New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
JPP-nek ezzel lehet annyi is. De hogy Giants mezben nem fogjuk már látni az majdnem biztos.

Szerkesztette: Asbee

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Jason Pierre-Paulnak amellett, hogy a mutatóujját amputálni kellett, a hüvelykujjának egy részét is eltávolították, írja az ESPN.
több mint 10 éve
Hivatalos: Az offensive tackle Jake Long az Atlanta Falcons játékosa lett.
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
J.T. Thomas hogy játszott? Láttam volt egy sackje, de emellett milyen volt?
iktriad
majd mutasd meg nekem is, mert én nem láttam.. (nemhogy sacket nem csináltunk az egész meccsen, hanem még egy vacak siettetés se jött össze)
kb mintha pályán se lett volna amúgy
Szesze
Bocsi elnéztem. Sackje nem volt, csak 5 szerelése.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Ahogy korábban írtad miracle II-höz hasonló letaglózó érthetetlen vereség. Annyival enyhébb, hogy ez egy jóval gyengébb Giants.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Ki mit tippel vasárnapra? 😊
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb
yooker
Asszem ez eléggé kimerítette a C-t 😊
több mint 10 éve
iktriad
majd mutasd meg nekem is, mert én nem láttam.. (nemhogy sacket nem csináltunk az egész meccsen, hanem még egy vacak siettetés se jött össze)
kb mintha pályán se lett volna amúgy
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Collins is totál homály volt. LB nincs a futás ellen, S nincs a passz ellen, csere szintű emberek a Dline-ban. Ezért nem lesz esélyünk a po-ra. Talán a turnoverekkel meccsben maradunk ugyanígy. Ehhez képest egyébként a D egész jól tartotta magát, de egy sokat hibázva játszó Boys ellen tette. Ami még egy kicsit bíztató az O esetében, hogy vigyáztunk a labdára. Sokunknál gondolom nem a vereség, a játék képe verte ki a biztosítékot, mert az előre várható volt. Az utolsó 2 perc, amit TC-ék műveltek, na arra nincs bocsánat.
A "not score" dologról a SB jutott eszembe, amikor AB seggre ült a vonalnál. Akkor TB még tudott dobni egy hail maryt mert volt rá ideje. Eli akkor is mondta asszem, hogy nem kell td. Most is ezt akarta valszeg, csak az időkérések számát benézték. Időt kellett volna kérni :01-nél, a 3dn előtt, azt kitalálni a jó megoldást.
Ami szintén óriási blama az a Parker over Jones.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Mondjuk azért (amellett h sokak szerint egy csapat csak 5 támadó- és 4 védő falemberből áll) azt is hozzá kell tenni h a picken kívül Unga-t is nagyon durván szopatták a teljes meccs alatt. Persze rookie meg minden, de azért az utolsó TD-nél is ahogy helyezkedett borzalmas volt. Ő hívta át a playeket, de volt h azt sem tudta hova kell állnia. A RB-k lazán lefutották. Még mindig tartom h Beason hiányában Kennard legyen az MLB és az erős oldalra betesszük Herzlichet, aki nickelben menne a padra.
Asbee
Én nem állítom, h egy csapat csak falemberből áll, de azt igen, h az nagyon ritka, sőt kb kizárt, h egy csapat szar falakkal eredményes tudjon lenni. Nálunk most az OL bár némileg javulgat, de még így is sok sebből vérzik, vannak olyan irányítók akik gyorsaságukból adódóan emögött a fal mögött stabilan eredményesek tudnának lenni, Eli sajnos nem ilyen. Itt azért legalább van potenciál ami remélhetőleg előbb-utóbb ki is jön, a DL viszont egyenesen ligautolsó ebben a felállásban amire vélhetően rá fog menni az egész szezonunk. JPP sajnos jól megszopatta magát is meg a csapatot is a hülyeségével.
több mint 10 éve
élőben sajnos nem tudtam követni a meccset, azóta pótoltam, hiába láttam előtte az összefoglalót...
hát jó hülye vagyok, hogy erre órákat áldoztam az életemből, sajnos megint Szeszével kell, hogy egyet értsek, jövőhéten a Falcons ellen még rosszabbra számítok...
kristof
még mindig jobban jártál, mint pl én, aki alvás nélkül toltam le az egész napot emiatt a fos miatt.. persze ez még felvételről, az eredmény ismeretében is embert próbáló végjáték lehetett 😊
A Falcons vélhetően szarrá fog minket passzolni, bár a DRC-Amu duó tényleg ligaelit CB páros, csak sajnos pass-rush nélkül tök mind1.. ráadásul Julio-t sztem eleve nem is lehet leszedni. Meglátjuk mire megy az offense, ha csak ennyire mint a Dallas ellen akkor nem lesz miről beszélni, ez nyilvánvaló, de azért tőlük talán több várható.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Mondjuk azért (amellett h sokak szerint egy csapat csak 5 támadó- és 4 védő falemberből áll) azt is hozzá kell tenni h a picken kívül Unga-t is nagyon durván szopatták a teljes meccs alatt. Persze rookie meg minden, de azért az utolsó TD-nél is ahogy helyezkedett borzalmas volt. Ő hívta át a playeket, de volt h azt sem tudta hova kell állnia. A RB-k lazán lefutották. Még mindig tartom h Beason hiányában Kennard legyen az MLB és az erős oldalra betesszük Herzlichet, aki nickelben menne a padra.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
élőben sajnos nem tudtam követni a meccset, azóta pótoltam, hiába láttam előtte az összefoglalót...
hát jó hülye vagyok, hogy erre órákat áldoztam az életemből, sajnos megint Szeszével kell, hogy egyet értsek, jövőhéten a Falcons ellen még rosszabbra számítok...
több mint 10 éve
a két csapat között jelenleg akkora a különbség, h kb 25 ponttal kellett volna nyernie a Dallasnak. Csak annyit kellett volna csinálni, h végig passzjátékot hívnak mert nem csak az utolsó két drive-ban tudtak volna végigjönni rajtunk hanem az egész meccsenSzesze
nem rossz meglátás, csak... egész meccsen - a hibákig - végig is mentünk rajtatok, futással együtt is.

slowmotion
Csereirányítóra ugyanúgy csak akkor lett volna szükség, mint így, ha Romo rálép egy göröngyre és kifordul a bokája, ugyanis egyetlen egyszer se értünk a közelébe se a meccsen. Ez ellen a védelem ellen (főleg ha valakinek ilyen OL-je van) a normális stratégia az, h szétpasszolod az első két drive-ban és utána a vezetés tudatában visszaállsz biztonságira, biztos vagyok benne hogy sokan be is fogják ezt mutatni ellenünk a szezon során. Persze te láthatod úgy is, h minden oké volt, csak pechesen alakultak a dolgok és azért buktátok el lényegében a meccset (persze aztán mégse..) és nyilván ebben is van igazság, de én meg úgy látom h egy kicsit is jobb edzői teljesítménnyel ez egy nagyon sima meccs lett volna. (persze végül Garrett egész meccses tapsikolása így is meghozta a sikert, úgyh innentől nincs is miről beszélni ugyebár)

Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 364 — Cowboys fan
a két csapat között jelenleg akkora a különbség, h kb 25 ponttal kellett volna nyernie a Dallasnak. Csak annyit kellett volna csinálni, h végig passzjátékot hívnak mert nem csak az utolsó két drive-ban tudtak volna végigjönni rajtunk hanem az egész meccsenSzesze
nem rossz meglátás, csak... egész meccsen - a hibákig - végig is mentünk rajtatok, futással együtt is.

ugye van az a mondás, hogy annyira vagy jó, amennyire a csereirányítód. na az nekünk nincs. illetve van, csak vele maximum 3-13-at érhetünk el.
a falból voltak, akik kihagyás után játszottak, Dez nem edzett szinte egész előszezon alatt, nem akartak sokat kockáztatni. szépen fel lett építve a támadóstratégia, fogyasszuk az időt, semmi rizikó, lehetőleg Romo maradjon egyben. persze, lehetett volna a kezdő sípszótól passzolni, de úgy volt vele az edzői stáb, hogy a végére felőrlünk Titeket, szóval ha 50:50 run:pass mellett is megvan a győzelem, akkor minek rohanni?

első drive : a fumble recovery kérdőjel, attól eltekintve kifogástalan volt. 79 yard, 10 és fél perc, csak ott csúszott hiba a gépezetbe, hogy Amu egy dörzsölt kis szemétláda (jó értelemben), pont akkora faultot csinált Dez-en, amit a bíró még nem vett észre, a biztos hét helyett három pont lett belőle.
utána csináltatok 3 pontot részben Carr hülyesége miatt.

második drive: bukó, belefér, Dez nem volt pályán kulcsszituban, pont az ő keze hiányzott, ilyen a futball.
utána Ti is csináltatok egy 3&out-ot.

harmadik drive: egy-két játékból megvan a first down, eljutunk a NYG14-re. Dez ötyardos körzetében senki, de elejti a passzt. ha elkapja, akkor 50%, hogy TD-t csinál, ha nem, akkor is 1st & goal, inkább sanszos a TD, mint nem. FG lett belőle, utána puntoltok.

negyedik drive: megint megvan a first down, Beasley nem akar sima first down-t plusz órát megállítani, rajtaveszt. megjegyzem, egy perc lett volna hátra, labda a félpályán, két időkérés. az minimum három pont, sípszó.

és tessék, itt van az, hogy 13:3 (de inkább 17:3) helyett először 6:10, aztán 6:13, amikor már rég az öltözőben kellett volna lenni. 17, de inkább 21 pontos változás, és a négy első félidei drive-ból 6 helyett 13 vagy 17 pontot kellett volna csinálni, és akkor pályán van akár a 25 pontos győzelem is. de a játékban benne vannak a hibák is.

ennyit arról, hogy miért kellett volna végig dobálni - egyszer buktunk rajta négy pontot, egyszer szereztünk mínusz hetet, egyszer buktunk hármat. mert ez is benne van abban, ha végig dobálunk.
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 808 — Lucas Scott
 deadspin.com/the-giants-collapse-was-even-dumber-than-it-looked-and-1730559241
jusssipekka
baszki ez így még hihetetlenebb ... miért nem engedtük Jenningsnek, hogy 10 pontos előnnyel rendelkezzünk??? értem én, hogy TC konzervatív, de erre nincsenek szavak ...
csebi
a tíz pontos előny az mennyi ideig tart ki? 1:27 alatt mentünk végig a pályán a végén. ha ezt veszem, meg azt, hogy esetleg sikerül megszerezni az onside kicket, akkor labda 55 yardon belül (ugye a DAL45-ig kell legalább haladnia, mielőtt hozzáérhetünk), 23 másodperc marad. húsz yardot kell megtenni kb Bailey FG-tartományáig, és akkor hosszabbítás, és ott bármi lehet.
és ugye az sem biztos, hogy 1:27 alatt mentünk volna végig, ha több idő van, mert lehet, hogy akkor mély passzt is mer hívni Linehan, mert esetleg nem adtátok volna fel a pálya közepét annyira.

szerintem az idő lefuttatása az jó döntés volt, csak esetleg észre kellett volna venni, hogy harmadik kísérletre is le lehet venni negyven másodpercet az óráról.
slowmotion
abban az esetben, ha számítanak egy onside kick-re, akkor 20%, hogy sikeres. inkább bevállalom azt, hogy van 10 pontos előnyöm, nektek körülbelül lett volna 2 percetek, hogy menjetek 80 yardot, majd onside kick, és menjetek még húsz yardot, és akkor van egy hosszú FG attempt, és még mindig döntetlen. azt hozzá is teszem, hogy a 10 pont az lélektanilag is elég nagy hatással lett volna rátok, mint az, hogy oké van másfél percünk, hogy végigmenjünk egy gyenge védelem ellen, és nyerünk.
hibázott az edzői stáb, és Eli is egyértelműen. Hihetetlen amúgy, hogy a 3rd down előtt nem kértünk időt, és nem beszéltük át, hogy mit kell csinálni. A play szemmel láthatóan a TE-re épült volna vszeg, ismerve a TE játékosállományunkat vszeg nem csak a Dallasnak, hanem nekünk is meglepetés volt ...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
1 meccs telt. Talán a legjobb OL ellen mentünk. Tudtuk h nem lesz olyan jó idén a pass rush, de a Dallas ellen nem fognak a csapatok rendre 4-5 sacket szerezni. Legalább 5-6 meccs kell mire reális véleményt mondhatunk erről a csapatról. Emlékszik még valaki 2007-ben hogy indult a védelem?
Asbee
Ugye te se gondolod komolyan, h ezt a védelmet hasonlítani lehet a 2007-eshez? Abban a DL-ben sztárok szerepeltek akik az első két meccsen szarok voltak egy új rendszerben, de aztán elkezdtek tudásuknak megfelelően játszani. A jelenlegi DL az egész nfl leggyengébbje (Jenkins, Kuhn a kezdőben.. no comment), itt nem az volt a gond, h nem szereztünk sack-et, láttad a statisztikát? nem volt sack, nem volt QB hit, de még passzsiettetés se(!!). Ez ellen a DL ellen bárki szarrá passzolhat minket és szarrá is fog, főleg h safety poszton szintén a liga leggyengébbjei vagyunk. Ahhoz képest ami ebben a védelemben van rettentő jó teljesítményt nyújtottak ezen a meccsen, de sajnos az általad ligaelitnek várt támadósor ismét szarul muzsikált, ez pedig azért van mert nem ligaelitek sajnos, ahogy Eli sem az. Ettől még bennük benne van a fejlődés lehetősége, biztosan lesznek ennél sokkal jobb meccseik is, viszont a D-nek ez bőven egy átlag feletti attrakció volt, kár a csodára várni..

Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Kár ezt túlelemezni, akkora baklövés volt ami megmagyarázhatatlan. Tényleg kb az Eagles elleni meccshez hasonlítható ahol ahelyett h kirúgtuk volna a puntot oldalra és vége a meccsnek odarúgtuk Jacksonnak aki visszavitte TDre. Szánalmas az egész.

ha kivesszük a sérüléseket, eltiltásokat, akkor meccs végére annyival nyertünk, hogy négy golyóval meg egy aggyal több volt nekünk.
slowmotion
erre azért még reagálnék: azt az agyat azért finoman szólva is megkérdőjelezném, mert a két csapat között jelenleg akkora a különbség, h kb 25 ponttal kellett volna nyernie a Dallasnak. Csak annyit kellett volna csinálni, h végig passzjátékot hívnak mert nem csak az utolsó két drive-ban tudtak volna végigjönni rajtunk hanem az egész meccsen, ehelyett akkora balfasz volt a dallasi edzősereg, h gyakorlatilag megverték magukat. Sajnos megtaláltuk a nyitját h ez ne sikerüljön, pedig nem volt könnyű.. de ettől még ez a meccs dallasi részről szintén egy hatalmas blama volt.
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Már az a verzió is előjött bekavarásnak, hogy azt mondták a RB-nek, hogy csak akkor ne vigye be (és térdeljen le az 1 yardnál), ha be akarják engedni
több mint 10 éve
jusssipekka
baszki ez így még hihetetlenebb ... miért nem engedtük Jenningsnek, hogy 10 pontos előnnyel rendelkezzünk??? értem én, hogy TC konzervatív, de erre nincsenek szavak ...
csebi
a tíz pontos előny az mennyi ideig tart ki? 1:27 alatt mentünk végig a pályán a végén. ha ezt veszem, meg azt, hogy esetleg sikerül megszerezni az onside kicket, akkor labda 55 yardon belül (ugye a DAL45-ig kell legalább haladnia, mielőtt hozzáérhetünk), 23 másodperc marad. húsz yardot kell megtenni kb Bailey FG-tartományáig, és akkor hosszabbítás, és ott bármi lehet.
és ugye az sem biztos, hogy 1:27 alatt mentünk volna végig, ha több idő van, mert lehet, hogy akkor mély passzt is mer hívni Linehan, mert esetleg nem adtátok volna fel a pálya közepét annyira.

szerintem az idő lefuttatása az jó döntés volt, csak esetleg észre kellett volna venni, hogy harmadik kísérletre is le lehet venni negyven másodpercet az óráról.
több mint 10 éve
sztem Randel fumbleje elég egyértelmű azt felhozni teljesen értelmetlen, a labda előbb kezd el kijönni a kezéből, minthogy lent lenne.csebi
az alatt nem a fumble-t értettem, hanem hogy ki szerezte meg a labdát. ugye Randle megpróbálta hozzáfogni a lábához, aztán odavetődött két vádő, aztán kicsi a rakás, és a kicsi a rakás lebontásáig sikerült megkaparintani a labdát.
de azt, hogy ki szerezte meg valójában, azt csak megtippelni lehet.
több mint 10 éve
Egyre zavarosabb
 espn.go.com/new-york/nfl/story/_/id/13656963/rashad-jennings-new-york-giants-says-was-told-not-score-end-dallas-cowboys-game
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 808 — Lucas Scott
jusssipekka

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
több mint 10 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 151 — LIGHTS OUT!