New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Kedves New Yorkiak először is bocs az OFF kérdésért de tervezem azt hogy most ősszel kimegyek NY-ba és olyanok segítségét szeretném kérni akik már voltak a MetLife-ban meccsen hogy hogyan lehet tömegközlekedéssel eljutni manhattenből a stadionba ?WhoDey83A Penn stationtol (1 megallo Port Authority) mennek meccs elott buszok. Jo par eve voltam mar, ha valaki volt mostanaban majd kijavit.
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Kedves New Yorkiak először is bocs az OFF kérdésért de tervezem azt hogy most ősszel kimegyek NY-ba és olyanok segítségét szeretném kérni akik már voltak a MetLife-ban meccsen hogy hogyan lehet tömegközlekedéssel eljutni manhattenből a stadionba ?
Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
Köszönöm a választ. Akkor lehetnétek New Jersey Giants is.😊Korulbelul masfel oras ut kocsival stadiontol stadionig,neha 2 ora.Ezert irtam ,h ha nezel eagles meccset,akkor tudod.Sorry,ha nem volt ertheto.100 merfold sincs tavolsagba,gondolhatod mekkora kulonbseg lehet idojarasba...GerixSurunek nem mondanam,de van azert.Kb annyiszor,mint nalatok,tehat ha nezel merkozeseket akkor megvalaszoltam a kerdesed.Ha jobban belegondolok az elmult 2 evben sokszor megusztuk azert ho nelkul a gamedayeket.Korulottunk mindenhol szakadt,d new york szaraz maradt.Es ha megjobban belegondolok ,akkor azt kell mondjam ,h pennsylvaniaba azert gyakrabban vannak havas merkozesek.GerixNézek persze, de a Metlife stadion New Jerseyben van 😀 Azért köszönöm a választ😊McFumbles
több mint 10 éve
Nem fontos,csak érdekelt,mert a Giantset még nem láttam úgy játszani. Mert Jets és Giants meccset is nézek,de hazaiban sosem láttam még rossz időt😀 Csak érdekelt egyébkébként.Meccshiányom van😊Mennyire sűrűek a Metlifeban a havas meccsek? A Giants játszott már hazaiban úgy?McFumblesNem sűrű és hogy játszott már , az tuti!
De miért is fontos ez Neked?yooker
több mint 10 éve
Korulbelul masfel oras ut kocsival stadiontol stadionig,neha 2 ora.Ezert irtam ,h ha nezel eagles meccset,akkor tudod.Sorry,ha nem volt ertheto.100 merfold sincs tavolsagba,gondolhatod mekkora kulonbseg lehet idojarasba...Surunek nem mondanam,de van azert.Kb annyiszor,mint nalatok,tehat ha nezel merkozeseket akkor megvalaszoltam a kerdesed.Ha jobban belegondolok az elmult 2 evben sokszor megusztuk azert ho nelkul a gamedayeket.Korulottunk mindenhol szakadt,d new york szaraz maradt.Es ha megjobban belegondolok ,akkor azt kell mondjam ,h pennsylvaniaba azert gyakrabban vannak havas merkozesek.GerixNézek persze, de a Metlife stadion New Jerseyben van 😀 Azért köszönöm a választ😊McFumbles
több mint 10 éve
Mennyire sűrűek a Metlifeban a havas meccsek? A Giants játszott már hazaiban úgy?McFumblesNem sűrű és hogy játszott már , az tuti!
De miért is fontos ez Neked?
több mint 10 éve
Surunek nem mondanam,de van azert.Kb annyiszor,mint nalatok,tehat ha nezel merkozeseket akkor megvalaszoltam a kerdesed.Ha jobban belegondolok az elmult 2 evben sokszor megusztuk azert ho nelkul a gamedayeket.Korulottunk mindenhol szakadt,d new york szaraz maradt.Es ha megjobban belegondolok ,akkor azt kell mondjam ,h pennsylvaniaba azert gyakrabban vannak havas merkozesek.GerixNézek persze, de a Metlife stadion New Jerseyben van 😀 Azért köszönöm a választ😊
több mint 10 éve
A Giants illetékesei ma látogatják meg JPP-t, akit azóta sem engedtek ki a kórházból. Holnap már FA lesz. 😀Stez15.-e, az még 8 nap
több mint 10 éve

lehet JPP is csak ilyen rokkerben akarta nyomni, de nem jött össze :\ 😀
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
A Giants illetékesei ma látogatják meg JPP-t, akit azóta sem engedtek ki a kórházból. Holnap már FA lesz. 😀
több mint 10 éve
Mennyire sűrűek a Metlifeban a havas meccsek? A Giants játszott már hazaiban úgy?
több mint 10 éve
There’s concern Jason Pierre-Paul could miss training camp, start of regular season, per team source; team still awaiting more medical info.azt fogják mondani, hogy legalább 6 hétre kiesik az edzések alól, ezért a Giants azonnal active NFI-re teszi, hogy aláírja a franchise tag-et. és nagyjából 870 ezret bukik meccsenként.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 6, 2015Charlie Firpo
több mint 10 éve
Egy biztos, mostantól tuti nem a Firework lesz JPP kedvenc Katy Perry száma. 😀Vagy lehet pont most lesz majd a kedvence😀😀 Jöjjön helyre mihamarabb.
Remélem azért majd látjuk idén a pályán. Jobbulást neki.iktriad
több mint 10 éve
There’s concern Jason Pierre-Paul could miss training camp, start of regular season, per team source; team still awaiting more medical info.— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 6, 2015
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Egy biztos, mostantól tuti nem a Firework lesz JPP kedvenc Katy Perry száma. 😀 Remélem azért majd látjuk idén a pályán. Jobbulást neki.
több mint 10 éve
petárda, tűzijáték stb ügyben a floridai törvények megsértéséért a pénzbírságtól 1 évig tartó börtön adható a körülmények, mennyiség stb szerint. Még a végén el is tiltják pár meccsre a tűzijáték dealert...😀 😓
több mint 10 éve
www.nfl.com/news/story/0ap3000000500185/article/new-york-giants-pull-60m-offer-to-jason-pierrepaul?campaign=Twitter_atnAkkor rosszul sült el.... az előre ünneplése
Úgy fest h egy hosszabb távú ajánlat hevert már JPP előtt-Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Sosem engedte volna el a Colts ha nincs - mennyi is_ - 3-4 nyakműtétje. Eli egészséges, ha csak nem törik össze ő Kékben vonul vissza.Eli innen fog visszavonulni ebben szinte biztos vagyok. Ha valami megmagyarazhatatlan okbol kiraknak iden vegen o nem jatszana mashol szerintem.NightBoYNem hiszem el, hogy ilyet olvasok 😊 Hallotad-e a bátyjának történetét? :pHöri
több mint 10 éve
És 20+ meccs, ahol simán sérülten játszott, ezáltal nem is volt olyan jó, folyamatos hátsérülések, és lehet még sorolni.egyébként meg kifejezetten sérülékeny játékosnak Stez5 év alatt 5 kihagyott meccsHöri
több mint 10 éve
Ellenünk szerintem többször játszott sérülten mint nem.Mondjuk még úgy is jó volt, ő az egyik rettegett ellenfél, nincs mese.egyébként meg kifejezetten sérülékeny játékosnak Stez5 év alatt 5 kihagyott meccsHöri
Jobbulást neki!
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
visszavonta a Giants a 60 milkós hosszútávú szerződéstervezetetozibozimondjuk ez nem meglepő.. jól elintézte magát (meg a csapatot is) ezzel a marhasággal
több mint 10 éve
visszavonta a Giants a 60 milkós hosszútávú szerződéstervezetet
több mint 10 éve
egyébként meg kifejezetten sérülékeny játékosnak Stez5 év alatt 5 kihagyott meccs
több mint 10 éve
Eli innen fog visszavonulni ebben szinte biztos vagyok. Ha valami megmagyarazhatatlan okbol kiraknak iden vegen o nem jatszana mashol szerintem.NightBoYNem hiszem el, hogy ilyet olvasok 😊 Hallotad-e a bátyjának történetét? :p