New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Vobox New York Giants 659
Williams sajnos még mindíg olyan a snapre mint bika a posztóra..neki nem izmot kell növelni,hanem lenyugodni!Vereen hiánypótló,remek igazolás!RB fronton nincs baj,ha a fal tudna nekik dolgozni!Mondjuk az feltünő,hogy az OL legalább Eli-t képes nagyjából megvédeni!
OBJ meg persze széthúzhatja a védelmet,de ki fogja el kapni a krumplit?
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Nemtudom lehet én emlékszem rosszul, de odellnek volt vagy 3 20+os elkapása, köztük egy kb 40+ yardos td-vel. Milyen hosszú játékot hiányolsz akkor? Jah meg williams is futott 2 20+ost...
peach
az a baj, h ugye régebben Eli elég sok INTet dobott és az lett az alapkoncepció, h ezeket mindenképpen redukáljuk le ami tök jól hangzik, csak éppen ez azzal jár, h sokkal kevesebb kockázatot vállalunk, felesleges, nem működő futásokat hívunk stb. Ez akkor működhetne jól, ha lenne egy jó védelmünk, de jelen pillanatban ez a Giants D a liga 5 leggyengébbje között van az fix. (és arról még nem beszéltünk, h Eli egyik fő erőssége (lenne) a hosszú passz, ebben simán ligaelit még mindig)
több mint 10 éve
peach Atlanta Falcons 15 802 — a new hope (again)
Nemtudom lehet én emlékszem rosszul, de odellnek volt vagy 3 20+os elkapása, köztük egy kb 40+ yardos td-vel. Milyen hosszú játékot hiányolsz akkor? Jah meg williams is futott 2 20+ost...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
hosszú játékok teljesen hiányoznak!egyszerűen meg sem próbáljuk!????
jönnek ezek a "köröm passzok" kis területre nagy kockázattal kevés yardért folyamatosan..
1-1 hosszú (legalább próbálkozás) nagyon kellene hogy ezek rendszeresen működni tudjanak...
yooker
A gond ezzel az,hogy OBJ mellett nincs olyan WR/TE akinek nincs beolajozva a keze.Lehet próbálkozni hosszú játékkal,csak az ellenfél is tudja,hogy egy embert kell fogni,a többi elejti!Hiányzik Cruz!!
Vobox
azért csak meg kellene próbálni!
OBJ-nek pont ez az egyik legnagyobb erőssége!tavaly is láthattunk rá több szép példát...
muszáj lenne széthúzni kicsit a védelmeket...

a phillyt azért én nem írnám még le!a D most sem rossz és még van benne potenciál!
az O-nál sem ez a max teljesítmény még az is nyilvánvaló...
több mint 10 éve
A phillynél szerintem a probléma gyökere,hogy kelly elfelejtette,hogy az nfl kicsit összetettebb mint a college és teljesen felforgatott csapattal értelmetlen neki állni egy szezonnak,de ettől még azért összeállhat később
Vobox
Én Bradford-ból megmondom őszintén semmit sem nézek ki. Valaki kimondhatná végre, hogy bust a csávó😀
TheBerzerker
Bust! 😊
több mint 10 éve
jönnek ezek a "köröm passzok" kis területre nagy kockázattal kevés yardért folyamatosan..
1-1 hosszú (legalább próbálkozás) nagyon kellene hogy ezek rendszeresen működni tudjanak...
yooker
A gond ezzel az,hogy OBJ mellett nincs olyan WR/TE akinek nincs beolajozva a keze.Lehet próbálkozni hosszú játékkal,csak az ellenfél is tudja,hogy egy embert kell fogni,a többi elejti!Hiányzik Cruz!!
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
A phillynél szerintem a probléma gyökere,hogy kelly elfelejtette,hogy az nfl kicsit összetettebb mint a college és teljesen felforgatott csapattal értelmetlen neki állni egy szezonnak,de ettől még azért összeállhat később
Vobox
Én Bradford-ból megmondom őszintén semmit sem nézek ki. Valaki kimondhatná végre, hogy bust a csávó😀

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
A dallas nagyot szívot,hisz az offense gyakorlatilag kiherélve Romo és Dez nélkül elvileg(!) de még mindíg van egy olyan OL ami miatt nem leírhatóak teljesen. A phillynél nem látom,hogy mitől lenne bármire is jó,a skins pedig,bár más jellegűek a problémáik,hasonló mint mi,értsd minden meccs lutri!
Vobox
Még a végén idén az NFC EAST lesz a tavalyi NFC SOUTH. Amúgy az, hogy a dallast ekkora sérülések érték, és a phily nem is tudom, hogy mit csinál, most lehetne megragadni ezt az alkalmat!

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
több mint 10 éve
az, h a philly ekkora homály azért elég nagy meglepetés, a többi nálam papírforma
több mint 10 éve
A dallas nagyot szívot,hisz az offense gyakorlatilag kiherélve Romo és Dez nélkül elvileg(!) de még mindíg van egy olyan OL ami miatt nem leírhatóak teljesen. A phillynél nem látom,hogy mitől lenne bármire is jó,a skins pedig,bár más jellegűek a problémáik,hasonló mint mi,értsd minden meccs lutri!
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Nekem kurvára nem tetszenek az offense playhívások, így McAdoo-val sem tudok szimpatizálni egyelőre.. tavaly is így kezdődött a szezon, aztán a második felére elkezdtünk ésszerűen játszani, természetesen azt vártam volna, h ez a folyamat folytatódik, ehelyett sokszor megint visszaesünk az értelmetlenségekbe és engem halálba idegesít amikor nem a kivitelezésbe esik hiba, hanem eleve már a playhívással kinyírjuk magunkat, mert halálra van ítélve az egész már az előtt mielőtt elindulna a play..
Szesze
néha olyan érzése van az embernek, hogy gyengeelméjűek vezetik a csapatot, pedig biztos hogy jobban értik ezt az egész játékot, mint bármelyikünk, de mégis...
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
...mondjuk ha tehénőröknél összeáll a futás, akkor ezzel a védelemmel, ráadásul kiegészülve az eltiltottakkal simán elkaristol bárkivel a QB poszton game managarként,2 hónapot, főleg hogy meg is tudják védeni. Ebben a csoportban bármi lehet, de addig felesleges számolgatni, amíg nincs legalább kinézetre egy csapatunk, pedig Idén már vlsz egy 9-7 (10-6) elég lehet a csoportgyőzelemhez.
több mint 10 éve
Nekem kurvára nem tetszenek az offense playhívások, így McAdoo-val sem tudok szimpatizálni egyelőre.. tavaly is így kezdődött a szezon, aztán a második felére elkezdtünk ésszerűen játszani, természetesen azt vártam volna, h ez a folyamat folytatódik, ehelyett sokszor megint visszaesünk az értelmetlenségekbe és engem halálba idegesít amikor nem a kivitelezésbe esik hiba, hanem eleve már a playhívással kinyírjuk magunkat, mert halálra van ítélve az egész már az előtt mielőtt elindulna a play..
több mint 10 éve
Én is azt látom,hogy nem elsősorban a játékosállománnyal van a baj,hanem vezető szinten és kicsit azt érzem pl. McAdoo próbálna modernizálni,csak mintha meg lenne kötve a keze.
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
Dallas csúnyán visszaeshet

lehet hogy trade-lnek a Brownssal (Menziel)
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Az mondjuk biztos h az NFC East megint egy nagy káosz lesz, Dallas csúnyán visszaeshet sérülések miatt, nagyon nem szeretem az ilyet, sajnálom őket. Philly egyelőre elég gyenge, ezt is elismeri mindenki. Ebből mi és a Redskins profitálhatunk, meglátjuk kinek sikerül. Ez a 2 vereség viszont nagyon fájó, csütörtökön must win game jön. Nekem nem 2007-re, hanem 2011-re hajaz a szezon, mikor nem voltunk (sokkal) erősebbek, de a kulcshelyzetekben helyén volt a szívünk és az eszünk is és ezeket a meccseket hoztuk. Nem a rájátszásra (mikor összeállt minden), hanem az alapszakaszra gondolok.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
2007 is idegenbeli dallas L-el kezdődött (ott is volt esély a győzelemre), majd rá egy hazai szopó (akkor GB) után pedig egy must win meccs @wash, amivel meg is lett az 1-2
vittore
csak egy kicsit más volt a játékosállományunk színvonala😊
több mint 10 éve
vittore New York Giants 1 331 — Giants fan
2007 is idegenbeli dallas L-el kezdődött (ott is volt esély a győzelemre), majd rá egy hazai szopó (akkor GB) után pedig egy must win meccs @wash, amivel meg is lett az 1-2
több mint 10 éve
hihetetlen hogy mind a 2 meccsen ( ami igazán nagy meglepetés volt számomra )megteremtjük az esélyt a győzelemre , a nehezét megoldva,
aztán meg elbarmoljuk a végét!zavaróak persze az egyéni hibák a játékosoktól, de ami igazán kiakaszt az az edzői stáb balfaszkodása!azzal hogy TC kb a legkonzervatívabb edző a ligában óriási kerékkötője lett a csapatnak! az elmúlt években annyira megváltoztak a trendek, tükörsimán vállalnak be az edzők olyan szitukat ami nálunk elképzelhetetlen!egész más fejjel
kellene már gondolkodni..
és hogy kb az egyetlen tutinak tűnő posztunkat (WR ) is sikerült addig variálni amíg
olyan lett ,amilyen, az meg csak hab a tortán...
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Collins te jó ég ..... Nesze neked All American Safety 😒"
Taz
Várjunk azért vele még akkor is, ha sokat várunk tőle. A GB fanok majd megmondják, de tavaly mintha Clinton-Dix debütálása sem a legfényesebben sikerült. A másik, hogy kicsit más szerepkört kellene neki adni, sokkal közelebb kellene felállnia a boxhoz, de a többiek valószínűleg még nála is rosszabbak. Tény nagyon vacakul játszik, de két meccs után még ne írjuk le.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Rodaron New York Giants 2 149
Tényleg az a legbosszantóbb, hogy lehetne ez 2:0 is, de ezeket olyan egyéni hibák és döntések okozzák, amitől az ember kirohanna a világból. Mennyivel más lenne a helyzet, jobb lenne a motiváció, nagyobb lenne az önbizalom és bevállalnának egy-két rizikósabb játékot is, ami pont a különbséget jelentené. Nagyon nehéz lesz ezeket kijavítani, nagyon nehéz lesz a Skins ellen a TNF, a sérültek biztos nem fognak felépülni + lehet DRC is kuka, de egy esetleges győzelemmel...de inkább be se fejezem a mondatot egyenlőre.
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Erre a bénázásra nincs magyarázat. Eli akkora homályokat dobott a végén. A delay is bohócság volt. Be kellett volna engedni a td-t. OBJ a második félidőben egy passzt kap. Ostoba zászló hegyek. Eli fumble-nál bezzeg nem csinál newhouse holdingot. Collins akkora homály, mint a linbackerek. Az egész fo, coach stuff munkájának az eredménye szépen visszaköszön a meccseken.
gyurczi
Collins te jó ég ..... Nesze neked All American Safety 😒"
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Erre a bénázásra nincs magyarázat. Eli akkora homályokat dobott a végén. A delay is bohócság volt. Be kellett volna engedni a td-t. OBJ a második félidőben egy passzt kap. Ostoba zászló hegyek. Eli fumble-nál bezzeg nem csinál newhouse holdingot. Collins akkora homály, mint a linbackerek. Az egész fo, coach stuff munkájának az eredménye szépen visszaköszön a meccseken.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!