New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Összeszedett vmi térdsérülést a Bills meccs végén, tegnap nem edzett, de saját állítása szerint játszani szeretne hétvégén, persze ettől még nem biztos hogy fog is, nem igazán ismert a sérülés mértéke jelenleg.Kennard nem fog játszani, just sayin'Miért?
Asbee
Janek
Ami viszont rossz hír, h Kuhn úgy néz ki felépült a sérüléséből és játszani fog vasárnap 😊
Szerkesztette: Szesze
több mint 10 éve
Kennard nem fog játszani, just sayin'Miért?
Asbee
több mint 10 éve
Kennard nem fog játszani, just sayin'
több mint 10 éve
Na gyerekek...én leszek olyan kemény, hogy beteszem a fantasy csapatomba a giants def-et!
TheBerzerker
Na gyerekek...én leszek olyan kemény, hogy beteszem a fantasy csapatomba a giants def-et!nekem már hetek óta 9 pont felett nyomják,,,
TheBerzerker
több mint 10 éve
Per pillanat úgy érzem, hogy inkább a giants, mint a phily. Azért a frisco és cap könnyen szivatható.Na gyerekek...én leszek olyan kemény, hogy beteszem a fantasy csapatomba a giants def-et!azért ez még mindig kicsit merész vállakozás, de remélem bejön 😊
TheBerzerker
Szesze
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Na gyerekek...én leszek olyan kemény, hogy beteszem a fantasy csapatomba a giants def-et!azért ez még mindig kicsit merész vállakozás, de remélem bejön 😊
TheBerzerker
több mint 10 éve
thug life
több mint 10 éve
Na gyerekek...én leszek olyan kemény, hogy beteszem a fantasy csapatomba a giants def-et!
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
A CBS-nél már egész jól állunk...www.cbssports.com/nfl/story/25329198/nfl-power-rankings-falcons-soaring-look-like-playoff-lock-with-easy-schedule
több mint 10 éve
akkor arra minden körülmények között összehozunk egy hagyományos meccsnézést!Uhh.. Basszus! Vasárnap éjjel játszunk...én meg képzeld minden vnap dolgozom, és a net olyan lassú, hogy otthon esélyem sincs a streamre ... szóval max az összefoglalók maradnak nekem! de ha minden jól megy, akkor a vikings elleni "örökrangadót" otthon meg tudom tekinteni.
yooker
csebi
több mint 10 éve
Uhh.. Basszus! Vasárnap éjjel játszunk...Utána meg hétfő éjjel
yooker
több mint 10 éve
Uhh.. Basszus! Vasárnap éjjel játszunk...én meg képzeld minden vnap dolgozom, és a net olyan lassú, hogy otthon esélyem sincs a streamre ... szóval max az összefoglalók maradnak nekem! de ha minden jól megy, akkor a vikings elleni "örökrangadót" otthon meg tudom tekinteni.
yooker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Uhh.. Basszus! Vasárnap éjjel játszunk...
több mint 10 éve
Én kérek elnézést! : - )Pedig nem is a mienk, mert volt már kickoff return TD is hosszabbításban 😛de azért csak kikaptak a legrövidebb OT-vel all time hehe 😊Azt elég nehéz lesz elvenni a Steelers-től.
csebi
tomi-tomi
Shilkor
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Whitlock-kal tényleg csak az a "baj" amit Henderson mondott a meccs alatt, h fullback létére ő a legjobb pass-rusher a csapatban 😊 Ezen a meccsen sokan voltak nagyon jók, szinte az egész védelem tökéletesen működött, már tényleg csak az lenne a csúcs ha JPP is hozzá tudna tenni, mert normális nyomás a QB-n azért nem nagyon van továbbra sem és ezt minden olyan ellenfél ki fogja használni ahol normális fal+QB van (nem véletlen, h melyik két meccset nyertük meg, illetve vesztettük el)
Collins rengeteget fejlődött néhány hét alatt, ez nagyon biztató, főleg h pocsékul kezdett eleinte. Ezen a meccsen ráadásul már nem csak a boxban mutatott jó dolgokat, reméljük folytatódik ez a tendencia.
Ezt a meccset egyértelműen a védelem nyerte meg, de azért az offense is sokat tett hozzá, az első félidőben végig, a másodikban akkor amikor nagyon kellett és ami nagyon fontos a jövőre nézve, h az OL még ebben a szedett-vedett felállásban is kifejezetten jól teljesített egy ilyen erős védelemmel szemben is.
Összességében ez a meccs kimagaslóan jól sikerült, továbbra is azt állítom, h egy jól passzoló csapat ellen bajban leszünk, de egyelőre nem lesz ilyen ellenfél. Jövő héten 49ers, kifejezetten gyenge formában vannak, egyértelműen esélyesei vagyunk a meccsnek, utána pedig két csoportrangadó a Philly és a Dallas ellen ami sok mindent eldönt majd a PO szempontjából, reméljük kitart ez a jó forma erre a 3 meccsre.
több mint 10 éve
44 snapet játszott Whitlock, az nem gázos...Ok,de hol itt,hol ott,hol amott..(persze ST oké)
Asbee
Persze legyen ő a mi JJ.Wattunk,de féltem mert fiatal!
(Off : vagy kéthete írtam twitteren privátba...)
több mint 10 éve
44 snapet játszott Whitlock, az nem gázos...
több mint 10 éve
Remélem nem csak én látom így de Kennard vmi elképesztő 😊 régóta kijárt már nekünk hogy sikerüljön egy klasszis linebackert kinevelni.Ami régóta kijárt,az az,hogy draftoltunk az elmúlt évekbe sok 'project' játékost és sok lett bukás...most végre vannak olyanok a keretben,akik nem drágák! (se fizuba,se draftcetlibe)
Collins egész jól mozgott tegnap, 2&Goalnál a tackle amit csinált elég durva volt , meg Amuval ahogy kiharcolták azt fumble, az se volt semmi 😊 Ti ezt hogy látjátok ? 😮
Wing meg Whitclock is nagyon jók. Még mindig sajnálom Weatherford-ot meg Hynosky-t , de ez a 2 srác vmi eszméletlen. Főleg Whitclock nagyon meglepett h ennyire sokoldalú, fullback, defensive tackle, special teamer, ritka ilyen srácot látni akire ilyen sok mindent rálehet bízni. Olyan érzésem van vmikor mintha középiskolai v egyetemi meccset néznék, ott fordulnak elő ilyen húzások 😊
Taz
Whitlock pedig szerintem jó lenne,ha eldöntenénk hol a leginkább hasznos,mert minket ismerve lesérül ha ennyi snapnél használjuk!
több mint 10 éve
Remélem nem csak én látom így de Kennard vmi elképesztő 😊 régóta kijárt már nekünk hogy sikerüljön egy klasszis linebackert kinevelni. Collins egész jól mozgott tegnap, 2&Goalnál a tackle amit csinált elég durva volt , meg Amuval ahogy kiharcolták azt fumble, az se volt semmi 😊 Ti ezt hogy látjátok ? 😮
Wing meg Whitlock is nagyon jók. Még mindig sajnálom Weatherford-ot meg Hynosky-t , de ez a 2 srác vmi eszméletlen. Főleg Whitlock nagyon meglepett h ennyire sokoldalú, fullback, defensive tackle, special teamer, ritka ilyen srácot látni akire ilyen sok mindent rálehet bízni. Olyan érzésem van vmikor mintha középiskolai v egyetemi meccset néznék, ott fordulnak elő ilyen húzások 😊
Szerkesztette: Taz
több mint 10 éve
Mondjuk a tegnapi meccs + a többi eredmény arra biztos elég, hogy az a pár átjáró troll legalább elkussolt egy darabig. 😎😜 ráadásul Eli 40519 passzolt yarddal minden idők 13. Helyére lépett elő, Montana-t is leelőzve. Csak viszonyításként ilyen viszonylag jegyzett nyeretlen pl QB Romo-nál' is 7-8 ezerrel többet passzolgatott össze. (Nem bántva, elismerve őt, csak viszonyításként)
Szerkesztette: ozibozi
több mint 10 éve
Pedig nem is a mienk, mert volt már kickoff return TD is hosszabbításban 😛de azért csak kikaptak a legrövidebb OT-vel all time hehe 😊Azt elég nehéz lesz elvenni a Steelers-től.
csebi
tomi-tomi
több mint 10 éve
NEm hittem, hogy ilyet írok, de egész szórakoztató a zeagles topik.
több mint 10 éve
Ami nekem nagyon tetszik a védelemben azok a turnoverek. Persze kell hozzá az ellenfél hibája is, hogy labdát tudjunk szerezni, de ezek az INT-k és fumble-k inkább a védőinken múltak mint az ellenfelen. Igaz javulni van még hova, de jó látni ezeket az egyéni teljesítményeket.
több mint 10 éve
Na mi van gyerekek, tényleg ciklus lesz idén?😀messze még a vége, bár dühítő, hogy simán lehetne 4-0 ... sok a lyuk még mindig sztem.
TheBerzerker
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.