New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Will Beatty elszakította a mellizmát, 5-6 hónap kihagyás, és műtét vár rá.HulkeinsteinApa, Apa !!! Kezdődik...
több mint 10 éve
Apa, kezdődik! Most megint lehet felforgatni az Oline-t. Pugh vagy Flowers a blind sideon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Will Beatty elszakította a mellizmát, 5-6 hónap kihagyás, és műtét vár rá.HulkeinsteinBiztos gratulált OBJ-nek a Madden-borítóhoz, és az átok kihatott rá is.
több mint 10 éve
Will Beatty elszakította a mellizmát, 5-6 hónap kihagyás, és műtét vár rá.
több mint 10 éve
Corey Washington 2014 Preseason Highlights ---reméljük csak jobb lett azóta---.https://www.facebook.com/bigblueunited/videos/vb.204765974855/10152850752424856/?type=2&theater
több mint 10 éve
Az lehet hogy szép, de majd akkor is szép lesz ha nem játszik sérülés miatt?CoolearieKyle Williams biztos jobban mutatna
több mint 10 éve
Az lehet hogy szép, de majd akkor is szép lesz ha nem játszik sérülés miatt?
nem hiszek az átokban, szerintem szépkristof
több mint 10 éve
Schwartz agrees with Reese, Coughlin and former Giants offensive lineman Chris Snee, who helped evaluate several first round targets, saying the rookie appears poised to take over as a franchise tackle — most likely, as a franchise left tackle.www.giants101.com/2015/05/17/new-york-giants-geoff-schwartz-impressed-with-rookie-ereck-flowers-sees-him-as-a-tackle/
több mint 10 éve
Hát nem tudom, nálam Pugh ott jó ahol van. Két korrekt éven van túl, szerintem nagy panasza senkinek sincs rá, miért ahhoz a játékoshoz nyúljunk aki jól teljesít a helyén? Biztosan guardként sem lenne elveszve, de már újoncként simán játszhatott volna ott, mégis ő lett a RT. McAdoo ugyanúgy lenyilatkozta h továbbra is ő a jobb oldali tackle és inkább neki hiszek mint egy beatwriternek akiktől időnként kihullik az ember haja is.Nálam Flowers idén LG lenne és egy vagy két év után ő lenne a LT. Ha jól emlékszem Schwartz a Chiefs-ben RG volt, én őt ott játszatnám és nem mint LG ahogy tavaly. Inkább a futásblokkolás az erőssége, azt pedig az OL jobb oldalán talán jobban tudná segíteni. Még egy ilyen balszerencsés éve csak nem lesz mint tavaly és az ő hiányát szerintem nagyon megéreztük.
Az viszont biztos, hogy ennek a támadófalnak most már teljesíteni kell. Jött két első és egy második körös játékos (Pugh, Richburg, Flowers), nagy pénzért megtartottuk Beatty-t és szintén nem olcsón érkezett Schwartz. Tavaly látható is volt a javulás, de ha idén nem képesek jó teljesítményt hozni, akkor ássák el magukat...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a kezdő ötöst szerintem mindenki így gondolta, a kérdés az, hogy a pályán is ez lesz-e a legjobb felállás. én Pugh és Schwartz helyét fordítva gondoltam, de ha beválik, ám legyen 😊
több mint 10 éve
ESPN New York's Dan Graziano expects Justin Pugh to open the season as the Giants’ starting left guard.Coach Tom Coughlin has yet to commit to rookie Ereck Flowers at right tackle, but Pugh is fully expected to move inside. The Giants offensive line projects as LT Will Beatty, LG Pugh, C Weston Richburg, RG Geoff Schwartz, and RT Flowers.
Source: ESPN New York
több mint 10 éve
újabb lap a pesszimistáknak
több mint 10 éve
Pedig az átok komoly dolog 😕 😊
nem hiszek az átokban, szerintem szépkristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó

nem hiszek az átokban, szerintem szép
több mint 10 éve
Végül persze a Dallashoz került a nagy esélyeink ellenére..
több mint 10 éve
Ha akarnánk bőven lenne esélyünk megszerezni. Kérdés akarjuk-e, mert azért elég sok kérdés merül fel a személyiségével kapcsolatban. Ha rögtön nem is, de 2. évére könnyen kezdővé válhatna, Beatty is Schwartz is az utolsó szezonját futhatja nálunk. Hosszú távon tehát lenne helye, de majd meglátjuk hogy dönt és hogy egyáltalán érdeklődünk iránta. Ha nincs ez a gyilkossági ügy + az egyéb hülye nyilatkozatok jó eséllyel ő jött volna 1/9-re.
több mint 10 éve
Miami is sending a slew of players to meet La'el Collins to try to convince him to sign with the team. I don't care who they send because if the Giants decide to send his former teammate Odell Beckham Jr., its game set match for Big Blue. 😊
több mint 10 éve
Pont az előbb akartam írni -ami azóta hír is lett-, hogy miért nem megyünk rá La'el Collinsra? Tudom, volt ez a hiszti, hogy akkor ő most nem megy senkihez, de mégis azt írják, hogy csapatokkal tárgyal, többek között mi is komoly érdeklődők vagyunk. Én örülnék, ha nálunk kötne ki, balhé ide vagy oda, vesztenivalónk végülis nincs vele, illetve eléggé megdobná Reese eredményeit.szvikonem hinném, h van olyan csapat a 32-ből aki nem érdeklődik egy első körös játékos iránt aki optimális esetben kvázi ingyen megszerezhető, szóval azért túlzott reményeket nem érdemes táplálni iránta, pláne, h éppen most draftoltunk 9. helyen egy OT-t..
több mint 10 éve
Pont az előbb akartam írni -ami azóta hír is lett-, hogy miért nem megyünk rá La'el Collinsra? Tudom, volt ez a hiszti, hogy akkor ő most nem megy senkihez, de mégis azt írják, hogy csapatokkal tárgyal, többek között mi is komoly érdeklődők vagyunk. Én örülnék, ha nálunk kötne ki, balhé ide vagy oda, vesztenivalónk végülis nincs vele, illetve eléggé megdobná Reese eredményeit.
több mint 10 éve
Landon Collins Highlightswww.facebook.com/bigblueunited/videos/vb.204765974855/10152824537414856/?type=2&theater
több mint 10 éve
Elvben ma megcsinálom draft játék eredményét, holnap vagy azután + jön majd írás roster breakdownról attól függ hogy lesz időm
több mint 10 éve
ezért szerencse, hogy nem szentírás a predict se, főleg nem az NFC East-ben 😊 olyan messze van még a szezon és annyi minden fog még történni, de a keret azért ha végignézzük akkor semmikép se gyengült. (sőt) Nick Saban pedig pont tegnap fejtegette, hogy Collins sokkal jobb játékos, mint ahová csúszott , és szerinte ez csak a box safety bélyeg miatt történt. Rolle kalibernek tartja a volt játékosát, ráadásul az öltözőben s a pályán kívül is. Mi meg higgyünk neki 😊viszont a bukiknál Las Vegasban a legjobb 12 csapat körül vagyunk a draft után 😀igen, csak előttünk van itt is a Philly meg a Dallas is, és az, hogy mind2 wild card egy csoportból jöjjön, kb 0% esély...
nyg.247sports.com/Bolt/Super-Bowl-Odds-Fresh-from-the-NFL-Draft-37120645ozibozi
ha bejutunk a PO-ba akkor ott bmi megtörténhet, lehet egy új all in is, de reálisan nézve nem túl valószínűcsebi
több mint 10 éve
viszont a bukiknál Las Vegasban a legjobb 12 csapat körül vagyunk a draft után 😀igen, csak előttünk van itt is a Philly meg a Dallas is, és az, hogy mind2 wild card egy csoportból jöjjön, kb 0% esély...
nyg.247sports.com/Bolt/Super-Bowl-Odds-Fresh-from-the-NFL-Draft-37120645ozibozi
ha bejutunk a PO-ba akkor ott bmi megtörténhet, lehet egy új all in is, de reálisan nézve nem túl valószínű
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.