New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Azért vágtuk ki Hillt, mert egymás után HÁROMSZOR bukott meg fűvel. Egyszer belefér, másodszor már fogja a fejét az ember, de harmadszor már szégyen. Ha valaki ennyire hülye h nem tud figyelni az ilyen vizsgálatokra aminek még az időpontja is ismert azzal nem lehet mit csinálni. Nemcsak a pályán, azon kívül is helyt kell állni.
több mint 10 éve
Ezzel kapcsolatban még mindíg azt nem értem,hogy nem is nagyon próbáltunk nívósabb safety-t hozni,ha jól emlékszem.Én úgy emlékszem, hogy Mcourtynál és Rahim Moorenál is próbálkoztunk, nem jött össze. Persze őket is megkínálhattuk volna nagyobb összeggel a Harris lóvéból.
Vobox
Amikor aktuális volt sem értettem, hogy Hill kidobása miért jó nekünk, így meg hogy azóta sem volt "balhéja", pláne nem értem, miért látja mindenki jó döntésnek, de ezen már kár bánkódni, ozibozival azért egy-két könnycseppet elmorzsolunk még miatta azt hiszem.
Amúgy tényleg egy jó cover S hiányzik, Collinsot szívesebben látnám a boxhoz közelebb, blitzelni, futást ölni.
Hétvégén egyébként tuti nyerünk, mert Szesze volt olyan galád, hogy fantasyben behúzta a Bills coachot. 😀
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
Ezzel kapcsolatban még mindíg azt nem értem,hogy nem is nagyon próbáltunk nívósabb safety-t hozni,ha jól emlékszem.pontosan. és nem annyit ért volna, hanem sokkal többet.Egy jó kis FS hiányzik igazán, én még mindig tartom, hogy Rolle megtartása ért volna annyit mint pl Dwayne Harris megszerzése.Thurmond + Hill safety kezdő lehetne ahol Maywether + collinsok a cserék. Az élet másként alakult.Persze, most okos az ember. Nyílván nem lenne rossz, de én ezeket nem rónám föl a vezetőségnek. Hill időzített bomba (volt?), akitől több eltiltás, mint meccs volt várható. Thurmond 1 éves proove it szerződéssel jött, végig sérült volt. Ráadásul Kelly előtt mindanhol slot cornernek volt elkönyvelve (ott meg ugye nem vagyunk rosszak).
ozibozi
Baluba
Asbee
csebi
több mint 10 éve
pontosan. és nem annyit ért volna, hanem sokkal többet.Egy jó kis FS hiányzik igazán, én még mindig tartom, hogy Rolle megtartása ért volna annyit mint pl Dwayne Harris megszerzése.Thurmond + Hill safety kezdő lehetne ahol Maywether + collinsok a cserék. Az élet másként alakult.Persze, most okos az ember. Nyílván nem lenne rossz, de én ezeket nem rónám föl a vezetőségnek. Hill időzített bomba (volt?), akitől több eltiltás, mint meccs volt várható. Thurmond 1 éves proove it szerződéssel jött, végig sérült volt. Ráadásul Kelly előtt mindanhol slot cornernek volt elkönyvelve (ott meg ugye nem vagyunk rosszak).
ozibozi
Baluba
Asbee
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Pontosan. Will Hilltől muszáj volt megszabadulni, a csapatnak sem volt egészséges, hogy minden szezon kezdetén meccseket hagyott ki. Sajna ez van. Collins-on meg nagyon látszik, hogy rookie, illetve kicsit más szerepkörben lenne ő az igazi. Egy jó kis FS hiányzik igazán, én még mindig tartom, hogy Rolle megtartása ért volna annyit mint pl Dwayne Harris megszerzése.Thurmond + Hill safety kezdő lehetne ahol Maywether + collinsok a cserék. Az élet másként alakult.Persze, most okos az ember. Nyílván nem lenne rossz, de én ezeket nem rónám föl a vezetőségnek. Hill időzített bomba (volt?), akitől több eltiltás, mint meccs volt várható. Thurmond 1 éves proove it szerződéssel jött, végig sérült volt. Ráadásul Kelly előtt mindanhol slot cornernek volt elkönyvelve (ott meg ugye nem vagyunk rosszak).
ozibozi
Baluba
több mint 10 éve
Thurmond + Hill safety kezdő lehetne ahol Maywether + collinsok a cserék. Az élet másként alakult.Persze, most okos az ember. Nyílván nem lenne rossz, de én ezeket nem rónám föl a vezetőségnek. Hill időzített bomba (volt?), akitől több eltiltás, mint meccs volt várható. Thurmond 1 éves proove it szerződéssel jött, végig sérült volt. Ráadásul Kelly előtt mindanhol slot cornernek volt elkönyvelve (ott meg ugye nem vagyunk rosszak).
ozibozi
több mint 10 éve
Thurmond + Hill safety kezdő lehetne ahol Maywether + collinsok a cserék. Az élet másként alakult.
több mint 10 éve
Welker lehet jobban tenné, ha addig vonulna vissza méltósággal amíg tud. Nem véletlen nincsen csapata az egészségi állapota miatt.
több mint 10 éve
Lenne sírás ha visszatérne Nicks😀 Az viszont szar h Welkert is teszteljük, kitudja mi a helyzet Cruzzal...
több mint 10 éve
Giants will be working out Hakeem Nicks, Wes Welker at their facility today as well as TE Chris Cooley. @JosinaAnderson had it first.
több mint 10 éve
Cruz most még talán a pszichológiai hadviselés része, de ez is sokat számít, főleg hogy megosztja a védők figyelmét. Csak jól jöhet.
több mint 10 éve
Cruz viszont vszínű visszatérhet végre. Kérdés milyen formában.
több mint 10 éve
Ami azt illeti nem Shady vitte eddig a prímet jó ha 100 futott yardja van.... Watkins már inkább segítség ha nincs.
több mint 10 éve
Nagy az esélye annak, hogy Watkins és McCoy is hamstring injury miatt kihagyja a meccset vasárnap. Természetesen ez még nem azt jelenti, hogy mi vagyunk az esélyesek...de remélem tudjuk majd kontrollálni a meccset és végre kicsit EKG nyugtatóbb játékot mutatunk majd.
több mint 10 éve
Meriweather után már nem lepődök meg,de azért fájna ha öregítjük a csapatot.napi WTF: Free agent TE Chris Cooley will work out for the Giants on Tuesday.ja-ja, csak ő hiányozna még, és meg is vagyunk
Henderson
ozibozi
több mint 10 éve
napi WTF: Free agent TE Chris Cooley will work out for the Giants on Tuesday.
"Tears will get you sympathy, sweat will get you results"
több mint 10 éve
...pont ezt akartam írni én is :--D amúgy is csak akkor ér valamit ez a W, ha ad akkora mentális löketet, ami átsegít a képességekből eredő hiányosságokon a jövő héten. Utána kiderül összeáll e vlm.most képzeld el, mi lenne, ha a Skins ellen is kikaptatok volna...Látom a W ellenére is kicsit nyomott itt a hangulat. Nos úgy kellene hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a (szintén Giants fan) Anne Hathaway teszi - a felvétel még a Redskins meccs előttről van:Az Eagles topichoz képest még jó a morál 😊
www.youtube.com/watch?v=NPg014e9z2A
Remélem mostantól már nem lesz baj a morállal itt. LOL
iktriad
Vobox
slowmotion
több mint 10 éve
2011-ben kikaptunk tőlük. Kétszer.furcsa módon mindkét meccs előtt biztosra vettem, hogy a Skins fog nyerni. akkor ez egy ilyen matchup volt.
Asbee
több mint 10 éve
2011-ben kikaptunk tőlük. Kétszer.
több mint 10 éve
most képzeld el, mi lenne, ha a Skins ellen is kikaptatok volna...Látom a W ellenére is kicsit nyomott itt a hangulat. Nos úgy kellene hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a (szintén Giants fan) Anne Hathaway teszi - a felvétel még a Redskins meccs előttről van:Az Eagles topichoz képest még jó a morál 😊
iktriad
Vobox
több mint 10 éve
Látom a W ellenére is kicsit nyomott itt a hangulat. Nos úgy kellene hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a (szintén Giants fan) Anne Hathaway teszi - a felvétel még a Redskins meccs előttről van:Az Eagles topichoz képest még jó a morál 😊
iktriad
több mint 10 éve
Látom a W ellenére is kicsit nyomott itt a hangulat. Nos úgy kellene hozzáállni a dolgokhoz, ahogy a (szintén Giants fan) Anne Hathaway teszi - a felvétel még a Redskins meccs előttről van: www.youtube.com/watch?v=NPg014e9z2A
több mint 10 éve
Én Collinson pl már most is látom a fejlődés jeleit, de úgy globál az egész védekezés számomra absz várakozáson felüli, tekintve h tényleg ezer sebből vérzik ez a keret. Futás ellen kifejezetten jók vagyunk és ez nagy pozitívum, persze ha lenne egy kis pass-rush is az lenne az igazi. Hátha 8 és fél ujjú JPP csodát tesz majd.Ezen a meccsen az offense is nagyon tetszett (most először az évben), alig volt hiba,ment a futás is, Eli is faszán nyomta végig és csak 1x hívtunk olyan playt ami eleve halálra volt ítélve, tehát tényleg mindenki előrelépett most. Jó lenne folytatni ezt a tendenciát, a Bills ellen egy kevés pontos meccs várható (sztem), ahol biztosan több hiba lesz majd, mert az a védelem azért nagyon kemény.
több mint 10 éve
Collinsnak azért nyilván kell egy kis időt hagyni, hogy felvegye a tempót. Nem várhatjuk, hogy egy rookiet bedobva kezdő safety pozícióba rögtön playmaker szinten játsszon. Pláne nem ezen a poszton. Ha mondjuk megnézzük a tavalyi évben, hogy mutatkozott be Clinton-Dix a Green Bayben akkor lehetnek jó reményeink. Első meccsein elég keményen zavarban volt és neki is kicsit hirtelen jött a kezdő szerep. Aztán a szezon második felére korrekt kezdő teljesítményt tudott hozni.