New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Volt még egy érdekes felvetés az edzőkérdéssel kapcsolatban ami szempont lehet a szakma mellett. A 'speciális' NY-i média kezelése. Az utódának mindenképpen olyannak kell lennie (most, vagy később) 'akit nem esznek meg reggelire' a sajtó rutinos képviselői se.BB kaliberre gondoltál? 😊
ozibozi
több mint 10 éve
Volt még egy érdekes felvetés az edzőkérdéssel kapcsolatban ami szempont lehet a szakma mellett. A 'speciális' NY-i média kezelése. Az utódának mindenképpen olyannak kell lennie (most, vagy később) 'akit nem esznek meg reggelire' a sajtó rutinos képviselői se.
több mint 10 éve
Mondjuk játékoskeret ide vagy oda ebből a csoportból tovább lehetett volna jutni. És igazából nekem ez fáj, hogy nem egy és nem két lehetőség volt erre. Évek múlva úgy fogok visszaemlékezni erre a szezonra, hogy volt egy rakat lehetőségünk, de mind elkúrtuk. Úgy mint pl. 2010-ben vagy 2012-ben, csak most még négyzetre emeltük a balfaszkodást. És ebben közel sem csak a GM a hibás. Benne van a játékosok egyéni hibája (pl. Collins elejtett INT-je a Pats ellen) és ott vannak a rossz edzői döntések (pl. Jets). Ha olyan fasza lenne ez az edzői stáb, hogy sorozatban 3 vesztes szezon után még őket kellene magasztalni, akkor ezeket a szituációkat jól oldották volna meg és most ott tartanánk, hogy várhatnánk a vasárnapi meccset, ahol valószínűleg legyalulnánk a head coach nélküli Eagles-t (nem megsértve persze őket ezzel...). Ha már draft, akkor érdemes megemlíteni Marc Ross nevét is, ő vezeti a scoutingot és legalább annyira felelős egy-egy rossz húzásért, mint Reese. Mondjuk szerintem nem minden játékosból hoztuk ki a maximumot, nem egy projekt érkezett akik mind bebuktak. És ne hagyjuk ki az orvosi stábot sem, akik már évek óta pocsék munkát végeznek. Felőlem mehetne a GM is, a HC is, de úgysem lesz ebből semmi. Én már évek óta mondogattam, hogy Reese füle mögött is vaj van, akkor ki lettem oktatva, hogy áááá nem Coughlin így Coughlin úgy, Reese-zel alles ok. Hát úgy látszik mégsem...😀 De general managert ezer éve nem vágtunk ki, valószínűleg most sem fogunk. Majd Coughlint pótoljuk házon belül, Spagnuolo vagy McAdoo lesz az utódja és akkor majd elmondhatjuk, hogy egyet léptünk előre kettőt pedig hátra.
több mint 10 éve
Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.Hát van is benne vmi :S Ha az edzői stábot nem is piszkáljuk , de Reesenek mennie kell... Az oké hogy kiválasztotta OBJ-t meg az első körös választásai jók , de viszont a hátsó körökből nem tud jókat húzni, egyszerűen nem látja meg hogy kikből lehetne elit játékos. Persze vannak kivételek, de esetek többségénél olyanokat húzott be akik hamar eltűntek a süllyesztőbe. Vmelyik nap láttam pár képet instagrammon ahol évekre voltak szedve a játékosok hogy mikor draftolták, és pipával meg x-el jelölték hogy bevált-e vagy sem.... Hát sokkal több volt az x mint a pipa
ozibozi
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
az unalomig ismételt hibák összessége, amit e fórum látogatói már 4-5 hónapja kitárgyaltak (előre)www.nydailynews.com/sports/football/giants/giant-s-mistakes-gm-jerry-reese-offseason-article-1.2479892
több mint 10 éve
Most, hogy "vége" a szezonnak, sokkal higgadtabban lehet gondolkodni, mint amikor év közben, a f..szunk kivolt az érthetetlen, gyáva playhívásoktól, a game manageléstől, Williams, vagy Kuhn erőltetésétől, OBJ kezelésétől, a néhol fogalmatlan, lélektelen játéktól, a lb, te, safety állomány elhanyagolásától, sérülékeny játékosok igazolásától, Beason vs Linvahl Joseph vagy a Jones vs Parker választástól, az összességében gyenge minőségű rostertől, az utcáról kukázott kezdőktől, a Cruz helyzet kezelésétől, a váratlanul gyenge wr-ektől, valamint a sok egyéni hibától, rossz döntéstől. Ha belegondolunk, ennyi minden miatt máshol nem sokat gondolkodnának az FO kitakarítását illetően.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Jah, hát ezt nem lehet tudni pontosan h ki milyen szinten felelős ezekért a dolgokért, igazából én ebben az évben éreztem először, hogy az offseasonban olyan szarul intéztünk mindent, hogy már a szezon elejére se sikerült ordító lyukakat betömni amik aztán persze vissza is ütöttek év közben és persze jöttek az ügyeletes sérülések is. Mivel ez korábban azért nem volt jellemző Resse-re (nyilván voltak lyukak mindig, de logikusan próbálta betömködni több-kevesebb (az utóbbi időben sajnos utóbbi) sikerrel). Én mindenképp adnék neki még egy esélyt erre az évre, ahogy Coughlinéknak is (itt is sok volt a balfaszkodás év közben, ennyi utolsó pillanatban elbukott meccs 5 évre is sok lenne, nemhogy egy szezonban, cserébe viszont ezzel a kerettel kifejezetten bravúr hogy egyáltalán meccsben voltunk szinte mindenkivel szemben), de nyilván az sem lenne meglepetés ha kitakarítanák az egész bandát.igen!kicsit olyan ez a helyzet most nálunk sokszor mint a Qb kérdés! 😊
Szesze
lecserélsz-e egy már többször is bizonyított , tapasztalt ,de veterán játékost akinek most azért volt 1-2 rosszabb éve és hozol egy teljesen új embert a posztra aki vagy beválik vagy nem , vagy marad a bizalom és próbálkozol tovább a régivel még egyet...
látható bőven hogy simán egy edzőváltás rohadtul nem jelent semmit...
én is csak abban az esetben támogatnám ha tényleg egy rátermett, már azért valahol komolyan bizonyított embert találunk a posztra...(nálam ez Arians,vagy Bowles volt kb)
egyébként nincs értelme ugrálni!
több mint 10 éve
Jah, hát ezt nem lehet tudni pontosan h ki milyen szinten felelős ezekért a dolgokért, igazából én ebben az évben éreztem először, hogy az offseasonban olyan szarul intéztünk mindent, hogy már a szezon elejére se sikerült ordító lyukakat betömni amik aztán persze vissza is ütöttek év közben és persze jöttek az ügyeletes sérülések is. Mivel ez korábban azért nem volt jellemző Resse-re (nyilván voltak lyukak mindig, de logikusan próbálta betömködni több-kevesebb (az utóbbi időben sajnos utóbbi) sikerrel). Én mindenképp adnék neki még egy esélyt erre az évre, ahogy Coughlinéknak is (itt is sok volt a balfaszkodás év közben, ennyi utolsó pillanatban elbukott meccs 5 évre is sok lenne, nemhogy egy szezonban, cserébe viszont ezzel a kerettel kifejezetten bravúr hogy egyáltalán meccsben voltunk szinte mindenkivel szemben), de nyilván az sem lenne meglepetés ha kitakarítanák az egész bandát.na jó, de abban hogy olyan a keretünk amilyen ,éppenséggel ő is vastagon benne van...😊Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.Mivel ezzel a kerettel senki se tudott volna jobbat kihozni.. én ettől Reese-nek is adnék még egy esélyt
ozibozi
Szesze
yooker
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
A meccs végi szituációkért ki a felelős?azért ő meg a két koordinátor, de nem ez volt a kérdés
Asbee
több mint 10 éve
A meccs végi szituációkért ki a felelős?
több mint 10 éve
na jó, de abban hogy olyan a keretünk amilyen ,éppenséggel ő is vastagon benne van...😊Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.Mivel ezzel a kerettel senki se tudott volna jobbat kihozni.. én ettől Reese-nek is adnék még egy esélyt
ozibozi
Szesze
több mint 10 éve
Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.Mivel ezzel a kerettel senki se tudott volna jobbat kihozni.. én ettől Reese-nek is adnék még egy esélyt
ozibozi
több mint 10 éve
Az olvasók a NY Daily Newsnál a rossz szezonért 90-10 arányban Reeset teszik felelőssé TC-vel szemben.
több mint 10 éve
Hát könnyen lehet olyan helyzet ahol az lesz a jó ha nem csinálunk semmit. Azért nem kell pénzt költeni mert van. A drafton kell csapatot építeni.Futókról annyit, hogy nálam Jennings tutira maradna, 1 évet még kapna, Vereen ugyanúgy, Darkwa harcolna a rosterért. Williams nagyon nehéz kérdés. Ebben a mostani rendszerbe nagyon nem illik, őt kőkemény power runningba kell tenni. Ha 4-5 carry-t kap azzal sehol sem fog sokra menni, ő olyan játékos akit tömni kell a labdával és a meccs végére majd kicsinálja a védelmet. Ha csak valami minimális ellenértékért is, de megpróbálnám elcserélni, mert ő nálunk így nem lesz sikeres. Viszont szabadügynököt nem akarok, inkább draftoljunk ide valakit. Az offense egyébként nagyjából rendben van, azt kell még eldönteni mi legyen Schwartz, Beatty, Randle és Cruz sorsa, de azért láttunk már ennél komolyabb problémákat is.
több mint 10 éve
Fa piac kíváncsi leszek, de úgy érzem hiába a sok cap space én ilyen dolgokat várok:Kihagytad, hogy ha mègis sikerül vlm èpkèzlàb' jàtèkost szerezni az rögtön lesèrül, vagy valahogy elintèzi magàt 😊
1. akikre vágyakozunk most kapnak egy franchise tag
2. beletörődtünk előzőbe, kinézünk mást, de aztán hosszabbít vagy más csapathoz igazol
3. nem marad olyan, akire big need lenne, kétségbe esünk
4. low játékosokat hozunk, és mivel kétségbe esünk, aránytalanul nagy pénzt adunk nekik
5. nem történik semmi változás a keretbe szinte
vagy valami hasonló forgatókönyv 😀
GiantsMLBhunter
több mint 10 éve
Fa piac kíváncsi leszek, de úgy érzem hiába a sok cap space én ilyen dolgokat várok:1. akikre vágyakozunk most kapnak egy franchise tag
2. beletörődtünk előzőbe, kinézünk mást, de aztán hosszabbít vagy más csapathoz igazol
3. nem marad olyan, akire big need lenne, kétségbe esünk
4. low játékosokat hozunk, és mivel kétségbe esünk, aránytalanul nagy pénzt adunk nekik
5. nem történik semmi változás a keretbe szinte
vagy valami hasonló forgatókönyv 😀
több mint 10 éve
Kár értekezni arról, hogy milyen posztra draftolunk, véget sem ért még a szezon, meg előttünk van FA piac. Annyi nagyjából tuti, hogy elsősorban a védelembe kell...
több mint 10 éve
Ezt még a viking meccs előtt írtam, mert ha nyertünk volna és az utolsó fordulóban a GB is, akkor a SF győzelmével az Atlanta jutott volna be a vikingek helyett. Szerencsére ez nem következett be 😉Az atlanta iden nem lesz po csapat. Hiaba csinalnak 9-7 merleget, a seattle ki is kaphat (9-7) a common gamesben jobb SEA.kis szerencsével még az Atlantával is játszhatnak, kiknél még jobbak is 😊a Cardsot közben bele szerkesztettem! 😉 de a Panthers formája azért megkérdőjelezhető az elmúlt hetekben..hát azért a Cardinals és a Panthers is ott van.. pici reménykedés nyilván beleférhet, de nem egy súlycsoport ez a Redskins a többi POs csapattalSB tényleg elég távol van, de azért az tény hogy egyik legjobb formában vagytok az NFC-ből jelenleg a Hawks , Cards mellett ..Mark my words, 4 évente NFC East SB bajnok lesz, és amennyire ez a Redskins le volt sajnálva úgy behúzzák a végén egy 1000-sel meg is rakom többel azért nem 😀Azt az ezrest inkább add a dílerednek, mert kurva jó cuccot árulhat, ha ilyen vízióid vannak... 😀 😀
Most viszont minden FA és szerződés módosítás előtt álló játékos bizonyíthat, hogy megéri e neki nagyobb szerződést adni más miatt nem lehetnek motiváltak a játékosok, kivéve JPP akinek a fizu mértéke függ tőle. Azért nagyon fáj, hogy megint a TV elől nézzük csak a PO-t, és hogy egy újabb esélyre szeptemberig kell várni...
Rodaron
apeszos
és hát a PO most kezdődik majd!pici reménykedés beleférhet azért! 😉
yooker
Szesze
yooker
ozibozi
vittore
több mint 10 éve
Lawrence Taylor volt az utolsó LB akit az első körben draftoltunk még a 80as évekbe 😁 Hát az idei classból Myles Jack akiért érdemes lenne egy elsőkörös draftcetlit adni , de sztem ő a 10. választásnàl nem lesz elérhető. DT/DE prospectből több a lehetőség sztem . Bár lehet rosszul tudom 😁...pedig már idejét sem tudni, mikor draftoltunk jó LB-t...kell új RB az tutiHát nem tudom 😔 Én egy DT-t várok az első körbe
nem tudom, talán jobb fallal maradhatnak a mostani RB-k
a drafton meg végre egy rohadt LB-t az első körben www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2016/ILB
vittore
Taz
szviko
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
Jennings ok!de Vereent futásra meg alig használjuk..igazából Jennings rendes tehermentesítése,pótlása így nem megoldott...kell új RB az tutiJennings egészen összekapta magát, és azért elkapásokban is hozzá tud tenni. Vereen meg eleve két élű fegyver. Amit nem értek, az az, hogy az ilyen Williams félék még mit keresnek a csapatban (tavaly a Titans ellen volt egy jó meccse, előtte/azóta semmi), és pl. Darkwa miért kap ilyen kevés snapet? Százszor, ezerszer jobb futó, mint Williams pl.
a drafton meg végre egy rohadt LB-t az első körben www.cbssports.com/nfl/draft/prospectrankings/2016/ILB
vittore
szviko
Williamsből egyértelműen elég, Darkwa hát nem tudom...Mindenesetre mivel az első 2 ember elég komoly pénzt kap így lehet nem hozunk tényleg senkit hanem velük próbálkozunk tovább...
Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
...pedig már idejét sem tudni, mikor draftoltunk jó LB-t...kell új RB az tutiHát nem tudom 😔 Én egy DT-t várok az első körbe
vittore
Taz
több mint 10 éve
kell új RB az tutiJennings egészen összekapta magát, és azért elkapásokban is hozzá tud tenni. Vereen meg eleve két élű fegyver. Amit nem értek, az az, hogy az ilyen Williams félék még mit keresnek a csapatban (tavaly a Titans ellen volt egy jó meccse, előtte/azóta semmi), és pl. Darkwa miért kap ilyen kevés snapet? Százszor, ezerszer jobb futó, mint Williams pl.
vittore
több mint 10 éve
kell új RB az tutiHát nem tudom 😔 Én egy DT-t várok az első körbe
vittore
több mint 10 éve
kell új RB az tutinem tudom, talán jobb fallal maradhatnak a mostani RB-k