New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Sztem JPP ki lesz baszva, igazából csodálkozom, h még nem történt meg..SzeszeA Giants oldalán,már nincs is feltüntetve a neve a rosteren.Csak úgy érdekességképp.
több mint 10 éve
Sztem JPP ki lesz baszva, igazából csodálkozom, h még nem történt meg..
több mint 10 éve
Nagyon nagyon rossz tanácsokat kap ügynökétől
több mint 10 éve
Mara azt mondta, ő konkrétan nem tudja hány ujja van...😀
több mint 10 éve
Tehát JPP nem kommunikál a baleset óta a vezetőséggel.Az azért nem semmi!
több mint 10 éve
McAdoo-val ismerik már egymást, egy próbát megér
több mint 10 éve
kb minden poszton lyukasak vagyunk, kivéve a WR-t.. de legalább használható embert hoztunk
több mint 10 éve
James Jones jött 1 évre. Örülök, hogy jó helyre került.Amadeus91Jo jatekos,de mas csapatreszekre jobban raferne az erosites.Pozitiv,h ismeri a jatekrendszert,es serules eseten tobb szerepet kaphat.Vszinu h Parker igy nem kerul az 53as keretbe es a rookie sem fog sok lehetoseget kapni.Washington azert remelem megelozi a rangsorban,mert szivesebben latnek egy fiatal,tehetseges jatekost fejlodni,mint egy 31 eves veterant.Azert solid signing.
több mint 10 éve
James Jones jött 1 évre. Örülök, hogy jó helyre került.
több mint 10 éve
azt hiszem Andre Williams is számíthat egy "random" dopping tesztre 😊Eddig sem volt egy vézna gyerek😊 De azért ez nem semmi😊.
kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
azt hiszem Andre Williams is számíthat egy "random" dopping tesztre 😊
több mint 10 éve
Collins bizonyítson...de mindenképp tapasztalt Snek örülnék igazán...Én csak azt mondom,hogy nincs elég tapasztalata kezdő Safetynek lenni. A(z) S-n van a legnagyobb nyomás,és ha már nincs más aki megállítsa a támadót nagyon sok múlik rajta.De ezt persze mindketten tudjuk,mert szerintme egyikünk sem tegnap kezdett el NFL-t nézni,emiatt is nem sűrűen bizzák az S poziciót tapasztalatlan játékosokra. Márpedig ez a fickó a tapasztaltságtól igen távol áll. Cserének meg jó lesz,arra úgy is össze tud szedni bármelyik csapat egy hasonló kaliberű játékost.felone24Mar az FA market opener elott is osszeboronaltak velunk.Spags volt az ,aki tobbszor is Darien Stewart helyen jatszatta,mert nagyon meggyozo volt amikor szerepet kapott,illetve az edzo szerint sokat fejlodott a szezon soran.Volt mar olyan ,h undrafted playerbol starter lett az evek folyaman...☺Deep safetyvel mi nem jatszunk ,ravensnel sem tettek.Ebben az esetben nem akkora problema FS hianya.Sztem abszolut frontrunner az egyik safety poziciora,de nem problema ha Collins vagy Berhe bejatsza magat a kezdobe.Jatszon a tehetsegesebb.Gerix
több mint 10 éve
Én csak azt mondom,hogy nincs elég tapasztalata kezdő Safetynek lenni. A(z) S-n van a legnagyobb nyomás,és ha már nincs más aki megállítsa a támadót nagyon sok múlik rajta.De ezt persze mindketten tudjuk,mert szerintme egyikünk sem tegnap kezdett el NFL-t nézni,emiatt is nem sűrűen bizzák az S poziciót tapasztalatlan játékosokra. Márpedig ez a fickó a tapasztaltságtól igen távol áll. Cserének meg jó lesz,arra úgy is össze tud szedni bármelyik csapat egy hasonló kaliberű játékost.felone24Mar az FA market opener elott is osszeboronaltak velunk.Spags volt az ,aki tobbszor is Darien Stewart helyen jatszatta,mert nagyon meggyozo volt amikor szerepet kapott,illetve az edzo szerint sokat fejlodott a szezon soran.Volt mar olyan ,h undrafted playerbol starter lett az evek folyaman...☺Deep safetyvel mi nem jatszunk ,ravensnel sem tettek.Ebben az esetben nem akkora problema FS hianya.Sztem abszolut frontrunner az egyik safety poziciora,de nem problema ha Collins vagy Berhe bejatsza magat a kezdobe.Jatszon a tehetsegesebb.
több mint 10 éve
Én csak azt mondom,hogy nincs elég tapasztalata kezdő Safetynek lenni. A(z) S-n van a legnagyobb nyomás,és ha már nincs más aki megállítsa a támadót nagyon sok múlik rajta.De ezt persze mindketten tudjuk,mert szerintme egyikünk sem tegnap kezdett el NFL-t nézni,emiatt is nem sűrűen bizzák az S poziciót tapasztalatlan játékosokra. Márpedig ez a fickó a tapasztaltságtól igen távol áll. Cserének meg jó lesz,arra úgy is össze tud szedni bármelyik csapat egy hasonló kaliberű játékost.
több mint 10 éve
+ 5 training camp...Az az 5 év tapasztalat azért közel sem összehasonlítható egy újonc rutinjával. Kellett valaki safety-k közé aki látott már NFL stadiont isAsbeeTény,de 5 évnyi tapasztalata ki is merül annyiban,hogy volt 1 interceptionje,meg 10 tackle a spectíímben😊felone24
több mint 10 éve
Az az 5 év tapasztalat azért közel sem összehasonlítható egy újonc rutinjával. Kellett valaki safety-k közé aki látott már NFL stadiont isAsbeeTény,de 5 évnyi tapasztalata ki is merül annyiban,hogy volt 1 interceptionje,meg 10 tackle a spectíímben😊
több mint 10 éve
Az az 5 év tapasztalat azért közel sem összehasonlítható egy újonc rutinjával. Kellett valaki safety-k közé aki látott már NFL stadiont is
több mint 10 éve
Leigazoltuk Jeromy Miles-t, aki elvileg Safety. Látom, hogy nem rossz ST tag lehet, és korrekt csere volt Baltimoreban és Bengalsnál. Tud valaki valami érdekeset mondani róla ezeken kívül? SS vagy FS iknább stílusa alapján?BalubaSS,2010es undrafted, a számai alapján szerintem átlag alatti Safety,főként Special teamben játszott,ahol 1 szezon alatt 10 tacklet mutatott be. 5 év alatt December 14, 2014 -én szerezte meg az első Interceptionjét. Na most olyan Safetyt,akinek 5 év alatt 1 interceptionje volt az NFLben, simán lehet 5 yr pro rookienak nevezni.😀😀 😀😀 ST-ben lehet,hogy jó,de itt is csak csere(?esetleg) SS lesz.
több mint 10 éve
Leigazoltuk Jeromy Miles-t, aki elvileg Safety. Látom, hogy nem rossz ST tag lehet, és korrekt csere volt Baltimoreban és Bengalsnál. Tud valaki valami érdekeset mondani róla ezeken kívül? SS vagy FS iknább stílusa alapján?BalubaSS
több mint 10 éve
Leigazoltuk Jeromy Miles-t, aki elvileg Safety. Látom, hogy nem rossz ST tag lehet, és korrekt csere volt Baltimoreban és Bengalsnál. Tud valaki valami érdekeset mondani róla ezeken kívül? SS vagy FS iknább stílusa alapján?
több mint 10 éve
JPP nem lesz teljes értékű,ezt így el lehet könyvelni sajnos. Valószínüleg megpróbálkozik ebben az évben,és mindenki rájön majd,hogy nem fogja tudni ugyan azt a teljesítményt hozni amit eddig,ami igazából érthető is. Én úgy gondolom hogy kitüzijátékozta magát az NFL-ből, de remélem tévedek. Egyébként a kesztyűjén fityegni fog az a +1 ujj?Vagy újat kap ?😊 😀 4 ujjas kesztyűt.
több mint 10 éve
Mondjuk az nem igaz, hogy szart sem érne a cap szempontjából, mivel a felszabaduló összeget tovább lehet görgetni jövőre, és az a csekély 14 milla plusz elég jól jöhet az FA-knél meg a hosszabbításoknál. Persze, én sem vágnám ki a helyetekben 😊WyattJogos, erre nem gondoltam. Mégis... Kicsit bízom abban is, hogy ez sokkal alázatosabbá teszi, jobban odateszi magát. Persze nem azt mondom, hogy még jót is tesz neki, de én elhiszem, hogy megfelelő hozzáállással, ugyanolyan jó lehet, mint eddig. Mondjuk a hozzáállás megint nagy kérdőjel.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Mondjuk az nem igaz, hogy szart sem érne a cap szempontjából, mivel a felszabaduló összeget tovább lehet görgetni jövőre, és az a csekély 14 milla plusz elég jól jöhet az FA-knél meg a hosszabbításoknál. Persze, én sem vágnám ki a helyetekben 😊