New York Giants
50 feliratkozó
több mint 9 éve
Schwartz ment a Lionshoz 1 évre.

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 9 éve
Nkemdiche egy állat lehet, de a pályán kívüli gondjai miatt nem ér meg 1/10-t. Treadwell még akár meg is érné és Beckham mellé egy hasonló stílusú WR igen jól jönne a túloldalra. Viszont így, hogy megvan már az elkapóknál az első emberünk luxus lenne egyből ide draftolni. A 2. napos prospectek közül ott van pl. Doctson, Boyd, Thomas, Higgins, Lawler, ők azért mind 6'0" felettiek (én mindenképp ilyen elkapót draftolnék), lehet itt válogatni bőven.Azt pedig majdnem biztosnak érzem, hogy LB nem érkezik az első körben. Leigazoltuk Keenan Robinsont, szvsz vele akarjuk megoldani az MLB posztot, ha pedig kidől ott van Brinkley (no meg Unga...). A gyenge oldalra tavaly érkezett Thomas és Casillas, nem hiszem hogy kapnak bármiféle komolyabb riválist. SAM posztra Kennard és Herzlich, ráadásul ez az egész védelem egyik legelhanyagolhatóbb posztja, az elmúlt években sokkal jobban előtérbe került a nickel formáció, inkább egy klasszis slot CB kellene... Viszont Kennardnek fontos éve lesz, kb idén dől el, hogy lesz-e még valami belőle. Jack valószínűleg nem lesz benn, Raglandért annyira nem rajongok és nála lesz jobb opciónk is, Lee pedig iszonyat atletikus, de nála is vannak bőven kérdőjelek. A tömege nem túl nagy, az ilyen linebackereket pedig általában elkerüljük. Nagy erőssége volt, hogy el lehetett küldeni blitzre, kérdés mennyire tud ebben effektív maradni az NFL-ben is. Csak két évet volt kezdő és van is még mit tanulnia. Viszont a mentalitása rendben van, coverage-ben is jó, szóval nálam biztosan felmerülne a neve.
több mint 9 éve
Állítólag Treadwell és Nkemdiche jönnek hozzánk pre-draft visitre.
több mint 9 éve
www.nj.com/giants/index.ssf/2016/03/why_the_giants_cant_pick_an_offensive_lineman_in_n.html#incart_river_indexÉrdekes cikk 😊 Tényleg túl sok OL draft lenne, mint Dallasnak. Még egy TOP 10 pickkel már kurvára a legjobb 3 OL-nek kéne lenni a ligában, de nem biztos megéri.
Most azt mondom fel kel tradelni Jack-ért 😀 vagy le Lee / Ragland ért 😀
több mint 9 éve
2011 ota nem draftoltunk a vedelembe.Nem nagyon kerdes sztem h hova fogunk valasztani.3 eve az offensive line ba erkeznek korai koros pickek.WR,OL kizarva sztem.A. vedelem minden csapatresze erositesre szorul.
több mint 9 éve
A 2. napon elérhető lesz egy rakat WR, most azt mondom, hogy ott kiválasztani egyet. Treadwell a mai 40 yardja után jó eséllyel csúszni fog (persze ez nem egyenlő azzal, hogy nem lehet belőle jó játékos).
több mint 9 éve
Buckner valószínűleg remek játékos lesz, domináns passz és futás ellen is. Egyetlen kérdés van vele kapcsolatban, méghozzá az, hogy mennyire illik hozzá a 3-tech DT szerep. Ezt mi nem fogjuk tudni eldönteni, még az edzők sem biztosan, de az biztos, hogy tehetsgée alapján szinte biztos BPA lesz, ha még bent van 1/10-re. Elnézve az elmúlt évek DL játékosait, szerintem jól járnánk vele.
több mint 9 éve
mondjuk egy átlag No1 prospect nálunk OBJ mögött amúgy is csak egy nagyon jó No2 lehetne 😊 de vele és kiegészülve Cruz/Vereen/Harris corppal azért elnézegetném őket, A komoly sérülése ami mögötte van sokkal aggasztóbb, és Cruz mellett egy másik playaért is aggódhatnánk. Amúgy szerintem is sanszosabb a 2.-3. kör WR-re, mert lesz BPA alapon erősebb még bent.
több mint 9 éve
Great point from Jordan Raanan on why the #Giants would never draft WR Laquon Treadwell 10th overall:Én személy szerint Lee-nek örülnék, Bucknernek nem. Utóbbit még mindig nem látom hol játszatnánk a falban (ha muszáj már inkább dt-ként tudnám elképzelni). Lee nem lenne azért olyan ordas reach (egy letrade után 15. körül meg kiváló volna) és sztem jobban illene a csapatunkba mint pl. Floyd, aki szintén szóba került már velünk kapcsolatban.
"If you're a wide receiver being drafted to the Giants right now, you're going to be a No. 2 receiver. That's just the way it is and will be for quite some time. Odell Beckham Jr. is the unquestioned No. 1. That's not changing. They're (WR's in 2016 NFL Draft) not anywhere near the type of prospect Beckham was when he came out in 2014. Treadwell is likely the top wide receiver this year, but he'll never be Beckham. He doesn't have the explosion to be that type of player. And he's never going to be their No. 1 receiver. It's why he's not going to be their selection at No. 10."
Hm. Szurkolói mock-on őt húztuk. Ha nem őt húztuk volna ott akkor Buckner v Lee lett volna, Bucknernek es Lee-nek mennyire örülnétek? Érdekes lesz a draft alig várom már 😊
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: Szsziszka
több mint 9 éve
Great point from Jordan Raanan on why the #Giants would never draft WR Laquon Treadwell 10th overall:"If you're a wide receiver being drafted to the Giants right now, you're going to be a No. 2 receiver. That's just the way it is and will be for quite some time. Odell Beckham Jr. is the unquestioned No. 1. That's not changing. They're (WR's in 2016 NFL Draft) not anywhere near the type of prospect Beckham was when he came out in 2014. Treadwell is likely the top wide receiver this year, but he'll never be Beckham. He doesn't have the explosion to be that type of player. And he's never going to be their No. 1 receiver. It's why he's not going to be their selection at No. 10."
Hm. Szurkolói mock-on őt húztuk. Ha nem őt húztuk volna ott akkor Buckner v Lee lett volna, Bucknernek es Lee-nek mennyire örülnétek? Érdekes lesz a draft alig várom már 😊
több mint 9 éve
Persze! A Troopers szurkolókat is szívesen várjuk 😀Kicsit offolom a témát , mint ahogy nagyon sokan tudjátok Székesfehérváron épül Magyarország első szabványos amerikai foci pályája/ stadionja .Tegyük azért hozzá, hogy aki nem annyira fehérvári kötődésű, az nyugodtan szurkolhat a Troopersnek is 😊
A megnyitó április 30.-án lesz ahol a Fehérvár Enthroners a Boda Troopers-el fog megküzdeni . Ha vki Fehérvár közelében lakik , és szeretne egy jó meccset nézni, és szurkolni az Enthronersnek ( jah és nekem is 😀 ) , azt szeretettel várjuk . A belépés ingyenes .
Taz
Henderson
több mint 9 éve
Kicsit offolom a témát , mint ahogy nagyon sokan tudjátok Székesfehérváron épül Magyarország első szabványos amerikai foci pályája/ stadionja .Tegyük azért hozzá, hogy aki nem annyira fehérvári kötődésű, az nyugodtan szurkolhat a Troopersnek is 😊
A megnyitó április 30.-án lesz ahol a Fehérvár Enthroners a Boda Troopers-el fog megküzdeni . Ha vki Fehérvár közelében lakik , és szeretne egy jó meccset nézni, és szurkolni az Enthronersnek ( jah és nekem is 😀 ) , azt szeretettel várjuk . A belépés ingyenes .
Taz
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 9 éve
Kicsit offolom a témát , mint ahogy nagyon sokan tudjátok Székesfehérváron épül Magyarország első szabványos amerikai foci pályája/ stadionja . A megnyitó április 30.-án lesz ahol a Fehérvár Enthroners a Boda Troopers-el fog megküzdeni . Ha vki Fehérvár közelében lakik , és szeretne egy jó meccset nézni, és szurkolni az Enthronersnek ( jah és nekem is 😀 ) , azt szeretettel várjuk . A belépés ingyenes .
Szerkesztette: Taz
több mint 9 éve
Eddig azért nem rossz, amit produkáltunk fa-n. És állítólag szándékunkban áll még igazolni, csak türelem kell, h a megfelelő játékos a megfelelő pénzért elérhető legyen, ez már nem az a szakasza a fa-nek, ahol a legjobb játékosokat kitömjük pénzzel, mindegy mibe kerülnek.Egy normál RT-t el bírnék viselni, de nem tudom van-e még a piacon, aki komoly előrelépést jelentene. (Másik oldalról: tavaly se volt rossz az O Newhouse-zal...jó-jó itt nyilván jó lenne előre lépni.)
#2 wr kéne, de ott is kimentek már a piacról a normál játékosok, így marad az h meglátják vmi kevésbé neves játékosban a potenciált, aztán v bejön, v nem. Ezzel nem kell sietni. Én hanyagolnám Boldint.
Ebből a fa mlb állományból olyan sokkal jobbat nem tudtunk volna kihozni, hacsak nem megyünk rá itt is a top játékosra, amit nyilván nem tehetünk meg minden poszttal.
Fs nagyon hiányzik, ha vmi, akkor ez nekem komoly hiányérzet, tavaly passz ellen ligautolsók voltunk. A 3 fiatalból pedig egy lépett eddig pályára az nfl-ben, ő is főleg ST-ben. És mind 5+ körös pick. Ez azért így nagyon sovány. Itt még van lehetőségünk fa-n jó játékost hozni.
A jónak mondott slot cb-ket sem kapkodták még el fa-ről, ide is lehet még érkező sztem.
Drafton meg kevés poszt van, ahova nem lenne indokolható egy 1. körös pick. Qb nyilván nem kell, sztem Rb luxus lenne és Te is, utóbbi nyilván szóba se kerül. Idén sztem a Wr sem indokolt. Szóval OL, v a D-be bárhova, legalábbis sztem. Bár azt megjegyezneém, h csak 1. és 2. körös játékosokból építgetni a drafton az OL-t az is fura, aztán nézünk h olyan a D-nk amilyen. Illene már későbbi köröst is beépíteni, nagyon remélem h Hart elő tud lépni.
több mint 9 éve
Flowers nem lesz RT, újoncként helytállt a baloldalon, minek változtassunk?LB posztra jött Keenan Robinson. Ő azért upgrade. Ha kidől ott van Brinkley. Aki követi a csapatot nem nagyon várhatott ennél többet. Volt "kihagyhatatlan" linebacker a piacon? Nem. Lauritainis-t is bepróbáltuk, nem ide jött. Safety poszton ugyanez. Nem látok senkit akiért mindenképp le kellett volna tenni a nagy pénzt.
több mint 9 éve
Én látok ráció 1/10 OT pickbe, de csak ha Stanley bent marad. Egyrészt BPA. Másrészt lehet ő lenne a LT és Flowers a RT. De az is jó lehet, ha RT. Oké 1/10-re lehet reach egy RT, de ha korszakos probowler lenne, akkor kit érdekel 😀Elliot szerintem is érdekes kérdés lenne ennyi RB mellé, de ha AP magaslatokba törne, akkor meg foghatnánk a fejünket, hogy nem őt visszük.
WR lenne ráció de őket nem tartják 1/10 re elégnek. Hát itt is azt mondom, ki tudja ha Treadwell vagy Coleman berobban mint OBJ akkor nekik is örülnék.
Saftey úgy se húzunk itt, de Haegreaves talán. Belső LB is necces. Maradna hogy akk DL de ott is jól állunk.
Összefoglalva: kilóra nagyjából meg leszünk, mindegy hova húzzunk csak legyen minőségi előre lépés.
több mint 9 éve
Én nem vagyok egy Reese fan, de nem igazán lehet panasz idáig rá, akit lehetett hozott/megtartott, a draft még hátravan. A megmaradó hiány posztokat pedig ugyanazokkal lehet pótolni utánna, mint most, csak kevesebb pénzért.
több mint 9 éve
Kevesebb lukas poszt marad a draftra. Lehet, hogy tévedek és van még terv és szándék, és korai az ítélet, de hiányérzetem van a FS és LB posztokkal összefüggésben. Ha május-júniusra nem lesznek kétségeim, félelmeim a csapattal és a posztokkal kapcsolatban akkor lesz Reese munkája számomra tökéletes.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Már nem azért, de mi lett volna a tökéletes munka?
több mint 9 éve
Annyiban egyetértek A88-cal, hogy nekem azért hiányérzetem van a FA mozgásokkal kapcsolatban. Reese megúszta az elmúlt évek mélyrepülését azzal, hogy TC-t kirúgták. Kapott egy utolsó lehetőséget, én elvártam volna a tökéletes munkát, ez nem volt az, függetlenül attól, hogy mik voltak a külső körülmények.A draftról csak annyit, hogy ha nem lesz vki meglepetésként csúszó, akkor úgy is reach lesz a 10. választásunk, vagy annak lesz mondva. Oline-ba elférne, DE elférne, RB elférne, S kellene, de egy van aki megérné, de az valszeg kimegy, CB kellene, de kimehet, 10-ig, MLB nincs top 10-es ami még nagyon kellene.
Nekem mindegy, hogy ki jön, csak annyira váljon be, mint az elmúlt évek első körösei.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 9 éve
Azt azért előre lehetett várni, hogy nem fogunk minden lyukat betömni. Sőt ez közhely, de az NFL-ben alapból nem tudsz minden posztra elit játékost hozni, max 1-2 extrém drafttal, de a rookie szerződések lejárta után úgyis lesz pár távozód.Azt már írtam a FA kezdete előtt, hogy ne várjunk egy rakat játékost csak azért mert van pénz, a semmire nem fogjuk elkölteni. Újraigazoltuk JPP-t, elhoztuk az egyik, ha nem a legjobb DE-t, DT-t, CB-t és lehet egy használható LB-nk is. Rajtunk kívül van még 31 csapat, többen ugyanúgy sok cap space-szel és ők sem aludták át a márciust. Én sem vagyok jós, de amit ki lehetett hozni ebből a FA piacból azt kihoztuk. Azért nem kell egy 7-8 éves veterán, hogy kiszorítása a fiatalokat és ő se nyújtson többet. Ott van tavaly Meriweather esete. Akkor inkább kapja meg az esélyt házon belül valaki, mert egy 23-24 éves játékos még robbanthat is akár.
Az mondjuk tény, hogy az offense kicsit gyengébb lehet a vártnál, de nem értem sokan miért oda akarnának rögtön draftolni az 1. körben. Pláne ezt az Elliott mániát nem értem, Jennings korrekt kezdő, ha pedig jön a 3rd down ott van Vereen. Nem azért igazoltuk őket, hogy a padon üljenek. A másik kedvencem a RT. 1/10-re? Kissé luxus. Az extrém eseteket kivéve csak a vak oldalra érdemes ilyen korán draftolni, az viszont Flowers posztja. Szerencsére javult azért az O line, a passzjátékot egész korrektül sikerült támogatni és talán Hart is jó lesz. Viszont tényleg nem árt a helyén kezelni a pozíciókat...
több mint 9 éve
Senki sem tudja elore h kit lehet megszerezni es kit nem drafton.Ha marad a vezetosegnek hianyerzet akkor meg lehet szerzodtetni utanna.Vszinu azert nem erkeztek jatekosok a marado hianyposztokra eddig,mert drafton vannak kiszemeltek,illetve akiket szerettunk volna sokat kertek..A jobb jatekosok mar elkelltek,ezek kozul akik maradtak lehet majd kukazni kesobb is a draft eredmenyetol fuggoen..En nem latok pl olyan OL playert FA n akit kezdobe tudnek elkepzelni a falban.Max 1 Boldin fele position receivert.Sok lb gyorsabb mint Boldin de ha 3&6 van akkor az oreg meg mindig Money!Safety poszton megvan a fiatalokba vetett bizalom a vezetoseg reszerol.Ez van.4-5kezdot szeretnel meg latni a csapatba azutan h 4 jatekost mar hoztunk FA n?Csapatot draftrol epitenek nem FA n!!!Ennyi lyukat nem 1 ev alatt tomnek be !Evek ota tarto rossz draft eredmenye ez a sok need.Nezd meg mondjuk a Packers rostert es latod a kulonbseget.A legtobb jatekos sajat draft pick.Mindenki arra torekedik h jo jatekosokat draftoljon es azokat tartsa meg ,ne pedig zsoldosokkal tomje tele a csapatot tulfizetesek aran,mert a multbeli eredmenyek azt mutatjak h nem valt be.Az offseason bajnokok ritkan villantottak a kovetkezo szezonba.Nem baj h elsz es kifejted a velemenyed de ez nem 1 eves project es ezt kell megertened.Biztos h jo rostert nezel te?1000%. A darab szám 1 dolog, a minőség viszont már más kérdés. Nyilván nem lehet minden posztra sztár játékost hozni, de ki beszél itt minden posztról, és ki beszél sztárokról? Viszont 2-3 korrekt kezdőt lehetne még hozni (Robinson szintűt), akik megkönnyíthetnék a draftunkat. A sapkáról most nincs értelme sokat beszélni, mert még így is közel 30 milliónk van.
Gerixx
Tavaly is gyengén teljesített a támadó fal, és azóta csak gyengült. RT mindenképpen kell, de szerintem egy guard sem ártana, hogy legalább a két elküldöttet pótoljuk, ezek közül pedig jó lenne az egyiket FA-ról megoldani. WR-ből 1 minimum kell, de a többi hiányposzt mellett, nem tudom hol tudnánk WR-t draftolni, de egyszerűbb lenne hozni valakit 1 évre, és akkor jöhet project játékos későbbi körből. A TE poszt azért elég kérdéses. Oda én sem mondom, hogy mindenképpen kellene ember, de egy nyaksérülésből felépülő Donell, egy tavalyi UDFA és Cunningham. Vannak kétségeim. LeCrosse amúgy csak long snapper-t játszik. Végül az RB-t elsősorban a draft-ra értettem, mert ha benn lesz még Elliot akkor el kell hozni! OBJ-n kívül nincs igazi playmaker a támadósorban, ezen lehetne változtatni. És ahogy az NFL mondás is tartja, ha van 4 jó futód, akkor igazából egy sincs.
És akkor még itt nem esett szó a safety és CB hiányról sem.
A lényeg, hogy még mindig rohadt sok a lyuk, amit most még lenne lehetőség foltozni. Nem kell mind, hiszen ott van a draft is, elég lenne 2-3 érkező. Egy safety aki elkaristol hátul, egy WR 1 évre olcsón, hogy ne kelljen az idei amúgy sem túl acélos WR class-ból halászni egy kezdő embert és egy támadó fal játékos, akiben van kezdő potenciál. Ez szerintem egyáltalán nem sok, bőven meg lehetne oldani, és nem is kerülne olyan vészesen sokba. De persze ha szerinted gond nélkül megoldjuk és a draft-on hozunk kb. 4-5 kezdőt akkor bocs hogy élek és kifejtettem a véleményem baszki.
Awesome88
Szerkesztette: Gerixx
több mint 9 éve
Biztos h jo rostert nezel te?1000%. A darab szám 1 dolog, a minőség viszont már más kérdés. Nyilván nem lehet minden posztra sztár játékost hozni, de ki beszél itt minden posztról, és ki beszél sztárokról? Viszont 2-3 korrekt kezdőt lehetne még hozni (Robinson szintűt), akik megkönnyíthetnék a draftunkat. A sapkáról most nincs értelme sokat beszélni, mert még így is közel 30 milliónk van.
Gerixx
Tavaly is gyengén teljesített a támadó fal, és azóta csak gyengült. RT mindenképpen kell, de szerintem egy guard sem ártana, hogy legalább a két elküldöttet pótoljuk, ezek közül pedig jó lenne az egyiket FA-ról megoldani. WR-ből 1 minimum kell, de a többi hiányposzt mellett, nem tudom hol tudnánk WR-t draftolni, de egyszerűbb lenne hozni valakit 1 évre, és akkor jöhet project játékos későbbi körből. A TE poszt azért elég kérdéses. Oda én sem mondom, hogy mindenképpen kellene ember, de egy nyaksérülésből felépülő Donell, egy tavalyi UDFA és Cunningham. Vannak kétségeim. LeCrosse amúgy csak long snapper-t játszik. Végül az RB-t elsősorban a draft-ra értettem, mert ha benn lesz még Elliot akkor el kell hozni! OBJ-n kívül nincs igazi playmaker a támadósorban, ezen lehetne változtatni. És ahogy az NFL mondás is tartja, ha van 4 jó futód, akkor igazából egy sincs.
És akkor még itt nem esett szó a safety és CB hiányról sem.
A lényeg, hogy még mindig rohadt sok a lyuk, amit most még lenne lehetőség foltozni. Nem kell mind, hiszen ott van a draft is, elég lenne 2-3 érkező. Egy safety aki elkaristol hátul, egy WR 1 évre olcsón, hogy ne kelljen az idei amúgy sem túl acélos WR class-ból halászni egy kezdő embert és egy támadó fal játékos, akiben van kezdő potenciál. Ez szerintem egyáltalán nem sok, bőven meg lehetne oldani, és nem is kerülne olyan vészesen sokba. De persze ha szerinted gond nélkül megoldjuk és a draft-on hozunk kb. 4-5 kezdőt akkor bocs hogy élek és kifejtettem a véleményem baszki.
Szerkesztette: Awesome88
több mint 9 éve
Az első, második körnek legalább jól kell sikerülnie. A többi a ráadás. Hogy a Jövő, vagy rotáció a többi majdnem mind1, csak még min a 2 kezdő potenciál meglegyen'