New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ki mit tippel vasárnapra? 😊
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb

B
yooker
én valahol az A és B között félúton (egy darabig tartjuk magunkat aztán a végére sima lesz). C-vel már elégedett lennék így előzetesen, bár ha nem csak szoros hanem idegtépő is akkor sokkal inkább legyen B 😊 de azért most még elég nehéz megtippelni bármit is úgy h élesben még semmi nem látszott.

Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
e, sima győzelem
f, egyéb

B
yooker
laza döntetlen :--)
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nix visszatért
Asbee
Mi folyik itt Gyöngyösön??!!??
yooker
Kitettük mert "elvben" nem ment át orvosin->kinek kéne egy ilyen játékos waiveren?->visszahoztuk minimum fizetésért, ez kevesebb mint ami a rookie szerződésében van

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
e, sima győzelem
f, egyéb

B

Szerkesztette: yooker
több mint 10 éve
Nix visszatért
Asbee
Mi folyik itt Gyöngyösön??!!??
több mint 10 éve
Nix visszatért

több mint 10 éve
JPP terv szerint
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 47 741 — Whoops, looks like something went wrong.
Elhunyt Tyler Sash, a Giants korábbi safetyje.
Durva... Nyugodjék békében!

több mint 10 éve
"Jó" hírekkel kezdődik ez a nap is...
Ellissel kivágásának ezer komoly (karakter,teljesítmény, beilleszkedés, stb) oka lehetett, ha ebben a helyzetben megléptük...
A Kam trade pedig úgy néz ki akkor (ahogyan sejthető volt ) tárgytalan!Egy kis álmodozásnak azért jó volt! 😊
több mint 10 éve
 www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/25294979/report-pierre-paul-didnt-sign-franchise-tag-return-timetable-unknown
több mint 10 éve
Több helyen is olvastam, hogy lesz-e fantasy. Csináljatok egyet😊 Blognak fb-n van 345 lájkolója és itt is vagyunk 182-en. Egy valaki kell aki megcsinálja a ligát, beírja ide nevet és a jelszót, 2 nap alatt betelik. Ha kell blogra is adok jogosultságot, hogy ott is hirdessétek. Egyedül nem tudom lemenedzselni a teljes hazai Giants szurkolói élet minden kívánságát, pláne úgy, hogy fantasy-t játszani meg alapból nem szoktam. Egyszer vagy talán kétszer volt már, de az egésznek szvsz nem volt valami nagy élvezeti értéke (kommunikáció a 0-hoz közelített), így onnantól kezdve hagytam is.

Ugyanúgy lehetne pl. újra tippjátékot is, az sokkal pörgősebb volt, de az is csak addig jó amíg van valaki aki megcsinálja... Én is ugyanúgy dolgozom, megvannak a teendőim mint mindenki másnak, nekem is csak 24 óra áll rendelkezésre egy nap. Ha bárkinek bármi ötlete, javaslata van, vagy csak egyszerűen szeretne beszállni a blog szerkesztésébe írjon, valószínűleg nem fog elutasító választ kapni. De egyedül nem tudom vinni a blogot, leszervezni meccsnézéseket, fantasy ligákat csinálni, tippjátékot vezetni stb. Aztán mikor eljut valaki oda, hogy mégis beadja a derekát, akkor rájön, hogy hoppá ebbe azért energiát kell fektetni bőven és utána 2 hét alatt meg is hal az egész (persze tisztelet a kivételnek).

több mint 10 éve
giants fantasy liga nem lesz idén?
jusssipekka
ki csinálná? idő még lenne...:--)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Nyugodjon békében Tyler Sash!

Más:
"DT Louis Nix failed his physical with the Giants. He goes back to the waiver system. Team also hosted TE Joseph Fauria on a visit."

Ellis kirúgása pompás döntés volt. Reese kapkod vagy mi a tököm ez?

Asa Jackson szintén kuka, leigazoltuk Jasper Brinkleyt.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Szóhoz sem jutok...Ilyenkor derül ki mi is a fontos igazán

több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ma meghalt Tyler Sash, egykori safetytek.
iktriad
Pont most olvastam én is, egyelőre nem tudjàk mi történhetett, 27 éves volt... Nyugodjon békében 😕
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma meghalt Tyler Sash, egykori safetytek.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Nem hivatalos depth chart:
LDE: Jenkins
LDT: Kuhn

😃
Sanyichef
Vicc...A Cowboys Oline már alig várja a találkozót. Mondjuk remélem azért komoly rotáció lesz a védőfalban és Moore, Wynn meg Owa is kap bőven lehetőséget, Kuhn meg jó sok pihenőt.

Két dolog tetszik ezen a depth charton: Taylor kezdő SS (nem azt mondom, hogy jó is lesz, de legalább kipróbálunk egy fiatalt) és hogy Unga Beason cseréje (ha tényleg így van valószínűleg őt is bevethetjük inkább előbb mint utóbb, de ne legyen igazam és legyen jó éve Beasonnak).

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
giants fantasy liga nem lesz idén?
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 806 — Lucas Scott
Meccsnézés a Dallas ellen nálam lesz, ha valaki jönni szeretne jelezzen nekem, mert 20-an azért nem férünk be😀 Ha kell tudunk rendelni kaját, vagy akár csinálhatok is, többit megoldjuk. Game pass-ról fog menni tv-n és monitoron is.
Asbee
én nagyon-nagyon gondolkozom, mert idén ez az egyetlen lehetőségem, de sajnos annyi mindent dolgom van még, hogy hihetetlen. ha 7 órás meccs lenne, akkor sima liba, sőt még talán a 10 órásit is bevállalnám, de így nem tudom. írjál be Probable-re aztán még alszom rá párat! köszi szépen amúgy a felajánlást!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Nem hivatalos depth chart:
LDE: Jenkins
LDT: Kuhn

😃

Szerkesztette: Sanyichef
több mint 10 éve
Meccsnézés a Dallas ellen nálam lesz, ha valaki jönni szeretne jelezzen nekem, mert 20-an azért nem férünk be😀 Ha kell tudunk rendelni kaját, vagy akár csinálhatok is, többit megoldjuk. Game pass-ról fog menni tv-n és monitoron is.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
idén az offseasonban elég jól nyomta, amúgy mi már rimánkodtunk hogy vigyék el(kivéve Coolearie akinek beteges Dahl fétise van 😀)petey
ismeri Spag rendszerét, jó ST játékos, nyilván nem világmegváltó lesz, de sajnos inkább ő, mint Brown.

más: nem várok sokat a szezontól, már anno sem értettem Coughlin hosszabbításának miértjét, szóval szerintem jövőre új edzői stáb is érkezik majd, a találgatások már a kinti médiában is megindultak, az első név Nick Saban, na neki nem örülnék 😀
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 268 — Csodabogár
S.Brown is cut,8 napot toltott nalunk☺
Gerixx
Craig Dahl jött helyette, szerintem jó csere.
kristof
idén az offseasonban elég jól nyomta, amúgy mi már rimánkodtunk hogy vigyék el(kivéve Coolearie akinek beteges Dahl fétise van 😀)

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gerixx
Craig Dahl jött helyette, szerintem jó csere.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332