New York Giants

50 feliratkozó

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 27 493 — Lucas Scott
vmiért én nem látom ennyire jónak sem a draftot, sem az offseasont, egyszerűen hihetetlen, hogy lényegében az offseasonban 2-3 posztot kellett volna igazán megerősíteni, és még ezt sem sikerült ...
Flowers sztem rossz húzás volt, Pough többször lenyilatkozta, hogy tackle pozícióban érzi jól magát, nem akar guardba menni, nem igazán látom, hova fog kerülni.
Collins jó igazolás lenne, ha nem ő lenne a megváltó, pl Rolle mellé tökéletes lett volna, de így ilyen safety helyzetben, kb halottnak a csók. jelzem, hogy nem a draftról kell megoldani a safety posztot, főleg ha tudtuk, hogy elég vékony a class safetyk terén.
Odighizuwa: ő sem tetszik, 2 csipő műtét, egyszerűen nem látom, hogy JPP túloldalán lenne bki a rosteren, aki komoly veszélyt jelenthet, és azt láttuk, hogy JPP nem él, ha lekettőzik, márpedig a DT poszton is Hankins mellett nem nagyon van kezdő kaliber ...

nagyon vissza fog ütni ez a draft, egyre kevésbé vagyok megelégedve Jerry munkájával, de cáfoljon csak rám (azt sem tartom kizártnak, hogy jövőre top 5-ben draftoljunk ...)

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
úgy emlékszem Asbee szokott csinálni ilyesmit a blogra, de annyira unom már a tanulást, hogy most inkább erre fordítok egy kis időt, aktív pihenés gyanánt: draft utáni 53-as roster-tipp, kíváncsi vagyok milyen találati aránnyal lehet dolgozni ennyi idővel a szezon kezdete előtt:

QB: Manning, Nassib - nem hiszem, hogy Stanzit vagy bármelyik camp bodyt megtartjuk (2)
RB: Jennings, Vereen, Williams + Hynoski - meglepően tapasztalt négyes, pont ezért nem hiszem, hogy rostert csíphet valamelyik fiatal, sérülés esetén még Ogbonnaya is maradhat (6)
WR: OBJ, Cruz, Randle, Harris, Davis, Washington - Ogletree és Criner mehet isten hírével, az újonc Davis pedig remek munkamorállal rendelkezik, special teamben értékes lehet, így kiszorítja Parkert, akire visszahordóként sincs már szükség Harris szerződése után (12)
TE: Donnell, Fells, Cunningham - a harmadik névben egyáltalán nem biztos, nagyobb esélyt látok egy olyan emberre aki jelenleg nincs a Giants rosterén, de Robinsonnak vége (15)
OL: Beatty, Schwartz, Richburg, Pugh, Flowers, Jerry, Newhouse, Jones, Mosley - itt kicsit vakon lövöldöztem, bár az első hét-nyolc névben biztos vagyok, de Mosley helyett simán lehet, hogy jobban bízunk Hermanban, a rookie Hartban vagy Reynoldsban (24)

DE: JPP, Ayers, Moore, Odighizuwa, Selvie, Wynn - több ember, mint amennyi ideális, de Selviet nem véletlenül hoztuk illetve én bízom benne, hogy Wynn fejlődése sem áll meg és többször aktív keretbe férhet (akár OO helyén is) (6)
DT: Jenkins, Hankins, Ellis, Bromley - hát ez elég soványka, Kuhn már nem fiatal és nem is mutatott óriási fejlődést így tőle is elbúcsúzunk (10)
LB: Kennard, Beason, JT Thomas, Casillas, Herzlich, McClain - főleg a fizetéseket tekintve nem vagyok boldog az egységet látván, de mélységre egész jó, mindenkinek van kezdő rutinja, ráadásul nagy harc várható az összes snapért ami a legjobbat hozhatja ki belőlük (16)
CB: Rodger-Cromartie, Amu, McBride, Harris, Brown - hát itt egy-egy sérülés eléggé szarul jöhet, de Hosleyt nincs értelme tovább megtartani, a fiatalok meg eddig semmi biztatót nem mutattak (21)
S: Collins, Berhe, Taylor, Gordy, Thompson, - innen mindenki bekerült az 53-ba, de nem lennék szomorú egy veterán igazolás után 😀 (26)

K/P/LS: Brown, Weatherford, DeOssie - alap (3)

nyilván ezek csak tippek még, biztosan lesz nem egy változás, de nekem jobban tetszik, mint a tavalyi roster, a kezdő nem feltétlenül lett sokkal erősebb, de jóval nagyobb harc lehet a csapatba kerülésért, jobban bízhatunk a második, harmadik számú opcióban is.
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ismerve a családi hátterét ez nem olyan meglepő 😊
 www.nytimes.com/2015/05/03/sports/football/ny-giants-top-pick-brings-one-man-support-team-his-father.html?_r=0

jobban szeretem az ilyen high-character húzásokat (mint amit most a Philly is nagyon erőltet), szükségünk van egy egységes, jó hangulatú öltözőre, hogy visszatérhessünk a rájátszásba
több mint 11 éve
Sugar#26 New York Giants 75
Most nézem Flowers és Collins megérkezős interjúját a giants.com-on és megint szembetűnő, hogy mennyire szempont lehetett a személyiség is a választásoknál. Mindketten olyan kis csendes srácnak tűnnek épphogy sikerül őket szóra bírni, pláne Flowerst. Kicsit olyan mint egy hatalmas ovis 😀
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Round 1) Ereck Flowers (OT, Miami)
Round 2) Landon Collins (S, Alabama)
Round 3) Owa Odighizuwa (DE, UCLA)
Round 5) Mykkele Thompson (FS, Texas)
Round 6) Geremy Davis (WR, UConn)
Round 7) Bobby Hart (OG, Florida State)

összességében nekem még így is tetszik a draft, kicsit hasonlít a tavalyira, az ötödik körös játékos idén is viszonylag komoly játékidőre számíthat a poszt üressége miatt. UDFA-ként eddig Matt LaCosse TE és Akeem Hunt RB írt alá.
több mint 11 éve
Gerix New York Giants 139
Hartnak allitolag jo pass protection kepessege van,ami rosteron tarthatja.Rt de Reese Guardot lat benne az nfl be
több mint 11 éve
ozibozi New York Giants 21 449
Reese says he expects to bring in 60-65 players for next week's rookie mini camp.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Bobby Hart az utolsó pick. Azt hiszem ez tipikus Giants draft volt

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
Ennyire elegedettek a DT pozicioval a csapatnal?Lehet en latom rosszul,de mintha agyonfutottak volna minket tavaly,megsincs pick a pozicioba.Gerix
Ellis azert javithat valamit es valoszinu, hogy kivittek a csapat altal ertelmesnek belyegzett DT-ket korabban ezert inkabb projekt pickeket hoznak mas posztra leven, hogy azert Bromley is biztos fejlodott valamit. Egy DT-t en is el tudtam volna viselni, de lehet ez az ara a feltradenek es azert Odighizuwa NCAA szinten negyon jo volt futas ellen. Valami UDFA biztos jonni fog.

Anthony Chickillo meg mindig bent van, remelem rarepulunk 7. korben. Flowers legalabb nem erezne magat egyedul az oltozoben.lotus86
Ellis sztem biztos h javitani fog a vedekezesen,az egyik leghasznosabb igazolasunk volt sztem.Bromleyban is bizok,de azert a mai nappal abszolut nem vagyok elegedett.Mind2 korbe olyan jatekost szereztunk aki sztem senkinek sem kellene.Kicsit csalodas a napGerix
Engem is bosszant, mert a hatso korokben kellene draftolni a hasznos csere es special team jatekosokat, nem FA-n tulfizteni ilyen Casillas feleket. Sajnos ugy nez ki, hogy nem nagyon vesszuk komolyan, de azert az elso 3 kor osszesegeben karpotolni fog.
Mindegy, Davisrol azert irtak, hogy nem valami nagy durranas, de Thompsonrol semmi, szoval ott meg el a remeny, hogy csiszolatlan gyemantra bukkantunk.

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 11 éve
szegény C Washington megint küzdhet a rosterért 😥 😀ozibozi
Nem aggodnek emiatt.Davisbe semmi extra. Vtam iden parszor Huskies meccsen,semmi extra nincs ebbe a sracba.Washington mas dimenzio,abszolut nem ertem ezt a picketGerix
TC az interjuk során többször célzott rá hogy nem teljesen elégedett Washington edzésmunkájával (+ a special teambem) lehet ezért hoztak másik magas fickót, hogy felpiszkálják...😊
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
amúgy sincs neki garantált helye 2015-re

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Ennyire elegedettek a DT pozicioval a csapatnal?Lehet en latom rosszul,de mintha agyonfutottak volna minket tavaly,megsincs pick a pozicioba.Gerix
Ellis azert javithat valamit es valoszinu, hogy kivittek a csapat altal ertelmesnek belyegzett DT-ket korabban ezert inkabb projekt pickeket hoznak mas posztra leven, hogy azert Bromley is biztos fejlodott valamit. Egy DT-t en is el tudtam volna viselni, de lehet ez az ara a feltradenek es azert Odighizuwa NCAA szinten negyon jo volt futas ellen. Valami UDFA biztos jonni fog.

Anthony Chickillo meg mindig bent van, remelem rarepulunk 7. korben. Flowers legalabb nem erezne magat egyedul az oltozoben.lotus86
Ellis sztem biztos h javitani fog a vedekezesen,az egyik leghasznosabb igazolasunk volt.Bromleyban is bizok,de azert a mai nappal abszolut nem vagyok elegedett.Mind2 korbe olyan jatekost szereztunk aki sztem senkinek sem kellene.Kicsit csalodas a nap
több mint 11 éve
Nem aggodnek emiatt.Davisbe semmi extra. Vtam iden parszor Huskies meccsen,semmi extra nincs ebbe a sracba.Washington mas dimenzio,abszolut nem ertem ezt a picket
több mint 11 éve

Anthony Chickillo meg mindig bent van, remelem rarepulunk 7. korben. Flowers legalabb nem erezne magat egyedul az oltozoben.

több mint 11 éve
5. körben én is inkább láttam volna egy épkézláb DT-t, mint egy kérdéses töltelék játékost S posztra. De ne legyen helye a kétségemnek, váljon be Thompson! 😀Sugar#26
szerintem ő a 7. körben is elérhető lett volna😊 ha csak be nem tradelnek' elénk a jaguárok😊
több mint 11 éve
5. körben én is inkább láttam volna egy épkézláb DT-t, mint egy kérdéses töltelék játékost S posztra. De ne legyen helye a kétségemnek, váljon be Thompson! 😀
több mint 11 éve
Ennyire elegedettek a DT pozicioval a csapatnal?Lehet en latom rosszul,de mintha agyonfutottak volna minket tavaly,megsincs pick a pozicioba.
több mint 11 éve
Jott Geremy Davis a UConn-rol. 6`3 magas, 216 fontos elkapo. Allitolag lassucska viszont a haja az szep hosszu.

több mint 11 éve
szegény C Washington megint küzdhet a rosterért 😥 😀
több mint 11 éve
He can tackle and plays multiple positions!!
 www.youtube.com/watch?v=tXW_Q8tGei0Gerix
Sokoldalu, mint egy dobokocka. 😀
Alig varom, kit hozunk 6. korben.lotus86
Hátha mi is húzunk egy LS-t 😀
több mint 11 éve
Alig varom, kit hozunk 6. korben.lotus86
popcorn sör kikészítve😊
több mint 11 éve
Alig varom, kit hozunk 6. korben.

több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=tXW_Q8tGei0
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Specieal teamben biztos hasznos lesz, karrierje során három blokkolt puntja van már. A következő picknél kb hasonlóan állunk mint a legutóbb, Bennett vagy McBride még mindig bent van.
több mint 11 éve
lehet QB nak hoztuk 😊

The former high school quarterback
He led 5-A (now 6-A) in rushing as a QB, 2,854 yards his senior year Stevens in SA, more than Malcolm Brown, who had some 2,600+. It certainly could have stabilized some of our shaky situations. He learned to be a safety, he had the toughness, but he never seemed a natural on defense – he didn’t have that Vaccaro sense of attack and destroy.

by Billy Becker on Apr 28, 2015 | 9:28 PM