New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Igazából kb ennyit lehetett kihozni ebből a pickből. Hosszú távon remélem ő lesz majd a LT, de Beatty-ben egy év még mindenképp van. Azon sem lepődnék meg hogyha újoncként guard lenne, de az is benne van h az első hetekben még csere lesz. Nálam Pugh tackle, ott helytállt, én nem nyúlnék hozzá. Max sérüléshullám után lenne guard. Holnap pedig jöhet a védelem.

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
állítólag attól féltek, hogy a Rams feljön Flowersért...
Dan Graziano ‏@DanGrazianoESPN 14 p14 perccel ezelőtt
Coughlin said Giants were worried Rams might trade up to take Flowers ahead of them.
több mint 10 éve
lotus86 New York Giants 1 090 — Saquon Barkley
GM Jerry Reese on Flowers: Highest guy on our board. A lot of things to like about him. #GiantsDraft
The #Giants projection long-term for Flowers is as a left tackle
Jerry Reese hopes this is the end of all the O-line talk #Giantsozibozi
Ha ez igaz, akkor Pugh megy guardba, Flowers pedig RT. A jovendo left tackle-det nem akarod guardkent jatszatni evekig hacsak nem ment el az eszed.
Miutan SKins vitte Scherffet, Jets Williamst (Loooooool es fuuuuj) a Falcons pedig Beasly-t Flowers maradt a logikus valasztas (Peatet nagyon nem akartam). Esetleg Dupree johetett volna, de nem panaszkodom, vedjuk meg Eli-t, 2. es 3. korben pedig D-line es Safety (Preston Smith es Cody Prewitt) es en beadom magamnak az aranylovest. 😀😀😀

Magyar New York Giants Blog! Mert megérdemled!
több mint 10 éve
TC szerint Pugh megy be Guardba,
több mint 10 éve
GM Jerry Reese on Flowers: Highest guy on our board. A lot of things to like about him. #GiantsDraft
The #Giants projection long-term for Flowers is as a left tackle
Jerry Reese hopes this is the end of all the O-line talk #Giants
több mint 10 éve
Draft játék
 giantsfootball.blog.hu/2015/04/29/2015-os_draft_jatek
több mint 10 éve
yooker New York Giants 7 483 — Expect the Best !
Mike Mayock mockja is kijott

www.nfl.com/draft/2015/mock-drafts/mike-mayock/270801

Erre a mockra azert erdemes odafigyelni, eleg nagy a talalati arany. O volt anno az egyetlen, aki Pught nekunk tippelte pl.lotus86
remélem most is talál!
több mint 10 éve
Mike Mayock mockja is kijott

https://static.www.nfl.com/image/private/t_headshot_desktop/league/vdvqigyzckjnbve9xuoi
Mike Mayock Stats, News and Video - DB | NFL.com
Latest on DB Mike Mayock including news, stats, videos, highlights and more on NFL.com

Erre a mockra azert erdemes odafigyelni, eleg nagy a talalati arany. O volt anno az egyetlen, aki Pught nekunk tippelte pl.

több mint 10 éve
Draft játék

több mint 10 éve
gyeek LSU Tigers 8 653 — Grady Judd fan
Sztem az Oline, Dline húzást nem kell majd magyarázni, nehéz lesz belekötni. Ha S-t akarnak, bízni kell a letrade-ben. Wr húzásnál ha a két top játékos lecsúszik, nem gondolnám akkora melléfogàsnak. Aztán majd megint jól meglepődünk.gyurczi
Idén olyan gyér a safety felhozatal, hogy simán lecsúszhat a második körig, egészen a Giantsig a "legjobb".gyeek
ahhoz túl sok csapatnál van safety need sztemSzesze
Lehet, hogy van kereslet, de kínálat nincs nagyon. Randallt tartják általánosan a legjobb prospectnek, de a szerelés neki sem a fortéja. Az is elég beszédes, hogy pár helyen Eric Rowet és Shaq Thompsont is a legjobbak közé sorolják (az egyik corner, a másik lb). Egyszerűen nem éri meg magasan draftolni safetyt.gyeek
ezen totál ki vagyok hogy pont most bénázunk a safety posszttal amikor (állítólag) ilyen 00 az egész class! nem tudom mennyire jellemző az hogy 1-1 poszt ennyire lyukas legyen egy évben de nem nagyon emlékszem ilyenre hogy első 2 körben ne is lenne érdemes húzni egy adott posztra
senkit!remélem mindenki nagyon benézi és nekünk van valami jó kmis kiszemeltünk mert különben bajok lesznek....yooker
Első-második körös picktől elvárják, hogy azonnali erősítést jelentsen a csapat számára. Csiszolatlan gyémántok és meglepetés teljesítények minden évben akadnak. Az hogy gyenge a felhozatal, kb csak annyit jelent, hogy nincsenek igazi kiugró tehetségek, akikre egy GM könnyen rábólintana első körben. Ettől függetlenül biztos lesz ezen a drafton is pár safety aki hosszú és sikeres karriert futnak be, csak kell nekik mondjuk némi idő mire elérik a teljes potenciáljukat. Bízni kell a scouting departmentben. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 10 éve
Azért Collins-ból simán lehet jó játékos az itt ellene irányuló hadjárat ellenére is. Vannak még páran akiktől azért lehetett szép dolgokat látni, de tény nem valami erős ez a safety névsor. Ezért kell majd újra a bivaly pass rush és az h a cornerbackjeink is egészségesek maradjanak.

több mint 10 éve
Sztem az Oline, Dline húzást nem kell majd magyarázni, nehéz lesz belekötni. Ha S-t akarnak, bízni kell a letrade-ben. Wr húzásnál ha a két top játékos lecsúszik, nem gondolnám akkora melléfogàsnak. Aztán majd megint jól meglepődünk.gyurczi
Idén olyan gyér a safety felhozatal, hogy simán lecsúszhat a második körig, egészen a Giantsig a "legjobb".gyeek
Lehet, hogy van kereslet, de kínálat nincs nagyon. Randallt tartják általánosan a legjobb prospectnek, de a szerelés neki sem a fortéja. Az is elég beszédes, hogy pár helyen Eric Rowet és Shaq Thompsont is a legjobbak közé sorolják (az egyik corner, a másik lb). Egyszerűen nem éri meg magasan draftolni safetyt.gyeek
ezen totál ki vagyok hogy pont most bénázunk a safety posszttal amikor (állítólag) ilyen 00 az egész class! nem tudom mennyire jellemző az hogy 1-1 poszt ennyire lyukas legyen egy évben de nem nagyon emlékszem ilyenre hogy első 2 körben ne is lenne érdemes húzni egy adott posztra
senkit!remélem mindenki nagyon benézi és nekünk van valami jó kmis kiszemeltünk mert különben bajok lesznek....
több mint 10 éve
Lehet, hogy van kereslet, de kínálat nincs nagyon. Randallt tartják általánosan a legjobb prospectnek, de a szerelés neki sem a fortéja. Az is elég beszédes, hogy pár helyen Eric Rowet és Shaq Thompsont is a legjobbak közé sorolják (az egyik corner, a másik lb). Egyszerűen nem éri meg magasan draftolni safetyt.

Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
En is igy gondolom!Aztan 2. korbe szinten felmerul a kerdes,mert sztem meg ott sem megy ki sok safety majd...En 3.elott nem valasztanek senkit a pozicioba.
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
ahhoz túl sok csapatnál van safety need sztem
több mint 10 éve
Idén olyan gyér a safety felhozatal, hogy simán lecsúszhat a második körig, egészen a Giantsig a "legjobb".

több mint 10 éve
Mondjuk ha WR húzás lesz, akkor én rögtön elkezdeném árulni Randle-t. Némi értéket kapnánk érte és akkor nem ingyen távozna majd jövőre.

több mint 10 éve
gyurczi New York Giants 2 601 — Giants fan
Sztem az Oline, Dline húzást nem kell majd magyarázni, nehéz lesz belekötni. Ha S-t akarnak, bízni kell a letrade-ben. Wr húzásnál ha a két top játékos lecsúszik, nem gondolnám akkora melléfogàsnak. Aztán majd megint jól meglepődünk.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 10 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
még nem volt időm a podcastra de én a korai körökben legszívesebben ,OL,S,DE,DT húzások közül örülnék bárkinek a többi
szinte mindegy az már tényleg teljes lutri! rohadtul nem örülnék viszont első körös WR-nek !

viszont S dologban nem tudom mi lesz velünk ha tényleg csak ez a Collins gyerek az egyetlen komoly prospect!
csak 1/9-re kicsit korainak érzem 2.-ra meg már nem lesz!

ti mit gondoltok??yooker
Podcast valaszol kerdesedre.lotus86
kösz!( épp most hallgatom! 😊 )
inkább az ott meg nem szólalókra gondoltam!yooker
Nálam egyértelmű a Scherff húzás, ha még bent lesz 9.-re. Ha nincs akkor is mindenképp falba húznék, akár OT, akár DL. Collins reach lenne, de akkora az űr safety poszton, h lenne benne ráció.. (mondjuk, ha kényszerből kell 9. helyen safety-t húznunk az már eleve egy erős kritikája a vezetésnek, függetlenül attól, h beválik-e vagy sem). WR húzást kb nem tudom elképzelni első körben, későbbi körökben esetleg jöhet valaki, de első körben valami extrém luxus lenne ezt meglépni, nem hinném h erre bármi reális esély is lenne.
Az én egyértelmű tippem Scherff, mert sztem bent lesz még 9-re és akkor ő a kézenfekvő pick.
több mint 10 éve
még nem volt időm a podcastra de én a korai körökben legszívesebben ,OL,S,DE,DT húzások közül örülnék bárkinek a többi
szinte mindegy az már tényleg teljes lutri! rohadtul nem örülnék viszont első körös WR-nek !

viszont S dologban nem tudom mi lesz velünk ha tényleg csak ez a Collins gyerek az egyetlen komoly prospect!

ti mit gondoltok??yooker
Podcast valaszol kerdesedre.lotus86
kösz!( épp most hallgatom! 😊 )
inkább az ott meg nem szólalókra gondoltam!
több mint 10 éve
Ha egy wtf pick kell amiben utólag lehet is ráció, az nálam Ereck Flowers

több mint 10 éve

ti mit gondoltok??yooker
Podcast valaszol kerdesedre.

több mint 10 éve
balu10 New York Giants 4 293 — Giants fan
Én Scherff picknek örülnék a legjobban, de a Collins pickel is ki lennék békülve. De az elmúlt 2 évből ítélve tuti olyan jön, akivel nem is számolunk...

több mint 10 éve

ti mit gondoltok??
több mint 10 éve
Ez a szep a draftban es ezert van akkora szoras a mockokban meg az NFL-es szakertok kozott is. Nincs azzal baj, ha nem ertunk egyet, sot jo is, mert kulonben nagyon unalmas lenne az egesz. (Mondjuk ez csak addig igaz, amig tiszteleten tartjuk a masik velemenyet es nem probaljuk meg aggressziv hitterito modjara raeroszakolni sajatunkat.)
En arra torekedtem, hogy minel tobb eshetoseget es prospectet megemlitsek, mert egy pickkel csak egy embert tudunk kivalasztani, szoval szinte biztos, hogy lesz olyan, aki nem lesz 100%-ig boldog viszont legalabb lathato, hogy sok posztra van kesobbi koros alternativa is.
A vezetoseg szempontjabol is fontos draftnak nezunk elebe es azert akadnak jo jatekosok akik 1/9-nel elerhetoek lesznek. En bizok a csapat itelokepessegeben es kis tulzassal hacsak nem Running Backet, gyiktestu edge rushert vagy Puntert huzunk 1. korben, akkor nem leszek morcos valamint amiatt sem aggodom, hogy az ujonc bevalik-e, mert meg fogjak oldani.

Ui.
Nalam meg Scherff > Dupree, de az utobbinak sem kell majd atrendeznie az egboltot, ha ora esik a valasztas. :p Plusz, nem is en valasztok majd pentek hajnalban, szoval jelenteni sem jelent sokat. 😀😀