New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Gabo azert ne mond, hogy ez a normális módja a bemelegítésnek...
több mint 10 éve
Ember, olvass utána a történteknek, utána ítélkezz. Eddig 13 csapat játékosai közül senkiben sem keltett drasztikus félelmet a bemelegítés során a behozott baseballütő. Ezzel szemben Beckham nyilvánvalóan annyira meg lett félemlítve a bemelegítés során, hogy három órával később a második félidőben mínusz 28-nál 20 yardot sprintel, hogy lefejelhesse Normant. Véletlenül sem azért lett idegbeteg, mert szarrá voltak szopatva, Norman nyomta neki a trashtalkot, neki meg elgurult a gyógyszer. Csak ahhoz gerinc kéne, hogy ezt elismerje. Mutass egy olyan felvételt, ahol bármelyik Panthers játékos sérülést akar okozni Beckhamnek. Egyetlen late hit, térdre menő ütközés sem volt. Ellenben a túloldallal. Mindegy ringasd magad abban az álomban, hogy Beckham azért volt paraszt, mert rommá lett fenyegetve. Biztos jobb lesz a lelkivilágodnak.Jó, hát ezek alapján elég egyértelmű a szitu. Így viszont számomra még gusztustalanabb, ahogy a párducok a meccs utáni sajtótájékoztatón obj férfias kiállását kérik számon. Az g..i férfias, melegítés közben baseball ütővel fenyegetőzni meg provokálni...na már az utsó hsz:twitter.com/NYGDaily/status/679126741252706304
ez egy tök véletlen felvétel a szokásos arról, hogy Eli a bemelegítésnél, hogyan pacsizik a többiekkel:
www.instagram.com/p/_hYkU5vaFl/
itt csak azt látni, hogy a srác (aki nem volt a játék keretben) vkire rámutat az ütővel. nem lepődnék meg, ha végül meglenne az a videó, hogy lengeti és fenyeget is.
csebi
Tudom hanyagolni kellene már a témát, de ez sem a football része, ahogy OBJ gyökérsége sem. Sajnos célt értek a provokációk,
gyurczi
G-men
És ezzel nem azt mondom, hogy Normant nem kéne megbüntetni a folyamatos trash talkért, kakaskodásért, ütésekért, dehogynem, pusztán annyit, hogy Beckham elvesztette a meccsen a fejét, és most próbálják mosdatni.
.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 10 éve
Jó, hát ezek alapján elég egyértelmű a szitu. Így viszont számomra még gusztustalanabb, ahogy a párducok a meccs utáni sajtótájékoztatón obj férfias kiállását kérik számon. Az g..i férfias, melegítés közben baseball ütővel fenyegetőzni meg provokálni...na már az utsó hsz:twitter.com/NYGDaily/status/679126741252706304
ez egy tök véletlen felvétel a szokásos arról, hogy Eli a bemelegítésnél, hogyan pacsizik a többiekkel:
itt csak azt látni, hogy a srác (aki nem volt a játék keretben) vkire rámutat az ütővel. nem lepődnék meg, ha végül meglenne az a videó, hogy lengeti és fenyeget is.
csebi
Tudom hanyagolni kellene már a témát, de ez sem a football része, ahogy OBJ gyökérsége sem. Sajnos célt értek a provokációk,
gyurczi
több mint 10 éve
na már az utsó hsz:twitter.com/NYGDaily/status/679126741252706304
csebi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Stabil hanyatlás megy az utolsó SB óta, Beckhamen kívül nincsenek kimagasló fiatal játékosok. Ez eléggé a GM sara szerintem, a FA teljesítményével együtt. Én nem bánnám ha maradna Reese, de az nem tenne túl jót a Giantsnek. 😊simán lehet, h teljes váltás lesz, ez csak az én véleményem, h idén szerintem még elmaradSzerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
csebi
Szesze
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Hú de nagyon remélem hogy nem lesz igazad 😀simán lehet, h teljes váltás lesz, ez csak az én véleményem, h idén szerintem még elmaradSzerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
csebi
Szesze
több mint 10 éve
simán lehet, h teljes váltás lesz, ez csak az én véleményem, h idén szerintem még elmaradSzerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
csebi
több mint 10 éve
Szerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.azért ez elég érdekes lenne. változtatnunk kell vmit, mert ez édeskevés.
Szesze
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Elhibazott politika ez a liga részéről. A Panthers stabtagot és játékosokat (köztük Normant) minimum 3 meccsre kellett volna eltiltani. Az ő magatartasuk behozott egyfajta utcai banda stílust a pályára, mi veszélyezteti ennél jobban a játék integritasat? Már ott fel kellett volna lépni, és tenni valamit.
Remelem eltorlik az eltiltasat, mert ez így borzasztoan egyoldalura sikeredett.
Szerkesztette: undisputedly
több mint 10 éve
Szerintem idén még nem lesz olyan eget rengető tisztogatás, igazából azt is el tudom képzelni simán hogy mindenki marad a helyén.
több mint 10 éve
ha Coughlin megy, akkor az új edző valszeg hozza a koordinátorait. általában így megy, minimális kivétellel (pl. Dallas 2007, bár azért elég meredek volt, amikor Wade jött hedkócsnak, de megmondták neki, hogy az OC Garrett lesz...)Én azért egy évet még adnék neki. Sztem a vezetőség is fog....Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz
NightBoY
Taz
több mint 10 éve
Szerintem is, ami nem is baj. TC-nek szeretnem megkoszonni az SB wineket meg az eddigi munkajat, a coordinatorok maradhatnak meg bizonyitani. Persze kerdes h az uj HC is akarja-e oket...Én azért egy évet még adnék neki. Sztem a vezetőség is fog....Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz
NightBoY
Taz
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Én azért egy évet még adnék neki. Sztem a vezetőség is fog....Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz
NightBoY
több mint 10 éve
Az a baj, hogy a vedelmunk 32. tok utolso. Ha legalabb 20. lennenk mondhatnank, hogy nulla emberanyagbol is sikerult valamit csinalni DE 32. D-t en is osszehozok (nem nehez, nincs lejjebb). Szoval nem tudom...Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Taz
több mint 10 éve
Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀Reese-t elküldeném meg TC-t is, de coordinátorokat még nem. Igaz McAdoo vmikor kva szar playeket hív, de Eli elég gyorsan beletanult az új rendszerbe ,(de lehet hogy csak Beckham miatt látszódik így) , és nem biztos h egy 3. rendszerbe is sikerülne neki. Sztem Spagni kihozta a maximumot ebből a védelemből, és szezon elején míg a kezdők játszottak addig elég ügyes volt a védelem . Egy jó draft ( ami főleg a védelemre koncentrál ) meg szabadügynök piacról megfelelő minőségű emberek, és szárnyalhat a D Spagni keze alatt.
NightBoY
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
gedam
6 507
sztem normannek is járt, volna. ő kezdte, ha ez számít(futásnál, a játéktól jó messze földhöz bassza) fészmeszkek+obj legnagyobb helmetje után térddel belerúg a fejébe:közben kijött a hivatalos indoklás a ligától az eltiltással kapcsolatban. ami érdekes, hogy az NFL multiple azaz többszöri cselekményekért tiltotta el OBJ, amik veszélyeztették a játékosok épségét. na most számomra ebben az érdekes az, hogy a helmet-to-helmetet leszámítbva OBJ semmi olyat nem tett, amit Norman sem csinált volna, viszont ő meg semmit sem kapott. OBJ fellebbezett, állítólag korábbi esetek alapján még el is törölhetik az eltiltást, ami amúgy sztem nem lenne jó hosszútávon.két helmet to helmet volt, mindkettő szándékos.
csebi
egyért ment volna a pénzbünti, de kétszer fejre célozni már nem áll meg.
slowmotion
több mint 10 éve
Teljesen mindegy, hogy eltiltjak-e egy meccsre a szezonnak mar igyis-ugyis annyi. Meg kell kezdeni a tisztogatast. TC mehet, coordinatorok is felolem, Randle menjen, JPP ha marad bagoert maradjon de nagy penzt nem er... Cruz fizetescsokkenes, megmaradt penzbol kezdo kaliberu D jatekosok es egy jo draft - aztan jovore apritunk 😀
több mint 10 éve
közben kijött a hivatalos indoklás a ligától az eltiltással kapcsolatban. ami érdekes, hogy az NFL multiple azaz többszöri cselekményekért tiltotta el OBJ, amik veszélyeztették a játékosok épségét. na most számomra ebben az érdekes az, hogy a helmet-to-helmetet leszámítbva OBJ semmi olyat nem tett, amit Norman sem csinált volna, viszont ő meg semmit sem kapott. OBJ fellebbezett, állítólag korábbi esetek alapján még el is törölhetik az eltiltást, ami amúgy sztem nem lenne jó hosszútávon.két helmet to helmet volt, mindkettő szándékos.
csebi
egyért ment volna a pénzbünti, de kétszer fejre célozni már nem áll meg.
több mint 10 éve
Hát mi folyik itt www.youtube.com/watch?v=DW4QmiqVOnI
"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
Nyilvánvaló, h kapnia kell(ett) ezért valamit, ahogy az is az volt hogy nem csak amiatt volt ilyen idegbeteg kb az első perctől kezdve mert éppen bal lábbal kelt fel.. A bíróknak kellett volna közbelépni már a meccs elején és akkor nem lett volna ez az egész, ők is legalább annyira felelősek, mint az agyament játékosok. Remélem tanul ebből Beckham.
több mint 10 éve
közben kijött a hivatalos indoklás a ligától az eltiltással kapcsolatban. ami érdekes, hogy az NFL multiple azaz többszöri cselekményekért tiltotta el OBJ, amik veszélyeztették a játékosok épségét. na most számomra ebben az érdekes az, hogy a helmet-to-helmetet leszámítbva OBJ semmi olyat nem tett, amit Norman sem csinált volna, viszont ő meg semmit sem kapott. OBJ fellebbezett, állítólag korábbi esetek alapján még el is törölhetik az eltiltást, ami amúgy sztem nem lenne jó hosszútávon.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
In pregame warmups, at least one Panthers official, and possibly more, carried black baseball bats on to the field and were motioning with them towards Odell Beckham Jr. while making comments to him, per a league source. Norman later grabbed the black bat and was swinging it in pregame warmups – which, by the way, an NFL Films camera captured. Beckham, according to another source, felt threatened and it helped put him in a certain frame of mind. It does not excuse what he did during the course of the game, but it does explain what led up to the battle that still is the talk of the league today.Úgy érzem a másik oldal és aki OBJ-t szidja jobb ha leszáll a magaslóról. Igen büntetendő és elítélendő amit csinált, de azért önkritika legyen dögivel, remélem ezt is megmagyarázzák...
több mint 10 éve
Érdekes Calvin Johnsonról vagy Larry Fitzgeraldról sosem hallottál ilyen sztorikat. Ebben a balhéban mindenki hunyó, de mondjuk jobban szeretem Szesze elemzéseit olvasni ehelyütt...
több mint 10 éve
na már az utsó hsz:ez egy tök véletlen felvétel a szokásos arról, hogy Eli a bemelegítésnél, hogyan pacsizik a többiekkel:
Szerkesztette: csebi
több mint 10 éve
ja és még annyit, hogy mehet a trash talk meg bármi, de őszintén szólva Batmant simán legyőzte tegnap Harvey Dent, az már más kérdés, hogy Batmant kihúzta a szarból Superman ... de én Batman helyében nagyon befognám a pofámat, és edzenék a héten, valamint vasárnap otthon hagynám a baseball ütőmet.btw Eli nagyon jól megfogta az egész lényegét: "I thought early on he was being smart," Manning said. "I saw a few plays where Norman bodyslammed him or is going after him and he (Beckham) didn't retaliate, he didn't come back after him (Norman) or push him or do anything and I thought he was being smart. But if the flags aren't called early and guys keep doing it eventually it's going to lead to something further."