New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mike Smith...😀😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
Gase kihúzva a listáról, ment a Doplhinsba. Felkészül..?
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Coughlin meg a Sasokhoz megy interjúra :S nem akarom az öreget zöld színű cuccba látni 😕

Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Olyan ember kéne, aki szereti a rögbit, és volt már a Twickenham-ben, ez ugyanis az angol rögbi válogatott otthona.
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
kicsit off, de hátha valakinek segítség:  www.ticketmaster.co.uk/nfl itt már látszik mikor lehet rástartolni a jegyekre: január 19 és 21 10:00.
trii
Ha már off, 2014-ben Dallas meccsen mi a 140-es szektor legfelső sorában voltunk, nekünk nagyon tetszett. (Mögöttünk sajtósok üvegfal mögött, pl.) Árban még nem horribilis (40 ezer volt akkor), viszont mindent tényleg jól láttunk.

Linkek:

www.wembleystadium.com/TheStadium/ViewFromYourSeat.aspx#seat:140%7Cevent:sports

www.mapaplan.com/seating-plan/wembley-stadium-chart-london/high-resolution/wembley-stadium-london-seating-plan-06a-Detailed-row-block-numbering-American-Football-NFL-London-high-resolution.htm
Charlie Firpo
köszi, de ez a meccs itt lesz: Twickenham Stadium, Twickenham 😊
trii
A megszokás...bocs....ezt benéztem.
Viszont a tér belövésénél érdemes ebben gondolkodni - már ha nem akartok főhelyre ülni - az egyik goal line felé, kb. ilyen magasságban, valószínűleg itt is ilyen a jegyelosztás.

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
kicsit off, de hátha valakinek segítség:  www.ticketmaster.co.uk/nfl itt már látszik mikor lehet rástartolni a jegyekre: január 19 és 21 10:00.
trii
Ha már off, 2014-ben Dallas meccsen mi a 140-es szektor legfelső sorában voltunk, nekünk nagyon tetszett. (Mögöttünk sajtósok üvegfal mögött, pl.) Árban még nem horribilis (40 ezer volt akkor), viszont mindent tényleg jól láttunk.

Linkek:

www.mapaplan.com/seating-plan/wembley-stadium-chart-london/high-resolution/wembley-stadium-london-seating-plan-06a-Detailed-row-block-numbering-American-Football-NFL-London-high-resolution.htm
Charlie Firpo
egy gond van csak ezzel, hogy a meccs nem a Wembleyben lesz...😉
több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
trii

Linkek:

Szerkesztette: Charlie Firpo

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Remelem ,h Gaset mar azelott szerzodtetik mielott hozzank jonne interjura.Tapasztalt edzore van szuksege a csapatnak.Teryl Austin nalam az abszolut favorit,ha nem celozzuk meg a frissen kivagott Lovie t,aki az egyetlen igazi HC a jeloltek kozott.Mindket koordinatorunk mehet tolem isten hirevel illetve az osszes pozicios edzo.Uj hangra van szuksege a csapatnak,Eli egy tapasztalt jatekos,alkalmazkodik majd barki legyen az uj OC.A problema ott kezdodik ,h ha Mcadoo lenne kinevezve,szinte biztos h maradna Spags is.Azaz semmi sem valtozna.
Gerixx
Lovie én nem nagyon szeretném New Yorkban látni. Ha odamegy akkor ott komoly gondok lesznek.
TheBerzerker
Ezt indokold mar meg legyszives.Tampan 2 evet kapott,mindket evben kulonbozo OC vel kellett dolgoznia,mivel Tedfordnak egeszsegugyi problemai voltak.Egy borzaszto csapatot vett at.Chicagoban imadtak,Tampan is minden jatekos odavolt erte.Nagy tiszteletbdn allo edzo,aki nagyon jol ert a jatekosok nyelven!Lehet h nem Smith a legjobb edzo aki szoba johet de legalabb nem egy d vagy o koordinator hanem egy igazi hc akinek van tapasztalata osszehozni egy edzoi stabot.Mondjuk csak akkor johet szoba,ba hajlando elhagyni az elavult cover 2 schemet,bar ahhoz meg tulzottan ragaszkodik sajnos.Egy interjut meger,bar tovabbra is Austint tartom a favoritnak.Cower meg Gruden nevet dobaljak szurkolok,ami abszolut ertelmetlen szamomra hiszen evek ota tavol vannak az edzoskodestol.Gruden szamomra egy tv s bohoc,akinek az elemzesein jokat szoktam nevetni.Cower t nagyon respektalom,mai napig okos dolgokat mond,de neki esze agaban sincs ujra edzoskodni.Sokan aggodnak,h mi lesz Eli al ha Mcadoo megy mashova.Nem Mcadoo az egyetlen edzo aki west coast offensebe tolja.Lehet mas lenne a playbook de a rendszer valtozatlan.Es ezzel megvan oldva az offense kerdes sztem.Mindenkepp defensive gurut kepzelek el a csapat elen,mert ott nagy valtozasokra van szukseg.

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Remelem ,h Gaset mar azelott szerzodtetik mielott hozzank jonne interjura.Tapasztalt edzore van szuksege a csapatnak.Teryl Austin nalam az abszolut favorit,ha nem celozzuk meg a frissen kivagott Lovie t,aki az egyetlen igazi HC a jeloltek kozott.Mindket koordinatorunk mehet tolem isten hirevel illetve az osszes pozicios edzo.Uj hangra van szuksege a csapatnak,Eli egy tapasztalt jatekos,alkalmazkodik majd barki legyen az uj OC.A problema ott kezdodik ,h ha Mcadoo lenne kinevezve,szinte biztos h maradna Spags is.Azaz semmi sem valtozna.
Gerixx
Lovie én nem nagyon szeretném New Yorkban látni. Ha odamegy akkor ott komoly gondok lesznek.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Pat Flaherty OL edző meg a Colts-hoz kerülhet. Igazából ezt is leírtam már, hogy közel sem vagyunk képesek kihozni a legjobbat a játékosainkból. Mondjuk én már azt sem értettem Joseph távozása egyáltalán hogyan jöhetett szóba, már nálunk is eléggé konzisztens volt, a legjobb korba lépett és komoly sérülése sem volt. Helyette túlfizettük Beasont...

több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Gerixx
Gaset én se szeretném, nem is kell tőle tartani a Phins vagy a Philly viszi, de azért Lovie? Remélem ő szóba sem kerül, akkor tök felesleges volt kivágni Coughlint.

Abban is egyetértek, hogy a pozíciós edzők terén sem ártana egy tisztogatás, ebben a cikkben van egy jó kis részlet pl. Nunn munkájáról:  www.bigblueview.com/2016/1/7/10691456/fixing-the-new-york-giants-part-ii-tearing-the-team-down

"A big issue is not only talent acquisition but talent development. I point the finger squarely at Robert Nunn as a prime example. After replacing Mike Wauffle in 2010, which defensive lineman outside of Johnathan Hankins has developed appropriately under his tutelage?

Take a look at Linval Joseph. A good but not great player with the Giants goes to Minnesota under Mike Zimmer and is now playing at a ridiculous level. You look at Jason Pierre-Paul, who never developed any pass rush move outside of the bull-rush when playing here, and who looks noticeably more disruptive this season when he spent most of his time with another defensive line coach. You look at Marvin Austin, who never panned out. Neither did Damontre Moore. Markus Kuhn? That story is a joke that writes itself. Jay Bromley had 10 sacks in his final year of college and he was asked to put on more weight and take on blockers in a 2-gap scheme."

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
En nem szeretnem

több mint 10 éve
Mekado nalunk viziten
Janek
Tolem vihetnetek
több mint 10 éve

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Mekado nalunk viziten

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gase interjú pénteken.
Beki
közben ajánlatot kapott a sasoktól
csebi
Nem olvastam ajánlatról, csak lehetséges 2. interjúról.
Beki
Viszont a Phinsnél állítólag Ross arra készül, hogy ma olyan paychecket tesz elé, ami után esze ágában sem lesz még 1 körre visszamenni Phillybe.
empty taxi
Igen, most olvastam mondjuk végig a Philly topicot és La Canfora tweetje is erre enged következtetni, így elvileg Gase előtt akad ajánlat és ha hétvégén visszamegy Phillybe 2. interjúra valszeg ő lesz a HC ott.
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 260 — NFL bracket champion '26
Gase interjú pénteken.
Beki
csebi
Beki
Viszont a Phinsnél állítólag Ross arra készül, hogy ma olyan paychecket tesz elé, ami után esze ágában sem lesz még 1 körre visszamenni Phillybe.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gase interjú pénteken.
Beki
csebi
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 813 — Lucas Scott
Gase interjú pénteken.
Beki

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 022
Az hogy Reese maradt ès TC ment, az pont olyan mint egy ève a koordinàtor csere. Most nagyobb àldozat kellett...A Giants èrdekèt az szolgàlta volna, ha reese-t kibasszák, TC csinàl egy plusszos èvet, ès jövőre a bajúsz kinövi magàt/ahogy terveztèk/ ès HC lesz Eli visszavonulàsàig min.azèrt az USA szavazott 90-10 arànyban a felelősről azèrt hogy itt tartųnk, ès lehet Rreese volt az oka?. Ez trash roster ès magyaràzhatatlan. Mèg gyakorló csapatba se fèfnènek be a kezdőink nagyrèsze /màshol./

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
A középső és hátsókörös draft nagyjából lutri. Itt is választanak kezdőként, sztárjátékosokat, de ez szerintem ritka. Ha Russel Wilson esetét nézünk, akkor az összes scout, szagértő fogalmatlan, mert egy franchise qb midround választott lett.
Szóval szerintem egy GM munkáját nem a középső, hátsó körös választások minősítik, inkább a FA, a cap kezelése, a szerződések a roster. A hibákat, amiket csinált, azt meg leírtuk korábban.
Arról megy a vita kinn, hogy TC megkapta azokat a játékosokat, akiket kért, így ez valamennyire menti JR-t, a roster miatt.
gyurczi
A jo GM et es stabjat az kulonbozteti meg a rossztol h kesobbi korokbe jol draftol!!! Nem nehez 1.es 2 . korbe jo jatekost huzni sot meg 3. is alap h hasznalhato jatekost valasztassz.A jo gm kesobbi korokbe is talal jo jatekost.Szoval egy gm munkajat igenis a hatso koros draftok minositik!
több mint 10 éve
Sean Payton marad New Orleans-ban

több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
A középső és hátsókörös draft nagyjából lutri. Itt is választanak kezdőként, sztárjátékosokat, de ez szerintem ritka. Ha Russel Wilson esetét nézünk, akkor az összes scout, szagértő fogalmatlan, mert egy franchise qb midround választott lett.
Szóval szerintem egy GM munkáját nem a középső, hátsó körös választások minősítik, inkább a FA, a cap kezelése, a szerződések a roster. A hibákat, amiket csinált, azt meg leírtuk korábban.
Arról megy a vita kinn, hogy TC megkapta azokat a játékosokat, akiket kért, így ez valamennyire menti JR-t, a roster miatt.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Az eddigi években az ment, hogy Coughlin megöregedett, nem tudja már irányítani a csapatot, nem hallgatnak rá a játékosai, most pedig sokan hogy miért "küldtük el".
Asbee
ez nem tudom, hogy nekem szól-e, de magam védelmében annyit mondanék, hogy igen, sztem megöregedett már az öreg, picit rutin lett minden, nem árt a frissítés, és sztem ezt már tavaly meg kellett volna lépni. ettől függetlenül elismerem, amit tett, és bmikor is történt volna meg a váltás, sajnáltam volna. egyrészt, épp a személyisége miatt, amiket most is mondott, meg ahogy végig cselekedett, másrészt pedig csak ő volt az első edző, aki alatt a csapatom első 2 SB-jét élőben láthattam.
csebi
Nem neked ment😀 Az általános vélekedés volt ez

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 813 — Lucas Scott
Az eddigi években az ment, hogy Coughlin megöregedett, nem tudja már irányítani a csapatot, nem hallgatnak rá a játékosai, most pedig sokan hogy miért "küldtük el".
Asbee
ez nem tudom, hogy nekem szól-e, de magam védelmében annyit mondanék, hogy igen, sztem megöregedett már az öreg, picit rutin lett minden, nem árt a frissítés, és sztem ezt már tavaly meg kellett volna lépni. ettől függetlenül elismerem, amit tett, és bmikor is történt volna meg a váltás, sajnáltam volna. egyrészt, épp a személyisége miatt, amiket most is mondott, meg ahogy végig cselekedett, másrészt pedig csak ő volt az első edző, aki alatt a csapatom első 2 SB-jét élőben láthattam.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.