New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Ahogy látom a 7. körben draftolt Bobby Hart-nak sikerült rostert fognia. Newhouse mögött lesz depth szerint csere. Packersesként tudom, hogy Újház milyen képességekkel rendelkezik. Előszezonban mit mutatott Hart? Egy esetleges(és prognosztizálhatóan) szar Newhouse szezon esetén lehet esélye a RT posztra?Kb kizárt. Ha Newhouse szar lesz/megsérül, akkor megy Jerry guardba és Schwartz lesz a RT. Év közben Beatty is visszatér, akkor nagyobb lesz a variálási lehetőség.
balazs799
több mint 10 éve
Ahogy látom a 7. körben draftolt Bobby Hart-nak sikerült rostert fognia. Newhouse mögött lesz depth szerint csere. Packersesként tudom, hogy Újház milyen képességekkel rendelkezik. Előszezonban mit mutatott Hart? Egy esetleges(és prognosztizálhatóan) szar Newhouse szezon esetén lehet esélye a RT posztra?

Liverpool Fc
több mint 10 éve
Hát úgy alapból Amut kivéve nem az az eget rengető névsor...Ian Rapoport @RapSheet 12 pezzel 4. legjobban fizetett irányító lesz, éppen Rivers elé teszi, de Beni bubu mögé. így ezzel el is költöttünk a jövő évi capből már 107 misit, úgy, hogy nincs JPP, Amu, Ayers, McBride, Randle. lesz kb 40 misink, és jó pár régi és új lyuk. Reese-nek lesz dolga.
Sources: #Giants & QB Eli Manning are finalizing a 4-year, $84M extension that could be signed tomorrow. Just a few details to hammer out.
Beki
csebi
Csodálkoznék ha JPP valami extra domináns teljesítményt adna le idén!
Persze várjuk ki ezt az évet azért hogy ki hogyan teljesít!De lesz azért több is közülük akit könnyebb szívvel tudunk majd elengedni mert pótolhatóak lesznek!
McBrideban nagyon bízom hogy jó éve lesz feltéve ha egészséges tud maradni!
több mint 10 éve
teljesen korrekt pénzt kap. ennyibe kerül
több mint 10 éve
Eli-t nem fogja érdekelni a pénz...aláírnak valamit és ha kell jövőre átstruktúrálják.Eddig is mindíg belement a csapat érdekébe....de kövezzetek meg ha nincs igazam
több mint 10 éve
Szerződéstől függetlenül szerintem még pár évig nyugi van QB ügyben 😊nem láttam a szerződést, csupán a no trade és a garantált tartalom miatt gondoltam, hogy 3 évig végre nyugalom lesz QB ügyben4 év 84 M amiből 65 M garantált, tehát a 3. év után lehet bármi...+no-trade clause is lesz benneHol van ez h a 3. év után lehet bármi?
ozibozi
Asbee
ozibozi
több mint 10 éve
nem láttam a szerződést, csupán a no trade és a garantált tartalom miatt gondoltam, hogy 3 évig végre nyugalom lesz QB ügyben4 év 84 M amiből 65 M garantált, tehát a 3. év után lehet bármi...+no-trade clause is lesz benneHol van ez h a 3. év után lehet bármi?
ozibozi
Asbee
több mint 10 éve
4 év 84 M amiből 65 M garantált, tehát a 3. év után lehet bármi...+no-trade clause is lesz benneHol van ez h a 3. év után lehet bármi?
ozibozi
több mint 10 éve
Ian Rapoport @RapSheet 12 pezzel 4. legjobban fizetett irányító lesz, éppen Rivers elé teszi, de Beni bubu mögé. így ezzel el is költöttünk a jövő évi capből már 107 misit, úgy, hogy nincs JPP, Amu, Ayers, McBride, Randle. lesz kb 40 misink, és jó pár régi és új lyuk. Reese-nek lesz dolga.
Sources: #Giants & QB Eli Manning are finalizing a 4-year, $84M extension that could be signed tomorrow. Just a few details to hammer out.
Beki
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Ian Rapoport @RapSheet 12 pSources: #Giants & QB Eli Manning are finalizing a 4-year, $84M extension that could be signed tomorrow. Just a few details to hammer out.
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Rueben Randle-től mi várható ebben a szezonban?Személyes tippem 900 yard, 8 TD, erősen egyenetlen eloszlásban
Leon78
több mint 10 éve
mondanám, h max a pöcsével, de így még az is necces 😊JPP fog játszani vasárnap?Pár napja látta a csapat orvos először miután felrobantotta a kezét. Te mit tippelsz?
Coolearie
gyeek
több mint 10 éve
JPP fog játszani vasárnap?Pár napja látta a csapat orvos először miután felrobantotta a kezét. Te mit tippelsz?
Coolearie
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
JPP fog játszani vasárnap?
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Rueben Randle-től mi várható ebben a szezonban?Kérdés mennyire tud konzisztens lenni, de Cruz gyengélkedésével könnyen 1000 yardos elkapó lehet belőle idén.
Leon78
Más: ha valaki jönne meccset nézni, de gond a hazajutás, meccs után valamelyik közlekedési csomópontig (vagy valameddig) el tudom majd dobni, ezen ne múljon😊
több mint 10 éve
Mi a véleményetek Rueben Randle-től mi várható ebben a szezonban?
több mint 10 éve
Cruz biztos nem játszik vasárnap(3 hete nem edz, valószínű később se fogják siettetni, erőltetni) és Beason térde se vasárnapig gyógyul meg.
több mint 10 éve
Fiastyúk utcában lakom angyalföldön
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Mondjuk hétfőn mindenki boldogan megy majd munkába. Ha kikapunk akkor nem történt semmi érdemleges, ha nyerünk az meg jó😀lehet engem is érdekelne, de PM-ben dobj pls egy címet, hogy megéri-e hajnalban utazgatnom utána
Btw meccsnézésre esetleg még valaki? Viko eddig tuti, csebi probable
Asbee
több mint 10 éve
Mondjuk hétfőn mindenki boldogan megy majd munkába. Ha kikapunk akkor nem történt semmi érdemleges, ha nyerünk az meg jó😀Kelenföldhöz közel laksz? 😀
Btw meccsnézésre esetleg még valaki? Viko eddig tuti, csebi probable
Asbee
több mint 10 éve
Mondjuk hétfőn mindenki boldogan megy majd munkába. Ha kikapunk akkor nem történt semmi érdemleges, ha nyerünk az meg jó😀Btw meccsnézésre esetleg még valaki? Viko eddig tuti, csebi probable
több mint 10 éve
gondolkoztam egy ilyen opción is de aztán durvának találtam , hogy 4 féle vereségből is lehessen válogatni...😊Ki mit tippel vasárnapra? 😊én valahol az A és B között félúton (egy darabig tartjuk magunkat aztán a végére sima lesz). C-vel már elégedett lennék így előzetesen, bár ha nem csak szoros hanem idegtépő is akkor sokkal inkább legyen B 😊 de azért most még elég nehéz megtippelni bármit is úgy h élesben még semmi nem látszott.
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb
B
yooker
Szesze
több mint 10 éve
Idegtépő döntetlen 😊Ki mit tippel vasárnapra? 😊laza döntetlen :--)
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb
B
yooker
ozibozi