New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Remek hír, már csak Cruznak kell belemennie a fizetéscsökkentésbe. Mario Williamstől távolodunk, amit őszintén nem annyira bánok, sokkal jobban bízom a kontinuitásban és Ayers visszaigazolásában.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
JPP marad 1 évre.
több mint 10 éve
twitter.com/RapSheet/status/707273352000507904

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Mi a közös a 3 csapatban?A nem éppen playoff contender keret.
iktriad
A cap space résszel részben egyetértek, de arra utaltam, hogy nagyon sok posztot kellene erősítenünk, sok a need, és ezért is írnak minket minden jobb FA-hez. Ez a roster gyengeségét mutatja.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Az a gáz, hogy ha valahol írnak jobb FA-król, akkor majdnem mindig szerepel a Giants a lehetséges érdeklődők, vagy a need-es csapatok között, legyen szó bármilyen D posztról, vagy Oline játékosról. Ez mindent elmond a jelenlegi rosterről.Inkább a cap spacetekről. Ahol a sok a cap space, arra gyakran szeretnek hivatkozni az ügynökök, hogy több $$$t csikarjanak ki máshol az ügyfelüknek. A Raiderst és minket is sok emberrel összehoznak. Mi a közös a 3 csapatban? A baromi sok cap space.
gyurczi
több mint 10 éve
Az a gáz, hogy ha valahol írnak jobb FA-król, akkor majdnem mindig szerepel a Giants a lehetséges érdeklődők, vagy a need-es csapatok között, legyen szó bármilyen D posztról, vagy Oline játékosról. Ez mindent elmond a jelenlegi rosterről.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Nem akartok Schwartz nélkül maradni, ezúttal Mitchell iránt érdeklődtök.MWilliams,Charles Johnson,Mike Harris,Iloka es meg sokan masok akik irant erdeklodik a giants.Robidebb lenne a lista ha azokat irnank akik irant nem erdeklodunk
empty taxi
több mint 10 éve
Nem akartok Schwartz nélkül maradni, ezúttal Mitchell iránt érdeklődtök.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
tuti, hogy ezt olvastam valamelyik twitter oldalon...bár nem lepődöm meg rajta, hogy aztán csak a fele igaz...nem ez lenne az elsőVictor Cruz-t elengedte a Giants, miután nem ment bele a fizetéscsökkentésbe.Nem tudom ezt hol olvastad, de egyelőre csak arról van szó, hogy vagy fizetéscsökkentés vagy lelép. Egyelőre egyezkednek...
Klaci79
Asbee
Mert most épp az ESPN-en olvastam, hogy belemegy a csökkentésbe, csak maradhasson 😊
Szerkesztette: Klaci79
több mint 10 éve
Victor Cruz-t elengedte a Giants, miután nem ment bele a fizetéscsökkentésbe.Nem tudom ezt hol olvastad, de egyelőre csak arról van szó, hogy vagy fizetéscsökkentés vagy lelép. Egyelőre egyezkednek...
Klaci79
több mint 10 éve
Victor Cruz-t elengedte a Giants, miután nem ment bele a fizetéscsökkentésbe.
több mint 10 éve
Sztem minden segitseg ra fer a front7 re.Tavaly serult volt ugyan a fel szezonba,de playoffba mar ott volt es igencsak jol szerepelt.Mellesleg hosszu ideje az egyik legjobb DE a ligaba.... nem egy friss hír, de azért valami:Mit gondoltok róla ? Érdemes lenne le igazolni ?
www.nfl.com/news/story/0ap3000000641556/article/charles-johnson-to-visit-new-york-giants-on-sunday
nagir
Taz
több mint 10 éve
... nem egy friss hír, de azért valami:Mit gondoltok róla ? Érdemes lenne le igazolni ?
www.nfl.com/news/story/0ap3000000641556/article/charles-johnson-to-visit-new-york-giants-on-sunday
nagir
több mint 10 éve
... nem egy friss hír, de azért valami:
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
"Eredeti körös" tendert kapott Larry Donnell, aki még mindig nem térhetett vissza az edzésekbe. Ezzel 1,67 millió dollárt kereshet
több mint 10 éve
nagyon úgy tűnik hogy csak kapkodni fogjuk a fejünket , olyan pénzek repkednek majd azWhitehead jobb mint barmelyik lb a Giantsnel.Megerdemli h kezdo jatekos legyen vhol,es nem bannam ha Nyba kerulne.Jobban dijaznam mi t tulfizetni vmelyik broncos lb t vagy Bruce Irvint.Whiteheadről is jókat írtak Tulloch kiesése után került stabilan a csapatba pont a 6:2-es nyerő szériában és csinálta a legtöbb tacklet ez idő alatt... azért ez nem Thomas szint talán , persze nem szupersztár de van benne fantázia !kevés jó lehetőség van ezen a poszton draftolni meg ugye végképp nem ide szoktunk...olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
LB posztra nekem tetszene...!
yooker
Whitehead sztem csak az évek óta tartó "toldozzuk foltozzuk közepes játékosokkal az LB-sorunkat" trend folytatása lenne. Nem látom h mivel lenne több, mint Thomas mondjuk. Ideje lenne már kifejezetten jó (átlag feletti) LB-t hozni, nem csak reménykedni h talán még fejlődik tovább. Persze szép dolog alulértékelt játékost olcsóért hozni és jó látni h nálunk jól játszik (pl.: Ayers), de láthatóan ez Reese-nek LB-k terén nem megy.
Szsziszka
yooker
Gerixx
FA piacon a viszonylag kevés jó játékos és a sapka emelkedése miatt!szóval mindenki túlfizetettnek fog tűnni kb..😊
több mint 10 éve
Whitehead jobb mint barmelyik lb a Giantsnel.Megerdemli h kezdo jatekos legyen vhol,es nem bannam ha Nyba kerulne.Jobban dijaznam mi t tulfizetni vmelyik broncos lb t vagy Bruce Irvint.Whiteheadről is jókat írtak Tulloch kiesése után került stabilan a csapatba pont a 6:2-es nyerő szériában és csinálta a legtöbb tacklet ez idő alatt... azért ez nem Thomas szint talán , persze nem szupersztár de van benne fantázia !kevés jó lehetőség van ezen a poszton draftolni meg ugye végképp nem ide szoktunk...olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
yooker
Whitehead sztem csak az évek óta tartó "toldozzuk foltozzuk közepes játékosokkal az LB-sorunkat" trend folytatása lenne. Nem látom h mivel lenne több, mint Thomas mondjuk. Ideje lenne már kifejezetten jó (átlag feletti) LB-t hozni, nem csak reménykedni h talán még fejlődik tovább. Persze szép dolog alulértékelt játékost olcsóért hozni és jó látni h nálunk jól játszik (pl.: Ayers), de láthatóan ez Reese-nek LB-k terén nem megy.
Szsziszka
yooker
több mint 10 éve
Whiteheadről is jókat írtak Tulloch kiesése után került stabilan a csapatba pont a 6:2-es nyerő szériában és csinálta a legtöbb tacklet ez idő alatt... azért ez nem Thomas szint talán , persze nem szupersztár de van benne fantázia !kevés jó lehetőség van ezen a poszton draftolni meg ugye végképp nem ide szoktunk...olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
yooker
Szsziszka
több mint 10 éve
olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólOsemele sokoldalú játékos, az ilyeneket szeretik erre felénk, meg az egyik legjobb fa OL idén. Mondjuk ő leginkább azért G-t játszott, ha jól tudom...én lehet vmi pure RT-re szavaznék inkább, bár ha ott is megállná a helyét, akár ő is jöhet.
yooker
több mint 10 éve
olvasgatva a lehetőségeket (bigblueview-n) , Osemele a Ravensből OL-be illetve Tahir Whitehead LionsbólLB posztra nekem tetszene...!
több mint 10 éve
Sztem fontos lenne h tartsuk meg Ayers-t! Persze mellé kell még DE, leginkább fa is meg draft pick is. JPP-nél próbálkozunk 1 year prove it deallel, de megpróbál vszínű vmi szerencsejátékos GM-et keresni, aki már most sokat ad neki, szóval ezen a fronton vszínű várni kell.Vernon transition tagje egyben azt is jelenti - ami kb eddig is tiszta volt - h nagyon drága lesz leigazolni, 10+ milla évente. Lehet egyedül vok ezzel, de nem biztos h belemennék érte egy bidding war-ba.
Sztem Longgal már nem lennénk olyan sokkal beljebb.
Williams durva lenne...csak legyen kedve játszani...meg kérdés h mennyit áldoznánk rá.
Szóval nekem Ayers prioritás lenne, ár/érték arányban sztem még mindig ő a legjobb. Hogy mellé kivel próbálkozzunk, az sztem nehéz kérdés. Ha igazán jó kezdőt akarunk, akkor Vernon/Williams, de mindkettőnek megvannak a kérdőjelei/nehézségei.
A legjobb az lenne ha JPP-t is meg tudnánk tartani vmi normál deallel. Az meg még jobb lenne ha tudna normálisan tackle-t csinálni.
több mint 10 éve
Rosszabbak nem lennénk(max szegényebbek 2 kopekkel) 😊
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000640441/article/mario-williams-released-by-bills-after-four-seastonsAhogyan Chris Long is. Én az egyiket mindenképpen hoznám
Talán egy probát megérne...
nagir
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000640441/article/mario-williams-released-by-bills-after-four-seastonsezzel még szerintem sokan lesznek így..
Talán egy probát megérne...
nagir

több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000640441/article/mario-williams-released-by-bills-after-four-seastonsTalán egy probát megérne...

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!