New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Tampában olyan mélyre ásta a csapatot a Morris/Schiano/Smith trió, hogy ide akárki is jön (vagy marad) az csak kifelé fog tudni mászni a sírból😊jaja, menjen a Bucs-hoz 😛Miért menne valaki Friscoba vagy Clevelandbe most komolyan...kivéve ha el akarja ásni a karrierjét.ti meg Hue Jacksonnal akartok interjúzniRola nagyon vszinu lecsuszunk mert Mara LA be csapatkoltoztetos meetingen lesz kedd es szerda,a browns pedig mar ajanlatot is tett Huenak.Leghamarabb csutortokon tudna a giants interjuztatni,addigra pedig Jackson mar Clevelandbe lesz vagy Friscoba.
petey
Gerixx
TheBerzerker
petey
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Ha Eli azt mondja, hogy nagyon szeretné ha McAdoo maradna az azért már jelent valamit. És azért nemcsak Beckham az egyedüli aki miatt jobb lett az offense és egymás utáni két évben csinálunk olyan számokat amiket Gilbride alatt szinte csak a legjobb évben sikerült. Tavaly a red zone offense sem volt rossz, idén hiányzott ott a power running teljes hiánya, illetve a tight endeket is jobban talátuk meg egy éve. Futásról meg annyit, hogy a legutóbbi SB-t a passzjátékkal, ligautolsó futással nyertük meg. Csupa jót hallani a korábbi játékostársaitól és kollégáitól is McAdoo-ról és még ha pár embernek ez fáj is, de könnyen beleszámíthat majd a döntésbe. Sokkal inkább egy fiatalabb feltörekvő OC mint Marrone. Ha már HC tapasztalat kell akkor inkább Mike Smith. De McAdoo szvsz jobb HC lehet mint OC és ha mellé érkezne egy olyan coordinator akiben bízik és akivel egyeztetve tovább lehetne javítani a támadásokban az könnyen jól sülhet el. Azt se feledjük, hogy Coughlin is offense edző és néha az ő ujjlenyomata is erősen ott volt ezen az offense-en De én ebben a topic-ban egy időre újra inaktívvá teszem magam, mert lassan minden harmadik komment az ember agyát kúrja fel vagy a fejemet ingatom csak rajta. Akinek nem inge...
több mint 10 éve
jaja, menjen a Bucs-hoz 😛Miért menne valaki Friscoba vagy Clevelandbe most komolyan...kivéve ha el akarja ásni a karrierjét.ti meg Hue Jacksonnal akartok interjúzniRola nagyon vszinu lecsuszunk mert Mara LA be csapatkoltoztetos meetingen lesz kedd es szerda,a browns pedig mar ajanlatot is tett Huenak.Leghamarabb csutortokon tudna a giants interjuztatni,addigra pedig Jackson mar Clevelandbe lesz vagy Friscoba.
petey
Gerixx
TheBerzerker
több mint 10 éve
Ezzel miert is lenne kilove?Ez nem kikotes Maratol h Mcadoot megkell tartani.Azert kovetkezo HC is maga fogja pickkelni az asszistenseit.Annyira unalmas mar ez a Mcadoo saga.Semmi extrat nem nyujtott mint edzo.Beckham miatt volt jo Eli nem pedig az uj offense miatt.Sztetek csak Mcadoo tol west coast offenset??Ha annyira fekszik Elinak a west coast akkor majd felvesznek egy OC t aki szinten ezt favorizalja.Max a playbook lesz mas.Ha nincs OBJ ez a west coast a picsba sincs.A giants mindig run first team volt,eros defensevel.Ezt kell visszaallitani,nem pedig Mcadoot hagyni bohockodni.A legroszabb csapatok kozott voltunk redzoneba.Tele voltunk rossz jatekhivasokkal.Mcadoonal 100x jobb OC k vannak a ligaba.Ha Mcadoo lesz HC akkor tuti marad one game wonder Spagnuolo is.Spags mindenhol megbukott kivetel egy SB donto.Marrone legalabb hozna egy Scwartzot vagy Pettinet minimum.Azon felul eleg jo Oline coach ,ami nagyon rankferne.Inkabb Marrone mint Mcadoo. Nagyon elegedett lennek ha meginterjuztatnak a Matt Patriciat.Fiatal es nagyon felkeszult edzo,aki nem mellesleg BB keze alatt dolgozik evek ota.Marrone jó OL-coach? 51 sacket engedélyezett idén a Jax OL (ami emberanyagra eléggé rendben van), ami a 4. legtöbb volt a ligában.
Gerixx

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
nagyon szívesen látnék kb akárkit a NE-i stábból, bár nem tudom mennyi realitása van...Patricia nagyon rizikós. Belichick mögött, aki azért inkább def guru nemtudni, hogy mennyire volt az ő érdeme az idei teljesítmény. Szerintem ő még nincs kész arra, hogy "elengedjék" a kezét.
McDaniels kifejezetten izgalmas lenne, de jelen állapotban M. Patricia nagyobb hasznunkra lehetne és akkor maradhatna McAdoo is akár...
yooker
több mint 10 éve
Miért menne valaki Friscoba vagy Clevelandbe most komolyan...kivéve ha el akarja ásni a karrierjét.ti meg Hue Jacksonnal akartok interjúzniRola nagyon vszinu lecsuszunk mert Mara LA be csapatkoltoztetos meetingen lesz kedd es szerda,a browns pedig mar ajanlatot is tett Huenak.Leghamarabb csutortokon tudna a giants interjuztatni,addigra pedig Jackson mar Clevelandbe lesz vagy Friscoba.
petey
Gerixx
több mint 10 éve
nagyon szívesen látnék kb akárkit a NE-i stábból, bár nem tudom mennyi realitása van...McDaniels kifejezetten izgalmas lenne, de jelen állapotban M. Patricia nagyobb hasznunkra lehetne és akkor maradhatna McAdoo is akár...
több mint 10 éve
Ha Coughlin valahova aláirna az trade-nek minősülne?
több mint 10 éve
Nagyobbnal nagyobb marhasagok jelennek itt meg a sajtoban. Ami ah irtad nem szentiras.Remelem is,mert sztem TC t lecserelni Mcadoora a legnagyobb marhasag lenne.Szerencsere nem mindenki van elajulva Mcadootol,mi t ah en sem.OBJ nelkul ez az offense semmit sem er.2 ev alatt no run game,no redzone offense.Ezt persze nem irnam csak az o szamlajara,de van meg hova fejlodnie.Sztem nincs meg a tapasztalata h atvegye a csapatot.Van benne potencial d meg korai lenne.Elneznem ha maradna a kovetkezo edzo mellett tovabbra is a poziciojaban,de az sem zavarna ha mas ember lenne kinevezve.csak a kinti sajtóban már többször is szempontként felmerült,/Ezzel ő is kilőve, mert nem tartaná meg Mekadut, így max ha elviszi vlm másik csapat HC-nek maradhat valami esélyeEzzel miert is lenne kilove?Ez nem kikotes Maratol h Mcadoot megkell tartani.Azert kovetkezo HC is maga fogja pickkelni az asszistenseit.Annyira unalmas mar ez a Mcadoo saga.Semmi extrat nem nyujtott mint edzo.Beckham miatt volt jo Eli nem pedig az uj offense miatt.Sztetek csak Mcadoo tol west coast offenset??Ha annyira fekszik Elinak a west coast akkor majd felvesznek egy OC t aki szinten ezt favorizalja.Max a playbook lesz mas.Ha nincs OBJ ez a west coast a picsba sincs.A giants mindig run first team volt,eros defensevel.Ezt kell visszaallitani,nem pedig Mcadoot hagyni bohockodni.A legroszabb csapatok kozott voltunk redzoneba.Tele voltunk rossz jatekhivasokkal.Mcadoonal 100x jobb OC k vannak a ligaba.Ha Mcadoo lesz HC akkor tuti marad one game wonder Spagnuolo is.Spags mindenhol megbukott kivetel egy SB donto.Marrone legalabb hozna egy Scwartzot vagy Pettinet minimum.Azon felul eleg jo Oline coach ,ami nagyon rankferne.Inkabb Marrone mint Mcadoo. Nagyon elegedett lennek ha meginterjuztatnak a Matt Patriciat.Fiatal es nagyon felkeszult edzo,aki nem mellesleg BB keze alatt dolgozik evek ota.
bár Amúgy sem volt vlm népszerű opció.
Doug Marrone Would “Never” Keep Ben McAdoo If Hired by Giants: Report
www.giants101.com/2016/01/10/doug-marrone-would-never-keep-ben-mcadoo-if-hired-by-giants-report/
ozibozi
Gerixxami amúgy nem szentírás😊/ hogy nem akarják Mekadut mindenképpen elveszteni, sőt későbbi HC-ként is számításba vették, veszik, csak lehet nem most még ...bár még simán be is futhat ... Mellesleg veszélyes is lenne egy új HC-nek megtartania olyan valakit, akire bármikor le is cserélhetik egy nem várt rossz sorozat esetén házon belül...
ozibozi
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
csak a kinti sajtóban már többször is szempontként felmerült,/Ezzel ő is kilőve, mert nem tartaná meg Mekadut, így max ha elviszi vlm másik csapat HC-nek maradhat valami esélyeEzzel miert is lenne kilove?Ez nem kikotes Maratol h Mcadoot megkell tartani.Azert kovetkezo HC is maga fogja pickkelni az asszistenseit.Annyira unalmas mar ez a Mcadoo saga.Semmi extrat nem nyujtott mint edzo.Beckham miatt volt jo Eli nem pedig az uj offense miatt.Sztetek csak Mcadoo tol west coast offenset??Ha annyira fekszik Elinak a west coast akkor majd felvesznek egy OC t aki szinten ezt favorizalja.Max a playbook lesz mas.Ha nincs OBJ ez a west coast a picsba sincs.A giants mindig run first team volt,eros defensevel.Ezt kell visszaallitani,nem pedig Mcadoot hagyni bohockodni.A legroszabb csapatok kozott voltunk redzoneba.Tele voltunk rossz jatekhivasokkal.Mcadoonal 100x jobb OC k vannak a ligaba.Ha Mcadoo lesz HC akkor tuti marad one game wonder Spagnuolo is.Spags mindenhol megbukott kivetel egy SB donto.Marrone legalabb hozna egy Scwartzot vagy Pettinet minimum.Azon felul eleg jo Oline coach ,ami nagyon rankferne.Inkabb Marrone mint Mcadoo. Nagyon elegedett lennek ha meginterjuztatnak a Matt Patriciat.Fiatal es nagyon felkeszult edzo,aki nem mellesleg BB keze alatt dolgozik evek ota.
www.giants101.com/2016/01/10/doug-marrone-would-never-keep-ben-mcadoo-if-hired-by-giants-report/
ozibozi
Gerixx
több mint 10 éve
Ezzel ő is kilőve, mert nem tartaná meg Mekadut, így max ha elviszi vlm másik csapat HC-nek maradhat valami esélyeEzzel miert is lenne kilove?Ez nem kikotes Maratol h Mcadoot megkell tartani.Azert kovetkezo HC is maga fogja pickkelni az asszistenseit.Annyira unalmas mar ez a Mcadoo saga.Semmi extrat nem nyujtott mint edzo.Beckham miatt volt jo Eli nem pedig az uj offense miatt.Sztetek csak Mcadoo tol west coast offenset??Ha annyira fekszik Elinak a west coast akkor majd felvesznek egy OC t aki szinten ezt favorizalja.Max a playbook lesz mas.Ha nincs OBJ ez a west coast a picsba sincs.A giants mindig run first team volt,eros defensevel.Ezt kell visszaallitani,nem pedig Mcadoot hagyni bohockodni.A legroszabb csapatok kozott voltunk redzoneba.Tele voltunk rossz jatekhivasokkal.Mcadoonal 100x jobb OC k vannak a ligaba.Ha Mcadoo lesz HC akkor tuti marad one game wonder Spagnuolo is.Spags mindenhol megbukott kivetel egy SB donto.Marrone legalabb hozna egy Scwartzot vagy Pettinet minimum.Azon felul eleg jo Oline coach ,ami nagyon rankferne.Inkabb Marrone mint Mcadoo. Nagyon elegedett lennek ha meginterjuztatnak a Matt Patriciat.Fiatal es nagyon felkeszult edzo,aki nem mellesleg BB keze alatt dolgozik evek ota.
ozibozi
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Ezzel ő is kilőve, mert nem tartaná meg Mekadut, így max ha elviszi vlm másik csapat HC-nek maradhat valami esélyebár Amúgy sem volt vlm népszerű opció.
több mint 10 éve
ti meg Hue Jacksonnal akartok interjúzniRola nagyon vszinu lecsuszunk mert Mara LA be csapatkoltoztetos meetingen lesz kedd es szerda,a browns pedig mar ajanlatot is tett Huenak.Leghamarabb csutortokon tudna a giants interjuztatni,addigra pedig Jackson mar Clevelandbe lesz vagy Friscoba.
petey
több mint 10 éve
#Giants have granted the 49ers permission to interview Tom Coughlin, source tells Mike Garafolo.
több mint 10 éve
Elég ha rájátszásba visz minket egy HC, ott Manning egyedül megoldja vakon bal kézzel az OL-nek háttal állva. Viccet félretéve nálam eddig McAdoo vagy Smith. Előbbit szeretik csapaton belül és Manning is támogatná az ő kinevezését, szvsz ez sem elhanyagolható. Jó irányba mozdultak el az elmúlt 2 évben, ez egy járható út. Ha nem is ő lesz a HC, valahogy meg kellene tartani mint OC.
több mint 10 éve
Itt az a kérdés, hogy mi a cél, mert ha Mara nem csak humbugként emlegeti, hogy Super Bowlt kéne nyerni, akkor Mike Smith szóba se kerülhetne, viszont ha ő jön, akkor szerintem visszaesés aligha lesz, továbbra se kell aggódni a balhék miatt házon belül, McAdoo viheti az offense-t tovább, Eli kvázi szabadkezet kapna, csak azon múlna a fejlődés, hogy a játékosállomány miként erősödik. Outcoaching nála előfordul, de ez Coughlinnál is nagyon ment idén.Mondjuk az tuti, hogy népszerű lenne a játékosok körében Smith kinevezése és ha megnézzük elég jó kis mérlegeket produkált a Falcons-nál. Kapkodni persze nem kell, a rájátszás még csak most kezdődik el, a résztvevő csapatoknál is lesz nem egy interjús edző.tudom mindenki mellett és ellen vannak indokok, de Mike Smith nem kellene nekem, hiába jó edző, egyszerűen nem győztes mentalitás, PO-ban rossz döntéseket hozott sok. talán Gase-nek örültem volna én is a legjobban, de most már akkor várjunk szerintem is.
Asbee
csebi
több mint 10 éve
Nah fél GB elkezdte hypolni McAdoo-t: www.newsday.com/sports/football/aaron-rodgers-mike-mccarthy-endorse-ben-mcadoo-for-giants-coach-1.11312003

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Remélem Koetter nem jár New Yorkban. A haza pálya mellett szerintem pont a Giants lehet a legcsábítóbb lehetőség neki.
több mint 10 éve
Tudom sokaknak nem tetszett ah Marrone tavozott buffalobol,de amit a masodik eveben billsel elert az dicseretes.Mellesleg jol valaszt DC t maganak.Pettine es Schwartz is kivalo volt,es az interjun megemlitette h hozna Scwartzot magaval.Nekem mar ez nagy plust jelentene.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mike Smith interjú hétfőn.
több mint 10 éve
Mondjuk az tuti, hogy népszerű lenne a játékosok körében Smith kinevezése és ha megnézzük elég jó kis mérlegeket produkált a Falcons-nál. Kapkodni persze nem kell, a rájátszás még csak most kezdődik el, a résztvevő csapatoknál is lesz nem egy interjús edző.tudom mindenki mellett és ellen vannak indokok, de Mike Smith nem kellene nekem, hiába jó edző, egyszerűen nem győztes mentalitás, PO-ban rossz döntéseket hozott sok. talán Gase-nek örültem volna én is a legjobban, de most már akkor várjunk szerintem is.
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Mondjuk az tuti, hogy népszerű lenne a játékosok körében Smith kinevezése és ha megnézzük elég jó kis mérlegeket produkált a Falcons-nál. Kapkodni persze nem kell, a rájátszás még csak most kezdődik el, a résztvevő csapatoknál is lesz nem egy interjús edző.
több mint 10 éve
Ha a Bengals megint nem nyer a PO-ban és Marvint kinyomják, én örülnék ha idejönne. Egyébként elképesztő, hogy a 2001-es bajnok Ravens edzői stábból mennyien csapatják még az NFL-ben: Marvin, Del Rio, Rex Ryan, Mike Smith (ok ő már nem) cbsloc.al/1OU7QYh
több mint 10 éve
Mike Smith...😀😀Az eddig bedobott nevek kozul az ove tetszik a legjobban...
Asbee