New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Én meg azt, h ez ha be is következik akkor az nálunk fog megtörténni.twitter.com/UDWJPP/status/644494473221828608Jó duma, úgy tűnik valamivel azért több hiányzik. Ezzel azért erősíteni is "kicsit" nehezebb lesz, de én szurkolok neki hogy bebizonyítsa milyen faszagyerek és vissza tud térni. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ez idén megtörténhet.
baggio
Henderson
több mint 10 éve
Jason Pierre-Paul tweets he doesn't need index finger to get sackswww.youtube.com/watch?v=o3tBzYcl7-8
több mint 10 éve
Cruz 1 hónapja nem edztwitter.com/UDWJPP/status/644494473221828608Jó duma, úgy tűnik valamivel azért több hiányzik. Ezzel azért erősíteni is "kicsit" nehezebb lesz, de én szurkolok neki hogy bebizonyítsa milyen faszagyerek és vissza tud térni. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ez idén megtörténhet.
baggio
Cruz továbbra sem edz, OO lábával is gáz van. Kuhn szintén nem edz, ennek mondjuk kicsit örülök, nyomjuk be Bromleyt. Unga is limited.
Flowers bokájával is van baj, de a meccset is végignyomta, edz is, talán rendben lesz. Beason is edzett valamennyit megint...
Henderson
több mint 10 éve
twitter.com/UDWJPP/status/644494473221828608Jó duma, úgy tűnik valamivel azért több hiányzik. Ezzel azért erősíteni is "kicsit" nehezebb lesz, de én szurkolok neki hogy bebizonyítsa milyen faszagyerek és vissza tud térni. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ez idén megtörténhet.
baggio
Cruz továbbra sem edz, OO lábával is gáz van. Kuhn szintén nem edz, ennek mondjuk kicsit örülök, nyomjuk be Bromleyt. Unga is limited.
Flowers bokájával is van baj, de a meccset is végignyomta, edz is, talán rendben lesz. Beason is edzett valamennyit megint...
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
több mint 10 éve
twitter.com/UDWJPP/status/644494473221828608

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Túl jó a csapat, hogy ilyen gyanus elemekbe fektessenek.Lehet tennénk neki ajánlatot, de tuti nem annyiért, amennyiért ő aláírna.jaguarsEgészen pontosan úg néz ki, hogy a FT aláírásának a pillanatában a hátralévő meccsek számával arányosan számít majd bele a capbe. Ugyebár új szerződésről július 15 óta nincs lehetőség tárgyalni, ehhez ki kell rakni és megállapodni vele egy új kontratusról. Ekkor viszont bármelyik csapat szabadon igazolhatja.Szerinted bevállalná bármelyik csapat?
Asbee
Vobox
Asbee
iktriad
több mint 10 éve
Lehet tennénk neki ajánlatot, de tuti nem annyiért, amennyiért ő aláírna.jaguarsEgészen pontosan úg néz ki, hogy a FT aláírásának a pillanatában a hátralévő meccsek számával arányosan számít majd bele a capbe. Ugyebár új szerződésről július 15 óta nincs lehetőség tárgyalni, ehhez ki kell rakni és megállapodni vele egy új kontratusról. Ekkor viszont bármelyik csapat szabadon igazolhatja.Szerinted bevállalná bármelyik csapat?
Asbee
Vobox
Asbee
több mint 10 éve
jaguarsEgészen pontosan úg néz ki, hogy a FT aláírásának a pillanatában a hátralévő meccsek számával arányosan számít majd bele a capbe. Ugyebár új szerződésről július 15 óta nincs lehetőség tárgyalni, ehhez ki kell rakni és megállapodni vele egy új kontratusról. Ekkor viszont bármelyik csapat szabadon igazolhatja.Szerinted bevállalná bármelyik csapat?
Asbee
Vobox
több mint 10 éve
Egészen pontosan úg néz ki, hogy a FT aláírásának a pillanatában a hátralévő meccsek számával arányosan számít majd bele a capbe. Ugyebár új szerződésről július 15 óta nincs lehetőség tárgyalni, ehhez ki kell rakni és megállapodni vele egy új kontratusról. Ekkor viszont bármelyik csapat szabadon igazolhatja.Szerinted bevállalná bármelyik csapat?
Asbee
több mint 10 éve
Egészen pontosan úg néz ki, hogy a FT aláírásának a pillanatában a hátralévő meccsek számával arányosan számít majd bele a capbe. Ugyebár új szerződésről július 15 óta nincs lehetőség tárgyalni, ehhez ki kell rakni és megállapodni vele egy új kontratusról. Ekkor viszont bármelyik csapat szabadon igazolhatja.
több mint 10 éve
Minden meccs ahol JPP nem lép pàlyàra durvàn 900.000 usd megtakarítàst jelent a csapatnak időarànyosan a szezon végéig amíg pàlyára nem tud lépni.
több mint 10 éve
Majd rákérdezek gsn-nél szerződéssel kapcsolatban
több mint 10 éve
Valaki meg tudja mondani, ha JPP nem kapja meg a TAG-et, akkor mikor es hogyan szabadul fel pénz?Ugyanezen agyaltam én is...bár az a baj,hogy az,hogy mennyit romlik valójában akkor derül ki,ha játszik,ami feltételezi,hogy fizetni kell!
Sanyichef
több mint 10 éve
Cruz visszatérése mikorra várható?😊
több mint 10 éve
Valaki meg tudja mondani, ha JPP nem kapja meg a TAG-et, akkor mikor es hogyan szabadul fel pénz?
több mint 10 éve
JPP meg felrakott egy edzéses videót instagramra. Tényleg mintha kb 3 és fél ujja lenne...
több mint 10 éve
a legjobb linebacker a csapatban.Az Kennard
Törölt
több mint 10 éve
én még mindig lábadozok.. legalább ne a szezon első meccse lett volnaja-ja! lassan túltettem már magam rajta azért...😊Ki mit tippel vasárnapra? 😊Asszem ez eléggé kimerítette a C-t 😊
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb
yooker
Szesze
hosszú évünk lesz nagyon , de utána annál izgalmasabb részek jönnek!
yooker
több mint 10 éve
ja-ja! lassan túltettem már magam rajta azért...😊Ki mit tippel vasárnapra? 😊Asszem ez eléggé kimerítette a C-t 😊
a, átgázolnak rajtunk
b, tisztességes vereség
c, szoros idegtépő vereség
d,szoros idegtépő győzelem
e, sima győzelem
f, egyéb
yooker
Szesze
hosszú évünk lesz nagyon , de utána annál izgalmasabb részek jönnek!
több mint 10 éve
JPP-nek ezzel lehet annyi is. De hogy Giants mezben nem fogjuk már látni az majdnem biztos.ahogy ez eddig is várható volt
Asbee
több mint 10 éve
Ha jól láttam, összesen játszott kb. 30 snapet, a játékok kevesebb mint felén volt pályán.Bocsi elnéztem. Sackje nem volt, csak 5 szerelése.J.T. Thomas hogy játszott? Láttam volt egy sackje, de emellett milyen volt?majd mutasd meg nekem is, mert én nem láttam.. (nemhogy sacket nem csináltunk az egész meccsen, hanem még egy vacak siettetés se jött össze)
iktriad
kb mintha pályán se lett volna amúgy
Szesze
iktriad
Ezt mondjuk nem igazán értem, a legjobb linebacker a csapatban.