New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
kérdés milyen Bengals D lép pályára a 'falunk' ellen (remélem komollyal, és akkor még igazolunk gyorsan)
több mint 10 éve
azt senki sem veszi komolyanTudni lehet, hogy mennyit játszik a király, és mennyit botladozik Nassib? Gondolom Eli max 1 drive-ot.Hörikicsit több, mint két negyedet játszhat Nassib, utána jöhet Stanzi, de sokat ne várj tőle TC-ben is inkább az inteket szórta 😛kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Tudni lehet, hogy mennyit játszik a király, és mennyit botladozik Nassib? Gondolom Eli max 1 drive-ot.Hörikicsit több, mint két negyedet játszhat Nassib, utána jöhet Stanzi, de sokat ne várj tőle TC-ben is inkább az inteket szórta 😛
több mint 10 éve
Tudni lehet, hogy mennyit játszik a király, és mennyit botladozik Nassib? Gondolom Eli max 1 drive-ot.
több mint 10 éve
Cruz ugye eleve tudható volt, hogy nem fog szerepelni a Cincyvel közös edzéseken, ma azonban Randle is kihagyta az edzést, mert a térdében begyulladt egy ín (semmi komoly, akár már pénteken játszhat). Ez leginkább két dologra volt jó, 1, OBJ egyedül baszta fel a Bengals DB-k agyát, a végére kezdett kissé paprikás lenni a hangulat, de semmi tettlegesség. 2. Geremy Davis az első csapattal is készülhetett, ráadásul kifejezetten jó volt, sokadszorra a TC során, ha az előszezon meccseken is így folytatja, bőven kinéz egy 53-as spot.kristofhát mondjuk WR poszton még így is nehéz lesz keretbe kerülnie. Bárcsak a többi poszton is hasonló problémáink lennének..
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Cruz ugye eleve tudható volt, hogy nem fog szerepelni a Cincyvel közös edzéseken, ma azonban Randle is kihagyta az edzést, mert a térdében begyulladt egy ín (semmi komoly, akár már pénteken játszhat). Ez leginkább két dologra volt jó, 1, OBJ egyedül baszta fel a Bengals DB-k agyát, a végére kezdett kissé paprikás lenni a hangulat, de semmi tettlegesség. 2. Geremy Davis az első csapattal is készülhetett, ráadásul kifejezetten jó volt, sokadszorra a TC során, ha az előszezon meccseken is így folytatja, bőven kinéz egy 53-as spot.
több mint 10 éve
Bár azt (legalábbis én) , még nem tudom , hogy pontosan mi lesz a kezdő O-fal felállása 15-én, de az érdekesnek tűnik, hogy más csapatoknál nem igazán játszanak a leendő kezdők az első meccsen ha van rá lehetőség , viszont nálunk velük kapcsán azért talán izgalmasabb lesz nézni a most kezdőket is , mert az átlagnál többen lehetnek esélyesebbek az alapszakasz kezdetekor is...!!
több mint 10 éve
A hírek szerint érdeklődünk Aldon Smith irántÉs összejöhetne az a a meseszerű eset, amikor Aldon Smith átmegy JPP lábán kocsival (majd ádázul továbbhajt) minek következtében JPP egyik lábujját is amputálni és még Smitht is eltiltják egész szezonra. Mindezt a változatosság kedvéért Hálaadáskor 😀
Még egy agysebész lenne a védőfalban😀Asbee
több mint 10 éve
Viszont azt azért valljuk be h tavaly passzblokkolást sikerült megoldani. Ha azt a tavalyi szintet hozzuk, akkor Eli-nak bőven vannak olyan célpontjai, akikkel meccseket is lehet nyerni, mint 2011-ben. Richburgtől én nem félek, tavaly alapból játszhatott volna már centert, volt akit betettek oda rögtön és be is vált.Talán nincs is annyi hely a sapka alatt. A valóság mondjuk az h idén már jól kellene működnie támadófalnak. Pugh 3. évéhez ért, Richburg másodikba és komoly pickeket áldoztunk rájuk. Schwartz nem kevés pénzbe került és Beatty-t is elég drágán tartottuk meg, ehhez képest azóta csak tavaly szerepelt úgy ahogy jól, most megint sérült. Sajna nem mind1ik volt jó döntés ezek közül...AsbeePersze, ha minden stimmelne biztos lenne javulás de!
Beatty nem szerepel egy darabig, Richburg NFL első éve lesz centerként 😉 , Schwartz megint nem tuti...
Flowers sem nagyon tud gyakorolni..
Ez már így vastagon nem ugyanaz!yooker
több mint 10 éve
El sem utaznak a csapattal a meccsre : Geoff Schwartz, Jameel McClain, Nat Berhe, Chykie Brown, pedig remekül szoktak álldogálni a pálya szélén az első csapat játékosai ...akik nem lépnek pályára😊
több mint 10 éve
az első depth chartWynnek orulok nagyon,remelem tenyleg o fog kezdeni.Moore azert robbanthatna iden,Ayers asz lesz ha egeszseges marad.Remelem Ellis bizonyitja ,h kezdo tackle tud lenni a ligaban,mert jenkinst elfelejthethetnenk mar.
www.giants.com/team/depth-chart.htmlozibozi
több mint 10 éve
kb ezért is gondoltam, hogy "bármi áron"😊.Ha nincs elég pénz a kalapban csináljanak, mert 1 rossz rajt, és oda a szezon... de az már akár Reese állásába is kerülhet. Közben meg az a hivatalos nyilatkozat a sajtónak, hogy 4 TD lesz elvárva minimum 1 meccsen az O-tól. Még logikus is lehetne, hogy ha lukas a D, akkor szerezzünk sok pontot. (de)Pontosan tudjuk, hogy mire képes Eli fallal, vagy fal nélkül. Még van 1 hónap, ami sok mindenre elég lehet(ne).
több mint 10 éve
Talán nincs is annyi hely a sapka alatt. A valóság mondjuk az h idén már jól kellene működnie támadófalnak. Pugh 3. évéhez ért, Richburg másodikba és komoly pickeket áldoztunk rájuk. Schwartz nem kevés pénzbe került és Beatty-t is elég drágán tartottuk meg, ehhez képest azóta csak tavaly szerepelt úgy ahogy jól, most megint sérült. Sajna nem mind1ik volt jó döntés ezek közül...AsbeePersze, ha minden stimmelne biztos lenne javulás de!
Beatty nem szerepel egy darabig, Richburg NFL első éve lesz centerként 😉 , Schwartz megint nem tuti...
Flowers sem nagyon tud gyakorolni..
Ez már így vastagon nem ugyanaz!
több mint 10 éve
Óránként ránézek a fórumra és az Asbee által vezetett blogra!(respect,mert jó írások vannak) Kiváncsi vagyok minden BigBlue Fan véleményére,de megszólalni ritkán szoktam...Most úgyérzem kell,mert rühellem olvasni,hogy még el sem kezdődött a szezon,még azt sem tudjuk ,hogy pl JPP keze milyen,és már temetjük a csapatot...NE!!Aki többet tud a csaptról,mint amit olvasni/nézni/hallgatni lehet,az legyen optimista vagy pesszimista..Részben azért lettem Giants szurkoló,mert mikor más csapatok megragadnak az önsajnáltatásban,mi akkor is felkelünk és nyerünk egy SB-t!Egy szó,mint száz én hiszek a csapatban,az edzőinkben,a szurkolókban és addig amíg nem láttam alapszakaszban kikapni a csapatom,nem ítélkezem...Kicsit elvisz a lelkesedés , ami persze nem baj, de jobb azért reálisan nézni az esélyeinket ( ami Nálad = pesszimizmus, leírás) !Egy szar falat kellene faszára megcsinálni, + egy közepes védelem (sztem) kulcstávozóit , sérültjeit pótolni úgy hogy lehetőleg jobbak is legyenek....
Az OL ki tudja hogy fog felállni?Nem kell siránkozni,hogy valaki nem edzett...inkább pihenjen,mit erőlködjön,lásd cruz vs. beckham,az egyiket hajtottuk és rásérült a másikat hagytuk pihenni,gyógyulni és madden borítón van!Vobox
Az O fal még talán-talán összejöhetett volna de ahogy olvasom több zavarósérülés is hátráltatja a közös munkát, ami nagyon fontos lenne kezdésre!
A D meg még nehezebb helyzetben van lásd JPP marhasága, safty poszt hiányosságai , LB poszton Beasonntól várni a megváltást (azért nem egy Lee, vagy Cushing jön vissza még ha egészséges tud maradni is..+ bár én támogattam Fewell elküldését, de hogy Spag-ot hoztuk helyette, azt inkább romantikus mint szakmai húzásnak gondolom!
De remélem rám cáfolsz és szét rúgjuk mindenki seggét.....😉
több mint 10 éve
Talán nincs is annyi hely a sapka alatt. A valóság mondjuk az h idén már jól kellene működnie támadófalnak. Pugh 3. évéhez ért, Richburg másodikba és komoly pickeket áldoztunk rájuk. Schwartz nem kevés pénzbe került és Beatty-t is elég drágán tartottuk meg, ehhez képest azóta csak tavaly szerepelt úgy ahogy jól, most megint sérült. Sajna nem mind1ik volt jó döntés ezek közül...
több mint 10 éve
Most hogy a Swarci tavalyi sérülése újult ki ---már most(!)--- végképp nem értem miért nem érdeklődünk Evan Mathis iránt, kerül, amibe kerül...oziboziAzt olvastam, hogy 5.5 millát kér, lehet megvárjátok a keretszűkítéseket és ott kukáztok majd valakit olcsóbban.
több mint 10 éve
Most hogy a Swarci tavalyi sérülése újult ki ---már most(!)--- végképp nem értem miért nem érdeklődünk Evan Mathis iránt, kerül, amibe kerül...
több mint 10 éve
A hírek szerint érdeklődünk Aldon Smith irántMég egy agysebész lenne a védőfalban😀
több mint 10 éve
Frank Gifford died Sunday nyg.247sports.com/Bolt/Former-Giants-star-and-legendary-sportscaster-Frank-GIfford-dies-38644180
több mint 10 éve
Shaun O'Hara rips Giants' offensive line for lack of 'toughness' after day offwww.nj.com/giants/index.ssf/2015/08/shaun_ohara_rips_giants_offensive_line_for_lack_of.html
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Flowers és Richburg visszatért, de Schwartz, McClain, Berhe és Bennett Jackson ma sem edzett.Chykie Brown megsérült (a jobb térde, pontosabbat egyelőre nem tudni, először nagyon fájt neki, de aztán a saját lábán bicegett le), más érdemleges nem nagyon történt a mai edzésen, max annyi, hogy volt egy kis bunyó (Ayers vs. Bamiro). Coughlin határozottan nem akar hasonlót a Bengals ellen. Egyébként TC is beszélt végre JPP-vel, azt mondta, hogy örül, hogy hallhatta a hangját, szerintem ez jelentheti azt, hogy hamarosan visszatér a hülyegyerek. 😊 Cruz ugyan elutazik Cincinnatibe, de edzeni nem fog, nem is baj, ha nem erőltetjük.

És ami a legfontosabb, egyre többet használjuk Jeromy Milest FS-ként, az utóbbi időben már az első csapattal is, Collins mellett. Ha valakinek nem lenne ismerős a neve az nem véletlen, csak július közepén igazoltuk, de így is ő az egyik legtapasztaltabb söprögető a keretben, hovatovább, az egyetlen akinek van kezdő NFL meccse a poszton... Ez lesz a hatodik szezonja a ligában, eddig a Bengals és a Ravens csapatainál fordult meg, sokat nem használták ugyan, de amikor igen, kifejezetten biztatóan mozgott, nyilván alacsony mintavétel alapján, de így PFF-nél is magas ratingje van (224 coverage snap, egy int és csak két négy yardnál hosszabb engedett passz). A tapasztalatán és a jó edzéseken kívül még az is mellette szól, hogy Spagnuolo is ismeri, ő volt a secondary edző mikor Miles is Baltimore-ban játszott, ha az előszezon meccseken sem fog nagyon lefelé kilógni én 90%-ban biztos vagyok benne, hogy ő lesz az első számú FS.
több mint 10 éve
Kezd ez az egesz mar egy vicc lenni. Es az elmult fel evtizedben mindig ez ment. Nekem ne mondja senki, hogy ez veletlen... meg kene kezdeni a tisztogatast a training staffban (es/vagy a medicalban is)NightBoYVoltak változások ott is. McClainnél pl lehetett tudni h baj volt a nyakával és rásérülhet. Ezen kívül viszont az idei edzőtábor sérülések terén annyira nem gázos.
több mint 10 éve
Óránként ránézek a fórumra és az Asbee által vezetett blogra!(respect,mert jó írások vannak) Kiváncsi vagyok minden BigBlue Fan véleményére,de megszólalni ritkán szoktam...Most úgyérzem kell,mert rühellem olvasni,hogy még el sem kezdődött a szezon,még azt sem tudjuk ,hogy pl JPP keze milyen,és már temetjük a csapatot...NE!!Aki többet tud a csaptról,mint amit olvasni/nézni/hallgatni lehet,az legyen optimista vagy pesszimista..Részben azért lettem Giants szurkoló,mert mikor más csapatok megragadnak az önsajnáltatásban,mi akkor is felkelünk és nyerünk egy SB-t!Egy szó,mint száz én hiszek a csapatban,az edzőinkben,a szurkolókban és addig amíg nem láttam alapszakaszban kikapni a csapatom,nem ítélkezem...Az OL ki tudja hogy fog felállni?Nem kell siránkozni,hogy valaki nem edzett...inkább pihenjen,mit erőlködjön,lásd cruz vs. beckham,az egyiket hajtottuk és rásérült a másikat hagytuk pihenni,gyógyulni és madden borítón van!
több mint 10 éve
Kezd ez az egesz mar egy vicc lenni. Es az elmult fel evtizedben mindig ez ment. Nekem ne mondja senki, hogy ez veletlen... meg kene kezdeni a tisztogatast a training staffban (es/vagy a medicalban is)
You should know I bleed blue...