New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát kb hasonlóra számítottam. Jó hír h a támadófal azért javult, passzblokkolás megoldott lesz szvsz. Eli mindig ilyen előszezonban, ilyenkor egyébként sem neki kell bizonyítania. Elkapók közül Parker lehet kihullik majd, én nem nagyon marasztalnám őt, inkább Jones, Washington, Davis. Védelem szar lesz, első hetekben tutira. Sokkal nagyobb nyomás kell Kuhnt, Jenkins-t elfelejteni, jöjjön helyettük Bromley és Ellis. DE-k közül pedig Moore-t a kezdőbe, idén a legjobb passzsiettetőnk lehet. Pár ember lelkébe biztos belemászok most, de minél előbb szükség lenne JPP-re.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Hát kb hasonlóra számítottam. Jó hír h a támadófal azért javult, passzblokkolás megoldott lesz szvsz. Eli mindig ilyen előszezonban, ilyenkor egyébként sem neki kell bizonyítania. Elkapók közül Parker lehet kihullik majd, én nem nagyon marasztalnám őt, inkább Jones, Washington, Davis. Védelem szar lesz, első hetekben tutira. Sokkal nagyobb nyomás kell Kuhnt, Jenkins-t elfelejteni, jöjjön helyettük Bromley és Ellis. DE-k közül pedig Moore-t a kezdőbe, idén a legjobb passzsiettetőnk lehet. Pár ember lelkébe biztos belemászok most, de minél előbb szükség lenne JPP-re.

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.
ozibozi
A lényeg, hogy J. T Thomas játszani fog! 😀
iktriad
8 tackle, 1,5 sack, INT😀
Asbee
Én megmondtam, hogy rá érdemes lesz figyelni. 😀 Egyébként nem semmi, hogy jelenleg 6 ex-jaguár(Stanzi, Jennings, Mike harris, Thomas, Josh Gordy ás Weatherford) van jelenleg nálatok kereten. Az a roster 1/15e. 😀
több mint 10 éve
mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.
ozibozi
iktriad
8 tackle, 1,5 sack, INT😀

több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
ozibozi
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 018
több mint 10 éve
Meccsnezes termeszetesen ok szeptemberben es oktoberben is...😀
yooker
Novemberre pedig úgyis kiesünk az NFL-ből is

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Meccsnezes termeszetesen ok szeptemberben es oktoberben is...😀
több mint 10 éve
Nyilván az ügynök, ez egyértelmű. Utánagondolva ennek az egésznek nagyobb a füstje mint a lángja. Big Ben átlagosan évi 21,85 millió dollárt keres az új szerződésével, Rivers évi 20,8-at. Nem az az 1 vagy 2 millió dollár fogja meghatározni a csapatot, egy franchise QB elvisz ennyit.

több mint 10 éve
Közben pedig állítóla Manning az NFL legjobban fizetett játékosa szeretne lenni...
Asbee
azt is írják, hogy ez az ügynöke sajtó munkája volt, és ez Eli személyiségét nem tükrözi.(kiderül) Kíváncsian várom a fejleményeket, mert Big Ben és Rivers szerződése szerintem pont belőtte az ő pénzét is.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Közben pedig állítóla Manning az NFL legjobban fizetett játékosa szeretne lenni...
Asbee
tőlem legyen, csak akkor ne nálunk
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Egyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.
Szesze
És ki lenne az az elérhető játékos aki minőségi javulást hozhatna? Mert inkább egy rookie-t vagy másodévest szerepeltessünk szvsz minthogy egy veteran betlizését nézzük.
Asbee
fogalmam sincs, én Meriweather-nek se örülök túlzottan, de ha felszabadul vmi használható akkor sztem tuti hozni fogunk még vkit
több mint 10 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 344 — Patriots fan
Én nem csodálkoznék,ha meriweather csak azért jött volna,hogy legyen egy tapasztalt safety akitől tanulhatnak a fiatalok,és ha szerencsénk lenne még nem is betlizik nagyot.Több nyugdíjas viszont nem kell!
Vobox
Csak arra kell vigyàzni Vödörrel hogy minél kevesebb sajàt embert tegyen IR-re

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 10 éve
Vobox New York Giants 659
Én nem csodálkoznék,ha meriweather csak azért jött volna,hogy legyen egy tapasztalt safety akitől tanulhatnak a fiatalok,és ha szerencsénk lenne még nem is betlizik nagyot.Több nyugdíjas viszont nem kell!
több mint 10 éve
Egyértelmű volt, hogy hozunk egy veteránt safety posztra, sőt keretszűkítések után sztem még simán jön majd más is, mert teljes nulla ez a poszt jelenleg.
Szesze
És ki lenne az az elérhető játékos aki minőségi javulást hozhatna? Mert inkább egy rookie-t vagy másodévest szerepeltessünk szvsz minthogy egy veteran betlizését nézzük.

több mint 10 éve
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 805 — Lucas Scott
pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?

más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!csebi
Felőlem valamikor lehet meccsnézésAsbee
Oktober elso hetvegejen MO-n leszek, ha akkor lesz valami nagyon szivesen csatlakoznek a parommal. Ha kell meg is szervezem 😀 Vadibandi olvasod meg a forumot?
Ahogy nezem este 7-tol leszunk a Bills ellen, pont jo. Gamepassom van.NightBoY
nekem az jelenleg úgy néz ki, hogy már késő lesz, épp előtte lépek le.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
pedig kiemelkedő offseasonunk volt, ha jól emlékszem. mi lenne, ha csak átlagos vagy az alatti offseasonünk lett volna?

más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!csebi
Felőlem valamikor lehet meccsnézésAsbee
Oktober elso hetvegejen MO-n leszek, ha akkor lesz valami nagyon szivesen csatlakoznek a parommal. Ha kell meg is szervezem 😀 Vadibandi olvasod meg a forumot?
Ahogy nezem este 7-tol leszunk a Bills ellen, pont jo. Gamepassom van.

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve

Felőlem valamikor lehet meccsnézés

több mint 10 éve
Inkább nyomassuk a fiatalokat, mint Meriweathert...

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 805 — Lucas Scott

más: srácok betervezünk közös meccsnézést, amíg még itthon vagyok? elvileg szeptember közepéig biztosan nem megyek, talán lehet több is belefér!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.ozibozi
Egyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?Gerixx
Bennett Jackson, Jeromy Miles ,Justin Currie, ők a riválisai...99 X látott már élesben NFL stadiont, szóval... (mellesleg várjuk a helmet büntiket,eltiltásokat pénzbírságokat, unatkozni biztos nem hagy senkit, nem a papneveldéből' érkezik) --utolsó 4 évéből sajnos legalább 28 meccsről hiányzott sérülés és pár meccses eltiltás miatt--(igaz ebben benne van hogy 2012-ben csak 1x játszott) ucsó nagy meccse viszont legalább egy Dallas elleni overtime győzelem volt 2 sacks, 2 forced fumbles, és 1 fumble recovery kíséretében tavaly a 8. héten.ozibozi
A tavalyi week 8 as formajat hozhatna egesz evben,akkor elviselnem a keretben,d nem egy olyan jatekos akinek tiszta szivbol tudnek szurkolni.Borzaszto gyenge a safety group sajnos.
több mint 10 éve
Giants sign veteran safety Brandon Meriweather, a two-time Pro Bowler to help strengthen the secondary.ozibozi
Egyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?Gerixx
Bennett Jackson, Jeromy Miles ,Justin Currie, ők a riválisai...99 X látott már élesben NFL stadiont, szóval... (mellesleg várjuk a helmet büntiket,eltiltásokat pénzbírságokat, unatkozni biztos nem hagy senkit, nem a papneveldéből' érkezik) --utolsó 4 évéből sajnos legalább 28 meccsről hiányzott sérülés és pár meccses eltiltás miatt--(igaz ebben benne van hogy 2012-ben csak 1x játszott) ucsó nagy meccse viszont legalább egy Dallas elleni overtime győzelem volt 2 sacks, 2 forced fumbles, és 1 fumble recovery kíséretében tavaly a 8. héten.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Egyre jobb.Mindig utaltam.Tenyleg szukseg van ilyen hasznalhatatlan jatekosokra?