New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Friss cap helyzet. Ebben elvileg Harrison még nincs benne, de még így is lehet olyan 30 milliónk. Abból Weddle és egy OL vagy linebacker nem ártana.Weddle nem fog jönni és én nem is örülnék annyira neki
www.spotrac.com/nfl/cap/
Awesome88
több mint 10 éve
oda egy veteránnak jobban örülnékFriss cap helyzet. Ebben elvileg Harrison még nincs benne, de még így is lehet olyan 30 milliónk. Abból Weddle és egy OL vagy linebacker nem ártana.Én úgy érzem hogy a safety kérdést a drafton fogjuk megoldani.
www.spotrac.com/nfl/cap/
Awesome88
Taz
több mint 10 éve
Friss cap helyzet. Ebben elvileg Harrison még nincs benne, de még így is lehet olyan 30 milliónk. Abból Weddle és egy OL vagy linebacker nem ártana.Én úgy érzem hogy a safety kérdést a drafton fogjuk megoldani.
www.spotrac.com/nfl/cap/
Awesome88
több mint 10 éve
Friss cap helyzet. Ebben elvileg Harrison még nincs benne, de még így is lehet olyan 30 milliónk. Abból Weddle és egy OL vagy linebacker nem ártana. www.spotrac.com/nfl/cap/
több mint 10 éve
Ugyan rendesen túl lett fizetve mindhárom igazolás, de nekem nagyon tetszik így is. Már csak egy jó draft kell és lehet újra versenybe szállni a POért. Azzal, hogy az öreg ment szerintem fel fognak értékelődni az újoncok is nálunk, nem lesznek padoztatva 1 évig.Konkrétan Flowers és Collins végigjszotta a szezont, előttük Beckham és Richburg is végig kezdő volt, mikor egészségesel voltak, korábban inkább azért láttunk az újoncokból kevesebbet mert jobb játékosok voltak előttük. Nem feltétlenül kell valakit azért a kezdőbe tenni mert rookie, azért láthattuk, hogy Flowers is mennyire szenvedett néha tavaly. Persze ha Beatty nem sérül meg legfeljebb a jobb oldalon kapott volna szerepet, szóval ez is csak kényszermegoldás volt.
balu10
több mint 10 éve
Viszont az szinte tuti hogy ha Jpp ok lesz akkor egyetlen évet fognak így együtt tolni..+a S poszt még megoldódhatna!bár arra már hitelt kell felvenni...😀Igen, épp ezért fogunk hozni a DL-be embert az 1-2. körben. Safety-re meg mindenképp hozunk vkit még FA-ról, de innentől nem vszínű, h telik már túl nagy volumenű játékosra.
yooker
több mint 10 éve
Viszont az szinte tuti hogy ha Jpp ok lesz akkor egyetlen évet fognak így együtt tolni..+a S poszt még megoldódhatna!bár arra már hitelt kell felvenni...😀
több mint 10 éve
Offseason bajnoki cím esélyes! Mindig irigyeltem az Eaglestől..😀
több mint 10 éve
Egyébként ha egy semmit sem bizonyított Osweiler ér 18 millát/év akkor Vernon is érhet ennyit
több mint 10 éve
Ugyan rendesen túl lett fizetve mindhárom igazolás, de nekem nagyon tetszik így is. Már csak egy jó draft kell és lehet újra versenybe szállni a POért. Azzal, hogy az öreg ment szerintem fel fognak értékelődni az újoncok is nálunk, nem lesznek padoztatva 1 évig.
több mint 10 éve
hááát, ez a Vernon szerződés "kissé" durva lett.. nem gondoltam, h még őt is benyomjuk ide, megmondom őszintén jobban is örültem volna mondjuk egy Ayers+Gipson párosnak helyette, de azért ezzel is együtt tudok élni 😊 Spangli rendszerében az erős DL a lényeg, hát most megkapta hozzá az embereket, ráadásul Vernon is csak 25 éves. (megjegyzem iszonyat jól játszott idén a Dolphinsban, csomó meccsüket láttam és sztem hatalmas a potenciál még benne. Nagyon örülök, h ide került, de egy játékosra ennyit költeni mindig nagyon veszélyes..)Innentől legjobban arra fogok szurkolni, h Stanley maradjon bent a drafton mire mi jövünk és akkor szinte biztos vagyok benne, h őt fogjuk választani, amivel évekre rendbe raknánk az OL-t is.
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Ha egy szórakozóhelyen drága a pia, attól még megveszem a csajnak, mert dugni akarok. Nem azon gondolkodok, hogy a haver korábban olcsóbban megúszta egy jobb nőnél.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Uhhh ez a Vernon sign dúrva. Jó playa , na de több garantált lóvé mint Watt??? Na nee...
több mint 10 éve
The restructuring will slice Cruz’s 2016 base salary to $1.5 million, according to the Bergen Recordk, and allow him to boost the salary to $5.5 million if he hits playing time incentives. Crux can recoup the rest of the money to get him back to $7.9 million if he reaches production incentives. He is on the books for salaries of $7.4 million in 2017 and $8.4 million in 2018 and those salaries remain intact.NYPost

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Victor Cruz agrees to contract restructure, paycutConor Orr
Around The NFL Writer

ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods, Jan-Ove Waldner FAN!!!
több mint 10 éve
Boom or bust üzemmódba kapcsolt Reese, ez nagyon vagy vagy. Persze egyszerűen nincs más választása, muszáj volt lépni. Nagyban függ ezektől az igazolásoktól a csapat 4-5 éves jövője. Remélem tényleg mindenki a képességeihez méltóan fog játszani és a sérülések is elkerülnek minket, különben annyi nekünk.Egyértelmű. Most volt lóvé, most korszakos HC váltás, most rezgett a léc alatta. Szerintem meg kellett húzni ezeket. Nem lehetett a langyos vízbe lógatni a ....unkat. Következő 2 évben alkotni kell valamit és szerintem mindenki megbocsátja a dolgokat.
Asbee
Ennek kellett történni-e és én nagyon örülök most ennek.
több mint 10 éve
Boom or bust üzemmódba kapcsolt Reese, ez nagyon vagy vagy. Persze egyszerűen nincs más választása, muszáj volt lépni. Nagyban függ ezektől az igazolásoktól a csapat 4-5 éves jövője. Remélem tényleg mindenki a képességeihez méltóan fog játszani és a sérülések is elkerülnek minket, különben annyi nekünk.
több mint 10 éve
Azert kerult ilyen sokba mert NY ba hatalmas az ado!Floridaba nincs a fizura tax es ezert igencsak tulkellett oket licitalni!Ezert van az h szinte nekunk mindenkit tul kell fizetni sajnos,
több mint 10 éve
Ha leigazoljátok Mufasat LB-nek akkor nem leszek meglepve
több mint 10 éve
That's four defensive players costing $$204.5 million, with $114 in guaranteed money for the Giants.
több mint 10 éve
Nem ennyit ér, hanem ennyibe került a Jaguarssal vívott licitháborúban. A Giants desperate módban tolta. Szerintem ez a magyarázat.Értem és ez magyarázat arra, hogy Vernon ér ennyit.Nyílván való, hogy ha Watt idén kapná meg a hosszútávú szerződését, neki is más számai lennének, vagy bár mely másik sztárnak.Több a garantáltja, mint JJ Wattnak, ember!Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Giants get DE Olivier Vernon, source says. For real.
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir
empty taxi
gyurczi
empty taxi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Így viszont lenne értelme egy Ronnie Stanley picknek az első körbe 😀ilyenszerződés után imádom, h Michael Bennett és Avril 7-7Milliokért játszanak nálunk PB szintenBennett most 30 éves, meg mondjuk nem túl eszes srác. De ha most jönne ki FA piac, ő se 7 misit kérne.
(Bennett valszeg kap ujat)
braxa88
DE: Olivier Vernon
DE: Jason Pierre-Paul
DT: Snacks Harrison
DT: Jonathan Hankins
Nekem logikus az egész. Manningben 3 év van még. Utána úgy is rebuild kell. Nekem minden vágyam teljesült FA piaccal kapcsolatban, persze mindenkinek többet fizettünk kicsit. Picit ALL IN feelingem van.
10. helyen drafton így viszont fogalmam sincs kit húznék szívesen 😀
Szerintetek liga szinten hányadik legjobb DL ez papíron? 😀
GiantsMLBhunter
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
story of my lifeilyenszerződés után imádom, h Michael Bennett és Avril 7-7Milliokért játszanak nálunk PB szintenneked amúgy szokásod minden offseason signhez odatrollkodnod?
braxa88
balintbaba
több mint 10 éve
Értem és ez magyarázat arra, hogy Vernon ér ennyit.Nyílván való, hogy ha Watt idén kapná meg a hosszútávú szerződését, neki is más számai lennének, vagy bár mely másik sztárnak.Több a garantáltja, mint JJ Wattnak, ember!Hidd el nem is olyan sokára ez nem is tűnik majd túl soknak...ki az ügynöke? közgáz nobelt-neki...52.5 millió garantálttal...Mike Garafolo @MikeGarafolo5év/85M 😮
Giants get DE Olivier Vernon, source says. For real.
Beki
braxa88
aztakurva.
empty taxi
Klaci79
nagir
empty taxi
gyurczi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
ilyenszerződés után imádom, h Michael Bennett és Avril 7-7Milliokért játszanak nálunk PB szintenBennett most 30 éves, meg mondjuk nem túl eszes srác. De ha most jönne ki FA piac, ő se 7 misit kérne.
braxa88
DE: Olivier Vernon
DE: Jason Pierre-Paul
DT: Snacks Harrison
DT: Jonathan Hankins
Nekem logikus az egész. Manningben 3 év van még. Utána úgy is rebuild kell. Nekem minden vágyam teljesült FA piaccal kapcsolatban, persze mindenkinek többet fizettünk kicsit. Picit ALL IN feelingem van.
10. helyen drafton így viszont fogalmam sincs kit húznék szívesen 😀
Szerintetek liga szinten hányadik legjobb DL ez papíron? 😀