New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.
több mint 10 éve
Schwartz, McClain valószínűleg visszatér
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a mai safety próbázók
többet nem tudni, az újságírók sem mehetnek be
több mint 10 éve
Rivers 4 éves új szerződése ($83.25 million in new money, with $65 million in guarantees) nagyjából belőtte Eli szerződését is.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Collins esetében MCL rándulás a diagnózis, sem ő, sem Coughlin nem tudta megmondani, hogy ez mekkora kihagyást jelenthet, legalább egy hét, de a lényeg, hogy nem súlyos.Thompsoné viszont valóban az lett, ő nem játszik idén.
több mint 10 éve
Nah felkerült tyt-re úgyh sikerült megnézni.. nem voltak nagy elvárásaim, de ez valami ultrafos volt minden szinten, katasztrófa az egész. Persze altathatjuk magunkat, h ez csak preseason meg blabla, de sajnos én nem vagyok az a strucc alkat, semmi jóra nem számítok élesben sem, sztem ez még a tavalyinál is gyengébb lesz, főleg ha még jönnek majd a szokásos sérülések is.Az egyetlen pozitívum, h innen legalább csak pozitív irányban tudok csalódni..
több mint 10 éve
mondjuk ha idén bárhogy Jennings+Williams összehoz együtt cca vagy 1200-1300 yardot meg vagy 18-20 TD-t, mint JACOBS és Bradshaw nem lenne okunk panaszra 😊
több mint 10 éve
...mondjuk, ha valami irtózatos munka árán a pass protectiont közepesen meg is fogják tudni oldani(elképzelhető) ,de a futás megoldására akkor is képtelenek lesznek ebben az összetételben. Futójáték nélkül, pedig a passz se fog menni...ozibozi2011?
több mint 10 éve
...mondjuk, ha valami irtózatos munka árán a pass protectiont közepesen meg is fogják tudni oldani(elképzelhető) ,de a futás megoldására akkor is képtelenek lesznek ebben az összetételben. Futójáték nélkül, pedig a passz se fog menni...
több mint 10 éve
és akkor még Pro Bowl játékost, (okat) is tudnánk augusztusban igazolni...😊nem voltam álmos, így végül a második félidőt is végignéztem, nem sok örömöm volt benne...
jók: Darkwa, Wynn, Cooper Taylor és Trevin Wade
legfontosabb, hogy a sérültek rendbe jöjjenek, bár Thompson valszeg egész évre kidőlt :-/
hosszabban majd újranézés után, ha van rá igénykristof
Neh ujranezd ezt a szart,elemezzen az ,akinek ez a dolga.Ez par ora minusz volt az eletembol.Ezekben a jatekosokban se tehetseg,se sziv!Bennett Jacksont erdemes megemliteni.Sztem nagyon aktiv volt,biztatoan mozgott.Vmit kell csinalni az Oline jobboldalaval,mert Jerryt es Newhouset egy masodpercre sem szeretnem a csapatba latni.Itt az ido h ujra felkeressuk Longot es sztem Evan Mathist is megkell csorgetni.Schwartz ugy tunik keptelen egeszseges maradni ugyh cselekedni kell.Gerixx
több mint 10 éve
nem voltam álmos, így végül a második félidőt is végignéztem, nem sok örömöm volt benne...
jók: Darkwa, Wynn, Cooper Taylor és Trevin Wade
legfontosabb, hogy a sérültek rendbe jöjjenek, bár Thompson valszeg egész évre kidőlt :-/
hosszabban majd újranézés után, ha van rá igénykristof
Neh ujranezd ezt a szart,elemezzen az ,akinek ez a dolga.Ez par ora minusz volt az eletembol.Ezekben a jatekosokban se tehetseg,se sziv!Bennett Jacksont erdemes megemliteni.Sztem nagyon aktiv volt,biztatoan mozgott.Vmit kell csinalni az Oline jobboldalaval,mert Jerryt es Newhouset egy masodpercre sem szeretnem a csapatba latni.Itt az ido h ujra felkeressuk Longot es sztem Evan Mathist is megkell csorgetni.Schwartz ugy tunik keptelen egeszseges maradni ugyh cselekedni kell.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
nem voltam álmos, így végül a második félidőt is végignéztem, nem sok örömöm volt benne...jók: Darkwa, Wynn, Cooper Taylor és Trevin Wade
hosszabban majd újranézés után, ha van rá igény
több mint 10 éve
Szereny varakozasainkat is sikerult alulmulni..Ez igen!!
több mint 10 éve
Nagyon szomoru vagyok mert ez minden tekintetben szanalmas volt. Remelem szarul erzik magukat.
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Darwka türelmes, szimpatikus
több mint 10 éve
ugyanaz mint tavaly. Gyengek vagyunk mindket oldalt, egyedul egy KO return volt szep. Az h most a 2./3. stringek pontot szereztek pont semmit sem jelent
több mint 10 éve
Jenkins pedig Kuhnhoz képest látványos előrelépés volt
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
bazdmeg.előbb Collins sérülésével hozták rám a szívbajt, most meg Mykkele Thompson tűnik offosnak, hozzunk már valami veteránt hátra, könyörgöm 😕
szerencsére a labda mindkét oldalán szarok vagyunk egyébként, mindent elmond, hogy Eli még a második negyed elején is pályára lépett, mert az első két drive -2 yardot és ezzel együtt két 3&out-ot hozott...
több mint 10 éve
Ez iszonyat gyenge sajnos.Rosszabbak vagyunk ,mint tegnap a jets,pedig azt hittem azt nem lehet alulmulni.Nem ertem,h Jenkins h lehet meg mindig kezdo a csapatba.
több mint 10 éve
Nahh hat eddig tok olyan mint a tavalyi preseason. Otlettelen O, eselytelen D
több mint 10 éve
Nahh ismet kezdodik, 9kor kidoltem melo utan, egyre ebreszto, ugy erzem magam mint egy fos de mar alig varom h kezdodjon 😀
több mint 10 éve
kérdés milyen Bengals D lép pályára a 'falunk' ellen (remélem komollyal, és akkor még igazolunk gyorsan)oziboziall-pro játékosokat nem augusztusban kell igazolni
több mint 10 éve
Genót nem fogják túlpörgetni, az biztos. Állítólag jobb mint új korában, de a TC-ben mindenki FHoF, ezt már megszoktuk. Én inkább pont a szélekre leszek kíváncsi, ott még lehet tülekedés a rosterre kerülésért.kérdés milyen Bengals D lép pályára a 'falunk' ellen (remélem komollyal, és még akkor igazolunk gyorsan)oziboziAtkins elvileg játszani fog, sztem ő egyedül szét fogja alázni majd az interior linet, de a szélen ők sincsenek sokan, ott lehet keresnivalója a Flowers - Newhouse párosnak, önbizalomnövelőnek talán jó leszkristof
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Giants not expected to play tonight: CB Prince Amukamara, T Will Beatty, WR Victor Cruz, LB Jameel McClain, G Geoff Schwartz, S Nat Berhe, and CB Chykie Brown.Manning és OBJ is kb. 10-12 snapre számíthat és Randle kapcsán sem olvastam sok mindent, sztem őt sem fogjuk egy negyednél tovább erőltetni.
Ezek alapján különösen érdekes lehet a WR-ek helyzete, mindenkinek bőven lesz alkalma bizonyítani, engem leginkább Harris és Davis érdekel, de Washington fejlődésének is örülnék.
Az OL kurvafos lesz, ez egészen biztos, reméljük azért Flowers tud biztató jeleket mutatni az elején.
DE-k közül Wynn, OO és Moore szereplésére leszek leginkább kíváncsi, leghátul pedig Collins, Miles és Bennett Jacksont érdemes talán figyelni.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
kérdés milyen Bengals D lép pályára a 'falunk' ellen (remélem komollyal, és még akkor igazolunk gyorsan)oziboziAtkins elvileg játszani fog, sztem ő egyedül szét fogja alázni majd az interior linet, de a szélen ők sincsenek sokan, ott lehet keresnivalója a Flowers - Newhouse párosnak, önbizalomnövelőnek talán jó lesz