New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Bromley-t nemi erőszak kísérletével vádoljákés mekkora lehetett a csaj ha végül nem sikerült?
Taz
több mint 10 éve
Bromley-t nemi erőszak kísérletével vádolják
több mint 10 éve
Egy 50-es lista a SB főszereplőkről ahol Eli Manning 8.espn.go.com/nfl/story/_/page/top50SBrank3/ranking-50-greatest-players-super-bowl-history-nos-10-1-nfl
több mint 10 éve
twitter.com/NYGDaily/status/692795120538783744
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
amúgy is csak egy éves csoda volt...
több mint 10 éve
Vicces pali ez az Eli: Eli Manning said Wednesday afternoon that he thinks Pro Bowl captain Odell Beckham Jr. will make an "educated decision" when it comes time to select a quarterback during the 2016 Pro Bowl draft on Wednesday night.
"I told Odell: I said "Odell hey, I know you're captain, don't feel any pressure to draft me. But if you don't draft me, don't expect to catch any balls next year. No pressure at all," Manning said during a conference call.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Full megérdemlik mindketten
több mint 10 éve
Josh Brown és Drc is ott lesz a Pro Bowlon !!!!
több mint 10 éve
20-nál jóval több pontra képes OSztem simán védelmi háború lesz a SB-on is. Esélyesebb a Panthers sztem is, de pont azért mert az ő védelmük is kurva jó. (ettől még persze hajrá Peyton!)
biztos bassza Wade Philips csőrét ez a "levédekezhetetlen CAR offense" dolog, ami már lassan legenda lesz
vittore
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
a Denver a Giants SB játékát másolta' : ütötték bródyjancsit' ahol érték, de még így is majdnem megszívták, mert 1 first downt (nemhogy pontokat) képtelenek voltak negyed óra alatt összehozni... Nem gondolom, hogy 20 pontnál nagyságrendekkel többre képes ez a denveri O, ez pedig egy ép csak gyengébb, több mint 10 éve
Aziasztok! Érdekelne a véleményetek a főcsoport döntőkről!Hát... gondoltam hogy a Pats támadójátékát a denveri védelem megfogja ölni, de azt hogy a Cards ennyire gyengén fog muzsikálni azt sztem senki nem gondolta. Érdekes döntő lesz, két véglet lesz sztem, kevés pontos épphogy győzelem, vagy egyoldalú verés . Meglássssuk 😀
iason
több mint 10 éve
Aziasztok! Érdekelne a véleményetek a főcsoport döntőkről!
több mint 10 éve
Eli Manning is a finalist for the Walter Payton Man of The Year Awardwww.bigblueview.com/2016/1/24/10823370/2016-walter-payton-man-of-the-year-eli-manning-finalist-ny-giants
több mint 10 éve
Eli is ott lesz a Pro Bowl-on 😀www.giants.com/news-and-blogs/article-1/Eli-Manning-named-to-2016-Pro-Bowl/ed41678b-3f2f-4ced-b929-b6f4260e2171
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
Szamuraj Mike😊
több mint 10 éve
Mike Singletary lehet a linebackerek edzőjeAkkor már csak épkézláb linebacker kell 😊
Asbee
több mint 10 éve
Uh MS jó, sokat segíthet Spags Djének teljesítményénRontani mindenesetre nem tud rajta... :/
dande
több mint 10 éve
Uh MS jó, sokat segíthet Spags Djének teljesítményén
több mint 10 éve
Mike Singletary lehet a linebackerek edzője
több mint 10 éve
tök jó! meccs előtti sörözést majd ledumáljuk! 😊Hát, nagy küzdelem volt: 2 jegyet egyszerre az istennek se akart feladni, így 1-1 jegyet sikerült venni különböző helyekre, mindegy legalább megvan.Sikerült, úgyhogy irány London 😀
Többiek?
G-men
ironroy