New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Nyugodjon békében Tyler Sash!Más:
"DT Louis Nix failed his physical with the Giants. He goes back to the waiver system. Team also hosted TE Joseph Fauria on a visit."
Ellis kirúgása pompás döntés volt. Reese kapkod vagy mi a tököm ez?
Asa Jackson szintén kuka, leigazoltuk Jasper Brinkleyt.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Szóhoz sem jutok...Ilyenkor derül ki mi is a fontos igazán
több mint 10 éve
Ma meghalt Tyler Sash, egykori safetytek.Pont most olvastam én is, egyelőre nem tudjàk mi történhetett, 27 éves volt... Nyugodjon békében 😕
iktriad
több mint 10 éve
Ma meghalt Tyler Sash, egykori safetytek.
több mint 10 éve
Nem hivatalos depth chart:Vicc...A Cowboys Oline már alig várja a találkozót. Mondjuk remélem azért komoly rotáció lesz a védőfalban és Moore, Wynn meg Owa is kap bőven lehetőséget, Kuhn meg jó sok pihenőt.
LDE: Jenkins
LDT: Kuhn
😃
Sanyichef
Két dolog tetszik ezen a depth charton: Taylor kezdő SS (nem azt mondom, hogy jó is lesz, de legalább kipróbálunk egy fiatalt) és hogy Unga Beason cseréje (ha tényleg így van valószínűleg őt is bevethetjük inkább előbb mint utóbb, de ne legyen igazam és legyen jó éve Beasonnak).
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
giants fantasy liga nem lesz idén?
több mint 10 éve
Meccsnézés a Dallas ellen nálam lesz, ha valaki jönni szeretne jelezzen nekem, mert 20-an azért nem férünk be😀 Ha kell tudunk rendelni kaját, vagy akár csinálhatok is, többit megoldjuk. Game pass-ról fog menni tv-n és monitoron is.én nagyon-nagyon gondolkozom, mert idén ez az egyetlen lehetőségem, de sajnos annyi mindent dolgom van még, hogy hihetetlen. ha 7 órás meccs lenne, akkor sima liba, sőt még talán a 10 órásit is bevállalnám, de így nem tudom. írjál be Probable-re aztán még alszom rá párat! köszi szépen amúgy a felajánlást!
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Meccsnézés a Dallas ellen nálam lesz, ha valaki jönni szeretne jelezzen nekem, mert 20-an azért nem férünk be😀 Ha kell tudunk rendelni kaját, vagy akár csinálhatok is, többit megoldjuk. Game pass-ról fog menni tv-n és monitoron is.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
idén az offseasonban elég jól nyomta, amúgy mi már rimánkodtunk hogy vigyék el(kivéve Coolearie akinek beteges Dahl fétise van 😀)peteyismeri Spag rendszerét, jó ST játékos, nyilván nem világmegváltó lesz, de sajnos inkább ő, mint Brown.
más: nem várok sokat a szezontól, már anno sem értettem Coughlin hosszabbításának miértjét, szóval szerintem jövőre új edzői stáb is érkezik majd, a találgatások már a kinti médiában is megindultak, az első név Nick Saban, na neki nem örülnék 😀
több mint 10 éve
idén az offseasonban elég jól nyomta, amúgy mi már rimánkodtunk hogy vigyék el(kivéve Coolearie akinek beteges Dahl fétise van 😀)S.Brown is cut,8 napot toltott nalunk☺Craig Dahl jött helyette, szerintem jó csere.
Gerixx
kristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
S.Brown is cut,8 napot toltott nalunk☺Craig Dahl jött helyette, szerintem jó csere.
Gerixx
több mint 10 éve
S.Brown is cut,8 napot toltott nalunk☺
több mint 10 éve
JPP scheduled for Physical with Giants today
több mint 10 éve
pontosan nem tudom mennyit is kérnek de ezt most jól át kéne gondolnia, mert lehet hogy ha ez a szezon olyasmi lesz mint a tavalyiDafuq...Kenrick Ellis és Mike Harris ment.Chancellorban pedig én szvsz annyira nem bízom. Reese nem fog ennyit feladni, amennyit csiripelnek a madarak.
Asbee
csebi
már ő is komoly bajban lesz...és akkor tök mindegy hány cetlit spórolt vele!
Chancellor olyan klasszis aki tartást , erőt adhat ennek a szenvedő D-nek és kijöhetne egy
sokkal jobb teljesítmény is akár az egészből!én nagyon örülnék ha jönne, egy kicsit legalább felpörgetne, mert most nem lesz túl rózsás kedvem ha a csapatra gondolok...
több mint 10 éve
Dafuq...Kenrick Ellis és Mike Harris ment.úgy látszik Kuhn lett az, aki vagy csinálja Coughlin/Reese/Spagnoulo lányát, vagy megkapta tőlük azt a felvételt, amivel eddig zsarolta őket pár játékos... érthetetlen, hogy miért Ellist engedtük el.
Asbee
Chancellorban pedig én szvsz annyira nem bízom. Reese nem fog ennyit feladni, amennyit csiripelnek a madarak.
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
James Jones újra a Packers játékosa!!!
több mint 10 éve
Dafuq...Kenrick Ellis és Mike Harris ment.
több mint 10 éve
Valószínűleg tényleg Hosley-t és Kuhnt kell majd helyettesíteniük, nem Hankins-t és DRC-t. Hozzájuk képest mindenki erősítés😀Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...hát nemtom mennyivel leszünk előrébb velük.. Jacksont nyilván jól ismeri Spangli, de túl sok tapasztalata nincs, ráadásul volt pár eltiltása korábban. Nix-ben mondjuk lehetne fantázia (3. körös volt tavaly) de ő meg IRen volt tavaly úgyh nem vszínű h bármelyikük is jelentős erősítés lenne per pillanat..
Asbee
Szesze
több mint 10 éve
...egy időben terítéken volt, hogy az 53 fős keretet kicsit megemelik, nem csak a gyakorló csapat létszámát. A sok sérülés, tehetséges fiatal miatt, nem feltétlen hígulna a mezőny, viszont páran több esélyt kapnának a bizonyításra.
több mint 10 éve
Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...hát nemtom mennyivel leszünk előrébb velük.. Jacksont nyilván jól ismeri Spangli, de túl sok tapasztalata nincs, ráadásul volt pár eltiltása korábban. Nix-ben mondjuk lehetne fantázia (3. körös volt tavaly) de ő meg IRen volt tavaly úgyh nem vszínű h bármelyikük is jelentős erősítés lenne per pillanat..
Asbee
több mint 10 éve
Claimeltük Louis Nix DT-t és Asa Jackson CB-t. Hosley és Kuhn veszélyben lehet...
több mint 10 éve
Egy S ritkán terrorizálja a védőket....Nem hianyzik az Eastbe Kam 😀
több mint 10 éve
Ő mondjuk egy álom lenne de tényleg. Sajnos a Seahawks sem olyan hülye h aprópénzért odaadja. Olyan sokat nem szoktunk trade-elni (ami nem is baj), de ő tényleg nagyon nagy upgrade lenne.Mondjuk majdnem minden döntéssel egyet is értek és indokolhatóak is, de ettől függetlenül nagy heartbreaker ez a mai cut dayAz biztos h az.Azert kicsit furcsa,h kozel 11 millat szabaditottunk fel szeptemberbe a cap alatt.Meg akkor is ha atviheted kovetkezo evre.A hawks pedig szerzodtetett egy safetyt.Remelem tenyleg lesz vmi a Kam dologbol,bar nekem meg mindig az az erzesem h week1 en mar a rams vedoket fogja terrorizalni.
Asbee
Gerixx