New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Iloka sokkal inkább ss
empty taxi
Ha a mereteibol indulunk ki akkor igen,de egy bengals szurkolo elmondana neked h tobbet jatszott FS kent .Mind a futas ellen,mi t passz ellen kivalo,mert nemcsak ereje van,hanem eleg gyors is .Leheto legjobb elerheto safety hosszutavra ha kikerulne a piacra,bar nemhiszem h a bengals megvalna tole.
Gerixx
Reggie Nelson volt a Bengals FS-e és Iloka a SS.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát nem tudom, ez a Berhe/B. Jackson/Thompson trió kb mint a lepkefing. Alapból mindhárman IR-ről jönnek vissza, Jackson két év alatt nem tudott a pályára kerülni a sérülések miatt. Nem vagyok ennek a híve, hogy kukázzunk össze egy rakat hátsó körös játékost és egy majd beválik. Anno LB sorban sem jött ez be a Herzlich/Paysinger/J. Williams/G. Jones négyesnél.
Az 1/10-zel meg igazán az a baj, hogy többnek akar látszani mint ami. A szokásos 4-5 top játékos már kimegy addig és utána sajnos könnyen össze lehet hozni néhány baklövést. Nálam nem ér sokkal többet mint egy 1/15. Azt sem bánnám ha valamelyik csapat beleszerelmesedne egyik játékosba és feljönne a helyünkre.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Ha már itt tartunk: free agent FS is megkerülhetetlennek tűnik - sztem.
Korábban Gipsont említettem h rá kéne menni, de kicsit utánanézve már nem annyira vonzó opció. Elég inkonzisztens, inkább a kora ami mellette szólhatna.
Berry álom kategória minimális eséllyel.
Innentől kezdve úgy látom h idősödő, de még mindig jól teljesítő fa-k jelenthetnének megoldást 1-2 évre. Hosszabb távra pedig remélhetnénk h a sok fiatalunkból feljön vki, v ha úgy áll a draft, esetleg egy adott ponton jó értéket képviselő (2.-3.-4. kör) játékost lehet hozni, de nem tűnik vmi bivalynak az idei felhozatal. Szóval sztem a Reggie Nelson / Eric Weddle duóval lenne érdemes próbálkozni. Iloka-t mondják még amolyan mindenes S-nek, és ő még fiatal is.
Ti hogy látjátok a FS kérdést?
Szsziszka
Von Bell a 2.körben jó értéket képviselne
Taz
Nekem a draft prospectek közül Karl Joseph nagyon szimpi. Sztem ha nem sérül meg, 1. körösként is beszélhetnének róla. Nála is van rizikó a térde miatt, de én simán rászánnék egy 2. kört. Bell se tűnik rossznak.
Szsziszka
Nem hiszem h safety utan kellene menni drafton.Ott van meg berhe,thompson,jackson is akikben van fantazia.CB posztra viszont varok erositest.Ha nem erkezik FA n klasszis corner akkor 1koros picket kell aldozni erte.Sean Smith erkezese megnyugtatna illetve egy tapasztalt safety.McLeod a ramsbol alom lenne.
Gerixx
Az baj hogy az 1/10-es draftpicket csak Ramsey/Hargreaves ér meg, a többit túl nagy reach lenne ilyen korán behúzni.
Taz
Egyetertek!Ramsey sztem nem lesz bent,de Hargreaves re van esely sztem.Jags,cboys,ravens,fins szenved meg cb hianyba akik elottunk vannak.FA utan okosabbak leszunk.Tudom h skill poziciok elsobbseget elveznek,es sok a lyuk a vedelembe d Elliott se lenne rossz pick.FA n szereznenk egy jo RT t es akkor talan tudnank futni is.Sok meccset buktunk el tavaly a merkozes vegen,amikor nagyon kellett volna a futas h leporgessuk az idot.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Korábban Gipsont említettem h rá kéne menni, de kicsit utánanézve már nem annyira vonzó opció. Elég inkonzisztens, inkább a kora ami mellette szólhatna.
Innentől kezdve úgy látom h idősödő, de még mindig jól teljesítő fa-k jelenthetnének megoldást 1-2 évre. Hosszabb távra pedig remélhetnénk h a sok fiatalunkból feljön vki, v ha úgy áll a draft, esetleg egy adott ponton jó értéket képviselő (2.-3.-4. kör) játékost lehet hozni, de nem tűnik vmi bivalynak az idei felhozatal. Szóval sztem a Reggie Nelson / Eric Weddle duóval lenne érdemes próbálkozni. Iloka-t mondják még amolyan mindenes S-nek, és ő még fiatal is.
Szsziszka
Taz
Nekem a draft prospectek közül Karl Joseph nagyon szimpi. Sztem ha nem sérül meg, 1. körösként is beszélhetnének róla. Nála is van rizikó a térde miatt, de én simán rászánnék egy 2. kört. Bell se tűnik rossznak.
Szsziszka
Nem hiszem h safety utan kellene menni drafton.Ott van meg berhe,thompson,jackson is akikben van fantazia.CB posztra viszont varok erositest.Ha nem erkezik FA n klasszis corner akkor 1koros picket kell aldozni erte.Sean Smith erkezese megnyugtatna illetve egy tapasztalt safety.McLeod a ramsbol alom lenne.
Gerixx
Az baj hogy az 1/10-es draftpicket csak Ramsey/Hargreaves ér meg, a többit túl nagy reach lenne ilyen korán behúzni.

Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
Szsziszka
Taz
Szsziszka
több mint 10 éve
Iloka sokkal inkább ss
empty taxi
Ha a mereteibol indulunk ki akkor igen,de egy bengals szurkolo elmondana neked h tobbet jatszott FS kent .Mind a futas ellen,mi t passz ellen kivalo,mert nemcsak ereje van,hanem eleg gyors is .Leheto legjobb elerheto safety hosszutavra ha kikerulne a piacra,bar nemhiszem h a bengals megvalna tole.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Szsziszka
Az Eagles valószínűleg nem tudja megtartani Thurmondot, a Cards meg Rashad Johnsont, rájuk talán érdemes lenne vetni még egy pillantást. Mindenképpen jó lenne ezt a posztot már FAn stabilizálni.

"NFL 2016 salary cap set at $155.27 million -- Giants have $57.74 million to spend"

Érdekes lesz mit hozunk ki belőle, jól állunk, de azért sok csapatnak van még hasonlóan sok, sőt több költenivalója, nagy kérdés, hogy mennyire számítunk még vonzó csapatnak a játékosok körében.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Szsziszka
Taz
Szsziszka
Joseph se lenne rossz , csak hát a sérülése neki is aggasztó :S Josephnek a mentalitása, a játékhoz való hozzáállása ami nagyon tetszik, ő egy igazi vezér.
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Szsziszka
Taz

Szerkesztette: Szsziszka
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Szsziszka
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Iloka sokkal inkább ss

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
végül is ha DL rendben lenne draftra akkor a legkézenfekvőbb egy OL pick 1/10-re
de annak elég kicsi az esélye hogy FA-n megoldjuk a védőfal gondjait , így sztem szinte biztos hogy oda kell majd húznunk első körben!
több mint 10 éve
Egy embert tuti kihúzhatunk, Jaylon Smith úgy néz ki biztosan nem játszhat 2016-ban. Az egyik legnagyobb tehetség a drafton, de így nem szabad bevállalni.
Igazából én úgy érzem h most már tényleg a védelmet kellene erősíteni, az O line játékosok közül több volt az akivel mellélőttek mint az aki bejött. Az meg nagyon nem egészséges ha egy posztra húzunk két évben egymás után. Azt pedig tudjuk, hogy Flowers a left tackle, egy RT-t húzni jobb oldalra kicsit luxuspick lenne. Kivéve persze olyan eseteket mint a 2013-as class. De igazából tényleg meg kell várni a FA piacot, addig akármit írunk csak tapogatózás a sötétben. Viszont nincs az az isten, hogy olyan szinten meg tudjuk erősíteni ott a védelmet, hogy a drafton ne az legyen a prioritás😊

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 980 — Giants fan
Én finoman szólva sem örülnék első körös OL picknek. Persze még előttünk a free agency a draftig, de jelen állás szerint elég sokan Reese fejét követelnék ha nem D-be húzna. Elég egyöntetű a szakik véleménye arról, h jóval tehetségesebb D oldalon az idei class. A ligautolsó védelmünket se felejtsük, szóval a needek is inkább itt vannak. Az elmúlt években elég sok korai köröst húztunk OL-be (OL nélkül nyilván nincs támadójáték), lassan illene "kinevelni" is vmi késői köröst. Építjük éveken át az OL-t, a komplett D pedig a béka segge alatt van - ez így nem megy sztem.
Én személy szerint egyetértek Asbee felvetésével (már ha jól emlékszem, h ő is ezt ötlötte ki): megpróbálnék egy minőségi fa RT-t beszerezni, RG-ben pedig jöjjön Hart, vagyis küzdjön meg Jerryvel a posztért. Attól még középső/késői körben lehet project/depth playert hozni OL-be is.
Szsziszka
FA-n mindenképp a deffense igazolásoknak kell dominálnia, a drafttól függetlenül. Az ott tett lépések függvényében lehet majd eldönteni, h kit lesz érdemes elhozni az első körös húzással. Az tuti, h nem fogunk tudni úgy erősíteni, h ne férjen el egy első körös DL ember a védelembe a draftról, de ha sikerülne némileg megnyugtatóan megoldani a Dline kérdést a free agencyn, akkor azért nem lenne rossz egy Stanley húzás se az első körben, mert nagyon jónak tűnik az a csávó és onnantól tényleg megoldódna végre hosszú távra az évek óta problémás OL kérdés.
több mint 10 éve
Én finoman szólva sem örülnék első körös OL picknek. Persze még előttünk a free agency a draftig, de jelen állás szerint elég sokan Reese fejét követelnék ha nem D-be húzna. Elég egyöntetű a szakik véleménye arról, h jóval tehetségesebb D oldalon az idei class. A ligautolsó védelmünket se felejtsük, szóval a needek is inkább itt vannak. Az elmúlt években elég sok korai köröst húztunk OL-be (OL nélkül nyilván nincs támadójáték), lassan illene "kinevelni" is vmi késői köröst. Építjük éveken át az OL-t, a komplett D pedig a béka segge alatt van - ez így nem megy sztem.
Én személy szerint egyetértek Asbee felvetésével (már ha jól emlékszem, h ő is ezt ötlötte ki): megpróbálnék egy minőségi fa RT-t beszerezni, RG-ben pedig jöjjön Hart, vagyis küzdjön meg Jerryvel a posztért. Attól még középső/késői körben lehet project/depth playert hozni OL-be is.

Szerkesztette: Szsziszka
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Ronnie Stanley ha csúszik 10. helyre. Hoznátok? 😀 Szerintem elégé BPA lenne, de persze DL nagyobb need lenne
GiantsMLBhunter
Ez sok mindentől függ, például hogy milyen lépéseket teszünk FA-n aztán meg hogy kik vannak még bent a potenciális jelöltek közt rajta kívül. Én DL-re szavazok első körben, de így előre Stanley-vel se lennék elégedetlen, legalább meg lenne oldva az OL kérdés jó időre.
Szesze
Én is DL-be várom az első körös picket. De nagyon úgy érzem hogy a támadó fal lesz belőle.
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Olvasgattam a prospect ismertetőket itt az oldalon, 2 éve Beckhammel kapcsolatban azért vicces dolgokat írtak:
Gyengeségek
Nincsenek meg a fizikai tulajdonságai ahhoz, hogy első számú elkapóvá váljon. Kezei inkonzisztensek, egyszerű labdákat is hajlamos elejteni. A karjai az átlagosnál rövidebbnek tűnnek, ezért az elkapási rádiusza limitált. Mély passzoknál nem követi jól a labdát, bajban van a helyezkedésnél. Kevés rövid útvonalat futtattak vele, általában közepes/mély route-okon használták. Szinte kizárólag csak a hashmarkokon kívül játszott. Lelkes blokkoló, azonban a hatékonysága limitált a rossz szögeknek ill. technikának köszönhetően.

telitalálat 😊
Szesze
Lehet hogy Beckham olvasta ezt az ismertetőt, és gondolta hogy bebizonyítja hogy nem így van 😀
több mint 10 éve
Olvasgattam a prospect ismertetőket itt az oldalon, 2 éve Beckhammel kapcsolatban azért vicces dolgokat írtak:
Gyengeségek
Nincsenek meg a fizikai tulajdonságai ahhoz, hogy első számú elkapóvá váljon. Kezei inkonzisztensek, egyszerű labdákat is hajlamos elejteni. A karjai az átlagosnál rövidebbnek tűnnek, ezért az elkapási rádiusza limitált. Mély passzoknál nem követi jól a labdát, bajban van a helyezkedésnél. Kevés rövid útvonalat futtattak vele, általában közepes/mély route-okon használták. Szinte kizárólag csak a hashmarkokon kívül játszott. Lelkes blokkoló, azonban a hatékonysága limitált a rossz szögeknek ill. technikának köszönhetően.

telitalálat 😊
több mint 10 éve
Ronnie Stanley ha csúszik 10. helyre. Hoznátok? 😀 Szerintem elégé BPA lenne, de persze DL nagyobb need lenne
GiantsMLBhunter
Ez sok mindentől függ, például hogy milyen lépéseket teszünk FA-n aztán meg hogy kik vannak még bent a potenciális jelöltek közt rajta kívül. Én DL-re szavazok első körben, de így előre Stanley-vel se lennék elégedetlen, legalább meg lenne oldva az OL kérdés jó időre.
több mint 10 éve
GiantsMLBhunter New York Giants Ole Miss Rebels 1 290
több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Szép is a BPA amíg van az embernek egy stabil PO csapata, de sajnos ez nem mindig működik ha sok a need...
Asbee
Ha sok a need, a BPA hiányposztra érkezik. Az élet szép...
gyeek
Sot, ha eleg sok, nem is tud mashova.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 696 — Grady Judd fan
Szép is a BPA amíg van az embernek egy stabil PO csapata, de sajnos ez nem mindig működik ha sok a need...
Asbee
Ha sok a need, a BPA hiányposztra érkezik. Az élet szép...

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
 www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Ben-McAdoo-hopeful-Victor-Cruz-and-JPP-will-make-impact/adc99241-d4a9-41e8-b31e-718c219a3185
itt egy hosszabb interjú a combine-on McAdoo-val, ezek alapján én Cruz és JPP visszatérésére is számítok, remélem nem csak ködösítés, mert mindkettőjük megérdemelné.
kristof
csak az a baj, h mindkettő eléggé dupla vagy semmi kategória.. (utóbbi időben az ilyeneket rendre megszívtuk) persze minden azon múlik, h mennyiért maradnának, de egy bizonyos határ fölött már nem biztos, h megéri kockáztatni
több mint 10 éve

Felkapott fórum témák