New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
És az hogy jennings megint több labdát kapott! Ő legalább tud alkotni valamit futásban...
yooker
mondjuk Williams-et fogalmam sincs miért engedjük egyáltalán pályára.. akkora bust, h már fáj nézni, szinte egyetlen épkézláb megmozdulása nem volt egész évben. A Panthers D ellen mondjuk gyaníthatóan egyik futó se fog nagyon villogni.
több mint 10 éve
Végre egy olyan meccs amikor mindenki kitett magáért, offense-deffense-edzők, csupa jó megoldás végig (kis túlzással persze) Kár, h csak ritkán tudunk ilyet felmutatni. Mondjuk megint látszott, h finoman szólva nem mind1, h milyen összetételben tud az OL pályára lépni, így azért könnyebb..
Szesze
Mondjuk missed tackle most is volt dögivel.
TheBerzerker
hát jó, de védelemben is már szinte csak cserék játszanak, DLben már szinte létszámra sem vagyunk meg, de LB poszt sincs előrébb.. ennél többet nem lehet tőlük elvárni
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Végre egy olyan meccs amikor mindenki kitett magáért, offense-deffense-edzők, csupa jó megoldás végig (kis túlzással persze) Kár, h csak ritkán tudunk ilyet felmutatni. Mondjuk megint látszott, h finoman szólva nem mind1, h milyen összetételben tud az OL pályára lépni, így azért könnyebb..
Szesze
Mondjuk missed tackle most is volt dögivel.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
És az hogy jennings megint több labdát kapott! Ő legalább tud alkotni valamit futásban...
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Remek Win!ezek után a Panthers sem okozhat gondot!😉
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
meg vszeg ugyanonnan veszik az okos cigit is.

amúgy végre nem tudta egy edző sem elcseszni a 4. negyedet, a játékosok nem engedték most 😊

OBJ-re meg nincsenek szavak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
nexion218 4 019 — Washington Gyapotkombájnz fan
Grat a Whez. Megvolt a mezcsere is az egykori csapattársak közt.

iktriad
Úgy látom a fodrászukat is megosztották egymással...😀

"I'm gonna fuck you 'till you love me, faggot!" - Mike Tyson
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 894 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grat a Whez. Megvolt a mezcsere is az egykori csapattársak közt.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
nem beszarni, jó lesz ez most...
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
ebben azért szépen benne van, amiről hetek óta pofázunk (zok)

www.nydailynews.com/sports/football/giants/vacchiano-cutting-damontre-moore-exposes-lack-depth-article-1.2464255
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 sports.yahoo.com/news/nfls-giants-sign-zimbabwe-born-defensive-end-maponga-223035014--nfl.html
több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 549
Tuti aláír egy playoff csapatba. Jó lottó esetén még gyűrű is juthat neki.
Höri
Megy Cortland után a párducokhoz
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
egy újabb 3. körös pick. pedig anno hogy vártuk, hogy ő lesz az új Osi.
csebi
Hát nekem nagy reményeim voltak benne :S
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
egy újabb 3. körös pick. pedig anno hogy vártuk, hogy ő lesz az új Osi.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
"Sources say the final straw was a recent fight in practice between Moore at his defensive line teammates. But sources said Moore also had been fined several times by the team this year for rules violations and behavior problems and that the decision to waive him was based on the accumulation of issues, not just one fight.

Coaches and administrators have spoken to Moore on several occasions, this year and in years past, about his behavior in practice. Sources say Moore routinely clowned around on the practice field in front of everyone from teammates on up to Giants owner John Mara and responded poorly to efforts by teammates and coaches to get him to take practice more seriously. Moore also was penalized several times this year during games for roughing the passer, and his lack of on-field discipline earned him a full-game benching in a Week 7 victory against the Dallas Cowboys."

Sources also said Moore feuded openly with some team officials, including general manager Jerry Reese, when confronted about his behavior.

Szóval volt vele baj ezen az eseten kívül is, meg azon kívül is amit a pályán láttunk. Mondjuk ez gyanús is volt, miután még úgy sem kapott sok lehetőséget, hogy baromi rövidek voltunk (vagyunk) a falban. Igazi barom.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 291 — Invisible man
Friss, meleg. Hátha valaki vinné:

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
ha jól olvastam OBJ vett mindenkinek egy párat a fülesből; Jenkins kettőt vett el így nem jutott Moorenak, aki megpróbált szerezni egyet magának

lehet Jenkinst kellett volna inkább elküldeni 😀
sapka
Ő is mehet...😊
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Giants DE Damontre Moore got into a fight with Cullen Jenkins, sources say, over not getting free @beatsbydre headphones like other players.

szimpatikus, érett viselkedés :\
markny
mehet Isten hírével!Nekem egy percig nem fog hiányozni...
yooker
ha jól olvastam OBJ vett mindenkinek egy párat a fülesből; Jenkins kettőt vett el így nem jutott Moorenak, aki megpróbált szerezni egyet magának

sapka
Ezek alapján még inkább OBJ-t 😊

komolyan: óvoda az egész!
több mint 10 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Giants DE Damontre Moore got into a fight with Cullen Jenkins, sources say, over not getting free @beatsbydre headphones like other players.

markny
yooker

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Hollywood San Francisco 49ers 172
OBJ-nek eddig 14 db 100 yard-os meccse volt a 24-ből.

Nézzük meg, hogy az NFL történelmének három legeredményesebb elkapójának hányadik meccsén jött össze a 14. 100 yardos teljesítmény.

Randy Moss-nak a 39. meccsén
Jerry Rice-nak a 47. meccsén
Terrell Owens-nek a 84. meccsén

Hja... egy ELIte irányítóval könnyű 😊
több mint 10 éve

markny
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Tuti aláír egy playoff csapatba. Jó lottó esetén még gyűrű is juthat neki.

több mint 10 éve
markny Tennessee Titans Tennessee Volunteers 675 — tennessean

több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
SOURCE: Giants are releasing DE Damontre Moore for violating team rules.