New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Kedves New Yorkiak először is bocs az OFF kérdésért de tervezem azt hogy most ősszel kimegyek NY-ba és olyanok segítségét szeretném kérni akik már voltak a MetLife-ban meccsen hogy hogyan lehet tömegközlekedéssel eljutni manhattenből a stadionba ?WhoDey83
A Penn stationtol (1 megallo Port Authority) mennek meccs elott buszok. Jo par eve voltam mar, ha valaki volt mostanaban majd kijavit.

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
WhoDey83 Cincinnati Bengals Ohio State Buckeyes 275
Kedves New Yorkiak először is bocs az OFF kérdésért de tervezem azt hogy most ősszel kimegyek NY-ba és olyanok segítségét szeretném kérni akik már voltak a MetLife-ban meccsen hogy hogyan lehet tömegközlekedéssel eljutni manhattenből a stadionba ?

Welcome To The Jungle
több mint 10 éve
nesto28 Philadelphia Eagles 286
Surunek nem mondanam,de van azert.Kb annyiszor,mint nalatok,tehat ha nezel merkozeseket akkor megvalaszoltam a kerdesed.Ha jobban belegondolok az elmult 2 evben sokszor megusztuk azert ho nelkul a gamedayeket.Korulottunk mindenhol szakadt,d new york szaraz maradt.Es ha megjobban belegondolok ,akkor azt kell mondjam ,h pennsylvaniaba azert gyakrabban vannak havas merkozesek.Gerix
Nézek persze, de a Metlife stadion New Jerseyben van 😀 Azért köszönöm a választ😊McFumbles
Korulbelul masfel oras ut kocsival stadiontol stadionig,neha 2 ora.Ezert irtam ,h ha nezel eagles meccset,akkor tudod.Sorry,ha nem volt ertheto.100 merfold sincs tavolsagba,gondolhatod mekkora kulonbseg lehet idojarasba...Gerix
Köszönöm a választ. Akkor lehetnétek New Jersey Giants is.😊

több mint 10 éve
Mennyire sűrűek a Metlifeban a havas meccsek? A Giants játszott már hazaiban úgy?McFumbles
Nem sűrű és hogy játszott már , az tuti!
De miért is fontos ez Neked?yooker
Nem fontos,csak érdekelt,mert a Giantset még nem láttam úgy játszani. Mert Jets és Giants meccset is nézek,de hazaiban sosem láttam még rossz időt😀 Csak érdekelt egyébkébként.Meccshiányom van😊

több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Surunek nem mondanam,de van azert.Kb annyiszor,mint nalatok,tehat ha nezel merkozeseket akkor megvalaszoltam a kerdesed.Ha jobban belegondolok az elmult 2 evben sokszor megusztuk azert ho nelkul a gamedayeket.Korulottunk mindenhol szakadt,d new york szaraz maradt.Es ha megjobban belegondolok ,akkor azt kell mondjam ,h pennsylvaniaba azert gyakrabban vannak havas merkozesek.Gerix
Nézek persze, de a Metlife stadion New Jerseyben van 😀 Azért köszönöm a választ😊McFumbles
Korulbelul masfel oras ut kocsival stadiontol stadionig,neha 2 ora.Ezert irtam ,h ha nezel eagles meccset,akkor tudod.Sorry,ha nem volt ertheto.100 merfold sincs tavolsagba,gondolhatod mekkora kulonbseg lehet idojarasba...
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Mennyire sűrűek a Metlifeban a havas meccsek? A Giants játszott már hazaiban úgy?McFumbles
Nem sűrű és hogy játszott már , az tuti!
De miért is fontos ez Neked?
több mint 10 éve
Nézek persze, de a Metlife stadion New Jerseyben van 😀 Azért köszönöm a választ😊

több mint 10 éve
A Giants illetékesei ma látogatják meg JPP-t, akit azóta sem engedtek ki a kórházból. Holnap már FA lesz. 😀Stez
15.-e, az még 8 nap

több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan

lehet JPP is csak ilyen rokkerben akarta nyomni, de nem jött össze :\ 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 735 — Whoops, looks like something went wrong.
A Giants illetékesei ma látogatják meg JPP-t, akit azóta sem engedtek ki a kórházból. Holnap már FA lesz. 😀

több mint 10 éve
Mennyire sűrűek a Metlifeban a havas meccsek? A Giants játszott már hazaiban úgy?

több mint 10 éve
rva 4 606 — Me for President!
There’s concern Jason Pierre-Paul could miss training camp, start of regular season, per team source; team still awaiting more medical info.

— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 6, 2015Charlie Firpo
azt fogják mondani, hogy legalább 6 hétre kiesik az edzések alól, ezért a Giants azonnal active NFI-re teszi, hogy aláírja a franchise tag-et. és nagyjából 870 ezret bukik meccsenként.
több mint 10 éve
Egy biztos, mostantól tuti nem a Firework lesz JPP kedvenc Katy Perry száma. 😀

Remélem azért majd látjuk idén a pályán. Jobbulást neki.iktriad
Vagy lehet pont most lesz majd a kedvence😀😀 Jöjjön helyre mihamarabb.

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
There’s concern Jason Pierre-Paul could miss training camp, start of regular season, per team source; team still awaiting more medical info.

— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 6, 2015

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Egy biztos, mostantól tuti nem a Firework lesz JPP kedvenc Katy Perry száma. 😀

Remélem azért majd látjuk idén a pályán. Jobbulást neki.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
petárda, tűzijáték stb ügyben a floridai törvények megsértéséért a pénzbírságtól 1 évig tartó börtön adható a körülmények, mennyiség stb szerint. Még a végén el is tiltják pár meccsre a tűzijáték dealert...😀 😓
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 684 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
 www.nfl.com/news/story/0ap3000000500185/article/new-york-giants-pull-60m-offer-to-jason-pierrepaul?campaign=Twitter_atn

Úgy fest h egy hosszabb távú ajánlat hevert már JPP előtt-Beki
Akkor rosszul sült el.... az előre ünneplése

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
*Ha nincs Luck*

több mint 10 éve
Eli innen fog visszavonulni ebben szinte biztos vagyok. Ha valami megmagyarazhatatlan okbol kiraknak iden vegen o nem jatszana mashol szerintem.NightBoY
Nem hiszem el, hogy ilyet olvasok 😊 Hallotad-e a bátyjának történetét? :pHöri
Sosem engedte volna el a Colts ha nincs - mennyi is_ - 3-4 nyakműtétje. Eli egészséges, ha csak nem törik össze ő Kékben vonul vissza.

több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 735 — Whoops, looks like something went wrong.
egyébként meg kifejezetten sérülékeny játékosnak Stez
5 év alatt 5 kihagyott meccsHöri
És 20+ meccs, ahol simán sérülten játszott, ezáltal nem is volt olyan jó, folyamatos hátsérülések, és lehet még sorolni.

több mint 10 éve
Charlie Firpo Dallas Cowboys TCU Horned Frogs 4 576
5 év alatt 5 kihagyott meccsHöri
Ellenünk szerintem többször játszott sérülten mint nem.Mondjuk még úgy is jó volt, ő az egyik rettegett ellenfél, nincs mese.
Jobbulást neki!

- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
visszavonta a Giants a 60 milkós hosszútávú szerződéstervezetetozibozi
mondjuk ez nem meglepő.. jól elintézte magát (meg a csapatot is) ezzel a marhasággal
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
visszavonta a Giants a 60 milkós hosszútávú szerződéstervezetet
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
5 év alatt 5 kihagyott meccs

több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Eli innen fog visszavonulni ebben szinte biztos vagyok. Ha valami megmagyarazhatatlan okbol kiraknak iden vegen o nem jatszana mashol szerintem.NightBoY
Nem hiszem el, hogy ilyet olvasok 😊 Hallotad-e a bátyjának történetét? :p