New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Én finoman szólva sem örülnék első körös OL picknek. Persze még előttünk a free agency a draftig, de jelen állás szerint elég sokan Reese fejét követelnék ha nem D-be húzna. Elég egyöntetű a szakik véleménye arról, h jóval tehetségesebb D oldalon az idei class. A ligautolsó védelmünket se felejtsük, szóval a needek is inkább itt vannak. Az elmúlt években elég sok korai köröst húztunk OL-be (OL nélkül nyilván nincs támadójáték), lassan illene "kinevelni" is vmi késői köröst. Építjük éveken át az OL-t, a komplett D pedig a béka segge alatt van - ez így nem megy sztem.FA-n mindenképp a deffense igazolásoknak kell dominálnia, a drafttól függetlenül. Az ott tett lépések függvényében lehet majd eldönteni, h kit lesz érdemes elhozni az első körös húzással. Az tuti, h nem fogunk tudni úgy erősíteni, h ne férjen el egy első körös DL ember a védelembe a draftról, de ha sikerülne némileg megnyugtatóan megoldani a Dline kérdést a free agencyn, akkor azért nem lenne rossz egy Stanley húzás se az első körben, mert nagyon jónak tűnik az a csávó és onnantól tényleg megoldódna végre hosszú távra az évek óta problémás OL kérdés.
Én személy szerint egyetértek Asbee felvetésével (már ha jól emlékszem, h ő is ezt ötlötte ki): megpróbálnék egy minőségi fa RT-t beszerezni, RG-ben pedig jöjjön Hart, vagyis küzdjön meg Jerryvel a posztért. Attól még középső/késői körben lehet project/depth playert hozni OL-be is.
Szsziszka
több mint 10 éve
Én finoman szólva sem örülnék első körös OL picknek. Persze még előttünk a free agency a draftig, de jelen állás szerint elég sokan Reese fejét követelnék ha nem D-be húzna. Elég egyöntetű a szakik véleménye arról, h jóval tehetségesebb D oldalon az idei class. A ligautolsó védelmünket se felejtsük, szóval a needek is inkább itt vannak. Az elmúlt években elég sok korai köröst húztunk OL-be (OL nélkül nyilván nincs támadójáték), lassan illene "kinevelni" is vmi késői köröst. Építjük éveken át az OL-t, a komplett D pedig a béka segge alatt van - ez így nem megy sztem. Én személy szerint egyetértek Asbee felvetésével (már ha jól emlékszem, h ő is ezt ötlötte ki): megpróbálnék egy minőségi fa RT-t beszerezni, RG-ben pedig jöjjön Hart, vagyis küzdjön meg Jerryvel a posztért. Attól még középső/késői körben lehet project/depth playert hozni OL-be is.
Szerkesztette: Szsziszka
több mint 10 éve
Én is DL-be várom az első körös picket. De nagyon úgy érzem hogy a támadó fal lesz belőle.Ronnie Stanley ha csúszik 10. helyre. Hoznátok? 😀 Szerintem elégé BPA lenne, de persze DL nagyobb need lenneEz sok mindentől függ, például hogy milyen lépéseket teszünk FA-n aztán meg hogy kik vannak még bent a potenciális jelöltek közt rajta kívül. Én DL-re szavazok első körben, de így előre Stanley-vel se lennék elégedetlen, legalább meg lenne oldva az OL kérdés jó időre.
GiantsMLBhunter
Szesze
több mint 10 éve
Olvasgattam a prospect ismertetőket itt az oldalon, 2 éve Beckhammel kapcsolatban azért vicces dolgokat írtak:Lehet hogy Beckham olvasta ezt az ismertetőt, és gondolta hogy bebizonyítja hogy nem így van 😀
Gyengeségek
Nincsenek meg a fizikai tulajdonságai ahhoz, hogy első számú elkapóvá váljon. Kezei inkonzisztensek, egyszerű labdákat is hajlamos elejteni. A karjai az átlagosnál rövidebbnek tűnnek, ezért az elkapási rádiusza limitált. Mély passzoknál nem követi jól a labdát, bajban van a helyezkedésnél. Kevés rövid útvonalat futtattak vele, általában közepes/mély route-okon használták. Szinte kizárólag csak a hashmarkokon kívül játszott. Lelkes blokkoló, azonban a hatékonysága limitált a rossz szögeknek ill. technikának köszönhetően.
telitalálat 😊
Szesze
több mint 10 éve
Olvasgattam a prospect ismertetőket itt az oldalon, 2 éve Beckhammel kapcsolatban azért vicces dolgokat írtak:Gyengeségek
Nincsenek meg a fizikai tulajdonságai ahhoz, hogy első számú elkapóvá váljon. Kezei inkonzisztensek, egyszerű labdákat is hajlamos elejteni. A karjai az átlagosnál rövidebbnek tűnnek, ezért az elkapási rádiusza limitált. Mély passzoknál nem követi jól a labdát, bajban van a helyezkedésnél. Kevés rövid útvonalat futtattak vele, általában közepes/mély route-okon használták. Szinte kizárólag csak a hashmarkokon kívül játszott. Lelkes blokkoló, azonban a hatékonysága limitált a rossz szögeknek ill. technikának köszönhetően.
telitalálat 😊
több mint 10 éve
Ronnie Stanley ha csúszik 10. helyre. Hoznátok? 😀 Szerintem elégé BPA lenne, de persze DL nagyobb need lenneEz sok mindentől függ, például hogy milyen lépéseket teszünk FA-n aztán meg hogy kik vannak még bent a potenciális jelöltek közt rajta kívül. Én DL-re szavazok első körben, de így előre Stanley-vel se lennék elégedetlen, legalább meg lenne oldva az OL kérdés jó időre.
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Ronnie Stanley ha csúszik 10. helyre. Hoznátok? 😀 Szerintem elégé BPA lenne, de persze DL nagyobb need lenne
több mint 10 éve
Sot, ha eleg sok, nem is tud mashova.Szép is a BPA amíg van az embernek egy stabil PO csapata, de sajnos ez nem mindig működik ha sok a need...Ha sok a need, a BPA hiányposztra érkezik. Az élet szép...
Asbee
gyeek

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
Szép is a BPA amíg van az embernek egy stabil PO csapata, de sajnos ez nem mindig működik ha sok a need...Ha sok a need, a BPA hiányposztra érkezik. Az élet szép...
Asbee
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Ben-McAdoo-hopeful-Victor-Cruz-and-JPP-will-make-impact/adc99241-d4a9-41e8-b31e-718c219a3185csak az a baj, h mindkettő eléggé dupla vagy semmi kategória.. (utóbbi időben az ilyeneket rendre megszívtuk) persze minden azon múlik, h mennyiért maradnának, de egy bizonyos határ fölött már nem biztos, h megéri kockáztatni
itt egy hosszabb interjú a combine-on McAdoo-val, ezek alapján én Cruz és JPP visszatérésére is számítok, remélem nem csak ködösítés, mert mindkettőjük megérdemelné.
kristof
több mint 10 éve
Szép is a BPA amíg van az embernek egy stabil PO csapata, de sajnos ez nem mindig működik ha sok a need...
több mint 10 éve
Nem is olyan rég Pugh pl. kifejezetten needre jött. Ki is voltam akadva (ha jól emlékszem nem egyedül) - az más kérdés h végül jó G lett belőle.1.korbe 1 jo gm a leheto legjobb jatekost valasztja,a tobbi pick mehet lyukak tomesere.Annyi a rés h fa-n nem tudjuk mindet jó játékossal pótolni ("csak azért h legyen vmi" alapon nem kell megint közepes játékosokat hozni jó pénzért, mint pl. tavaly Thomas és Casillas.). Szóval kellenek majd a draft pickek is a needek foltozásához és jó eséllyel megpróbálunk majd a korai körösökből már 1. évben vmi teljesítményt kicsikarni, mint tavaly. Ez a színtiszta BPA amúgy is kamu.Annyi a res,h minden csapatreszbe elferne 1 top10 pick☺Needeket FA n potolsz drafton pedig viszed az elerheto legjobb jatekost az elore felallitott big boardodon.Ennyi.Mondjuk inkább Spence mint bárki a Clemsonról, de karaktere miatt szvsz nem ő lesz.Asbeeaz elejét semmilyen szinten nem értem, de JPP és Moore után én is erősen kétlem, hogy pont Spence kerülne hozzánk. mondjuk nálam Ayers és JPP visszaigazolása és a prioritások közé tartozna, 1/10-nél pedig szokott már lenni egy "nagyobb csúszó" BPA alapon, vagy a személyes kedvencemnek Sheldon Rankinsnek is nagyon örülnék.
kristof
Gerixx
Szsziszka
Gerixx
Nem akarlak feltétlenül meggyőzni, de sztem akármennyire is az összes gm - egyébként érthetően - folyton azt nyilatkozza h BPA volt, igenis számít a need - és ez nem baj.
Nagyon kiugró tehetséget azért nem fogunk bent hagyni, én is azt gondolom.
több mint 10 éve
1.korbe 1 jo gm a leheto legjobb jatekost valasztja,a tobbi pick mehet lyukak tomesere.Annyi a rés h fa-n nem tudjuk mindet jó játékossal pótolni ("csak azért h legyen vmi" alapon nem kell megint közepes játékosokat hozni jó pénzért, mint pl. tavaly Thomas és Casillas.). Szóval kellenek majd a draft pickek is a needek foltozásához és jó eséllyel megpróbálunk majd a korai körösökből már 1. évben vmi teljesítményt kicsikarni, mint tavaly. Ez a színtiszta BPA amúgy is kamu.Annyi a res,h minden csapatreszbe elferne 1 top10 pick☺Needeket FA n potolsz drafton pedig viszed az elerheto legjobb jatekost az elore felallitott big boardodon.Ennyi.Mondjuk inkább Spence mint bárki a Clemsonról, de karaktere miatt szvsz nem ő lesz.Asbeeaz elejét semmilyen szinten nem értem, de JPP és Moore után én is erősen kétlem, hogy pont Spence kerülne hozzánk. mondjuk nálam Ayers és JPP visszaigazolása és a prioritások közé tartozna, 1/10-nél pedig szokott már lenni egy "nagyobb csúszó" BPA alapon, vagy a személyes kedvencemnek Sheldon Rankinsnek is nagyon örülnék.
kristof
Gerixx
Szsziszka
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Ben-McAdoo-hopeful-Victor-Cruz-and-JPP-will-make-impact/adc99241-d4a9-41e8-b31e-718c219a3185itt egy hosszabb interjú a combine-on McAdoo-val, ezek alapján én Cruz és JPP visszatérésére is számítok, remélem nem csak ködösítés, mert mindkettőjük megérdemelné.
több mint 10 éve
😀😀youtu.be/s3WElq2_88s

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Annyi a rés h fa-n nem tudjuk mindet jó játékossal pótolni ("csak azért h legyen vmi" alapon nem kell megint közepes játékosokat hozni jó pénzért, mint pl. tavaly Thomas és Casillas.). Szóval kellenek majd a draft pickek is a needek foltozásához és jó eséllyel megpróbálunk majd a korai körösökből már 1. évben vmi teljesítményt kicsikarni, mint tavaly. Ez a színtiszta BPA amúgy is kamu.Annyi a res,h minden csapatreszbe elferne 1 top10 pick☺Needeket FA n potolsz drafton pedig viszed az elerheto legjobb jatekost az elore felallitott big boardodon.Ennyi.Mondjuk inkább Spence mint bárki a Clemsonról, de karaktere miatt szvsz nem ő lesz.Asbeeaz elejét semmilyen szinten nem értem, de JPP és Moore után én is erősen kétlem, hogy pont Spence kerülne hozzánk. mondjuk nálam Ayers és JPP visszaigazolása és a prioritások közé tartozna, 1/10-nél pedig szokott már lenni egy "nagyobb csúszó" BPA alapon, vagy a személyes kedvencemnek Sheldon Rankinsnek is nagyon örülnék.
kristof
Gerixx
Szerkesztette: Szsziszka
több mint 10 éve
Annyi a res,h minden csapatreszbe elferne 1 top10 pick☺Needeket FA n potolsz drafton pedig viszed az elerheto legjobb jatekost az elore felallitott big boardodon.Ennyi.Mondjuk inkább Spence mint bárki a Clemsonról, de karaktere miatt szvsz nem ő lesz.Asbeeaz elejét semmilyen szinten nem értem, de JPP és Moore után én is erősen kétlem, hogy pont Spence kerülne hozzánk. mondjuk nálam Ayers és JPP visszaigazolása és a prioritások közé tartozna, 1/10-nél pedig szokott már lenni egy "nagyobb csúszó" BPA alapon, vagy a személyes kedvencemnek Sheldon Rankinsnek is nagyon örülnék.
kristof
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Mondjuk inkább Spence mint bárki a Clemsonról, de karaktere miatt szvsz nem ő lesz. Hart jó volt ahhoz képest h 7. körös projekt, lehet neki jövője.Én mondjuk Doddnak örülnék a Clemsonról...csak 1/10-re reach-nek tűnik, 2/10-nél meg vszínű nem lesz benn.
Asbee
Spence-ről azt írják, h annak ellenére h megcsinálta a hülyeségeit, amúgy normál fickó. Persze nagyon rizikós így is, úgyh nem sok rá az esély. Én nem is látom benne a köv. Khalil Macket.
Most úgy fest h nem nagyon van olyan edge rusher akit 1/10-re érdemes lenne elvinni. Bosa nem lesz benn, Spence rizikós, a többi reach. Buckner nekem nagyon 3-4-ért kiált.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk inkább Spence mint bárki a Clemsonról, de karaktere miatt szvsz nem ő lesz.Asbeeaz elejét semmilyen szinten nem értem, de JPP és Moore után én is erősen kétlem, hogy pont Spence kerülne hozzánk. mondjuk nálam Ayers és JPP visszaigazolása és a prioritások közé tartozna, 1/10-nél pedig szokott már lenni egy "nagyobb csúszó" BPA alapon, vagy a személyes kedvencemnek Sheldon Rankinsnek is nagyon örülnék.
több mint 10 éve
Mondjuk inkább Spence mint bárki a Clemsonról, de karaktere miatt szvsz nem ő lesz. Hart jó volt ahhoz képest h 7. körös projekt, lehet neki jövője.
több mint 10 éve
Egyre többször hallani Giants-sel kapcsolatban, hogy: Noah Spence.
több mint 10 éve
Számomra meglepően jó volt, Jerrynél mindenképpen jobb, és még csak 21 éves, szerintem van rá reális esély, hogy beválik ezen a poszton.3. RT: Flowers-Pugh-Richburg hármas okés, de a túloldalra is hoznék valakit. A realitások talaján maradva és a sok needet tekintve RG-ben meg kell próbálkoznunk Harttal, ha pedig nagyon felsül akkor Jerry... Már előre látom erre a válaszokat, de nem írhatom be minden pozícióhoz azt, h hozzuk el az elérhető legjobb játékost.Játszani nem láttam, van benne annyi potenciál, vagy csak végső esetben valaki kell alapon írtad?
Asbee
alatriste
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
John Jerryez gondolom félig-meddig trollkodás volt ugye? 😊
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
3. RT: Flowers-Pugh-Richburg hármas okés, de a túloldalra is hoznék valakit. A realitások talaján maradva és a sok needet tekintve RG-ben meg kell próbálkoznunk Harttal, ha pedig nagyon felsül akkor Jerry... Már előre látom erre a válaszokat, de nem írhatom be minden pozícióhoz azt, h hozzuk el az elérhető legjobb játékost.Játszani nem láttam, van benne annyi potenciál, vagy csak végső esetben valaki kell alapon írtad?
Asbee

Liverpool Fc
több mint 10 éve
John Jerry