New York Giants
50 feliratkozó
több mint 10 éve
Abban tenyleg igazad van Yooker,h Schwartz nem jatszott sok meccset nalunk,azt is tackle pozicioba,d bizonyitott o mar mashol,h ne kelljen ketelkedni benne.Engem jobban aggaszt ez az LT pozicio.Sztem nincs a csapatban olyan jatekos aki el tudna latni a feladatat ebben a pozicioban.Eli megint menekulni fog az eleteert,ha nem hozunk egy egeszseges Jake Longot.Anthony Collinsnak orulnek legjobban a tuzolto szerepkorbe,Lguardkent es Ltacklekent is voltak jo evei..Gerixkeveset is játszott , és én nem emlékszem ilyen kirobbanóan jó teljesítményre sem ,de tényleg nagyon kevés meccsről beszélünk.Meglátjuk mi lesz ,tényleg várhatóan azért nem ő teljesítménye lesz a legnagyobb problémánk...
több mint 10 éve
Abban tenyleg igazad van Yooker,h Schwartz nem jatszott sok meccset nalunk,azt is tackle pozicioba,d bizonyitott o mar mashol,h ne kelljen ketelkedni benne.Engem jobban aggaszt ez az LT pozicio.Sztem nincs a csapatban olyan jatekos aki el tudna latni a feladatat ebben a pozicioban.Eli megint menekulni fog az eleteert,ha nem hozunk egy egeszseges Jake Longot.Anthony Collinsnak orulnek legjobban a tuzolto szerepkorbe,Lguardkent es Ltacklekent is voltak jo evei..
több mint 10 éve
igen, én sem tudom miről beszél, Yooker tényleg nem nézett meccset 😀😀
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 10 éve
Amikor Geoff jatszott,akkor jo volt,ugyh nem tudom mirol beszelsz,vagy csak tenyleg nem neztel meccset.Legjobb meccset a keves kozul beugros tackle kent hozta le ,csak szolok.Jerryt nem akarom kezdobe latni,sot palyan se.Remelem Brandon Mosley kerul a csapatba,tavaly meggyozo volt preseasonba,es ha nincs a serules sztem kezdo lett volna.Pugh nem nfl LT,meretebol adodoan eselye sem lenne a pozicioban.Engem RT kent sem gyozott meg,inkabb tennem a rookiet baloldalra,bar azt sem szivesen.Geoff egyertelmuen jobban teljesit RG kent,d ha Flowers lesz az LT akkor ot tennem melle,Pughban nem bizok.Newhouse ultra fos,d ha Mosley nem lenne jo guardnak,akkor nalam igy nezne ki a fal:Flowers-Schwartz-Richburg-Pugh-Newhouse.Pught NFL szintre értettem !fantasztikus...Pugh egyetemen LT volt. Herman kuka, nála az is csoda lesz ha a keretben marad. Leginkább most így néz ki nálam a fal: Flowers-Schwartz-Richburg-Jerry-Pugh. Esetleg Flowers és Pugh cserélhet helyet.Asbee
legalább van időnk kitalálni mi legyen!
kíváncsi vagyok hogyan döntenek!kezdőt hozni már nyilván nem tudunk de számtalan variáció lehet akár házon belül is ugye!csak nem biztos hogy van közte jó !😊
nagy kérdés TC mennyire lesz bevállalós és Flowers megy LT-be vagy tényleg Pughban bízik jobban aki mondjuk szintén nem játszott még azon a poszton...
remélem kipróbálunk egy Flowers LT és Herman beugró G verziót is! 😊yooker
Herman meg nagyjából poén volt , de azért sajnálom hogy belőle nem nagyon lesz semmi...
ránézve erre a felállásra (ami tényleg a legvalószínűbb )azért nem tűnik túl meggyőzőnek
Jerry nálam a leggyengébb láncszem , ott tuti lesznek gondok és hát Shwartzot sem láttuk még jól játszani (egyáltalán játszani is alig ugye) ,Richburgh sem volt még center nálunk (de ő valszeg ok lesz) ,Flowers rookieként mélyvíz (bár lehet jobb lesz mint Beatty 😊 )yooker
Pfff de szarul nez ki Newhouse a kezdobe..
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Newhousenak is van LT tapasztalata, szerintem ő is esélyes a posztra, hogy minél kisebb kavarást legyen a falban, de hát ki tudja. (Jake Long leigazolását is pletykálják, de az ő egészségi állapotával ez meglepne)mindenesetre a korai optimizmusom most erősen csökkent 😕
több mint 10 éve
Pught NFL szintre értettem !fantasztikus...Pugh egyetemen LT volt. Herman kuka, nála az is csoda lesz ha a keretben marad. Leginkább most így néz ki nálam a fal: Flowers-Schwartz-Richburg-Jerry-Pugh. Esetleg Flowers és Pugh cserélhet helyet.Asbee
kíváncsi vagyok hogyan döntenek!kezdőt hozni már nyilván nem tudunk de számtalan variáció lehet akár házon belül is ugye!csak nem biztos hogy van közte jó !😊
nagy kérdés TC mennyire lesz bevállalós és Flowers megy LT-be vagy tényleg Pughban bízik jobban aki mondjuk szintén nem játszott még azon a poszton...
Herman meg nagyjából poén volt , de azért sajnálom hogy belőle nem nagyon lesz semmi...
ránézve erre a felállásra (ami tényleg a legvalószínűbb )azért nem tűnik túl meggyőzőnek
Jerry nálam a leggyengébb láncszem , ott tuti lesznek gondok és hát Shwartzot sem láttuk még jól játszani (egyáltalán játszani is alig ugye) ,Richburgh sem volt még center nálunk (de ő valszeg ok lesz) ,Flowers rookieként mélyvíz (bár lehet jobb lesz mint Beatty 😊 )
több mint 10 éve
fantasztikus...Pugh egyetemen LT volt. Herman kuka, nála az is csoda lesz ha a keretben marad. Leginkább most így néz ki nálam a fal: Flowers-Schwartz-Richburg-Jerry-Pugh. Esetleg Flowers és Pugh cserélhet helyet.
több mint 10 éve
Garrett szerint minden poszton adnak neki lehetőséget, de a valóságot figyelembe véve (meg Free szerződés hosszabbítását) tényleg csak guard helyen lesz neki játékidő.Nem szép ilyet mondani, de ha egy két héttel korábban történik, talán egy kezdő LT pozíció meggyőzte volna La'el Collinst. Így megint összesen 2 jó falemberünk van, 1 rookie és egy ígéretes 2. éves. Nem túl biztató.BalubaPont a La'el Collinson agyaltam én is. Kezdő akart lenni mindenképp. A szakik szerint Dallasban csak Guardként fog kezdeni... ez van 😕😊ozibozi
viszont 2016-ban, vagy legkésőbb 2017-ben már játszhat Free helyén tackle-t, és szerintem ez jelentős motiváció volt azért, hogy elfogadja a guard helyet.
több mint 10 éve
fantasztikus...legalább van időnk kitalálni mi legyen!
remélem kipróbálunk egy Flowers LT és Herman beugró G verziót is! 😊
több mint 10 éve
Nem szép ilyet mondani, de ha egy két héttel korábban történik, talán egy kezdő LT pozíció meggyőzte volna La'el Collinst. Így megint összesen 2 jó falemberünk van, 1 rookie és egy ígéretes 2. éves. Nem túl biztató.BalubaPont a La'el Collinson agyaltam én is. Kezdő akart lenni mindenképp. A szakik szerint Dallasban csak Guardként fog kezdeni... ez van 😕😊
több mint 10 éve
Nem szép ilyet mondani, de ha egy két héttel korábban történik, talán egy kezdő LT pozíció meggyőzte volna La'el Collinst. Így megint összesen 2 jó falemberünk van, 1 rookie és egy ígéretes 2. éves. Nem túl biztató.
több mint 10 éve
Gerix még azzal viccelődött, hogy a Dallas ellen legalább még a teljes csapattal állunk ki az első fordulóban... ( belegondolva, hogy a preseason meccsek még mind előttünk vannak 😛
több mint 10 éve
Jöhet Flowers
több mint 10 éve
Jake Longot orvosi vizsgálatra várják 😊
több mint 10 éve
Will Beatty elszakította a mellizmát, 5-6 hónap kihagyás, és műtét vár rá.HulkeinsteinApa, Apa !!! Kezdődik...
több mint 10 éve
Apa, kezdődik! Most megint lehet felforgatni az Oline-t. Pugh vagy Flowers a blind sideon.
Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Will Beatty elszakította a mellizmát, 5-6 hónap kihagyás, és műtét vár rá.HulkeinsteinBiztos gratulált OBJ-nek a Madden-borítóhoz, és az átok kihatott rá is.
több mint 10 éve
Will Beatty elszakította a mellizmát, 5-6 hónap kihagyás, és műtét vár rá.
több mint 10 éve
Corey Washington 2014 Preseason Highlights ---reméljük csak jobb lett azóta---.https://www.facebook.com/bigblueunited/videos/vb.204765974855/10152850752424856/?type=2&theater
több mint 10 éve
Az lehet hogy szép, de majd akkor is szép lesz ha nem játszik sérülés miatt?CoolearieKyle Williams biztos jobban mutatna
több mint 10 éve
Az lehet hogy szép, de majd akkor is szép lesz ha nem játszik sérülés miatt?
nem hiszek az átokban, szerintem szépkristof
több mint 10 éve
Schwartz agrees with Reese, Coughlin and former Giants offensive lineman Chris Snee, who helped evaluate several first round targets, saying the rookie appears poised to take over as a franchise tackle — most likely, as a franchise left tackle.www.giants101.com/2015/05/17/new-york-giants-geoff-schwartz-impressed-with-rookie-ereck-flowers-sees-him-as-a-tackle/
több mint 10 éve
Hát nem tudom, nálam Pugh ott jó ahol van. Két korrekt éven van túl, szerintem nagy panasza senkinek sincs rá, miért ahhoz a játékoshoz nyúljunk aki jól teljesít a helyén? Biztosan guardként sem lenne elveszve, de már újoncként simán játszhatott volna ott, mégis ő lett a RT. McAdoo ugyanúgy lenyilatkozta h továbbra is ő a jobb oldali tackle és inkább neki hiszek mint egy beatwriternek akiktől időnként kihullik az ember haja is.Nálam Flowers idén LG lenne és egy vagy két év után ő lenne a LT. Ha jól emlékszem Schwartz a Chiefs-ben RG volt, én őt ott játszatnám és nem mint LG ahogy tavaly. Inkább a futásblokkolás az erőssége, azt pedig az OL jobb oldalán talán jobban tudná segíteni. Még egy ilyen balszerencsés éve csak nem lesz mint tavaly és az ő hiányát szerintem nagyon megéreztük.
Az viszont biztos, hogy ennek a támadófalnak most már teljesíteni kell. Jött két első és egy második körös játékos (Pugh, Richburg, Flowers), nagy pénzért megtartottuk Beatty-t és szintén nem olcsón érkezett Schwartz. Tavaly látható is volt a javulás, de ha idén nem képesek jó teljesítményt hozni, akkor ássák el magukat...
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a kezdő ötöst szerintem mindenki így gondolta, a kérdés az, hogy a pályán is ez lesz-e a legjobb felállás. én Pugh és Schwartz helyét fordítva gondoltam, de ha beválik, ám legyen 😊
több mint 10 éve
ESPN New York's Dan Graziano expects Justin Pugh to open the season as the Giants’ starting left guard.Coach Tom Coughlin has yet to commit to rookie Ereck Flowers at right tackle, but Pugh is fully expected to move inside. The Giants offensive line projects as LT Will Beatty, LG Pugh, C Weston Richburg, RG Geoff Schwartz, and RT Flowers.
Source: ESPN New York