New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
 nypost.com/2015/12/06/tom-coughlin-just-gave-giants-the-perfect-case-to-fire-him/

a poén kedvéért igazán összehozhatná az nfc east hogy mindenki 7-9el zár
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Tommy bácsi nem érzi, hogy mikor kell 4.-re rámenni, azt az idei szezonban már bőven láttuk.

esküszöm szerencsés voltam, hogy tegnap nem volt normális netem, így esélyem sem volt nézni.
csebi
Pedig még mondtam is yooker-nek az első esetnél, amikor az 1-yardosról nem mentünk neki 4.-re, hogy jövőre olyan edzőt akarok látni a csapatnál, aki ilyenkor megpróbálja, erre a második félidőben megérkezett ez az edző. Yooker jól ki is röhögött az int után, hogy tessék, megkaptam, amit akartam, nekimentünk. Ő már akkor azt mondta, hogy ez a field goal fog hiányozni a végén.
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
nézzük a dolog pozitív oldalát:
Nagyobb az esély, hogy jövőre mégis mi játszunk a Rams-szel Londonban
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Nem értem, hogy a halálba nincs annyi TC-ban, hogy szól, hogy köszi az eddigieket...
vittore
az a baj, h most már Reese felelősségre vonása is kezd megkerülhetetlen lenni.. TC vszínű így is úgy is megy év végén
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Nem értem, hogy a halálba nincs annyi TC-ban, hogy szól, hogy köszi az eddigieket...
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 500 — Lucas Scott
Tommy bácsi nem érzi, hogy mikor kell 4.-re rámenni, azt az idei szezonban már bőven láttuk.

esküszöm szerencsés voltam, hogy tegnap nem volt normális netem, így esélyem sem volt nézni.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Hát ez a meccs egy nagy szar volt. Itt az ideje a váltásnak az edzői stábnál+ Reese is mehet a rákba. Remélem a szabadügynök piacról hozunk egy futót és a drafton meg meg min az első 4 körben csak a védelembe húzunk. Beckhamnek meg Harrisnek hatalmas pacsi , mert ők akik legalább vmit csinàltak is
Taz
meg JPP-nek
ozibozi
Jah tényleg 😔 Szegény JPP-t kihagytam
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 457
Hát ez a meccs egy nagy szar volt. Itt az ideje a váltásnak az edzői stábnál+ Reese is mehet a rákba. Remélem a szabadügynök piacról hozunk egy futót és a drafton meg meg min az első 4 körben csak a védelembe húzunk. Beckhamnek meg Harrisnek hatalmas pacsi , mert ők akik legalább vmit csinàltak is
Taz
meg JPP-nek
több mint 10 éve
kibaszott gyötrelmes egy kínhalál volt ez....
nem baj, van szép családom , jó munkahelyem , ezeket az embereket meg nem is ismerem, úgyhogy b@sszák meg...😊
yooker
ezen jót röhögtem 😊
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
több mint 10 éve
az O néha 2 teljes de néha majd 3 negyeden keresztül nem szerez TD-t SŐT néha még mezőnygólt sem. (Mellesleg volt egy stat, hogy Eli-nak van ideje passzolni NFL átlagban.)
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Az O eljut zászlókkal az endzoneba, addig egy nagy playből tudtak pontokat saját erőből szerezni, az Oline nem tud blokkolni a futáshoz, nincs ideje a QBnak passzolni. A nagytudású stáb döntése, nekimenni a negyediknek tuti 3 pont helyett. Mert annyi pontot csinált előtte az O, hogy lazán elengedünk 3 pontot. Ha nem lettek volna a korábbi meccseken a faszságok, azt mondom előfordul. De az, hogy a hülyeség az alap nálunk, rendszeresen papírforma, hogy elbasszuk, na ez már egyszerűen megbocsáthatatlan.
gyurczi
rengeteg faúzságunk volt, de hát igen a meccs ezen ment el.Úgy hogy előtte a goal line 4-re sem mentünk neki...
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Az O eljut zászlókkal az endzoneba, addig egy nagy playből tudtak pontokat saját erőből szerezni, az Oline nem tud blokkolni a futáshoz, nincs ideje a QBnak passzolni. A nagytudású stáb döntése, nekimenni a negyediknek tuti 3 pont helyett. Mert annyi pontot csinált előtte az O, hogy lazán elengedünk 3 pontot. Ha nem lettek volna a korábbi meccseken a faszságok, azt mondom előfordul. De az, hogy a hülyeség az alap nálunk, rendszeresen papírforma, hogy elbasszuk, na ez már egyszerűen megbocsáthatatlan.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
kibaszott gyötrelmes egy kínhalál volt ez....
nem baj, van szép családom , jó munkahelyem , ezeket az embereket meg nem is ismerem, úgyhogy b@sszák meg...😊
több mint 10 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
Jöhet a teljes rebuilding, mert az egész front office csődöt mondott. Ami öröm h odellre lehet alapozni. Mást nem szeretnék hozzáfűzni, mert semmi értelme
több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
egy kezemen meg tudom számolni az értékelhető offense playek számát... kurva nagy kibaszások kellenek jövőre, ST szintű - máshonnan workouton nem megfelelt v. kibaszott játékosok nálunk a kezdők... (Dahl,Brinkley,Kuhn,Hosley,Jerry és Randle is szar...és még sorolhatnám)
több mint 10 éve
Ez nem véletlen, és nem is pech már sajnos, ennyiszer már nem lehet az, de itt Reese se maradjon, még véletlenül se. Az, hogy még itt lehetnek máig az csak az Nfc east-nek köszönhető nem csak türelmes vezetésnek és a 2 SB-nak
több mint 10 éve
Jerico New York Giants 298
Szerintem meg csak futni kene minden meccsen. Olyan kurva jol megy nem is ertem miert passzolunk. A screen passt meg nem kell levedekezni, mert minek.
NightBoY
A liga első futóvédelem ellen, ezt azért ne hagyd ki.
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Szerintem meg csak futni kene minden meccsen. Olyan kurva jol megy nem is ertem miert passzolunk. A screen passt meg nem kell levedekezni, mert minek.

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
erre már tényleg nem nagyon vannak szavak.. sikerült ötödszörre is
remélem jövőre kibasznak mindenkit, Coughlin, McAdoo és Reese is húzhat a francba, elég volt belőlük, mindegyiknek annyi van már a számláján ami tolerálhatatlan
több mint 10 éve
Jerico New York Giants 298
Remélem az egész csapatott belelökik egy jó nagy gödörbe és 8 köbméter betont öntenek rájuk, hogy soha az életben ne is lássam őket. A play hívókkal és edzőkkel együtt.
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Nekem most egy darabig eleg volt a meccseinkbol. Eddigi szezonok is kemenyek voltak de ez most mar nekem is sok.

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
The Giants plan to "get back to the rushing game" against the Jets.
"We need to play with balance," OC Ben McAdoo said. "We don’t want to be a throwing team. We have to get our run game going, we know that."

Hát ha valaki, akkor én nagyon a futójáték híve vagyok, de ez szerintem kurvarossz ötlet, pont egy ilyen front seven ellen. Egész évben nem ment a dolog, tényleg most akarjuk beindítani? Mondjuk ha McAdoonak van egy kis esze akkor ez vagy beetetés vagy az amit Coughlin hallani akar, aztán majd a meccsen erőltetjük azt, ami megy, és arra mernék egy kisebb összeget tenni, hogy nem a futás lesz az. Nagyon kíváncsi leszek mit alkotunk ezen a meccsen, bár valószínűleg megint nem tudom majd nézni, élőben legalábbis.

Pozitívum:
Giants C Weston Richburg (questionable, ankle) is expected to play Sunday.
Henderson
Sajnos totál rossz matchup ez a Jets nekünk mindkét oldalon így. Az OL ebben a felállásban elég kis eséllyel veszi fel a versenyt, míg pass-rush nélkül szinte kizárt, h meg tudjuk tartani a a WR-eiket. Extra teljesítmény kellene, h ne legyen sima zacskó ez a meccs.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Nyilvan lehet futni ellenunk, de ez sztem beetetes, passzal sokkal jobban sebezhetoek vagyunk es gondolom ez is lesz az elsodleges fegyveretek ma este. OBJ 150 yardos meccsre felkeszulhet, mig Cromartiet egy WR2 barmikor kepes megegetni.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
The Giants plan to "get back to the rushing game" against the Jets.
"We need to play with balance," OC Ben McAdoo said. "We don’t want to be a throwing team. We have to get our run game going, we know that."

Hát ha valaki, akkor én nagyon a futójáték híve vagyok, de ez szerintem kurvarossz ötlet, pont egy ilyen front seven ellen. Egész évben nem ment a dolog, tényleg most akarjuk beindítani? Mondjuk ha McAdoonak van egy kis esze akkor ez vagy beetetés vagy az amit Coughlin hallani akar, aztán majd a meccsen erőltetjük azt, ami megy, és arra mernék egy kisebb összeget tenni, hogy nem a futás lesz az. Nagyon kíváncsi leszek mit alkotunk ezen a meccsen, bár valószínűleg megint nem tudom majd nézni, élőben legalábbis.

Pozitívum:
Giants C Weston Richburg (questionable, ankle) is expected to play Sunday.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"