New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Egyszerűen nem értem, hogy olyan nagy taktikussal és rutinnal bíró emberek mint Eli meg Coughlin nem tudják lemenedzselni ezeket a szituációkat. Annyira felb***** magam hogy az förtelem....
több mint 10 éve
2011-ben ezeket a meccseket nyertük meg. Akkori alapszakaszhoz képest nem vagyunk sokkal gyengébbek, de ezek a szituációk mutatják meg egy adott csapatról, hogy valójában mennyit is ér.
több mint 10 éve
McAdoo is elmehet a kurva anyjába, h pont rá hívta a playt. Egyébként meg ugyanaz, mint múlt héten, szarrá nyert meccs, eladott labda az O-tól és kikapunk, 2-0 helyett 0-2. Szánalmasak vagyunk sajnos, nincs erre jobb szó.Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...Az biztos. Remélem Preston Parkernek meg az utolsó meccse a Giants színeiben
Asbee
Taz
több mint 10 éve
Katasztrófa, második alkalommal verjük meg magunkat. Súlyos reset kell, fejhullásokkal...
több mint 10 éve
Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...remélem reese is megy
Asbee
több mint 10 éve
Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...Az biztos. Remélem Preston Parkernek meg az utolsó meccse a Giants színeiben
Asbee
több mint 10 éve
Ennek az edzői stábnak ez volt az utolsó éve...
több mint 10 éve
Én mennék. Írsz majd címet pm-be vagy face-re. Köszi.Nos, lesz ma este meccsnézés vhol?Jöhettek😀 1 hétre előfizettem gamepass-ra is
Asbee nem ajánlod fel szerény haklékodat? Most a 7-órás meccs biztos nagyobb tömegeket vonzana, mint a múlt heti...
G-men
Asbee
(egy hétért most 2 meccset kapunk 😊)
több mint 10 éve
Nos, lesz ma este meccsnézés vhol?Jöhettek😀 1 hétre előfizettem gamepass-ra is
Asbee nem ajánlod fel szerény haklékodat? Most a 7-órás meccs biztos nagyobb tömegeket vonzana, mint a múlt heti...
G-men
több mint 10 éve
Köszi 😀off : tudtok vmi jó oldalt ahol visszatudom nézni esetleg letölteni az NCAA meccseket ?www.noonkick.com/
Taz
baggio
több mint 10 éve
Nos, lesz ma este meccsnézés vhol?game pass-re gondoltam de ott tényleg nem szoktuk így nézni...És hogyan nézzük? Mert ez streames meccs lesznekem jó lenne! 7 körül azért még találunk helyet!Cruz szvsz legkorábban 3-4 hét múlva térhet vissza.Tetszik az ötlet, a tavalyi egymás elleni meccsen is jó hangulat volt az end zone-ban sztem.
Más: vasárnap meccsnézés end zone-ban?
Asbee
empty
pl. a Kakas a Kálvinon!
yooker
Asbee
yooker
több mint 10 éve
off : tudtok vmi jó oldalt ahol visszatudom nézni esetleg letölteni az NCAA meccseket ?www.noonkick.com/
Taz

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sztem még meglesz a hatása a Dallas meccsnek. Tartok tőle, hogy Coughlin respektje a játékosok előtt erősen leesett a nullához.
több mint 10 éve
Sziasztok!Mit vártok a mai derbitől ?
off : tudtok vmi jó oldalt ahol visszatudom nézni esetleg letölteni az NCAA meccseket ?
több mint 10 éve
game pass-re gondoltam de ott tényleg nem szoktuk így nézni...És hogyan nézzük? Mert ez streames meccs lesznekem jó lenne! 7 körül azért még találunk helyet!Cruz szvsz legkorábban 3-4 hét múlva térhet vissza.Tetszik az ötlet, a tavalyi egymás elleni meccsen is jó hangulat volt az end zone-ban sztem.
Asbee
empty
pl. a Kakas a Kálvinon!
yooker
Asbee
több mint 10 éve
És hogyan nézzük? Mert ez streames meccs lesznekem jó lenne! 7 körül azért még találunk helyet!Cruz szvsz legkorábban 3-4 hét múlva térhet vissza.Tetszik az ötlet, a tavalyi egymás elleni meccsen is jó hangulat volt az end zone-ban sztem.
Asbee
empty
pl. a Kakas a Kálvinon!
yooker
több mint 10 éve
nekem jó lenne! 7 körül azért még találunk helyet!Cruz szvsz legkorábban 3-4 hét múlva térhet vissza.Tetszik az ötlet, a tavalyi egymás elleni meccsen is jó hangulat volt az end zone-ban sztem.
Asbee
empty
pl. a Kakas a Kálvinon!
több mint 10 éve
Shawnka szerint nincs most endzone.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Ha technikailag rendben vannak akkor simán jó. Kik jönnének?
több mint 10 éve
Cruz szvsz legkorábban 3-4 hét múlva térhet vissza.Tetszik az ötlet, a tavalyi egymás elleni meccsen is jó hangulat volt az end zone-ban sztem.
Asbee

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Cruz szvsz legkorábban 3-4 hét múlva térhet vissza.Más: vasárnap meccsnézés end zone-ban?
több mint 10 éve
Játszani mikor fog? Fantasy miatt 😊Cruz 1 hónapja nem edztwitter.com/UDWJPP/status/644494473221828608Jó duma, úgy tűnik valamivel azért több hiányzik. Ezzel azért erősíteni is "kicsit" nehezebb lesz, de én szurkolok neki hogy bebizonyítsa milyen faszagyerek és vissza tud térni. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ez idén megtörténhet.
baggio
Cruz továbbra sem edz, OO lábával is gáz van. Kuhn szintén nem edz, ennek mondjuk kicsit örülök, nyomjuk be Bromleyt. Unga is limited.
Flowers bokájával is van baj, de a meccset is végignyomta, edz is, talán rendben lesz. Beason is edzett valamennyit megint...
Henderson
ozibozi
több mint 10 éve
nem, de mostmá mind1😊biztos ezt akartad írni? 😉Én meg azt, h ez ha be is következik akkor az nálunk fog megtörténni.twitter.com/UDWJPP/status/644494473221828608Jó duma, úgy tűnik valamivel azért több hiányzik. Ezzel azért erősíteni is "kicsit" nehezebb lesz, de én szurkolok neki hogy bebizonyítsa milyen faszagyerek és vissza tud térni. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ez idén megtörténhet.
baggio
Henderson
Szesze
yooker
több mint 10 éve
Szvsz a szezon közben vissza fog térni, veszítenivalónk nincs. Meglátjuk mire képes, aztán utána megy vagy marad. Valószínű megy.
több mint 10 éve
biztos ezt akartad írni? 😉Én meg azt, h ez ha be is következik akkor az nálunk fog megtörténni.twitter.com/UDWJPP/status/644494473221828608Jó duma, úgy tűnik valamivel azért több hiányzik. Ezzel azért erősíteni is "kicsit" nehezebb lesz, de én szurkolok neki hogy bebizonyítsa milyen faszagyerek és vissza tud térni. Mondjuk el nem tudom képzelni, hogy ez idén megtörténhet.
baggio
Henderson
Szesze