New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Közben pedig állítóla Manning az NFL legjobban fizetett játékosa szeretne lenni...
több mint 10 éve
fogalmam sincs, én Meriweather-nek se örülök túlzottan, de ha felszabadul vmi használható akkor sztem tuti hozni fogunk még vkitEgyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.És ki lenne az az elérhető játékos aki minőségi javulást hozhatna? Mert inkább egy rookie-t vagy másodévest szerepeltessünk szvsz minthogy egy veteran betlizését nézzük.
Szesze
Asbee
több mint 10 éve
Én nem csodálkoznék,ha meriweather csak azért jött volna,hogy legyen egy tapasztalt safety akitől tanulhatnak a fiatalok,és ha szerencsénk lenne még nem is betlizik nagyot.Több nyugdíjas viszont nem kell!Csak arra kell vigyàzni Vödörrel hogy minél kevesebb sajàt embert tegyen IR-re
Vobox
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Én nem csodálkoznék,ha meriweather csak azért jött volna,hogy legyen egy tapasztalt safety akitől tanulhatnak a fiatalok,és ha szerencsénk lenne még nem is betlizik nagyot.Több nyugdíjas viszont nem kell!
több mint 10 éve
Egyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.És ki lenne az az elérhető játékos aki minőségi javulást hozhatna? Mert inkább egy rookie-t vagy másodévest szerepeltessünk szvsz minthogy egy veteran betlizését nézzük.
Szesze
több mint 10 éve
Egyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.
több mint 10 éve
nekem az jelenleg úgy néz ki, hogy már késő lesz, épp előtte lépek le.Oktober elso hetvegejen MO-n leszek, ha akkor lesz valami nagyon szivesen csatlakoznek a parommal. Ha kell meg is szervezem 😀 Vadibandi olvasod meg a forumot?pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?Felőlem valamikor lehet meccsnézésAsbee
más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!csebi
Ahogy nezem este 7-tol leszunk a Bills ellen, pont jo. Gamepassom van.NightBoY
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Oktober elso hetvegejen MO-n leszek, ha akkor lesz valami nagyon szivesen csatlakoznek a parommal. Ha kell meg is szervezem 😀 Vadibandi olvasod meg a forumot?pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?Felőlem valamikor lehet meccsnézésAsbee
más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!csebi
Ahogy nezem este 7-tol leszunk a Bills ellen, pont jo. Gamepassom van.
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?Felőlem valamikor lehet meccsnézés
több mint 10 éve
Inkább nyomassuk a fiatalokat, mint Meriweathert...
több mint 10 éve
pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
A tavalyi week 8 as formajat hozhatna egesz evben,akkor elviselnem a keretben,d nem egy olyan jatekos akinek tiszta szivbol tudnek szurkolni.Borzaszto gyenge a safety group sajnos.Bennett Jackson, Jeromy Miles ,Justin Currie, ők a riválisai...99 X látott már élesben NFL stadiont, szóval... (mellesleg várjuk a helmet büntiket,eltiltásokat pénzbírságokat, unatkozni biztos nem hagy senkit, nem a papneveldéből' érkezik) --utolsó 4 évéből sajnos legalább 28 meccsről hiányzott sérülés és pár meccses eltiltás miatt--(igaz ebben benne van hogy 2012-ben csak 1x játszott) ucsó nagy meccse viszont legalább egy Dallas elleni overtime győzelem volt 2 sacks, 2 forced fumbles, és 1 fumble recovery kíséretében tavaly a 8. héten.oziboziGiants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.oziboziEgyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?Gerixx
több mint 10 éve
Bennett Jackson, Jeromy Miles ,Justin Currie, ők a riválisai...99 X látott már élesben NFL stadiont, szóval... (mellesleg várjuk a helmet büntiket,eltiltásokat pénzbírságokat, unatkozni biztos nem hagy senkit, nem a papneveldéből' érkezik) --utolsó 4 évéből sajnos legalább 28 meccsről hiányzott sérülés és pár meccses eltiltás miatt--(igaz ebben benne van hogy 2012-ben csak 1x játszott) ucsó nagy meccse viszont legalább egy Dallas elleni overtime győzelem volt 2 sacks, 2 forced fumbles, és 1 fumble recovery kíséretében tavaly a 8. héten.Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.oziboziEgyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?Gerixx
több mint 10 éve
Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.oziboziEgyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?
több mint 10 éve
Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.
több mint 10 éve
Schwartz, McClain valószínűleg visszatér
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a mai safety próbázók
többet nem tudni, az újságírók sem mehetnek be
több mint 10 éve
Rivers 4 éves új szerződése ($83.25 million in new money, with $65 million in guarantees) nagyjából belőtte Eli szerződését is.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Collins esetében MCL rándulás a diagnózis, sem ő, sem Coughlin nem tudta megmondani, hogy ez mekkora kihagyást jelenthet, legalább egy hét, de a lényeg, hogy nem súlyos.Thompsoné viszont valóban az lett, ő nem játszik idén.
több mint 10 éve
Nah felkerült tyt-re úgyh sikerült megnézni.. nem voltak nagy elvárásaim, de ez valami ultrafos volt minden szinten, katasztrófa az egész. Persze altathatjuk magunkat, h ez csak preseason meg blabla, de sajnos én nem vagyok az a strucc alkat, semmi jóra nem számítok élesben sem, sztem ez még a tavalyinál is gyengébb lesz, főleg ha még jönnek majd a szokásos sérülések is.Az egyetlen pozitívum, h innen legalább csak pozitív irányban tudok csalódni..
több mint 10 éve
mondjuk ha idén bárhogy Jennings+Williams összehoz együtt cca vagy 1200-1300 yardot meg vagy 18-20 TD-t, mint JACOBS és Bradshaw nem lenne okunk panaszra 😊
több mint 10 éve
...mondjuk, ha valami irtózatos munka árán a pass protectiont közepesen meg is fogják tudni oldani(elképzelhető) ,de a futás megoldására akkor is képtelenek lesznek ebben az összetételben. Futójáték nélkül, pedig a passz se fog menni...ozibozi2011?
több mint 10 éve
...mondjuk, ha valami irtózatos munka árán a pass protectiont közepesen meg is fogják tudni oldani(elképzelhető) ,de a futás megoldására akkor is képtelenek lesznek ebben az összetételben. Futójáték nélkül, pedig a passz se fog menni...
több mint 10 éve
és akkor még Pro Bowl játékost, (okat) is tudnánk augusztusban igazolni...😊nem voltam álmos, így végül a második félidőt is végignéztem, nem sok örömöm volt benne...
jók: Darkwa, Wynn, Cooper Taylor és Trevin Wade
legfontosabb, hogy a sérültek rendbe jöjjenek, bár Thompson valszeg egész évre kidőlt :-/
hosszabban majd újranézés után, ha van rá igénykristof
Neh ujranezd ezt a szart,elemezzen az ,akinek ez a dolga.Ez par ora minusz volt az eletembol.Ezekben a jatekosokban se tehetseg,se sziv!Bennett Jacksont erdemes megemliteni.Sztem nagyon aktiv volt,biztatoan mozgott.Vmit kell csinalni az Oline jobboldalaval,mert Jerryt es Newhouset egy masodpercre sem szeretnem a csapatba latni.Itt az ido h ujra felkeressuk Longot es sztem Evan Mathist is megkell csorgetni.Schwartz ugy tunik keptelen egeszseges maradni ugyh cselekedni kell.Gerixx
több mint 10 éve
nem voltam álmos, így végül a második félidőt is végignéztem, nem sok örömöm volt benne...
jók: Darkwa, Wynn, Cooper Taylor és Trevin Wade
legfontosabb, hogy a sérültek rendbe jöjjenek, bár Thompson valszeg egész évre kidőlt :-/
hosszabban majd újranézés után, ha van rá igénykristof
Neh ujranezd ezt a szart,elemezzen az ,akinek ez a dolga.Ez par ora minusz volt az eletembol.Ezekben a jatekosokban se tehetseg,se sziv!Bennett Jacksont erdemes megemliteni.Sztem nagyon aktiv volt,biztatoan mozgott.Vmit kell csinalni az Oline jobboldalaval,mert Jerryt es Newhouset egy masodpercre sem szeretnem a csapatba latni.Itt az ido h ujra felkeressuk Longot es sztem Evan Mathist is megkell csorgetni.Schwartz ugy tunik keptelen egeszseges maradni ugyh cselekedni kell.