New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát kb hasonlóra számítottam. Jó hír h a támadófal azért javult, passzblokkolás megoldott lesz szvsz. Eli mindig ilyen előszezonban, ilyenkor egyébként sem neki kell bizonyítania. Elkapók közül Parker lehet kihullik majd, én nem nagyon marasztalnám őt, inkább Jones, Washington, Davis. Védelem szar lesz, első hetekben tutira. Sokkal nagyobb nyomás kell Kuhnt, Jenkins-t elfelejteni, jöjjön helyettük Bromley és Ellis. DE-k közül pedig Moore-t a kezdőbe, idén a legjobb passzsiettetőnk lehet. Pár ember lelkébe biztos belemászok most, de minél előbb szükség lenne JPP-re.
több mint 10 éve
Hát kb hasonlóra számítottam. Jó hír h a támadófal azért javult, passzblokkolás megoldott lesz szvsz. Eli mindig ilyen előszezonban, ilyenkor egyébként sem neki kell bizonyítania. Elkapók közül Parker lehet kihullik majd, én nem nagyon marasztalnám őt, inkább Jones, Washington, Davis. Védelem szar lesz, első hetekben tutira. Sokkal nagyobb nyomás kell Kuhnt, Jenkins-t elfelejteni, jöjjön helyettük Bromley és Ellis. DE-k közül pedig Moore-t a kezdőbe, idén a legjobb passzsiettetőnk lehet. Pár ember lelkébe biztos belemászok most, de minél előbb szükség lenne JPP-re.
több mint 10 éve
Én megmondtam, hogy rá érdemes lesz figyelni. 😀 Egyébként nem semmi, hogy jelenleg 6 ex-jaguár(Stanzi, Jennings, Mike harris, Thomas, Josh Gordy ás Weatherford) van jelenleg nálatok kereten. Az a roster 1/15e. 😀8 tackle, 1,5 sack, INT😀mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.A lényeg, hogy J. T Thomas játszani fog! 😀
ozibozi
iktriad
Asbee
több mint 10 éve
8 tackle, 1,5 sack, INT😀mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.A lényeg, hogy J. T Thomas játszani fog! 😀
ozibozi
iktriad
több mint 10 éve
mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.A lényeg, hogy J. T Thomas játszani fog! 😀
ozibozi
több mint 10 éve
mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.
több mint 10 éve
Meccsnezes termeszetesen ok szeptemberben es oktoberben is...😀Novemberre pedig úgyis kiesünk az NFL-ből is
yooker
több mint 10 éve
Meccsnezes termeszetesen ok szeptemberben es oktoberben is...😀
több mint 10 éve
Nyilván az ügynök, ez egyértelmű. Utánagondolva ennek az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja. Big Ben átlagosan évi 21,85 millió dollárt keres az új szerződésével, Rivers évi 20,8-at. Nem az az 1 vagy 2 millió dollár fogja meghatározni a csapatot, egy franchise QB elvisz ennyit.
több mint 10 éve
Közben pedig állítóla Manning az NFL legjobban fizetett játékosa szeretne lenni...azt is írják, hogy ez az ügynöke sajtó munkája volt, és ez Eli személyiségét nem tükrözi.(kiderül) Kíváncsian várom a fejleményeket, mert Big Ben és Rivers szerződése szerintem pont belőtte az ő pénzét is.
Asbee
több mint 10 éve
Közben pedig állítóla Manning az NFL legjobban fizetett játékosa szeretne lenni...tőlem legyen, csak akkor ne nálunk
Asbee
több mint 10 éve
Közben pedig állítóla Manning az NFL legjobban fizetett játékosa szeretne lenni...
több mint 10 éve
fogalmam sincs, én Meriweather-nek se örülök túlzottan, de ha felszabadul vmi használható akkor sztem tuti hozni fogunk még vkitEgyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.És ki lenne az az elérhető játékos aki minőségi javulást hozhatna? Mert inkább egy rookie-t vagy másodévest szerepeltessünk szvsz minthogy egy veteran betlizését nézzük.
Szesze
Asbee
több mint 10 éve
Én nem csodálkoznék,ha meriweather csak azért jött volna,hogy legyen egy tapasztalt safety akitől tanulhatnak a fiatalok,és ha szerencsénk lenne még nem is betlizik nagyot.Több nyugdíjas viszont nem kell!Csak arra kell vigyàzni Vödörrel hogy minél kevesebb sajàt embert tegyen IR-re
Vobox
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Én nem csodálkoznék,ha meriweather csak azért jött volna,hogy legyen egy tapasztalt safety akitől tanulhatnak a fiatalok,és ha szerencsénk lenne még nem is betlizik nagyot.Több nyugdíjas viszont nem kell!
több mint 10 éve
Egyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.És ki lenne az az elérhető játékos aki minőségi javulást hozhatna? Mert inkább egy rookie-t vagy másodévest szerepeltessünk szvsz minthogy egy veteran betlizését nézzük.
Szesze
több mint 10 éve
Egyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.
több mint 10 éve
nekem az jelenleg úgy néz ki, hogy már késő lesz, épp előtte lépek le.Oktober elso hetvegejen MO-n leszek, ha akkor lesz valami nagyon szivesen csatlakoznek a parommal. Ha kell meg is szervezem 😀 Vadibandi olvasod meg a forumot?pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?Felőlem valamikor lehet meccsnézésAsbee
más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!csebi
Ahogy nezem este 7-tol leszunk a Bills ellen, pont jo. Gamepassom van.NightBoY
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Oktober elso hetvegejen MO-n leszek, ha akkor lesz valami nagyon szivesen csatlakoznek a parommal. Ha kell meg is szervezem 😀 Vadibandi olvasod meg a forumot?pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?Felőlem valamikor lehet meccsnézésAsbee
más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!csebi
Ahogy nezem este 7-tol leszunk a Bills ellen, pont jo. Gamepassom van.
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?Felőlem valamikor lehet meccsnézés
több mint 10 éve
Inkább nyomassuk a fiatalokat, mint Meriweathert...
több mint 10 éve
pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
A tavalyi week 8 as formajat hozhatna egesz evben,akkor elviselnem a keretben,d nem egy olyan jatekos akinek tiszta szivbol tudnek szurkolni.Borzaszto gyenge a safety group sajnos.Bennett Jackson, Jeromy Miles ,Justin Currie, ők a riválisai...99 X látott már élesben NFL stadiont, szóval... (mellesleg várjuk a helmet büntiket,eltiltásokat pénzbírságokat, unatkozni biztos nem hagy senkit, nem a papneveldéből' érkezik) --utolsó 4 évéből sajnos legalább 28 meccsről hiányzott sérülés és pár meccses eltiltás miatt--(igaz ebben benne van hogy 2012-ben csak 1x játszott) ucsó nagy meccse viszont legalább egy Dallas elleni overtime győzelem volt 2 sacks, 2 forced fumbles, és 1 fumble recovery kíséretében tavaly a 8. héten.oziboziGiants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.oziboziEgyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?Gerixx
több mint 10 éve
Bennett Jackson, Jeromy Miles ,Justin Currie, ők a riválisai...99 X látott már élesben NFL stadiont, szóval... (mellesleg várjuk a helmet büntiket,eltiltásokat pénzbírságokat, unatkozni biztos nem hagy senkit, nem a papneveldéből' érkezik) --utolsó 4 évéből sajnos legalább 28 meccsről hiányzott sérülés és pár meccses eltiltás miatt--(igaz ebben benne van hogy 2012-ben csak 1x játszott) ucsó nagy meccse viszont legalább egy Dallas elleni overtime győzelem volt 2 sacks, 2 forced fumbles, és 1 fumble recovery kíséretében tavaly a 8. héten.Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.oziboziEgyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?Gerixx
több mint 10 éve
Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.oziboziEgyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?