New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Vobox New York Giants 659
napi WTF: Free agent TE Chris Cooley will work out for the Giants on Tuesday.
Henderson
ja-ja, csak ő hiányozna még, és meg is vagyunk
ozibozi
Meriweather után már nem lepődök meg,de azért fájna ha öregítjük a csapatot.
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 020
Henderson
ja-ja, csak ő hiányozna még, és meg is vagyunk

Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Látom a W ellenére is kicsit nyomott itt a hangulat. Nos úgy kellene hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a (szintén Giants fan) Anne Hathaway teszi - a felvétel még a Redskins meccs előttről van:
 www.youtube.com/watch?v=NPg014e9z2A
Remélem mostantól már nem lesz baj a morállal itt. LOL
iktriad
Az Eagles topichoz képest még jó a morál 😊
Vobox
most képzeld el, mi lenne, ha a Skins ellen is kikaptatok volna...
slowmotion
...pont ezt akartam írni én is :--D amúgy is csak akkor ér valamit ez a W, ha ad akkora mentális löketet, ami átsegít a képességekből eredő hiányosságokon a jövő héten. Utána kiderül összeáll e vlm.
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 365 — Cowboys fan
2011-ben kikaptunk tőlük. Kétszer.
Asbee
furcsa módon mindkét meccs előtt biztosra vettem, hogy a Skins fog nyerni. akkor ez egy ilyen matchup volt.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
2011-ben kikaptunk tőlük. Kétszer.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 365 — Cowboys fan
Látom a W ellenére is kicsit nyomott itt a hangulat. Nos úgy kellene hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a (szintén Giants fan) Anne Hathaway teszi - a felvétel még a Redskins meccs előttről van:
iktriad
Vobox
most képzeld el, mi lenne, ha a Skins ellen is kikaptatok volna...
több mint 10 éve
iktriad
több mint 10 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 890 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
Én Collinson pl már most is látom a fejlődés jeleit, de úgy globál az egész védekezés számomra absz várakozáson felüli, tekintve h tényleg ezer sebből vérzik ez a keret. Futás ellen kifejezetten jók vagyunk és ez nagy pozitívum, persze ha lenne egy kis pass-rush is az lenne az igazi. Hátha 8 és fél ujjú JPP csodát tesz majd.
Ezen a meccsen az offense is nagyon tetszett (most először az évben), alig volt hiba,ment a futás is, Eli is faszán nyomta végig és csak 1x hívtunk olyan playt ami eleve halálra volt ítélve, tehát tényleg mindenki előrelépett most. Jó lenne folytatni ezt a tendenciát, a Bills ellen egy kevés pontos meccs várható (sztem), ahol biztosan több hiba lesz majd, mert az a védelem azért nagyon kemény.
több mint 10 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Collinsnak azért nyilván kell egy kis időt hagyni, hogy felvegye a tempót. Nem várhatjuk, hogy egy rookiet bedobva kezdő safety pozícióba rögtön playmaker szinten játsszon. Pláne nem ezen a poszton. Ha mondjuk megnézzük a tavalyi évben, hogy mutatkozott be Clinton-Dix a Green Bayben akkor lehetnek jó reményeink. Első meccsein elég keményen zavarban volt és neki is kicsit hirtelen jött a kezdő szerep. Aztán a szezon második felére korrekt kezdő teljesítményt tudott hozni.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Félreértés ne essék én örülök az előrelépésnek, de megint olyan dolgokat lát a szurkoló a meccsen, amit nem tud hova tenni, ami visszarántja a földre. Én minden héten alig várom a meccset, a másnap végén már szarok az erdményre, készülök a következőre, de attól még próbálom reálisan látni a dolgokat.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Néha kezdem azt érezni,hogy más csapatok szurkolói írnak ide,aztán rájövök mindíg,hogy átlagos magyar mentalitás van itt is hogy még a jónak sem tud valaki örülni!Pedig most még Gerixx is pozitív 😊
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
most tudtam csak megnézni a meccset, de ezen nem nagyon kellett izgulni, totális dominancia volt az elejétől a végéig. A Skins ellen mindig jók vagyunk úgy látszik, kár h nem tudtuk megnyerni legalább az egyik (szarrá nyert) meccset az előző kettőből. Egyetlen esély a POra, ha megnyernénk a csoportot, meglátjuk mennyit gyengül a Dallas Romo és Bryant nélkül, ha sokat akkor nem kizárt, h mínuszos mérleggel is be lehet innen jutni.
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
A w mellett a legfontosabb, hogy végre Randle is back. A d-ről annyit, hogy egy jobb qb-wr felállás ellen esélyünk se lesz. Ha nem nyerjük agyon a meccset, a végén meg tudják majd fordítani. Nem hittem volna, hogy a safety poszt megoldása ennyire gyengére sikerül. Azt tudtam hogy lesznek nehézségek, a pass rush miatt, de hogy ennyire gyengék leszünk a passz ellen, azt nem. Collins katasztrófa. A futás ellen mutat valamit, de akkor legyen lb. A TE játék is hullámzó. Az ember kezdi azt hinni, hogy egész jók vagyunk ott, aztán jön egy-két olyan drop, hogy beszarás. Tök jó kis futó hármasunk van, de kinyírjuk őket a középső draw szarozással, nem emlékszem egy jó kis szélső futásra, amivel minket is szivatnak. Előrelépés megkérdőjelezhetetlen, le tudtuk zárni a meccset, de sok bizakodásra nincs okunk. De cáfoljanak meg. TC ismét parádézott a végén a piros zászlóval. Lehet, hogy már elfárad az öreg a meccsek végére.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Amúgy volt egy tanárom anno aki azt mondta,"nem az átlag határozza meg a jegyed,mert ha egyik kezed a fagyasztóban,a másik egy forró platnin,átlagban q**** jól érzed magad,ami fontos,hogy az előző teljesítményedhez képest mennyit javultál"
Innen nézve minden oldalon javuló tendenciát látok!Persze késő,ha a 10. Hétvégén játszunk nagyon jól,de legalább van fejlődés!
több mint 10 éve
Tegnap letudtam az idenybeli elso hazai merkozesemet a Metlifeba !Nagyszeru helyrol kovethettem figyelemmel.Kapu mogott 20.sorba.Hihetetlen h OBJ mekkora showt csinal merkozes elott,es pont a szemunk elott tette😊Nagyon jo volt latni,h dominaltuk azt a redskinst,aki ha szerencsesebb sima 2-0 val erkezik hozzank.Azt a redskinst aki siman verte a Finst es Ramst.Kb 6 ponton kellett volna oket tartanunk,mert annyit erdemeltek.Jo volt latni h Randle vegre passzokat kap el.A falunk kivalo volt pass blockba.A Dline tovabbra is gyenge,blitzek nelkul nem tudunk nyomast helyezni a qb ra.Collinsnak idore van szuksege csak.Nem a gyorsasagaval van baj,hanem a reakcio idejevel.Lesz ez jobb.Tovabbra is tart a sorozat ,h amikor kint vagyok a merkozesen,mindig nyerunk!Go Giants!
Gerixx
Ha ezen múlik összedobunk egy bérletre 😊
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
Tegnap letudtam az idenybeli elso hazai merkozesemet a Metlifeba !Nagyszeru helyrol kovethettem figyelemmel.Kapu mogott 20.sorba.Hihetetlen h OBJ mekkora showt csinal merkozes elott,es pont a szemunk elott tette😊Nagyon jo volt latni,h dominaltuk azt a redskinst,aki ha szerencsesebb sima 2-0 val erkezik hozzank.Azt a redskinst aki siman verte a Finst es Ramst.Kb 6 ponton kellett volna oket tartanunk,mert annyit erdemeltek.Jo volt latni h Randle vegre passzokat kap el.A falunk kivalo volt pass blockba.A Dline tovabbra is gyenge,blitzek nelkul nem tudunk nyomast helyezni a qb ra.Collinsnak idore van szuksege csak.Nem a gyorsasagaval van baj,hanem a reakcio idejevel.Lesz ez jobb.Tovabbra is tart a sorozat ,h amikor kint vagyok a merkozesen,mindig nyerunk!Go Giants!
több mint 10 éve
Gerixx New York Giants 332
ott Bills, egy talán hasonlóan zavarba hozható irányítóval!Taz
Taylorból én többet nézek ki mint Cousinsból. Billsnek a támadófala is sokkal jobb mint a Redskinsé. Kemény dió lesz azért a Bills, még akkoris ha az eddigi számaikat nézzük. Ne legyen igazam de ott érik Manning első INT-je.
TheBerzerker
Nem tudom te mirol beszelsz,de a Bills tamadofala sehol sincs a Skinsehez.Manningnek benne volt mar most is az int...
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Védelmet azért abban a tekintetben meg kell védeni h a futásokat nagyon jól megfogtuk és belekényszerítettük a Redskins-t a passzba. Pass rush-t gyengítette az is h nem volt Ayers, így azért még nehezebb volt. Secondary sem volt rossz szvsz, Amu klasszis éa Hosley sem volt rossz magához képest. A győzelem megvan és ez a legfontosabb, lélektanilag sokat jelenthet, persze a jövő héten csúnyán benne van egy szopóág.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
egy playoff menetelésre nyilván alkalmatlan a csapat, de hihetetlen, hogy ebben az ótvar csoportban 3-0-val is állhatnánk... ez sem volt egy parádés mérkőzés, de most legalább nem balfaszkodtuk el a végét 😊
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
ott Bills, egy talán hasonlóan zavarba hozható irányítóval!Taz
Taylorból én többet nézek ki mint Cousinsból. Billsnek a támadófala is sokkal jobb mint a Redskinsé. Kemény dió lesz azért a Bills, még akkoris ha az eddigi számaikat nézzük. Ne legyen igazam de ott érik Manning első INT-je.

Szerkesztette: TheBerzerker

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Én nagyon örültem a tegnapi győzelemnek , jól játszott a védelem meg a támadósor is . Igaz a vége fele megint egy kicsit magunkra húztuk őket, de sebaj addigra már zsebben volt a meccs. Bár a passzvédekezés lehetett volna jobb is , érezhető volt DRC hiánya. Ti mit gondoltok a péntek hajnali meccsről ?
Taz
sztem innen mindenki örült neki! 😊
azért bőven akadtak bosszantó hibák , a skins megfelelő ellenfél volt hogy ezek most ne bosszulják meg magukat megint végzetesen!az látszik hogy labdaszerzések nélkül a D bajban lesz, reméljük minél több lesz belőlük...!tetszik viszont hogy végre megy a blitz , nem várjuk a csodát a 4 man rushtól..Amu zseniális,DRC visszatér remélem legközelebb már az így rendben lesz!Collins viszont elképesztő gyenge sajnos!lassú(nem túlsúlyos picit?) és rosszul is helyezkedik!
O-ben bosszantó volt hogy sok short field szitut nem tudtunk rendesen megoldani , igaz 2x is jött megint a bosszantó dropp...!a lényeg a Win illetve hogy lehet pihenni , helyrejönni most a következő fordulóig..
ott Bills, egy talán hasonlóan zavarba hozható irányítóval!
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
Nagyon örültem a tegnapi győzelemnek , jól játszott a védelem meg a támadósor is . Igaz a vége fele megint egy kicsit magunkra húztuk őket, de sebaj addigra már zsebben volt a meccs. Bár a passzvédekezés lehetett volna jobb is , érezhető volt DRC hiánya. Ti mit gondoltok a péntek hajnali meccsről ?

Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
szebb lesz ez a nap 😊 megérdemeltük

Szerkesztette: ozibozi