New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
A dallas nagyot szívot,hisz az offense gyakorlatilag kiherélve Romo és Dez nélkül elvileg(!) de még mindíg van egy olyan OL ami miatt nem leírhatóak teljesen. A phillynél nem látom,hogy mitől lenne bármire is jó,a skins pedig,bár más jellegűek a problémáik,hasonló mint mi,értsd minden meccs lutri!
több mint 10 éve
Nekem kurvára nem tetszenek az offense playhívások, így McAdoo-val sem tudok szimpatizálni egyelőre.. tavaly is így kezdődött a szezon, aztán a második felére elkezdtünk ésszerűen játszani, természetesen azt vártam volna, h ez a folyamat folytatódik, ehelyett sokszor megint visszaesünk az értelmetlenségekbe és engem halálba idegesít amikor nem a kivitelezésbe esik hiba, hanem eleve már a playhívással kinyírjuk magunkat, mert halálra van ítélve az egész már az előtt mielőtt elindulna a play..néha olyan érzése van az embernek, hogy gyengeelméjűek vezetik a csapatot, pedig biztos hogy jobban értik ezt az egész játékot, mint bármelyikünk, de mégis...
Szesze
több mint 10 éve
...mondjuk ha tehénőröknél összeáll a futás, akkor ezzel a védelemmel, ráadásul kiegészülve az eltiltottakkal simán elkaristol bárkivel a QB poszton game managarként,2 hónapot, főleg hogy meg is tudják védeni. Ebben a csoportban bármi lehet, de addig felesleges számolgatni, amíg nincs legalább kinézetre egy csapatunk, pedig Idén már vlsz egy 9-7 (10-6) elég lehet a csoportgyőzelemhez.
több mint 10 éve
Nekem kurvára nem tetszenek az offense playhívások, így McAdoo-val sem tudok szimpatizálni egyelőre.. tavaly is így kezdődött a szezon, aztán a második felére elkezdtünk ésszerűen játszani, természetesen azt vártam volna, h ez a folyamat folytatódik, ehelyett sokszor megint visszaesünk az értelmetlenségekbe és engem halálba idegesít amikor nem a kivitelezésbe esik hiba, hanem eleve már a playhívással kinyírjuk magunkat, mert halálra van ítélve az egész már az előtt mielőtt elindulna a play..
több mint 10 éve
Én is azt látom,hogy nem elsősorban a játékosállománnyal van a baj,hanem vezető szinten és kicsit azt érzem pl. McAdoo próbálna modernizálni,csak mintha meg lenne kötve a keze.
több mint 10 éve
Dallas csúnyán visszaeshet lehet hogy trade-lnek a Brownssal (Menziel)
több mint 10 éve
Az mondjuk biztos h az NFC East megint egy nagy káosz lesz, Dallas csúnyán visszaeshet sérülések miatt, nagyon nem szeretem az ilyet, sajnálom őket. Philly egyelőre elég gyenge, ezt is elismeri mindenki. Ebből mi és a Redskins profitálhatunk, meglátjuk kinek sikerül. Ez a 2 vereség viszont nagyon fájó, csütörtökön must win game jön. Nekem nem 2007-re, hanem 2011-re hajaz a szezon, mikor nem voltunk (sokkal) erősebbek, de a kulcshelyzetekben helyén volt a szívünk és az eszünk is és ezeket a meccseket hoztuk. Nem a rájátszásra (mikor összeállt minden), hanem az alapszakaszra gondolok.
több mint 10 éve
2007 is idegenbeli dallas L-el kezdődött (ott is volt esély a győzelemre), majd rá egy hazai szopó (akkor GB) után pedig egy must win meccs @wash, amivel meg is lett az 1-2csak egy kicsit más volt a játékosállományunk színvonala😊
vittore
több mint 10 éve
2007 is idegenbeli dallas L-el kezdődött (ott is volt esély a győzelemre), majd rá egy hazai szopó (akkor GB) után pedig egy must win meccs @wash, amivel meg is lett az 1-2
több mint 10 éve
hihetetlen hogy mind a 2 meccsen ( ami igazán nagy meglepetés volt számomra )megteremtjük az esélyt a győzelemre , a nehezét megoldva,aztán meg elbarmoljuk a végét!zavaróak persze az egyéni hibák a játékosoktól, de ami igazán kiakaszt az az edzői stáb balfaszkodása!azzal hogy TC kb a legkonzervatívabb edző a ligában óriási kerékkötője lett a csapatnak! az elmúlt években annyira megváltoztak a trendek, tükörsimán vállalnak be az edzők olyan szitukat ami nálunk elképzelhetetlen!egész más fejjel
kellene már gondolkodni..
és hogy kb az egyetlen tutinak tűnő posztunkat (WR ) is sikerült addig variálni amíg
olyan lett ,amilyen, az meg csak hab a tortán...
több mint 10 éve
Collins te jó ég ..... Nesze neked All American Safety 😒"Várjunk azért vele még akkor is, ha sokat várunk tőle. A GB fanok majd megmondják, de tavaly mintha Clinton-Dix debütálása sem a legfényesebben sikerült. A másik, hogy kicsit más szerepkört kellene neki adni, sokkal közelebb kellene felállnia a boxhoz, de a többiek valószínűleg még nála is rosszabbak. Tény nagyon vacakul játszik, de két meccs után még ne írjuk le.
Taz
több mint 10 éve
Tényleg az a legbosszantóbb, hogy lehetne ez 2:0 is, de ezeket olyan egyéni hibák és döntések okozzák, amitől az ember kirohanna a világból. Mennyivel más lenne a helyzet, jobb lenne a motiváció, nagyobb lenne az önbizalom és bevállalnának egy-két rizikósabb játékot is, ami pont a különbséget jelentené. Nagyon nehéz lesz ezeket kijavítani, nagyon nehéz lesz a Skins ellen a TNF, a sérültek biztos nem fognak felépülni + lehet DRC is kuka, de egy esetleges győzelemmel...de inkább be se fejezem a mondatot egyenlőre.
több mint 10 éve
Erre a bénázásra nincs magyarázat. Eli akkora homályokat dobott a végén. A delay is bohócság volt. Be kellett volna engedni a td-t. OBJ a második félidőben egy passzt kap. Ostoba zászló hegyek. Eli fumble-nál bezzeg nem csinál newhouse holdingot. Collins akkora homály, mint a linbackerek. Az egész fo, coach stuff munkájának az eredménye szépen visszaköszön a meccseken.Collins te jó ég ..... Nesze neked All American Safety 😒"
gyurczi
több mint 10 éve
Erre a bénázásra nincs magyarázat. Eli akkora homályokat dobott a végén. A delay is bohócság volt. Be kellett volna engedni a td-t. OBJ a második félidőben egy passzt kap. Ostoba zászló hegyek. Eli fumble-nál bezzeg nem csinál newhouse holdingot. Collins akkora homály, mint a linbackerek. Az egész fo, coach stuff munkájának az eredménye szépen visszaköszön a meccseken.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Egyszerűen nem értem, hogy olyan nagy taktikussal és rutinnal bíró emberek mint Eli meg Coughlin nem tudják lemenedzselni ezeket a szituációkat. Annyira felb***** magam hogy az förtelem....
több mint 10 éve
2011-ben ezeket a meccseket nyertük meg. Akkori alapszakaszhoz képest nem vagyunk sokkal gyengébbek, de ezek a szituációk mutatják meg egy adott csapatról, hogy valójában mennyit is ér.
több mint 10 éve
McAdoo is elmehet a kurva anyjába, h pont rá hívta a playt. Egyébként meg ugyanaz, mint múlt héten, szarrá nyert meccs, eladott labda az O-tól és kikapunk, 2-0 helyett 0-2. Szánalmasak vagyunk sajnos, nincs erre jobb szó.Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...Az biztos. Remélem Preston Parkernek meg az utolsó meccse a Giants színeiben
Asbee
Taz
több mint 10 éve
Katasztrófa, második alkalommal verjük meg magunkat. Súlyos reset kell, fejhullásokkal...
több mint 10 éve
Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...remélem reese is megy
Asbee
több mint 10 éve
Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...Az biztos. Remélem Preston Parkernek meg az utolsó meccse a Giants színeiben
Asbee
több mint 10 éve
Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...
több mint 10 éve
Én mennék. Írsz majd címet pm-be vagy face-re. Köszi.Nos, lesz ma este meccsnézés vhol?Jöhettek😀 1 hétre előfizettem gamepass-ra is
Asbee nem ajánlod fel szerény haklékodat? Most a 7-órás meccs biztos nagyobb tömegeket vonzana, mint a múlt heti...
G-men
Asbee
(egy hétért most 2 meccset kapunk 😊)
több mint 10 éve
Nos, lesz ma este meccsnézés vhol?Jöhettek😀 1 hétre előfizettem gamepass-ra is
Asbee nem ajánlod fel szerény haklékodat? Most a 7-órás meccs biztos nagyobb tömegeket vonzana, mint a múlt heti...
G-men
több mint 10 éve
Köszi 😀off : tudtok vmi jó oldalt ahol visszatudom nézni esetleg letölteni az NCAA meccseket ?www.noonkick.com/
Taz
baggio
több mint 10 éve
Nos, lesz ma este meccsnézés vhol?game pass-re gondoltam de ott tényleg nem szoktuk így nézni...És hogyan nézzük? Mert ez streames meccs lesznekem jó lenne! 7 körül azért még találunk helyet!Cruz szvsz legkorábban 3-4 hét múlva térhet vissza.Tetszik az ötlet, a tavalyi egymás elleni meccsen is jó hangulat volt az end zone-ban sztem.
Más: vasárnap meccsnézés end zone-ban?
Asbee
empty
pl. a Kakas a Kálvinon!
yooker
Asbee
yooker