New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
tavaly valóban 3 milkó volt a különbség, de ő játszott, míg Beason nem.Linval idei cap hitje 4.600.000, usd, Beasoné 4.200.000.usdhát azért nem egy kategória lett volna megtartani Joseph-et Beasonnal. Viszont az egyértelmű, h Beasonnal rendesen befürödtünk és nem akarom az ördögöt a falra festeni de sajnos simán benne van ugyanez Schwarzzal is.Közben rossz hír h Beasont nem nagyon várjuk egy ideig vissza, szerintem vele sem kell már számolni.
Asbeeutólag már könnyű okoskodni, de úgy rémlik hogy anno Linval Joseph vagy Beason volt a kérdés, mert kettőre 'állítólag' nem volt pénz, és az egész karrierje alatt sérülékeny Beason mellett döntöttek a vezetők egy valag pénzért. Pedig most milyen komoly kettős lehetnének Big Hankkel.
ozibozi
Szesze
ozibozi
több mint 10 éve
Linval idei cap hitje 4.600.000, usd, Beasoné 4.200.000.usdhát azért nem egy kategória lett volna megtartani Joseph-et Beasonnal. Viszont az egyértelmű, h Beasonnal rendesen befürödtünk és nem akarom az ördögöt a falra festeni de sajnos simán benne van ugyanez Schwarzzal is.Közben rossz hír h Beasont nem nagyon várjuk egy ideig vissza, szerintem vele sem kell már számolni.
Asbeeutólag már könnyű okoskodni, de úgy rémlik hogy anno Linval Joseph vagy Beason volt a kérdés, mert kettőre 'állítólag' nem volt pénz, és az egész karrierje alatt sérülékeny Beason mellett döntöttek a vezetők egy valag pénzért. Pedig most milyen komoly kettős lehetnének Big Hankkel.
ozibozi
Szesze
több mint 10 éve
hát azért nem egy kategória lett volna megtartani Joseph-et Beasonnal. Viszont az egyértelmű, h Beasonnal rendesen befürödtünk és nem akarom az ördögöt a falra festeni de sajnos simán benne van ugyanez Schwarzzal is.Közben rossz hír h Beasont nem nagyon várjuk egy ideig vissza, szerintem vele sem kell már számolni.
ozibozi
több mint 10 éve
Közben rossz hír h Beasont nem nagyon várjuk egy ideig vissza, szerintem vele sem kell már számolni.
Asbee
több mint 10 éve
Landon Collins nagyon kell majd, belőle azért klasszis is lehet. Nagyon kellett volna mellé még egy vagy két évig Rolle aki a szárnyai alá vehette volna. Az oké, hogy ő sem volt olyan jó mindig + fiatalítani akartunk, de szvsz hasznosabb lett volna a megtartása mint egyik másik FA leigazolása.Közben rossz hír h Beasont nem nagyon várjuk egy ideig vissza, szerintem vele sem kell már számolni.
több mint 10 éve
Vodor gondolom ezert jott, meg majd kukazunk meg valakit edzotaborok vegen.
You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
az a baj, h ha mindegyik egészséges lenne akkor is nagy baj lenne a poszton😊Bennett Jackson ACL, tőle is elköszönhetünk 2015-reamúgy van még egézséges safetytek?
Asbee
kapitnono
több mint 10 éve
Landon Collins, Nat Berhe és Cooper Taylor visszatér a hétenBennett Jackson ACL, tőle is elköszönhetünk 2015-reamúgy van még egézséges safetytek?
Asbee
kapitnono
több mint 10 éve
Bennett Jackson ACL, tőle is elköszönhetünk 2015-reamúgy van még egézséges safetytek?
Asbee

több mint 10 éve
Bennett Jackson ACL, tőle is elköszönhetünk 2015-re
több mint 10 éve
Jó, azért J.T. Thomas értékelésével várjunk még néhány alapszakasz meccset...Ha azt nyújtja itt, mint tavaly nálunk, akkor nem fog innen kilógni, vagy max felfefé, elnézve a védelmeteket az éjjel.
Asbee
több mint 10 éve
Dehogynem vesz el😊 ezért is jegyeztem meg, h nem ugyanaz volt az ellenfél se, mint múlt héten. Thomassal kapcs azért még várjuk ki a végét, de ez most tényleg elég impresszív volt.Elég papírforma teljesítményt nyújtottunk, nagyjából ezt lehetett várni előzetesen is. Annak azért örülök, h az OL sokkal stabilabbnak tűnt, nem tudom h Schwarznak köszönhetően-e (persze az ellenél se ugyanaz volt, mint múlt héten).A Jags pass rush mint olyan, nem nagyon létezik jelenleg. Persze ez nem vesz el semmit az OL teljesítményéből.
Szesze
Az LB sor egész jó volt, JT Thomas pedig absz a meccs legjobbja volt, számomra hatalmas pozitív meglepetés volt az ő játéka.Megmondtam vagy megmondtam, hogy jó fogás lesz ő? Azt hiszem megmondtam. 😀
Szesze
iktriad
több mint 10 éve
Jó, azért J.T. Thomas értékelésével várjunk még néhány alapszakasz meccset...
több mint 10 éve
Elég papírforma teljesítményt nyújtottunk, nagyjából ezt lehetett várni előzetesen is. Annak azért örülök, h az OL sokkal stabilabbnak tűnt, nem tudom h Schwarznak köszönhetően-e (persze az ellenél se ugyanaz volt, mint múlt héten).A Jags pass rush mint olyan, nem nagyon létezik jelenleg. Persze ez nem vesz el semmit az OL teljesítményéből.
Szesze
Az LB sor egész jó volt, JT Thomas pedig absz a meccs legjobbja volt, számomra hatalmas pozitív meglepetés volt az ő játéka.Megmondtam vagy megmondtam, hogy jó fogás lesz ő? Azt hiszem megmondtam. 😀
Szesze
több mint 10 éve
Elég papírforma teljesítményt nyújtottunk, nagyjából ezt lehetett várni előzetesen is. Annak azért örülök, h az OL sokkal stabilabbnak tűnt, nem tudom h Schwarznak köszönhetően-e (persze az ellenél se ugyanaz volt, mint múlt héten), de futásblokkolásban továbbra sem vagyunk vmi nagy ászok.. mondjuk én már elégedett lennék egy stabil passz-blokkal is, annyi jó elkapónk van most, h annak is elégnek kéne lennie idén. (feltételezve, h Eli és OBJ a képességeinek megfelelően fog teljesíteni élesben..) OBJ amúgy tényleg kifejezetten irritáló már így tojáshéjjal a seggén is, mi lesz akkor később? mondjuk ha hozza a tavalyi szintet idén is akkor elnézhető neki😊 A védelem elég kaotikus így, mondjuk azért nekem annyira nem tűnt rossznak az sem, ettől a játékosállománytól eleve nem lehet csodát várni, sajnos JPP kiesése akkora vérveszteség amit nem bírunk el, még vele is sok lenne a kérdőjel, nélküle meg sokkal gyengébb a pass-rush, ami alapvető fontosságú lenne a nem létező safety állományunk miatt. Az LB sor egész jó volt, JT Thomas pedig absz a meccs legjobbja volt, számomra hatalmas pozitív meglepetés volt az ő játéka. Kellenek az ilyen plusz teljesítmények, ha akarunk valamit. A DL-ben amúgy sokkal többet látnám Moore-t és Bromley-t, igaz hogy mindkettőnek vannak látványos hiányosságai, de legalább bennük van a nagy játék és a fejlődés lehetősége.
több mint 10 éve
Osztom Asbee véleményét, szerintem az offense miatt nem kell aggódni. Ha Eli komolyabban veszi a meccset, minimum 1 TD drive biztos összejött volna. Mondjuk magánvélemény, de OBJ egy picit visszavehetne az arcából. Iszonyú jó játékos, de nem kéne ehhez állandóan jártatni a száját.OBJ valoban visszavehetne,minden meccsen megerdemelne egy pofont.Spagstol is csalodas,h nem latja Jenkinsnek mar semmi keresnivaloja a kezdok kozott.Bromley es Ellis is megfeleloen jatszott eddig,igazan kilehetne probalni oket az elso csapattal is.Wynn sztem nem kezdo szint,Mooret jobban eltudnam kepzelni LDE pozicioban.Sajnos JPP tenyleg hianyzik.Safety pozicio a 0 val egyenlo tovabbra is.A tamadofal jobboldala tovabbra is rossz.Newhouse es Jerry borzaszto.Schwartz remelem egeszseges tud maradni,m vh nyugodtabb vagyok ha o a RG.
A védelemben Thomason, Cromartien és főleg Damontre Mooreon kívül nem sok biztató dolgot láttam a kezdő jelölteitektől. Spanglinak lesz dolga velük, az biztos.
iktriad
több mint 10 éve
Osztom Asbee véleményét, szerintem az offense miatt nem kell aggódni. Ha Eli komolyabban veszi a meccset, minimum 1 TD drive biztos összejött volna. Mondjuk magánvélemény, de OBJ egy picit visszavehetne az arcából. Iszonyú jó játékos, de nem kéne ehhez állandóan jártatni a száját. A védelemben Thomason, Cromartien és főleg Damontre Mooreon kívül nem sok biztató dolgot láttam a kezdő jelölteitektől. Spanglinak lesz dolga velük, az biztos.
több mint 10 éve
Az, hogy Eli-on röhög az NFL, remélem jó ómen lesz, mint az elite qb kérdés 2011-ben.Igazából röhöghetnek, ez az ő bajuk. Tegnap is volt lehetőség bőven. Eli mindig ilyen az előszezonban, ez szerintem nem újdonság senkinek sem. Ha elfogadható szinten meg tudják védeni már lesz egy jó offense-ünk. Aggódni a védelem miatt kell, néhány hétig tuti szenvedés lesz ott, mint tavaly támadóknál. Nagyon felemás az összkép, de legalább sikerült javulni valamit.
gyurczi
több mint 10 éve
hát, meg is van az eredménye 😊 smileÉn megmondtam, hogy rá érdemes lesz figyelni. 😀 Egyébként nem semmi, hogy jelenleg 6 ex-jaguár(Stanzi, Jennings, Mike harris, Thomas, Josh Gordy ás Weatherford) van jelenleg nálatok kereten. Az a roster 1/15e. 😀8 tackle, 1,5 sack, INT😀mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.A lényeg, hogy J. T Thomas játszani fog! 😀
ozibozi
iktriad
Asbee
iktriad
több mint 10 éve
A passz port. tényleg rendben lesz, volt ideje Elinak, de valóban pontatlan volt. Sok volt a drop. Sajnos OBJ nem volt szimpi a kakaskodásokkal. Félek, hogy ez alap nála. Parker két tiszta labdát droppolt. Williamsnek volt két jó futása, az egyik középen. Nekem Nassib tetszett, bár őt már condensed módban néztem. A védelem gyengus, nincs nyomás a qb-n. Röviden ennyi maradt meg a meccsből.Más. Az, hogy Eli-on röhög az NFL, remélem jó ómen lesz, mint az elite qb kérdés 2011-ben.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Mondjuk ebből sanszosan csak 3an maradnak majd csak a regularra - Jennings, J. T. Thomas és Weatherford, ők nem annyira rosszak, sőt.Eleg szornyu is a helyzet nalunk mostanaban... 😀Én megmondtam, hogy rá érdemes lesz figyelni. 😀 Egyébként nem semmi, hogy jelenleg 6 ex-jaguár(Stanzi, Jennings, Mike harris, Thomas, Josh Gordy ás Weatherford) van jelenleg nálatok kereten. Az a roster 1/15e. 😀8 tackle, 1,5 sack, INT😀mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.A lényeg, hogy J. T Thomas játszani fog! 😀
ozibozi
iktriad
Asbee
iktriad
yooker
több mint 10 éve
Eleg szornyu is a helyzet nalunk mostanaban... 😀Én megmondtam, hogy rá érdemes lesz figyelni. 😀 Egyébként nem semmi, hogy jelenleg 6 ex-jaguár(Stanzi, Jennings, Mike harris, Thomas, Josh Gordy ás Weatherford) van jelenleg nálatok kereten. Az a roster 1/15e. 😀8 tackle, 1,5 sack, INT😀mai hiányzók: WR Julian Talley, CB Prince Amukamara, S Landon Collins, CB Chykie Brown, CB Jayron Hosley, S Nat Berhe, S Cooper Taylor, CB Chandler Fenner, LB Jonathan Casillas, LT Will Beatty, G Brandon Mosley, WR Victor Cruz, WR Rueben Randle, DE George Selvie.A lényeg, hogy J. T Thomas játszani fog! 😀
ozibozi
iktriad
Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Hát kb hasonlóra számítottam. Jó hír h a támadófal azért javult, passzblokkolás megoldott lesz szvsz. Eli mindig ilyen előszezonban, ilyenkor egyébként sem neki kell bizonyítania. Elkapók közül Parker lehet kihullik majd, én nem nagyon marasztalnám őt, inkább Jones, Washington, Davis. Védelem szar lesz, első hetekben tutira. Sokkal nagyobb nyomás kell Kuhnt, Jenkins-t elfelejteni, jöjjön helyettük Bromley és Ellis. DE-k közül pedig Moore-t a kezdőbe, idén a legjobb passzsiettetőnk lehet. Pár ember lelkébe biztos belemászok most, de minél előbb szükség lenne JPP-re.
több mint 10 éve
Hát kb hasonlóra számítottam. Jó hír h a támadófal azért javult, passzblokkolás megoldott lesz szvsz. Eli mindig ilyen előszezonban, ilyenkor egyébként sem neki kell bizonyítania. Elkapók közül Parker lehet kihullik majd, én nem nagyon marasztalnám őt, inkább Jones, Washington, Davis. Védelem szar lesz, első hetekben tutira. Sokkal nagyobb nyomás kell Kuhnt, Jenkins-t elfelejteni, jöjjön helyettük Bromley és Ellis. DE-k közül pedig Moore-t a kezdőbe, idén a legjobb passzsiettetőnk lehet. Pár ember lelkébe biztos belemászok most, de minél előbb szükség lenne JPP-re.
több mint 10 éve