New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 467
Nem elfelejteni:
holnap 10-től jegyárusítás a londoni meccsre (a 3 legdrágább jegykategóriában)

Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...
csebi
80 és 120 fontos jegyek voltak ebben a kategóriában elérhetők pár perce...(már ha jó helyen nézem)
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
Nem elfelejteni:

Azt esetleg kiderítette valamelyikőtök, hogy a 10 órát, az GMT vagy CET szerint kell érteni?
G-men
irigy vagyok, mint a fene, főleg h a legdrágább jegykategóriákban nézegettek ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Nem elfelejteni:

több mint 10 éve
‏@RVacchianoNYDN
Spags is still under contract w/Giants. Both John Mara and Ben McAdoo want him to stay. Giants might not even let Eagles talk to him.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 980 — Giants fan
Gyakorlatilag spangli megtartása mcadoo első komoly döntése! Miért? Megalkuvás?Tényleg nincs jobb?
yooker
Lehet h viszi az Eagles 😉
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/17/report-eagles-want-to-hire-steve-spagnuolo-as-defensive-coordinator/
empty taxi
McAdoo-nál bejött nekik, egyből aláírattuk 😊
több mint 10 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 291 — NFL bracket champion '26
Gyakorlatilag spangli megtartása mcadoo első komoly döntése! Miért? Megalkuvás?Tényleg nincs jobb?
yooker
Lehet h viszi az Eagles 😉
 profootballtalk.nbcsports.com/2016/01/17/report-eagles-want-to-hire-steve-spagnuolo-as-defensive-coordinator/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
szerintetek a draftnál várható vmi szemléletváltás?
vittore
mire gondolsz? sztem nem várható semmi extrém változás, elég logikusan szoktunk húzni az első körökben, ez várható most is, annak függvényében, h hogy sikerül az FA piaci tevékenységünk
több mint 10 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
"Adam Henry, who was OBJ's old WRs coach at LSU, will join the Giants staff."
több mint 10 éve
Előtte a FA piac már el fog árulni pár dolgot, kit tartunk meg, kit hozunk...
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
szerintetek a draftnál várható vmi szemléletváltás?
több mint 10 éve
Egyébként ha már elküldtük Coughlint akkor sztem is McAdoo a leglogikusabb folytatás, de nem tartom megfelelő utódnak (még) és ha rajtam múlik inkább küldtem volna el Reese-t (akivel egyébként nincs különösebb bajom), mint Coughlint, számomra az logikusabb lett volna. Ezen most már kár agonizálni, én se teszem, bízom benne hogy sikerül egy normális keretet összehozni jövőre, mert ezzel senki se tudott volna többet csinálni.
Szesze
Na ezaz. Már írtam hasonlót korábban is, hogy Reese off season munkáiba nem nagyon tudnak belekötni szerintem azok sem, akik leginkább a fejét követelik. Az adott évben az adott cap helyzetben a rendelkezésre álló FA és újonc felhozatalból mindig jó(nak tűnő) dolgokat hozott ki. Ettől függetlenül a roster egy határ szar, de szerintem nem megkérdőjelezhető, hogy logikus, jó döntéseket hoz adott helyzetben, sok más tényező van, ami miatt ezeket nem sikerül kamatoztatni. És nem tudom mi többet várhatunk tőle, az edzők meg a training/medical staff munkáját nem végezheti el.

Vérfrissítésre van szüksége a csapatnak, ezzel szerintem mindenki egyetért, és nagyon nem értem, hogy ehhez miért lett volna jobb Reesetől megválni, mint Coughlintól.
Spagnulo meg néhány pozíciós edző megtartása már sokkal inkább megkérdőjelezhető, de érdemes megnézni McAdoo sajtótájékoztatóját, elmondta, hogy a teljes staff képlékeny még, és nem fog sietni semmilyen döntéssel, szóval itt még reménykedhetünk is.
De egyik tábor sem fogja a másikat meggyőzni az igazáról, én már igazából azt várom, hogy alakuljon ki a végleges edzői stáb, aztán foglalkozzunk azzal, hogy kit szeretnénk FAn meg drafton. (Aztán utána majd megint lehet JRt szidni vagy dícsérni 😊 )
Henderson
A korábbi évekre ez még igaz is lehet, de hát az előző offseasonban volt pár finoman szólva is megkérdőjelezhető döntése Reese-nek, úgyh nem csoda, h felerősödtek a kritikák vele szemben is. Én sem örültem volna, ha elküldik, idén több mozgástere lesz, reméljük él vele (és némileg szerencsésebbek is lesznek a választások/igazolások, mert annak eléggé hiányában voltunk az utóbbi években)
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !

Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
...azért ettől a rostertől, amit 4 év alatt összehozott, megoldható az előrelépés, jogosan reménykedhetünk, min. Top 5-ös cap space-el. +Pár cut és már 60+ Milkóval lehet garázdálkodni...nyilván nem kötelező elkölteni, vlsz nem is fogják ész nélkül, de az idei off season alatt unatkozni nem fogunk 😊
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Egyébként ha már elküldtük Coughlint akkor sztem is McAdoo a leglogikusabb folytatás, de nem tartom megfelelő utódnak (még) és ha rajtam múlik inkább küldtem volna el Reese-t (akivel egyébként nincs különösebb bajom), mint Coughlint, számomra az logikusabb lett volna. Ezen most már kár agonizálni, én se teszem, bízom benne hogy sikerül egy normális keretet összehozni jövőre, mert ezzel senki se tudott volna többet csinálni.
Szesze
Na ezaz. Már írtam hasonlót korábban is, hogy Reese off season munkáiba nem nagyon tudnak belekötni szerintem azok sem, akik leginkább a fejét követelik. Az adott évben az adott cap helyzetben a rendelkezésre álló FA és újonc felhozatalból mindig jó(nak tűnő) dolgokat hozott ki. Ettől függetlenül a roster egy határ szar, de szerintem nem megkérdőjelezhető, hogy logikus, jó döntéseket hoz adott helyzetben, sok más tényező van, ami miatt ezeket nem sikerül kamatoztatni. És nem tudom mi többet várhatunk tőle, az edzők meg a training/medical staff munkáját nem végezheti el.

Vérfrissítésre van szüksége a csapatnak, ezzel szerintem mindenki egyetért, és nagyon nem értem, hogy ehhez miért lett volna jobb Reesetől megválni, mint Coughlintól.
Spagnulo meg néhány pozíciós edző megtartása már sokkal inkább megkérdőjelezhető, de érdemes megnézni McAdoo sajtótájékoztatóját, elmondta, hogy a teljes staff képlékeny még, és nem fog sietni semmilyen döntéssel, szóval itt még reménykedhetünk is.
De egyik tábor sem fogja a másikat meggyőzni az igazáról, én már igazából azt várom, hogy alakuljon ki a végleges edzői stáb, aztán foglalkozzunk azzal, hogy kit szeretnénk FAn meg drafton. (Aztán utána majd megint lehet JRt szidni vagy dícsérni 😊 )

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Szsziszka New York Giants 604 — Giants fan
Hali! Már legalább 1,5 éve nem írtam ide, de most kicsit kikívánkozik belőlem az új korszak kezdetén. Látom itt már eléggé ki kiveséztétek a HC váltás - GM nem váltás témát érvekkel ide-oda, szóval a magam részéről röviden annyit h a változás az elmúlt 4 szezon után elég egyértelműen kellett. Én nagyon csípem TC-t, Reese-zel sincs bajom, meg McAdoo-val sem. Előbbi ment, ez van. McAdoo kinevezésével azért sincs különösebb problémám, mert nem nagyon volt olyan jelölt, aki egyértelműen jobb lett volna.
Amit viszont egyeltalán nem értek, az Spangli megtartása (bár hivatalos bejelentés még nem volt, úgyh reménykedem). Utoljára 2007-ben tudott vmi normális edzői teljesítményt felmutatni. Azóta leszerepelt HC-ként a Rams-nél, és kétszer is sikerült DC-ként a liga legszarabb védelmét kialakítania (Saints és most nálunk).
Azért egy ligautolsó védelmet nem intéznék el annyival, h gyenge volt a keret. Gyenge volt, az tény, de sokan már úgy beszélnek a D-nkről, mintha középiskolásokat kellett volna pályára küldeni. A 2007-es játékosanyagból nem volt nehéz jó védelmet csinálni. Egy jó edzőnek pedig az lenne az ismérve, h egyénileg kevésbé tehetséges játékosokból is vmi elfogadható szintet kihoz. Lehet h kedvelik, meg h egyébként nagyon szofisztikált és furfangos a védelmi rendszere, csak éppen nem működik. Legalábbis az eredményeken ez látszik. Ha nagyon pozitívumot akarok keresni, akkor a labdaszerzéseket említem, de megállítani nem tudtuk az ellenfeleket, a yardokat úgy nyeltük mintha muszáj lenne. Nem fér a fejembe h az elmúlt 6-7 év munkássága és az újfent elcseszett esélye után miért nem váltjuk le. Nem tudom elképzelni h ne ne találnánk jobbat. Meg a nagy változtatás is arra korlátozódott eddig h lelépett TC (meg 1-2 poz. edző), de ránk férne még a vérfrissítés D oldalon elsősorban és én Spanglival kezdeném. Meg persze fel kell turbózni (esősorban a D oldalon) a rostert, ezt persze nem kétlem.
több mint 10 éve
Nem volt igazán jobb a piacon az tény, de Reese seggét TC-ért cserébe megvédeni nem biztos hogy kellett volna. Jövőre lejárt volna a szerződése és ha kapott volna pár használlható játékost, akkor egy pozitív szezon után leléphetett volna emelt fővel. Most meg marad mindenki és őt egyedül alázzák ?...Reese miatt...A rájátszásba jutás önmagában meg egy Giantset nem igazán érdekel akkor ha egy tényleg súlytalan Redskins szerű meneteléssel kecsegtet/nem megbántva, csak a példa/ Ez a roster pedig 4 éve gáz, sajna, sérülések pedig vannak , lesznek mindenütt, Az igazi baj szerintem nem mekadu vagy TC hanem Reese, és ez csak azért nem olyan nyilvánvaló, mert OBJ nálunk játszik. Különben Top 5 ben draftolnánk idén meg tavaly is +a csapat sérüléseit is figyelembe véve. Ennek ellenére ( + hogy NFC east) még a rájátszás is összejöhetett volna. Vicc. De ezen max Reese röhög.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Oké tény, hogy nagyon szar volt a védelem, de azért a teljes szezont nem kell rögtön eltemetni. Új DC, új séma idő kell. Offense tavaly hogy nézett ki az előszezonban? Páran már az első 1-2 meccs után el akarták küldeni McAdoo-t, aztán hogy összeállt minden. Kis türelmet adjunk Spagnuolo-nak is, aztán a szezon előrehaladtával majd meglátjuk. Az offense nagyon nagyon jó lehet, Beckhamtől megint láthatunk majd varázslatot bőven. Az kell, hogy a védelemből is kiemelkedjen valaki. Emiatt nagyon nagy szükség van most JPP-re, látnunk kell mire képes és mennyire lehet számítani rá, mert a nyomás nagy lesz rajta és kettőzött erővel kell játszania, úgyhogy ebből valami jó is kisülhet.

Egyszerű a képlet, a támadóknak úgy kell játszani ahogyan várjuk tőlük. A védelemből ki kell emelkednie valakinek és néhány hét eltelte alatt stabilizálni kell az ő játékukat is. Ha ez összejön lehet rájátszás is, ha nem akkor pápá.
Asbee
Szerinted tényleg egy ember kiemelkedésére van szükség ebből a védelemből, hogy összeálljon a kép? 😊 irigylésre méltó lenne az optimizmusod, más kérdés, h így inkább kicsit idegesítő, mert nem hiszem, h bárki is eltemette volna a szezont azzal, ha leírjuk hogy jelenleg egy határ szarnak tűnik az összkép védelmi oldalon és ráadásul én nem is nagyon látom ebben azt a hatalmas potenciált, hogy akkora javulásra kellene számítani. Konkrétan nézve: DE poszt teljes zacskó jelenleg, főleg h tegnap még Ayers is összeszedett vmi sérülést, Jenkins eleve nem tényező, Moore-ban látom egyedül, h képes lehet szintet lépni, de azért nyilván erre se lehet mérget venni. DT poszt súlytalan, se megfelelő minőség, se mélység nincs. LB sor olyan, mint évek óta mindig (szar), CB poszton lennénk egyedül jók, de pl Amu tegnapi teljesítményén finoman szólva is látszott, h még nem egészséges, a nem létező safety-jeinkről már ne is beszéljünk. Eléggé meglepne, ha egy hónapok óta nem edző, 9 ujjú JPP megváltó lenne, ha egyáltalán visszatér még valamikor, mert egyelőre kb semmit nem lehet róla tudni, könnyen lehet, h a fizikai teszten se megy majd át. Igazából ha nem lennénk ekkora szarban biztos vagyok benne, hogy már régen kivágták volna Maráék.
Én ráadásul a támadójátéktól se várok olyan hatalmas teljesítményt, mint te.. én azt látom, h az OL továbbra is teljesen kaotikus, az egyetlen pozitívum benne, h Flowers úgy néz ki elég jól beilleszkedett LT poszton, cserébe pl Pugh teljes katasztrófa volt tegnap, a falunk jobb oldala meg eleve szar. A passzvédekezés még úgy ahogy elmegy, de a futás az teljes homály, egyelőre semmit nem sikerült ebben se előrelépni tavalyhoz képest. Igazából sztem absz nem reális, h ez egy ligaelit offense lesz majd (finoman szólva tavaly se volt az) amire nekünk szükség lenne ahhoz, h esélyünk legyen a PO-ba jutni és a szezon közben óhatatlanul bekövetkező sérülések nyilván szintén nem fognak segíteni ezen.
Ettől még nem temetem a szezont, amíg lehet addig én is reménykedem h hátha összejön vmi, de én jobban szeretek a realitások talaján mozogni, az pedig sajnos semmivel nem mutat jobb idényt, mint a tavalyi.
Szesze
csak hogy felidézzem a tavaly szezon előtti várakozásokat..
több mint 10 éve
Bezzeg az elmúlt 2 évben. Sziporkázó 1 yard futás OBJ passz vagy punt. Több meccsen eltelt 30-40 perc pontszerzés nélkül(még punt sem) mind1 valójában ez tényleg egy sokkal összetettebb dolog. Jogos...de

Mondjuk abban hogy ilyen volt a csapat nem biztos hogy az edzők a hibásak, lehet aki ezt a rostert összerakta a sérüléseket lereagálta. Simán elhiszem hogy jó játékosokkal mekadu is tud majd produkálni, legalábbis bízok benne. Ahogy TC is vlsz többre ment volna ha lett volna legalább néhány meccsre egy tucat egészséges kezdő szintű játékosa, impulzusok ide vagy oda.
ozibozi
Annyi sérülésre, amennyi nálunk az elmúlt két szezonban volt, senki sem tudott volna felkészülni. A Mackenzie-Snee-O'hara-Diehl-Pettigrew fémjelezte O-fal évekig sérülés nélkül tolta végig a szezonokat, persze hogy jobban működött a támadósor. De ez nem Gilbride érdeme volt. Emellett nézzük már meg, hogy milyen védelem volt akkoriban: Strahan, Tuck, Osi, Kiwanuka, Pierce és még sorolhatnám.
Ha idén vége lesz a draftnak és a free agent időszaknak, akkor lehet majd azt mondani, hogy most sem szereztünk megfelelő védőket és támadókat. De mondom nem is ez a baj, hanem az, hogy előre leírjátok McAdoo-t.

Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno.
Porzinger
Szerinted ez egy jó példa egyébként? 😊
Szesze
Szerintem igen. Andy Reid sem volt rossz edző, zsinórban 4 NFC döntőt játszott, mégis mennie kellett. Most nézd meg a KC meccseit és eredményeit.Neki is kellett a megújulás és a csapatnak is. Mert Kelly első évében igenis jobban ment a Phily mint Reid-del egy évvel korábban. Az már más kérdés, hogy több hatalmat adtak neki, mint amennyit kellett volna. De a lényeg az, hogy bizonyos idő után jól jön a váltás, kivéve persze ha állandóan sikeres egy csapat és az edző (lásd Pats). Marának nem volt lehetősége, valamit lépnie kellett. A teljes tisztogatás nem jöhetett szóba, mert akkor Eli is ment volna, ellenben ez az előléptetés még jól is elsülhet. És ami a lényeg szerintem, hogy nem volt jobb lehetőség, nem volt kint kihagyhatatlan edző a piacon. Mert ha egy Payton vagy egy Pete Carroll jött volna, akkor oké. De egy Lovie Smith ne legyen már jobb alternatíva a mostani helyzetnél.
Porzinger
Senki nem írta le előre McAdoo-t. Arról van szó, h te folyamatosan azt szajkózod, h ő mennyire jó teljesítményt nyújtott OCként és én (meg még többen) egyszerűen nem ezt látjuk/láttuk, sőt. Értem, h te igen, de mi nem. Ráadásul most a HC posztról beszélünk.. Ettől még nem írtam le, de ahhoz ez bőven elég, h ne legyek túl optimista vele kapcsolatban ahogy tavaly sem voltam az és akkor is azt hallgattam folyamatosan, h majd elit offense lesz, meg jó lesz a védelem is ha visszatér JPP stbstb. Sajnos nekem lett igazam aminek nem örülök, de egyébként sem az szokott a bajom lenni itt, h más véleményen van vki, mint én, hanem hogy a sztem minimum megkérdőjelezhető állításait úgy közli, mintha ő szarta volna a spanyol viaszt.
több mint 10 éve
Porzinger New York Giants 5
Bezzeg az elmúlt 2 évben. Sziporkázó 1 yard futás OBJ passz vagy punt. Több meccsen eltelt 30-40 perc pontszerzés nélkül(még punt sem) mind1 valójában ez tényleg egy sokkal összetettebb dolog. Jogos...de

Mondjuk abban hogy ilyen volt a csapat nem biztos hogy az edzők a hibásak, lehet aki ezt a rostert összerakta a sérüléseket lereagálta. Simán elhiszem hogy jó játékosokkal mekadu is tud majd produkálni, legalábbis bízok benne. Ahogy TC is vlsz többre ment volna ha lett volna legalább néhány meccsre egy tucat egészséges kezdő szintű játékosa, impulzusok ide vagy oda.
ozibozi
Annyi sérülésre, amennyi nálunk az elmúlt két szezonban volt, senki sem tudott volna felkészülni. A Mackenzie-Snee-O'hara-Diehl-Pettigrew fémjelezte O-fal évekig sérülés nélkül tolta végig a szezonokat, persze hogy jobban működött a támadósor. De ez nem Gilbride érdeme volt. Emellett nézzük már meg, hogy milyen védelem volt akkoriban: Strahan, Tuck, Osi, Kiwanuka, Pierce és még sorolhatnám.
Ha idén vége lesz a draftnak és a free agent időszaknak, akkor lehet majd azt mondani, hogy most sem szereztünk megfelelő védőket és támadókat. De mondom nem is ez a baj, hanem az, hogy előre leírjátok McAdoo-t.

Egyébként pedig érdemei elismerése mellett Tom-nak mennie kellett, úgy ahogy Andy Reid-nek is menni kellett Phily-ből anno.
Porzinger
Szesze
Szerintem igen. Andy Reid sem volt rossz edző, zsinórban 4 NFC döntőt játszott, mégis mennie kellett. Most nézd meg a KC meccseit és eredményeit.Neki is kellett a megújulás és a csapatnak is. Mert Kelly első évében igenis jobban ment a Phily mint Reid-del egy évvel korábban. Az már más kérdés, hogy több hatalmat adtak neki, mint amennyit kellett volna. De a lényeg az, hogy bizonyos idő után jól jön a váltás, kivéve persze ha állandóan sikeres egy csapat és az edző (lásd Pats). Marának nem volt lehetősége, valamit lépnie kellett. A teljes tisztogatás nem jöhetett szóba, mert akkor Eli is ment volna, ellenben ez az előléptetés még jól is elsülhet. És ami a lényeg szerintem, hogy nem volt jobb lehetőség, nem volt kint kihagyhatatlan edző a piacon. Mert ha egy Payton vagy egy Pete Carroll jött volna, akkor oké. De egy Lovie Smith ne legyen már jobb alternatíva a mostani helyzetnél.
több mint 10 éve
Porzinger
több mint 10 éve

Mondjuk abban hogy ilyen volt a csapat nem biztos hogy az edzők a hibásak, lehet aki ezt a rostert összerakta a sérüléseket lereagálta. Simán elhiszem hogy jó játékosokkal mekadu is tud majd produkálni, legalábbis bízok benne. Ahogy TC is vlsz többre ment volna ha lett volna legalább néhány meccsre egy tucat egészséges kezdő szintű játékosa, DeNEMVOLT...
impulzusok ide vagy oda.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
sztem te felejtetted el, h Gilbride-nak milyen eredményei voltak korábban..
Szesze
Szelektív lehet a memóriám, de nekem valahogy nem rémlik az, hogy mennyire kreatív és lehengerlő volt a playhívás Gilbride alatt.
Porzinger
lehet, h szelektív ezt nem tudhatom, de azért jó, h (vissza)jöttél 😉
több mint 10 éve
sztem te felejtetted el, h Gilbride-nak milyen eredményei voltak korábban..
Szesze
Szelektív lehet a memóriám, de nekem valahogy nem rémlik az, hogy mennyire kreatív és lehengerlő volt a playhívás Gilbride alatt.
több mint 10 éve
Senki nem azért drukkol hogy megbukjon, (én legalábbis biztos nem) csak az a helyzet, hogy jött egy QB edző OC-nak, és eltelt 2 év de még mindig csak QB edző maradt, mert még a hívei se tudnak más pozitívumot kiemelni , mint Eli stats, Eli stats stb ...akinek csak annyi a tényszerű eredménye szerintem, hogy van egy földönkívüli elkapója véletlenül/nem egy jó elkapó, hanem vlsz egy ufó/ aki felé dob és elkapja. Én csak abban bízok, hogy Vezető edzőnek jobb lesz, mint OC-nak, mert annak szar volt. (QB edzőnek rendben volt). Reméljük ők látják jól.
ozibozi
Szerinted rossz Oc volt, szerintem meg nem. Gilbride sokkal rosszabb volt, de látom sokan ezt már elfelejtették. Az O fal sérüléseiről nem igazán tehet, de például beépítette Harrist, Tye is elég bíztatóan mozgott valamint Cruz másfél éve sérült. Felőlem mondhatjátok, hogy rossz volt meg hogy csak OBJ miatt szereztünk pontokat, nekem nem lesz rosszabb. Jövőre kiderül mi lesz. Kicsit úgy érzem magam mint az NBA draft idején a Porzingis picknél. Előre leírta őt is mindenki, anélkül hogy akár egyszer is lepattintotta volna a labdát. Az esély jár McAdoo-nak is, főképp egy ilyen ligában, ahol sok csapat egy superbowl győzelemért odaadna 10 másik évet. Nekünk kettő is jutott az elmúlt 8 évben, én ennek is bőven tudok örülni (mit nem adnék egy Knicks bajnoki címért).
Porzinger
sztem te felejtetted el, h Gilbride-nak milyen eredményei voltak korábban.. szerinted Gilbride rossz OC volt, sztem meg nem. TE-k beépítésével finoman szólva az ő idejében se volt gond, ha már pont ezt hozod példának. Harris meg azért szintén nem egy fantasztikus példa McAdoo tehetségének bizonyítására.. Gilbride utolsó évére Eli valamiért összeomlott, ezért váltottunk és elkezdtük 33 évesen újra felépíteni a franchise QB-nkat ami többé-kevésbé sikerült is, más kérdés, h az offense ettől még semmivel nem lett jobb.

Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Senki nem azért drukkol hogy megbukjon, (én legalábbis biztos nem) csak az a helyzet, hogy jött egy QB edző OC-nak, és eltelt 2 év de még mindig csak QB edző maradt, mert még a hívei se tudnak más pozitívumot kiemelni , mint Eli stats, Eli stats stb ...akinek csak annyi a tényszerű eredménye szerintem, hogy van egy földönkívüli elkapója véletlenül/nem egy jó elkapó, hanem vlsz egy ufó/ aki felé dob és elkapja. Én csak abban bízok, hogy Vezető edzőnek jobb lesz, mint OC-nak, mert annak szar volt. (QB edzőnek rendben volt). Reméljük ők látják jól.
ozibozi
Szerinted rossz Oc volt, szerintem meg nem. Gilbride sokkal rosszabb volt, de látom sokan ezt már elfelejtették. Az O fal sérüléseiről nem igazán tehet, de például beépítette Harrist, Tye is elég bíztatóan mozgott valamint Cruz másfél éve sérült. Felőlem mondhatjátok, hogy rossz volt meg hogy csak OBJ miatt szereztünk pontokat, nekem nem lesz rosszabb. Jövőre kiderül mi lesz. Kicsit úgy érzem magam mint az NBA draft idején a Porzingis picknél. Előre leírta őt is mindenki, anélkül hogy akár egyszer is lepattintotta volna a labdát. Az esély jár McAdoo-nak is, főképp egy ilyen ligában, ahol sok csapat egy superbowl győzelemért odaadna 10 másik évet. Nekünk kettő is jutott az elmúlt 8 évben, én ennek is bőven tudok örülni (mit nem adnék egy Knicks bajnoki címért).