New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 12 pSources: #Giants & QB Eli Manning are finalizing a 4-year, $84M extension that could be signed tomorrow. Just a few details to hammer out.
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Rueben Randle-től mi várható ebben a szezonban?Személyes tippem 900 yard, 8 TD, erősen egyenetlen eloszlásban
Leon78
több mint 10 éve
mondanám, h max a pöcsével, de így még az is necces 😊JPP fog játszani vasárnap?Pár napja látta a csapat orvos először miután felrobantotta a kezét. Te mit tippelsz?
Coolearie
gyeek
több mint 10 éve
JPP fog játszani vasárnap?Pár napja látta a csapat orvos először miután felrobantotta a kezét. Te mit tippelsz?
Coolearie
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
JPP fog játszani vasárnap?
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Rueben Randle-től mi várható ebben a szezonban?Kérdés mennyire tud konzisztens lenni, de Cruz gyengélkedésével könnyen 1000 yardos elkapó lehet belőle idén.
Leon78
Más: ha valaki jönne meccset nézni, de gond a hazajutás, meccs után valamelyik közlekedési csomópontig (vagy valameddig) el tudom majd dobni, ezen ne múljon😊
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Rueben Randle-től mi várható ebben a szezonban?
több mint 10 éve
Cruz biztos nem játszik vasárnap(3 hete nem edz, valószínű később se fogják siettetni, erőltetni) és Beason térde se vasárnapig gyógyul meg.
több mint 10 éve
Fiastyúk utcában lakom angyalföldön
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk hétfőn mindenki boldogan megy majd munkába. Ha kikapunk akkor nem történt semmi érdemleges, ha nyerünk az meg jó😀lehet engem is érdekelne, de PM-ben dobj pls egy címet, hogy megéri-e hajnalban utazgatnom utána
Btw meccsnézésre esetleg még valaki? Viko eddig tuti, csebi probable
Asbee
több mint 10 éve
Mondjuk hétfőn mindenki boldogan megy majd munkába. Ha kikapunk akkor nem történt semmi érdemleges, ha nyerünk az meg jó😀Kelenföldhöz közel laksz? 😀
Btw meccsnézésre esetleg még valaki? Viko eddig tuti, csebi probable
Asbee
több mint 10 éve
Mondjuk hétfőn mindenki boldogan megy majd munkába. Ha kikapunk akkor nem történt semmi érdemleges, ha nyerünk az meg jó😀Btw meccsnézésre esetleg még valaki? Viko eddig tuti, csebi probable
több mint 10 éve
gondolkoztam egy ilyen opción is de aztán durvának találtam , hogy 4 féle vereségből is lehessen válogatni...😊Ki mit tippel vasárnapra? 😊én valahol az A és B között félúton (egy darabig tartjuk magunkat aztán a végére sima lesz). C-vel már elégedett lennék így előzetesen, bár ha nem csak szoros hanem idegtépő is akkor sokkal inkább legyen B 😊 de azért most még elég nehéz megtippelni bármit is úgy h élesben még semmi nem látszott.
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb
B
yooker
Szesze
több mint 10 éve
Idegtépő döntetlen 😊Ki mit tippel vasárnapra? 😊laza döntetlen :--)
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
e, sima győzelem
f, egyéb
B
yooker
ozibozi
több mint 10 éve
Ki mit tippel vasárnapra? 😊én valahol az A és B között félúton (egy darabig tartjuk magunkat aztán a végére sima lesz). C-vel már elégedett lennék így előzetesen, bár ha nem csak szoros hanem idegtépő is akkor sokkal inkább legyen B 😊 de azért most még elég nehéz megtippelni bármit is úgy h élesben még semmi nem látszott.
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
e, sima győzelem
f, egyéb
B
yooker
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Ki mit tippel vasárnapra? 😊laza döntetlen :--)
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
e, sima győzelem
f, egyéb
B
yooker
több mint 10 éve
Kitettük mert "elvben" nem ment át orvosin->kinek kéne egy ilyen játékos waiveren?->visszahoztuk minimum fizetésért, ez kevesebb mint ami a rookie szerződésében vanNix visszatértMi folyik itt Gyöngyösön??!!??
Asbee
yooker
több mint 10 éve
Nix visszatértMi folyik itt Gyöngyösön??!!??
Asbee
több mint 10 éve
Nix visszatért
több mint 10 éve
JPP terv szerint
több mint 10 éve
Elhunyt Tyler Sash, a Giants korábbi safetyje.Durva... Nyugodjék békében!
több mint 10 éve
"Jó" hírekkel kezdődik ez a nap is...Ellissel kivágásának ezer komoly (karakter,teljesítmény, beilleszkedés, stb) oka lehetett, ha ebben a helyzetben megléptük...
A Kam trade pedig úgy néz ki akkor (ahogyan sejthető volt ) tárgytalan!Egy kis álmodozásnak azért jó volt! 😊
több mint 10 éve
Több helyen is olvastam, hogy lesz-e fantasy. Csináljatok egyet😊 Blognak fb-n van 345 lájkolója és itt is vagyunk 182-en. Egy valaki kell aki megcsinálja a ligát, beírja ide nevet és a jelszót, 2 nap alatt betelik. Ha kell blogra is adok jogosultságot, hogy ott is hirdessétek. Egyedül nem tudom lemenedzselni a teljes hazai Giants szurkolói élet minden kívánságát, pláne úgy, hogy fantasy-t játszani meg alapból nem szoktam. Egyszer vagy talán kétszer volt már, de az egésznek szvsz nem volt valami nagy élvezeti értéke (kommunikáció a 0-hoz közelített), így onnantól kezdve hagytam is.Ugyanúgy lehetne pl. újra tippjátékot is, az sokkal pörgősebb volt, de az is csak addig jó amíg van valaki aki megcsinálja... Én is ugyanúgy dolgozom, megvannak a teendőim mint mindenki másnak, nekem is csak 24 óra áll rendelkezésre egy nap. Ha bárkinek bármi ötlete, javaslata van, vagy csak egyszerűen szeretne beszállni a blog szerkesztésébe írjon, valószínűleg nem fog elutasító választ kapni. De egyedül nem tudom vinni a blogot, leszervezni meccsnézéseket, fantasy ligákat csinálni, tippjátékot vezetni stb. Aztán mikor eljut valaki oda, hogy mégis beadja a derekát, akkor rájön, hogy hoppá ebbe azért energiát kell fektetni bőven és utána 2 hét alatt meg is hal az egész (persze tisztelet a kivételnek).