New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Mondjuk majdnem minden döntéssel egyet is értek és indokolhatóak is, de ettől függetlenül nagy heartbreaker ez a mai cut dayAz biztos h az.Azert kicsit furcsa,h kozel 11 millat szabaditottunk fel szeptemberbe a cap alatt.Meg akkor is ha atviheted kovetkezo evre.A hawks pedig szerzodtetett egy safetyt.Remelem tenyleg lesz vmi a Kam dologbol,bar nekem meg mindig az az erzesem h week1 en mar a rams elkapokat fogja terrorizalni.
Asbee
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Mondjuk majdnem minden döntéssel egyet is értek és indokolhatóak is, de ettől függetlenül nagy heartbreaker ez a mai cut day
több mint 10 éve
Nem kell aggodni McClain miatt,mert JTT remekul fogja helyettesiteni Beasont ha nem lenne bevetheto.Unga pedig jol teljesitett preaseasonba,megerdemli a roster helyet.Raadasul azt hiszem tobb mint 2 milla szabadul igy fel a capben.McClain is offosEzt mondjuk nem tartom indokolható döntésnek. Azért nagyobb biztonságot éreztem volna ha marad. Meg kell hagyni hogy Beason ott a közepén elég kockázatos ha a tartósságról beszélünk. McClain kb korrektül helyettesítette mikor épp egészen meglepő módon Beason sérült volt.
Asbee
Sugar#26
több mint 10 éve
McClain is offosEzt mondjuk nem tartom indokolható döntésnek. Azért nagyobb biztonságot éreztem volna ha marad. Meg kell hagyni hogy Beason ott a közepén elég kockázatos ha a tartósságról beszélünk. McClain kb korrektül helyettesítette mikor épp egészen meglepő módon Beason sérült volt.
Asbee
több mint 10 éve
McClain is offos
több mint 10 éve
Hyno: www.bigblueview.com/2015/9/5/9265675/henry-hynoskis-farewell-letter-to-the-giantsWashington még IR-re kerülhet ha nem lesz rá waiver claim, mondjuk ezt kétlem, egy Panthersbe vagy Brownsba szerintem elférne.
Adrien Robinson is repült, ideje volt már.
A Chancellor hír érdekes, szerintem neki mindenki örülne, de az ára valószínűleg minimum egy (vagy több ?) magas draftpick, ami azért necces. mást meg nem tudom mit adhatnánk cserébe
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Meglepő módon Corey Washington is távozik. További hír h felhívtuk a Seahawks-t és érdeklődünk Chancellor iránt
több mint 10 éve
Hyno kivágva, hát sajna csak igazam lett. James Jones ugyanúgy repült, nem tudom mit kellett volna csinálnia előszezonban azért, hogy keretben maradhasson. Jó kis 4. számú WR lett volna...
több mint 10 éve
OK, köszi
több mint 10 éve
Akkor foglalkozz a valódi problémákkal, senki nem tiltja meg
több mint 10 éve
...bárcsak ez lenne a problémánk...
több mint 10 éve
Hát a két FB szvsz teljesen felesleges, pláne a mai fociban mikor sok helyen egyet sem alkalmaznak. A fullback az egyébként sem tight end, két más poszt (jó persze van átjárhatóság, de akkor is). Tavaly Donnell jó volt, a labdára kell vigyáznia és a blokkolásban sikerült már fejlődnie. Fells-re sem lehetett panasz, bőven túltejesítette magát. Mindkettejüket sikerült jól megtalálni a red zone-ban is, ketten együtt 10 TD-t szereztek. Adrien Robinson mondjuk olyan mint egy jóllakott napközis, mehet isten hírével. Maximum egy évig ő lenne még a harmadik számú tight endünk, csak elvesztegetett idő lenne. Akkor már inkább Jerome Cunninghamnek adnék lehetőséget, szerintem ő is rászolgált erre. Bár az egész döntésbe az is belejátszhat majd, hogy Whitlock betehető a gyakorlócsapatba is, talán nem vinné el senki.A következő Hynoski lehet, akinek a helyén könnyen Whitlock köthet kiNekem Hyno nagy kedvencem, sajnálnám, de BBV-n elég jó dolgokat írnak erről a Whitlock srácról. Tényleg játszott DT-t is a Pats ellen 250 fonttal? Valaki akinek több ideje volt meccset nézni mint nekem, írhatna pár sort róla.
Asbee
Mondjuk tavaly sem sokat használtunk FB-t, valószínű, hogy egyikük megy, bár nem tudom ki hogy van vele, én örülnék ha inkább két állat FB lenne a rosteren a sok töketlen TE helyett.
Henderson
több mint 10 éve
A következő Hynoski lehet, akinek a helyén könnyen Whitlock köthet kiNekem Hyno nagy kedvencem, sajnálnám, de BBV-n elég jó dolgokat írnak erről a Whitlock srácról. Tényleg játszott DT-t is a Pats ellen 250 fonttal? Valaki akinek több ideje volt meccset nézni mint nekem, írhatna pár sort róla.
Asbee
Mondjuk tavaly sem sokat használtunk FB-t, valószínű, hogy egyikük megy, bár nem tudom ki hogy van vele, én örülnék ha inkább két állat FB lenne a rosteren a sok töketlen TE helyett.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
A következő Hynoski lehet, akinek a helyén könnyen Whitlock köthet ki
több mint 10 éve
weatherford cut. jött wing
több mint 10 éve
A 2. félidőt képtelen voltam végignézni, iszonyatosan ki vagyok merülve, így összefoglaló csak később érkezik. Jó hogy javult a védelem még akkor is ha Lindley volt az ellenfélnél a QB. Nem árt kis sikerélmény az alapszakasz kezdete előtt. Flowers-nek nem volt valami jó estéje, mondjuk arról a játékosról akivel szenvedett az elején tutira fogunk még hallani.
több mint 10 éve
Tisch + Mara fejét nézném, mikor a találkoznak...
több mint 10 éve
JPP a jövő héten visszatér (az ügynöke szerint)
több mint 10 éve
van az a logika, hogy akivel gyengébbek nem lehetünk... (nem én mondtam) de még ki is emelkedik...espn.go.com/nfl/story/_/id/13559944/cleveland-browns-cut-former-first-round-pick-phil-taylor
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
És itt a teljes lista
több mint 10 éve
Herman, Mosley, Malone, Standon repült, B. Jackson, Gordy IR-en
több mint 10 éve
Este 10-ig csökkenteni kell a rostereket 75 főre, kíváncsi leszek kitől válunk meg
több mint 10 éve
Ez is király duma!| We complain about the other Giants fans, even though most of them are just fine, even if they’re a little quiet. Just look at the rest of the division - we have the assholes in Philly, the racists in Washington and the rednecks in Dallas |
humortalanok meg se nyissák: thrash humor mazoistáknak (is) : --)))))))))))))
deadspin.com/why-your-team-sucks-2015-new-york-giants-1721065535ozibozi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
humortalanok meg se nyissák: thrash humor mazoistáknak (is) : --)))))))))))))deadspin.com/why-your-team-sucks-2015-new-york-giants-1721065535
spoiler
| Our best defensive player blew off a fucking finger playing with fireworks.
Our best offensive player is appearing on the cover of Madden this year, which means he will probably tear his ACL picking up his dry cleaning tomorrow.
Our 2 time Super Bowl winning coach is everyone’s angry grandpa.
Our 2 time Super Bowl winning quarterback is everyone’s derpy little brother.
We share our ridiculously inconvenient stadium with The Fucking Jets. |
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Én esetleg a hátsó körökben kipróbálnám Vereent, elkapni és futni is tud, az edzéseken pedig nagyon jól mozgott. Sokak szerint ő lehet az idei legjobb FA igazolás.Közben Miles-nál groin injury...Komolyan valami átok ül rajtunk.