New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
felone24 New York Giants 34
Az egyetlen kérdés, hogy mekkora szerződést fog kapni 34 évesen a Giants valaha volt legsikeresebb(legeredményesebb) irányítója. A csapat vlsz. jobban járt volna anyagilag ha inkább egy sikertelen szezon után (még ha Eli saját statjai jók is voltak)
átstruktúrálják a szerződését kisebb számokkal egy nem farnehéz 3-4 éves szerződéssel, mint hogy jövőre egy vele már összecsiszolódott offense számai után kell megegyezniük az egyre többet a sajtóban nem véletlenül szereplő ügynökével. Persze egy sérülés hullám az egészet keresztbe húzhatja és akkor mégis kuka az egész😕 Mellesleg sem szokás egy 10 éve minden meccsen kezdő egészséges franchise QB-t cserélgetni, főleg hogy a piacon és drafton sincs olyan játékos aki akár csak profi vagy egyetemi szinten a számaival vagy képességeivel a nyomába érhet.Egy átlagos jó FalaT kell húzni elé, és hagyni kell játszani, mert a célpontjai megvannak...ozibozi
Ez az,hogy 34 éves.Véleményem szerint lehet hogy sokat mondok,hogy nagycsapatnál legfeljebb 2 éve van,és ezután talán még egy évre elmegy egy Jagshez,vagy Panthershez. És jön a retire.

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
Az egyetlen kérdés, hogy mekkora szerződést fog kapni 34 évesen a Giants valaha volt legsikeresebb(legeredményesebb) irányítója. A csapat vlsz. jobban járt volna anyagilag ha inkább egy sikertelen szezon után (még ha Eli saját statjai jók is voltak)
átstruktúrálják a szerződését kisebb számokkal egy nem farnehéz 3-4 éves szerződéssel, mint hogy jövőre egy vele már összecsiszolódott offense számai után kell megegyezniük az egyre többet a sajtóban nem véletlenül szereplő ügynökével. Persze egy sérülés hullám az egészet keresztbe húzhatja és akkor mégis kuka az egész😕 Mellesleg sem szokás egy 10 éve minden meccsen kezdő egészséges franchise QB-t cserélgetni, főleg hogy a piacon és drafton sincs olyan játékos aki akár csak profi vagy egyetemi szinten a számaival vagy képességeivel a nyomába érhet.Egy átlagos jó FalaT kell húzni elé, és hagyni kell játszani, mert a célpontjai megvannak...
több mint 10 éve
Nálunk nincs QB kérdès, és 2-3 évig nem is lesz.ozibozi
Ha te mondod:cool: :p

több mint 10 éve
Nálunk nincs QB kérdès, és 2-3 évig nem is lesz.
több mint 10 éve
Pedig most jönnie kellene a Pats–Giants döntőnek megint, persze más kimenetellel 😛 😊Wyatt
A Patsot nem kívánom döntőbe most egy darabig😀 Kicsit nektek is le lehetne ám ülni,csak pár évre,ameddig minden csapat eléri a 4 SB győzelmet😀felone24
felőlem lehetne megint pats-giants döntő, a szokásos kimenetellel természetesen 😊csebi
Ha SBbe jutunk egyszer majd ,én remélem semmiképp sem a Pats ellen,unalmas nézni,hogy szinte minden évben ottvannak.😀

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 804 — Lucas Scott
Pedig most jönnie kellene a Pats–Giants döntőnek megint, persze más kimenetellel 😛 😊Wyatt
A Patsot nem kívánom döntőbe most egy darabig😀 Kicsit nektek is le lehetne ám ülni,csak pár évre,ameddig minden csapat eléri a 4 SB győzelmet😀felone24
felőlem lehetne megint pats-giants döntő, a szokásos kimenetellel természetesen 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Hú, azért a kiváló nagyon erős szó. De tény, hogy az előtte lévő értékelhetetlenhez képest viszonyítva már vehetjük annak. 34 évesen, három PO nélküli idény, egy közepesen vacak, egy betli, és egy egészen jó teljesítménnyel, miközben a csapat egyre kevesebb győzelmet arat. És lehet persze mindenkit hibáztatni, de ebből ő is gazdagon benne volt. Ha az utolsó, 20 milliós évében sem domborít nagyot, akkor 35 évesen simán benne van, hogy nem vele képzeli el már a jövőt a csapat. Mondjuk nem kivágással, szimplán nem hosszabbítással.

De szerintem erről szimplán nem lesz szó, mert ha Cruz hadra fogható lesz, akkor Beckhammel és Randle-lel közösen elkapnak majd vagy 3500 yardot csak ők hárman, Williams meg fut 10 egyyardos TD-t mellettük 😛

Hogy a minden bizonnyal félelmetes légi arzenál mennyire lesz elég, az már más kérdés, a Cowboys azért még mindig elég pofásan fest, az Eagles sem tűnik könnyűnek, lehet, hogy még ez is kevés lesz a PO-hoz. De ha mondjuk összejön egy legalább 9 győzelem, Elisha meg tol 4500 yardot (de nem 600+ kísérletből, hanem mondjuk 550-ből) és 35 TD-t, úgy, hogy nincs mellette 20-25 int (de inkább 15 alatt), akkor azért aligha válnak el a felek útjaiWyatt

Tovabbra sem latom ,h ki lenne a qb Eli utan...Top 15 qb,soha egyetlen merkozest sem hagyott ki,a karja mindig eleg eros volt (nem a legerosebb)es ez 34 evesen sem gyengult,sot offseason riportok szerint erosodott is.Kivaloan kezeli a nyomast ,amit a new yorki media helyez egy jatekosra..A 2013 as betli idenyt pedig nem csak a falra lehet fogni,igazad van.Kevin Gilbridgere fognam,akinek a jatekhivasai olyan kiszamithatoak voltak,h rossz volt meccsre jarni,mert az osszes szurkolo tudta,h mikor mit fog hivni.Nem csak 2013 rol beszelek,Killdrive sose volt a szurkolok kedvence.A cowboys sztem inkabb 1 eves csoda volt,picit overhyped tamadofallal.Kivalo az a fal,nem tagadom,de nem megallithatatlan.A ligautolso redskins D hulyet csinalt abbol a falbolGerix
Brett Favre😀😀 😀😀 Egyébként hamár play hivások, sokszor feladtuk a 3&10.ot is,egy Middle Runnal 1-2 +yardért. Ugyhogy tény hogy a play hívások elég gyatrák,és ennek is sok minden köszönhető😊

több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Hogy ki? Egy újonc mondjuk 😊
Ha szar lesz a csapat a 20 milliós Elishával, és mondjuk megint top 10-ben (vagy akár top 5-ben) draftol, akkor könnyen jöhet egy rebuild. De ettől nem tartokWyatt

Azert egy rebuildtol nagyon messze all a csapat☺Nalam qb kerdes sincs,d elfogadom a velemenyed.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hogy ki? Egy újonc mondjuk 😊
Ha szar lesz a csapat a 20 milliós Elishával, és mondjuk megint top 10-ben (vagy akár top 5-ben) draftol, akkor könnyen jöhet egy rebuild. De ettől nem tartok

több mint 10 éve
Hú, azért a kiváló nagyon erős szó. De tény, hogy az előtte lévő értékelhetetlenhez képest viszonyítva már vehetjük annak. 34 évesen, három PO nélküli idény, egy közepesen vacak, egy betli, és egy egészen jó teljesítménnyel, miközben a csapat egyre kevesebb győzelmet arat. És lehet persze mindenkit hibáztatni, de ebből ő is gazdagon benne volt. Ha az utolsó, 20 milliós évében sem domborít nagyot, akkor 35 évesen simán benne van, hogy nem vele képzeli el már a jövőt a csapat. Mondjuk nem kivágással, szimplán nem hosszabbítással.

De szerintem erről szimplán nem lesz szó, mert ha Cruz hadra fogható lesz, akkor Beckhammel és Randle-lel közösen elkapnak majd vagy 3500 yardot csak ők hárman, Williams meg fut 10 egyyardos TD-t mellettük 😛

Hogy a minden bizonnyal félelmetes légi arzenál mennyire lesz elég, az már más kérdés, a Cowboys azért még mindig elég pofásan fest, az Eagles sem tűnik könnyűnek, lehet, hogy még ez is kevés lesz a PO-hoz. De ha mondjuk összejön egy legalább 9 győzelem, Elisha meg tol 4500 yardot (de nem 600+ kísérletből, hanem mondjuk 550-ből) és 35 TD-t, úgy, hogy nincs mellette 20-25 int (de inkább 15 alatt), akkor azért aligha válnak el a felek útjaiWyatt

Tovabbra sem latom ,h ki lenne a qb Eli utan...Top 15 qb,soha egyetlen merkozest sem hagyott ki,a karja mindig eleg eros volt (nem a legerosebb)es ez 34 evesen sem gyengult,sot offseason riportok szerint erosodott is.Kivaloan kezeli a nyomast ,amit a new yorki media helyez egy jatekosra..A 2013 as betli idenyt pedig nem csak a falra lehet fogni,igazad van.Kevin Gilbridgere fognam,akinek a jatekhivasai olyan kiszamithatoak voltak,h rossz volt meccsre jarni,mert az osszes szurkolo tudta,h mikor mit fog hivni.Nem csak 2013 rol beszelek,Killdrive sose volt a szurkolok kedvence.A cowboys sztem inkabb 1 eves csoda volt,picit overhyped tamadofallal.Kivalo az a fal,nem tagadom,de nem megallithatatlan.A ligautolso redskins D hulyet csinalt abbol a falbol
több mint 10 éve
Sziasztok,új vagyok a fórumon,eddig regisztrálás nélkül olvasgattam,remélem kitárgyalhatjuk közösen a "Kékeket",2007 óta követem őket figyelemmel,hajrá Giants! 😊 :A:felone24
Üdv! Most éppen nem a legpörgősebb időszakban vagyunk , de azért nemsokára lesz már mit kitárgyalni!
Nyitásként leírhatnád Te hogy látod a helyzetet hogy egy kicsit megismerjük a véleményedet!yooker
Nyitásként rögtön a Safety posztról mondanám el a véleményemet,szerintem elég veszélyes húzás lesz egy Rookie-t berakni erre a feladatra (Collins) , mert nagyon sok múlik rajta,és nekem óriási nagy érvágás volt,hogy Demps,és Rolle távozása,és érthetetlen számomra miért nem jött helyettük senki a drafton kívül. Futásainktól az idei szezonban sem kell majd nagyon félni,amit nagyon sajnálok,mert ahogy az avatarom is mutatja,imádtam A.Bradshaw-t,és elkeseredetten látom,hogy Jenningsel,és Williamsel sem érünk sokat,és ehhez Vereen sem fog sokat hozzátenni. A WR poszttal vagyok a legelégedettebb,ODB,Cruz,Randle abszolút jó trió,de nekem egy jó formában lévő M.Manningham nagyon hiányzik...QB téren szerintem meg érik kisManning kivágása,bár szerintem az Off-Fal is közbejátszik rendesen a rossz teljesítményéhez. A védelemben a CB posztot látom a legerősebbnek, az összes többi igazából elfeledtethető lenne új játékosokkal. TE Larry Donnell pedig idén mégjobb lesz,benne bízok nagyon.
Semmi egetrengetőt nem várok az idei szezontól,sajnos nem mernék fogadni a pozitiv szezonra,talán idénre is egy 6/10 et tippelek,és playoffról,se SB-ről nem merek álmodni még egy -2 évig.😊felone24
Ahham.Mibol kovetkeztetsz arra h Eli evvegen szerzodes nelkul marad?Kivel helyettesitened? Tavaly kivalo idenyt produkalt egy teljesen uj systemben.Veterankent ujrakellett tanulnia mindent.Mindenki jobbat var tole 2.eveben,amikor mar mindenki tudja mi a feladata,csak par uj elemet kell belevenni a jatekba.Ha visszatekintessz a multba ,akkor lathatod ,h nemsok atlag feletti szamot produkalo qb valt franchiset.Nem a futokkal van baj,hanem a fallal,ami lehet h egeszsegesen nem lenne rossz,de mivel evek ota serulesek hatraltatjak a csapatot,ezert nem nagyon tudjuk h mekkora a valodi potencial a csapatban!Demps miatt rajtad kivul senki sem kesereg,abszolut atlag alatti safety.Rolle megkopott,es nem akartunk neki adni 3 eves szerzodest,amit meglehet erteni.DMC n kivul nem volt jo safety a piacon,akiert erdemes lett volna bankot robbantani.A GM mint lathatod eppen azon faradozik,h megvaljon a nagyfizetesu jatekosoktol,akik abszolut nem hozzak a fizetesukhoz melto elvarast.6-10 eleg pesszimista sztem,de elfogadom a velemenyed.Kivancsi vagyok ,h mitol latod a tobbi csapatot annyira jonak a csoportban,ha a sajatodat 6 win re teszed.Gerix
Nézd..Egy draft alatt nem lehet csodát tenni egy csapattal sem,sem egy év alatt,a csoportban jelenleg mi vagyunk a legkevésbé összetettek,ebből gondolom hogy a tavalyihoz hasonló évet fogunk zárni.A futók közül egyik sem ligaelit,egyiknem sem megy jól mióta nálunk van,és ez nem csak a fal hibája!!!!! Szerintem Manningnek ez lesz az utolsó szezonja nálunk,én már nem látom benne azt a bizonyost! Demps pedig elfért volna a csapatban,még mindig jobban járnánk vele most mint nélküle.😊

több mint 10 éve

Hogy a minden bizonnyal félelmetes légi arzenál mennyire lesz elég, az már más kérdés, a Cowboys azért még mindig elég pofásan fest, az Eagles sem tűnik könnyűnek, lehet, hogy még ez is kevés lesz a PO-hoz. De ha mondjuk összejön egy legalább 9 győzelem, Elisha meg tol 4500 yardot (de nem 600+ kísérletből, hanem mondjuk 550-ből) és 35 TD-t, úgy, hogy nincs mellette 20-25 int (de inkább 15 alatt), akkor azért aligha válnak el a felek útjai

több mint 10 éve
Sziasztok,új vagyok a fórumon,eddig regisztrálás nélkül olvasgattam,remélem kitárgyalhatjuk közösen a "Kékeket",2007 óta követem őket figyelemmel,hajrá Giants! 😊 :A:felone24
Üdv! Most éppen nem a legpörgősebb időszakban vagyunk , de azért nemsokára lesz már mit kitárgyalni!
Nyitásként leírhatnád Te hogy látod a helyzetet hogy egy kicsit megismerjük a véleményedet!yooker
Nyitásként rögtön a Safety posztról mondanám el a véleményemet,szerintem elég veszélyes húzás lesz egy Rookie-t berakni erre a feladatra (Collins) , mert nagyon sok múlik rajta,és nekem óriási nagy érvágás volt,hogy Demps,és Rolle távozása,és érthetetlen számomra miért nem jött helyettük senki a drafton kívül. Futásainktól az idei szezonban sem kell majd nagyon félni,amit nagyon sajnálok,mert ahogy az avatarom is mutatja,imádtam A.Bradshaw-t,és elkeseredetten látom,hogy Jenningsel,és Williamsel sem érünk sokat,és ehhez Vereen sem fog sokat hozzátenni. A WR poszttal vagyok a legelégedettebb,ODB,Cruz,Randle abszolút jó trió,de nekem egy jó formában lévő M.Manningham nagyon hiányzik...QB téren szerintem meg érik kisManning kivágása,bár szerintem az Off-Fal is közbejátszik rendesen a rossz teljesítményéhez. A védelemben a CB posztot látom a legerősebbnek, az összes többi igazából elfeledtethető lenne új játékosokkal. TE Larry Donnell pedig idén mégjobb lesz,benne bízok nagyon.
Semmi egetrengetőt nem várok az idei szezontól,sajnos nem mernék fogadni a pozitiv szezonra,talán idénre is egy 6/10 et tippelek,és playoffról,se SB-ről nem merek álmodni még egy -2 évig.😊felone24
Ahham.Mibol kovetkeztetsz arra h Eli evvegen szerzodes nelkul marad?Kivel helyettesitened? Tavaly kivalo idenyt produkalt egy teljesen uj systemben.Veterankent ujrakellett tanulnia mindent.Mindenki jobbat var tole 2.eveben,amikor mar mindenki tudja mi a feladata,csak par uj elemet kell belevenni a jatekba.Ha visszatekintessz a multba ,akkor lathatod ,h nemsok atlag feletti szamot produkalo qb valt franchiset.Nem a futokkal van baj,hanem a fallal,ami lehet h egeszsegesen nem lenne rossz,de mivel evek ota serulesek hatraltatjak a csapatot,ezert nem nagyon tudjuk h mekkora a valodi potencial a csapatban!Demps miatt rajtad kivul senki sem kesereg,abszolut atlag alatti safety.Rolle megkopott,es nem akartunk neki adni 3 eves szerzodest,amit meglehet erteni.DMC n kivul nem volt jo safety a piacon,akiert erdemes lett volna bankot robbantani.A GM mint lathatod eppen azon faradozik,h megvaljon a nagyfizetesu jatekosoktol,akik abszolut nem hozzak a fizetesukhoz melto elvarast.6-10 eleg pesszimista sztem,de elfogadom a velemenyed.Kivancsi vagyok ,h mitol latod a tobbi csapatot annyira jonak a csoportban,ha a sajatodat 6 win re teszed.
több mint 10 éve
A Patsot nem kívánom döntőbe most egy darabig😀 Kicsit nektek is le lehetne ám ülni,csak pár évre,ameddig minden csapat eléri a 4 SB győzelmet😀

több mint 10 éve
Pedig most jönnie kellene a Pats–Giants döntőnek megint, persze más kimenetellel 😛 😊

több mint 10 éve
Semmi egetrengetőt nem várok az idei szezontól,sajnos nem mernék fogadni a pozitiv szezonra,talán idénre is egy 6/10 et tippelek,és playoffról,se SB-ről nem merek álmodni még egy -2 évig.😊

több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Nyitásként leírhatnád Te hogy látod a helyzetet hogy egy kicsit megismerjük a véleményedet!
több mint 10 éve
Ka'deemCarey25 Arizona Cardinals 277
Üdv körünkben, sok sikert nektek az elkövetkezendő szezonra!
több mint 10 éve
Sziasztok,új vagyok a fórumon,eddig regisztrálás nélkül olvasgattam,remélem kitárgyalhatjuk közösen a "Kékeket",2007 óta követem őket figyelemmel,hajrá Giants! 😊 :A:

több mint 10 éve
Jerry Reese hates linebackers ? 😊
 www.bigblueview.com/2015/6/28/8851247/2015-ny-giants-linebackers-jerry-reese-nfl-draft
több mint 10 éve
Isaiah Battle, Should Giants offer 2016' draft pick? (Supplemental Draft.)
 www.foxsports.com/college-football/story/nfl-supplemental-draft-clemson-tigers-isaiah-battle-062515
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
A magyar oldal is várja a lelkes szimpatizánsokat bejegyzések írására...😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Want to join the front-page staff of Big Blue View? I am looking for 1-2 new writers to fill a couple of specific roles.

www.bigblueview.com/2015/6/22/8824043/want-to-write-for-big-blue-view
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
Jason Pierre-Paul "átlagos" vacsorája..
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Flowers szerződése: 4 év, 14,4M, 8,7M garantált

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER