New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 822 — Lucas Scott
Ami nálam a prioritás lenne:
1. DE: megtartani Ayers-t, ha nem kap taget megszerezni Vernont + első 3 körben a drafton hozni valakit.
Asbee
Odighizuwáról mi a szakvélemény?
Höri
Nem sokat játszott sérülések miatt, de az edzői stáb bírta. Amikor pályán volt nem váltotta meg a világot, meg szoknia kellett a 4-3-as védelmet is. Az esélyt tuti megkapja és ott lesz a rotációban, aztán majd meglátjuk mire lesz képes. Nem túl sokat lehet írni róla, de én nem láttam benne semmi különlegeset. A 3. körös pickeket mondjuk rendszerint elhibázza Reese...
Asbee
injury prone sajnos...
yooker
Manninget leszámítva ki nem?

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
1. DE: megtartani Ayers-t, ha nem kap taget megszerezni Vernont + első 3 körben a drafton hozni valakit.
Asbee
Höri
Nem sokat játszott sérülések miatt, de az edzői stáb bírta. Amikor pályán volt nem váltotta meg a világot, meg szoknia kellett a 4-3-as védelmet is. Az esélyt tuti megkapja és ott lesz a rotációban, aztán majd meglátjuk mire lesz képes. Nem túl sokat lehet írni róla, de én nem láttam benne semmi különlegeset. A 3. körös pickeket mondjuk rendszerint elhibázza Reese...
Asbee
injury prone sajnos...
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Asbee
Höri
hatalmas berobbanásról nem lehet beszélni az biztos 😊 ettől még lehet benne fantázia, idén ki fog derülni mennyi van benne.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Asbee
Höri

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Asbee

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
lehet válogatni...
 www.profootballfocus.com/blog/2016/02/15/pro-pffs-top-75-free-agents-of-2016/
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Cruz most 10 milkót visz a sapkából, ez rohadt sok pénz, a kivágással több mint 6 M maradna. Ha van esély a játékára szerintem egy pénz lefelezéssel mindenki elégedett lenne, 5Milkó neki, 5 M a csapatnak.... kíváncsi leszek hogy lesz, de hogy nem kap 10 misit idén már az tuti...
ozibozi
Azt hiszem radioban kijelentette Cruz h paycut ba belemegy.1 v 2 hete volt ez.Szoval nem kell aggodni a nagy fizetese miatt.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Chris Long és James Laurinaitis kirakva a Kosoktól...Laurinatis még nem hagyott ki meccset, és Spangli draftolta anno...(PFF ranked Laurinitis 59th out of 60 ILBs in 2015.)
ozibozi
Egy pár évvel ezelőtti verzióját mindkettejüknek elfogadnám. Ezekkel a cutokkal a Rams is eléggé felzárkózott cap spaceben.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Chris Long és James Laurinaitis kirakva a Kosoktól...Laurinatis még nem hagyott ki meccset, és Spangli draftolta anno...(PFF ranked Laurinitis 59th out of 60 ILBs in 2015.)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Bocsi ha már valaki kirakta. De ez is megér egy misét 😛

twitter.com/DanGrazianoESPN/status/697589183821570049
több mint 10 éve
Cruz most 10 milkót visz a sapkából, ez rohadt sok pénz, a kivágással több mint 6 M maradna. Ha van esély a játékára szerintem egy pénz lefelezéssel mindenki elégedett lenne, 5Milkó neki, 5 M a csapatnak.... kíváncsi leszek hogy lesz, de hogy nem kap 10 misit idén már az tuti...
több mint 10 éve
Bebizonyosodott amúgy, hogy Beattyt "failed physical" miatt dobtuk ki, így én azért bízom abban, hogy Cruzt is kivágták volna ha nem látnának sok esélyt a visszatérésre.

Asbee listájával én is egyetértek, az a baj, hogy pont a két legfontosabb pozíciónál lehetünk szarban, főleg ha Vernon sem lesz elérhető, nem igazán lesz jó DE és klasszis LBt sem nagyon látok, ezekre a posztokra mindenképpen jól kellene draftolni, kérdés hogy Reese végre rászanja e magát hogy korán hozzon LBt (persze ha lesz megfelelő az adott pozíciónál). A többi poszton talán könnyebb lesz igazolni.

több mint 10 éve

Asbee
az MLB-t én már nem is mertem beírni ( hagyományok 😊 ) de nyilván jót tenne a csapatnak, a többi dolog az tényleg stimmel!
Cruz azért elég érdekes ügy!
kb semmit nem tudhatunk róla hogy is van igazából...
benne van hogy pályára sem tud lépni kb és vége
és egy év visszatérője cím is ha minden klappol !
több mint 10 éve
2. LB: mikor megszereztük Beasont hihetetlenül jól játszott és láthattuk, h szinte a teljes védelem arculata megváltozott. Én úgy látom, h egy klasszis LB kellene, már az is nagy előrelépést jelentene, nem kell feltétlenül 3 elit linebacker, pláné egy pass happy ligában
3. RT: Flowers-Pugh-Richburg hármas okés, de a túloldalra is hoznék valakit. A realitások talaján maradva és a sok needet tekintve RG-ben meg kell próbálkoznunk Harttal, ha pedig nagyon felsül akkor Jerry... Már előre látom erre a válaszokat, de nem írhatom be minden pozícióhoz azt, h hozzuk el az elérhető legjobb játékost.
4. DT: Hankins okés, de egy nála kisebb termetű 3-tech DT bizony elférne még a rosteren és idén véglegesen eldől mennyire volt jó a Bromley pick. Vannak még fiataljaink (Nix, Hughes) akik közül valaki remélem odafér a rotációba.
5. FS: Collins mellé biztosan hoznék egy FS-t, a sok hátsó körös és UDFA fiatalban én nem bízom.
6. WR: Beckham túloldalára kell valaki aki konzisztensebb Randle-nél. Cruz IRL valószínűleg kap majd még egy esélyt, amire szvsz rá is szolgált, persze egy paycut nem lenne rossz. Remélhetőleg Dwayne Harris remélem legalább olyan jó tud lenni mint tavaly.
7. CB: Amukamarával leülnék tárgyalni, de ha kimenne a piacra akkor is megpróbálnék licitálni rá egy ideig. Ha távozik akkor sem dől össze a franchise, de kell DRC mellé valaki és slot CB-t sem tudom ki játszana + depth sincs.
Asbee
Egyetértek mindennel. Annyi kiegészítéssel, hogy nálam Wilkerson is képben van, de ha Vernon jönne azzal is bőven elégedett lennék.
több mint 10 éve
2. LB: mikor megszereztük Beasont hihetetlenül jól játszott és láthattuk, h szinte a teljes védelem arculata megváltozott. Én úgy látom, h egy klasszis LB kellene, már az is nagy előrelépést jelentene, nem kell feltétlenül 3 elit linebacker, pláné egy pass happy ligában
3. RT: Flowers-Pugh-Richburg hármas okés, de a túloldalra is hoznék valakit. A realitások talaján maradva és a sok needet tekintve RG-ben meg kell próbálkoznunk Harttal, ha pedig nagyon felsül akkor Jerry... Már előre látom erre a válaszokat, de nem írhatom be minden pozícióhoz azt, h hozzuk el az elérhető legjobb játékost.
4. DT: Hankins okés, de egy nála kisebb termetű 3-tech DT bizony elférne még a rosteren és idén véglegesen eldől mennyire volt jó a Bromley pick. Vannak még fiataljaink (Nix, Hughes) akik közül valaki remélem odafér a rotációba.
5. FS: Collins mellé biztosan hoznék egy FS-t, a sok hátsó körös és UDFA fiatalban én nem bízom.
6. WR: Beckham túloldalára kell valaki aki konzisztensebb Randle-nél. Cruz IRL valószínűleg kap majd még egy esélyt, amire szvsz rá is szolgált, persze egy paycut nem lenne rossz. Remélhetőleg Dwayne Harris remélem legalább olyan jó tud lenni mint tavaly.
7. CB: Amukamarával leülnék tárgyalni, de ha kimenne a piacra akkor is megpróbálnék licitálni rá egy ideig. Ha távozik akkor sem dől össze a franchise, de kell DRC mellé valaki és slot CB-t sem tudom ki játszana + depth sincs.

több mint 10 éve
JPP valószínű tesztelheti a piacot, nem készül vele megállapodás, max 1 éves szerződésre lenne kilátása, amíg ki nem derül milyen a valóságos állapota... Addig hosszútávút vlsz más se fog vele kötni...
több mint 10 éve
Hát most nagyon kellene a bravúr Reese-től.
Az elmúlt szezon előtt sokat szívtunk a gyenge Oline miatt, erre jelenleg 3 kezdő szintű játékosunk van. Tavaly a passrush hiánya tett be leginkább, erre nincs egy jobb edge rusher, a kezdő DE-k FA-k, de nem lesznek nagy veszteségek, ha elmennek. OLB poszton sincs megoldás. A futás ellen csak egy jó DT van, nincs MLB. Kellene még kezdő TE, FS.
Kellene egy wr2, meg depht a secbe.
Király, hogy van nagy hely a sapka alatt, de ennyi lyukhoz nem lesz elég, ha a piac top játékosait célozzuk meg.
Viszont, ha megint közepes szintű, vagy gyengébb játékosokkal töltjük a rostert, mint korábban, akkor nem lesz előrelépés.
Ahogy említettétek, nincs okunk a túlzott optimizmusra.
gyurczi
írtam már hogy engem meglepne az óvatoskodás, rendesen bele kell húzni aztán
meglátjuk!nyilván nem lesz lehetőség ,minden posztot kellően megerősíteni, de azért innen lehet fejlődni szépen! korai még bármit mondani de sztem 2-3 komolyabb igazolás biztos lesz
a D-be + a draft is ide lesz súlyozva!MLB-t TE-et nyugodtan kiveheted, azokkal nem foglalkozik errefelé senki, máris 2 poszttal kevesebb a hiány..😊
én a DL-t erősíteném meg nagyon illetve egy jó kis FS-t szereznék Collins mellé,
+ OL-be szerencsével 1 ember is elég lehet , azt nem érzem már olyan gyenge egységnek !+1 rendes Wr2 ! ezek reálisan elérhető dolgok , és egy stabilabb D-vel ha szerencsénk lenne végre a sérülésekkel akkor megfordulhatna ez a tavalyi szar trend hogy mindig kiszívunk a végén...
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
"New York Giants sign French wide receiver Anthony Dable"
 www.bigblueview.com/2016/2/18/11054716/new-york-giants-sign-french-wide-receiver-anthony-dable
több mint 10 éve
mocskonyi 321
Dablé nekem csapat- és lakótársam volt Berlinben, nem vagyok én abban biztos, hogy nyáron ő már nem lesz ott.

A finn és a német ligából erősítene a csapat  www.nfldraftdiamonds.com/breaking-giants-are-set-to-work-out-two-players-from-across-the-pond/
Höri
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 602 — Giants fan
Hát most nagyon kellene a bravúr Reese-től.
Az elmúlt szezon előtt sokat szívtunk a gyenge Oline miatt, erre jelenleg 3 kezdő szintű játékosunk van. Tavaly a passrush hiánya tett be leginkább, erre nincs egy jobb edge rusher, a kezdő DE-k FA-k, de nem lesznek nagy veszteségek, ha elmennek. OLB poszton sincs megoldás. A futás ellen csak egy jó DT van, nincs MLB. Kellene még kezdő TE, FS.
Kellene egy wr2, meg depht a secbe.
Király, hogy van nagy hely a sapka alatt, de ennyi lyukhoz nem lesz elég, ha a piac top játékosait célozzuk meg.
Viszont, ha megint közepes szintű, vagy gyengébb játékosokkal töltjük a rostert, mint korábban, akkor nem lesz előrelépés.
Ahogy említettétek, nincs okunk a túlzott optimizmusra.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
. állítólag Wilkerson az 1. számú célpontunk, ha a Jets tageli akár trade-elhetünk is érte. Randle "utódja" pedig Sanu lehet.
Asbee
Ujsagirok talalgatjak ezeket ki.Sanu meg Big Mo nevet mar egy honapja bedobtak .Azert mind2nek orulnek.
Gerixx
Azért írtam h állítólag

több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
. állítólag Wilkerson az 1. számú célpontunk, ha a Jets tageli akár trade-elhetünk is érte. Randle "utódja" pedig Sanu lehet.
Asbee
Ujsagirok talalgatjak ezeket ki.Sanu meg Big Mo nevet mar egy honapja bedobtak .Azert mind2nek orulnek.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Igazatok van, Wilkerson nagy eséllyel taget kap, de sztem a sima 1. körötökért elengednénk őt bőven, bár elég magas first roundról beszélünk. Cap spacetek is lenne aláiratni hosszú távra, bár 15-16 misiről beszélünk évente, magas garantált tartalommal.
több mint 10 éve
Egy darab első kört nyilván megérne, de egyrészt nem nagyon hiszem el, hogy csak ennyit kérnének, másrészt nagyon nem egy játékosnyira vagyunk attól, hogy nyerő csapat legyünk. Ráadásul az első köröket azért Reese nem szokta elbaszni és egy rookie szerződés a capnek is sokkal kellemesebb lenne a következő 5 évben, mint amit ő kérne. Persze azért nem lennék boldogtalan ha megszereznénk, elnézegetném mit állatkodnak Hankinsszel ketten, de azért a draftcetliket inkább megtartanám.

több mint 10 éve
Wilkerson drágán is jöhetne, más kérdés, h nem mi leszünk az egyetlenek akik bejelentkeznek érte, nagy ár ide vagy oda..
Szesze
draft cetliket jobban sajnálnám rá mint a pénzt...
mi ez a gyászkeretes beállítás?ilyen sötéten látod a jövőnket? 😊
yooker
hát.. egyelőre nincs túl sok ok a bizakodásra sztem, de majd meglátjuk mit hozunk ki ebből az offseasonból aztán majd nyilatkozom 😊 cap space-ünk az mondjuk most van úgyh van lehetőség előrelépni. (én pl simán vinném Wilkerson-t egy első körért)
Szesze
a profilképre gondoltam ! 😊
yooker
hja 😊 hát az sztem mindig is ilyen volt.. én legalább is nem módosítottam rajta semmit😊