New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
weatherford cut. jött wing
több mint 10 éve
A 2. félidőt képtelen voltam végignézni, iszonyatosan ki vagyok merülve, így összefoglaló csak később érkezik. Jó hogy javult a védelem még akkor is ha Lindley volt az ellenfélnél a QB. Nem árt kis sikerélmény az alapszakasz kezdete előtt. Flowers-nek nem volt valami jó estéje, mondjuk arról a játékosról akivel szenvedett az elején tutira fogunk még hallani.
több mint 10 éve
Tisch + Mara fejét nézném, mikor a találkoznak...
több mint 10 éve
JPP a jövő héten visszatér (az ügynöke szerint)
több mint 10 éve
van az a logika, hogy akivel gyengébbek nem lehetünk... (nem én mondtam) de még ki is emelkedik...espn.go.com/nfl/story/_/id/13559944/cleveland-browns-cut-former-first-round-pick-phil-taylor
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
És itt a teljes lista
több mint 10 éve
Herman, Mosley, Malone, Standon repült, B. Jackson, Gordy IR-en
több mint 10 éve
Este 10-ig csökkenteni kell a rostereket 75 főre, kíváncsi leszek kitől válunk meg
több mint 10 éve
Ez is király duma!| We complain about the other Giants fans, even though most of them are just fine, even if they’re a little quiet. Just look at the rest of the division - we have the assholes in Philly, the racists in Washington and the rednecks in Dallas |
humortalanok meg se nyissák: thrash humor mazoistáknak (is) : --)))))))))))))
deadspin.com/why-your-team-sucks-2015-new-york-giants-1721065535ozibozi
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
humortalanok meg se nyissák: thrash humor mazoistáknak (is) : --)))))))))))))deadspin.com/why-your-team-sucks-2015-new-york-giants-1721065535
spoiler
| Our best defensive player blew off a fucking finger playing with fireworks.
Our best offensive player is appearing on the cover of Madden this year, which means he will probably tear his ACL picking up his dry cleaning tomorrow.
Our 2 time Super Bowl winning coach is everyone’s angry grandpa.
Our 2 time Super Bowl winning quarterback is everyone’s derpy little brother.
We share our ridiculously inconvenient stadium with The Fucking Jets. |
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Én esetleg a hátsó körökben kipróbálnám Vereent, elkapni és futni is tud, az edzéseken pedig nagyon jól mozgott. Sokak szerint ő lehet az idei legjobb FA igazolás.Közben Miles-nál groin injury...Komolyan valami átok ül rajtunk.
több mint 10 éve
Sziasztok!Jennings lesz a kezdő, de nem várható se tőle, se a többiektől sok pont a szezonban, ráadásul valóban meg fognak oszlani a pontszámok, mert Williams az erőfutó, ergo a rövid yardos szituk elvileg az ő feladatai lesznek, míg a passzjátékban Vereen lesz leginkább faktor. Ha hármójuk közül választani kell akkor egyértelműen Jennings a favorit, ha valóban összeáll az offense ahogy azt mi reméljük akkor tőle azért benne lehet akár egy 1000yardos szezon is 6-7TD-vel, de jelen állás szerint azért nem tőlünk érdemes RB-t vinni, ha nem muszáj.
Érdeklődnék, h ki lesz a kezdő futótok a szezonban és milyen teljesítményt vártok a földi egységtől? ( fantasy okán érdeklődöm )
Köszi előre is!
DM13
több mint 10 éve
Sziasztok!szerintem Jennings, de az O falunk miatt lehet nem sok pontod lesz megtett yardban,+ ott van Vereen is aki tuti szerepet fog kapni azért, ráadásul a red zone szituknál lehet A Williams fog TD-zni. Bár ki tudja, remélem azért nem így lesz az O fallal. :--)
Érdeklődnék, h ki lesz a kezdő futótok a szezonban és milyen teljesítményt vártok a földi egységtől? ( fantasy okán érdeklődöm )
Köszi előre is!
DM13
több mint 10 éve
Sziasztok!Érdeklődnék, h ki lesz a kezdő futótok a szezonban és milyen teljesítményt vártok a földi egységtől? ( fantasy okán érdeklődöm )
Köszi előre is!
több mint 10 éve
Nem fog 8 INT-s szezont hozni, de a jelenlegi keretben simán kezdő lehet. Kicsit 1 year wonder, tavaly szvsz nem az ACL miatt esett vissza, de ha Collins hozza a hentes stílusát és a DRC-Amu páros egészséges marad, akkor ez a secondary a vártnál jobb lehet.
több mint 10 éve
Leigazoltuk Stevie Brownt!Elég egyértelmű volt, h fogunk hozni safetyt a keretszűkítések után, mivel egész egyszerűen nem vagyunk meg ezen a poszton, ő meg ráadásul ismeri is a rendszert. Más kérdés, h nyilván nem véletlenül nem tartottuk meg/rakták ki már most, de szegény ember vízzel főz.
ironroy
Biztos vagyok benne, h fogunk még szemezgetni a cut-olt játékosok közül, sajnos rá vagyunk szorulva több poszton is.
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Leigazoltuk Stevie Brownt!
több mint 10 éve
Oké tény, hogy nagyon szar volt a védelem, de azért a teljes szezont nem kell rögtön eltemetni. Új DC, új séma idő kell. Offense tavaly hogy nézett ki az előszezonban? Páran már az első 1-2 meccs után el akarták küldeni McAdoo-t, aztán hogy összeállt minden. Kis türelmet adjunk Spagnuolo-nak is, aztán a szezon előrehaladtával majd meglátjuk. Az offense nagyon nagyon jó lehet, Beckhamtől megint láthatunk majd varázslatot bőven. Az kell, hogy a védelemből is kiemelkedjen valaki. Emiatt nagyon nagy szükség van most JPP-re, látnunk kell mire képes és mennyire lehet számítani rá, mert a nyomás nagy lesz rajta és kettőzött erővel kell játszania, úgyhogy ebből valami jó is kisülhet.Szerinted tényleg egy ember kiemelkedésére van szükség ebből a védelemből, hogy összeálljon a kép? 😊 irigylésre méltó lenne az optimizmusod, más kérdés, h így inkább kicsit idegesítő, mert nem hiszem, h bárki is eltemette volna a szezont azzal, ha leírjuk hogy jelenleg egy határ szarnak tűnik az összkép védelmi oldalon és ráadásul én nem is nagyon látom ebben azt a hatalmas potenciált, hogy akkora javulásra kellene számítani. Konkrétan nézve: DE poszt teljes zacskó jelenleg, főleg h tegnap még Ayers is összeszedett vmi sérülést, Jenkins eleve nem tényező, Moore-ban látom egyedül, h képes lehet szintet lépni, de azért nyilván erre se lehet mérget venni. DT poszt súlytalan, se megfelelő minőség, se mélység nincs. LB sor olyan, mint évek óta mindig (szar), CB poszton lennénk egyedül jók, de pl Amu tegnapi teljesítményén finoman szólva is látszott, h még nem egészséges, a nem létező safety-jeinkről már ne is beszéljünk. Eléggé meglepne, ha egy hónapok óta nem edző, 9 ujjú JPP megváltó lenne, ha egyáltalán visszatér még valamikor, mert egyelőre kb semmit nem lehet róla tudni, könnyen lehet, h a fizikai teszten se megy majd át. Igazából ha nem lennénk ekkora szarban biztos vagyok benne, hogy már régen kivágták volna Maráék.
Egyszerű a képlet, a támadóknak úgy kell játszani ahogyan várjuk tőlük. A védelemből ki kell emelkednie valakinek és néhány hét eltelte alatt stabilizálni kell az ő játékukat is. Ha ez összejön lehet rájátszás is, ha nem akkor pápá.
Asbee
Én ráadásul a támadójátéktól se várok olyan hatalmas teljesítményt, mint te.. én azt látom, h az OL továbbra is teljesen kaotikus, az egyetlen pozitívum benne, h Flowers úgy néz ki elég jól beilleszkedett LT poszton, cserébe pl Pugh teljes katasztrófa volt tegnap, a falunk jobb oldala meg eleve szar. A passzvédekezés még úgy ahogy elmegy, de a futás az teljes homály, egyelőre semmit nem sikerült ebben se előrelépni tavalyhoz képest. Igazából sztem absz nem reális, h ez egy ligaelit offense lesz majd (finoman szólva tavaly se volt az) amire nekünk szükség lenne ahhoz, h esélyünk legyen a PO-ba jutni és a szezon közben óhatatlanul bekövetkező sérülések nyilván szintén nem fognak segíteni ezen.
Ettől még nem temetem a szezont, amíg lehet addig én is reménykedem h hátha összejön vmi, de én jobban szeretek a realitások talaján mozogni, az pedig sajnos semmivel nem mutat jobb idényt, mint a tavalyi.
több mint 10 éve
Victor Cruzról mi a helyzet? Játszani fog a szezonnyitón?Preseasonban tuti nem fog játszani, de az 1. fordulóban ott lehet
Coolearie
több mint 10 éve
Victor Cruzról mi a helyzet? Játszani fog a szezonnyitón?
több mint 10 éve
valami félre mehetett , mert csupán . Az kell, hogy a védelemből is kiemelkedjen valaki. Emiatt nagyon nagy szükség van most JPP-re, látnunk kell mire képes és mennyire lehet számítani rá, mert a nyomás nagy lesz rajta és kettőzött erővel kell játszania, úgyhogy ebből valami jó is kisülhet.erre írtam, hogy idén (más vélemények alapján is) már nagy valószínűséggel sajnos nem JPP lesz az, aki kiemelkedik.(bár ő lenne az) A többi zagyvaságot az IR-ekről, meg hosszabbításokról cserékről, elküldésekről + nem tudom értelmezni, mert nem írta senki (még én se), hogy ne játsszon és ne próbáljuk ki, hogy mit tud.
Asbee
több mint 10 éve
???én biztos nem írtam 3-4 hónapot (szerinted faszságot), csupán arra a naiv várakozásra hívtam fel a figyelmet (egyet értve Carl Banks véleményével) , hogy egy játékos aki nem edz már 2 hónapja(és ki tudja meddig még, de nem is fog teljes értékű munkát végezni) biztos, h nem fogja megváltani a védelmet, és vlsz főleg nem fog onnan kiemelkedni. Az hogy nem lennénk vele rosszabbak, pedig miért is jó nekünk idén?... amúgy egyszerű matematika: mire idén visszatérhet(ne), (és még edzenie se kell akkora spíler) addigra nekünk nagy valószínűséggel már vége a szezonunknak.(ne legyen így) Ez nem JPP ellen van, vagy bárki más ellen irányul, pusztán léteznek más vélemények, megközelítések is.Több hónapot írtál, majdnem ugyanaz. Ennyi erővel Beatty-t is rakjuk egyből IR-re, mert mire visszatérne már úgysem lenne rá szükség. Sőt ne hosszabbítsunk Manninggel és cseréljünk el Beckhamet, mert évekig úgysem lesz majd jobb csapatunk miután idén lebőgtünk. Ki kell próbálni JPP-t és ennyi. Rosszabbak nem lennénk, csak nyerhetnénk a dologgal.
ozibozi
több mint 10 éve
. A védelemből ki kell emelkednie valakinek és néhány hét eltelte alatt stabilizálni kell az ő játékukat is.Ez az amire kevés esély van, és ezért látom borúsan a szezont.
Asbee
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
???én biztos nem írtam 3-4 hónapot (szerinted faszságot), csupán arra a naiv várakozásra hívtam fel a figyelmet (egyet értve Carl Banks véleményével) , hogy egy játékos aki nem edz már 2 hónapja(és ki tudja meddig még, de nem is fog teljes értékű munkát végezni) biztos, h nem fogja megváltani a védelmet, és vlsz főleg nem fog onnan kiemelkedni. Az hogy nem lennénk vele rosszabbak, pedig miért is jó nekünk idén?... amúgy egyszerű matematika: mire idén visszatérhet(ne), (és még edzenie se kell akkora spíler) addigra nekünk nagy valószínűséggel már vége a szezonunknak.(ne legyen így) Ez nem JPP ellen van, vagy bárki más ellen irányul, pusztán léteznek más vélemények, megközelítések is.
több mint 10 éve
...csak itt a fórumon is mekkora polémia folyt arról, hogy minek játszik ílyen állapotban. A kinti fórumok meg újságok ugyancsak ezt taglalták emlékeim szerint mikor sérülten szenvedett bárki ellen. A következő szezonban érte utol magát már egészségesen. Én így emlekszem.Elnéztem dátumot, azt hittem 2012-re gondoltál, SB utáni évre, mikor kijöttek a hátfájdalmai, de mégis játszott. Pass rush-ban nem volt akkor kiemelkedő, de futás ellen még így is állat volt. Viszont egy hátműtétet ne hasonlítsunk össze egy kézsérüléssel, teljesen más a kettő. Az szimpla faszság, hogy egy 2 hónapos sérülés után 3-4 hónap kell ahhoz, hogy valaki normálisan játszani tudjon... Több játékos is azt mondta, hogy magas színvonalon tud majd játszani mutatóujj nélkül és twitteren Chargers korábbi csapatorvosa is elmondta, hogy a posztján annak az ujjnak van a legkisebb jelentősége. Amíg viszont nem tér vissza csak találgatni lehet, az viszont látszik, hogy a csapatnak szüksége van rá és neki is szüksége lenne a csapatra. Rosszabbak nem lennénk vele.
ozibozi