 9 éve
Baluba New York Giants 65
több mint 9 éve
Mi ez az offense mánia? Tavaly a védelmünk volt az utolsó vagy a támadóink? Közel sem elég az az erősítés amit a védelem kapott és az elmúlt években rendre az offense élvezett prioritást ami érződött is a ....
Asbee
Nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak azt, hogy bolhából csinálsz elefántot. Amit leírtál igaz, de maradt cap idén is, aminek egy része átvihető jövőre, ergo lesz pénz a két védőre. Mást úgysem lehet most tenni ez ügyben. Ott van rá példának Odighizuwa. Őt sokan az első körbe várták, ehhez képest sikerült a 3.-ban megszereznünk, mert a sérülése miatt csúszott. Ha az nem lett volna, akkor első körös játékos, vele lehetne mit kezdeni, ahogy például Bromley és Wynn-el is. De eleve ott megvan a kezdő 4-es, nyilván lesznek sérülések, de az o-line-ban hiába az elmúlt évek építkezése, így is csak 3 kezdőnk van meg. Hart ha beválik, akkor 4, vagyis kellene oda egy kezdő.

Akkor minek húzzunk a védelembe, mikor kellene egy kezdő a támadófalba??? Csak mert eddig is oda húztunk?!?! Ez milyen logika? Ha oda kell, akkor jó hogy oda hozunk embert. Az más kérdés, hogy nem sikerült építeni, mert az érkezők mellé nem maradtak minőségi kezdők. Mellesleg a mi offense húzásaink be is jöttek: Pugh, Richburg, Flowers. Stanley pedig egyike azon két OT-nak, akik impact kezdők lehetnek. Vele kevesebb a rizikó, mint az előző évek falembereivel.

Nem azt mondom, hogy kötelező oda hozni, de a védelemmel már csak kisebb munka van, ellentétben a offense-el, ahova nem jött eddig senki, viszont távozott 3 kezdő ember. Egyértelmű, hogy ezt hagyta a stáb a draft-ra.
Awesome88
Defense a prioritas tovabbra is.Hatalmas hiba lenne tamadofalba valasztani..Flowers nem azert jatszott 1 evet a baloldalon ,h iden uj poszton szerepeljen.Stanley kozel sem annyira jo sztem,mint ah sokan gondoljak.RT t keresunk es azt nem top 10 be valasztjak.Nem hiszem h azert probalgatunk OT ket a heten illetve vizitre rendelunk olyan jatekosokat mint Tyler Smith a UMass bol mert elso korbe oda akarunk valasztani.Gondolkozz egy picit ezen. 3.korbe siman raer a vezetoseg keresgelni a tamadofalba.Egyaltalan nem a tamadofallal volt problema tavaly.Az megvan h Jerry utolso 7 meccsen nem engedett sack et illetve qb hit et?Nalam Jerry jelenleg tuti kezdo es nem Hart .Utolso meccseken kivaloan ment a futas.3 jatekosunk mas poszton szerepelt mint 1 evvel elotte.Ido kell nekik,nem pedig ujabb elso koros pick.JPP 1 eves szerzodessel rendelkezik,mogotte hatalmas kerdojel .Odighizuwa bol meg lehet vmi de nem veletlenul csuszott.Igazolta elso eveben h serulekeny.Pass rusher a legnagyobb need.Kesobb johet WR es OL be vki.Mind2vel siman varhatunk 3.korig.Es sztem varni is fogunk.A Giants mindig a vedelmerol volt hires,ezt kell visszaallitani.Ha nem Hargreaves akkor nalam Floyd a nyero elso korbe.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Mi ez az offense mánia? Tavaly a védelmünk volt az utolsó vagy a támadóink? Közel sem elég az az erősítés amit a védelem kapott és az elmúlt években rendre az offense élvezett prioritást ami érződött is a ....
Asbee
Nem azt mondom, hogy nincs igazad, csak azt, hogy bolhából csinálsz elefántot. Amit leírtál igaz, de maradt cap idén is, aminek egy része átvihető jövőre, ergo lesz pénz a két védőre. Mást úgysem lehet most tenni ez ügyben. Ott van rá példának Odighizuwa. Őt sokan az első körbe várták, ehhez képest sikerült a 3.-ban megszereznünk, mert a sérülése miatt csúszott. Ha az nem lett volna, akkor első körös játékos, vele lehetne mit kezdeni, ahogy például Bromley és Wynn-el is. De eleve ott megvan a kezdő 4-es, nyilván lesznek sérülések, de az o-line-ban hiába az elmúlt évek építkezése, így is csak 3 kezdőnk van meg. Hart ha beválik, akkor 4, vagyis kellene oda egy kezdő.

Akkor minek húzzunk a védelembe, mikor kellene egy kezdő a támadófalba??? Csak mert eddig is oda húztunk?!?! Ez milyen logika? Ha oda kell, akkor jó hogy oda hozunk embert. Az más kérdés, hogy nem sikerült építeni, mert az érkezők mellé nem maradtak minőségi kezdők. Mellesleg a mi offense húzásaink be is jöttek: Pugh, Richburg, Flowers. Stanley pedig egyike azon két OT-nak, akik impact kezdők lehetnek. Vele kevesebb a rizikó, mint az előző évek falembereivel.

Nem azt mondom, hogy kötelező oda hozni, de a védelemmel már csak kisebb munka van, ellentétben a offense-el, ahova nem jött eddig senki, viszont távozott 3 kezdő ember. Egyértelmű, hogy ezt hagyta a stáb a draft-ra.
több mint 9 éve
Mi ez az offense mánia? Tavaly a védelmünk volt az utolsó vagy a támadóink? Közel sem elég az az erősítés amit a védelem kapott és az elmúlt években rendre az offense élvezett prioritást ami érződött is a védelmen. JPP 1 évre írt alá, Hankins szerződése is lejár, már alapból a védőfalba is kelleni fog még a frissítés. Wynn eddig mit produkált? Semmit. Az év végére volt hogy az inaktívok között volt. De nem baj, mert jó a futás ellen. Láttuk... Kb. ezzel a mondattal akarjuk megvédeni azokat a defensive endeket akik szarok. Linebacker ugyanúgy még jobban kellene, bár ott legalább létszámilag megvagyunk. Hátha majd Kennard... Cornerbackeknél a depth? Le van szarva. Ott a 2013-as draft. Minden harmadik pick falember volt az első körben. Abból hány vált be igazán? Pedig ott aztán néhányan korszakos egyéniségnek voltak beharangozva... Egy játékosra egyébként sem szabad rápörögni, általában nem jön be a dolog. De én itt igazából be is fejeztem ezt a parttalan vitát, nem fogok én itt már draft első körös témában erősködni bárki mellett is, amit akartam leírtam és mindenki azt gondol amit akar.

több mint 9 éve
azt sejtettem hogy ki fogsz akadni! 😉
de mindenképpen kell egy RT !mert egyenlőre totál lyukas a fal jobb oldala!
ha nem első körben akkor 2-ban kell húzni ide mindenképpen!
+az sem szentírás szerintem hogy Flowerst képzeljük el tutira LT-nek...
akkor meg elsőben jön helyette valaki más
yooker
Akkor hol játszana Flowers?😮 1/9-es pick volt és egyértelműen azzal a céllal jött, hogy Beatty utódja legyen. Nem úgy volt betervezve, hogy rookie-ként is kezdenie kell, de a fizikai képességei megvannak, fejben is rendben van, a technikáján kell javítani. A szándék megvan benne, hogy jó legyen szóval ez sem lehetetlen feladat. Van benne annyi potenciál, hogy hosszú évekre megoldja a posztot.
Asbee
Jó de nem csak 1 OT poszt van, és azért az erős túlzás, hogy a fal így is képes megvédeni Manning-et, és még a futást is segíteni. Tavaly éppen hogy sikerült nagyjából az egyik, és azóta távozott két kezdő ember (még ha nem is zavartak sok vizet tavaly). Ráadásul Flowers azért nem volt annyira isteni, de remélhetőleg idén minden rendben lesz vele. De ha így lesz, akkor is lesz mellette még 2 lyuk a falban, és kizárt, hogy arra bazíroznánk, hogy majd idén rögtön beépítünk 2 hátsókörös újoncot (Hart + valaki), mikor eddig egyet sem sikerült.

A védelem hatalmas invesztálást kapott az FA-ról, ráadásul mind még fiatal játékosokat. Így nem szükségszerű, hogy fiatalt draftoljunk már rögtön idén az első körben, elvégre kifejezetten fiatal az egység. Tény, hogy kellene valaki a CB állományba, de oda is csak 3. számúnak. A védőfalba pedig rotációs embert ugyan úgy lehet találni később, de oda legalább még vannak reménységeink, mint Bromley, Odighizuwa v. Wynn. Nyilván nem ugyan az a szint, de könyörgöm, az O-line meg úgy ahogy van lyukas. Ráadásul támadóoldalra nem jött senki, így WR hiány is van, amit legkésőbb a 2. körben jó lenne pótolni, mert OBJ-t ha beduplázzák, akkor sokat érünk azzal, hogy Manning-et megvédi pár másodpercig a fal. Futni nem tudunk.

Lehet, hogy nem tetszik, de bizony az első körben el KELL vinni (és el is fogjuk vinni) Stanley-t. Ha ő nem lesz, akkor jöhet esetleg Hargraves, ha ő sem akkor (szerintem) Treadwell v. Elliot. Előbbit hiba lenne bent hagyni, mert egyedül jobb és tehetségesebb, mint Williams és Jennings, míg utóbbi a mostanában felröppent lehúzások ellenére is a legtöbbre tartott WR általam, aki akár első számú elkapó is lehetne máshol, nálunk pedig OBJ-vel és Curz-al kiegészülve, rettentően erős hármast alkothatnának.
1.kör: OT
2.kör: WR
3.kör: CB

Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
yooker
Akkor hol játszana Flowers?😮 1/9-es pick volt és egyértelműen azzal a céllal jött, hogy Beatty utódja legyen. Nem úgy volt betervezve, hogy rookie-ként is kezdenie kell, de a fizikai képességei megvannak, fejben is rendben van, a technikáján kell javítani. A szándék megvan benne, hogy jó legyen szóval ez sem lehetetlen feladat. Van benne annyi potenciál, hogy hosszú évekre megoldja a posztot.

több mint 9 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Szerintem is, ha OL a BPA, akkor be kell húzni. Korábban írtam, hogy nekem csalódás a S poszt hanyagolása, valahogy olyan mint a tavalyi LB sor, tele nem kező kaliberrel. Meglátjuk. A draft első köre menni szokott, nem aggódok, hogy mellé nyúlunk, nyilván újabb OBJ-t nem fogunk húzni, azt majd az új QB-ra kell tartogatni.

Szerkesztette: gyurczi

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
De kajak vegyétek már figyelembe azt is, hogy Flowers-t képzeljük el franchise LT-nek. RT-t nem első körben választunk ki + elég sok falember besült mostanában. A védelem kapott pár új nevet de ennyi. Most már oda kell húzni az első körben 2011 után. A fal Manninget így is meg tudja védeni és ha úgy van a futást is támogatni tudják. Bőven ráérünk a 2. napon húzni a fal jobb oldalára. De pl. egy pass rusher is elférne még mert cserék közül max Owa érhet valamit, egy DT is elférne hiszen Hankins szerződése lejár, egy CB is elférne még... A CBA nem a támadó falembereknek kedvez és ameddig nincs változtatás addig ennél többet nem szabad a támadófalba áldozni. Még most már egy olyan játékost szeretnék aki TD-t vagy sacket vagy INT-t szerez nem pedig az irányítót védi egy olyan poszton amelynél még a falon belül is van fontosabb.
Asbee