New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 456
 espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/13642283/some-new-york-giants-organization-fear-jason-pierre-paul-injuries-worse-thought
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Egészen pontosan úg néz ki, hogy a FT aláírásának a pillanatában a hátralévő meccsek számával arányosan számít majd bele a capbe. Ugyebár új szerződésről július 15 óta nincs lehetőség tárgyalni, ehhez ki kell rakni és megállapodni vele egy új kontratusról. Ekkor viszont bármelyik csapat szabadon igazolhatja.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Minden meccs ahol JPP nem lép pàlyàra durvàn 900.000 usd megtakarítàst jelent a csapatnak időarànyosan a szezon végéig amíg pàlyára nem tud lépni.
több mint 10 éve
Majd rákérdezek gsn-nél szerződéssel kapcsolatban

több mint 10 éve
Vobox New York Giants 661
Cruz visszatérése mikorra várható?😊
krisz0621
Hamarabb,mint Dez-é 😊
több mint 10 éve
Vobox New York Giants 661
Valaki meg tudja mondani, ha JPP nem kapja meg a TAG-et, akkor mikor es hogyan szabadul fel pénz?
Sanyichef
Ugyanezen agyaltam én is...bár az a baj,hogy az,hogy mennyit romlik valójában akkor derül ki,ha játszik,ami feltételezi,hogy fizetni kell!
több mint 10 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Cruz visszatérése mikorra várható?😊
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Valaki meg tudja mondani, ha JPP nem kapja meg a TAG-et, akkor mikor es hogyan szabadul fel pénz?
több mint 10 éve
JPP meg felrakott egy edzéses videót instagramra. Tényleg mintha kb 3 és fél ujja lenne...

több mint 10 éve
a legjobb linebacker a csapatban.
Törölt
Az Kennard

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Ki mit tippel vasárnapra? 😊
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb
yooker
Asszem ez eléggé kimerítette a C-t 😊
Szesze
ja-ja! lassan túltettem már magam rajta azért...😊
hosszú évünk lesz nagyon , de utána annál izgalmasabb részek jönnek!
yooker
én még mindig lábadozok.. legalább ne a szezon első meccse lett volna
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
e, sima győzelem
f, egyéb
yooker
Szesze
ja-ja! lassan túltettem már magam rajta azért...😊
hosszú évünk lesz nagyon , de utána annál izgalmasabb részek jönnek!
több mint 10 éve
JPP-nek ezzel lehet annyi is. De hogy Giants mezben nem fogjuk már látni az majdnem biztos.
Asbee
ahogy ez eddig is várható volt
több mint 10 éve
Stez SMU Mustangs 48 329 — Whoops, looks like something went wrong.
J.T. Thomas hogy játszott? Láttam volt egy sackje, de emellett milyen volt?
iktriad
majd mutasd meg nekem is, mert én nem láttam.. (nemhogy sacket nem csináltunk az egész meccsen, hanem még egy vacak siettetés se jött össze)
kb mintha pályán se lett volna amúgy
Szesze
Bocsi elnéztem. Sackje nem volt, csak 5 szerelése.
iktriad
Ha jól láttam, összesen játszott kb. 30 snapet, a játékok kevesebb mint felén volt pályán.
Ezt mondjuk nem igazán értem, a legjobb linebacker a csapatban.

több mint 10 éve
JPP-nek ezzel lehet annyi is. De hogy Giants mezben nem fogjuk már látni az majdnem biztos.

Szerkesztette: Asbee

több mint 10 éve
Jason Pierre-Paulnak amellett, hogy a mutatóujját amputálni kellett, a hüvelykujjának egy részét is eltávolították, írja az ESPN.
több mint 10 éve
Hivatalos: Az offensive tackle Jake Long az Atlanta Falcons játékosa lett.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 351 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
iktriad
majd mutasd meg nekem is, mert én nem láttam.. (nemhogy sacket nem csináltunk az egész meccsen, hanem még egy vacak siettetés se jött össze)
Szesze
Bocsi elnéztem. Sackje nem volt, csak 5 szerelése.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Ahogy korábban írtad miracle II-höz hasonló letaglózó érthetetlen vereség. Annyival enyhébb, hogy ez egy jóval gyengébb Giants.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
e, sima győzelem
f, egyéb
yooker
több mint 10 éve
iktriad
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 351 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Collins is totál homály volt. LB nincs a futás ellen, S nincs a passz ellen, csere szintű emberek a Dline-ban. Ezért nem lesz esélyünk a po-ra. Talán a turnoverekkel meccsben maradunk ugyanígy. Ehhez képest egyébként a D egész jól tartotta magát, de egy sokat hibázva játszó Boys ellen tette. Ami még egy kicsit bíztató az O esetében, hogy vigyáztunk a labdára. Sokunknál gondolom nem a vereség, a játék képe verte ki a biztosítékot, mert az előre várható volt. Az utolsó 2 perc, amit TC-ék műveltek, na arra nincs bocsánat.
A "not score" dologról a SB jutott eszembe, amikor AB seggre ült a vonalnál. Akkor TB még tudott dobni egy hail maryt mert volt rá ideje. Eli akkor is mondta asszem, hogy nem kell td. Most is ezt akarta valszeg, csak az időkérések számát benézték. Időt kellett volna kérni :01-nél, a 3dn előtt, azt kitalálni a jó megoldást.
Ami szintén óriási blama az a Parker over Jones.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Mondjuk azért (amellett h sokak szerint egy csapat csak 5 támadó- és 4 védő falemberből áll) azt is hozzá kell tenni h a picken kívül Unga-t is nagyon durván szopatták a teljes meccs alatt. Persze rookie meg minden, de azért az utolsó TD-nél is ahogy helyezkedett borzalmas volt. Ő hívta át a playeket, de volt h azt sem tudta hova kell állnia. A RB-k lazán lefutották. Még mindig tartom h Beason hiányában Kennard legyen az MLB és az erős oldalra betesszük Herzlichet, aki nickelben menne a padra.
Asbee
Én nem állítom, h egy csapat csak falemberből áll, de azt igen, h az nagyon ritka, sőt kb kizárt, h egy csapat szar falakkal eredményes tudjon lenni. Nálunk most az OL bár némileg javulgat, de még így is sok sebből vérzik, vannak olyan irányítók akik gyorsaságukból adódóan emögött a fal mögött stabilan eredményesek tudnának lenni, Eli sajnos nem ilyen. Itt azért legalább van potenciál ami remélhetőleg előbb-utóbb ki is jön, a DL viszont egyenesen ligautolsó ebben a felállásban amire vélhetően rá fog menni az egész szezonunk. JPP sajnos jól megszopatta magát is meg a csapatot is a hülyeségével.
több mint 10 éve
élőben sajnos nem tudtam követni a meccset, azóta pótoltam, hiába láttam előtte az összefoglalót...
hát jó hülye vagyok, hogy erre órákat áldoztam az életemből, sajnos megint Szeszével kell, hogy egyet értsek, jövőhéten a Falcons ellen még rosszabbra számítok...
kristof
még mindig jobban jártál, mint pl én, aki alvás nélkül toltam le az egész napot emiatt a fos miatt.. persze ez még felvételről, az eredmény ismeretében is embert próbáló végjáték lehetett 😊
A Falcons vélhetően szarrá fog minket passzolni, bár a DRC-Amu duó tényleg ligaelit CB páros, csak sajnos pass-rush nélkül tök mind1.. ráadásul Julio-t sztem eleve nem is lehet leszedni. Meglátjuk mire megy az offense, ha csak ennyire mint a Dallas ellen akkor nem lesz miről beszélni, ez nyilvánvaló, de azért tőlük talán több várható.