New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
JPP scheduled for Physical with Giants today
több mint 10 éve
pontosan nem tudom mennyit is kérnek de ezt most jól át kéne gondolnia, mert lehet hogy ha ez a szezon olyasmi lesz mint a tavalyiDafuq...Kenrick Ellis és Mike Harris ment.Chancellorban pedig én szvsz annyira nem bízom. Reese nem fog ennyit feladni, amennyit csiripelnek a madarak.
Asbee
csebi
már ő is komoly bajban lesz...és akkor tök mindegy hány cetlit spórolt vele!
Chancellor olyan klasszis aki tartást , erőt adhat ennek a szenvedő D-nek és kijöhetne egy
sokkal jobb teljesítmény is akár az egészből!én nagyon örülnék ha jönne, egy kicsit legalább felpörgetne, mert most nem lesz túl rózsás kedvem ha a csapatra gondolok...
több mint 10 éve
Dafuq...Kenrick Ellis és Mike Harris ment.úgy látszik Kuhn lett az, aki vagy csinálja Coughlin/Reese/Spagnoulo lányát, vagy megkapta tőlük azt a felvételt, amivel eddig zsarolta őket pár játékos... érthetetlen, hogy miért Ellist engedtük el.
Asbee
Chancellorban pedig én szvsz annyira nem bízom. Reese nem fog ennyit feladni, amennyit csiripelnek a madarak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
James Jones újra a Packers játékosa!!!
több mint 10 éve
Dafuq...Kenrick Ellis és Mike Harris ment.
több mint 10 éve
Valószínűleg tényleg Hosley-t és Kuhnt kell majd helyettesíteniük, nem Hankins-t és DRC-t. Hozzájuk képest mindenki erősítés😀Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...hát nemtom mennyivel leszünk előrébb velük.. Jacksont nyilván jól ismeri Spangli, de túl sok tapasztalata nincs, ráadásul volt pár eltiltása korábban. Nix-ben mondjuk lehetne fantázia (3. körös volt tavaly) de ő meg IRen volt tavaly úgyh nem vszínű h bármelyikük is jelentős erősítés lenne per pillanat..
Asbee
Szesze
több mint 10 éve
...egy időben terítéken volt, hogy az 53 fős keretet kicsit megemelik, nem csak a gyakorló csapat létszámát. A sok sérülés, tehetséges fiatal miatt, nem feltétlen hígulna a mezőny, viszont páran több esélyt kapnának a bizonyításra.
több mint 10 éve
Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...hát nemtom mennyivel leszünk előrébb velük.. Jacksont nyilván jól ismeri Spangli, de túl sok tapasztalata nincs, ráadásul volt pár eltiltása korábban. Nix-ben mondjuk lehetne fantázia (3. körös volt tavaly) de ő meg IRen volt tavaly úgyh nem vszínű h bármelyikük is jelentős erősítés lenne per pillanat..
Asbee
több mint 10 éve
Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...
több mint 10 éve
Egy S ritkán terrorizálja a védőket....Nem hianyzik az Eastbe Kam 😀
több mint 10 éve
Ő mondjuk egy álom lenne de tényleg. Sajnos a Seahawks sem olyan hülye h aprópénzért odaadja. Olyan sokat nem szoktunk trade-elni (ami nem is baj), de ő tényleg nagyon nagy upgrade lenne.Mondjuk majdnem minden döntéssel egyet is értek és indokolhatóak is, de ettől függetlenül nagy heartbreaker ez a mai cut dayAz biztos h az.Azert kicsit furcsa,h kozel 11 millat szabaditottunk fel szeptemberbe a cap alatt.Meg akkor is ha atviheted kovetkezo evre.A hawks pedig szerzodtetett egy safetyt.Remelem tenyleg lesz vmi a Kam dologbol,bar nekem meg mindig az az erzesem h week1 en mar a rams vedoket fogja terrorizalni.
Asbee
Gerixx
több mint 10 éve
Mondjuk majdnem minden döntéssel egyet is értek és indokolhatóak is, de ettől függetlenül nagy heartbreaker ez a mai cut dayAz biztos h az.Azert kicsit furcsa,h kozel 11 millat szabaditottunk fel szeptemberbe a cap alatt.Meg akkor is ha atviheted kovetkezo evre.A hawks pedig szerzodtetett egy safetyt.Remelem tenyleg lesz vmi a Kam dologbol,bar nekem meg mindig az az erzesem h week1 en mar a rams elkapokat fogja terrorizalni.
Asbee
Szerkesztette: Gerixx
több mint 10 éve
Mondjuk majdnem minden döntéssel egyet is értek és indokolhatóak is, de ettől függetlenül nagy heartbreaker ez a mai cut day
több mint 10 éve
Nem kell aggodni McClain miatt,mert JTT remekul fogja helyettesiteni Beasont ha nem lenne bevetheto.Unga pedig jol teljesitett preaseasonba,megerdemli a roster helyet.Raadasul azt hiszem tobb mint 2 milla szabadul igy fel a capben.McClain is offosEzt mondjuk nem tartom indokolható döntésnek. Azért nagyobb biztonságot éreztem volna ha marad. Meg kell hagyni hogy Beason ott a közepén elég kockázatos ha a tartósságról beszélünk. McClain kb korrektül helyettesítette mikor épp egészen meglepő módon Beason sérült volt.
Asbee
Sugar#26
több mint 10 éve
McClain is offosEzt mondjuk nem tartom indokolható döntésnek. Azért nagyobb biztonságot éreztem volna ha marad. Meg kell hagyni hogy Beason ott a közepén elég kockázatos ha a tartósságról beszélünk. McClain kb korrektül helyettesítette mikor épp egészen meglepő módon Beason sérült volt.
Asbee
több mint 10 éve
McClain is offos
több mint 10 éve
Hyno: www.bigblueview.com/2015/9/5/9265675/henry-hynoskis-farewell-letter-to-the-giantsWashington még IR-re kerülhet ha nem lesz rá waiver claim, mondjuk ezt kétlem, egy Panthersbe vagy Brownsba szerintem elférne.
Adrien Robinson is repült, ideje volt már.
A Chancellor hír érdekes, szerintem neki mindenki örülne, de az ára valószínűleg minimum egy (vagy több ?) magas draftpick, ami azért necces. mást meg nem tudom mit adhatnánk cserébe
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Meglepő módon Corey Washington is távozik. További hír h felhívtuk a Seahawks-t és érdeklődünk Chancellor iránt
több mint 10 éve
Hyno kivágva, hát sajna csak igazam lett. James Jones ugyanúgy repült, nem tudom mit kellett volna csinálnia előszezonban azért, hogy keretben maradhasson. Jó kis 4. számú WR lett volna...
több mint 10 éve
OK, köszi
több mint 10 éve
Akkor foglalkozz a valódi problémákkal, senki nem tiltja meg
több mint 10 éve
...bárcsak ez lenne a problémánk...
több mint 10 éve
Hát a két FB szvsz teljesen felesleges, pláne a mai fociban mikor sok helyen egyet sem alkalmaznak. A fullback az egyébként sem tight end, két más poszt (jó persze van átjárhatóság, de akkor is). Tavaly Donnell jó volt, a labdára kell vigyáznia és a blokkolásban sikerült már fejlődnie. Fells-re sem lehetett panasz, bőven túltejesítette magát. Mindkettejüket sikerült jól megtalálni a red zone-ban is, ketten együtt 10 TD-t szereztek. Adrien Robinson mondjuk olyan mint egy jóllakott napközis, mehet isten hírével. Maximum egy évig ő lenne még a harmadik számú tight endünk, csak elvesztegetett idő lenne. Akkor már inkább Jerome Cunninghamnek adnék lehetőséget, szerintem ő is rászolgált erre. Bár az egész döntésbe az is belejátszhat majd, hogy Whitlock betehető a gyakorlócsapatba is, talán nem vinné el senki.A következő Hynoski lehet, akinek a helyén könnyen Whitlock köthet kiNekem Hyno nagy kedvencem, sajnálnám, de BBV-n elég jó dolgokat írnak erről a Whitlock srácról. Tényleg játszott DT-t is a Pats ellen 250 fonttal? Valaki akinek több ideje volt meccset nézni mint nekem, írhatna pár sort róla.
Asbee
Mondjuk tavaly sem sokat használtunk FB-t, valószínű, hogy egyikük megy, bár nem tudom ki hogy van vele, én örülnék ha inkább két állat FB lenne a rosteren a sok töketlen TE helyett.
Henderson
több mint 10 éve
A következő Hynoski lehet, akinek a helyén könnyen Whitlock köthet kiNekem Hyno nagy kedvencem, sajnálnám, de BBV-n elég jó dolgokat írnak erről a Whitlock srácról. Tényleg játszott DT-t is a Pats ellen 250 fonttal? Valaki akinek több ideje volt meccset nézni mint nekem, írhatna pár sort róla.
Asbee
Mondjuk tavaly sem sokat használtunk FB-t, valószínű, hogy egyikük megy, bár nem tudom ki hogy van vele, én örülnék ha inkább két állat FB lenne a rosteren a sok töketlen TE helyett.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
A következő Hynoski lehet, akinek a helyén könnyen Whitlock köthet ki