New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Jöhet a teljes rebuilding, mert az egész front office csődöt mondott. Ami öröm h odellre lehet alapozni. Mást nem szeretnék hozzáfűzni, mert semmi értelme
több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
egy kezemen meg tudom számolni az értékelhető offense playek számát... kurva nagy kibaszások kellenek jövőre, ST szintű - máshonnan workouton nem megfelelt v. kibaszott játékosok nálunk a kezdők... (Dahl,Brinkley,Kuhn,Hosley,Jerry és Randle is szar...és még sorolhatnám)
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Ez nem véletlen, és nem is pech már sajnos, ennyiszer már nem lehet az, de itt Reese se maradjon, még véletlenül se. Az, hogy még itt lehetnek máig az csak az Nfc east-nek köszönhető nem csak türelmes vezetésnek és a 2 SB-nak
több mint 10 éve
Jerico New York Giants 294
Szerintem meg csak futni kene minden meccsen. Olyan kurva jol megy nem is ertem miert passzolunk. A screen passt meg nem kell levedekezni, mert minek.
NightBoY
A liga első futóvédelem ellen, ezt azért ne hagyd ki.
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Szerintem meg csak futni kene minden meccsen. Olyan kurva jol megy nem is ertem miert passzolunk. A screen passt meg nem kell levedekezni, mert minek.

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
erre már tényleg nem nagyon vannak szavak.. sikerült ötödszörre is
remélem jövőre kibasznak mindenkit, Coughlin, McAdoo és Reese is húzhat a francba, elég volt belőlük, mindegyiknek annyi van már a számláján ami tolerálhatatlan
több mint 10 éve
Jerico New York Giants 294
Remélem az egész csapatott belelökik egy jó nagy gödörbe és 8 köbméter betont öntenek rájuk, hogy soha az életben ne is lássam őket. A play hívókkal és edzőkkel együtt.
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Nekem most egy darabig eleg volt a meccseinkbol. Eddigi szezonok is kemenyek voltak de ez most mar nekem is sok.

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
The Giants plan to "get back to the rushing game" against the Jets.
"We need to play with balance," OC Ben McAdoo said. "We don’t want to be a throwing team. We have to get our run game going, we know that."

Hát ha valaki, akkor én nagyon a futójáték híve vagyok, de ez szerintem kurvarossz ötlet, pont egy ilyen front seven ellen. Egész évben nem ment a dolog, tényleg most akarjuk beindítani? Mondjuk ha McAdoonak van egy kis esze akkor ez vagy beetetés vagy az amit Coughlin hallani akar, aztán majd a meccsen erőltetjük azt, ami megy, és arra mernék egy kisebb összeget tenni, hogy nem a futás lesz az. Nagyon kíváncsi leszek mit alkotunk ezen a meccsen, bár valószínűleg megint nem tudom majd nézni, élőben legalábbis.

Pozitívum:
Giants C Weston Richburg (questionable, ankle) is expected to play Sunday.
Henderson
Sajnos totál rossz matchup ez a Jets nekünk mindkét oldalon így. Az OL ebben a felállásban elég kis eséllyel veszi fel a versenyt, míg pass-rush nélkül szinte kizárt, h meg tudjuk tartani a a WR-eiket. Extra teljesítmény kellene, h ne legyen sima zacskó ez a meccs.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nyilvan lehet futni ellenunk, de ez sztem beetetes, passzal sokkal jobban sebezhetoek vagyunk es gondolom ez is lesz az elsodleges fegyveretek ma este. OBJ 150 yardos meccsre felkeszulhet, mig Cromartiet egy WR2 barmikor kepes megegetni.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
The Giants plan to "get back to the rushing game" against the Jets.
"We need to play with balance," OC Ben McAdoo said. "We don’t want to be a throwing team. We have to get our run game going, we know that."

Hát ha valaki, akkor én nagyon a futójáték híve vagyok, de ez szerintem kurvarossz ötlet, pont egy ilyen front seven ellen. Egész évben nem ment a dolog, tényleg most akarjuk beindítani? Mondjuk ha McAdoonak van egy kis esze akkor ez vagy beetetés vagy az amit Coughlin hallani akar, aztán majd a meccsen erőltetjük azt, ami megy, és arra mernék egy kisebb összeget tenni, hogy nem a futás lesz az. Nagyon kíváncsi leszek mit alkotunk ezen a meccsen, bár valószínűleg megint nem tudom majd nézni, élőben legalábbis.

Pozitívum:
Giants C Weston Richburg (questionable, ankle) is expected to play Sunday.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Donnell, Vödör, Kennard nem játszik majd, Newhouse és Richburg kérdéses, utóbbira óriási szükség lenne, ahogy már Szesze is írta, persze ha még mindig gáz a bokája akkor inkább ne erőltessük.

Defense oldalon szerintem az lesz a kulcs, hogy Amu és DRC megfogják egy az egyben Deckert és Marshallt, így talán Ivoryt is kordában lehetne tartani, az Otól meg gyors pontos passzok kellenének egy ilyen gyengébb sec ellen, talán így lehetne esélyünk, mert az idén már kiderült hogy itt pass rush meg normális futójáték itt nem igazán lesz.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Revis fog-e játszani...mert a picivel azért gyengébb passz D fontos része ő!
yooker
A válasz: nem. Cromartie, Skrine, McDougle, Milliner, Walls lesz a CB sorunk.
több mint 10 éve
Hát az biztos, h nem mi vagyunk az esélyesek..
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
egy TC interjúból úgy vettem ki hogy DRC játékára lehet esély hétvégén! ez igaz lehet 😊

amúgy igen várom már a meccset, igazi must win!ilyen szar produkció után azért össze szoktuk kapni magunkat!a Jets futás ellen nagyon darál, de visszaesni már nem tudunk hová így ez annyira nem számít!ellenben azzal hogy
elfogadható szinten kell tartanunk a futást részükről és így egy relatíve kevesebb pontos meccsen a 2 irányító közti különbség dönthet a javunkra!

az szép hogy Spagsnak ismét sikerül összeraknia egy ligautolsó D-t!
yooker
DRC egyáltalán nincs a sérültlistán, szóval elvileg teljes értékűen edz, ez alapján biztos a játéka. Revis viszont már hivatalosan is out, ez nagy előny, de azért én nem vagyok túl bizakodó. Nagy kérdés, hogy Pugh és Richburg milyen állapotban lesz, ha pályán lesznek egyáltalán, mert ez a Richardson Wilkerson Williams hármas elég ijesztő így is, nemhogy Reynolds-Jerry-Hart ellen. Hart így is játszani fog valószínűleg Newhouse helyén, mondjuk ez nem nagyon lehet downgrade. Ja és nem edz Vödör sem, mondjuk őt megint nem nehéz pótolni, ennyit Dahl is tud. Nagyobb baj, hogy csütörtökön Kennard is DNP volt, a mairól még nincsenek hírek. Én félek, hogy nagyon sima L lesz, remélem felszívják magukat a fiúk rendesen.
Henderson
mindenképpen vízválasztó lesz ez a meccs , ez igaz! benne van a nagy összeomlás is ugyanúgy, mint egy heroikus win...
meglátjuk!
több mint 10 éve
egy TC interjúból úgy vettem ki hogy DRC játékára lehet esély hétvégén! ez igaz lehet 😊

amúgy igen várom már a meccset, igazi must win!ilyen szar produkció után azért össze szoktuk kapni magunkat!a Jets futás ellen nagyon darál, de visszaesni már nem tudunk hová így ez annyira nem számít!ellenben azzal hogy
elfogadható szinten kell tartanunk a futást részükről és így egy relatíve kevesebb pontos meccsen a 2 irányító közti különbség dönthet a javunkra!

yooker
DRC egyáltalán nincs a sérültlistán, szóval elvileg teljes értékűen edz, ez alapján biztos a játéka. Revis viszont már hivatalosan is out, ez nagy előny, de azért én nem vagyok túl bizakodó. Nagy kérdés, hogy Pugh és Richburg milyen állapotban lesz, ha pályán lesznek egyáltalán, mert ez a Richardson Wilkerson Williams hármas elég ijesztő így is, nemhogy Reynolds-Jerry-Hart ellen. Hart így is játszani fog valószínűleg Newhouse helyén, mondjuk ez nem nagyon lehet downgrade. Ja és nem edz Vödör sem, mondjuk őt megint nem nehéz pótolni, ennyit Dahl is tud. Nagyobb baj, hogy csütörtökön Kennard is DNP volt, a mairól még nincsenek hírek. Én félek, hogy nagyon sima L lesz, remélem felszívják magukat a fiúk rendesen.

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !

több mint 10 éve
Richburg kiesése gyakorlatilag teljesen használhatatlanná tette a falat, úgyh neki muszáj lenne visszatérnie. Mondjuk 2-3 nagy lyuk így is úgy is lesz most már idén az OLben..
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Newhouse nem edzett tegnap, viszont Pugh és Richburg igen. Mit szólnátok egy Flowers-Jerry-Richburg-Hart-Pugh falhoz?
Sanyichef
Múlt hetinél rosszabb nem lehet 😀 😊
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Newhouse nem edzett tegnap, viszont Pugh és Richburg igen. Mit szólnátok egy Flowers-Jerry-Richburg-Hart-Pugh falhoz?
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
"Ez annyira helytelen, hogy csak annyit mondok: Nem. Nincs az az NFCE csapat amelyik lefeküdne egy másiknak, függetlenül draftpozíciótól."

üzlet ez elsősorban. szerintem vannak tulajok közti megbeszélt eredmények, amiket az egyik fél számára előnytelenebb draft- és egyéb dealekkel egyenlítenek ki. nincs ebben semmi rossz, csak tudni kellene előre, hogy fogadhassunk rá
vittore
Én sem hinném, hogy van olyan csapat, akit 100%ban az elveik határoznak ez. Ez üzlet. Ha szarba lépsz és a lefelé vezető út optimálisabb akkor még jobban elmerülsz benne, hogy kimászhass.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
"Ez annyira helytelen, hogy csak annyit mondok: Nem. Nincs az az NFCE csapat amelyik lefeküdne egy másiknak, függetlenül draftpozíciótól."

üzlet ez elsősorban. szerintem vannak tulajok közti megbeszélt eredmények, amiket az egyik fél számára előnytelenebb draft- és egyéb dealekkel egyenlítenek ki. nincs ebben semmi rossz, csak tudni kellene előre, hogy fogadhassunk rá
több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 659 — Grady Judd fan
Cowboyst szerintem oda vissza verik majd, mert van egy olyan érzésem, hogy rámennek a legjobb draft pickre Dallasban.TheBerzerker
Ez annyira helytelen, hogy csak annyit mondok: Nem. Nincs az az NFCE csapat amelyik lefeküdne egy másiknak, függetlenül draftpozíciótól. Az hogy mennyire rosszul játszanak vagy verték őket szét más kérdés.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Nem tudtam nézni a meccset sajnos, de ha egy Redskinst nem tudunk ilyen helyzetben elverni akkor tényleg kár POról álmodozni. Ennyi sérülttel meg pláne, az Ofal teles közepe kiesik, ez már tényleg vicc kategória, idén (is) elég sok csapat szenved nagy részben a sérüléseknek köszönhetően, de ebben ismét a "legjobbak" között vagyunk. Innentől azt hiszem különösebb elvárások nélkül ülök le minden meccs elé, aztán nagyon örülök ha nyerünk, esetleg jól játszunk meg ha mondjuk látok valakit Beckhamen kívül akire lehet majd építeni a jövőben. Mert Eli még egy pár évig talán ok, de rajtuk kívül alig van valaki aki jobb egy gyenge közepesnél. Na jó ez túlzás, de túl sok poszton játszanak csere szintű emberek stabil kezdőként.

több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 423 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nektek legalább van irányítótok. Aki azért foghat ki jó napokat. Nekünk még mutatóba is alig. S a védelmünk is erősen szétesőben van nem biztos hogy pont a Pats ellen kezdene éledezni akár mennyi sérült is van ott. Még Bradynek is megvan a megfelelő helyettese.