New York Giants

50 feliratkozó

több mint 10 éve
ozibozi New York Giants 21 017
NFL News: ‪#‎Cowboys‬ will be signing DE Greg Hardy according to Diana Marie Russini
több mint 10 éve
Baluba New York Giants 65
George Selvie vizital ma nalunk.Ujabb jo igazolas lenne Ellis utan.Solid run -stuffing DE.Nem igazan jo pass rusher,d run-downoknal nagyon hasznos lenne.JPP-Big Hank-Ellis-Selvie,Beasonal kiserve nekem jol hangzik.Kezdek fantaziat latni Reese igazolasaiba.Gerix
Passzoknál meg a JPP, Hank, Ayers, Moore + Kennard nem rossz. A kérdés már csak az, hogy mi lesz akkor, amikor nem tudjuk, mi jön 😀
több mint 10 éve
Gerix New York Giants 139
George Selvie vizital ma nalunk.Ujabb jo igazolas lenne Ellis utan.Solid run -stuffing DE.Nem igazan jo pass rusher,d run-downoknal nagyon hasznos lenne.JPP-Big Hank-Ellis-Selvie,Beasonal kiserve nekem jol hangzik.Kezdek fantaziat latni Reese igazolasaiba.
több mint 10 éve
okoskodás jobbra vagy balra, ha idén nincs PO repül az egész banda és (J.R: is). pont ezért értelmezhetetlen az igazolás nélküli bounce back year ! ezzel a fallal +1 sérüléssel gratulálok 😕
?????? (lassan edzésbe állok)) a mi véleményünk (Mo-on) lényegtelen, ahhoz képest ami a valóság...ozibozi
Teljesitmeny nemsok,viszont a jegyarak meg a fellegekben.Nem sok szurkolo lat itt bounce back seasont csak a vakok.Jelenleg a liga 10 legrosszabb csapatai kozott vagyunk ez teny.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Visszatér Fells, retteghetnek az ellenfél védői a red zone-ban😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
viszont, h safety poszton mi lesz arról fogalmam sincs.. még, ha vissza is hozznánk Brownt és/vagy Demps-et ez akkor is katasztrófális lesz és ide a draftról se várható nagy erősítés..
több mint 11 éve
Szesze New York Giants 21 870 — Giants fan
1 évre jött 1,65 millióért, 500 ezer garantálttal, korrekt
én bíztam benne kicsit, h visszahozzuk majd Cantyt (is), de őt sajnos visszaigazolta a Ravens.
így aztán kb 100%, h drafton is fog jönni DT csak kérdés mikor, de sztem legkésőbb 3. körben
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=58yLXsy90-0
Ellis megszerzesenek orulok.Jo run defender,siman kezdo szint,csak hat Snacks jatszott a helyen,nala jobb meg nem nagyon van sztem.
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Jön Kenrick Ellis

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Ex-Jets DT Kenrick Ellis vizital nalunk .Jo back up volt Jetsbe,eleg nagy darab,futas ellen nagy segitseg lenne.Foleg h olcso.Hankins melle mkepp kellene ember,ideiglenesen sztem jo lenne.Gerix
DT ok , de a WaS-ON KÍVŰL még hányan vannak Előttünk ???ozibozi
és végül is hányan vannak előttünk ua a need ??!ozibozi

Oline needel sztem csak skins van elottunk,d 5.overall pickel nem nagyon szoktak guardot huzni,d az a baj h meg 9.el se,ezert nem hiszem h Scherffet huzza JR.Top 10 pick el play makert valasztassz defense es offense oldalon is.Sztem Cooper v White bent lesz es kivalasztjuk.Great receivers+no run game =6-10 again
több mint 11 éve
szviko New York Giants Ole Miss Rebels 71
fiúk, nem tudjátok véletlenül, hogy szokott lenni egy-egy meccsre jegy a MetLifeba vagy mindet elviszik a ST holderek.?gabtsi
Ha ősszel tervezel meccsre menni, beszéljünk, nekem is tervben vagy egy szeptemberi (hazai) Giants meccs.
több mint 11 éve
Ex-Jets DT Kenrick Ellis vizital nalunk .Jo back up volt Jetsbe,eleg nagy darab,futas ellen nagy segitseg lenne.Foleg h olcso.Hankins melle mkepp kellene ember,ideiglenesen sztem jo lenne.Gerix
és végül is hányan vannak előttünk ua a need ??!
több mint 11 éve
???
több mint 11 éve
DT ok , de a WaS-ON KÍVŰL még hányan vannak Előttünk ???
több mint 11 éve
Ex-Jets DT Kenrick Ellis vizital nalunk .Jo back up volt Jetsbe,eleg nagy darab,futas ellen nagy segitseg lenne.Foleg h olcso.Hankins melle mkepp kellene ember,ideiglenesen sztem jo lenne.
több mint 11 éve
Akkor is azert volt ennyire "olcso" m gyengek voltunk Gerix
meg mert hétköznap volt, az mindig olcsóbb.

Stubhubon amúgy egyes helyekre 10 dollárért is volt jegy tavaly ősszel egy Oakland - Kansas City rangadón 😀 amint kijön a schedule érdemes ránézni, ESPN-n keresztül lehet rendelni cakkumpakk akárhova.Höri

Rams meccsre is volt 10 dollarert😀 d azert nem ez a megszokott.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Akkor is azert volt ennyire "olcso" m gyengek voltunk Gerix
meg mert hétköznap volt, az mindig olcsóbb.

Stubhubon amúgy egyes helyekre 10 dollárért is volt jegy tavaly ősszel egy Oakland - Kansas City rangadón 😀 amint kijön a schedule érdemes ránézni, ESPN-n keresztül lehet rendelni cakkumpakk akárhova.

több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
fiúk, nem tudjátok véletlenül, hogy szokott lenni egy-egy meccsre jegy a MetLifeba vagy mindet elviszik a ST holderek.?gabtsi
Minden meccsre tudsz kivetel nelkul venni.Az ar persze valtozik ha jo csapat vagy csoportrivalis jon.Viszont az arak huzosak.150 dodoert kizarolag fent ulsz,d meg ott se a legjobb helyen.Amiota meccsekre jarok a legolcsobb jegyet 2013bsn vettem a vikingek elleni MN footballra.asszem 90 dollar volt,end zone mogott,eleg fennt.Jah,az ev legrosszabb meccse volt...Akkor is azert volt ennyire "olcso" m gyengek voltunk .Az a jo a metlifeba,h szinte mindenhonnan kivaloan ralatsz a palyara,ez nem minden stadionba van igy sajnos.Gerix
köszönöm a választ, küldtem egy PM-et.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 11 éve
Minden meccsre tudsz kivetel nelkul venni.Az ar persze valtozik ha jo csapat vagy csoportrivalis jon.Viszont az arak huzosak.150 dodoert kizarolag fent ulsz,d meg ott se a legjobb helyen.Amiota meccsekre jarok a legolcsobb jegyet 2013bsn vettem a vikingek elleni MN footballra.asszem 90 dollar volt,end zone mogott,eleg fennt.Jah,az ev legrosszabb meccse volt...Akkor is azert volt ennyire "olcso" m gyengek voltunk .Az a jo a metlifeba,h szinte mindenhonnan kivaloan ralatsz a palyara,ez nem minden stadionba van igy sajnos.Gerix
és azt meg tudod mondani légyszives, hogy repülővel belépővel, szállással együtt kb mennyire jön ki egy meccs.kapitnono
Erre nem tudok valaszt adni sajnos,m en itt elek,nem szervezett utazas kereteben voltam meccseken...Gerix

Nem tudom mennyire szeretnel pont giants meccsre jonni,d azt tudnod kell,h new yorkba,san franciskoba a legdragabb a jegy.Sok csapat meccseire mar 40 dodoert is kapsz jegyet,pl florida...Mondjuk skins -seahawks meccs se volt olcso a Fedexbe tavaly (240 dollar) d szinte a karnyujtasnyira voltak a jatekosok a 20 yardosnal...Ilyen jegyet vagy nem kapsz vagy meregdraga a metlifeba.
több mint 11 éve
és azt meg tudod mondani légyszives, hogy repülővel belépővel, szállással együtt kb mennyire jön ki egy meccs.kapitnono
Erre nem tudok valaszt adni sajnos,m en itt elek,nem szervezett utazas kereteben voltam meccseken...
több mint 11 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 179 — WHO DAT!!!!
és azt meg tudod mondani légyszives, hogy repülővel belépővel, szállással együtt kb mennyire jön ki egy meccs.

több mint 11 éve
Minden meccsre tudsz kivetel nelkul venni.Az ar persze valtozik ha jo csapat vagy csoportrivalis jon.Viszont az arak huzosak.150 dodoert kizarolag fent ulsz,d meg ott se a legjobb helyen.Amiota meccsekre jarok a legolcsobb jegyet 2013bsn vettem a vikingek elleni MN footballra.asszem 90 dollar volt,end zone mogott,eleg fennt.Jah,az ev legrosszabb meccse volt...Akkor is azert volt ennyire "olcso" m gyengek voltunk .Az a jo a metlifeba,h szinte mindenhonnan kivaloan ralatsz a palyara,ez nem minden stadionba van igy sajnos.
több mint 11 éve
John Jerrynek fizetnie kéne hogy itt játsszon , arra hogy boldog boldogtalan fellökje bármelyik 7. körös újonc is alkalmas 😊
 www.nj.com/giants/index.ssf/2015/03/john_jerry_tops_all_giants_with_238k_performance-b.html
több mint 11 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Értem én, hogy DL meg S need, de azért jó megnézni ezt is:
 www.youtube.com/watch?v=TS9Hq4bdFY0szviko
OFF:
AZT A KURVA! 😀
Má' bocsánat. Idén össz ha 10 NCAA meccset láttam, és egyik se Iowa volt. Néztem combine közben, meg olvastam róla, hogy szépen lassan bebiztosítja az 1. kört (annak az első felét is)...De videót még nem láttam.
3 perc alatt eladta magát...omg ez a tag tuti, h utolsó sípszóig abálja a védőt...😮

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 11 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
fiúk, nem tudjátok véletlenül, hogy szokott lenni egy-egy meccsre jegy a MetLifeba vagy mindet elviszik a ST holderek.?

ami nem hajlik, az törik!