New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Damontre Moore kivágva. na vajon miért?
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Tény hogy hibáztak az edzők, de ennek is csak azért van jelentősége mert Romo lesérült, a filit meg szétverte Al Bundy lánya...Mi 4 év alatt eddig jutottunk Reese játékos politikájával. Sérülések mindig mindenkinél vannak, de 4 évről beszélünk... Most leverik az öregem a balhét mert elcseszte, de attól még a probléma meg fog maradni.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
...nem tudom mennyire emlékeztek, de a szezon előtt lel lett nyilatkozva, hogy az O-nak(v a csapatnak) 28 pont körül kell teljesíteni, hogy bármi esélyünk is legyen idén ezzel a D-vel együtt...És láss csodát, ezzel a gyenge, de küzdős és labdaszerzésre azért alkalmas D-vel is jók voltunk nyerők mindig, amikor e körül termeltünk /28 pont). TC is csak azért ment neki negyedikre, mert nem bízott a védelemben, és a pontokkal akarta kivégezni őket,,,a D be is bizonyította, hogy kellett volna még az TD...a győzelemhez... A képességeket tekintve a D oda tette magát, erőn felül teljesítettek (behatárolt skillel)ellenben a "jó képességű" legendás O magára hagyta őket a vereségeknél, kivéve a Saints meccsen, és bőven a képességeik alatt teljesítettek.
ozibozi
teljesen igaz amit írsz, ligaelit offense amit vártunk a szezon előtt, inkább egy erős közepes lett.
Taz
ligaelit O-t azért szerintem kevesen vártak...
én egy stabilabb O-t vártam , sokkal színesebb játékkal ehhez képest is nyilván alul teljesítenek , de ez a futójáték teljes csődjének köszönhető amit a gyengébb fal mellett én egyre inkább az igen gyenge futóinknak tudom be...
a röhej az , hogy egy ilyen egysíkú O-val és egy liga utolsó D-vel is 5 olyan meccsünk van ahol többé kevésbé az edzők
bénázásának köszönhetően buktunk a végén...
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
...nem tudom mennyire emlékeztek, de a szezon előtt lel lett nyilatkozva, hogy az O-nak(v a csapatnak) 28 pont körül kell teljesíteni, hogy bármi esélyünk is legyen idén ezzel a D-vel együtt...És láss csodát, ezzel a gyenge, de küzdős és labdaszerzésre azért alkalmas D-vel is jók voltunk nyerők mindig, amikor e körül termeltünk /28 pont). TC is csak azért ment neki negyedikre, mert nem bízott a védelemben, és a pontokkal akarta kivégezni őket,,,a D be is bizonyította, hogy kellett volna még az TD...a győzelemhez... A képességeket tekintve a D oda tette magát, erőn felül teljesítettek (behatárolt skillel)ellenben a "jó képességű" legendás O magára hagyta őket a vereségeknél, kivéve a Saints meccsen, és bőven a képességeik alatt teljesítettek.
ozibozi
teljesen igaz amit írsz, ligaelit offense amit vártunk a szezon előtt, inkább egy erős közepes lett.
több mint 10 éve

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
ebben a cikkben helyettem is nagyon szépen leírták, hogy miért teljesen más a 2 eset:

www.bigblueview.com/2015/12/9/9871388/ny-giants-stats-numbers-analysis-tom-coughlin-odell-beckham-jaguars
csebi
és még sokkal többet is ...
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
ebben a cikkben helyettem is nagyon szépen leírták, hogy miért teljesen más a 2 eset:

www.bigblueview.com/2015/12/9/9871388/ny-giants-stats-numbers-analysis-tom-coughlin-odell-beckham-jaguars

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
" Ha az NFL meccsek 75 másodpercel kevesebbek lennének akkor most a Giants 10-2vel állna, ehelyett 5-7el áll...;("
több mint 10 éve
ha kinyomják TC-t, akkor kíváncsi leszek az eddig visszatartott belső infókra, hogy milyen is a csávó. Tiki pl nem fogta vissza magát amikor a korábbi kenyéradóit kellett fikázni szóval érdekes, hogy lesz most
vittore
és utána TC nyert 2 SB-t... szóval azt hiszem végülis az edzőnek és a managementnek volt igaza.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
ha kinyomják TC-t, akkor kíváncsi leszek az eddig visszatartott belső infókra, hogy milyen is a csávó. Tiki pl nem fogta vissza magát amikor a korábbi kenyéradóit kellett fikázni szóval érdekes, hogy lesz most
több mint 10 éve
bár TC személyisége és mentalitása (keménység,következetesség,) sok hasznot is tud hozni de látjuk hogy kissé már kezd "néha" összezavarodni ő is , főleg amikor gyors döntéseket kell hozni a meccsek alatti szituációkban!ezek lereagálásában esett vissza komolyan az ő (és csapata) teljesítménye és ez idén már elég sokba került eddig is...a HC váltásnak egyértelműen eljött tehát az ideje!annak meg csak OC , DC váltással együtt van igazán értelme!persze ha teljesen összeillenek az elképzeléseik akkor nem szükséges váltani , de jobb a "saját"ember!
de csakis akkor van értelme mindezeknek amennyiben tényleg tudunk megfelelő embert a posztra aki elérhető, csak önmagáért a váltás tényéért hülyeség...mert ha mellényúlunk,kapkodunk akkor jó pár év fog elszaladni megint szép csendben...
Reeset pedig (hogy valamennyit azért őrizzünk az alapokból ) érdemes lenne megtartani mindenképp!

de bármi is történik a következő évben egy normálisabb D-t szeretnék látni végre!
mind FA-n , mind a drafton (mindent egy lapra feltéve) jelentősen erre koncentrálni...
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Az, hogy máshol nem kellettek az elküldött játékosaink, az nem feltétlen erény, jelentheti azt is, hogy a legaljával sikerült addig is dolgozni | szerződni? | , :--)))
ozibozi
Jogos, ezzel annyit akartam, hogy a jó játékosokat megtartjuk, nincsenek felesleges cutok, illetve akivel kell azzal hosszabbítunk.
A rebuild szót nem nagyon szeretem, nálam ez egyenlő a jelenlegi dolgok totális szétbaszásával, nagyjából a Cleveland jut róla eszembe, ahol rebuildelnek erősen minden évben...
Mindenesetre megértem, hogy az elmúlt évek szarakodása után sokan szeretnének egy nagy tisztogatást, de amíg Eli nem vonul vissza szerintem nálunk marad, és addig próbálunk az eddigi mentalitással tovább építkezni, ha majd kell egy új franchise QB is, akkor tudom elképzelni a teljes újjáépítést.

A fogadalmamat úgy tűnik nem tudom tartani 😊

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Az, hogy máshol nem kellettek az elküldött játékosaink, az nem feltétlen erény, jelentheti azt is, hogy a legaljával sikerült addig is dolgozni | szerződni? | , :--))) mellesleg pár éve voltunk csak 'elől' a sérült listán, idén pl erősen a középmezőnyben vagyunk az injury statok alapján, és még JPP is benne volt (pár hete). Én nem gondolom, hogy rossz GM lenne Reese, de az elmúlt 4 év sok volt mostanra.(nekem) Ebben a csapatban benne van erősen a keze, és nem gondolnám hogy ebbe az irányba kellene tovább menni a végtelenségig. Ő már a saját | rossz | döntései rabja, ha rebuild, akkor pedig ő már nem fog tudni megújulni.(szvsz) Persze ha folytatódik a toldozgatás-foldozgatás, majd a szokásos valódi kockázatok vállalása nélküli bounce back year Ígéretek, akkor remek lesz ő is a "majdnem bejutni a PO-ba year-hez..." Csak OBJ tereli el a figyelmet róla, most meg éppen az edzők balfaszkodása, hogy itt négy év alatt semmi nem ment perspektívikusan előre. Van kb 8-10 kezdő kaliber 10 backup az 53 as keretben. A többiek vlsz rosterre se kerülnének más 'komolyabb' csapatban. Ha OBJ kiesne pár hétre akkor kb -1/5 ért "futnánk" (szvsz)
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Én azért Reeset ennyire nem hibáztatom, szerintem összességében jól végzi a munkáját, a rengeteg sérülés, meg az, hogy TCnél a fiataloknak kb esélyük sincs a bizonyításra eléggé rossz fényt vetnek az ő tevékenykedésére. Szerintem gyakorlatilag senki nem tud olyan játékost mondani akitől megváltunk és megbántuk volna, mert olyan jól teljesít máshol. Oké Will Hillt én soha nem fogom megbocsátani, de abban könnyen lehet, hogy jobban benne volt Maráék keze mint az övé. Rajta kívül Linval meg TBU akiket bánhatunk, de ők mentek a pénzért, nem nagyon volt esélyünk. Az igazolt meg draftolt játékosok között meg sokszor igencsak jól lát meg olyan dolgokat amit talán sokan nem. Adott pillanatban gyakran értetlenkedünk meg anyázunk, hogy őt most minek, aztán elég sokszor beigazolódnak a döntései. (idén pl. Dwayne Harrisre mindenki húzta a száját, aztán azért baromi hasznos játékos lett, de írhatnám az elmúlt évek első köröseit nagyjából mindenki várokozáson felül teljesít, persze első körben könnyű villogni). Nyilván mellé is nyúl párszor, de nem hiszem, hogy van olyan GM aki nem. A múlt héten éppen én írtam, hogy mennyire lyukas a roster, de azért lehet, hogy más lenne a helyzet, ha nem sérül meg a campben három FSnek szánt fiatal, a falban Schwartz nem lett szinte volna folyamatosan sérült mióta itt van, és egy David Wilson futkosna mögöttük. Meg nem tudom emlékszik e valaki még Chad Jones nevére. A legjobb LBink sem képesek pályán maradni. Ezeket pedig én nem tudom az ő számlájára írni. És azért ez így is egy olyan csapat ami jobb coachinggal állhatna olyan mérleggel is amin senki sem fanyalogna.

Coughlin már más tészta, én bevallom nagyon szeretem az öreget, szívesen megtartanám, úgy, hogy minden döntéshozatali kiváltságot elveszünk tőle, mert ahhoz még mindig ért, hogy összetartsa a csapatot, akkor is ha nagyon szarul megy (akkor is ha ő is benne van vastagon). Ez nyilván nem kivitelezhető váltásra pedig szükség van, ez egyértelmű.

Összességében engem nem zavarna az sem, ha cserélnénk az egész bagázst GMestül, edzői stábostul, de azért nem esnék kétségbe ha maradna Reese is és csak Coughlint vonultatnánk vissza, ahogy Gilbrideot is, sőt szerintem ez lenne a legjobb megoldás és talán a legvalószínűbb is. Ok, új spec team edzőt már évek óta szeretnék, Quinnek általában van egy elfogadható utána meg egy borzalmas éve, jövőre az jön. De McAdoot nem éri meg kivágni most, hogy Eli elég szépen elsajátította ezt az Ot, bár nálam még elég nagy kérdőjel a pali, néha szerintem borzalmasan hív, máskor meg remekül, bár ebben is franc tudja mennyire van benne Coughlin. Spags is kaphatna még egy évet amikor talán nem lesz mindenki többet kórházban mint a pályán.

Húde hosszú lett, tuti nem olvassa a kutya se, amúgy is, most itt megfogadom, hogy nem írok többet a következő évről amíg van matematikai esélyünk a POra ebben a fostalicska csoportban. GO GIANTS!

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
DeOssie és Donnell IR-re került
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Hát igen. Ha végig nézzük a csapategységeket, nem lehet Reese-t agyon dícsérni. Van egy épkézláb DT-nk a front sevenbe, egy félkezű passrusher tud nyomást generálni a qb-n, a legjobb lb egy udfa jelenleg, a többi vagy sérült, vagy rosterre se kerülne máshol, a safety-k között egy Vödör a leader. A cb poszton nincs depht. Az Oline esetében a draftról tankolt ugyan, de a fa igazolások a sérülések miatt is, félre mentek. A futóállomány jóindulattal közepes, a TE posztot hanyagoltuk, nem megoldott, wr poszt se az erősségünk, RR mehet ahova akar, Cruz másfél éve nem volt pályán. OBJ és Harris a pozitívum. Eli szerződése is megkérdőjelezhető egy várható rebuild esetén.
Nálam jelenleg ez JR bizonyítványa. Persze ez nem jelenti azt, hogy mennie kell mindenképpen, ő tudna javítani a csapaton, TC, viszont úgy gondolom nem.
Nem lesz PO, vége lesz a Tom and Jerry shownak, izgalmas offseasonunk lesz.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Nem értem, hogy a halálba nincs annyi TC-ban, hogy szól, hogy köszi az eddigieket...
vittore
az a baj, h most már Reese felelősségre vonása is kezd megkerülhetetlen lenni.. TC vszínű így is úgy is megy év végén
Szesze
nagyon remélem is hogy megy, mert ezt a sok szart ő lapátolta össze hosszú évek alatt, ami most a fejünkre hullott
ozibozi
nem vagyunk az a hatalmas GM váltogatós csapat. azt hiszem az utóbbi 315 évben 3 GM-ünk volt összesen, pedig azért nem mindig voltunk SB csapat.
csebi
akkor viszont majdnem mindegy lesz e edző váltás, mert abból kell majd főznie amit tőle kap...:--(( | max lesz egy pár jó time management, meg néhány field gól jókor negyedikre, de majd elqr valami mást cserébe | ) aki ezzel az összekukázott csapattal megy neki évek óta a szezonoknak, és egy sérülést se tudott lereagálni a FA piacról rendesen az nem fog hirtelen megújulni. Csak OBJ véletlen kiválasztása miatt van egyáltalán bármi is NY-ban (+ha az NFC east nem lenne ilyen 'semmirekellők gyülekezete', már régen szétzavarták volna ezt az egész bandát. Négy év sikertelenség pedig több annál, amit egy olyan sportban ahol csak a ma számít(néha a holnap) egy SB feledtetni tud. ( a 07' Accorsinak betudva😊)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan
Köszönjük meg DeSean Jacksonnak, hogy egy nagyképű idióta. Nagyon kellett a dallasnak és ezzel a giantsnek is a mínuszos visszahordása.
TheBerzerker
Le lett zsírozva, tudod. 😉 (Meg az is, hogy utána szerezzen egy TD-t, a spec team engedjen circa 50 yardot a vendégeknek, a védelem meg ne tudja megfogni Dezt.) (Ja és Bailey is meg lett kenve, hogy rúgja be 54 yardról.)
gyeek
Igen látszódott is. Érezhető volt, hogy valami csalafintaság van a háttérben😊 Hiába na, a seriff keze mindenhova elér😊
TheBerzerker
Ahogy mondod! A lényeg, hogy mindegy ki nyer, övé a bunda. 😀

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Köszönjük meg DeSean Jacksonnak, hogy egy nagyképű idióta. Nagyon kellett a dallasnak és ezzel a giantsnek is a mínuszos visszahordása.
TheBerzerker
Le lett zsírozva, tudod. 😉 (Meg az is, hogy utána szerezzen egy TD-t, a spec team engedjen circa 50 yardot a vendégeknek, a védelem meg ne tudja megfogni Dezt.) (Ja és Bailey is meg lett kenve, hogy rúgja be 54 yardról.)
gyeek
Igen látszódott is. Érezhető volt, hogy valami csalafintaság van a háttérben😊 Hiába na, a seriff keze mindenhova elér😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan
TheBerzerker

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 usat.ly/1OnAIoa

arról, hogy be lehet menni a playoffba 3-13-mal, sőt 0-10-6-tal is. vicces
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
jó kis csoport ez
Szesze
NFC LEAST
több mint 10 éve
Nem értem, hogy a halálba nincs annyi TC-ban, hogy szól, hogy köszi az eddigieket...
vittore
az a baj, h most már Reese felelősségre vonása is kezd megkerülhetetlen lenni.. TC vszínű így is úgy is megy év végén
Szesze
nagyon remélem is hogy megy, mert ezt a sok szart ő lapátolta össze hosszú évek alatt, ami most a fejünkre hullott
ozibozi
nem vagyunk az a hatalmas GM váltogatós csapat. azt hiszem az utóbbi 315 évben 3 GM-ünk volt összesen, pedig azért nem mindig voltunk SB csapat.

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
NFC EAST POWA!!! 😊