New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nyilván poénnak szántam, sajnos azt nagyon elbasztuk anno.James Jones? 😊A tavalyi után tuti nem jönne vissza...
kristof
Asbee
mivel eddig FA-n elsősorban a védelemre koncentráltunk, így én elkapó posztra sem várok már komolyabb nevet, legfeljebb draft után egy tavalyi Nickshez/Joneshoz hasonló veterán igazolást, hátha most jobban sül el. a draft második napján így viszont "kötelező" valakire rábökni, én valami Docston, Michael Thomas féle égimeszelőnek örülnék, esetleg később egy Geronimo Allison 😊
több mint 10 éve
James Jones? 😊A tavalyi után tuti nem jönne vissza...
kristof
több mint 10 éve
Nem kérnék nyugdíjasklubot... Nicks-nél mondjuk közrejátszottak sérülések isBarmelyik nyugdijas beleertve James Jonest is egy kezzel jobb mint Randle.Draftolni kell wr t es nem kell akkor egybol melyvizbe dobni ha van egy veteran a csapatba legalabb 1 evig.Erdekes mas csapat talal elkapot kesobbi korokbe akik kesobb stabil kezdo jatekosok lesznek (Sanu,M Jones,Martavis Bryant...),mi pedig masodik korbe is Randlet talalunk.Eleg volt belole ennyi,vokt ideje bizonyitani,de egyszeruen gyenge.Position receiver kell nekunk amit az emlitett veteranok megoldananak.
Asbee
több mint 10 éve
WR Rueben Randle, who played his first four seasons for the New York Giants, is reportedly set to meet with the Rams, who are now in Los Angeles
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
James Jones? 😊
több mint 10 éve
Nem kérnék nyugdíjasklubot... Nicks-nél mondjuk közrejátszottak sérülések is
több mint 10 éve
akkor az ő korosztályában 😊
több mint 10 éve
Azert tulzas h nincs nala jobb a piacon.Boldin ,Colston...Randle bol eleg volt a szurkolok 90 szazalekanak es sztem az edzoi stabnak is.
több mint 10 éve
Nincs már nála jobb a piacon, bár lehet miután kap egy kis pénzt, simán Nicks-i intenzitásba vált át, pedig Hakeem képességei komolyabbak voltak szvsz
több mint 10 éve
Eric Weddle a Baltimore Ravens csapatához írt alá. Azért megnéztem volna itt. Randle egyetérték, hogy jobb lenne megtartnaiEDIT: Randle lehet LA-be költözik
Szerkesztette: GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
És hogy valamivel kinyissam a bicskát a zsebekben: én komolyan elgondolkodnék Randle visszahozatalán. Sokkal jobb opció nincs már a piacon, egy újonc pedig lutri. Jobb opció lenne 2. számú WR-nek mint Harris, Cruz pedig kitudja... Igaz, hogy nagyon inkonzisztens, de lenne egy 6-700 yardos, 5-10 TD-s elkapónk Beckham mögött.Én is abszolút logikus lépésnek tartanám. Idén volt 1-2 elfogadható meccse. Meg Harrisben sem látom hogy folyamatosan jó teljesítményt tudna nyújtani elkapások terén. Kettejükből lehetne kihozni kb egy korrekt WR2-őt.
Asbee
több mint 10 éve
És hogy valamivel kinyissam a bicskát a zsebekben: én komolyan elgondolkodnék Randle visszahozatalán. Sokkal jobb opció nincs már a piacon, egy újonc pedig lutri. Jobb opció lenne 2. számú WR-nek mint Harris, Cruz pedig kitudja... Igaz, hogy nagyon inkonzisztens, de lenne egy 6-700 yardos, 5-10 TD-s elkapónk Beckham mögött.
több mint 10 éve
...azért Unga-bungának sokat kellene fejlődnie a nyáron hogy itt kezdő legyen.😊Na igen, legalabb a mezszamat elerhetne PFF ratingben.
ozibozi

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
...azért Unga-bungának sokat kellene fejlődnie a nyáron hogy itt kezdő legyen.😊
több mint 10 éve

Én bízok abba, hogy ez nem csak papíron lesz bitang jó DL. Remélem CB-k is rendbe lesznek. Collins szerintem biztató és fejlődik még.
LB draft lófasz 😀 Vagy Jack ---> nem lesz bent 😀 vagy bárki más meg reach lenne szerintem 😀 Ha meg BPA-zunk akkor valszeg Stanley, Eliot v valaki DL jön esetleg CB.
Mindenhol nem játszhat klasszis játékos, főleg ha DL-ünk ennyi lóvét keress 😀 Azért Tavaly mennyi meccsen kaptunk ki utólsó 1,5 percben. Már most lesz annyi előre lépés, hogy ezeket a szoros meccseket megnyerjük.
JPP szerintem rohadt biztató. Azért álomvilágban senki ne éljen, 100% os sohasem lesz mutatóujj nélkül, de tavalyi meccseihez képest jobb lesz. Valahol tavalyi és a csúcs formája között lesz ő.
több mint 10 éve
Mondjuk a feltöltött videókból messzemenő következtetéseket levonni nem lehet, a fekvenyomáshoz meg szánkótoláshoz nem feltétlenül kell sok szorítás. De nagyon fogadkozik, hogy kötés nélkül tud majd játszani, valószínűleg már az is nagy segítség lesz, hogy sokkal kevésbé lesznek fájdalmai, mint tavaly, és lesz egy full offszezonja hogy megtanuljon fogni az "új" kézzel. Én is bízom benne, hogy visszatérhet a régi formájához.A bowl.one-os játékospiac podcast -ban azt mondták, hogy szerintük a Giants és a Raiders költötte el legértelmesebben a pénzt.Súlyt emelni már tud. Elvben játszhat majd rendesen kesztyűben és valamennyire biztosan használni tudja majd a jobb kezét is. Nagyon kellene egy egészséges JPP + azért szvsz nem kis dolog, hogy vissza tudott térni pláne ilyen magas színvonalon. Ha azzal az intenzitással játszik tovább mint tavaly, akkor könnyen újra klasszis defensive end lehet.
A JPP-s képek alapján akkor várható, hogy fog tudni normál de módosított kesztyűben játszani, és meg is fogja tudni ragadni az iranyítókat?
GJohnny74
Asbee
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
A bowl.one-os játékospiac podcast -ban azt mondták, hogy szerintük a Giants és a Raiders költötte el legértelmesebben a pénzt.Súlyt emelni már tud. Elvben játszhat majd rendesen kesztyűben és valamennyire biztosan használni tudja majd a jobb kezét is. Nagyon kellene egy egészséges JPP + azért szvsz nem kis dolog, hogy vissza tudott térni pláne ilyen magas színvonalon. Ha azzal az intenzitással játszik tovább mint tavaly, akkor könnyen újra klasszis defensive end lehet.
A JPP-s képek alapján akkor várható, hogy fog tudni normál de módosított kesztyűben játszani, és meg is fogja tudni ragadni az iranyítókat?
GJohnny74
több mint 10 éve
A bowl.one-os játékospiac podcast -ban azt mondták, hogy szerintük a Giants és a Raiders költötte el legértelmesebben a pénzt. A JPP-s képek alapján akkor várható, hogy fog tudni normál de módosított kesztyűben játszani, és meg is fogja tudni ragadni az iranyítókat?
több mint 10 éve
prntscr.com/aenvwiprntscr.com/aenwji
Itt van két kép edzésről. Azért biztatóbb, hogy minden kesztyű nélkül tolja 😊
több mint 10 éve
Nagy köszönet a tájékoztatásért!Helló srácok! Talán emlékeztek, hogy én csak egy nagyon amatőr Giants szurkoló vagyok. Kérdezném, hogy most az átigazolási és új igazolási időszakban hogyan is állunk! Valaki tudna-e egy összefoglalót adni, hogy ki megy, ki jön, hova, és milyen reményket fűzünk hozzá és ezek a remények - véleményetek szerint - valósak-e, bajöhetnek-e? Köszönöm előre is!Eddig "jött":
iason
- JPP, DE: jó h még egy évre itt tudjuk tartani, bizonyítania kell h a keze nem hátráltatja már a játékban. Ha így van, nagyon jó, de elég erős az a kérdőjel. Jövőre újra alkudozhatunk vele.
- Damon Harrison, DT: talán a liga legjobb NT-je futás ellen. Iszonyat nagy hústorony:6'4, 350 font. Hankins-szel brutál páros lesznek remélhetőleg futás ellen. Pass rushban nem túl produktív, de ilyen méretekkel azért nyomja befele a zsebet.
- Janoris Jenkins, CB: DRC mellé kellett egy erős kezdő CB.
- Olivier Vernon, DE: a PFF szerint tavaly top 3 edge player volt, kifejezetten produktív pass rusher. Összesítésben is top 5 free agent idén a legtöbb szakértő szerint.
- Keenan Robinson, ILB: sérülékeny, de elég atletikus MLB, aki inkább coverage-ben jeleskedik.
A fenti igazolásokkal a védőfal lényegében rendben van. Persze nem kizárt h draftolunk még ide is. A LB sor sztem továbbra is erősítésre szorul, pláne h Robinson nagyon sokat volt eddig sérült. FS-nk továbbra sincs.
Egyik igazolásunk sem idősebb 27-nél. Kb mindegyiket túlfizettük, ami a nagy salary cap növekedésnek, a mi óriási cap space-ünknek és az eddigi borzalmasan gyenge védelmünknek köszönhető - értsd: muszáj volt a legjobb szabadügynökök közül néhányat elhoznunk.
Az eddigi igazolásokból kitűnik, h a jelentősebb szabadügynökeink közül Amukamarát és Ayers-t elengedjük.
Ahova még jöhet(ne) erősítés: FS, slot CB/CB depth, OL, WR, LB
Szsziszka
több mint 10 éve
Nem zongoristát kerestek... 😊JPP azt nyilatkozta, hogy idén nem kell majd a kötést hordania. We'll see...én elhiszem, a seb előbb utóbb begyógyul, csak ettől sajnos még nem lesz több ujja..
Asbee
Szesze
több mint 10 éve
JPP azt nyilatkozta, hogy idén nem kell majd a kötést hordania. We'll see...én elhiszem, a seb előbb utóbb begyógyul, csak ettől sajnos még nem lesz több ujja..
Asbee
több mint 10 éve
JPP azt nyilatkozta, hogy idén nem kell majd a kötést hordania. We'll see...
több mint 10 éve
Semmi pánik, Amu jövőre visszatér á la Aaron Ross 😊Remélem ő nem nyaralni jött hozzánk, mint Sanya férje anno..
Henderson
több mint 10 éve
Meséljetek nekem kicsit Ayersről. Jó lesz ez a bucsnak? Passrush az kell mint egy falat kenyér.Hasznos játékos, nálunk nagyjából a védőfal minden posztján megfordult. Futás és passz ellen sem rossz, de azért önmagában tőle nem várnék nagy pass rush javulást, tavaly nálunk is akkor kezdett igazán sackeket gyártani amikor JPP visszatért. Bár előtte sérült is volt, a fene tudja, de szerintem mindenképpen kell mellé valaki aki több figyelmet kap az O faltól, mondjuk nálatok McCoy lehet, hogy megfelel ennek.
TheBerzerker
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"