New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Vobox New York Giants 661
Én O.O.-ra lennék kiváncsi,hogy kezdőként mit tud elérni...
több mint 10 éve
Hülyén hangzik,de valahol nagyon mélyen őrülök ezeknek a sérüléseknek...persze a már bizonyított,bevált játékosok akiket szívesen látunk a pályán,de így van esélye a többieknek...,rookie-knak stb...Nehogy meglepetést okozzanak...(vagyis igen,okozzanak) 😉 GoBigBlue
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Azt mondjuk tegyük hozzá h Pugh-n kívül mindenki limitáltan volt. Randle szvsz visszatér és állítólag Beckham sem hagy ki sokat, oldalvonal mellett ott volt, futott meg minden, akár hétfőn is játszhat.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
evergreen Philadelphia Eagles 1 582 — Wentzylvania
 twitter.com/Giants/status/654674268899315712
 twitter.com/DanGrazianoESPN/status/654673763800211457

#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 670 — Giants fan
Tovább erősödik az underdog szerep. Lehet, hogy ez jön majd be.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Amukamaránál részleges mellizomszakadás, 3-4 hétig nem játszik. Lehet néháy százezer dollárjába fog majd kerülni ez a sérülés...

több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 976 — Giants fan
fasz kivan, h pont erre a meccsre dől ki a fél csapat.. (főleg, h a másik fele már korábban kidőlt)
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Most akkor kik lesznek az elkapók? Randle és Harris?
TheBerzerker
Lehet Randle sem lesz... Marad még Geremy Davis és Myles White
Asbee
nézzük a jó oldalát! így legalább nem tudja az Eagles kire is kell figyelni ! 😊
több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com
TheBerzerker
Asbee
Hu basszus nagy a szar ezen a téren. Is.

Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 10 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 17 053 — Apu ökölbeszorított keze
Nyugi a dallast is megoldottuk ezt is ....

kinéz egy izgalmas 12-9 es meccs

több mint 10 éve
TheBerzerker

több mint 10 éve
TheBerzerker Tampa Bay Buccaneers Alabama Crimson Tide 780 — zombieflesh1.0@gmail.com

több mint 10 éve
Beckham szerintem tuti nem lesz, az lenne a csoda ha nem kéne 3-4 hetet kihagynia.
Asbee
Ès van valami hír Cruz-ról? Elvileg már 2 hete játszani akar csak Coughlin nem akarja mèg bevetni.
szampi#33
Meg is próbálkozott visszatéréssel, de nem bírta az edzést, akkor injekciós kezelést kapott ami után az is szóbajött h IR-re kerül visszatérési lehetőséggel. Most nem hiszem h játszhat, de egy-két hét és szvsz visszatér

több mint 10 éve
szampi#33 Indianapolis Colts Oregon Ducks 1 359
Beckham szerintem tuti nem lesz, az lenne a csoda ha nem kéne 3-4 hetet kihagynia.
Asbee
Ès van valami hír Cruz-ról? Elvileg már 2 hete játszani akar csak Coughlin nem akarja mèg bevetni.

több mint 10 éve
CB Prince Amukamara suffered a pectoral strain in the win over the 49ers, source said. His status for MNF is in doubt.
Béczkó
Jaj de jó...benne van a fantasy csapatomban.

több mint 10 éve
Mondjuk Hosley egész jól megtalálta a helyét így Fewell távozása után (miért nem lepődök meg?), a Falcons ellen sem lógott ki lefelé. Amu hiányzása a futás ellen lehet majd igazán gázos. Beckham szerintem tuti nem lesz, az lenne a csoda ha nem kéne 3-4 hetet kihagynia. Megint említhetném James Jones-t, de felesleges már, ez van... Nagyon kell Harris-ben bíznunk + felállhat majd slotba néha Donnell és Vereen is. Valaki viszont szinte tuti érkezni fog.

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 488 — Expect the Best !
Szépen állunk egyelőre!Amennyiben tényleg ennyien kiesnek akkor óriási bravúr lenne a győzelem illetve blama a Phillynek (és főleg Kellynek! )a vereség
A Bills elleni kezdőcsapatunkkal lett volna vastagon keresnivalónk , de ha így marad akkor
nem lesz onnan Kennard,OBJ,Randle,Amu...
Nem hinném amúgy hogy kellene erőltetni bármelyikük játékát is és sztem nem is fogjuk
hosszú még a szezon és sokkal fontosabb lesz majd a Dallas elleni meccs utána...
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 456
Ami a vèdelmet illeti Amu kiesèse nagyon nem jò, de a Beason-Kennard kettős hiànya jobban aggaszt elnèzve a mi mûlt heti meccsünket, meg az ő jàtèkukat làtva. Csüt-pènteki edzès utàn csak kiderül miben remènykedhetünk.
több mint 10 éve
Béczkó 1 264
CB Prince Amukamara suffered a pectoral strain in the win over the 49ers, source said. His status for MNF is in doubt.

Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
Nem baj,ahogy a war room-ban mondták a srácok,nekünk legalább van egy franchise irányítónk 😊
több mint 10 éve
"Kórház a város szélén.." 😕
több mint 10 éve
Taz New York Giants 350
odell játéka erősen kérdéses hétfőn...

www.bigblueview.com/2015/10/14/9530939/odell-beckham-injury-update-giants-coughlin-hoping-beckham-will-play-vs-eagles
jusssipekka
Úgy nézz ki hogy Amu se fog játszani . 😕
több mint 10 éve
Henderson New York Giants 1 077
"Prince Amukamara suffered a pectoral strain in Sunday night's win over the 49ers.
His Week 6 status is in doubt. Depending on the severity, Amukamara could be looking at a multi-week absence"

Mintha nem lenne elég sérültünk basszameg

"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
jusssipekka New York Giants Rutgers Scarlet Knights 600
odell játéka erősen kérdéses hétfőn...

www.bigblueview.com/2015/10/14/9530939/odell-beckham-injury-update-giants-coughlin-hoping-beckham-will-play-vs-eagles
több mint 10 éve
Én nem számítok kiélezett,szoros meccsre,szerintem sima győzelem lesz,mert valamelyik csapat dominálni fog!Remélem mi leszünk és én ránk fogadnék!A lélektani előny nálunk van,lendületben is vagyunk!