New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 451
az még csak TMZ és 5 órája volt, a nagyobb baj hogy azóta nem volt hivatalos cáfolat...😕

www.tmz.com/2015/07/05/jason-pierre-paul-fireworks-accident-fingers-hand-explosion/
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Hát ez gecijó...Nincs jó érzésemAsbee
Ujjak elvesztéséről is írnak, de perpill még egyetlen komolyan vehető forrás sem hozta le mennyire komoly.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Hát ez gecijó...Nincs jó érzésem

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Egyelőre komolyabb megerősítés nincs, de állítólag JPP keze súlyosan megsérült tűzijátéknál.

profootballtalk.nbcsports.com/2015/07/05/report-jason-pierre-paul-injured-in-fireworks-accident/Beki
a facebook oldalát követve, elnézve az idiot videóit, nem csodálkoznék...😕
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Jason Cole ‏@JasonColeBR
Can confirm #giants DE Jason Pierre-Paul was injured last night in fireworks accident. Extent of injury unknown.
több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Szvsz azért nem hosszabbítottunk most vele, mert Coughlinnak erőteljesen bizonyítania kell idén és ha nem lesz rájátszás valószínűleg repül is. A döntést rábíznák az új head coach-ra, hogy teljes rebuildet akar, vagy pedig lát annyit a keretben, hogy néhány éven belül újra esély legyen a SB-ra. Tavaly úgy produkált Eli jó évet, hogy új volt az OC, egy ideig nem volt első számú elkapónk, Cruz év közben kiesett, a támadófal pedig felemásan szerepelt. Ilyen kiindulási alappal azt hiszem optimisták lehetünk az offense-t illetően. Ha pedig a komolyabb sérülés elkerüli Manninget, akkor akár 40 éves korában is játszhat még. Franchise QB-t nagyon nehéz szerezni, nekünk viszont ez megvan. Igaz az idei év döntő lehet a jövő tekintetében. Ami kicsit idegőrlő, hogy szinte megjósolhatatlan, hogy mire számíthatunk idén. Ebből a keretből kinézek bármit. Akár egy újabb top 10-es draft pick, akár SB. A legutóbbi győzelemkor sem nézett ki úgy a csapat, hogy ismét Super Bowlba jutunk, aztán mégis...

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Egyelőre komolyabb megerősítés nincs, de állítólag JPP keze súlyosan megsérült tűzijátéknál.

profootballtalk.nbcsports.com/2015/07/05/report-jason-pierre-paul-injured-in-fireworks-accident/
több mint 10 éve
Zavaros volt ez mindig, de vlm olyasmit (is) olvastam ezzel kapcsolatban, hogy a Manning papa nagy kapcsolatrendszerrel rendelkezett és már a draft előtt szervezkedett az ügynöke meg az ismerős újságírók segítségével. Így nyílt titok lett, hogy mennyire nem akar oda menni 'semmiképpen sem". Ezzel kellően felhergelték a szurkolókat, helyi sajtót a draftig. (Utólag suttogják még 'tárgyalgattak' is erről a 2 csapattal, mert az öreg azt sem akarta hogy a Raiders vagy a Cardinals vigye el, és kizárták, hogy a negyedikig lecsússzon ) A Giants Big Bent vitte volna ha a SD nem cserél az általuk(SD) ugyancsak kinézett Riversért...Aztán ki tudja hogyan😊? de a SD GM-je Smith úr, felhívta Accorsit, és létrejött a csere... pedig a Browns fel akart tradelni a 7. helyről egy az évi 2. + körért (és akkor még mindig meg lett volna a 11-ig csúszó Big Ben) Akárhogy is volt kikényszerítve de szerencsére az öreg kibulizta, hogy mindkét fia 1/1-es lett, és oda nem került ahova nem akarta. Igazi win-win buli volt ez...bár vlsz idén már büntettek volna ilyen szervezkedésért...
több mint 10 éve
felone24 New York Giants 34
Az apja nem akarta hogy a leggyengébb csapatban kezdje a karrierjét, ezért az ügynökök,a GM-ek meg a tulajok Tradeltek egyet ,Shawne Merrimant (2005 1.kör LB, 3x Pro Bowl + NFL Defensive Rookie of the Year 2005-ben +2006-ban legtöbb sack a ligában) és Nate Kaedinget K (2003 3. kör-ben aki 2x Pro Bowl lett ) választhatták még Rivers (2004 1. kör 4. választás a Giant-tól, aki 5x Pro Bowl +'ezer másik record') mellé.additional picks Az elején úgy nézett ki ők jártak jól, több pozitív szezonjuk is volt szemben a kékekkel, de aztán Eli történelmet írt New Yorkban és a Giants Top 5-be került a SB győzelmek részvételek nem számát tekintve.(NE idén megelőzött) (Az Nfl.com + egyéb listák minden idők Top 5 (10) legjobb cseréi között jegyzik az ügyletet ha jól emlékszem)ozibozi
A sztorit ismerem,de nem értem,hogy lehet hogy emiatt képes volt eltradelni a Chargers.Megtehették volna,hogy nem engedik meg neki nem?

több mint 10 éve
Az apja nem akarta hogy a leggyengébb csapatban kezdje a karrierjét, ezért az ügynökök,a GM-ek meg a tulajok Tradeltek egyet ,Shawne Merrimant (2005 1.kör LB, 3x Pro Bowl + NFL Defensive Rookie of the Year 2005-ben +2006-ban legtöbb sack a ligában) és Nate Kaedinget K (2003 3. kör-ben aki 2x Pro Bowl lett ) választhatták még Rivers (2004 1. kör 4. választás a Giant-tól, aki 5x Pro Bowl +'ezer másik record') mellé.additional picks Az elején úgy nézett ki ők jártak jól, több pozitív szezonjuk is volt szemben a kékekkel, de aztán Eli történelmet írt New Yorkban és a Giants Top 5-be került a SB győzelmek részvételek nem számát tekintve.(NE idén megelőzött) (Az Nfl.com + egyéb listák minden idők Top 5 (10) legjobb cseréi között jegyzik az ügyletet ha jól emlékszem)
több mint 10 éve
Eli innen fog visszavonulni ebben szinte biztos vagyok. Ha valami megmagyarazhatatlan okbol kiraknak iden vegen o nem jatszana mashol szerintem.NightBoY
Hamár Eli....megmagyarázná valaki,hogy annak idején hogy tehette meg,hogy kijelentette hogy ő márpedig nem játszik SD Chargers mezben??

több mint 10 éve
NightBoY New York Giants 616
Eli innen fog visszavonulni ebben szinte biztos vagyok. Ha valami megmagyarazhatatlan okbol kiraknak iden vegen o nem jatszana mashol szerintem.

You should know I bleed blue...
több mint 10 éve
Feltéve ha jól játszik😊 És most félre ne érts,nem utálom Eli-t,sőt,szeretem a játékát,de ha nem játszik jól idén,akkor szerintem nem pótolhatatlan.

több mint 10 éve
...tehát 2-3 évig a Giants-nél nincs QB kérdés...főleg most nincs az... kb 37 éves koráig vidáman eldobálgat, ahogy még jó páran a korosztályából. (persze ha többet lesz a földön, mint lábon ez változhat)
több mint 10 éve
Az egyetlen kérdés, hogy mekkora szerződést fog kapni 34 évesen a Giants valaha volt legsikeresebb(legeredményesebb) irányítója. A csapat vlsz. jobban járt volna anyagilag ha inkább egy sikertelen szezon után (még ha Eli saját statjai jók is voltak)
átstruktúrálják a szerződését kisebb számokkal egy nem farnehéz 3-4 éves szerződéssel, mint hogy jövőre egy vele már összecsiszolódott offense számai után kell megegyezniük az egyre többet a sajtóban nem véletlenül szereplő ügynökével. Persze egy sérülés hullám az egészet keresztbe húzhatja és akkor mégis kuka az egész😕 Mellesleg sem szokás egy 10 éve minden meccsen kezdő egészséges franchise QB-t cserélgetni, főleg hogy a piacon és drafton sincs olyan játékos aki akár csak profi vagy egyetemi szinten a számaival vagy képességeivel a nyomába érhet.Egy átlagos jó FalaT kell húzni elé, és hagyni kell játszani, mert a célpontjai megvannak...ozibozi
Ez az,hogy 34 éves.Véleményem szerint lehet hogy sokat mondok,hogy nagycsapatnál legfeljebb 2 éve van,és ezután talán még egy évre elmegy egy Jagshez,vagy Panthershez. És jön a retire.

több mint 10 éve
Az egyetlen kérdés, hogy mekkora szerződést fog kapni 34 évesen a Giants valaha volt legsikeresebb(legeredményesebb) irányítója. A csapat vlsz. jobban járt volna anyagilag ha inkább egy sikertelen szezon után (még ha Eli saját statjai jók is voltak)
átstruktúrálják a szerződését kisebb számokkal egy nem farnehéz 3-4 éves szerződéssel, mint hogy jövőre egy vele már összecsiszolódott offense számai után kell megegyezniük az egyre többet a sajtóban nem véletlenül szereplő ügynökével. Persze egy sérülés hullám az egészet keresztbe húzhatja és akkor mégis kuka az egész😕 Mellesleg sem szokás egy 10 éve minden meccsen kezdő egészséges franchise QB-t cserélgetni, főleg hogy a piacon és drafton sincs olyan játékos aki akár csak profi vagy egyetemi szinten a számaival vagy képességeivel a nyomába érhet.Egy átlagos jó FalaT kell húzni elé, és hagyni kell játszani, mert a célpontjai megvannak...
több mint 10 éve
Nálunk nincs QB kérdès, és 2-3 évig nem is lesz.ozibozi
Ha te mondod:cool: :p

több mint 10 éve
Nálunk nincs QB kérdès, és 2-3 évig nem is lesz.
több mint 10 éve
Pedig most jönnie kellene a Pats–Giants döntőnek megint, persze más kimenetellel 😛 😊Wyatt
A Patsot nem kívánom döntőbe most egy darabig😀 Kicsit nektek is le lehetne ám ülni,csak pár évre,ameddig minden csapat eléri a 4 SB győzelmet😀felone24
felőlem lehetne megint pats-giants döntő, a szokásos kimenetellel természetesen 😊csebi
Ha SBbe jutunk egyszer majd ,én remélem semmiképp sem a Pats ellen,unalmas nézni,hogy szinte minden évben ottvannak.😀

több mint 10 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 494 — Lucas Scott
Pedig most jönnie kellene a Pats–Giants döntőnek megint, persze más kimenetellel 😛 😊Wyatt
A Patsot nem kívánom döntőbe most egy darabig😀 Kicsit nektek is le lehetne ám ülni,csak pár évre,ameddig minden csapat eléri a 4 SB győzelmet😀felone24
felőlem lehetne megint pats-giants döntő, a szokásos kimenetellel természetesen 😊

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Hú, azért a kiváló nagyon erős szó. De tény, hogy az előtte lévő értékelhetetlenhez képest viszonyítva már vehetjük annak. 34 évesen, három PO nélküli idény, egy közepesen vacak, egy betli, és egy egészen jó teljesítménnyel, miközben a csapat egyre kevesebb győzelmet arat. És lehet persze mindenkit hibáztatni, de ebből ő is gazdagon benne volt. Ha az utolsó, 20 milliós évében sem domborít nagyot, akkor 35 évesen simán benne van, hogy nem vele képzeli el már a jövőt a csapat. Mondjuk nem kivágással, szimplán nem hosszabbítással.

De szerintem erről szimplán nem lesz szó, mert ha Cruz hadra fogható lesz, akkor Beckhammel és Randle-lel közösen elkapnak majd vagy 3500 yardot csak ők hárman, Williams meg fut 10 egyyardos TD-t mellettük 😛

Hogy a minden bizonnyal félelmetes légi arzenál mennyire lesz elég, az már más kérdés, a Cowboys azért még mindig elég pofásan fest, az Eagles sem tűnik könnyűnek, lehet, hogy még ez is kevés lesz a PO-hoz. De ha mondjuk összejön egy legalább 9 győzelem, Elisha meg tol 4500 yardot (de nem 600+ kísérletből, hanem mondjuk 550-ből) és 35 TD-t, úgy, hogy nincs mellette 20-25 int (de inkább 15 alatt), akkor azért aligha válnak el a felek útjaiWyatt

Tovabbra sem latom ,h ki lenne a qb Eli utan...Top 15 qb,soha egyetlen merkozest sem hagyott ki,a karja mindig eleg eros volt (nem a legerosebb)es ez 34 evesen sem gyengult,sot offseason riportok szerint erosodott is.Kivaloan kezeli a nyomast ,amit a new yorki media helyez egy jatekosra..A 2013 as betli idenyt pedig nem csak a falra lehet fogni,igazad van.Kevin Gilbridgere fognam,akinek a jatekhivasai olyan kiszamithatoak voltak,h rossz volt meccsre jarni,mert az osszes szurkolo tudta,h mikor mit fog hivni.Nem csak 2013 rol beszelek,Killdrive sose volt a szurkolok kedvence.A cowboys sztem inkabb 1 eves csoda volt,picit overhyped tamadofallal.Kivalo az a fal,nem tagadom,de nem megallithatatlan.A ligautolso redskins D hulyet csinalt abbol a falbolGerix
Brett Favre😀😀 😀😀 Egyébként hamár play hivások, sokszor feladtuk a 3&10.ot is,egy Middle Runnal 1-2 +yardért. Ugyhogy tény hogy a play hívások elég gyatrák,és ennek is sok minden köszönhető😊

több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Hogy ki? Egy újonc mondjuk 😊
Ha szar lesz a csapat a 20 milliós Elishával, és mondjuk megint top 10-ben (vagy akár top 5-ben) draftol, akkor könnyen jöhet egy rebuild. De ettől nem tartokWyatt

Azert egy rebuildtol nagyon messze all a csapat☺Nalam qb kerdes sincs,d elfogadom a velemenyed.
több mint 10 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Hogy ki? Egy újonc mondjuk 😊
Ha szar lesz a csapat a 20 milliós Elishával, és mondjuk megint top 10-ben (vagy akár top 5-ben) draftol, akkor könnyen jöhet egy rebuild. De ettől nem tartok

több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
Hú, azért a kiváló nagyon erős szó. De tény, hogy az előtte lévő értékelhetetlenhez képest viszonyítva már vehetjük annak. 34 évesen, három PO nélküli idény, egy közepesen vacak, egy betli, és egy egészen jó teljesítménnyel, miközben a csapat egyre kevesebb győzelmet arat. És lehet persze mindenkit hibáztatni, de ebből ő is gazdagon benne volt. Ha az utolsó, 20 milliós évében sem domborít nagyot, akkor 35 évesen simán benne van, hogy nem vele képzeli el már a jövőt a csapat. Mondjuk nem kivágással, szimplán nem hosszabbítással.

De szerintem erről szimplán nem lesz szó, mert ha Cruz hadra fogható lesz, akkor Beckhammel és Randle-lel közösen elkapnak majd vagy 3500 yardot csak ők hárman, Williams meg fut 10 egyyardos TD-t mellettük 😛

Hogy a minden bizonnyal félelmetes légi arzenál mennyire lesz elég, az már más kérdés, a Cowboys azért még mindig elég pofásan fest, az Eagles sem tűnik könnyűnek, lehet, hogy még ez is kevés lesz a PO-hoz. De ha mondjuk összejön egy legalább 9 győzelem, Elisha meg tol 4500 yardot (de nem 600+ kísérletből, hanem mondjuk 550-ből) és 35 TD-t, úgy, hogy nincs mellette 20-25 int (de inkább 15 alatt), akkor azért aligha válnak el a felek útjaiWyatt

Tovabbra sem latom ,h ki lenne a qb Eli utan...Top 15 qb,soha egyetlen merkozest sem hagyott ki,a karja mindig eleg eros volt (nem a legerosebb)es ez 34 evesen sem gyengult,sot offseason riportok szerint erosodott is.Kivaloan kezeli a nyomast ,amit a new yorki media helyez egy jatekosra..A 2013 as betli idenyt pedig nem csak a falra lehet fogni,igazad van.Kevin Gilbridgere fognam,akinek a jatekhivasai olyan kiszamithatoak voltak,h rossz volt meccsre jarni,mert az osszes szurkolo tudta,h mikor mit fog hivni.Nem csak 2013 rol beszelek,Killdrive sose volt a szurkolok kedvence.A cowboys sztem inkabb 1 eves csoda volt,picit overhyped tamadofallal.Kivalo az a fal,nem tagadom,de nem megallithatatlan.A ligautolso redskins D hulyet csinalt abbol a falbol
több mint 10 éve
Sziasztok,új vagyok a fórumon,eddig regisztrálás nélkül olvasgattam,remélem kitárgyalhatjuk közösen a "Kékeket",2007 óta követem őket figyelemmel,hajrá Giants! 😊 :A:felone24
Üdv! Most éppen nem a legpörgősebb időszakban vagyunk , de azért nemsokára lesz már mit kitárgyalni!
Nyitásként leírhatnád Te hogy látod a helyzetet hogy egy kicsit megismerjük a véleményedet!yooker
Nyitásként rögtön a Safety posztról mondanám el a véleményemet,szerintem elég veszélyes húzás lesz egy Rookie-t berakni erre a feladatra (Collins) , mert nagyon sok múlik rajta,és nekem óriási nagy érvágás volt,hogy Demps,és Rolle távozása,és érthetetlen számomra miért nem jött helyettük senki a drafton kívül. Futásainktól az idei szezonban sem kell majd nagyon félni,amit nagyon sajnálok,mert ahogy az avatarom is mutatja,imádtam A.Bradshaw-t,és elkeseredetten látom,hogy Jenningsel,és Williamsel sem érünk sokat,és ehhez Vereen sem fog sokat hozzátenni. A WR poszttal vagyok a legelégedettebb,ODB,Cruz,Randle abszolút jó trió,de nekem egy jó formában lévő M.Manningham nagyon hiányzik...QB téren szerintem meg érik kisManning kivágása,bár szerintem az Off-Fal is közbejátszik rendesen a rossz teljesítményéhez. A védelemben a CB posztot látom a legerősebbnek, az összes többi igazából elfeledtethető lenne új játékosokkal. TE Larry Donnell pedig idén mégjobb lesz,benne bízok nagyon.
Semmi egetrengetőt nem várok az idei szezontól,sajnos nem mernék fogadni a pozitiv szezonra,talán idénre is egy 6/10 et tippelek,és playoffról,se SB-ről nem merek álmodni még egy -2 évig.😊felone24
Ahham.Mibol kovetkeztetsz arra h Eli evvegen szerzodes nelkul marad?Kivel helyettesitened? Tavaly kivalo idenyt produkalt egy teljesen uj systemben.Veterankent ujrakellett tanulnia mindent.Mindenki jobbat var tole 2.eveben,amikor mar mindenki tudja mi a feladata,csak par uj elemet kell belevenni a jatekba.Ha visszatekintessz a multba ,akkor lathatod ,h nemsok atlag feletti szamot produkalo qb valt franchiset.Nem a futokkal van baj,hanem a fallal,ami lehet h egeszsegesen nem lenne rossz,de mivel evek ota serulesek hatraltatjak a csapatot,ezert nem nagyon tudjuk h mekkora a valodi potencial a csapatban!Demps miatt rajtad kivul senki sem kesereg,abszolut atlag alatti safety.Rolle megkopott,es nem akartunk neki adni 3 eves szerzodest,amit meglehet erteni.DMC n kivul nem volt jo safety a piacon,akiert erdemes lett volna bankot robbantani.A GM mint lathatod eppen azon faradozik,h megvaljon a nagyfizetesu jatekosoktol,akik abszolut nem hozzak a fizetesukhoz melto elvarast.6-10 eleg pesszimista sztem,de elfogadom a velemenyed.Kivancsi vagyok ,h mitol latod a tobbi csapatot annyira jonak a csoportban,ha a sajatodat 6 win re teszed.Gerix
Nézd..Egy draft alatt nem lehet csodát tenni egy csapattal sem,sem egy év alatt,a csoportban jelenleg mi vagyunk a legkevésbé összetettek,ebből gondolom hogy a tavalyihoz hasonló évet fogunk zárni.A futók közül egyik sem ligaelit,egyiknem sem megy jól mióta nálunk van,és ez nem csak a fal hibája!!!!! Szerintem Manningnek ez lesz az utolsó szezonja nálunk,én már nem látom benne azt a bizonyost! Demps pedig elfért volna a csapatban,még mindig jobban járnánk vele most mint nélküle.😊