New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
mondjuk az NFL.com-on amikor az év rookie csapatában szerepelt, ott volt a végén a megjegyzés, hogy világosan látszik a pozícióhoz képesti lassúsága, a box safety tipus, (aki LB-ként lenne igazán hasznos)
ozibozi
Ha LB t csinalnanak belole,akkor borzaszto drafthuzasnak minosulne.Rookie volt,nem a posztjan jatszott,tobbet nem is lehetett varni tole.Kivalo SS lesz belole,amint kap egy hasznalhato FS t tarsnak.Ezek a LB t csinalunk belole,csak szurkolok fejebe fordul meg plus Espn es "szakaertok" talalnak ki ilyen hulyesegeket.
Gerixx
A másik amit a "szakértők" javasoltak hogy JPP is LB legyen a keze miatt és inkább a 3-4 szisztémában.
Amúgy kik a leginkább sikeres posztváltók? Mármint akik már profiként több év után váltottak? És bejött...
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
mondjuk az NFL.com-on amikor az év rookie csapatában szerepelt, ott volt a végén a megjegyzés, hogy világosan látszik a pozícióhoz képesti lassúsága, a box safety tipus, (aki LB-ként lenne igazán hasznos)
ozibozi
Ha LB t csinalnanak belole,akkor borzaszto drafthuzasnak minosulne.Rookie volt,nem a posztjan jatszott,tobbet nem is lehetett varni tole.Kivalo SS lesz belole,amint kap egy hasznalhato FS t tarsnak.Ezek a LB t csinalunk belole,csak szurkolok fejebe fordul meg plus Espn es "szakaertok" talalnak ki ilyen hulyesegeket.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
ozibozi
Nem lassú, rosszul helyezkedik.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Mondjuk azt full nem értettem hogyan lehetett Collins-szal FS-t játszatni, pláne újoncként. Kár h Bennett Jackson és Mykkele Thompson is kiesett, mert igaz hogy noname játékosok és jó eséllyel be is éghetnek, de inkább egy fiatalt néztem volna el Meriweather helyén.

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
nem hinném hogy most valami óvatos , visszafogott építkezés indulna!muszáj
egyből belehúzni és csodálkoznék ha Spags nem a védőfalat próbálná meg felturbózni!ide
érkezhet szerintem valaki nagyobb név is komolyabb pénzért (hogy a mezei szurkoló is lássa az igyekezetet 😊 ) és mellé pedig megtartjuk JPP-t és Ayerst is + 1 korai draft... máris megvan egy ütős kis egység a D-ből amire lehet alapozni! Collins egész jó lett év végére , megtaláltuk a megfelelő helyét és neki hoznék még egy jó kis párt és ott is rendben vagyunk...
így LB és Cb poszt marad kérdés, de DRC azért nem rossz 1. számú cb-nek, és ha a védőfal
jobb akkor már könnyebben elvannak ott hátul...😊 LB-t megint hanyagoljuk majd úgyis...
de az is lehet hogy leesik éppen valaki FA-n ,de túlfizetni ide nem fogunk senkit...
nekem ez lenne egy jó irány erre az első évre!

O-ba : FA igazolásoktól függően !drafton leginkább guard, OT, és wr...
több mint 10 éve
Aki ezt a szart összelapátolta az az előző general managerünknek a vezető scoutja volt és nagy szerepet játszott olyan játékosok draftolásában mint pl. Manning, Tuck vagy Osi. Arról nem beszélve, hogy volt némi köze az elmúlt két Super Bowlhoz is. Aztán most hirtelen Reese lett a bűnbak és mindenki az ő fejét követeli úgy, hogy nem is olyan rég még két rossz szava sem lehetett rá az embernek, mert rögtön jött az 'In Reese we trust'. Most meg mehet isten hírével? Szvsz letett annyit az asztalra, hogy kapjon egy esélyt a gyenge roster helyrehozására...

több mint 10 éve
Azért ha más nem, az kiderült, itt nem nagyon van mit toldozgatni, meg nosztalgiázni... Az első három cut is erre mutat, csak ne álljunk meg félúton... 2-3 éves terv? Legyen, mert hogy van 5-10 nem futottak még kategória a keretben...csak azért kicsit félszegen hozzáteszem, aki ezt a szart 4 év alatt összelapátolta, biztos alkalmas egy 3 éves projektre? ( ha kimondjuk, ha nem, ez rebuild szerűség csak van egy Qb + OBJ + pár használható playa egy Qb edzővel aki Vezet minket)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Én szeretném ha maradna Amu és JPP is, egyszerűen lehetetlen lesz ennyi új kezdőjátékost igazolni, szerintem nagyon le fog még apadni ez az FA class és most sem tűnik igazán acélosnak egyetlen poszt sem. Nyilván túlfizetni egyiküket sem szabad, Prince sokszor sérült és általában lassan is gyógyul, de szerintem sokkal jobb CB mint amennyire sokan tartják és mint bármelyik leendő FA. Neki és JPPnek is ki kéne találni valami okos szerződést amire ők is rábólintanak és nem is fizetjük borzasztóan túl őket. Játékidő/teljesítmény bónuszokkal vagy fene tudja, nyilván innen spekulálni könnyebb, mint össze is hozni valamit.
Ayerst a kora miatt annyira nem marasztalnám, de olyan gyenge a DL depth, hogy majdhogynem őt is muszáj lenne, mellette szól az is, hogy akár középen is tud játszani.
Brinkleyt is visszahoznám, neki valószínűleg nem kell nagy lóvé és backupnak teljesen megfelel, remélhetőleg egy új kezdő MLB mögé.
Randle rosszul vagy nem végig futott routejaiból annyi INT lett, hogy simán elengedhetjük és Eli lehozza a legkevesebb pickes szezonját.
Többiek is mehetnek egyértelműen. (najó Josh Brown talán maradhat ha vissza nem vonul)

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Amen, de azért ő sem lesz már fiatalabb, az a négy már a neccesebb kategória, de mivel a sérülések elkerülték eddig szerencsére, és futkározni se fog, simán lehet.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Mondjuk a következő 3-4 évben mindenképp all int kell nyomni, van egy franchise QB-nk ami a legnagyobb kincs a fociban, mindent meg kell tenni, hogy minél inkább sikeres csapatot rakjunk össze. De nagyon remélem nem megy át kapkodásba az idei offseason, újonc HC-nk van, idén minél több lyukat kell betömni + lehetőleg jól draftolni. Egy pozitív mérleg és egy esetleges rájátszás után senki nem szólna egy szót Reese-re és McAdoo-ra sem. De így, hogy van egy SB győztes irányítód és egy jó offense-ed, 2 vagy 3 év alatt versenyképes csapatot lehet csinálni.

több mint 10 éve
Én abban reménykedem, hogy Reese az állásáért küzd idén, és bátrabb, váratlanabb lépéseket is megtesz( nem értelmetlen költekezésre gondolok de nem is kukázást várok)
ozibozi
Az a baj, h kibaszott gyenge ez a keret sajnos, rengeteg a tátongó lyuk.
Szesze
és ugye ezt a mostani keretet is összerakta valaki(k)
de innen ennyi pénzzel már csak fölfelé vezet az út...(remélem) 😊
több mint 10 éve
 en.wikipedia.org/wiki/Khalil_Mack róla volt szó korábban, hogy átjön? elég LT feje van 😀
vittore
Sztem ilyen sose kerult szoba.Draftolasa ota a liga egyik legjobb vedojatekosa,olyan mintha Beckhamet akarnad innen elmozditani😊
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 en.wikipedia.org/wiki/Khalil_Mack róla volt szó korábban, hogy átjön? elég LT feje van 😀
vittore
na ha valami akkor az kizárt hogy a Raiders eladja Macket 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 822 — Lucas Scott
Én abban reménykedem, hogy Reese az állásáért küzd idén, és bátrabb, váratlanabb lépéseket is megtesz( nem értelmetlen költekezésre gondolok de nem is kukázást várok)
ozibozi
Az a baj, h kibaszott gyenge ez a keret sajnos, rengeteg a tátongó lyuk. Bátorság ide vagy oda tuti, h ismét úgy fogunk nekimenni a szezonnak, h tele leszünk megoldatlan problémákkal. Kb egy komplett védelmet kéne összerakni és akkor a szokásos OL gondokról nem is beszéltünk.. fel van adva a lecke
Szesze
nem lyukaink vannak, hanem kb pár poszt, ahol megvagyunk (QB, WR1, C, egy guard, egy DT, CB1, max. 1 lb, 1 S) ezt akárhogy nézem a 22 kezdőből 8 fő!!!!! nagyon vékony ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
ozibozi
Az a baj, h kibaszott gyenge ez a keret sajnos, rengeteg a tátongó lyuk. Bátorság ide vagy oda tuti, h ismét úgy fogunk nekimenni a szezonnak, h tele leszünk megoldatlan problémákkal. Kb egy komplett védelmet kéne összerakni és akkor a szokásos OL gondokról nem is beszéltünk.. fel van adva a lecke
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Amunál a legnagyobb gáz a sérülékenysége, sajna nem tekinthetünk rá úgy, hogy 16 meccsen kezdő tud lenni... Emiatt alaposan meg kell gondolni mennyi pénzt adunk neki és ha a játékos/ügynök szempontot is nézzük a legvalószínűbb az lesz, hogy kipróbálja a piacot és nagyobb pénzért elviszi valaki más.

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 822 — Lucas Scott
Én megtartanám Prince-t. Schwartz elküldése nagyon meglepett, Beatty és Beason-ra számítottam. Hát nincsen kevesebb lyukunk ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
A S felhozatal idén sem tűnik vmi acélosnak a drafton, úgyh én Gipson-ra mindenképp rápróbálnék (próbálkozás mondjuk volt tavaly is fa-n, csak nem jött össze). Ezen kívül RT-t mindenképp próbálnék szerezni mihamarabb.
DL, LB pozíciók viszont elég mélynek látszanak az idei class-ban, szóval ide draftolnék inkább. Persze Ayers-t megpróbálnám itt tartani bank robbantás nélkül. Prince jó kérdés...
Randle, Kuhn, Jenkins mehet a fa-k közül.
Slot cb és cb depth meg #2 wr is megoldandó...majd alakul fa lehetőségektől függően.
(Megjegyzem h McBride limitált játékidővel is az egyik legjobb playmaker volt secondaryben slot cb-ként-sztem méltatlanul hanyagolja Spangli, én továbbra is csípem, de jó eséllyel elengedjük. Mondjuk a D összes problémája közt ez eltörpül.)
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Jelenleg 52 millio koruli a cap space.Csapatot drafton kell epiteni,de Eli nem lesz fiatalabb ugyh ha robbantani akar a csapat akkor sztem odakell vagni FA n is.Nincs pass rusher,nincs lb,nincs cb depth,nincs free safety,nincs Hankinsnek parja ,nincs wr 2 es most mar oline jobb oldalaaba is 2 kezdo jatekos szukseges..Ennyi lyukat nem lehet drafton potolni.Kivancsi vagyok ki marad,ki megy.Nalam Prince,JPP,Randle ,Kuhn,Jenkins out!Robert Ayers,Janoris Jenkins,ex eagles boykin ,tapasztalt es fiatal FS ,Top DE ,RT welcome!LB,DE,DT,CB,WR drafton.Reese ugyis kibaszik velunk,ugyh ez biztos nem lesz igy😊
Gerixx
Kínkeserves szezon vár ránk 😁 😢🤔
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
több mint 10 éve
Jelenleg 52 millio koruli a cap space.Csapatot drafton kell epiteni,de Eli nem lesz fiatalabb ugyh ha robbantani akar a csapat akkor sztem odakell vagni FA n is.Nincs pass rusher,nincs lb,nincs cb depth,nincs free safety,nincs Hankinsnek parja ,nincs wr 2 es most mar oline jobb oldalaaba is 2 kezdo jatekos szukseges..Ennyi lyukat nem lehet drafton potolni.Kivancsi vagyok ki marad,ki megy.Nalam Prince,JPP,Randle ,Kuhn,Jenkins out!Robert Ayers,Janoris Jenkins,ex eagles boykin ,tapasztalt es fiatal FS ,Top DE ,RT welcome!LB,DE,DT,CB,WR drafton.Reese ugyis kibaszik velunk,ugyh ez biztos nem lesz igy😊
több mint 10 éve
Beason vissza is vonult

több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Azért Beatty számomra meglepő. Mindkét fél részéről. A paycut mindenkinek megoldás lett volna. Vagy gáz van Beatty egészségével. Attól nem félek, hogy máshol robbant, mert akit eddig elengedtünk, az máshol sem vitte sokra, kivéve Josephet, akit a mai napig sírok vissza.
gyurczi
Nekem inkább Schwartz kivágása. Igaz hogy sok pénzt fizetünk érte, és a 2 év alatt nem sokat játszott , de még mindig jobb alternatíva mint Jerry . A támadófal jobb oldala teljesen használhatatlan.
Taz
Kezdő G-t és T-t is kell szereznünk jobb oldalra.
Nekivágtunk az átalakításnak, az edzői stábban is volt jó néhány csere és úgy fest h a vezetőségnek is elege lett abból h reménykedünk mindig h talán most egészséges marad (Schwartz, Beason v akárki) mert amúgy tök jó játékos lenne ha pályára kerülne. Csak hát mindkettő 2 éve folyamat sérült és annál azért többet keresnek h így megérje mindig várni rájuk. Jöjjenek helyettük fiatalok, egészségesek (Sajnos erről is szól az nfl.). Beatty-nél sztem sokat számított a pénz ennél a döntésnél, ő a korábbi szezonokban azért folyamatosan pályán volt, így egy IR-en töltött szezon után meg lehetett volna még próbálni, hátha bírja - csak úgy fest ennyiért nem akarták próbálgatni (pláne nem RT-nek).