New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 456
giants fantasy liga nem lesz idén?
jusssipekka
ki csinálná? idő még lenne...:--)

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Nyugodjon békében Tyler Sash!

Más:
"DT Louis Nix failed his physical with the Giants. He goes back to the waiver system. Team also hosted TE Joseph Fauria on a visit."

Ellis kirúgása pompás döntés volt. Reese kapkod vagy mi a tököm ez?

Asa Jackson szintén kuka, leigazoltuk Jasper Brinkleyt.

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szóhoz sem jutok...Ilyenkor derül ki mi is a fontos igazán

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
ironroy New York Giants 1 860 — New York G̶i̶a̶n̶t̶s̶ Browns fan
Ma meghalt Tyler Sash, egykori safetytek.
iktriad
Pont most olvastam én is, egyelőre nem tudjàk mi történhetett, 27 éves volt... Nyugodjon békében 😕
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 85 350 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ma meghalt Tyler Sash, egykori safetytek.
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
Nem hivatalos depth chart:
LDE: Jenkins
LDT: Kuhn

😃
Sanyichef
Vicc...A Cowboys Oline már alig várja a találkozót. Mondjuk remélem azért komoly rotáció lesz a védőfalban és Moore, Wynn meg Owa is kap bőven lehetőséget, Kuhn meg jó sok pihenőt.

Két dolog tetszik ezen a depth charton: Taylor kezdő SS (nem azt mondom, hogy jó is lesz, de legalább kipróbálunk egy fiatalt) és hogy Unga Beason cseréje (ha tényleg így van valószínűleg őt is bevethetjük inkább előbb mint utóbb, de ne legyen igazam és legyen jó éve Beasonnak).

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
giants fantasy liga nem lesz idén?
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 499 — Lucas Scott
Meccsnézés a Dallas ellen nálam lesz, ha valaki jönni szeretne jelezzen nekem, mert 20-an azért nem férünk be😀 Ha kell tudunk rendelni kaját, vagy akár csinálhatok is, többit megoldjuk. Game pass-ról fog menni tv-n és monitoron is.
Asbee
én nagyon-nagyon gondolkozom, mert idén ez az egyetlen lehetőségem, de sajnos annyi mindent dolgom van még, hogy hihetetlen. ha 7 órás meccs lenne, akkor sima liba, sőt még talán a 10 órásit is bevállalnám, de így nem tudom. írjál be Probable-re aztán még alszom rá párat! köszi szépen amúgy a felajánlást!

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Sanyichef New York Giants Duke Blue Devils 240
Nem hivatalos depth chart:
LDE: Jenkins
LDT: Kuhn

😃

Szerkesztette: Sanyichef
több mint 10 éve
Meccsnézés a Dallas ellen nálam lesz, ha valaki jönni szeretne jelezzen nekem, mert 20-an azért nem férünk be😀 Ha kell tudunk rendelni kaját, vagy akár csinálhatok is, többit megoldjuk. Game pass-ról fog menni tv-n és monitoron is.

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
idén az offseasonban elég jól nyomta, amúgy mi már rimánkodtunk hogy vigyék el(kivéve Coolearie akinek beteges Dahl fétise van 😀)petey
ismeri Spag rendszerét, jó ST játékos, nyilván nem világmegváltó lesz, de sajnos inkább ő, mint Brown.

más: nem várok sokat a szezontól, már anno sem értettem Coughlin hosszabbításának miértjét, szóval szerintem jövőre új edzői stáb is érkezik majd, a találgatások már a kinti médiában is megindultak, az első név Nick Saban, na neki nem örülnék 😀
több mint 10 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 643 — Csodabogár
S.Brown is cut,8 napot toltott nalunk☺
Gerixx
Craig Dahl jött helyette, szerintem jó csere.
kristof
idén az offseasonban elég jól nyomta, amúgy mi már rimánkodtunk hogy vigyék el(kivéve Coolearie akinek beteges Dahl fétise van 😀)

több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Gerixx
Craig Dahl jött helyette, szerintem jó csere.
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
JPP scheduled for Physical with Giants today
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Dafuq...Kenrick Ellis és Mike Harris ment.
Asbee
Chancellorban pedig én szvsz annyira nem bízom. Reese nem fog ennyit feladni, amennyit csiripelnek a madarak.
csebi
pontosan nem tudom mennyit is kérnek de ezt most jól át kéne gondolnia, mert lehet hogy ha ez a szezon olyasmi lesz mint a tavalyi
már ő is komoly bajban lesz...és akkor tök mindegy hány cetlit spórolt vele!
Chancellor olyan klasszis aki tartást , erőt adhat ennek a szenvedő D-nek és kijöhetne egy
sokkal jobb teljesítmény is akár az egészből!én nagyon örülnék ha jönne, egy kicsit legalább felpörgetne, mert most nem lesz túl rózsás kedvem ha a csapatra gondolok...
több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 499 — Lucas Scott
Asbee
úgy látszik Kuhn lett az, aki vagy csinálja Coughlin/Reese/Spagnoulo lányát, vagy megkapta tőlük azt a felvételt, amivel eddig zsarolta őket pár játékos... érthetetlen, hogy miért Ellist engedtük el.

Chancellorban pedig én szvsz annyira nem bízom. Reese nem fog ennyit feladni, amennyit csiripelnek a madarak.

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
James Jones újra a Packers játékosa!!!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...
Asbee
hát nemtom mennyivel leszünk előrébb velük.. Jacksont nyilván jól ismeri Spangli, de túl sok tapasztalata nincs, ráadásul volt pár eltiltása korábban. Nix-ben mondjuk lehetne fantázia (3. körös volt tavaly) de ő meg IRen volt tavaly úgyh nem vszínű h bármelyikük is jelentős erősítés lenne per pillanat..
Szesze
Valószínűleg tényleg Hosley-t és Kuhnt kell majd helyettesíteniük, nem Hankins-t és DRC-t. Hozzájuk képest mindenki erősítés😀

több mint 10 éve
...egy időben terítéken volt, hogy az 53 fős keretet kicsit megemelik, nem csak a gyakorló csapat létszámát. A sok sérülés, tehetséges fiatal miatt, nem feltétlen hígulna a mezőny, viszont páran több esélyt kapnának a bizonyításra.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...
Asbee
hát nemtom mennyivel leszünk előrébb velük.. Jacksont nyilván jól ismeri Spangli, de túl sok tapasztalata nincs, ráadásul volt pár eltiltása korábban. Nix-ben mondjuk lehetne fantázia (3. körös volt tavaly) de ő meg IRen volt tavaly úgyh nem vszínű h bármelyikük is jelentős erősítés lenne per pillanat..
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Egy S ritkán terrorizálja a védőket....
Nem hianyzik az Eastbe Kam 😀

több mint 10 éve
Mondjuk majdnem minden döntéssel egyet is értek és indokolhatóak is, de ettől függetlenül nagy heartbreaker ez a mai cut day
Asbee
Az biztos h az.Azert kicsit furcsa,h kozel 11 millat szabaditottunk fel szeptemberbe a cap alatt.Meg akkor is ha atviheted kovetkezo evre.A hawks pedig szerzodtetett egy safetyt.Remelem tenyleg lesz vmi a Kam dologbol,bar nekem meg mindig az az erzesem h week1 en mar a rams vedoket fogja terrorizalni.
Gerixx
Ő mondjuk egy álom lenne de tényleg. Sajnos a Seahawks sem olyan hülye h aprópénzért odaadja. Olyan sokat nem szoktunk trade-elni (ami nem is baj), de ő tényleg nagyon nagy upgrade lenne.