New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 633 — Cowboys fan
a meccshez: úgy ültem le melóban megnézni az utolsó nyolc percet (13-23 után hagytam abba, mert felvételről néztem), hogy kizárt dolog, hogy onnan megfordítsuk.

ha kivesszük a sérüléseket, eltiltásokat, akkor meccs végére annyival nyertünk, hogy négy golyóval meg egy aggyal több volt nekünk.

Einstein mondott anno valamit arról, hogy ugyanazt a hibát mindig elkövetni azt várva, hogy esetleg más lesz a végeredmény, az szimpla idiótaság. Coughlin hány éve is meccsel ellenünk? és ebből hányszor kaptatok ki Witten miatt? és úgy, hogy éppen elég időt hagytatok Romo-nak egy utolsó támadásra? na, most már eggyel többször.

szoros meccset vártam, mert Ellenetek nincs könnyű meccs, betéve ismeri mindenki a másik csapatot. ennyire szorosra még én sem számítottam. remélem, a Skins meg az Iggles ellen több sikerrel karistoltok majd. ebből a meccsből meg tanulni kell.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 633 — Cowboys fan
Hogy a DRCre fújt kamu PIt már meg se említsem, ajándék TD a Dallasnak, de nem (csak) ezen ment el tényleg.Henderson
csak visszakapta, amivel az első negyedben elslisszolhatott. plusz négy pont ott, mínusz négy pont itt.
ha már mindenáron bírózni, akkor Randle fumble-je volt érdekes a legelején, meg talán egy offside-ot nem fújtak be ellenünk.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Végülis szinte megvertünk egy po csapatot. Még nem tudom mi a rosszabb, ez vagy egy sima vereség. A teljeskörű változáshoz az ilyen meccsek nem lesznek jók.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Gratulalok a vezetosegnek h James Jonest elkuldtuk,es Parkert megtartottuk.Parkernek tavaly drop after drop volt,es a tendencia folytatodik.2 easy catchbol lett 3down on drop!Nekem nem volt bajom a play hivassal sem,de faszom Mcadoo elmondhatta volna Elinak,h ha nincs wide open receiver akkor varja meg amig sackelik,ha mar magatol nincs ennyi esze!!!Clock managment 0!Azert az sem elhanyagolando,h 1.20 alatt TD t kaptunk.Egyszeruen 0 pass rush van nalunk,igy nehez a secondaryt hibaztatni.Nehez ezt feldolgozni sajnos...

Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Egy-egy jó egyéni megmozduláson kívül mindenben gyengébbek voltunk
Asbee
És ennek ellenére ezer lehetőségünk lett volna behúzni a meccset, az utolsó játékhívást egyszerűen nem értem, de Elinak is lehetett volna annyi esze, hogy lemegy, benyeli a sacket és bumm, -40 mp field goal onnan is ment volna. De Unga pickje után is szépen elbalfaszkodtuk a short fieldet, Parker dropjai nevetségesek. A végén benthagyott összes időkérés is érthetetlen. Hogy a DRCre fújt kamu PIt már meg se említsem, ajándék TD a Dallasnak, de nem (csak) ezen ment el tényleg.

És közben tényleg elhittem, hogy meglehet. Faszom bele.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Egyből ilyen meccsel kezdeni a szezont, totál hányinger.. mi a faszt akartunk itt a végén?? a dallas (Garrett) akkora balfasz volt, h megverte magát, mi meg nem hagyjuk, gratulálok! Menjen az egész edzői kar a picsába, ilyen amatőr, megmagyarázhatatlan hibát nem lehet elkövetni.. már most elegem lett az egész szezonból, megyek hányni
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egy-egy jó egyéni megmozduláson kívül mindenben gyengébbek voltunk

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Sikerült alul múlni az offseasont

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
De ami igazán nagy baj, h a Dallas OL/Giants DL összevetésben nagyon durván szopóra állunk.. Ha itt nem történik vmi csoda akkor nem igazán lehet esélyünk.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Giants declared WR Victor Cruz, LB Jon Beason, DE Owa Odighizuwa, S Cooper Taylor, DT Louis Nix, TE Jerome Cunningham, and OL Bobby Hart inactive for Week 1 against the Cowboys.

Owa elvileg sérült, de Taylor healthy scratch. Meriwether kezd Collins mellett és Craig Dahl a harmadik S. Atyaúristen. Unga kezd Beason helyén.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 456
a tavalyi meccs az ott (is) ment el, hogy Romo többször megkávézott dobás előtt, főleg a végén... pedig meccsben voltunk... én ettől (is) tartok most, de hátha...
több mint 10 éve
Mára nekem eléggé elfogyott a lelkesedés, sok jót nem várok. A CB-k között nem tűnik valami erősnek a Cowboys, ott meg lehet fogni őket és a labdára is nagyon vigyázni kell. Ha ez a kettő összejön lehet esély.

több mint 10 éve
ESPN Giants reporter Dan Graziano told Sirius XM NFL radio that some in the Giants organization believe Jason Pierre-Paul (hand) will miss the entire season.

Azt mondta, sokak szerint a legjobb esetbe is csak a szezon masodik feleben jatszhat JPP.
Törölt
ja-ja...Pár hete már Carl Banks is kezdte mondani, hogy ezt a szezont lehetőleg ne rá építsük. :--)
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 329 — Whoops, looks like something went wrong.
ESPN Giants reporter Dan Graziano told Sirius XM NFL radio that some in the Giants organization believe Jason Pierre-Paul (hand) will miss the entire season.

Azt mondta, sokak szerint a legjobb esetbe is csak a szezon masodik feleben jatszhat JPP.

több mint 10 éve
elképzelhető, hogy Uani 'Unga lesz a kezdő MLB vasárnap -----Unga bunga time!!!!-----

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Ahogy látom a 7. körben draftolt Bobby Hart-nak sikerült rostert fognia. Newhouse mögött lesz depth szerint csere. Packersesként tudom, hogy Újház milyen képességekkel rendelkezik. Előszezonban mit mutatott Hart? Egy esetleges(és prognosztizálhatóan) szar Newhouse szezon esetén lehet esélye a RT posztra?
balazs799
Kb kizárt. Ha Newhouse szar lesz/megsérül, akkor megy Jerry guardba és Schwartz lesz a RT. Év közben Beatty is visszatér, akkor nagyobb lesz a variálási lehetőség.

több mint 10 éve
alatriste Green Bay Packers 11 891 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ahogy látom a 7. körben draftolt Bobby Hart-nak sikerült rostert fognia. Newhouse mögött lesz depth szerint csere. Packersesként tudom, hogy Újház milyen képességekkel rendelkezik. Előszezonban mit mutatott Hart? Egy esetleges(és prognosztizálhatóan) szar Newhouse szezon esetén lehet esélye a RT posztra?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Ian Rapoport ‏@RapSheet 12 p
Sources: #Giants & QB Eli Manning are finalizing a 4-year, $84M extension that could be signed tomorrow. Just a few details to hammer out.
Beki
ezzel 4. legjobban fizetett irányító lesz, éppen Rivers elé teszi, de Beni bubu mögé. így ezzel el is költöttünk a jövő évi capből már 107 misit, úgy, hogy nincs JPP, Amu, Ayers, McBride, Randle. lesz kb 40 misink, és jó pár régi és új lyuk. Reese-nek lesz dolga.
csebi
Hát úgy alapból Amut kivéve nem az az eget rengető névsor...
Csodálkoznék ha JPP valami extra domináns teljesítményt adna le idén!
Persze várjuk ki ezt az évet azért hogy ki hogyan teljesít!De lesz azért több is közülük akit könnyebb szívvel tudunk majd elengedni mert pótolhatóak lesznek!
McBrideban nagyon bízom hogy jó éve lesz feltéve ha egészséges tud maradni!
több mint 10 éve
teljesen korrekt pénzt kap. ennyibe kerül
több mint 10 éve
Vobox New York Giants 661
Eli-t nem fogja érdekelni a pénz...aláírnak valamit és ha kell jövőre átstruktúrálják.Eddig is mindíg belement a csapat érdekébe....de kövezzetek meg ha nincs igazam
több mint 10 éve
Vobox New York Giants 661
4 év 84 M amiből 65 M garantált, tehát a 3. év után lehet bármi...+no-trade clause is lesz benne
ozibozi
Hol van ez h a 3. év után lehet bármi?
Asbee
nem láttam a szerződést, csupán a no trade és a garantált tartalom miatt gondoltam, hogy 3 évig végre nyugalom lesz QB ügyben
ozibozi
Szerződéstől függetlenül szerintem még pár évig nyugi van QB ügyben 😊
több mint 10 éve
4 év 84 M amiből 65 M garantált, tehát a 3. év után lehet bármi...+no-trade clause is lesz benne
ozibozi
Asbee
nem láttam a szerződést, csupán a no trade és a garantált tartalom miatt gondoltam, hogy 3 évig végre nyugalom lesz QB ügyben
több mint 10 éve
ozibozi

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 499 — Lucas Scott
Ian Rapoport ‏@RapSheet 12 p
Sources: #Giants & QB Eli Manning are finalizing a 4-year, $84M extension that could be signed tomorrow. Just a few details to hammer out.
Beki
ezzel 4. legjobban fizetett irányító lesz, éppen Rivers elé teszi, de Beni bubu mögé. így ezzel el is költöttünk a jövő évi capből már 107 misit, úgy, hogy nincs JPP, Amu, Ayers, McBride, Randle. lesz kb 40 misink, és jó pár régi és új lyuk. Reese-nek lesz dolga.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve

Szerkesztette: ozibozi