New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Ha jól olvasom a hozzászólásaitokat, akkor James McAdoo lett a vezető edző. Nem ő volt eddig az offensive coordinator?
több mint 10 éve
Az egyértelmű D hiányok és az OL mellé (bár Flowers,Pugh Richburgh nagyon jó alap)én erősen odatenném még a Wr posztot is azért!nagyon jól jönne 1 kellemes célpont még Elinak és az O-nak OBJ mellé...szerintem a WR nem olyan égető, illetve tudunk oda találni vmi veteránt akivel simán jók lehetünk. (ahogy idén is megtaláltuk oda Jones-t, csak aztán sikerült elbaszni azt is ugyebár..)
yooker
több mint 10 éve
Az egyértelmű D hiányok és az OL mellé (bár Flowers,Pugh Richburgh nagyon jó alap)én erősen odatenném még a Wr posztot is azért!nagyon jól jönne 1 kellemes célpont még Elinak és az O-nak OBJ mellé...
több mint 10 éve
Nyilván a klasszis futók hozzáteszik a magukét, mint minden más poszton is a játékosok. Tök jó lenne a csapatba egy ilyen kaliberű RB, de annyira sok ennél sokkal égetőbb problémánk van, h óriási luxusnak tartanám, ha ebbe az irányba lépnénk.Részben igazad adok, de mondok ellenpéldát is. Doug Martin. A liga egyik legfosabb OL-ja volt idén tampában, de Martin mégis a yardjaiból (1402) 650 yardot az első védővel való találkozás után tett meg, ami az esetek 90-95%ában a védőfal volt. Szerintem a jó futó attól jó futó, hogy nem csak a tavalyi dallasi fal mögött alkot nagyot. És csak azért nem hoztam fel példaként Petersont, mert a Vikings és a tampai támadófal köszönő viszonyban sincs egymással.én inkább az OL-ben hiszek a jó futójáték esetében, szerintem sokkal fontosabb a szerepük, mint magának az RBnek. Semmiképp sem szeretném, ha RBt húznánk 5. kör előtt.. mondjuk szerintem ez nem is fog megtörténni. Az OL-t kéne végre rendbe rakni ami talán megvalósítható lesz idén. Ezen kívül viszont én minden más kapacitást a D-re fordítanék és sztem Reese is ezt fogja tenni.Az offense legnagyobb baja a nemlétező futójáték volt ezt én is aláírom. Na nyugtasson a tudat, hogy Henry kimegy a draftra, bár nála erősen kérdéses, hogy mennyire tette naggyá a rendszer, lehet, hogy ordas nagy bust lesz. Mindenesetre tuti nem megy el az első kör elején, lehet megérne egy misét.Nekem az a bajom, h egyrészt az offense nem csak Eli-ból áll, másrészt én vele se voltam különösebben elégedett, persze volt már ennél jóval szarabb is, de messze van az igazán jótól. Eleve az is zavar, h az az érv McAdoo mellett, h összeszedte Eli-t.. egy 2x-es SB győztes, 35 éves, 100 millás franchise QB-t ne kelljen már pátyolgatni.. Ráadásul összességében nézve az offense-ünk liga szinten maximum egy közepes szint volt és ami igazán fájdalmas számomra, h ezen belül a futójáték egy határ szar (évek óta).Valahol érthető ez a döntés. Az egész szezon mocskától eltekintve elmondható, hogy ELI nem volt rossz idén, sőt. Rossz hatással tuti nem lesz az offenese-re a kinevezés.McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.
csebi
gyeek
TheBerzerker
Ettől még ha már kirúgtuk Coughlint akkor valahol logikus lehet McAdoo (bár én tartok tőle h marha nagyot fog bukni), én jobban örültem volna, ha marad még jövőre C és valami tapasztalt HC érkezik helyette, de ezen persze már kár agonizálni. Szerencsére McDaniels nem nálunk kötött ki, attól tényleg hányni tudtam volna, ki nem állhatom azt a fazont. Így most már nincs más, mint bízni McAdoo-ban hátha tényleg benne van az amit én egyelőre nem látok benne.
Szesze
TheBerzerker
Szesze
TheBerzerker
több mint 10 éve
Részben igazad adok, de mondok ellenpéldát is. Doug Martin. A liga egyik legfosabb OL-ja volt idén tampában, de Martin mégis a yardjaiból (1402) 650 yardot az első védővel való találkozás után tett meg, ami az esetek 90-95%ában a védőfal volt. Szerintem a jó futó attól jó futó, hogy nem csak a tavalyi dallasi fal mögött alkot nagyot. És csak azért nem hoztam fel példaként Petersont, mert a Vikings és a tampai támadófal köszönő viszonyban sincs egymással.én inkább az OL-ben hiszek a jó futójáték esetében, szerintem sokkal fontosabb a szerepük, mint magának az RBnek. Semmiképp sem szeretném, ha RBt húznánk 5. kör előtt.. mondjuk szerintem ez nem is fog megtörténni. Az OL-t kéne végre rendbe rakni ami talán megvalósítható lesz idén. Ezen kívül viszont én minden más kapacitást a D-re fordítanék és sztem Reese is ezt fogja tenni.Az offense legnagyobb baja a nemlétező futójáték volt ezt én is aláírom. Na nyugtasson a tudat, hogy Henry kimegy a draftra, bár nála erősen kérdéses, hogy mennyire tette naggyá a rendszer, lehet, hogy ordas nagy bust lesz. Mindenesetre tuti nem megy el az első kör elején, lehet megérne egy misét.Nekem az a bajom, h egyrészt az offense nem csak Eli-ból áll, másrészt én vele se voltam különösebben elégedett, persze volt már ennél jóval szarabb is, de messze van az igazán jótól. Eleve az is zavar, h az az érv McAdoo mellett, h összeszedte Eli-t.. egy 2x-es SB győztes, 35 éves, 100 millás franchise QB-t ne kelljen már pátyolgatni.. Ráadásul összességében nézve az offense-ünk liga szinten maximum egy közepes szint volt és ami igazán fájdalmas számomra, h ezen belül a futójáték egy határ szar (évek óta).Valahol érthető ez a döntés. Az egész szezon mocskától eltekintve elmondható, hogy ELI nem volt rossz idén, sőt. Rossz hatással tuti nem lesz az offenese-re a kinevezés.McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.
csebi
gyeek
TheBerzerker
Ettől még ha már kirúgtuk Coughlint akkor valahol logikus lehet McAdoo (bár én tartok tőle h marha nagyot fog bukni), én jobban örültem volna, ha marad még jövőre C és valami tapasztalt HC érkezik helyette, de ezen persze már kár agonizálni. Szerencsére McDaniels nem nálunk kötött ki, attól tényleg hányni tudtam volna, ki nem állhatom azt a fazont. Így most már nincs más, mint bízni McAdoo-ban hátha tényleg benne van az amit én egyelőre nem látok benne.
Szesze
TheBerzerker
Szesze
Szerkesztette: TheBerzerker
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
én inkább az OL-ben hiszek a jó futójáték esetében, szerintem sokkal fontosabb a szerepük, mint magának az RBnek. Semmiképp sem szeretném, ha RBt húznánk 5. kör előtt.. mondjuk szerintem ez nem is fog megtörténni. Az OL-t kéne végre rendbe rakni ami talán megvalósítható lesz idén. Ezen kívül viszont én minden más kapacitást a D-re fordítanék és sztem Reese is ezt fogja tenni.Az offense legnagyobb baja a nemlétező futójáték volt ezt én is aláírom. Na nyugtasson a tudat, hogy Henry kimegy a draftra, bár nála erősen kérdéses, hogy mennyire tette naggyá a rendszer, lehet, hogy ordas nagy bust lesz. Mindenesetre tuti nem megy el az első kör elején, lehet megérne egy misét.Nekem az a bajom, h egyrészt az offense nem csak Eli-ból áll, másrészt én vele se voltam különösebben elégedett, persze volt már ennél jóval szarabb is, de messze van az igazán jótól. Eleve az is zavar, h az az érv McAdoo mellett, h összeszedte Eli-t.. egy 2x-es SB győztes, 35 éves, 100 millás franchise QB-t ne kelljen már pátyolgatni.. Ráadásul összességében nézve az offense-ünk liga szinten maximum egy közepes szint volt és ami igazán fájdalmas számomra, h ezen belül a futójáték egy határ szar (évek óta).Valahol érthető ez a döntés. Az egész szezon mocskától eltekintve elmondható, hogy ELI nem volt rossz idén, sőt. Rossz hatással tuti nem lesz az offenese-re a kinevezés.McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.
csebi
gyeek
TheBerzerker
Szesze
TheBerzerker
több mint 10 éve
Az offense legnagyobb baja a nemlétező futójáték volt ezt én is aláírom. Na nyugtasson a tudat, hogy Henry kimegy a draftra, bár nála erősen kérdéses, hogy mennyire tette naggyá a rendszer, lehet, hogy ordas nagy bust lesz. Mindenesetre tuti nem megy el az első kör elején, lehet megérne egy misét.Nekem az a bajom, h egyrészt az offense nem csak Eli-ból áll, másrészt én vele se voltam különösebben elégedett, persze volt már ennél jóval szarabb is, de messze van az igazán jótól. Eleve az is zavar, h az az érv McAdoo mellett, h összeszedte Eli-t.. egy 2x-es SB győztes, 35 éves, 100 millás franchise QB-t ne kelljen már pátyolgatni.. Ráadásul összességében nézve az offense-ünk liga szinten maximum egy közepes szint volt és ami igazán fájdalmas számomra, h ezen belül a futójáték egy határ szar (évek óta).Valahol érthető ez a döntés. Az egész szezon mocskától eltekintve elmondható, hogy ELI nem volt rossz idén, sőt. Rossz hatással tuti nem lesz az offenese-re a kinevezés.McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.
csebi
gyeek
TheBerzerker
Szesze
több mint 10 éve
Nekem az a bajom, h egyrészt az offense nem csak Eli-ból áll, másrészt én vele se voltam különösebben elégedett, persze volt már ennél jóval szarabb is, de messze van az igazán jótól. Eleve az is zavar, h az az érv McAdoo mellett, h összeszedte Eli-t.. egy 2x-es SB győztes, 35 éves, 100 millás franchise QB-t ne kelljen már pátyolgatni.. Ráadásul összességében nézve az offense-ünk liga szinten maximum egy közepes szint volt és ami igazán fájdalmas számomra, h ezen belül a futójáték egy határ szar (évek óta).Valahol érthető ez a döntés. Az egész szezon mocskától eltekintve elmondható, hogy ELI nem volt rossz idén, sőt. Rossz hatással tuti nem lesz az offenese-re a kinevezés.McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.
csebi
gyeek
TheBerzerker
több mint 10 éve
Kezd kicsit sok lenni ez a Spags mocskolódás.... lol. Első SB-nél hányan álltatok a lőcs másik oldalán? 😀 Jön kicsi vérfrissítés aztán könnyen nagyon fejlődhet D#mocskolódásról szó nincsen szerintem!komoly bizalomvesztés annál inkább pl nálam is , hisz a SB győzelem óta gyakorlatilag mindenhol bukott és ok hogy szar gárdával, de a liga talán minden idők legszarabb passz D-t sikerült összerakni!
GiantsMLBhunter
az meg nyilván teljesen egyértelmű hogy ha rákoncentrálva felturbózzuk a védelmet a holtszezonban akkor az ennél jobb lesz...az a kérdés mennyivel!mert itt még egy nagyobb ugrás is csak a középmezőny aljára lenne elég! 😊
több mint 10 éve
Valahol érthető ez a döntés. Az egész szezon mocskától eltekintve elmondható, hogy ELI nem volt rossz idén, sőt. Rossz hatással tuti nem lesz az offenese-re a kinevezés.McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.
csebi
gyeek
több mint 10 éve
azért Más világ volt 8-10 éve,SPangli ide vagy odaés Tuck még benne sincs a felsorolásban.. nyilván ez egy sokkal erősebb keret volt, de igazából pont emiatt én sem vagyok Spangli ellenes (még) mert a jelenlegi keretből nem lehetett többet kihozni, de legalább is ez volt a realitás. Kérdés mennyit lehet ezen fejleszteni egy év alatt.
szerintem nem fikázzák őt a fanok csak max az eltelt 7 évet kérdezik fel...
Defensive Starters 2007
LDE Michael Strahan 36 14 15 9.0 sacks, 0 interceptions, 1 fumble recovered New York Giants / 2nd / 40th pick / 1993
LDT Barry Cofield 23 1 15 1.0 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 4th / 124th pick / 2006
RDT Fred Robbins 30 7 15 5.5 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered Minnesota Vikings / 2nd / 55th pick / 2000
RDE Osi Umenyiora* 26 4 16 13.0 sacks, 0 interceptions, 2 fumbles recovered New York Giants / 2nd / 56th pick / 2003
LLB Mathias Kiwanuka 24 1 9 4.5 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 1st / 32nd pick / 2006
MLB Antonio Pierce 29 6 16 1.0 sacks, 1 interception, 2 fumbles recovered
RLB Kawika Mitchell 28 4 16 3.5 sacks, 1 interception, 1 fumble recovered Kansas City Chiefs / 2nd / 47th pick / 2003
LCB Aaron Ross 25 Rook 9 1.5 sacks, 3 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 1st / 20th pick / 2007
RCB Sam Madison 33 10 15 1.0 sacks, 4 interceptions, 1 fumble recovered Miami Dolphins / 2nd / 44th pick / 1997
SS James Butler 25 2 12 0.0 sacks, 1 interception, 1 fumble recovered
FS Gibril Wilson 26 3 13 0.0 sacks, 4 interceptions, 1 fumble recovered
ozibozi
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
azért Más világ volt 8-10 éve,SPangli ide vagy odaszerintem nem fikázzák őt a fanok csak max az eltelt 7 évet kérdezik fel...
Defensive Starters 2007
LDE Michael Strahan 36 14 15 9.0 sacks, 0 interceptions, 1 fumble recovered New York Giants / 2nd / 40th pick / 1993
LDT Barry Cofield 23 1 15 1.0 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 4th / 124th pick / 2006
RDT Fred Robbins 30 7 15 5.5 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered Minnesota Vikings / 2nd / 55th pick / 2000
RDE Osi Umenyiora* 26 4 16 13.0 sacks, 0 interceptions, 2 fumbles recovered New York Giants / 2nd / 56th pick / 2003
LLB Mathias Kiwanuka 24 1 9 4.5 sacks, 0 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 1st / 32nd pick / 2006
MLB Antonio Pierce 29 6 16 1.0 sacks, 1 interception, 2 fumbles recovered
RLB Kawika Mitchell 28 4 16 3.5 sacks, 1 interception, 1 fumble recovered Kansas City Chiefs / 2nd / 47th pick / 2003
LCB Aaron Ross 25 Rook 9 1.5 sacks, 3 interceptions, 0 fumbles recovered New York Giants / 1st / 20th pick / 2007
RCB Sam Madison 33 10 15 1.0 sacks, 4 interceptions, 1 fumble recovered Miami Dolphins / 2nd / 44th pick / 1997
SS James Butler 25 2 12 0.0 sacks, 1 interception, 1 fumble recovered
FS Gibril Wilson 26 3 13 0.0 sacks, 4 interceptions, 1 fumble recovered
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Én speciel nem a stáb tagjai miatt aggódom,sokkal inkább az lesz a kulcs,hogy kiket hoznak és mennyire túlfizetve,mert az tényleg évekre meghatározó lehet.
több mint 10 éve
Kezd kicsit sok lenni ez a Spags mocskolódás.... lol. Első SB-nél hányan álltatok a lőcs másik oldalán? 😀 Jön kicsi vérfrissítés aztán könnyen nagyon fejlődhet D#
több mint 10 éve
Összefoglalva: Az Íglisz főnökség szépen elintézte...Mi meg megkajáltuk... Elhitették Maraékkal, hogy mennyire kell nekik a Mekadu. Most már csak Romot kell valahogy elintézniük és megvan nekik a csoport... (azért egy edzőt még igazoljanak, lehetőleg azt a surmúrt, hogy 1 szinten maradjunk 😊 😊 😊
több mint 10 éve
Ahogy olvasom TC nem megy Phillybe.Nagyot csalódtam volna ha ott köt ki. Nálunk meg úgy néz ki Philbin mégsem OC lesz, mert MIke Sullivant (QB coach) nevezzük ki. Mondjuk egyelőre még Mek kinevezése sem hivatalos.
Sanyichef
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Ahogy olvasom TC nem megy Phillybe.
több mint 10 éve
Ez így a legkevésbé meglepő, tipikus Giants. Spags maradásának sincs szerintem semmi más oka, mint hogy egyszerűen nem vagyunk olyan csapat, amelyik egy gyenge év után rögtön kibaszkodja az edzőit, szeretjük a folyamatosságot. Azt mondják, McAdoonál az is közrejátszott, hogy semmiképpen nem akartuk, hogy az Eaglesé legyen.Én nem bánom, ha Marrone vagy Smith jött volna, én akkor mondanám, hogy kár volt Coughlint kivágni, így legalább fiatal feltörekvő edzőre cseréltük, meglátjuk mi sül ki belőle. Egyedül Hue Jacksonnak örültem volna igazán az elérhető emberek közül, őt meg interjúra sem sikerült behozni.
Mondjuk szerintem nagyjából kötelező színjáték volt itt mindenki mással az interjú, el volt ez döntve már rég, hogy ő lesz az utód.
De most aztán Eli villogjon minden hátralévő évében, ha már így ki lett nyalva a segge.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Eli miatt lett mekedu? Ne màr. Fontos a qb poszt de ez màr tulzas
több mint 10 éve
McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna.Elinak szüksége van egy edző/terapeutára, mondtam. 😊 Pláne miután Reese megkínálta egy új szerződéssel, ha Elisha megint terítene egy betli évet, az a GM állásába kerülne jó eséllyel. Nem kockáztat, nem lehet hibáztatni.
csebi
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Ezért kár volt Coughlint elküldeni..
több mint 10 éve
Ez most így tényleg úgy néz ki, mintha minden Okés lett volna, csak az öreg volt a kerékkötő...nem tudom...(az hogy egész évben kb 8-10 kezdő szintű játékos volt max bevethető a csapatban, (pont ennyit sikerült a rendelkezésére bocsátani) az most már mellékes...
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Elsőre nem túl szexi választás, de ha csak így lehetett megoldani, hogy maradjon, akkor nincs mit tenni. Hasonló mint a tampai történet.
több mint 10 éve
McAdoo lesz a HC. Reese-k vmit nagyon látnak benne, hogy 2 év után ilyen feladattal megbízták, talán Jacksonnak jobban örültem volna. Spags rendszerével nem lenne baj, ha lenne hozzá játékos alapanyag. viszont most van pénzünk, ezért fel lehetne tölteni a réseket, ez már Reese dolga lesz. Philbin személy szerint sosem bírtam emberileg, meglátjuk mi lesz. igazából nagy változások nem várhatóak sem az offense-ben, sem a defense-ben.mi azért csendben reméljük, hogy nem lesz Adoo-ász. (bocs a szóviccért, kemények ezek a délelőttök)
csebi
több mint 10 éve
Azt írják hogy valszeg Eli miatt lett McAdoo a HC. McAdoo is preferálta hogy Spag maradjon a DC ezért maradt. Kíváncsi leszek, ebből mi fog kisülni, főleg hogy Reese is maradt. Minthogyha olvastam volna olyat is, hogy a tulaj azt mondta Reese -nek is bizonyítania kell. Az a gond, hogy most sok pénz elkölthető lesz, és ha ezt is elcseszi, akkor nem tudom mikor lesz épkézláb csapatunk.