New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Emlekszem elso meccs utan asszem az eagles topicban volt kurvaanyazas, hogy mekkora szar a giants, hogy nem veri meg a dallast es teszi oket jobb pozicioba. Akkora kepe volt mindenkinek szezon elott, hogy majd a dallas meg az eagles... Romot jol bearaztak a serules elott is, folyamatos rossz donteseket hozott, es olyanokat vallalt be amiket nem kellett volna... Igazabol ki merem jelenteni, hogy rajta ment el a meccs, ha nincs a ket pick six meg rogton utana meg egy int a dallas siman meccsben van utana.
NightBoY
MrmiksA nevű semmirekellő illette undorító szavakkal a csapatod anno.
Visszakereshetőstb
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 906 — Apu ökölbeszorított keze
Nem tudsz megbántani.
Lehet már nosztalgikus de idén valahogy nagyon sokat hibaznak a csapatok illetve nem jatszanak jol.
Mondjuk én főleg a D jatekokat nezem.
Pl tegnap tetszett a car vedelme

több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Eleg szépen szétszakadt a liga játék alapján.
Kb most van 4 igazan jól működő csapat a többi vergődik.
Car,pecc,arizona,cinci.
Vagy sérülesek szedik szét vagy valami mas oka van.
Nem sok jo meccset lattam idén
Janek
Ez azert tulzas,h nemsok jo meccset lehet iden latni.Nem nagyon van tuti eselyes 1 merkozesen sem,es ettol szep tovabbra is az nfl.Amugy meg decembertol kell igazan formaba lendulni,es sok van meg hatra.Ha nem csak prime time meccseket nezel ,akkor nem jelentenel ki ekkora marhasagot.Bocs,nem akartalak ezzel megbantani!

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Eleg szépen szétszakadt a liga játék alapján.
Kb most van 4 igazan jól működő csapat a többi vergődik.
Car,pecc,arizona,cinci.
Vagy sérülesek szedik szét vagy valami mas oka van.
Nem sok jo meccset lattam idén

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Hagyjuk màr ezta romos hypot, mikor egy totàl szètesett Giants is csak magàt kellett hogy legyőzze, hogy bàrmi legyen az elejèn. Màr ott be volt àrazva a story) Most àllnànak vele is max egy 5-5-el vaagy mind1.àhh, a sok szagèrtő majd elmondja,hogy mièrt a Giants a legrosszabb a világon. Alig vàrom, hogy ' pofàn röhögjem' őket.
ozibozi
ajjaj, nem kell adni lehetőséget, hogy a dallasi trollok újra átjöjjenek és szétírják a topicot.

amúgy nekem is a Panthers lenne, ha nem Newton lenne az irányító, valahogyan nem jön be a srác stílusa. ha nem jutunk be, én még nem tudom kinek fogok drukkolni.
csebi
Newton tényleg jó, bár hiába nagy buflák amilyen bevállalósan fut, egyszer nagyon odapörköl majd valaki neki és annyi...és ez a színház amit előad a meccsek alatt pályán és oldalvonal mellett egyaránt !na az vicces...😊
yooker
ő nekem se szimpi, de az a csapat a most már 11-0 ellenére még mindig esélytelennek volt kikiáltva a "szakértők" szerint, most pl egy 3-7es Dallas ellen.. nevetséges. Az összes csapat közül a legjobban ők vannak összerakva, mind védő, mind támadó oldalon nagyon erősek, senki más nem tud ilyen egységességet felmutatni, talán most már azok is belátják akik eddig nem láttak a szemüktől 😊
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Hagyjuk màr ezta romos hypot, mikor egy totàl szètesett Giants is csak magàt kellett hogy legyőzze, hogy bàrmi legyen az elejèn. Màr ott be volt àrazva a story) Most àllnànak vele is max egy 5-5-el vaagy mind1.àhh, a sok szagèrtő majd elmondja,hogy mièrt a Giants a legrosszabb a világon. Alig vàrom, hogy ' pofàn röhögjem' őket.
ozibozi
ajjaj, nem kell adni lehetőséget, hogy a dallasi trollok újra átjöjjenek és szétírják a topicot.

amúgy nekem is a Panthers lenne, ha nem Newton lenne az irányító, valahogyan nem jön be a srác stílusa. ha nem jutunk be, én még nem tudom kinek fogok drukkolni.
csebi
Newton tényleg jó, bár hiába nagy buflák amilyen bevállalósan fut, egyszer nagyon odapörköl majd valaki neki és annyi...és ez a színház amit előad a meccsek alatt pályán és oldalvonal mellett egyaránt !na az vicces...😊
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 810 — Lucas Scott
ozibozi

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Én leszarom,csak nyerjünk.
Janek
Csak jelzem, hogy -2 pontot hozott fantasyban nekem a Phily védelem😊

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Genya dolog de én azért örülök a tegnapi eredményeknek

nem az
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
Genya dolog de én azért örülök a tegnapi eredményeknek. Én örülnék a Giants továbbjutásának. Az már látszott az eddigi hülye time management kapcsán is, hogy azok a meccsek, amik ott elmentek azok simán hozhatóak voltak. Ez pedig egyértelműen jelzi a potenciált a Giantsben pláne egy olyan csoportban, ahol a 2 nagy istenített sztárcsapat hát...gyengélkedik. Azért milyen vicces, hogy a csoportban a két lesajnáltabb csapat a Giants és a Skins volt, és erős a gyanúm, hogy köztük fog eldőlni a csoportgyőzelem sorsa.

több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Emlekszem elso meccs utan asszem az eagles topicban volt kurvaanyazas, hogy mekkora szar a giants, hogy nem veri meg a dallast es teszi oket jobb pozicioba. Akkora kepe volt mindenkinek szezon elott, hogy majd a dallas meg az eagles... Romot jol bearaztak a serules elott is, folyamatos rossz donteseket hozott, es olyanokat vallalt be amiket nem kellett volna... Igazabol ki merem jelenteni, hogy rajta ment el a meccs, ha nincs a ket pick six meg rogton utana meg egy int a dallas siman meccsben van utana.

Szerkesztette: NightBoY

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Romonak van most elég baja szerintem, nekünk meg hál' istennek nem nagyon kell vele foglalkoznunk.

Annál inkább azzal, hogy hétvégén üssük szépen a Washington és tegyünk egy nagy lépést a csoportgyőzelem felé. A Boys ezzel végleg kiesett, az Eagles is elég szarul néz ki, ha a Skinst verjük oda-vissza már szinte lehetetlen lesz elbaszni, persze az idei meccseinket elnézve bármit el tudunk.

Nem lesz könnyű meccs, Pugh még mindig nem edz, tartok tőle hogy ez egy hosszú kimaradás lesz ezzel a rosszul diagnosztizált agyrázkódással, Richburg meg egy szerdai limited után nem edzett, szóval úgy tűnik az ő bokája is messze van még attól, hogy rendben legyen. Ha sikerül ott középen nagyjából normálisan pótolni őket, akkor azért be kell hogy húzzuk és akkor nagyon közel leszünk ahhoz, hogy újra POban lássuk a csapatot.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Remelem most mar elhallgat minden Romot istenito .Volt 1 jonak nevezheto szezonja es mar jo qbnak tartottak.Gyorsan elfelejtettek,h mennyire gorcsolt o a nagy meccseken es dobta a szenyakat elotte.
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 484 — Expect the Best !
Este nagyon kell drukkolni, mindket meccs ket eselyes szerintem. Nem tudom miert irjak a dallast a fogadoirodak favoritnak, en azert a pantherst erzem inkabb annak - de teny, hogy azert nem dominansan.
NightBoY
ezen az elsőn annyira még drukkolni se kellett 😊 reméljük a Panthers is kivégzi a Dallast. (nálam egyértelmű favorit a Panthers, nem is értem h ezt a csapatot mikor fogja már elfogadni a közvélemény, mint egyik első számú esélyest az idei super bowl-ra.. ha mi nem jutunk be/kiesünk tuti nekik fogok szurkolni idén)
Szesze
egyszerűen érthetelen számomra a Philly !Kelly nagy "csalódás" nekem hogy hagyja így szétesni a csapatot...

és ha már ezen elmélkedünk nekem az Arizona a legszimpatikusabb csapat!Palmerrel az élen...😊
több mint 10 éve
Este nagyon kell drukkolni, mindket meccs ket eselyes szerintem. Nem tudom miert irjak a dallast a fogadoirodak favoritnak, en azert a pantherst erzem inkabb annak - de teny, hogy azert nem dominansan.
NightBoY
ezen az elsőn annyira még drukkolni se kellett 😊 reméljük a Panthers is kivégzi a Dallast. (nálam egyértelmű favorit a Panthers, nem is értem h ezt a csapatot mikor fogja már elfogadni a közvélemény, mint egyik első számú esélyest az idei super bowl-ra.. ha mi nem jutunk be/kiesünk tuti nekik fogok szurkolni idén)
több mint 10 éve
Janek
Ez hatalmas pofon
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Jo ,de nekünk szurkoljatok!
Janek
Ha megint -1 pontot hoz nekem a phily védelem dühös leszek!😊

több mint 10 éve
Jo ,de nekünk szurkoljatok!

több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616

Szerkesztette: NightBoY

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Olyan kérdésem lenne felétek (fantasy szempontból), hogy Brinkley marad MLB vagy Unga visszakapja a szerepkört? Volt valami hír erröl? Feltettem már Fantasy topicban is a kérdést, de nem jött semmi reakció. Köszönöm a segítséget.
Toto21
Nagyon meglepő lenne, ha nem Brinkley maradna a kezdő, tekintve hogy kb a leginkább pozitív meglepetés az utóbbi hetekben védő poszton. Ettől viszont még nem lesz all-down LB, kb a snap-ek 50-60%-án lesz csak pályán várhatóan.
több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Ti mire számítotok Nick esetében most a redskins ellen?
TheBerzerker
gyakorlatilag semmire
Szesze
100+ yard 2 TD egyik futott másik elkapott 😊
csebi
Szerintem futott TDje azért nem lesz 😀
De a 100+ yard és az elkapott TD simán benne lehet. Mindenki Beckhamre fog figyelni, amiből profitálhat Nicks rendesen.

több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Olyan kérdésem lenne felétek (fantasy szempontból), hogy Brinkley marad MLB vagy Unga visszakapja a szerepkört? Volt valami hír erröl? Feltettem már Fantasy topicban is a kérdést, de nem jött semmi reakció. Köszönöm a segítséget.
Toto21
Brinkley elég jól mozgott ezen a poszton, sztem ő lesz a vasárnap a kezdő MLB
több mint 10 éve
G-men New York Giants 1 688 — bébi bébi, te nyomorult állat
Bár nagyon szeretném magunkat látni Londonban, de most inkább mégis azt kívánom, hogy ne mi játsszunk 2016.10.23-án a Rams-szel ott!