New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 019
Aszem jól emlékszünk, hogy 2 éve amikor sérülés után talán még fájós háttal próbált beszállni a játékba, és nem volt jó erőbenformában?, akkor milyen súlytalan és felesleges volt a produkciója.
ozibozi
Pro Bowlba szavazták akkor
Asbee
...csak itt a fórumon is mekkora polémia folyt arról, hogy minek játszik ílyen állapotban. A kinti fórumok meg újságok ugyancsak ezt taglalták emlékeim szerint mikor sérülten szenvedett bárki ellen. A következő szezonban érte utol magát már egészségesen. Én így emlekszem.
több mint 10 éve
Carl Banks szerint (is) ideje megbarátkozni a gondolattal, hogy idén már ne számítsunk JPP jelentősebb részvételére. Nem beszélve arról, hogy általában ha valaki lesérül és nem csonkolják meg pluszban de majd 2 hónapig nem végez semmilyen edzésmunkát, akkor a magas szintű profi sportban ez több hónapi plusz edzésmunkát követel meg a fizikai kondíciót tekintve, hogy max teljesítményre legyen képes, nem említve a csapategységről, és mérkőzéshiányról. Aszem jól emlékszünk, hogy 2 éve amikor sérülés után talán még fájós háttal próbált beszállni a játékba, és nem volt jó erőbenformában?, akkor milyen súlytalan és felesleges volt a produkciója. Szóval lehet egyszerűbb megbarátkozni ezzel a logikus érveléssel, és nem a csodára várni ebben a szezonban.

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Oké tény, hogy nagyon szar volt a védelem, de azért a teljes szezont nem kell rögtön eltemetni. Új DC, új séma idő kell. Offense tavaly hogy nézett ki az előszezonban? Páran már az első 1-2 meccs után el akarták küldeni McAdoo-t, aztán hogy összeállt minden. Kis türelmet adjunk Spagnuolo-nak is, aztán a szezon előrehaladtával majd meglátjuk. Az offense nagyon nagyon jó lehet, Beckhamtől megint láthatunk majd varázslatot bőven. Az kell, hogy a védelemből is kiemelkedjen valaki. Emiatt nagyon nagy szükség van most JPP-re, látnunk kell mire képes és mennyire lehet számítani rá, mert a nyomás nagy lesz rajta és kettőzött erővel kell játszania, úgyhogy ebből valami jó is kisülhet.

Egyszerű a képlet, a támadóknak úgy kell játszani ahogyan várjuk tőlük. A védelemből ki kell emelkednie valakinek és néhány hét eltelte alatt stabilizálni kell az ő játékukat is. Ha ez összejön lehet rájátszás is, ha nem akkor pápá.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Akkor a Dallas meccs előre elkönyvelhetően szopó? Utána viszont 2-1el lehetne rámenni Eli magic októberére
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Weatherford legalább jól puntolt.
Félek, hogy ez a D hozni fogja azt amit a Saints D Spangli idején.
Azok a szélső futások amiket benéztek...
Már nem azon agyalok, hogy lesz-e esély a po-ra, hanem, hogy a D kilátástalanná fogja tenni a meccseink nagy részét.
Jó lenne, ha tévednék.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Coughlinnak pár dolog miatt tuti el fog durranni az agya...😀

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Kíváncsi leszek hogy mit alkotunk a Jets D-line ellen !
komoly kis értékmérő lesz...
több mint 10 éve
Stevie Brownt kivagta a Houston, visszahozhatnànk igazàn!
ironroy
Hát...Valószínűleg nem véletlenül vágtuk ki + megtarthattuk volna ha akarjuk.

több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Stevie Brownt kivagta a Houston, visszahozhatnànk igazàn!
több mint 10 éve
Ahogy utánanéztem szerintem is korrekt fogás lehet így augusztusban. Pláne ha Beason kiesik...
Asbee
Amennyiben, az addig kiváló teljesítményt nyújtó 😉 Beason eljut tétmeccsig kiesik és belőle ugye ezek után korrekt fogás lesz...
az de szép is volna...😊
több mint 10 éve
Ahogy utánanéztem szerintem is korrekt fogás lehet így augusztusban. Pláne ha Beason kiesik...

több mint 10 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 118 — Axel Foley
Érkezik Ashlee Palmer LB
Asbee
Számomra egy hatalmas talány, hogy miért csak most talált csapatot. Tulloch kiválása után egész évben kezdő volt, nem játszott jól de nem is lógott ki lefelé (egykét meccset kivéve például a londoni Falcons elleni). Nála százszor (túlzok kicsit persze) rosszabb LB-k kaptak zsíros szerződéseket idén is.
Nem lenne meglepetés ha keretet fogna, bár kicsit későn csatlakozott a csapathoz.

több mint 10 éve
Na akkor Nat Berhenek is bucsut inthetunk.Likely Out for Season...
Gerixx
következik Cooper Taylor...
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Na akkor Nat Berhenek is bucsut inthetunk.Likely Out for Season...
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 421 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy látom ez még itt nem volt:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/wd6k7rkcnx2oxhxhvv9b
Osi Umenyiora announces his retirement
Osi Umenyiora officially retired Wednesday, ending an illustrious career that included two Super Bowl rings. The pass rusher did receive one final offer to continue his playing career.
több mint 10 éve
Fewell egy fos lett...Mennie kellett a vigyorgó fejével együtt
Asbee
Ha érdemi váltás lett volna akkor még oké, de Spanglitól (bár annak idején nagyon kedveltem) én nem várok sokat, ez a keret absz nem tűnik alkalmasnak az ő rendszeréhez, de ne legyen igazam..
Szesze
...annyira van csak igazaD, hogy a kinti szakik a mostani állományt összevetették az akkorival akik végre is tudták hajtani az elképzeléseket. 😕 nem túl biztató az összehasonlítás : (

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Asbee
Ha érdemi váltás lett volna akkor még oké, de Spanglitól (bár annak idején nagyon kedveltem) én nem várok sokat, ez a keret absz nem tűnik alkalmasnak az ő rendszeréhez, de ne legyen igazam..
több mint 10 éve
JPP lassan újra a csapattal készülhet, nem lenne rossz. Ha felépül már akkor is egyből jóval hasznosabb lenne mint egyik másik defensive endünk...

több mint 10 éve

Érkezik Ashlee Palmer LB, Umenyiora pedig holnap aláír egy egy napos szerződést és tőlünk vonul vissza

több mint 10 éve
igen, koncepció az sztem mindig is volt nálunk, én éppen emiatt nem is szeretek rájuk haragudni 😊 az utóbbi két évben nálunk volt a legtöbb sérülés az összes csapatot tekintve, nyilván ezzel nehéz mit kezdeni.
Ettől még pl a Beason igazolás hiba volt, Rolle elengedése hiba volt és az egész idei FA tevékenységünk úgy általában véve finoman szólva is megkérdőjelezhető.
Szesze
Rolle elengedésén kívül milyen komolyabb hibát látsz?FA terén! Nem draft!Bár ott szintén Rolle miatt mondhatjuk hogy kényszerpályára kerültünk Collins feltrade de ezek már csak igazi ötletelések...😊
yooker
Hát nálam eleve ott kezdődik, hogy bár én szeretem Coughlin-t, de nem biztos, hogy hosszabbítani kellett volna vele, elég szar eredményeket értünk el ahhoz az utóbbi időben, h ne feltétlen kelljen már ragaszkodni hozzá, főleg hogy így is úgy is max 1-2 év van már benne, de én a Fewell/Spangli cserével sem értettem egyet. De mondjuk ezekkel még nincs akkora gond, viszont FA-n az a JT Thomas 3év 12millió, Dwayne Harris 5év 17,5millió, Casillas 3év 10,5millió sorozat nálam eléggé kiverte a biztosítékot.. ezekre lőttük el a pénzt miközben pl konkrétan nem volt safety-nk, de azon kívül is bármelyik falba lehetett volna értelmes embert hozni helyettük.
több mint 10 éve
Mondjuk ha Schwartz tényleg huzamosabb időre felépül, akkor azért könnyen elfogadható lehet ez a fal. Szerintem a Flowers-Pugh-Richburg-Jerry-Schwartz ötös nem lenne annyira gáz így kezdésnek. Egy gyenge pont lesz, de nálam inkább Jerry játszana, nem Newhouse. Szezon közben visszajöhet Beatty, az ő beállása azért lendíthetne még. 2013-ban hullámvölgyben volt, de tavaly szerintem megfelelt az elvárásoknak. Akárhogy is nézzük egy éve azért az esetek többségében sikerült megvédeni Manninget, szerintem ez idén is összejöhet. A védelem pedig kicsit hasonló cipőben jár, mint tavaly az offense. Tutira kell idő Spagnuolo-nak, de később akár valami jó is kisülhet a dologból.

Ami szerintem nagy probléma, hogy a korábbi jó draftokat nem sikerült szinten tartani. Nicks nagyon lezüllött, JPP-vel is mi lett. Ott van pl. Joseph is akit nem tudtunk megtartani, pedig mekkora párost alkotna Hankins-szel. Aztán volt pár mellélövés és a FA piacon sem voltunk valami erősek. OL-t későn kezdtük el foldozgatni, LB sorral mindig is voltak gondok, ezek így bőven elegendőek egy-egy gyengébb szezonhoz.

több mint 10 éve
igen, koncepció az sztem mindig is volt nálunk, én éppen emiatt nem is szeretek rájuk haragudni 😊 az utóbbi két évben nálunk volt a legtöbb sérülés az összes csapatot tekintve, nyilván ezzel nehéz mit kezdeni.
Ettől még pl a Beason igazolás hiba volt, Rolle elengedése hiba volt és az egész idei FA tevékenységünk úgy általában véve finoman szólva is megkérdőjelezhető.
Szesze
Rolle elengedésén kívül milyen komolyabb hibát látsz?FA terén! Nem draft!Bár ott szintén Rolle miatt mondhatjuk hogy kényszerpályára kerültünk Collins feltrade de ezek már csak igazi ötletelések...😊
több mint 10 éve
Közben rossz hír h Beasont nem nagyon várjuk egy ideig vissza, szerintem vele sem kell már számolni.
Asbee
utólag már könnyű okoskodni, de úgy rémlik hogy anno Linval Joseph vagy Beason volt a kérdés, mert kettőre 'állítólag' nem volt pénz, és az egész karrierje alatt sérülékeny Beason mellett döntöttek a vezetők egy valag pénzért. Pedig most milyen komoly kettős lehetnének Big Hankkel.
ozibozi
hát azért nem egy kategória lett volna megtartani Joseph-et Beasonnal. Viszont az egyértelmű, h Beasonnal rendesen befürödtünk és nem akarom az ördögöt a falra festeni de sajnos simán benne van ugyanez Schwarzzal is.
Szesze
Linval idei cap hitje 4.600.000, usd, Beasoné 4.200.000.usd
ozibozi
tavaly valóban 3 milkó volt a különbség, de ő játszott, míg Beason nem.
ozibozi
Hát igen, de igazából akkor az volt a kérdés, h Hankins tudja-e majd pótolni Joespehet. Beason-nak nem volt alternatívája a posztján, ott az volt a kérdés, h megéri-e fizetni érte vagy esetleg hozni vki mást a posztra ennyi pénzért aki kevésbé rizikós. Persze ki lehet hozni, h Jospeh maradhatott volna Beason helyett, de azért az nem teljesen fair a vezetéssel szemben. Ettől persze még elég sok hibát vétettek Reese-ék az utóbbi időben sajnos.
Szesze
szeretek rájuk haragudni én is , de ha megnézzük a legfontosabb OL-t 3 éve próbáljuk helyretenni korai dratok, FA , ami csak szóba jöhet, de bebasznak az állandó sérülések csak idén!G. Schwartz,Beatty,Flowers) !
futót is próbáltunk szerezni , de ott is sérülés (Wilson)
"mellékesen" Wr poszton jött OBJ + a többiek is nagyon rendben vannak...ez rendben
offense oldalon tehát nagyon nem lehet belekötni a munkájukba mert egyszerűen nem tud összeállni amit akartak..

D oldalon is próbálkoztunk, DRC komoly erősítés volt mindenképpen, Amuval elit páros lehetnének!
JPP-ben is lehetett még bízni, és Hankis,Moore, személyében hoztunk fiatalokat is !
nekem ami igazán fáj az Rolle elengedése és a safety poszt , hanyagolása idén, de ez nem újdonság senkinek..

egyszóval volt koncepció de a caphit problémák mellé bejöttek rendesen a sérülések minden évben , ezt nem bírjuk el...
yooker
több mint 10 éve
Közben rossz hír h Beasont nem nagyon várjuk egy ideig vissza, szerintem vele sem kell már számolni.
Asbee
utólag már könnyű okoskodni, de úgy rémlik hogy anno Linval Joseph vagy Beason volt a kérdés, mert kettőre 'állítólag' nem volt pénz, és az egész karrierje alatt sérülékeny Beason mellett döntöttek a vezetők egy valag pénzért. Pedig most milyen komoly kettős lehetnének Big Hankkel.
ozibozi
hát azért nem egy kategória lett volna megtartani Joseph-et Beasonnal. Viszont az egyértelmű, h Beasonnal rendesen befürödtünk és nem akarom az ördögöt a falra festeni de sajnos simán benne van ugyanez Schwarzzal is.
Szesze
ozibozi
ozibozi
Hát igen, de igazából akkor az volt a kérdés, h Hankins tudja-e majd pótolni Joespehet. Beason-nak nem volt alternatívája a posztján, ott az volt a kérdés, h megéri-e fizetni érte vagy esetleg hozni vki mást a posztra ennyi pénzért aki kevésbé rizikós. Persze ki lehet hozni, h Jospeh maradhatott volna Beason helyett, de azért az nem teljesen fair a vezetéssel szemben. Ettől persze még elég sok hibát vétettek Reese-ék az utóbbi időben sajnos.
Szesze
szeretek rájuk haragudni én is , de ha megnézzük a legfontosabb OL-t 3 éve próbáljuk helyretenni korai dratok, FA , ami csak szóba jöhet, de bebasznak az állandó sérülések csak idén!G. Schwartz,Beatty,Flowers) !
futót is próbáltunk szerezni , de ott is sérülés (Wilson)
"mellékesen" Wr poszton jött OBJ + a többiek is nagyon rendben vannak...ez rendben
offense oldalon tehát nagyon nem lehet belekötni a munkájukba mert egyszerűen nem tud összeállni amit akartak..

D oldalon is próbálkoztunk, DRC komoly erősítés volt mindenképpen, Amuval elit páros lehetnének!
JPP-ben is lehetett még bízni, és Hankis,Moore, személyében hoztunk fiatalokat is !
nekem ami igazán fáj az Rolle elengedése és a safety poszt , hanyagolása idén, de ez nem újdonság senkinek..

egyszóval volt koncepció de a caphit problémák mellé bejöttek rendesen a sérülések minden évben , ezt nem bírjuk el...
több mint 10 éve
Asbee
ozibozi
Szesze
ozibozi
ozibozi