New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
De még senki nem is írta hogy köszönjük Tom Coughlin 😉Itt egymás között szerintem nem sok értelme írogatni, hogy köszönjük neki az elmúlt éveket. Rá kell írni a twitter, facebook, stb. oldalára, annak van értelme. 😊
dande
több mint 10 éve
De még senki nem is írta hogy köszönjük Tom Coughlin 😉
dande
csebi New York Giants 2 078 — Lucas Scott1 csak lett azért! 😊
persze, hogy most játszunk újra Londonban, mikor sztem 0 % esély van arra, hogy elmenjek a meccsre ... TC-nek szépen meg kell köszönni az elmúlt évtizedet, azért ő rakott vissza minket a térképre, a 2 SB gyönyörű volt. viszont nagyon remélem, hogy egyik koordinátorunk sem lesz HC nálunk, sőt Spagnoulot ki is rúgnám, ő nagyon úgy néz ki, hogy one year wonder volt és kész. Reese meg szerintem még kapjon egy kb utolsó utáni esélyt, azzal a HC-val, akit ő választ ki.
érdekes amúgy tényleg, nekem se jutott eszembe hogy ide be kellene írni, pedig okozott sok örömet az tény!
több mint 10 éve
De még senki nem is írta hogy köszönjük Tom Coughlin 😉
több mint 10 éve
Egyébként egy nagy piros pont mindenkinek, mert senki sem dobta be Gruden + Cowher nevét😀
több mint 10 éve
Köszönöm a válaszokat Ross-ügyben! Nem hangzik túl biztatóan, amit írtatok, bár GM-ként nyilván más feladata lesz, és maga mellé vehet egy jó scouting csapatot. 😊 Meglátjuk, elvileg rajta kívül van még 13 jelölt a posztra.
Music City Miracle
több mint 10 éve
Mind1 hogy OC vagy DC a csapatnak az lesz a fontos, hogy legyen győztes mentalitású és jól tudjon motiválni. Gase-t én nem kérnék, Bears szurkolók annyira nincsenek oda érte. JMD-nél kérdés mennyit tudott tanulni a múlt hibáiból.
több mint 10 éve
ha McDaniels lesz akkor felkötöm magam az biztos.. akkor már 100x inkább McAdoopont most akartam írni hogy szerintem KakAdoo lesz a befutó bár személy szerint valami izgalmasabbat (pl.McDaniels ) jobban várnék...az tuti nem lenne állóvíz 😊
Szesze
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
ha McDaniels lesz akkor felkötöm magam az biztos.. akkor már 100x inkább McAdoo
több mint 10 éve
Egy deff vagy off koordinátor jobb HC posztra. Vagy ez teljesen mindegy, és egyéb tulajdonságok révén lehet jó HC?A foxsports.com-on négy lehetséges jelöltet írnak:Mert ők is tudják h nem fogunk egy 2.körös draftcetlit adni érte
Sean McDermott - Panthers def coord.
Adam Gase - Bears off coord.
Josh McDaniels - Patriots off coord.
Ben McAdoo
Érdekes, hogy itt Sean Payton nincs benne.
GJohnny74
Taz
több mint 10 éve
A foxsports.com-on négy lehetséges jelöltet írnak:Mert ők is tudják h nem fogunk egy 2.körös draftcetlit adni érte
Sean McDermott - Panthers def coord.
Ben McAdoo
GJohnny74
több mint 10 éve
A foxsports.com-on négy lehetséges jelöltet írnak:Sean McDermott - Panthers def coord.
Ben McAdoo
több mint 10 éve
Hát a scoutingért felelős elsősorban + a játékosok kiértékelésénél VP. Elég felemásan működnek a dolgok, draftoltunk jó pár remek játékost, de elég sok volt a mellényúlás is. Korábban felmerült már, hogy máshol GM állást kaphatna, de eddig nem lett belőle semmi. Anno Reese is hasonló pozícióból lett nálunk general manager és azért Ross is benne volt a két SB győzelemben. Lehet ráció a kinevezésében, de akár bele is bukhat a dologba.Marc Ross megy interjúra a Titans-hezMit gondoltok, alkalmas GM posztra? Kis infót kérek róla, ha nem gond. 😊
Asbee
Nandito
több mint 10 éve
épp az előző oldalon szidták, hogy a scouting nem kis mértékben hibás az elhibázott draftokért, bár azt igazából nem tudni, végül mennyi beleszólásuk volt 1-1 pickbe. sztem van vmi a kritikákban, hiszen volt jó pár draft classunk, ahol a középső, kései körökből nem tudtunk beépíteni, márpedig ezeken a részeken több beleszólása van a scouting csapatnak, mint a GM-nek, hiszen az utóbbi úgysem ismer telejsen 1000 egyetemista játékost. én nem tenném meg GM-nek főleg ha, az előtte lévő GM munkájával sem lehetnek teljesen megelégedve.Marc Ross megy interjúra a Titans-hezMit gondoltok, alkalmas GM posztra? Kis infót kérek róla, ha nem gond. 😊
Asbee
Nandito
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Marc Ross megy interjúra a Titans-hezMit gondoltok, alkalmas GM posztra? Kis infót kérek róla, ha nem gond. 😊
Asbee
Music City Miracle
több mint 10 éve
Sőt ha nem vagyunk ilyen szerencsétlenek, akkor most 2 kurva jó van. Cruz + OBJ. 3.számú Randle hmmm kár, hogy sose tudjuk meg Cruz és OBJ együtt milyen terrort tartott volna.Sztem megfogjuk tudni 😀 Cruz belefog menni a fizetéscsökkentésbe. Randle előbb fog innen elmenni mint Cruz. Ahogy JPP is itt lesz jövőre.
GiantsMLBhunterNem szar semmiképpen sem a mekadu ezt szerintem senki nem is gondolja komolyan, csak még nem biztos hogy HC kell hogy legyen.Azokból a számokból kivonja az ember OBJ ufónautát akkor semmi extra, sőt láttuk mire képes az O ha nem játszik egy meccsen. De azt is láttuk mire volt képes mikor 1 meccsen belül pár negyedre kikapcsolták.Biztos hogy övé a jövő csak gyúrjon még kicsit ,hogy elhigyjük Eli és az egész O az OBJ nélkül is tud teljesíteni. Én megtartanák OC-nak Eli és a potenciál miatt stb, de egy Giants-Et egy Coughlin után nem mernék rábízni főleg ilyen ínséges időszak után ,ahol akár 3 zakó után --tekintély nélküliként -- elsöpri a népharag(a sajtóval karöltve)Ez az egész bullshit, hogy persze mert Beckham nélkül. Korábban is voltak jó elkapók. Toomer, Burress, Smith, Nicks, Cruz... Ennyi erővel minden csapatból vegyük ki a legjobb elkapót és mindenki gyenge lesz.
Kíváncsian várom a fejleményeket, mert van 8-10 kezdőnek való játékosunk van pénzünk, előre kéne lépni anélkül "hogy hátra is lépjünk kettőt".
ozibozi
Asbee
több mint 10 éve
Marc Ross megy interjúra a Titans-hez
több mint 10 éve
Azért ebben az egy évtizedben még Reid is bőven benne volt 😉De ő már nincs ott egy ideje. És most már az utódja sem. 😉
dande
több mint 10 éve
Azért ebben az egy évtizedben még Reid is bőven benne volt 😉
több mint 10 éve
Sajnálom, hogy Tom lemondott. Ő volt ebben a divizióban az állandóság az elmúlt 1 évtizedben. Remélem jön hozzánk pl. szakmai tanácsadónak, ha már úgyis van nálunk háza.
több mint 10 éve
Mike Shanahan thinks Mike Shanahan would be a good fit for head coach of the #NYGiants.Akkor inkabb csank jancsi
több mint 10 éve
Majd Sean Payton-nal más lesz az Offense...
több mint 10 éve
volt még pár meccs, ahol elég volt hogy nem 4 negyedet ragyogott, és ki is fújtunk...Rossz lelki helyzetben a Panters ellen...de amikor kivették a játékból, volt hogy 3 negyedig nem szereztünk pontot se, még 3-at se. Ez a gáz. Ezek nem gondolatok sajna , hanem tények, és elszomorítóak.a felsoroltak közül bárkit kivettél, volt támadójáték... de bármelyik csapat 1.számú WR kiveszed akkor marad támadó játék max gyengül ...de a 2015-ös Giants támadójátéka nem létezett OBJ nélkül. Tehát ennyit ért az idei OC a többi felsorolttal szemben...bravoEgy meccset hagyott ki Beckham, a Vikings elleni, mikor is az azt megelőző este tudta meg a csapat, hogy elúszott a szezon. Nem éppen releváns infó, de gondolj amit akarsz.
ozibozi
Asbee
ozibozi
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Rossz lelki helyzetben a Panters ellen...de amikor kivették a játékból, volt hogy 3 negyedig nem szereztünk pontot se, még 3-at se. Ez a gáz. Ezek nem gondolatok sajna , hanem tények, és elszomorítóak.a felsoroltak közül bárkit kivettél, volt támadójáték... de bármelyik csapat 1.számú WR kiveszed akkor marad támadó játék max gyengül ...de a 2015-ös Giants támadójátéka nem létezett OBJ nélkül. Tehát ennyit ért az idei OC a többi felsorolttal szemben...bravoEgy meccset hagyott ki Beckham, a Vikings elleni, mikor is az azt megelőző este tudta meg a csapat, hogy elúszott a szezon. Nem éppen releváns infó, de gondolj amit akarsz.
ozibozi
Asbee
ozibozi
több mint 10 éve
de amikor kivették a játékból, volt hogy 3 negyedig nem szereztünk pontot se, még 3-at se. Ez a gáz. Ezek nem gondolatok sajna , hanem tények, és elszomorítóak.a felsoroltak közül bárkit kivettél, volt támadójáték... de bármelyik csapat 1.számú WR kiveszed akkor marad támadó játék max gyengül ...de a 2015-ös Giants támadójátéka nem létezett OBJ nélkül. Tehát ennyit ért az idei OC a többi felsorolttal szemben...bravoEgy meccset hagyott ki Beckham, a Vikings elleni, mikor is az azt megelőző este tudta meg a csapat, hogy elúszott a szezon. Nem éppen releváns infó, de gondolj amit akarsz.
ozibozi
Asbee
több mint 10 éve
Jerry Reese will remain General Manager of the New York Giants 😀 😀 😀