New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Sziasztok Óriások úgy néz ki párommal kimegyünk a Bengals elleni primetime meccsre van olyan aki már volt ilyen primetime meccsen esetleg érdemes korábban érkezni ? Illetve a meccs után hogy jutsz vissza Manhattenbe ha nem bereltel autot ?Akármilyen meccsről legyen szó mindig érdemes előbb menni, lehet enni, inni😀 Úgy tudom új stadion kapott egy vasútvonalat is, szóval azzal biztosan be lehet jutni.
WhoDey83
több mint 10 éve
Sziasztok Óriások úgy néz ki párommal kimegyünk a Bengals elleni primetime meccsre van olyan aki már volt ilyen primetime meccsen esetleg érdemes korábban érkezni ? Illetve a meccs után hogy jutsz vissza Manhattenbe ha nem bereltel autot ?
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=tingsDxNdBYakkor már ide is
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
4. körös RB nálam nem játszik, inkább ott Wr, és még egy OL vagy TE az 5.-ben. Ezzel együtt is aláírnám természetesen 😀Én is így gondolom, ezt leszámítva tényleg jó draft lenne. Viszont nem tudom milyen mágia kellene ahhoz, hogy Bosa tényleg bent legyen a 10.-en.
Baluba
több mint 10 éve
4. körös RB nálam nem játszik, inkább ott Wr, és még egy OL vagy TE az 5.-ben. Ezzel együtt is aláírnám természetesen 😀
több mint 10 éve
Remélem Stanley-t IRL is kiviszik, Bosa a hab lenne a tortán😀
több mint 10 éve
Most remélem tudjátok, hogy a leggyökerebb embernek érzem magam a földön 😕 Nyilvánosan kérek bocsánatot mindenkitől! Reméljük cserébe a valóságba is ilyen jó lesz a draftunk, mint ahogy Empty húzta!
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter gyalázatos módon cserben hagyta csapatát a Mock Draft Game alkalmával, így én voltam a beugró:Spriggs masodik korbe igen jo lenne.
1 10 New York Giants Joey Bosa, DE (Ohio State)
2 40 New York Giants Jason Spriggs, OT (Indiana)
3 71 New York Giants Xavien Howard, CB (Baylor)
4 109 New York Giants Alex Collins, RB (Arkansas)
5 149 New York Giants De'Runnya Wilson, WR (Mississippi State)
6 184 New York Giants Blake Martinez, ILB (Stanford)
empty taxi
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter gyalázatos módon cserben hagyta csapatát a Mock Draft Game alkalmával, így én voltam a beugró:1 10 New York Giants Joey Bosa, DE (Ohio State)
2 40 New York Giants Jason Spriggs, OT (Indiana)
3 71 New York Giants Xavien Howard, CB (Baylor)
4 109 New York Giants Alex Collins, RB (Arkansas)
5 149 New York Giants De'Runnya Wilson, WR (Mississippi State)
6 184 New York Giants Blake Martinez, ILB (Stanford)

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Rainey 2013-14 ben eleg jo volt sztem ,foleg ahhoz kepest h nem volt OL elotte.Nem hinnem azert h jobb barmelyik rosteren levo RB nel .Ami azt illeti Williamsnek sincs semmi keresnivaloja a csapatban,de neki meg szerzodese van.
több mint 10 éve
Lehet motivációs bosszantásra hozták😊
több mint 10 éve
Bobby Rainey-t is leigazoltuk 5. futónak . Vki vmi infó róla ? Rainey-Darkwa-Williams harc lesz a rosterért 😁Én emlékszem tőle egy jó meccsre, talán a Falcons ellen, de azóta nem sokat hallottam róla. Fun fact: idén 5 futása és 3 elkapott labdája volt, ennyi idő alatt (meg talán pár return) sikerült 8(!!!) fumblet csinálnia 😀 Meglepne, ha 53-ba férne.
Taz
több mint 10 éve
Bobby Rainey-t is leigazoltuk 5. futónak . Vki vmi infó róla ? Rainey-Darkwa-Williams harc lesz a rosterért 😁
több mint 10 éve
Sőt sokszor még a húzás előtt is nagyon nehéz megjósolni, bár anno Amunál várható volt, mert ő sokat csúszott, de előtte JPP-nél is csak azt lehetett látni hirtelen h telefonál😀 Tavaly mondjuk én éreztem a Flowers picket, mielőtt bezavartak volna kamerák elé mondtam is, hogy ő lesz, talán @baggio megerősít😀A Flowers pick azert igen varhato volt,most viszont eleg nehez megjosolni.
Asbee
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Sőt sokszor még a húzás előtt is nagyon nehéz megjósolni, bár anno Amunál várható volt, mert ő sokat csúszott, de előtte JPP-nél is csak azt lehetett látni hirtelen h telefonál😀 Tavaly mondjuk én éreztem a Flowers picket, mielőtt bezavartak volna kamerák elé mondtam is, hogy ő lesz, talán @baggio megerősít😀
több mint 10 éve
Minden évben leírják (juk) hogy kit szeretnénk, de az elmúlt években még az amcsiknál sem nagyon találták el konkrétan a mi első körösünket-Reese gondolkozását--név szerint( néha pár nappal korábban néha már jött pár jó tipp, talán Pugh-ra)Most hogy Top 10 , kiváncsi vok...😊
több mint 10 éve
Hát sokkal jobbak Shepparddal sem leszünk, talán rosszabbak sem
több mint 10 éve
1. Ramsey2. Jack
3. Hargreaves
4. Bosa
5. Tunsil
6. Lee
7. Stanley
8. Elliot
9. Treadwell
Én kb ilyen sorrendben örülnék a játékosoknak (tehát nem erősorrend), szóval D-t preferálnám. Nekem Floyd és Buckner rendszeridegennek tűnik.
Ami a FS osztot illeti (nem, én még nem engedem el 😀 ), én egy reális megoldást még látok: 2. körben Joseph (bár ő is necces h bent marad-e addig). Ramsey nem lesz bent 1/10-re, Bellnek max 3. körben örülnék, de addig nem csúszik. Később már nem lenne érdemes ide húzni.
több mint 10 éve
szarból lehet igazán várat építeni 😀Mint a gyalog galoppban.
ThundersNFL
"Tudod fiam, azt mondták, csak a hülye épít várat ide a mocsárba. De én felépítettem! Jó, elsüllyedt. De felépítettem mégegyszer! Összedőlt. Felépítettem megint! Az leégett, összedölt, és csak aztán süllyedt el. De ez a negyedik, na ez a te örökséged."

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
szarból lehet igazán várat építeni 😀Kelvin Sheppard érkezik majd hozzánk.annyi LB-nk van már, mint a nyúlszar 😊 valaki csak beválik előbb-utóbb
GiantsMLBhunter
Szesze
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Kelvin Sheppard érkezik majd hozzánk.annyi LB-nk van már, mint a nyúlszar 😊 valaki csak beválik előbb-utóbb
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Kelvin Sheppard érkezik majd hozzánk.
több mint 10 éve
Én realista vagyok. Tunsil, Bosa és Ramsey szinte 100%, hogy nem lesznek bent 1/10-en. Így csak azokat írtam fel a listámra, akikre reálisabb esély van.Ezzel nagyjából én is egyet értek, legalább is a 4. helyezettig, mert WR húzásnak nagyon nem örülnék az első körben és sztem nagyon kicsi az esély, hogy idén WR-re menjen az első pick.
Azzal kezdeném, hogy a védőfal miatt én nem aggódom. Lényegében 3 ember jött a falba, meg van az alap 4-es, mögöttük is van 1-2 tehetségünk, így oda bőven ráérünk később is draftolni. Arról nem is beszélve, hogy Reese állása lesz idén a tét, így nem fog első körben csereembert húzni.
A secondary-be csak corner kell. (FS is kéne, de nem fog jönni, fő a bizalom a fiatalokban...) 3. számú corner-t nem muszáj első körben beszerezni.
Az LB poszt évek óta tragikus, de ezzel soha nem foglalkoztunk, nem hiszem, hogy most kezdjük el, amikor jött is ember FA-ról. Kilóra megvagyunk, valahogy majd csak elmuzsikálunk.
Támadóoldalon a fal gyenge. Tavaly sem volt túl fényes és azóta csak gyengült. Eli-t még csak-csak megvédhetik valahogy, de futásblokkolásban gyengék.
És akkor ha a pass protection jó is lesz, még mindig nem vagyunk kint a vízből, mert nagy WR hiány van a csapatnál. Annyiért amennyit Randle kapott az Eagles-től, talán megtarthattuk volna még 1 évre (jobb helyett, neki is adva egy "prove it" szerződést).
1. Ronnie Stanley
- Szerintem az OL megerősítése most a legfontosabb, ha bent lesz Stanley ki kell húzni!
2. Vernon Hargreaves
- Kell egy corner, a 10.-en ráadásul komoly érték lenne. Ha nem lenne bent Stanley, akkor valószínűleg még jobb húzás is lenne nála. Viszont mázli kell, hogy lecsússzon ideáig, de még rá lenne némi esély.
3. Ezekiel Elliott
- Komoly erősítésre szorul a fegyvertár támadóoldalon. Futó poszton kilóra megvagyunk, de minőségben vannak bajok. Elliott komoly kezdő kaliber, és igazi play maker lenne, ami nagyon kell OBJ mellé.
(Azért az Elliott(runner)-Vereen(catcher)-Jennings(pass-blocker) tandemmel aprítanánk, szinte bármilyen fal mögött és Manning-ékről is lekerülne némi nyomás.)
4. Laquon Treadwell
- Treadwell szerintem a legjobb WR idén, reach lenne, de nála akár egy le trade is bejátszhatna. Kell valaki OBJ mellé, így WR szerintem az első két kör valamelyikében jönni fog.
+1DeForest Buckner
- Nagy tehetség, és ha más nem is jöhetne szóba, akkor őt húznám ki, így legalább a védőfal biztosítva lenne.
(Nyilván nem kell velem egyetérteni, csak én így látnám logikusnak.)
Awesome88
Nálam a védőfal sokkal nagyobb prioritás, sőt én Elliott előtt is inkább az elérhető legjobb DL embert választanám.
Az első két helyezett közül mindkettőnek örülnék, de sztem Stanley már nem lesz bent mire mi választunk és mivel itt többen kikészülnek még a gondolatától is az OL húzásnak így megegyezhetünk, h szurkoljunk Hargraves-ért, vele mindenki elégedett lenne 😊
több mint 10 éve
Hasonlóan gondolom én is, le is írtam, hogy a top 4 közül szerintem sem lesz senki elérhető. Azért vettem föl őket mégis a listára, mert így látszik, hogy ki az a 10 játékos, akik közül legalább 1 biztosan bent lesz még 1/10-re.Nem gondolom h Tunsil v Jack bent lesz amikor a Giants valaszt.Egy sajat rankinget irtam ,de mivel 1 v 2 qb kimehet elottunk (sztem egyik qb sem er top 10 picket) realis esely Hargreaves,Floyd ,Stanley bentmaradasara van.Mindketten úgy gondoljátok Tunsil vagy Ramsey bent lesz 1/10en? Nem. 😊 Jack meg Bosa nem egy kategória (Gerixx jól tette, hogy Bucknert is fölé tette), ha megtudnak a szakik valami pozitívat a térdéről akkor nem valószínű, hogy 1/5nél lejjebb csúszna.Az én személyes listám első 10 helyezettje így nézne ki. Mivel van franchise QB, róluk tudomást sem vesek. (azaz ha nincs letrade, akkor közülük valaki biztosan bennt lesz még):1.Tunsil
1. Jalen Ramsey: Talán a legtehetségeseb játékos. Kezdőként első évben FS vagy slot Cb, ami ugye jelenleg lyuk, következő évektől akár shutdown cb szélen, akár korszakos FS lehet. Nem kell túlmagyarázni, tökéletes lenne.
Nálam ő kiemelkedik, ha egy picit csúszik, akár egy feltradet is el tudnék viselni.
2. Joey Bosa: Tehetsége alapján itt van a helye, illik a sémába. Csak azért tenném Ramsey mögé, mert a draftolása (és a remények beváltása) egyet jelentene JPP távozásával szezon végén.
3. Laremy Tunsil: Egyetértek Asbee-val, hogy a RT poszt reach 1/10-re, de Tunsil azonnali impactot jelent, és a fal két széle 10 évre biztosított lehetne.
4. Myles Jack: Jaylon Smith sérülés miatt a legjobb LB, óriási hiányposzt (bár ős is inkább OLB 4-3-ban), de tehetségben szerintem kicsit elmarad az előző két játékostól.
5. Vernon Hargreaves: A Denver példája jól mutatja, hogy bizony bőven megéri első körben húzni slot cornert (Roby nélkül nem lett volna Sb, bár ritkán kap reflektorfényt). Ezen a poszton prototípus játékos lehet, és a nickel felállás gyakorisága miatt rengeteget lenne a pályán. Ráadásul sérülés esetén minden bizonnyal szélen is megállja majd a helyét.
Itt nálam van egy kis űr, nagyon jó lenne, ha a föntiek közül valaki lecsúszna hozánk, bár erre reális esélye talán csak Hargreavesnek van.
6. DeForest Buckner: Tehetsége alapján sokkal előrébb áll, de az igazi posztja 3-4 DE lenne. Nálunk amolyan szupercsere lehetne a DL-ben első évben, aki bárki helyére beugorhat, illetve a a legjobb passrusher DT lehet.
7. Ezekiel Elliot: Korszakos, all down futó lehet, Jennings öregszik, és tényelg a class legjobbjai között van tehetségben. DE! Két nagy erőssége az elkapásokban és passzblokkolásban van, előbbiben Vereen, utóbbiban Jennings elit. A futóposzt hanyatlóan van, és bár Gurley berobbant, tőle futóteljesítményben elmarad Zeke.Valamint ameddig van egy Manningünk, passzblokkoló falunk és OBJ-unk, addig kevés labdát fog kapni, ami megkérdőjelezi az értékét.
8. Ronnie Stanley: Nálam az utolsó blue chip játékos, azonnali kezdő lehet, ami egy első körösnél nagy előny. Az előző kommentekben mindent leírtatok róla.
Itt újabb szakadék van, még nagyonn, mint korábban, de szerencsénkre ha két QB kimegy az első 9 között, akkor valamelyikük még bennt lesz. Ha nem, akkor elég ingoványos területre tévedünk, ahol én pár helyet letreadelnék.
9.Sheldon Rankins: Pass Rusher Dt lehet, lehet benne potenciál Aaron Donald szerű berobbanásra. Nem hiányposzt, de Harrison nem marad 3rd downnál a pályán, ezért sok snapet kaphatna. Amennyiben nem akarunk potenciál alapán húzni, úgy helyette A'shawn Robinson.
10. Shaq Lawson: illene a csapatunkba, de szintén nem lenne kezdő, illetve JPP távozásával van igazán értelme. Szerepelhetne itt Dodd vagy Spence is, de utóbbi nem remekelt combineon és pro dayen, előbbi pedig talán valamivel gyengébb volt, mint Lawson a Clemsonban
Akik kimaradtak: Laquon Treadwell, Corey Coleman, mert Treadwell 40 yardja engem kicsit megijeszt, Coleman hasonló OBJ stílusához, ráadásul az elmúlt évekebne rengeteg jó középső körös wr volt. Reach lehet, de nagy need miatt szóba jöhet 9-10. helyen Darron Lee vagy Reggie Ragland.
Érdekelne, hogy hol értetek egyet ezzel a sorrendel, és hol nem 😊
Baluba
2.Jack
3.Buckner
4.Elliott
5.Ramsey
6.Bosa
7.Hargreaves
8.Floyd
9.Stanley
Goff es Wentz vszinu kimegy mielott a Giants valaszt,ugyh ezek kozul kerul ki sztem az elso koros emberunk.Lee nek orulnek de vszinu reachnek tartja majd Reese es a bandaja.Vannak napok amikor jobban orulnek egy 15-16 . picknek ahol lehet meglenne az esely egy jo LB valasztasara.Igy viszont Reese nel sztem ez szoba sem johet sajnos.
Gerixx
gyeek
Gerixx